ODBIERZ DO 30,00 CashCoins Play

Globkurier.pl Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Globkurier.pl

Tanie przesyłki kurierskie: najszybciej, bezpiecznie i tanio!

Od 10 lat profesjonalnie zajmujemy się świadczeniem usług kurierskich. Transportujemy przesyłki na terenie kraju, jak i do ponad 190 krajów na całym świecie. Ponadto posiadamy integracje z 15 platformami sprzedażowymi, dzięki czemu pozwalamy naszym klientom na całkowite zautomatyzowanie procesów logistycznych. Gwarantujemy profesjonalizm, bezpieczeństwo i pewność dostawy w atrakcyjnej cenie.

Globkurier.pl Opinie

Marzanna Grodzka  | 23/06/20  18:30:13 | Opinia o sklepie :
Bardzo sprawna obsluga szybka i profesjonalna . Mozna dopasowac sie do swoich potrzeb . Polecam serdecznie z wlasnego doswiadczenia i znajomych. Pelna perfekcja . Pozdrawiam i mam nadzieje ze kazdy znajdzie dla siebie ofertę
Paula Niewczas  | 14/06/20  18:06:46 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajna strona. Szybko i sprawnie można porównać oferty wielu firm. Na pewno jeszcze skorzystam. Nie pojawiły się żadne problemy podczas nadawania paczki. Wyszukiwarka jest intuicyjna, prosta w obsłudze.
Kinga Dondalska  | 08/05/20  03:35:31 | Opinia o sklepie :
Jest sprawna obsluga wmiare szybka i mila . Mozna duzo dopasowac sie do swoich potrzeb . Polecam serdecznie z wlasnego doswiadczenia . Pelna perfekcja i doskonalosc . Pozdrawiam i mam nadzieje ze kazdy z was cos znajdzie dla siebie
Karolina Kocimska  | 30/04/20  21:23:10 | Opinia o sklepie :
Witam! W mojej opinii, jak dla mnie, "sklep" jest w porządku. Jednak nie wiem czy mogę go polecić ze względu na małą znajomość tego sklepu. :) Daje 4, koszty wysyłki, obsługa,... jak widać. Pozdrawiam
leszek senderak  | 14/04/20  12:02:48 | Opinia o sklepie :
Poziom obsługi na bardzo dobrym poziomie, tak samo oceniam jakość usług korzystałem z różnych ale tylko tutaj nie miałem żadnych problemów z wysyłką i transportem mojej paczki. szukałem najlepszego rozwiązania na rynku i w końcu mogę powiedzieć, że znalazłem
Karolina Rozwora  | 14/04/20  13:37:31 | Opinia o sklepie :
Super aplikacja, dzięki której możemy porównać ofertę wielu firm kurierskich oraz wybrać tą, która najbardziej spełnia nasze oczekiwania. Jasna i czytelna strona jest odpowiednia dla każdego. Polecam ją wielu swoim znajomym.
Wiktoria Jędrzejewska  | 18/02/20  07:34:25 | Opinia o sklepie :
Globkurier, jak mówi sama nazwa, to sklep przesyłkowy na cały kraj i świat. Firma jest rzetelena, rzadko kiedy nie dostarcza paczek na czas bądź we wskazane miejsce. Strona sklepu jest ciekawie skonstruowana.
Jozef Filipiak  | 18/02/20  07:20:31 | Opinia o sklepie :
Sklep Globkurier.pl to tanie przesyłki nie tytlko na kraj, ale też na cały świat. Jest konkurencyjny w stosunku do innych tym podobnych.Strona internetowa sklepu jest dość łatwa w obsłudze. Warto polecić.
Robert Skiba  | 06/02/20  18:31:07 | Opinia o sklepie :
Super polecam. Bez wychodzenia z domu można nadać paczke. Szybko sprawnie bez problemowo. Ceny konkurencyjne. Z czystym sumieniem polecam!
Ilona Kowalska  | 04/02/20  12:48:17 | Opinia o sklepie :
globkurier to niezawodna firma! Wszystko u nich jest jasne i przejrzyste, super fajna obsługa jak rowniez niedrogie przesyłki. Rewelacja ,polecam wszystkim. zero problemow , terminy dotrzymane , byle tak dalej!!!!!!!
Władysława  | 29/01/20  09:18:30 | Opinia o sklepie :
GlobKurier.pl dostarcza na swojej stronie narzędzie, które ma za zadanie szybko i bezproblemowo pomóc w wysyłce przesyłki w dowolne miejsce. Można wybierać różne opcje dostawy i z pośród wszystkich firm kurierskich.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Side-Banner
visit register click click