VIVUS.PL

Ulubione sklepy

Zarzą…dzaj listą

Korzyści

  • 10 możliwości zarabiania
  • Bonus powitalny 30 CashCoins
  • Najwyższy Cashback
  • Ponad 400 sklepów internetowych
  • Serwis w 100% darmowy
  • Wypłata salda na konto bankowe

Nasi użykownicy

Groupon - Shopping

Licznik

Ilość ofert promocyjnych:00920
Ostatnie 7 dni00123
Liczba sklepów00586
Ilość opinii04506
Czasnabuty.pl

Citi Bank- karty kredytowe Opinii(e)

Grzegorz Węgrzyn  | 26/10/14  23:52:18 | Opinia o sklepie :
Serdecznie polecam kartę kredytową citi banku . Formalności załatwiane są szybko i bezproblemowo. Dodatkowo można skorzystać z fajnej promocji- pierwszy rok użytkowania karty jest całkowicie darmowy. Jeszcze raz serdecznie polecam .
Andrzej Kłosek  | 14/10/14  08:37:30 | Opinia o sklepie :
opinie o citibanku są wyjątkowo negatywne, zarzuty o zwlekanie z informacjami lub nieudzielanie informacji zaskakiwanie klientów decyzjami po zapoznaniu się z opiniami ze strony http://www.money.pl/forum/koszmar-citibanku--t1153306.html zdecydowanie nie polecam
Maciej Korzeb  | 13/10/14  11:06:35 | Opinia o sklepie :
Słaba obsługa, niezwykle wysokie oprocentowanie.... Wystarczy spóxnic sie jeden dzień i jest spory kłopot. Portal transakcyjny słabo zabezpieczony. Tak ogólnie to odkąd miałem tam konto kilka lat temu i jak przez 5 ;at spłacałem ich karte kredytową to unikam jak ognia!@
Ksawery Sarnecki  | 09/10/14  09:05:08 | Opinia o sklepie :
Citi Bank ma bardzo wygodną kartę kredytową, dzieli się z klientem m.in. dochodem jaki otrzymuje z transakcji bezgotówkowych - dzięki temu zbiera się punkty, które następnie można wymienić na bony, które można zrealizować m.in. w sklepie merlin.pl
Kamilla Heba  | 05/10/14  17:24:19 | Opinia o sklepie :
City Bank - karty kredytowe daje możliwość załatwienia karty kredytowej bez wychodzenia z domu. Szybko i wygonie składamy wniosek. szybka realizacja wniosku, a potem karta kredytowa przychodzi prosto do domu. Mając już kartę możesz swobodnie i bez stresu wybrać się na zakupy. Powodzenia
Jolanta Demkowska  | 28/09/14  16:43:36 | Opinia o sklepie :
Witam.Citi Bank to instytucja z którą jestem związana od paru lat.Posiadam tam karte kredytową z której jestem bardzo zadowolona i którą poleciłabym innym osobom.Zapraszam do korzystania z usług banku hanlowego.
Ksawery Sarnecki  | 25/09/14  21:22:49 | Opinia o sklepie :
Karta kredytowa Citi Bank daje bardzo dużo zniżek, w wielu sklepach - dlatego warto przed pójściem na zakupy zapoznać się z ofertą rabatową - a zniżki sięgają kilkudziesięciu procent, poza tym każde 5 zł to 1 pkt, a 300 punktów można zamienić na 10 zł. np. do merlin.pl!
Stanisław Sypek  | 25/09/14  17:38:24 | Opinia o sklepie :
Witam, ciekawa oferta banku Citibank powinna zainteresować każdego kto szuka dla siebie szerokiego asortymentu usług bankowych. Konto i karta do niego oraz jako uzupełnienie karta kredytowa to godne uwagi produkty bankowe Citibanku. Polecam
Anna Malik  | 25/09/14  07:59:34 | Opinia o sklepie :
Rewelacyjna obsługa doskonały kontakt telefoniczny oraz online. Produkty racjonalne i dopasowane do potrzeb klienta. Gorąco polecam wszystkim zainteresowanym oraz potencjalnym klientom!............................................................................
Klaudia Kozdroń  | 22/09/14  13:57:08 | Opinia o sklepie :
citi bank to bank ktory istnieje na polskim rynku nie bardzo znam jego oferte ani tez jakie lokaty i pozyczki daja wiec mysle zse ich reklama nie jest najlepsza nie wielemoge powiedziec na jego temat .
Grzegorz Radziszewski  | 10/09/14  09:11:08 | Opinia o sklepie :
Bardzo sprawnie działający i czytelny system bankowy. Oprócz tego Citi nie jest bankiem drogim, jak mówi plotka. Karty Citi Bank dają możliwości korzystania z wielu rabatów. Bank elastycznie podchodzi do zadłużenia klienta.
Adrian Kilichowski  | 29/08/14  08:26:54 | Opinia o sklepie :
Super bank super szybkość bez wychodzenia z domu krótko szybko i na temat tak bym to określił bardzo miła obsługa kurier dosłownie w dwa dni był u mnie o wszystkich krokach informacja na telefoniczna jestem bardzo zadowolony
Sebastian Walasek  | 18/08/14  08:13:04 | Opinia o sklepie :
to jeden z najlepszych banków które są godne polecenia . ja wam go polecam wejdzcie tam i zobaczcie sami czy warto założyć tam sobie konto . ja sama tam wstąpie i zobacze może tam sobie założe konto.
Adrian Kilichowski  | 12/08/14  15:13:40 | Opinia o sklepie :
Super bank ma super konta i karty kredytowe i super promocje za otwarcie karty można dostać nawet 200 polecam obsługa na wysoki światowym poziomie można wszystko załatwić bez wychodzenia z domu ale są też oddziały co też jest zaletą polecam!
Grzegorz Węgrzyn  | 05/08/14  21:25:16 | Opinia o sklepie :
Serdecznie polecam kartę kredytową Citi Banku - możecie otrzymać 200 zł zwrotu za dokonanie transakcji kartą na 300 zł w przeciągu trzech miesięcy, Pierwszy rok karta za darmo.Chyba warto.Polecam bardzo
Adrian Kilichowski  | 04/08/14  08:21:38 | Opinia o sklepie :
Polecam super bank obsługa naprawdę warto karta za free wszystko załatwisz bez wychodzenia z domu obsługa na bardzo wysokim poziomie konto darmowe polecam warto!!! dobre rabaty na zakupy przy zakupach kartami banku
Ewa Piotrowska  | 30/07/14  17:19:59 | Opinia o sklepie :
Strona wygląda bardzo porządnie, zachęca do dłuższego pozostania na niej. Prezentowane oferty są łatwo dostępne, szybko możemy znaleźć to, czego szukamy i dowiedzieć się na ten temat. Być może nie każdemu może podobać się tego rodzaju kolorystyka, ale dla mnie jest OK
Sebastian Skrzyniarz  | 21/07/14  12:25:40 | Opinia o sklepie :
Citi Bank, moim zdaniem nieźle radzi sobie z prowadzeniem i promocją swojego banku. Obsługa przyjemna, kulturalna, wyrozumiała. Myślę, że jeszcze utrzymają się na pewno długie lata na rynku, a przynajmniej mam taką nadzieje. Powodzenia!
Joanna Wiza  | 20/07/14  14:50:58 | Opinia o sklepie :
Citi Bank jest bankiem, w którym klienci mogą zakładać konta, płacić kartą kredytową, wypłacać pieniądze wysłane na dowolny numer konta i wiele innych rzeczy. Polecam stronę internetową tego wspaniałego banku. Naprawdę warto!
Karol Matyka  | 19/07/14  08:46:42 | Opinia o sklepie :
szybka obsługa nie wysokie raty raczej umiarkowane.Szybka deczjia co do mozliwosci wziecia pozyczki na jaki sie chce cel to tez plus.. dosc dobra nawigacja poruszania sie po stronie bez zadnych problemów.
Jerzy Cabaj  | 13/07/14  18:59:46 | Opinia o sklepie :
Citi Bank-karty kredytowe jest moze dobrym bankiem jednak oferty reklamowe przekazywane przez Citi Bank maja duzo wad miedzy innymi pisanie duzo szczegolow malymi literkami i pisanie nie precyzyjnych danych jednym slowem czytaj uwaznie
Ksawery Sarnecki  | 13/07/14  10:26:56 | Opinia o sklepie :
Karta kredytowa Citi World jest nadal dobra ofertą, nadal można płacić za jej pomocą rachunki za media, nadal za wydane 5 zł na konto trafia 1 pkt i te punkty wymienić można na bony na bony douglas czy merlin, obecnie ilość punktów do wymiany na 10 zł zwiększyła się z 250 do 300 pkt.
Michał Dutkowski  | 02/07/14  01:46:22 | Opinia o sklepie :
Witam . Do niedawna kozystalem z uslugo banku a scislej bylem posiadaczem konta walutowego jak i zwyklego . Bylem bardzo zadowolony z uslog jakie mi zaoferowano. Nie placilem nic za konto krajowe , za konto walutowe niewiele . Pozdrawiam posidaczy konta w CitiBank Handlowy .
Aleksandra Wejman  | 29/06/14  08:42:35 | Opinia o sklepie :
Polecam Citi Bank gdyż Karta kredytowa od Citi Bank oferuje rabaty i przywileje w programie rabatowym, wysoki limit kredytu ustalany indywidualnie, karty w systemie VISA i MasterCard oraz nieoprocentowany kredyt do 54 dni. Warto!
Przemysław Kubiak  | 27/06/14  22:47:00 | Opinia o sklepie :
Niezłe, ale konkurencja w postaci Aliorbanku czy WBK ma lepsze rozeznanie w rynku.........................
marlena gapska  | 02/06/14  06:45:06 | Opinia o sklepie :
uwazam ze to jeden z najlepszych bankuw w polsce , polecam wam go wejdzcie tam i sami sprawdzcie . i przekonajcie sie na wlasne oczy czy warto tam zalozyc konto , wziasc pozyczke i tak dalej ,ja sama sprawdze
Ksawery Sarnecki  | 30/05/14  08:09:49 | Opinia o sklepie :
Oceniam pozytywnie kartę world citi handlowy - bo dzięki niej można płacić nawet eysokie rachunki za media, a "nabite" w ten sposóp punkty pozwalają dokonywać (za nie) zakupuw m.in. w merlin.pl - co bardzo sobie cenię: polecam wszystkim :)
Szymon Mazur  | 28/05/14  12:25:18 | Opinia o sklepie :
Z kuponami sodex można wziąć kredyt lub pożyczkę bez żadnych dodatkowych kosztów. Bank się nie reklamuje w telewizji, ale w internecie jest pełno banerów oraz e-maili, które są wysyłane do wszystkich ludzi.
Sebastian Walasek  | 21/05/14  07:02:22 | Opinia o sklepie :
naprawdę dobry bank polecam wam ten bank aby tam założyć konto, warte polecenia. można wziąść tam pożyczkę z nie dużymi odsetkami . ja wszystkim wam polecam wejdzie tam i sami się przekonajcie co będę wam mówić.
Joanna Wiza  | 20/05/14  14:06:21 | Opinia o sklepie :
Citi Bank jest bankiem oferującym wszystkim klientom karty kredytowe, wpłaty na konta bankowe, zakładanie i rejestrację nowych kont bankowych oraz wypłatę pieniędzy, które trafiły na konto każdego z klientów. Polecam.
Anna Jaczewska  | 14/05/14  05:49:54 | Opinia o sklepie :
Wszystkim zainteresowanym polecam bardzo gorąco Citi Bank - karty kredytowe.Karty te dają dużo możliwości można korzystać z samych kart ,ale można też przy okazji trochę zarobić .Są zniżki na bilety lotnicze ,na hotele.Polecam
Katarzyna Bednar  | 11/05/14  12:10:46 | Opinia o sklepie :
Polecam usługi Citi Banku. Niezawodny i godny polecenia. Korzystam z oferty od 10 lat i zawsze jestem zadowolona z proponowanych ofert. W dzisiejszych czasach posiadanie karty kredytowej to rzecz niezbędna, a Citi Bank oferuje ją na bardzo dobrych warunkach.
Patryk Dąbrowski  | 10/05/14  21:01:06 | Opinia o sklepie :
Miła i przyjazna obsługa. Dobry wybór przy zakładaniu konta na stałe. Świetne oferty. Polecam dla wszystkich, niezależnie od wieku i stanu majątkowego. Trzeba przekonać się samemu, nie ma lepszego banku.
Bożena Szczagiel  | 08/05/14  10:35:08 | Opinia o sklepie :
POLECAM BANK CIYUBANK JAKO NAJLEPSZY Z ,KTOREGO DOTYCHCZAS KORZYSTALAM . W PELNI PROFESJONALNY PERSONEL, SZEROKA OFERTA , NAWET MOZNA SKORZYSTAC Z UBEZPIECZEN , DOBRA ,PRZEJRZYSTA STRONA INTERNETOWA, DOBRY KONTAKT TELEFONICZNY W RAZIE PROBLEMOW , polecam wszystkim !!!!!!!!!!
Monika Dydyna  | 26/04/14  19:25:02 | Opinia o sklepie :
Polecam Citi Bank sama mam w nim konto i świetnie się z nimi współpracuje. Jeżeli chodzi o oferty pożyczkowe, jak i inne oferty, są dostosowane do indywidualnego klienta . Miła obsługa i świetne oferty polecam.
Paweł Kępiński  | 25/04/14  18:45:32 | Opinia o sklepie :
Karty Citibank Gold to jest to. Jestem z karty bardzo zadowolony. Przez rok czasu jej użytkowania nie spotkała mnie nigdy żadna niespodzianka. Wszystko jasne i czytelne. Dodatkowo otrzymałem od banku konto powiązane z kartą CitiGold. Konto jest bez żadnych opłat.
Przemysław Kubiak  | 23/04/14  23:11:34 | Opinia o sklepie :
Od jakiegoś czasu poszukuję banku, w którym ulokowałbym główne konto (przelew pensji, honoraria za prace zlecone i dodatkowe). Wydaje mi się, że City oferuje właśnie to czego szukam. I chyba się na niego zdecyduję...
Tomasz Tlaga  | 20/04/14  12:03:11 | Opinia o sklepie :
Bank globalny z mocno rozbudowanymi usługami Private Banking co daje potencjalnemu Klientowi dużo wymiernych korzyści, wyższe oprocentowanie wkładów, dostęp do dużej ilości funduszów inwestycyjnych, niestety Bank jest drogi.
Slawomir Tlaga  | 20/04/14  11:55:31 | Opinia o sklepie :
Jeden z największych detalicznych banków świata, globalny, dla Klientów dużo podróżujących oferta ciekawa jak również dla osób o większych zasobach gotówki, dobrze rozwinięte usługi private banking z wieloma ciekawymi rozwiązaniami.
Ewa Piotrowska  | 16/04/14  16:45:21 | Opinia o sklepie :
Podoba mi się prosty układ zakładek w starym stylu, wszystko jest poukładane i łatwo mogę znaleźć to, co mi potrzebne. Jeden rzut okiem wystarczy, żeby dowiedzieć się o najlepszych sposobach na oszczędzanie, inwestycjach, kredytach oraz znaleźć najbliższe placówki. Dobra strona.
Maciej Jaczewski  | 16/04/14  01:30:12 | Opinia o sklepie :
Pragnę gorąco polecić Citi Bank karty kredytowe, ponieważ te karty dają dużo możliwości uzyskania różnych zniżek.Są zniżki dotyczące korzystania z hoteli czy na podróż.Można także zarobić przy robieniu zakupów.
Sylwia Baprawska  | 14/04/14  18:45:10 | Opinia o sklepie :
Citi Bank- karty kredytowe oferuje dość szybki i prosty dostęp do kart kredytowych. W sposób szybki i łatwy możemy osiągnąć pieniądze, co bardzo ułatwia sprawę... Według mnie to interesująca oferta. nie mam zastrzeżeń.
Sebastian Walasek  | 09/04/14  06:44:50 | Opinia o sklepie :
dobry bank bardzo wiele ofert warte waszej uwagi warto tam zajrzeć i zobaczyć oferty tego banku. i wypełnić wniosek o kredyt lub karte kredytową. spróbujcie nic was to przecież nie będzie kosztować.można też założyć tam konto.
Klaudia Kozdroń  | 08/04/14  00:03:21 | Opinia o sklepie :
citi bank to bank dobrze dzialajacy w polce ale mysle ze jego rozglos i reklama jest zbyt mala aly wiekszosc ludzi wiedziala co to za bank i jaka oferte posiada ... jego karty kredytowe sa jednymi z lepszych na rynku ..
Grzegorz Wejman  | 06/04/14  12:36:00 | Opinia o sklepie :
Bank z doświadczeniem. Korzystając z Karty kredytowej od Citi Bank otrzymujesz rabaty i przywileje w programie rabatowym, wysoki limit kredytu, karty w systemie VISA i MasterCard oraz nieoprocentowany kredyt do 54 dni.
Aleksandra Wejman  | 06/04/14  12:25:08 | Opinia o sklepie :
Skorzystaj z usług banku. Karta kredytowa od Citi Bank oferuje rabaty i przywileje w programie rabatowym, wysoki limit kredytu ustalany indywidualnie, karty w systemie VISA i MasterCard oraz nieoprocentowany kredyt do 54 dni.
Karol Matyka  | 05/04/14  08:34:43 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry bank sośc niskie raty.. dogodny termin by móc spałacać kredyt. od małych do bardzo duzych sum. Na wszystko na mieszkanie czy na telewizor bardzo dobra zaufana firma polecam serdecznie ..
Jakub Orzechowski  | 04/04/14  21:27:12 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry bank. Wysokie oprocentowanie lokat i niskie kredytów. Polecam szczególnie do założenia konta bankowego z dostępem przez internet. Poza tym mają wiele bardzo ciekawych ofert. każdy znajdzie coś dla siebie!
Andrzej Kłosek  | 29/03/14  20:49:23 | Opinia o sklepie :
bank zaskakuje nowymi cenami za karty i naliczeniami za spłaty po terminach wielokrotnie wyższe niż oczekiwane, klienci tego banku najczęściej stwierdzają, że padli ofiarą oszustwa, przed podjęciem decyzji o skorzystaniu z oferty banku polecam http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5624400
Przemysław Kubiak  | 29/03/14  20:01:48 | Opinia o sklepie :
Ze spokojnym sumieniem mogę każdemu polecić:) Przejrzyste warunki zakładania kont i udzielanych kredytów, brak opłat za wiele czynności bankowych. Porządna firma i przy tym nie rozpychająca się nachalnie w telewizji przez reklamy ze znanymi, pożal się Boże, aktorami...
Agnieszka Turowiecka  | 27/03/14  22:29:44 | Opinia o sklepie :
.Przejrzysta strona internetowa, bardzo łatwa w obsłudze.Jest możliwość obsługi telefonicznej.Warto zaufać, warto zapoznać się z oferta tego Banku. Możesz również połączyć kartę miejską z kartą do płatności.Miła obsługa, chętnie pomagają. Nowość to konto oszczędnościowe
Stanisław Sypek  | 26/03/14  14:57:51 | Opinia o sklepie :
Fajny bank z ciekawą ofertą. Dobra oferta jest dla firm, ale i osoba fizyczna cościekawego znajdzie dla siebie. Mają dobre karty kredytowe ale trzeba uważać by nie wpaść w spiralę zadłużenia. Konto jest OK.
Ksawery Sarnecki  | 27/03/14  08:25:07 | Opinia o sklepie :
Mam bardzo mieszane uczucia: produkt w ogóle sie nie rozwija, nie dochodza nowe promocje, ani poprawa warunków. Ściśle trzymaja sie regulaminu, a zwłaszcza tych niekorzystnych zapisów dla klienta: np. robią co mogą by tylko nie przyznac punktów powitalnych.
Adam Grzesik  | 25/03/14  14:04:37 | Opinia o sklepie :
Citibank jest bankiem z najlepszą ofertą założenia konta bankowego w internecie. Szybkie pożyczki z szybką możliwością spłaty. Kredyty rozmieszczone na korzystne raty z niskim oprocentowaniem. Jeden z lepszych banków oferujących prowadzenie konta przez internet.
Grzegorz Łęgowski  | 25/03/14  11:14:27 | Opinia o sklepie :
Korzystałem z usług tego banku a głownie brałem kredyt gotówkowy, wszystko jasno i czytelnie, obsługa na dość dobrym poziomie, spłaciłem kredyt i nie posiadam już konta ale w przypadku zmiany banku wezmę go pod uwagę.
Karol Matyka  | 22/03/14  17:56:38 | Opinia o sklepie :
Dobry bank.niske oprocentowanie niskie dogodne raty. Bardzo miła obsługa..Polecam serdecznie według mnie lepszy niz chwilówki które sa pułapkami niz pomoco finansowo dla ludzi. Polecam wszystkim.
Stanisław Jakubowski  | 19/03/14  21:24:42 | Opinia o sklepie :
Dobra oferta,połączona z rzetelną informacją,zadowoli każdego klienta.Możliwość uzyskania pełnej oferty.odpowiedzi na nurtujące zapytania.Polecam dla wszystkich,którzy szukają oferty.Godna polecenia dla osób,które korzystają z kart bankowych - kredytowych
Piotr Maciejski  | 20/03/14  08:08:55 | Opinia o sklepie :
Zawsze kiedy mam sprawę do załatwienia to nie czekam, miły uśmiechnięty z dużymi kompetencjami personel. Jestem zadowolony z obsługi. Pracownicy mili, konkretni, dotrzymują wcześniejszych uzgodnień.
Tomek Guzdek  | 17/03/14  23:48:20 | Opinia o sklepie :
Super bank cieszę sie ze jestem jego klientem. Darmowe konto darmowa karta kredytowa miłą obsługa zarówno telefoniczna jak i osobista,. dobry dostęp do konta przez internet oraz przez bankomat zawsze bede z tym bankiem.
Bożena Szczagiel  | 12/03/14  10:27:52 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry bank, otwarty na kazdego klienta. Szerokie spektrum ofert, - oszczedzanie , ubespieczenia, karty , kredyty i td. Bardzo mila kompetentna obsluga i w placowkach i telefonicznie.Duzo placowek ,dogodnie usytuowanych, sporo bankomatow z mozliwoscia wplaty gotowki roniez polecam wszystkim
Aneta Józefczyk  | 11/03/14  13:56:26 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry sklep godny polecenia.Posiada wiele atrakcyjnych ofert z których warto skorzystać.Jest również bardzo mobilny dzięki czemu wszystko można załatwić bez wychodzenia z domu. Bardzo polecam ten sklep.
Marek Kraska  | 09/03/14  11:37:42 | Opinia o sklepie :
Mam od jakiegoś czasu konto citi one i jestem zadowolony. Bankomaty w Polsce i na swiecie za darmo, przelewy oczywiście free, warunek aby konto było za darmo to wpływy 5000 (nie musi to być wynagrodzenie), możliwość podpięcia karty bankomatowej do konta w euro i płacąc w strefie
Szymon Mazur  | 09/03/14  18:37:33 | Opinia o sklepie :
Obecnie Citi prowadzi działalność poprzez swoje dwie główne jednostki operacyjne: Citicorp, obejmującą kluczowe obszary działalności Citi, oraz Citi Holdings, w której zebrano aktywa i biznesy, które nie są kluczowe dla przyszłego rozwoju firmy.
Adam Adamski  | 09/03/14  19:33:50 | Opinia o sklepie :
Firma bardzo godna polecenia, transakcje zawierane w serwisie są przejrzyste i bardzo szybkie.Dodatkowo bardzo dobry kontakt z serwisem pomocy, pełny profesjonalizm. estem bardzo zadowolony. Świetny kontakt, jestem zadowolony z usług tej firmy!
Szymon Wardach  | 05/03/14  15:59:44 | Opinia o sklepie :
Strona przejrzysta, prosta w obsłudze. Ciekawe oferty kredytowe. Łatwa obsługa konta internetowego. Miła obsługa telefoniczna. Szybka decyzja kredytowa, czytelne warunki i umowa. Łatwość w skontaktowaniu się z obsługą telefoniczną.
Agnieszka Turowiecka  | 05/03/14  09:44:58 | Opinia o sklepie :
Przyjazny Bank dla Ciebie, dobrane do potrzeb oferty, karta kredytowa z którą możesz zyskać oraz karta połączona z kartą miejską ( zwrot na kartę od 10% wartości doładowania - masz na utrzymanie konta). Miła obsługa telefoniczna, wygodna obsługa internetowa.
Sebastian Walasek  | 05/03/14  06:07:18 | Opinia o sklepie :
dobry bank można dostać szybko pożyczkę ,nie wysoki procent dość niskie raty wygodne do spłaty . wszystkim polecam ten bank. konta osobiste, lokaty na procent.polecam wam, warto sprawdzić.i samemu się przekonać.
Joanna Jaczewska  | 05/03/14  08:00:03 | Opinia o sklepie :
Pragnę polecić tym razem szczególnie karty kredytowe Citi Banku.Te karty,które oferują pozwalają zaoszczędzić trochę pieniędzy,ponieważ stosują system zniżek w sklepach oraz przy korzystaniu z różnych usług.
Ewa Piotrowska  | 04/03/14  16:26:32 | Opinia o sklepie :
Podoba mi się szata graficzna strony - kojarzy się z bankiem, pieniędzmi i zaufaniem. Od razu mam możliwość wzięcia kredytu i założenia konta. Duża reklama na środku daje nam gwarancję, że nie przegapimy żadnej promocyjnej oferty.
Jerzy Zawada  | 28/02/14  09:37:40 | Opinia o sklepie :
citi bank to jedna z lepszych ofert na rynku.lecz niestety nie najlepsza.sa na rynku obecnie lepsze oferty.w zwiazku z tym citi bank musi poprawic swoje oferty.bo na rynku jest konkurencja i trzeba dbac o pozyskanie klienta.
Kamila Rutkowska  | 27/02/14  13:33:55 | Opinia o sklepie :
Citi Bank- karty kredytowe jest to jeden z najlepszych sklepów z którego chętnie korzystam i polecam znajomym. Nigdy sie nie zawiodłam na tym sklepie, szybka i bezproblemowa obsługa. Jak najbardziej wszystkim polecam.
Ksawery Sarnecki  | 27/02/14  09:02:49 | Opinia o sklepie :
Tradycyjnie i wciąż pozytywnie oceniam ta kartę kredytową citi handlowy z tym zastrzeżeniem, ze mogłyby być jakieś promocje punktowe, a nie stały przelicznik 5 zł = 1 pkt, a poza tym więcej zachęt, rozbudowany bardziej katalog i wiecej zainteresowania ze strony banku!
Joanna Zielińska  | 25/02/14  13:38:09 | Opinia o sklepie :
Bardzo konkretna, profesjonalna obsługa i jasne, przejrzyste zasady. Do tego trafiłam na bardzo sympatyczną i pomocną panią w obsłudze, wszystko mi wytłumaczyła z uśmiechem, co w bankach rzadko się zdarza. ;-)
Agnieszka Grudzień  | 24/02/14  17:42:13 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajnie zaaranżowana strona, przejrzyście i z pomysłem. W razie problemów zawsze jeszcze można skorzystać z miłej pomocy przez telefon. Atrakcyjne i konkurencyjne produkty, szkoda tylko, że siedziba banku daleko.
Ksawery Sarnecki  | 20/02/14  08:59:15 | Opinia o sklepie :
Serdecznie polecam kartę kredytową Citi Handlowy, z którą już jestem 5 lat i opłacam wszystkie moje.rachunki za media, co jest bardzo wygodne i korzystne. Serdecznie polecam zwłaszcza punkty do wymiany na merlin.pl.
Agnieszka Turowiecka  | 19/02/14  20:17:40 | Opinia o sklepie :
Polecam, warto zajrzeć zapoznać się i skorzystać. Karta kredytowa, bilet miesięczny w karcie co daje dodatkowe korzyści za doładowanie karty zyskujesz zwrot na konto....zbierasz dodatkowe profity. Bank ma dobrą obsługę internetową i city phone.
Marcin Gorynowicz  | 18/02/14  18:48:22 | Opinia o sklepie :
Posiadam kartę kredytową w Citibanku i jestem bardzo zadowolony z oferty ponieważ nie mam żadnych opłat za kartę, i służy mi do płatności w większości sklepów.Kontakt telefoniczny na najwyższym poziomie
Jakub Kaminski  | 14/02/14  14:28:00 | Opinia o sklepie :
Bank Citi to chyba najdroższy bank na rynku. Korzystam z usług kilku banków i oceniam, że Citi po prostu wyłudza pieniądze od klientów. Płatne jest tam wszystko. Na infolinii kłamią lub nie mówią wszystkiego.
Bożena Szczagiel  | 14/02/14  13:43:37 | Opinia o sklepie :
ma nowoczesna oferte dla kazdego ,polecam wszystkim zainteresownym, karty ,pozyczki ,ubezpieczenia ,dobrze usytuowane placowki, wplatomaty, bankomaty , dobra , wykwalifikowana obsluga bankow , warto skorzystac z szerokiej i ciekawej oferty
Aleksandra Wejman  | 16/02/14  09:40:28 | Opinia o sklepie :
Korzystne oferty dla firm i indywidualnych klientów, bank z wieloletnim doświadczeniem, sprawdź ofertę. Polecam serdecznie konto osobiste a także inne propozycje banku, kredyty, pożyczki, fundusze inwestycyjne
Malgorzata Kubicka  | 16/02/14  17:13:21 | Opinia o sklepie :
Tyle banków do wyboru, karty kredytowe daje każdy, w każdym jest też oprocentowanie. Co takiego proponuje Citi Bank, że przyciąga klientów? Sprawdź! Ja już wiem! Cash back, bonusy,tanie podróżowanie, takiej różnorodności kart nie oferuje nikt
Jarosaw Mróz  | 16/02/14  21:34:12 | Opinia o sklepie :
Wszystko OK. Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Rewelacja, karta dobrej jakości. Bez problemów. Bardzo miła współpraca wszystko odbyło się należycie, polecam ten bank. To druga karta kredytowa u nich i jestem zadowolony. Zakupy w tym banku to przyjemność. Karta zgodna z opisem.
Ksawery Sarnecki  | 13/02/14  11:22:11 | Opinia o sklepie :
Korzystam tylko z karty kredytowej, i jest ok, zwłaszcza, że pozwala płacić za rachunki domowe. Poza tym zbieram punkty i wymieniam na produkty z merlin.pl, zwłaszcza poluje tam na okazje:) Generalnie polecam
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowy Cashback!

visit register
 

OFERTA SPECJALNA

Weź pożyczkę w Net Credit + 10,00 CashCoins
Orange