ODBIERZ DO 2,25% CashCoins home&you

Chwilówkomat Opinii(e)


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Chwilówkomat

Pożyczki ze zniżką w Chwilówkomat!

chwilówkomat.pl oferuje szybkie i wygodnie pożyczkił do 5 000 zł w formie pożyczek krótkoterminowych. Proces przyznania pożyczki odbywa się w 100% online, a decyzję o przyznaniu pożyczki klient może otrzymać w kilka minut. Od klienta nie wymaga się żadnych zaświadczeń ani dodatkowych dokumentów. W momencie akceptacji klient otrzymuje dostęp do pieniędzy na swoim rachunku bankowym. Spłata pożyczki następuje na koniec okresu trwania pożyczki. Istnieje możliwość skorzystania z opcji refinansowania pożyczki po opłaceniu tylko kosztów poprzedniej pożyczki.

Chwilówkomat Opinii(e)

Magdalena Korczyc  | 07/03/19  06:33:29 | Opinia o sklepie :
Pożyczka chwilówka która możesz sobie właśnie tutaj na stronie tej porównać do innych chwilówek i zdecydować się na tą która najbardziej odpowiada twoim wymaganiom polecam wszystkim co cenią sobie czas
rafał Ćwikliński  | 09/08/18  12:46:47 | Opinia o sklepie :
Nie zawiodłem się. Wszystko terminowo. Kasa jeszcze tego samego dnia na koncie. Kontakt przez telefon bardzo dobry. Oprocentowanie nic specjalnego. Nie jest to najniższe oprocentowanie jakie można znaleźć. Za to warunki spłaty ok.
Izaaa  | 08/08/18  15:43:45 | Opinia o sklepie :
Może być. Oferta do najtańszych nie należy ale za to szybko przelewają kasę na konto oraz nie robią problemów z bik. Portal generalnie intuicyjny. Obsługa również miła jak się do nich dodzwoni. Polecam.
Jadwiga Zgliszewska  | 28/06/18  06:40:47 | Opinia o sklepie :
W sklepie Chwilówkomat szybka i wygodna pożyczka, na dobrych warunkach, przy zminimalizowanej do rozsądnej liczbie formalności. Pracują tam naprawdę fachowcy. A uzyskana przez CashbackRabat.pl pozwoliła na uzyskanie cash. Godna polecenia.
Ryszard  | 03/06/18  09:57:18 | Opinia o sklepie :
Nie zawiodłem się. Wszystko terminowo. Kasa jeszcze tego samego dnia na koncie. Kontakt przez telefon bardzo dobry. Oprocentowanie nic specjalnego. Nie jest to najniższe oprocentowanie jakie można znaleźć. Za to warunki spłaty ok.
Joanna  | 03/06/18  10:07:52 | Opinia o sklepie :
Wszystko ok. Oferta do najtańszych nie należy ale za to szybko przelewają kasę na konto oraz nie robią problemów z bik. Portal generalnie intuicyjny. Obsługa również miła jak się do nich dodzwoni. Polecam.
Ola K  | 03/06/18  10:02:39 | Opinia o sklepie :
Oferta dobra, nie różni się tak naprawdę niczym szczególnym od innych firm pożyczkowych. Zaciągnęłam u nich pożyczkę, bo dla nowych klientów mieli lepszą ofertę niż dla stałych. Plus za szczegółową informację na temat realnych kosztów.
Magdalena  | 03/06/18  10:15:06 | Opinia o sklepie :
Pieniądze na konto przesyłane bardzo szybko. Pierwsza pożyczka bez kosztów. Od długiego czasu jestem ich stałą klientką, brałam u nich pozyczkę już kilka razy .Nigdy się na nich nie zawiodłam. Dla stałych klientów są przewidziane rabaty.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 5,20% CashCoins
Jednorazowa okazja! Rabat 5%
Kod:RBE17
ODBIERZ DO 2,25% CashCoins home&you
visit register click click