ODBIERZ 4,00% CashCoins egmont.pl

Merlin.pl Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Merlin.pl

Multimedia, zabawki, książki, kosmetyki i gry ze zniżką w Merlin.pl

Merlin.pl oferuje bogaty asortyment towarów z kategorii multimedia, zabawek, kosmetyków czy gier. Merlin.pl proponuje Klientom największe nowości oraz konkurencyjne ceny.

Merlin.pl Opinie

Anna Kowejsza  | 12/12/19  08:20:44 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy z wieloma dziedzinami. Mozna kupić kilka rzeczy za jedną tanią przesyłką. Polecam dział dla dzieci, ciekawe książki dla najmłodszych i zabawki, które zdobywają serca maluchów :) zamówienia składa się w prosty i przejrzysty sposób !
Jan korzeniowski  | 07/12/19  08:31:34 | Opinia o sklepie :
Szybka realizacja zamówienia. Dobry kontakt telefoniczny. Możliwy odbiór osobisty i obejrzenia towaru przed zapłatą. Etui oryginalne od polskiego dystrybutora. Polecam Sklep naprawde warto odwiedzić ten sklep
Wioleta Łubiasz  | 08/12/19  21:51:58 | Opinia o sklepie :
Kupuje podręczniki z tego sklepu. Polecam, zawsze szybką dostawa i dobre ceny z rabatami. Przesyłki są tak zapakowane że ksiązki zawsze są w dobrej formie. W sklepie tym można zakupić nie tylko książki ale także przybory i tornistry
Edyta Borcowska  | 04/12/19  22:10:34 | Opinia o sklepie :
Merlin.pl to jeden z ciekawszych sklepów internetowych gdzie można znaleźć ciekawe zabawki a ich cena jest adekwatna do jakości. Bardzo dobrze mi się kupuje w tym sklepie.
Dorota Baluk  | 28/11/19  18:44:42 | Opinia o sklepie :
ciekawa oferta, w ktorej kazdy znajdzie napewno cos dla siebie. zawsze mozna liczyc na pomocna dlon od obslugi sklepu - doradza co warto kupic. ceny takze na kazda kieszen. polecam kazdemu zakupy w merlin.pl bo warto
Jarosław Anchim  | 28/11/19  07:22:15 | Opinia o sklepie :
Sklep Merlin.pl bardzo polecam. Sklep posiada szeroki i różnorodny zakres artykułów. Bardzo dużo jest rzeczy dotyczących szkoły. I wszystko jest w rozsądnych cenach. Nie ma problemu ze znalezieniem odpowiedniego towaru, wszystko jest przejrzyste. Polecam - warto
Filip Niziuk  | 25/11/19  23:08:17 | Opinia o sklepie :
Merlin.pl to najlepszy sklep jaki moze byc z wszystkim do domowej rozrywki. Mamy tu filmy, gry komputerowe i planszowe, muzykę, książki. Jednym słowem wszystko. Do tego dobra cena i warunki dostawy. Polecam bo warto.
Mieczysław Pokuć  | 23/11/19  17:20:58 | Opinia o sklepie :
Ze sklepu internowego Merlin.pl korzystam z usług tego sklepu i jestem bardzo zadowolony i polecam ten sklep wszystkim osobom zainteresowanym ktorzy chca miec świadczone usługi na dobrym poziomie. Moja ocena bardzo dobry.
Jozef Danda  | 16/11/19  07:15:08 | Opinia o sklepie :
Merlin.pl to najlepszy sklep jaki moze byc z wszystkim do domowej rozrywki. Mamy tu filmy, gry komputerowe i planszowe, muzykę, książki. Jednym słowem wszystko. Do tego dobra cena i warunki dostawy. Polecam bo warto
Dagmara Sanetra  | 13/11/19  13:43:16 | Opinia o sklepie :
Sklep Merlin m w swojej ofercie duzy wybór przede wszystkim zabawek, bo tego teraz szukam przed mikołajkami i świetami. Super zabawki, ceny też sa takie dobre. Szybka wysyłka , miła obsługa. Polecam.
Magdalena Królak  | 13/11/19  11:38:43 | Opinia o sklepie :
Lubię ten sklep, doskonały kontakt. Tym razem się troszkę zawiodłam z terminem wysyłki, w opisie było 24h a trwało to 4 dni i był stres czy paczka dojdzie na czas. Ale wszystko dobrze się skończyło. Ogólnie jestem zadowolona.
Edyta Dulat  | 12/11/19  21:47:55 | Opinia o sklepie :
To bardzo dobry sklep. Mało jest takich sklepów, w których można kupić rzeczy o niskiej cenie. Jest bardzo dużo promocji. Z których warto skorzystać. Jestem również zadowolona z szybkiej dostawy. Niskiej cenie wysyłki.
Ewa Duchnowska  | 09/11/19  06:17:13 | Opinia o sklepie :
Dzień dobry Polecam zakupy, można kupić już prezen pod chonkę. Kupiłam klocki lego mają fajną promocję zestawy są na każdą kieszeń zarówno małe jak i duże strona łatwa w obsłudze, klocki posegrgowane na wiek.
Małgorzata Lesińska  | 03/11/19  06:36:26 | Opinia o sklepie :
Bardzo pozytywny sklep w przeciwieństwie do innych sklepów o podobnym asortymencie. Ponadto ceny są stosunkowo niskie a w dodatku sklep posiada bardzo dużą gamę wyboru różnych produktów. Poza tym obsługa miła.
Alina Walczak  | 23/10/19  07:34:04 | Opinia o sklepie :
Merlin.pl to strona z której korzystałam kilka razy. Można tam zakupić nie tylko książki ale wiele innych produktów innych kategorii ,Zawsze byłam zadowolona z otrzymanych produktów, sposobu płatności i odbioru przesyłki
Kamila Czołpińska  | 04/10/19  09:57:15 | Opinia o sklepie :
Super sklep internetowy w którym można kupić fajne książki. Wiele produktów w promocji, duże rabaty. Bardzo duży wybór asortymentu. Szybka realizacja zamówienia i dostawa. Polecam wszystkim ten sklep.
Marcin Stachowski  | 05/10/19  21:55:20 | Opinia o sklepie :
Zdecydowanie negatywna ocena. Nie polecam. Dokładnie tydzień temu zamówiłem książkę, która we wszystkich księgarniach jest dostępna. Po dwóch dniach dostałem maila że z powodu braku książki muszę poczekać jeszcze trzy dni no cóż...
Weronika Danielska  | 30/09/19  17:27:47 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep, miła profesjonalna obsługa, fajne promocje. Dla kazdego znajdzie sie cos w przystepnej cenie. Szczerze moge polecic wszystkim, sama jeszcze nie raz zrobie tam zakupy.
Władysława  | 26/09/19  18:30:32 | Opinia o sklepie :
Merlin.pl to w zamyśle księgarnia internetowa ale pomyliłby się ktoś, że oprócz książek nic w niej nie znajdzie, bo na swojej stronie oferują na różnych nośnikach np. dvd, cd nie tylko nowości książkowe ale również filmy i muzykę.
Magda Skrzypczak  | 27/09/19  08:11:57 | Opinia o sklepie :
duży asortyment, ciekawe pozycje (książki, muzyka, gry, zabawki), atrakcyjne ceny, wygodne formy dostawy (kurier, paczka w ruchu, paczkomaty, na pocztę), szybka realizacja zamówienia, nigdy nie miałam problemów z tym sklepem!
Emilia Habecka-Rosiak  | 24/09/19  08:23:29 | Opinia o sklepie :
Wygodny sklep internetowy, w której można zakupić nie tylko książki, ale też artykuły papiernicze czy upominki. Łatwy dostęp i obsługa. Dostępność 24/7. Kupiłam na tej stronie już wiele produktów i jestem zadowolona. Gorąco polecam.
Jadwiga Zgliszewska  | 22/09/19  17:47:11 | Opinia o sklepie :
To, co w sklepie Merlin.pl warto kupować, to przede wszystkim książki - duży wybór i tanie. Poza tym zabawki, gry, małe AGD i inne potrzebne. Łatwa płatność, szybka wysyłka, towar pełnowartościowy, a do tego rabaty!
Zdzisław Popławski  | 26/09/19  13:18:32 | Opinia o sklepie :
Jest ok. Zamówienia są w pełni realizowane.Obsługa podchodzi do sprawy dość rzetelnie i myślę że profesjonalnie.Nigdzie nie ma ideału ale ja jestem zadowolony z usługi jaką reprezentują.Polecam ten sklep.
Ryszard Ogonowski  | 17/09/19  18:47:18 | Opinia o sklepie :
Szybko, profesjonalnie, a przede wszystkim tanio. Ciągły kontakt z klientem, który wie, co dzieje się z towarem, który zakupił. Sklep daje możliwości darmowej wysyłki.Towar starannie zapakowany, gwarantujący dotarcie do adresata nie narażony na uszkodzenie. Po prostu super.
Iwona Grzybek  | 11/09/19  08:32:03 | Opinia o sklepie :
Bardzo szybka dostawa i świetne ceny. ogromny wybór produktów, w szczegolnosci uwielbianych przeze mnie książek. koszty wysyłki niskie. bardzo dobra obsługa. przyznawanie cashback bardzo szybkie. goraco polecam.
Marcin Lewandowski  | 09/09/19  13:19:26 | Opinia o sklepie :
Zdecydowanie odradzam. Na stronie zamieszczają produkty, których potem jak się okazuje nie mają. Ja zamówiłam 6 książek. Za wszystkie zapłaciłam z góry. Po 4 dniach oczekiwania okazało się, że dwóch nie mają.
Maria Cwietkow  | 07/09/19  16:55:21 | Opinia o sklepie :
Z całą pewnością mogę polecić sklep Merlin.pl,to księgarnia internetowa gdzie można kupić nie tylko książki bestselery w najlepszych cenach ale wszystko związane z muzyką,filmy,gry,zabawki,miła obsługa szybkie cashions,polecam
Michał Lewiński  | 06/09/19  20:07:12 | Opinia o sklepie :
Zamawiam mnóstwo książek i nigdy nie było problemów. Najbardziej zachwycony jestem, że ceny książek są zdecydowanie niższe, niż w innych księgarniach internetowych. Może mam szczęście, że zawsze jestem zadowolony.
Weronika Binkowska  | 08/09/19  13:24:58 | Opinia o sklepie :
Kupuje tam książki dla moich dzieci i również dla siebie. W asortymencie zawsze znajduję pozycję które są mi potrzebne a ich ceny nie nadwyrężają mojego domowego budżetu. Szybka wysyłka to również duży plus tego sklepu.
Ewelina Śmiech  | 04/09/19  15:20:23 | Opinia o sklepie :
Witam. Bardzo cieszę się że nie ma żadnych problemów podczas zakupu sprzętu. Każdemu gorąco polecam i zapraszam do korzystania z serwisu. Strona internetowa jest prosta w obsłudze. Czytelna. Kazdy może z niej skorzystać bez obaw. Infolinia
Nika Domagała  | 03/09/19  17:43:34 | Opinia o sklepie :
Sklep jak najbardziej godny szczerego polecenia. Oferuje bardzo szeroki wybór wszelkiego asortymentu, wszystko w bardzo dobrej jakości o raz w przystępnych cenach. Każdy z pewnością znajdzie coś dla siebie
Krzysztof Lewicki  | 02/09/19  07:31:49 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep, bardzo prosta obsługa strony. Polecam każdemu, gdyż warto. Poza tym w sklepie można kupić produkty najwyżej jakości, po konkurencyjnych cenach, Doskonała i ciekawa strona internetowa.
Katarzyna Kryńska  | 31/08/19  07:47:15 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry sklep z dużym asortymentem artykułów, m.in. książki, muzyka, kosmetyki i inne, w korzystnych cenach z darmową wysyłką do kiosku ruchu.Dużo sezonowych rabatów. Intuicyjna poruszanie po stronie i kompetentna obsługa klienta.
wlodek lenard  | 29/08/19  12:13:42 | Opinia o sklepie :
Absolutnie polecam: sklep oferujacy najnizsze ceny z mozliwych, przesyłajacy produkty zdodne z zamówieniami. Najlepszy sposób kontakowania sie z zamawiającym klientem, najlepsze standardy prowadzenia sprzedazy
Jarek Ochocki  | 22/08/19  00:50:26 | Opinia o sklepie :
Merlin.pl to jeden z ciekawszych sklepów z ogólnie pojętą rozrywką. Każdy znajdzie tutaj masę ciekawych rzeczy od książek, muzyki, filmów po cudowne rodzinne gry planszowe i nie tylko. Mają świetne ceny i dostawę, polecam
KRISKRAJ  | 20/08/19  12:24:44 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy Merlin jest super. Bardzo lubię robić tam zakupy. Dostawy zamówionych książek są ekspresowe. I naprawdę maja spory asortyment (nie tylko książki). Polecam wszystkim zakupy w Merlin.pl
Sandra Nowak  | 20/08/19  14:29:54 | Opinia o sklepie :
Fajny sklep w ktorym mozna znalezc bardzo duzo ciekawych rzeczy,akcesoriów do domu ogrodu plyt muzycznych ,filmow w przystępnych dla klienta cenach .Promocje i rabaty sklep ten rowniez oferuje i posiada. Polecam
Jacek Michalski  | 15/08/19  07:41:58 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy mający w swojej ofercie bardzo szeroki asortyment książkowy, zabawkowy i nie tylko. Bardzo atrakcyjne ceny oraz dużo promocji. Obsługa bardzo miła a dostawa szybka.Polecam wszystkim sklep.
Dominika Sucharska  | 13/08/19  14:02:19 | Opinia o sklepie :
Z całego serca polecam! Sklep posiada podobny asortyment co Empik, jednak ceny są niższe. Fajne przeceny i promocje, a także możliwość uzyskania kodu rabatowego. Wysyłka zawsze bezproblemowa. Ogólnie wszystko na plus!
Wioleta Lesińska  | 10/08/19  12:17:43 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep ponieważ ma szeroki wybór asortymentu i ofert ktore są niezmiernie konkurencyjne w przeciwieństwie do innych sklepów posiadających podobne oferty i produkty. Ponadto ma atrakcyjne ceny a obsługa bardzo miła .
Ewelina Niżyńska  | 05/08/19  15:20:27 | Opinia o sklepie :
Cenowo w porównaniu do licznych konkurencji rewelacja!!! Przesyłka na najwyższym poziomie, po prostu super szczerze polecam i zapraszam do tego sklepu, na pewno nikt nie będzie zawiedziony po zrobionych zakupach.
Mariusz Duchnowski  | 30/07/19  05:33:33 | Opinia o sklepie :
Dzień dobry dokonałam w tym sklepie zakupu książki i grę dla swojego dziecka, polecam wszystkim ten sklep internetowy, mają bardzo bogaty wybór asortymentu, strona czytelna i łatwa w obsłudze, szybka wysyłka.
Mariola Pietrzik  | 21/07/19  05:02:37 | Opinia o sklepie :
Merlin.pl oferuje szeroki asortyment artykułów, m.in. książki, markowe kosmetyki, drobne agd i rtv, zabawki i wiele innych. Miła obsługa, intuicyjna strona, wiele promocji i możliwość odbioru w wielu punktach. Przyjazne ceny. Polecam.
Grażyna  | 16/06/19  08:35:25 | Opinia o sklepie :
Merlin.pl to wspaniałe miejsce dla osób lubiących czytać i nie potrafiących się obejść bez dobrej książki. Ogrom tytułów ze wszelakich tematów. Łatwa nawigacja na stronie. miła obsługa i szybka realizacja zamówienia. Polecam.
Denis  | 16/06/19  08:30:13 | Opinia o sklepie :
Sklep Merlin.pl fajna księgarnia internetowa z bardzo dużym wyborem asortymentowym i najnowszymi besceleram. cięgle się rozwijająca i wprowadzająca nowe artykuły typu multimedia, zabawki, kosmetyki, gier. Polecam.
Waldemar  | 16/06/19  08:23:54 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy Merlin.pl to długoletnia tradycja gwarantująca najwyższy poziom zakupów i 100 % pewność jakości zakupionego towaru. Bardzo bogaty wybór literatury ale i nie tylko. Sama strona łatwa w obsłudze. Miła atmosfetra zakupu. Szybka realizacja zamówienia. Polecam.
Andrzej Kłosek  | 30/04/19  13:55:41 | Opinia o sklepie :
sklep internetowy z długoletnią tradycją. Już samo to gwarantuje odpowiedni poziom zakupów i pewność, że zakupiony towar zaspokoi w pełni nasze oczekiwania. Strona internetowa jest bardzo przejrzysta, wybór towarów wyśmienity
Genowefa Żelasko  | 18/04/19  13:55:28 | Opinia o sklepie :
Sklep Merlin.pl to super miejsce na zakupy.Merlin.pl oferuje bogaty asortyment towarów z kategorii multimedia,zabawek,kosmetyków czy gier.Konkurencyjne ceny,miła i profesjonalna obsługa,szybka i tania dostawa,polecam każdemu.
Hedvig  | 16/04/19  07:22:45 | Opinia o sklepie :
w 100% polecam sklep internetowy Merlin. Po kilku złożonych zamówieniach w Merlin jestem bardzo zadowolona z ich realizacji. Transakcje przebiegły bardzo szybko i profesjonalnie. Duży plus również za szeroki asortyment nie wliczając ogromnej ilości książek, które uwielbiam.
Paulina  | 04/02/19  12:10:46 | Opinia o sklepie :
Jestem wierną klientką sklepu merlin.pl od wielu lat. Ogromny wybór dostępnych książek, szybkość dostawy, solidność, bezproblemowe i sprawne zwroty oraz korzystne ceny sprawiają, że zawsze tam wracam i z czystym sumieniem mogę polecić kupującym.
Ewa Hońko  | 12/02/19  12:28:34 | Opinia o sklepie :
Niestety, nie otrzymałam zwrotu cashback za zakupy. Odrzucono. Nie było tego dużo, ale jednak. Pomimo, że zakupy przebiegły sprawnie i szybko to nie jestem zadowolona z tej sytuacji. Nie wiem czy skorzystam ponownie.
Aleksandra Buzak-Senator  | 25/01/19  10:29:45 | Opinia o sklepie :
Duży wybór towarów z różnych kategorii – multimedia, zabawki, książki, kosmetyki, gry. Sklep szybko oferuje swoim klientom nowości, a także konkurencyjne ceny i miłą obsługę. Przesyłka przychodzi szybko, ponadto dostawa jest darmowa do kiosków Ruchu. Polecam.
gosia W  | 24/01/19  17:28:48 | Opinia o sklepie :
przypadkiem znalazłam ten sklep i muszę przyznać że mi się spodobał Są tu bardzo ciekawe zabawki dla dzieci Różne gry , klocki i pluszaki ale też znalazłam fajne ubrania ,kosmetyki a nawet meble Myślę że to uniwersalny sklep dla każdego a wysyłka w 24h
Dorota Kleniewska  | 06/01/19  01:54:43 | Opinia o sklepie :
Nie sadzilam,ze przesylka przyjdzie tak szybko. Towar zgodny z opisem, jestem zadowolona z wspolpracy.Od poczatku bylam informowana o tym na jakim etapie jest zamowienie.Pozytywnie mnie zaskoczylo. Napewno skorzystam jeszcze nie jeden raz I bede polecac innym, bo warto.
Ksawery Sarnecki  | 17/12/18  06:05:55 | Opinia o sklepie :
Ostatnio robiłem zakupy na merlin.pl z dwóch powodów po pierwsze w dobrej cenie były zeszyty w formacie A4, a po drugie jest bezpłatna dostawa do kiosków RUCH-u, a co najważniejsze, mają teraz 15 zł zniżki przy zakupie za pomocą paypass.
Ewa Owsiak  | 06/12/18  21:21:50 | Opinia o sklepie :
Sklep naprawdę super!!!Ostatnio miałam okazję zakupić/zamawiajac kurierem meble do kuchni oraz dodatkowa szafkę i szafkę do łazienki.Naprawdę bardzp tanio!!!Meble świetne o modnym kolorze sonoma:-)Przesylka też dosyć tania jak do kompletu mebli.Mało tego od zamowienia realizacja i dostarczenie było po dwóch dniach!!!!Konkretna firma i szanująca swoich kientow!!!Jeszcze zamuerzam skorzystać z ich usług i zakupić meble do pokoju.Już oglądałam.Fajne mebelki w przystepnej cenie.Także naprawde poleca
Natalia Jaz  | 15/10/18  12:51:31 | Opinia o sklepie :
Najbardziej lubię to że łatwo wszystko znaleźć i często widzę tutaj nowości jako pierwsze niż w innych sklepach. ceny dostaw też są na każdą kieszeń a nieraz nawet nie trzeba za nie płacić jeśli się spełni warunki. Obsługa też w porządku i nieraz miałam rabat za kupowanie w Merlin
Wiktoria Jędrzejewska  | 30/08/18  06:21:25 | Opinia o sklepie :
Sklep Merlin.pl to dobrze zaopatrzona księgarnia na internetowym rynku księgarskim. Strona sklepu jest ciekawie zaprojektowana, szybko można zwrócić uwagę na banery z aktualnymi propozycjami sklepu.
Józef Filipiak  | 22/07/18  09:08:02 | Opinia o sklepie :
Taki sklep z ogromnym wyborem tytułów książkowych. Poleca w sprzedaży różne rzeczy na prezent, ładnie opakowane. Można wyrobić sobie taką kartę lojalnościową, która będzie uprawniać do zniżek. Merli.pl ma moją dobra opinię.
Marzena Jędrzejewska  | 21/06/18  14:39:24 | Opinia o sklepie :
Sklep Merlin jest bardzo znany w internecie z uwagi na tanie książki i duży wybór tytułów różnych autorów. Można kupić też akcesoria na prezenty. Szybka wysyłka sklepu sprawia, że warto w nim zamawiać.
Karolina  | 19/04/18  11:30:19 | Opinia o sklepie :
Kilka razy zdarzyło mi się kupić w merlin.pl książki w bardzo dobrych cenach. O jakieś 10 zł taniej niż np. w empiku. Przy zakupie kilku pozycji i darmowej dostawie naprawdę się opłacało. Gorąco polecam
Jolanta Filipiak  | 20/03/18  18:47:27 | Opinia o sklepie :
Merlin.pl to sklep podobny do słynnego empiku, jednak jest nieco tańszy. Ma dużo dobrych opinii na temat obsługi klienta i czasu dostawy zamówienia. Oferta książkowa sklepu jest bardzo bogata, jest z czego wybierać...godny polecenia
Andrzej Filipiak  | 20/03/18  18:58:47 | Opinia o sklepie :
Szkoda, że obecnie jest to tylko sklep internetowy. Zamawiałem kilka razy książki po promocji i zawsze byłem zadowolony. I z ceny i z jakości przesyłki. Sklep ma fajną, kolorową stronę. Można wyrobić kartę stałego klienta.
Ksawery Sarnecki  | 18/12/17  07:32:44 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolony z powrotu do funkcjonowania merlin.pl - mają bowiem ceny znacznie niższe niż w empiku i też w wielu miejscach można uzyskiwać bony na zakup w tym sklepie, a co najważniejsze odbiór w RUCH-u!
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 4,00% CashCoins
Koszula + sweter -50% na drugą sztukę
Kod:GIFT- 50 M
Side-Banner
visit register click click