ODBIERZ DO 1,23% CashCoins Neonet

Merlin.pl Opinii(e)


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Merlin.pl

Multimedia, zabawki, książki, kosmetyki i gry ze zniżką w Merlin.pl

Merlin.pl oferuje bogaty asortyment towarów z kategorii multimedia, zabawek, kosmetyków czy gier. Merlin.pl proponuje Klientom największe nowości oraz konkurencyjne ceny.

Merlin.pl Opinii(e)

Jarek Ochocki  | 22/08/19  00:50:26 | Opinia o sklepie :
Merlin.pl to jeden z ciekawszych sklepów z ogólnie pojętą rozrywką. Każdy znajdzie tutaj masę ciekawych rzeczy od książek, muzyki, filmów po cudowne rodzinne gry planszowe i nie tylko. Mają świetne ceny i dostawę, polecam
KRISKRAJ  | 20/08/19  12:24:44 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy Merlin jest super. Bardzo lubię robić tam zakupy. Dostawy zamówionych książek są ekspresowe. I naprawdę maja spory asortyment (nie tylko książki). Polecam wszystkim zakupy w Merlin.pl
Sandra Nowak  | 20/08/19  14:29:54 | Opinia o sklepie :
Fajny sklep w ktorym mozna znalezc bardzo duzo ciekawych rzeczy,akcesoriów do domu ogrodu plyt muzycznych ,filmow w przystępnych dla klienta cenach .Promocje i rabaty sklep ten rowniez oferuje i posiada. Polecam
Jacek Michalski  | 15/08/19  07:41:58 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy mający w swojej ofercie bardzo szeroki asortyment książkowy, zabawkowy i nie tylko. Bardzo atrakcyjne ceny oraz dużo promocji. Obsługa bardzo miła a dostawa szybka.Polecam wszystkim sklep.
Dominika Sucharska  | 13/08/19  14:02:19 | Opinia o sklepie :
Z całego serca polecam! Sklep posiada podobny asortyment co Empik, jednak ceny są niższe. Fajne przeceny i promocje, a także możliwość uzyskania kodu rabatowego. Wysyłka zawsze bezproblemowa. Ogólnie wszystko na plus!
Wioleta Lesińska  | 10/08/19  12:17:43 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep ponieważ ma szeroki wybór asortymentu i ofert ktore są niezmiernie konkurencyjne w przeciwieństwie do innych sklepów posiadających podobne oferty i produkty. Ponadto ma atrakcyjne ceny a obsługa bardzo miła .
Ewelina Niżyńska  | 05/08/19  15:20:27 | Opinia o sklepie :
Cenowo w porównaniu do licznych konkurencji rewelacja!!! Przesyłka na najwyższym poziomie, po prostu super szczerze polecam i zapraszam do tego sklepu, na pewno nikt nie będzie zawiedziony po zrobionych zakupach.
Mariusz Duchnowski  | 30/07/19  05:33:33 | Opinia o sklepie :
Dzień dobry dokonałam w tym sklepie zakupu książki i grę dla swojego dziecka, polecam wszystkim ten sklep internetowy, mają bardzo bogaty wybór asortymentu, strona czytelna i łatwa w obsłudze, szybka wysyłka.
Mariola Pietrzik  | 21/07/19  05:02:37 | Opinia o sklepie :
Merlin.pl oferuje szeroki asortyment artykułów, m.in. książki, markowe kosmetyki, drobne agd i rtv, zabawki i wiele innych. Miła obsługa, intuicyjna strona, wiele promocji i możliwość odbioru w wielu punktach. Przyjazne ceny. Polecam.
Darek Harmaciński  | 16/07/19  05:12:42 | Opinia o sklepie :
Według mnie sklep z bardzo dobrymi cenami, doskonałą jakością i obsługa. Rzetelność i czas oczekiwania na zamówiony towar bardzo krótki. Serdecznie wszystkim polecam bo naprawdę warto odwiedzić sklep i złożyć zamówienie tak jak ja to zrobiłem. Jestem bardzo zadowolony, przesyłki w pełni zabezpieczone przed uszkodzeniem trafiają do klienta w nienaruszonym stanie
Grażyna  | 16/06/19  08:35:25 | Opinia o sklepie :
Merlin.pl to wspaniałe miejsce dla osób lubiących czytać i nie potrafiących się obejść bez dobrej książki. Ogrom tytułów ze wszelakich tematów. Łatwa nawigacja na stronie. miła obsługa i szybka realizacja zamówienia. Polecam.
Denis  | 16/06/19  08:30:13 | Opinia o sklepie :
Sklep Merlin.pl fajna księgarnia internetowa z bardzo dużym wyborem asortymentowym i najnowszymi besceleram. cięgle się rozwijająca i wprowadzająca nowe artykuły typu multimedia, zabawki, kosmetyki, gier. Polecam.
Waldemar  | 16/06/19  08:23:54 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy Merlin.pl to długoletnia tradycja gwarantująca najwyższy poziom zakupów i 100 % pewność jakości zakupionego towaru. Bardzo bogaty wybór literatury ale i nie tylko. Sama strona łatwa w obsłudze. Miła atmosfetra zakupu. Szybka realizacja zamówienia. Polecam.
Bodey Michalski  | 13/06/19  09:41:55 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep z bardzo dużym asortymentem od książek. kosmetyków po gry które mnie najbardziej interesowały. Wybór ogromny, obsługa bardzo miła, zamówiony towar przychodzi bardzo szybko. Sklep godny polecenia.
Andrzej Kłosek  | 30/04/19  13:55:41 | Opinia o sklepie :
sklep internetowy z długoletnią tradycją. Już samo to gwarantuje odpowiedni poziom zakupów i pewność, że zakupiony towar zaspokoi w pełni nasze oczekiwania. Strona internetowa jest bardzo przejrzysta, wybór towarów wyśmienity
Genowefa Żelasko  | 18/04/19  13:55:28 | Opinia o sklepie :
Sklep Merlin.pl to super miejsce na zakupy.Merlin.pl oferuje bogaty asortyment towarów z kategorii multimedia,zabawek,kosmetyków czy gier.Konkurencyjne ceny,miła i profesjonalna obsługa,szybka i tania dostawa,polecam każdemu.
Hedvig  | 16/04/19  07:22:45 | Opinia o sklepie :
w 100% polecam sklep internetowy Merlin. Po kilku złożonych zamówieniach w Merlin jestem bardzo zadowolona z ich realizacji. Transakcje przebiegły bardzo szybko i profesjonalnie. Duży plus również za szeroki asortyment nie wliczając ogromnej ilości książek, które uwielbiam.
Paulina  | 04/02/19  12:10:46 | Opinia o sklepie :
Jestem wierną klientką sklepu merlin.pl od wielu lat. Ogromny wybór dostępnych książek, szybkość dostawy, solidność, bezproblemowe i sprawne zwroty oraz korzystne ceny sprawiają, że zawsze tam wracam i z czystym sumieniem mogę polecić kupującym.
Ewa Hońko  | 12/02/19  12:28:34 | Opinia o sklepie :
Niestety, nie otrzymałam zwrotu cashback za zakupy. Odrzucono. Nie było tego dużo, ale jednak. Pomimo, że zakupy przebiegły sprawnie i szybko to nie jestem zadowolona z tej sytuacji. Nie wiem czy skorzystam ponownie.
Aleksandra Buzak-Senator  | 25/01/19  10:29:45 | Opinia o sklepie :
Duży wybór towarów z różnych kategorii – multimedia, zabawki, książki, kosmetyki, gry. Sklep szybko oferuje swoim klientom nowości, a także konkurencyjne ceny i miłą obsługę. Przesyłka przychodzi szybko, ponadto dostawa jest darmowa do kiosków Ruchu. Polecam.
gosia W  | 24/01/19  17:28:48 | Opinia o sklepie :
przypadkiem znalazłam ten sklep i muszę przyznać że mi się spodobał Są tu bardzo ciekawe zabawki dla dzieci Różne gry , klocki i pluszaki ale też znalazłam fajne ubrania ,kosmetyki a nawet meble Myślę że to uniwersalny sklep dla każdego a wysyłka w 24h
Dorota Kleniewska  | 06/01/19  01:54:43 | Opinia o sklepie :
Nie sadzilam,ze przesylka przyjdzie tak szybko. Towar zgodny z opisem, jestem zadowolona z wspolpracy.Od poczatku bylam informowana o tym na jakim etapie jest zamowienie.Pozytywnie mnie zaskoczylo. Napewno skorzystam jeszcze nie jeden raz I bede polecac innym, bo warto.
Ksawery Sarnecki  | 17/12/18  06:05:55 | Opinia o sklepie :
Ostatnio robiłem zakupy na merlin.pl z dwóch powodów po pierwsze w dobrej cenie były zeszyty w formacie A4, a po drugie jest bezpłatna dostawa do kiosków RUCH-u, a co najważniejsze, mają teraz 15 zł zniżki przy zakupie za pomocą paypass.
Ewa Owsiak  | 06/12/18  21:21:50 | Opinia o sklepie :
Sklep naprawdę super!!!Ostatnio miałam okazję zakupić/zamawiajac kurierem meble do kuchni oraz dodatkowa szafkę i szafkę do łazienki.Naprawdę bardzp tanio!!!Meble świetne o modnym kolorze sonoma:-)Przesylka też dosyć tania jak do kompletu mebli.Mało tego od zamowienia realizacja i dostarczenie było po dwóch dniach!!!!Konkretna firma i szanująca swoich kientow!!!Jeszcze zamuerzam skorzystać z ich usług i zakupić meble do pokoju.Już oglądałam.Fajne mebelki w przystepnej cenie.Także naprawde poleca
Natalia Jaz  | 15/10/18  12:51:31 | Opinia o sklepie :
Najbardziej lubię to że łatwo wszystko znaleźć i często widzę tutaj nowości jako pierwsze niż w innych sklepach. ceny dostaw też są na każdą kieszeń a nieraz nawet nie trzeba za nie płacić jeśli się spełni warunki. Obsługa też w porządku i nieraz miałam rabat za kupowanie w Merlin
Wiktoria Jędrzejewska  | 30/08/18  06:21:25 | Opinia o sklepie :
Sklep Merlin.pl to dobrze zaopatrzona księgarnia na internetowym rynku księgarskim. Strona sklepu jest ciekawie zaprojektowana, szybko można zwrócić uwagę na banery z aktualnymi propozycjami sklepu.
Józef Filipiak  | 22/07/18  09:08:02 | Opinia o sklepie :
Taki sklep z ogromnym wyborem tytułów książkowych. Poleca w sprzedaży różne rzeczy na prezent, ładnie opakowane. Można wyrobić sobie taką kartę lojalnościową, która będzie uprawniać do zniżek. Merli.pl ma moją dobra opinię.
Marzena Jędrzejewska  | 21/06/18  14:39:24 | Opinia o sklepie :
Sklep Merlin jest bardzo znany w internecie z uwagi na tanie książki i duży wybór tytułów różnych autorów. Można kupić też akcesoria na prezenty. Szybka wysyłka sklepu sprawia, że warto w nim zamawiać.
Karolina  | 19/04/18  11:30:19 | Opinia o sklepie :
Kilka razy zdarzyło mi się kupić w merlin.pl książki w bardzo dobrych cenach. O jakieś 10 zł taniej niż np. w empiku. Przy zakupie kilku pozycji i darmowej dostawie naprawdę się opłacało. Gorąco polecam
Jolanta Filipiak  | 20/03/18  18:47:27 | Opinia o sklepie :
Merlin.pl to sklep podobny do słynnego empiku, jednak jest nieco tańszy. Ma dużo dobrych opinii na temat obsługi klienta i czasu dostawy zamówienia. Oferta książkowa sklepu jest bardzo bogata, jest z czego wybierać...godny polecenia
Andrzej Filipiak  | 20/03/18  18:58:47 | Opinia o sklepie :
Szkoda, że obecnie jest to tylko sklep internetowy. Zamawiałem kilka razy książki po promocji i zawsze byłem zadowolony. I z ceny i z jakości przesyłki. Sklep ma fajną, kolorową stronę. Można wyrobić kartę stałego klienta.
Ksawery Sarnecki  | 18/12/17  07:32:44 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolony z powrotu do funkcjonowania merlin.pl - mają bowiem ceny znacznie niższe niż w empiku i też w wielu miejscach można uzyskiwać bony na zakup w tym sklepie, a co najważniejsze odbiór w RUCH-u!
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

ODBIERZ DO 4,00% CashCoins Tatuum
visit register click click