ODBIERZ DO 4,00% CashCoins Rentalcars.com

E-Glamour.pl Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu E-Glamour.pl

Kosmetyki i perfumy z rabatem w E-Glamour.pl

Perfumeria i internetowa E-Glamour.pl zaprasza do skorzystania z bogatego asortymentu perfum i kosmetyków renomowanych światowych marek. W ofercie tanie perfumy damskie, męskie i uniwersalne, wody po goleniu, kosmetyki pielęgnacyjne i kolorowe oraz eleganckie zestawy, idealne na prezent na każdą okazję.

E-Glamour.pl Opinie

Wiktoria Jędrzejewska  | 01/01/20  19:00:48 | Opinia o sklepie :
W tej perfumerii zamówiłam na prezent oryginalne perfumy o dość wysokiej cenie. Sklep szybko zrealizował moje zamówienie, a obsługa klienta zrealizowała swoje zadanie na medal. Sklep wart polecenia zainteresowanym.
Iwona  | 08/12/19  11:30:20 | Opinia o sklepie :
Polecam perfumerię internetową E-Glamour.pl. Od lat zamawiam tam kosmetyki. Sklep oferuje bardzo duży wybór oryginalnych perfum i innych kosmetyków. Szybka dostawa,produkty bardzo dobrze zabezpieczone. Polecam
Magdalena Pawłowska  | 27/11/19  21:32:23 | Opinia o sklepie :
Rewelacyjny sklep pod względem asortymentu jak i cen. Zapachy cudowne, niczym nie odbiegające od tych z "drogich sklepów", Przesyłki dostarczane bardzo szybko. Kontakt ze sprzedawcą na wysokim poziomie.
Radosław Szafraniec  | 18/11/19  07:03:40 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy w którym można kupić perfumy i różnego rodzaju kosmetyki wysokiej jakości wszystko w bardzo fajnych cenach bardzo dużo promocji zestawy dla kobiet i mężczyzn w fajnych opakowaniach polecam wszystkim.
Ewa Duchnowska  | 09/11/19  06:20:29 | Opinia o sklepie :
Dzień dobry To jest mój ulubiony sklep internetowy , kupują tu wody toaletowe i perfumy zarówno dla siebie jak i dla partnera, mają bardzo bogaty wybór oraz nowości ,w tej chwili są fajne promocje , można wybrać na prezent. Polecam
monika łada  | 06/11/19  22:20:41 | Opinia o sklepie :
Super sklep,zawsze mnóstwo promocji,bardzo dobre kosmetyki,każdy znajdzie coś dla siebie.Naprawdę warto odwiedzić ten sklep.Jeszcze na pewno tam wrócę na zakupy. zawsze kiedy potrzebuję zrobić komuś prezent ten sklep jest moim pierwszym wyborem
Mariusz Rybicki  | 30/10/19  14:15:36 | Opinia o sklepie :
Nie dawno kupiłem wodę perfumowaną dla córki która przebywa w Irlandii. Chociaż jestem facetem w słusznym wieku to lubię sprawiać jej takie prezenty, ponieważ córka pracuję w tej branży i oprócz radości ma skalę porównawczą z innymi produktami. Wynik bardzo pozytywny.
Anna Pętlicka  | 09/10/19  15:40:37 | Opinia o sklepie :
W tej perfumerii internetowej znajduję mnóstwo moich ulubionych perfum z naprawdę niskich cenach.Szczególnie podoba mi się to, że można tu kupić testery niemal za bezcen. To jedna z moich ulubionych perfumerii internetowych.
Katarzyna Hlebowicz  | 23/09/19  19:02:49 | Opinia o sklepie :
Dobra drogeria z dobrej jakości produktami i do tego w atrakcyjnych, konkurencyjnych cenach. Szeroki i różnorodny wybór kosmetyków, w tym perfum za stosunkowo niewielkie pieniądze sytuuje E-glamour.pl w czołówce najczęściej odwiedzanych drogerii internetowych w Polsce.
Ewelina Niżyńska  | 20/09/19  12:11:20 | Opinia o sklepie :
Polecam zakupy wE-Glamour.p, jestem bardzo zadowolona. Produkty super jakości, wszystko zgodne z opisem w bardzo przystępnych cenach. Polecam z czystym sumieniem, warto zajrzeć i znaleźć coś dla siebie
Adam Sowinski  | 06/09/19  10:09:06 | Opinia o sklepie :
Kupowałem w tym sklepie perfumy żonie na imieniny i byłem bardzo zadowolony z ich obsługi. Towar został dostarczony zgodny z zamówieniem ,w bardzo krótkim terminie. Następnym razem napewno skorzystam z ich propozycji.
Maciej  | 08/09/19  17:42:26 | Opinia o sklepie :
Bardzo atrakcyjne ceny perfum zarówno dla mężczyzn jak i dla kobiet. Kupilem dwa oryginalne perfumy i jestem bardzo zadowolony! oryginalnie zapakowane! idealne na prezent! Polecam zakupy na e-glamour.
Jolanta Podlińska  | 20/08/19  10:40:54 | Opinia o sklepie :
Duży wybór asortymentu, możliwość zwrotu lub wymiany towaru. Profesjonalna i kompetentna obsługa. Bardzo łatwy kontakt telefoniczny i mailowy z infolinią. Szybka i sprawna wysyłka. Towar jest dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem.
Oktawia Salwa  | 21/08/19  00:18:39 | Opinia o sklepie :
E-Glamour.pl najlepszy internetowy sklep z oryginalnymi perfumami i markowymi kosmetykami jaki znam . W każdym tygodniu atrakcyjne promocje i rabaty. Polecam każdej kobiecie która dla ślicznego zapachu potrafi nie patrzeć na ceny
Katarzyna  | 17/08/19  19:11:05 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajne promocje na markowe perfumy. kupiłam dwa na prezent za jedną przesyłką - darmową!! Wszystko oryginalne i fajnie zapakowane. Procentowo dodatkowo cashback bardzo przyzwoicie. Polecam sklep !!
Jolanta Filipiak  | 11/08/19  20:11:45 | Opinia o sklepie :
W sklepie E-Glamour.pl znajdziesz szeroką gamę damskich i męskich perfum, bądź też innych kosmetyków i akcesoriów. Ceny sa dośc wysokie plus wysokie koszty wysyłki, która realizowana jest bardzo szybko.
Renata Zebrowska  | 25/07/19  05:43:33 | Opinia o sklepie :
Hej:) Dzisiaj oceniam następny sklep internetowy. Asortyment dość szeroki. każdy znajdzie coś dla siebie. Ceny dobre i dużo promocji. Dostawa szybka a reklamacja załatwiana jest szybko. pozdrawiam . :)
Monika Ostrowska  | 20/07/19  19:07:47 | Opinia o sklepie :
Sklep super, bogaty asortyment, przystępne ceny i bardzo dobra obsługa. Z wysyłką nie ma problemu. Polecam wszystkim, którzy lubią markowe produkty w przystępnych cenach. Koszty wysyłki są standardowe, dodatkowym plusem są akcje promocyjne.
Kinga Kuźniar  | 18/07/19  08:57:27 | Opinia o sklepie :
Oryginalne produkty z możliwością zakupu testerów. Duży zasób perfum o długo utrzymującym się zapachu. Do tego każdy może sobie sprawdzić zapach na sobie poprzez próbkę. Miła obsługa a dzięki promocjom można nabyć towar taniej.
Dorota Smoleńska  | 17/07/19  18:35:08 | Opinia o sklepie :
Różnorodna oferta, wiele promocji. Przystępne ceny produktów znanych marek. Ciekawe produkty i zestawy. Kosmetyki dla każdego, ciekawe zapachy, ciekawe zestawy do makijażu. Łatwe zamówienia i płatności.
Andrzej Jędrzejewski  | 18/04/19  21:21:20 | Opinia o sklepie :
Perfumeria E-Glamour.pl ma bardzo bogatą ofertę perfum i wód toaletowych. Zamawiałem w tym sklepie i wiem coś na ten temat. Sklep ten szybko realizuje zamówienia, po dokonaniu wpłaty. Polecam wszystkim zainteresowanym.
Patrycja Janicka  | 22/01/19  20:16:18 | Opinia o sklepie :
bardzo fajny sklep z mnóstwem promocji,ogromny wybór zapachów dla kobiet i mężczyzn,duży wybór kosmetyków, również dla dzieci.idealny sklep dla wybrednych,i tych szukających okazji,znane marki do wyboru.szybka dostawa.wczoraj zamówiłam,dziś dostałam paczkę.polecam
karina kuźmin  | 09/01/19  22:20:29 | Opinia o sklepie :
W sklepie dużo różnych ciekawych promocji. Można kupić perfumy i różnego rodzaju kosmetyki w naprawdę atrakcyjnych cenach. Rozsądne koszty dostawy. Bardzo szybka przesyłka. Naprawdę polecam ten sklep.
Piotr Ciszek  | 02/01/19  14:19:14 | Opinia o sklepie :
jeden z najlepszych , jeśli nienajlepszy sklep on-line z kosmetykami polecam bardzo gorąco auu lepszych kosmetyków jak i promocji nie znajdziesz nigdzie indziej . najlepsze marki tylko w jednym miejscu i tylko tutaj nigdzie indziej!!!
Zofia Cygon  | 17/11/18  15:31:29 | Opinia o sklepie :
Super okazja w E-Glamour ,można zakupić super modne sukienki i różnego rodzaju akcesoria odzieżowe w promocyjnej cenie nawet do osiemdziesiąt procent w akcji Black Friday. Polecam i życzę dobrych zakupów.
Beata Odrobina  | 15/10/18  14:03:53 | Opinia o sklepie :
E-glamur, to sklep o szerokim asortymencie kosmetyków. Wiele atrakcyjnych marek kosmetycznych, jak i również promocji. Szybka obsluga, realizacja zamówień i wysłania. Bezpieczne formy płatności. Można bez problemu dodzwonić się.
Barbara Węgrzynek  | 10/02/18  11:16:26 | Opinia o sklepie :
Korzystne promocje, duży wybór. Przesyłka za darmo i bardzo szybko. W 100% polecam zakupy w tym sklepie.. Jestem naprawdę zadowoloną klientką i z pewnością wrócę na zakupy przy najbliższej okazji. Polecam
Aleksandra Buzak-Senator  | 26/09/17  23:22:45 | Opinia o sklepie :
Perfumeria internetowa oferująca szeroki asortyment kosmetyków i perfum cenionych, światowych marek. Produkty są oryginalne, ceny konkurencyjne. Szybka wysyłka 24h, często promocja paczkomat za 1zł. Gorąco polecam, zawsze jestem zadowolona z zakupów.
Grażyna  | 19/05/17  06:33:32 | Opinia o sklepie :
E-Glamour.pl - nowa perfumeria internetowa. Oferuje perfumy dla niej i dla niego, kosmetyki pielęgnacyjne, ciekawe zestawy, wody po goleniu w przystępnych cenach, na co dzień i na prezent na każdą okazję. Sprawdź sam może i Ty się zadowolisz.
Denis  | 19/05/17  06:23:45 | Opinia o sklepie :
Super oferty perfumeria w nowej perfumerii internetowej E-Glamour.pl . Szukasz prezentu dla dziewczyny, na imieniny, urodziny czy też na rocznicę, skorzystaj z niepowtarzalnego i bogatego asortymentu perfum i kosmetyków. Idealne prezenty na każdą okazję.
Waldemar  | 19/05/17  06:11:32 | Opinia o sklepie :
E-Glamour.pl nowa perfumeria internetowa z bogatym asortymentem perfum i kosmetyków renomowanych światowych marek. Tu znajdziesz dobry prezent dla mamy, żony dziewczyny czy kochanki. Wejdź na stronę i zobacz. Polecam.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

ODBIERZ 3,25% CashCoins Komfort
visit register click click