ODBIERZ 5,00% CashCoins Patrizia Pepe

kontri.pl Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu kontri.pl

Bielizna z rabatem w kontri.pl

Kontri.pl specjalizuje się w detalicznej sprzedaży online produktów z kategorii bielizna. Asortyment stanowią produkty ponad 80 uznanych marek. Dostępny asortyment charakteryzuje się wysoką jakością i dostępną ceną. Sklep organizuje wiele ciekawych akcji promocyjnych i wyprzedaży.

kontri.pl Opinie

Karolina Królikowska  | 12/05/19  21:17:27 | Opinia o sklepie :
Polecam, szeroki wybór bielizny w różnym przedziale cenowym, w tym polskie marki. Świetna jakość produktów i świetna obsługa. Mega szybka wysyła, bezproblemowy (i do tego darmowy) zwrot i równie szybki zwrot środków.
Zofia Cygon  | 12/05/19  12:49:17 | Opinia o sklepie :
Zbliża się wielkimi krokami Dzień Matki dlatego też należy pamiętać o naszych matkach i udać się na zakupy do Kontri gdyż tam można zakupić fajne prezenty na każdą okazję. Polecam wszystkim miłą atmosferę.
Andrzej Filipiak  | 18/09/18  07:24:38 | Opinia o sklepie :
Kontri to sklep z wysokiej jakości bielizną damską. wiem, bo kupowałem:-) Zbyt tani to nie jest, ale warto zainwestować w porządnej jakości rzeczy osobiste. Szybko dostarcza do domu zamówiony towar.
Beatta Ryszkowska  | 29/04/18  10:50:48 | Opinia o sklepie :
Sklep kontr.pl oceniam bardzo pozytywnie.Zakupiłam tam biustonosz dla siebie i rajstopy dla córki. Wszystko przyszło ładnie zapakowane. Towar był zgodny z dokładnym opisem zawartym na stronie. Poleciłabym ten sklep każdemu. Pozdrawiam
Kamila Stępczyńska  | 27/02/18  11:51:55 | Opinia o sklepie :
Witam wszystkich zainteresowanych moją opinią o sklepie internetowym kontri. Można tu kupić dobrej jakości bieliznę. Jest dużo wzorów, kolorów i rozmiarów. Ceny jak na dobrą jakość to przyzwoite. Sklep często ma promocje gdzie można wychaczyć coś fajnego w niższej cenie. Ogólnie polecam wszystkim ten sklep.
Jolanta Filipiak  | 13/02/18  05:25:33 | Opinia o sklepie :
Sklep, do którego ciągnie już po pierwszych zakupach. A to za sprawą bardzo dobrej jakości bielizny damskiej oraz super fachowej obsługi klienta. Dla mnie sklep ten to strzał w dziesiątkę. Bez problemu ewentualne zwroty.
Andrzej Jędrzejewski  | 04/01/18  05:46:15 | Opinia o sklepie :
Sklep, w którym od razu znalazłem dla siebie buty sportowe, a to oznacza, że jest dobrze zaopatrzony. Cenowo nie jest drogi, ma duży wybór obuwia dla każdego, niezależnie od płci. Szata graficzna strony jest ciekawa.
Wiktoria Jędrzejewska  | 04/01/18  05:21:45 | Opinia o sklepie :
kontri.pl to sklep exclusive z bielizną dla Kobiet i najczęściej seksowną. Posiada bardzo bogatą ofertę i zawsze ciekawe modele. Zamawiałam i wiem coś o tym. Zawsze na czas dostarcza zamówienie.Warto:-)
Marzena Jędrzejewska  | 04/01/18  05:35:11 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep dla Kobiet, z niepowtarzalną bielizną, bardzo seksowną i dobrze noszącą się. Taką zakupił mój mąż dla mnie. Sklep szybko realizuje zamówienia, a kurier szybko dostarczył paczkę na miejsce.
Helena Filipiak  | 19/12/17  15:25:29 | Opinia o sklepie :
Sklep z bielizną bardzo dobrej jakości i niepowtarzalną, a także w różnych kolorach. Kupiłam w nim dwa razy i byłam zadowolona. Sklep ma fajną stronę w necie. Daje upusty dla stałych klientek. Zwroty przyjmuje.
Jerzy Krzemień  | 23/06/16  13:29:23 | Opinia o sklepie :
Kupuję w Kontri nie pierwszy raz. Jak zwykle, transakcja przebiegła perfekcyjnie. Polecam sklep w 100%. Fachowa obsługa, kontakt bez zarzutu, szybka realizacja zamówienia. Z pewnością nie raz jeszcze tu powrócę na zakupy:) POLECAM!!!
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Side-Banner
visit register click click