ODBIERZ 1,00% CashCoins Avans
Zarejestruj się i otrzymaj bonus powitalny
Pomoc

Globkurier.pl Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Globkurier.pl

Tanie przesyłki kurierskie: najszybciej, bezpiecznie i tanio!

Od 10 lat profesjonalnie zajmujemy się świadczeniem usług kurierskich. Transportujemy przesyłki na terenie kraju, jak i do ponad 190 krajów na całym świecie. Ponadto posiadamy integracje z 15 platformami sprzedażowymi, dzięki czemu pozwalamy naszym klientom na całkowite zautomatyzowanie procesów logistycznych. Gwarantujemy profesjonalizm, bezpieczeństwo i pewność dostawy w atrakcyjnej cenie.

Globkurier.pl Opinie

MaÅ‚gorzata Michalska  | 11/11/20  07:54:00 | Opinia o sklepie :
To jak dla mnie nowa firma kurierska, ale skorzystałam i nie załuję. SupeSuper obsługa internetowa, łatwo sie zamawia kuriera. Szybka dostawa do klienta. Ceny za usługę nawet niskie. Polecam tę firme kurierską.
Arletta Królak  | 28/09/20  12:25:13 | Opinia o sklepie :
Globkurier idealnie się sprawdza przy nietypowej wysyłce. Mają w ofercie firmy, które biorą zlecenia jakich zwykła firma kurierska by nie wzięła albo za jakąś chorą dopłatą. Szczerze polecam. Fajne ceny, sprawny serwis.
MieczysÅ‚aw Pokuć  | 27/09/20  19:53:49 | Opinia o sklepie :
Ze sklepu internetowego Globkurier korzysta z usług i jestem bardzo zadowolony i polecam ten sklep wszystkim osobom zainteresowanym którzy chca miec świadczone usługi na wysokim poziomie,moja ocena bardzo dobry
Stanisaw Koodziejski  | 27/09/20  16:04:05 | Opinia o sklepie :
Współpracuje z globkurier już od ponad 2 lat i jak to w życiu bywa, raz lepiej raz gorzej. Zdarzały się sytuację że trzeba było dzwonić, wyjaśniać, upominać się, ale większość zleceń bez problemu. Z czystym sumieniem mogę polecić, bo jak trzeba to o klienta potrafią zadbać.
RENATA Zebrowska  | 23/07/20  10:05:40 | Opinia o sklepie :
Hej☺ Witam wszystkich , dzisiaj oceniam nastepny sklep internetowy. Asortyment duzy, sporo promocji. Strona przyjemna i łatwa w obsłudze. Łatwo wszystko znalesc. Szybka dostawa. Mila i fachowa obsluga. Pozdrawiam wszystkich.
Marzanna Grodzka  | 23/06/20  18:30:13 | Opinia o sklepie :
Bardzo sprawna obsluga szybka i profesjonalna . Mozna dopasowac sie do swoich potrzeb . Polecam serdecznie z wlasnego doswiadczenia i znajomych. Pelna perfekcja . Pozdrawiam i mam nadzieje ze kazdy znajdzie dla siebie ofertę
Paula Niewczas  | 14/06/20  18:06:46 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajna strona. Szybko i sprawnie można porównać oferty wielu firm. Na pewno jeszcze skorzystam. Nie pojawiły się żadne problemy podczas nadawania paczki. Wyszukiwarka jest intuicyjna, prosta w obsłudze.
Kinga Dondalska  | 08/05/20  03:35:31 | Opinia o sklepie :
Jest sprawna obsluga wmiare szybka i mila . Mozna duzo dopasowac sie do swoich potrzeb . Polecam serdecznie z wlasnego doswiadczenia . Pelna perfekcja i doskonalosc . Pozdrawiam i mam nadzieje ze kazdy z was cos znajdzie dla siebie
Karolina Kocimska  | 30/04/20  21:23:10 | Opinia o sklepie :
Witam! W mojej opinii, jak dla mnie, "sklep" jest w porządku. Jednak nie wiem czy mogę go polecić ze względu na małą znajomość tego sklepu. :) Daje 4, koszty wysyłki, obsługa,... jak widać. Pozdrawiam
leszek senderak  | 14/04/20  12:02:48 | Opinia o sklepie :
Poziom obsługi na bardzo dobrym poziomie, tak samo oceniam jakość usług korzystałem z różnych ale tylko tutaj nie miałem żadnych problemów z wysyłką i transportem mojej paczki. szukałem najlepszego rozwiązania na rynku i w końcu mogę powiedzieć, że znalazłem
Karolina Rozwora  | 14/04/20  13:37:31 | Opinia o sklepie :
Super aplikacja, dzięki której możemy porównać ofertę wielu firm kurierskich oraz wybrać tą, która najbardziej spełnia nasze oczekiwania. Jasna i czytelna strona jest odpowiednia dla każdego. Polecam ją wielu swoim znajomym.
Wiktoria Jędrzejewska  | 18/02/20  07:34:25 | Opinia o sklepie :
Globkurier, jak mówi sama nazwa, to sklep przesyłkowy na cały kraj i świat. Firma jest rzetelena, rzadko kiedy nie dostarcza paczek na czas bądź we wskazane miejsce. Strona sklepu jest ciekawie skonstruowana.
Jozef Filipiak  | 18/02/20  07:20:31 | Opinia o sklepie :
Sklep Globkurier.pl to tanie przesyłki nie tytlko na kraj, ale też na cały świat. Jest konkurencyjny w stosunku do innych tym podobnych.Strona internetowa sklepu jest dość łatwa w obsłudze. Warto polecić.
Robert Skiba  | 06/02/20  18:31:07 | Opinia o sklepie :
Super polecam. Bez wychodzenia z domu można nadać paczke. Szybko sprawnie bez problemowo. Ceny konkurencyjne. Z czystym sumieniem polecam!
Ilona Kowalska  | 04/02/20  12:48:17 | Opinia o sklepie :
globkurier to niezawodna firma! Wszystko u nich jest jasne i przejrzyste, super fajna obsługa jak rowniez niedrogie przesyłki. Rewelacja ,polecam wszystkim. zero problemow , terminy dotrzymane , byle tak dalej!!!!!!!
Władysława  | 29/01/20  09:18:30 | Opinia o sklepie :
GlobKurier.pl dostarcza na swojej stronie narzędzie, które ma za zadanie szybko i bezproblemowo pomóc w wysyłce przesyłki w dowolne miejsce. Można wybierać różne opcje dostawy i z pośród wszystkich firm kurierskich.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
2,25% CashCoins
Skorzystaj z 30% rabatu na wszystko!
Kod:IN30AFI
ODBIERZ DO 3,45% CashCoins AliExpress
visit register click click