ODBIERZ DO 2,80% CashCoins E-Glamour.pl

NjuMobile Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu NjuMobile

Telefony z abonamentem i na kartę z rabatem w Nju Mobile!

W Nju Mobile czekają na Ciebie korzystne oferty abonamentów i ciekawa oferta pakietów.

NjuMobile Opinie

Pawel jakubik  | 25/10/20  18:26:23 | Opinia o sklepie :
Prosto i szybko jestem bardzo zadowolony zero problemów i szybka obsługa i jasne regoly nic dodać żeby wszystkie tak strony działały to było by super nic więcej nie mam do napisania serdecznie pozdrawiam
SÅ‚awomir Tlaga  | 02/10/20  11:17:41 | Opinia o sklepie :
Najlepszy operator w Polsce, jest bardzo zadowolony z ich usług szczególnie internetu gdzie za 29 złotych mam 120 GB co miesiąc. Ogólnie bardzo dobrze z operatorem mi się współpracuje. Polecam każdemu.
Grzegorz Åšwiąć  | 02/10/20  07:43:11 | Opinia o sklepie :
nju.mobile to najlepszy operator naszych czasów, posiada super zasięg, atrakcyjnie cenowo, pracownicy starannie i to z wielka życzliwością wyjaśnią wszystkie wątpliwości klienta. Polecam tego operatora wszystkim posiadającym telefony
jacek senderak  | 23/09/20  13:06:36 | Opinia o sklepie :
przestawie po krótce swoją opinie o nju mobile wedlug mnie to jeden z najlepszych operatorow w polsce placielem ponad 100 zlotych za telefon kazdego miesiaca teraz plce 30 dostalem jeszcze upominek o wartosci znacznej
anna MAJ  | 01/09/20  20:19:23 | Opinia o sklepie :
Posiadam Nju z rachunkiem, gdzie płacę 29 zł i jestem bardzo zadowolony. Nikt nie przesyła mi głupich reklam SMS-owych, które są na porządku dziennym u dużych operatorów. Mam nielimitowane rozmowy, sms-y i 10 GB danych, a niedługo będę miał 20 GB za staż polecam
RENATA Zebrowska  | 25/08/20  05:28:16 | Opinia o sklepie :
Witam. Po miesiącu nie obecności oceniam nastepny sklep internetowy. Strona jest ładna i łatwa w obsłudze, bez trudności można wszystko znalesc. Bogaty asortyment. Ceny dla każdego. Szybka wysyłka. Pozdrawiam wszystkich i polecam stronę.:)
J�ZEF LISZKA  | 08/08/20  08:00:11 | Opinia o sklepie :
OSTATNIO ZAKUPIŁEM ABONAMENT ZA 19 ZŁ WRAZ Z INTERNETEM ,KTÓRY MA GB A ZA ROK 2,5 GB A ZA 2 LATA NAWET 3 GB.TO MI W ZUPEŁNOŚCI WYSTACZA POLECAM KAŻDEMU,KTÓRY NIE ŚCIĄGA A UŻYWA TYLKO DO POCZTY I KOŻYSTANIA Z PRZEGLĄDARKI.POLECAM,JÓZEF.
Katarzyna Pawlikowska  | 04/08/20  14:20:06 | Opinia o sklepie :
Najlepszy internetowy sklep. Jedna z lepszych ofert dostępnych na rynku. Godny polecenia Niskie rachunki, prosta strona internetowa, rewelacyjna obsługa klienta. Warto przenieść swój numer do NjuMobile. Dziesięć gwiazdek na dziesięć.
Daria Wontka  | 30/07/20  06:34:37 | Opinia o sklepie :
Super sieć¡!!!!!!!! Naorawde jestem moze triche zadowolona i jakos moze byc suoer.
Jozef Filipiak  | 27/07/20  06:54:40 | Opinia o sklepie :
Mówią ostatnio, że sklep Njumobile jest obecnie najlepszy. Ja bym się aż tak bardzo z tym nie zgodził. Sa lepsze. Przede wszystkim ma mały wybór ofert dla emerytów i rencistów. Chodzi o to przecież, zeby było taniej
Marianna TuszyÅ„ska  | 19/07/20  19:31:02 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklep oferujący tani i szybki internet. Im dłużej jesteś w NJU- mobile, tym masz więcej gigabajtów. Do tego umowę wypowiadasz kiedy chcesz. Ofertę możesz również zmienić kiedy chcesz. Super miła obsługa.
Joanna W....  | 14/07/20  12:13:16 | Opinia o sklepie :
Polecam! Fajna sieć, która oferuje korzystny pakiet dla każdego. Doskonały zasięg, zero problemów z siecią. Wszystko w najlepszym porządku. Kontakt z infolinią bez zastrzeżeń. Miałam telefony w innych sieciach, ale ta jest dla nie najlepsza.
Elżbieta Kacprzak  | 08/07/20  12:00:29 | Opinia o sklepie :
Wspaniały sklep. Wyróżnia się na tle innych sklepów internetowych wieloma zaletami. Bardzo niskie ceny. Wszystko bez limitu. Tani i szybki internet, a zczasem liczba dostępnych gigabajtmow rośnie. W roamingu UE zapłacisz jak w kraju.
Zofia Zegarek  | 08/07/20  11:52:05 | Opinia o sklepie :
Super sieć. Tani i szybki internet. Duże gratisy w programie ' Im dłużej, tym lepiej". Po pół roku liczba gigabajtów wzrasta dwukrotnie, a po dwóch latach - wzrasta trzykrotnie. Ofertę zmieniasz kiedy chcesz. Umowę wypowiadasz też kiedy chcesz.
Tomasz Kacprzak  | 30/06/20  19:59:31 | Opinia o sklepie :
Super sklep. Wyróżnia się na tle innych sklepów internetowych wieloma zaletami. Najtańsza oferta z największym pakietem GB. Każdy znajdzie coś dla siebie. W ofercie mają zarówno usługi na kartę, jak i na abonament.
Matka Dch  | 28/06/20  00:32:19 | Opinia o sklepie :
Jestem w sieci Nju i z niej korzystam aktywnie. Bardzo sobie chwalę zasięg bardzo dobry, internet LTE w Gdańsku (Xioami Redmi4a) wg predkosc.pl to ping 25-40, down 10-30Mb/s, up 5-15mB/s. Co do opłat - sa dokładnie jak w cenniku. Niewygorowane. Polecam
Agnieszka Godlewska  | 26/06/20  17:01:29 | Opinia o sklepie :
Bardzo szybka i sprawna obsługa. Super ceny i atrakcyjne promocje.Mam u nich numer już dwa lata, niedawno dopisałam drugi numer telefonu. Cały czas pozytywne doświadczenia. Niski abonament a internet nie zwalnia po wykorzystaniu limitu :)
Helena Baron  | 12/06/20  23:07:26 | Opinia o sklepie :
Polecam nju każdemu, kto jest oszczędny i lubi dużo rozmawiać przez swoją komórkę i załatwiać telefonicznie wszystkie swoje sprawy. Odkąd mam konto w nju nie martwię się, że przekroczę jakiś limit, płacę niewiele a rozmawiam co miesiąc stale tyle, ile potrzebuję.
Ewa Margolt  | 04/06/20  20:11:49 | Opinia o sklepie :
Już wiele lat korzystamy z usług NjuMobile.Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług.Abonament tani i zawiera wszystkie potrzebne opcje do korzystania z telefonu.Fajnie bo co jakis czas dostajemy dodatkowy internet. Polecam Njumobile
Joanna La Rosa  | 29/05/20  17:03:20 | Opinia o sklepie :
Najlepsza sieć telefonów komórkowych! Jasne zasady, konkurencyjne ceny, umowa na czas nieokreślony, miły kontakt z infolinią. Same plusy, minusów jeszcze nie znalazałam. polecam w 100 procentach. żałuję, że tak późno przeszłam do nju.
Joanna Głębowska-Magier  | 01/06/20  09:40:10 | Opinia o sklepie :
Dzień dobry. Jestem klientką Nju i jestem bardzo zadowolona z ich usług. Cena jest świetna za maksymalną ofertę. Połączenia nie zrywają więc zasięg jest Ok. Internet też nie zrywa. Ja jestem zadowolona i mąż też - mamy pakiet bo taniej.
Elżbieta Pietraszewska  | 18/05/20  07:45:26 | Opinia o sklepie :
Sklep super, obsługa klienta bardzo dobra daje 5.Ceny są przystępne bardzo jestem zadowolona z NjuMobile polecam u mnie w domu gości od kilku lat, a i rodzina jest zadowolona. Z całego serca polecam Nju
Magdalena Korczyc  | 06/11/17  09:54:04 | Opinia o sklepie :
sieć komórkowa w której nie ma ukrytych kosztów wszystko jasne i przejrzyste w pakiecie taniej promocje na internet i rozmowy nawet im więcej numerów tym tańsze rozmowy do wszystkich polecam wszystkim co cenią sobie oszczędność
Ryszard Skubała  | 01/01/17  13:30:32 | Opinia o sklepie :
Witam, NjuMobile to tania i bezkonkurencyjna oferta dostępna dla każdego z możliwością wypowiedzenia kiedy się chce – z zachowaniem jednego pełnego cyklu rozliczeniowego. Świetne wsparcie techniczne przez Internet. Polecam.
Joanna  | 25/10/16  08:59:24 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobra oferta. Płacisz tylko za to co zużyjesz. Łączone oferty, duże pakiety internetowe. Wszystko załatwiasz online. Jakość sieci bardzo dobra. Wszędzie zasięg, jakość internetu najlepsza, szybki transfer danych.
Ola K  | 25/10/16  08:45:41 | Opinia o sklepie :
POLECAM ponieważ ciężko znaleźć konkurencyjną cenę. Jeżeli chodzi o obsługę to totalne dno. Denerwujące jest, że płaci się za BOK – to powinno być w interesie firmy. W chwili obecnej jest to bardzo frustrujące.
Ryszard  | 25/10/16  08:41:43 | Opinia o sklepie :
Oferta jest bardzo fajna, jednak można przyczepić się do obsługi klienta. Denerwujące jest, że płaci się za BOK Na odpowiedz mailową czasami trzeba czekać po kilka dni. Ale ogólnie jestem zadowolony z oferty nju mobile.
Magdalena Iwo  | 24/10/16  21:11:47 | Opinia o sklepie :
Jestem przekonana, że Nju Mobile to propozycja, która spełni oczekiwania wielu osób. Zachęcam do skorzystania z niej wszystkich, którzy pragną zmniejszyć comiesięczne opłaty, związane z codziennym używaniem telefonu komórkowego.
Agata Kopras  | 13/04/17  14:12:47 | Opinia o sklepie :
Wybrałam "Wszystko komórkowe za 29zł" i dodatkową kartę sim za 9zł. Dwie osoby mogą cieszyć się rozmowami płacąc jeden rachunek max 38zł lub mniej jeśli mało rozmawiają. Jasne i korzystne warunki, bez pułapek i zobowiązań. Szczerze polecam.
Marcin Kuciel  | 07/04/17  15:06:16 | Opinia o sklepie :
Jak dla mnie super...połączyłem 2 numery płacę trzydzieści parę złotych i mam wszystkiego full (na internet tylko limit 13 GB..ale po kilku miesiącach limit się podwaja)...i syn zadowolony i ja zadowolony...oby tak dalej .
Krystyna Drozd  | 12/03/17  10:01:58 | Opinia o sklepie :
Bardzo ciekawa oferta telefonii komórkowej. Ceny chyba najniższe z oferowanych na kartę, zasięg jak w Orange, czyli bardzo dobry na terenie całego kraju, możliwość rezygnacji w zasadzie w każdej chwili, czyli nic dodać, nic ująć.
Jacek Kotliński  | 17/11/17  04:12:24 | Opinia o sklepie :
Oferta jest świetna, jest tanio i całkiem niezawodnie. Niestety co rusz do tej taniości dokładają sie jakies dodatkowe usługi albo nieuruchomione pakiety, mimo że sa uruchomione. W ciągu roku reklamowałem 3 faktury, bo coś było nie tak. Niestety jest to droga przez męką. Nie da się tego jakoś po ludzku załatwić tylko reklamacja prez internet, wieki czekania itd.
Iwona Walesiak  | 17/10/17  07:22:38 | Opinia o sklepie :
Bardzo polecam stronę NJU Mobile. Wszystkie formalności można załatwić przez Internet dzięki czemu mamy więcej czasu dla siebie. Bogata oferta. Przejrzysta strona internetowac. Możliwość połączenia się z konsultantem. Wszystko działa jak należy.
Aureliusz Blama  | 28/10/17  11:52:12 | Opinia o sklepie :
Polecam każdemu tą sieć telefoniczną. Dobra oferta, tanie rozmowy, smsy, mmsy. Ciekawa reklama, która zapada w pamięć. Wszyscy moi znajomi są w Nju, polecam gorąco każdemu. Pozdrawiam was, przenieście się do Nju Mobile.
Robert Cieślak  | 30/04/17  17:13:57 | Opinia o sklepie :
nie wyobrażam sobie innego operatora , w pełni zaspokoili moje potrzeby polecam.!!! sam mam dwa numery i internet na tablecie. wkrótce syn razem z telefonem dostanie numer w njumobile! bezkonkurencyjna rewelacja
Damian Karasek  | 27/07/17  09:29:46 | Opinia o sklepie :
Super sieć,szybka obsługa i tanie oferty. Sam korzystam z tej sieci i jestem bardzo zadowolony. Polecam każdemu tą sieć. Mam nadzieję że Nju Mobile będzie coraz lepszą siecią i będzie się dalej rozwijać oraz doskonalić ;)
Grazyna Zelasko  | 07/06/17  23:15:23 | Opinia o sklepie :
Polecam NJU- to bardzo dobra sieć ,przyjazna-oferta dostosowana dla każdego klienta.Propozycje są super ,a do tego niewielki abonament.Kozystam już z tej sieci i jestem bardzo zadowolona.Poleecę w przyszlości moim znajomym.
Aneta Rożek-leszczyńska  | 03/07/17  07:43:06 | Opinia o sklepie :
nju jest najlepszy i najtańszy.internet działa szybko i sprawnie,niema problemu z zasięgiem i rachunki są przystępne zwłaszcza w pakiecie kilku nr.telefonicznych.Godne polecenia dla rodzin gdzie używany jest internet w dużej mierze.
Marek Orliński  | 07/09/16  18:59:52 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep. Naprawdę bardzo dużo najprzeróźniejszych towarów, po bardzo atrakcyjnych cenach. Każdy na pewno znajdzie coś dla siebie i dla bliskich. Polecam wszystkim robiącym zakupy przez internet
Jolanta Świderek  | 07/12/17  18:24:29 | Opinia o sklepie :
bardzo dobra oferta polecam. szkoda tylko że nie mam opcji z telefonem w promocji... chętnie polecę znajomym i rodzinie... dla siebie także coś wezmę...lubię dobre oferty i wyzwania ...
Malwina Jastrzębska  | 06/06/17  18:21:07 | Opinia o sklepie :
Gorąco polecam. Nju jest najlepszy dla tych którzy cały czas korzystają z internetu ale także dla tych co non stop SMS-uja. Polecam z całego serca. Bardzo się opłaca za29zl w nju. Pozdrawiam serdecznie wszystkich
Emilia Sarnecka  | 07/08/17  15:14:45 | Opinia o sklepie :
Chyba najciekawszy pakiet jaki teraz prezentuje Nju Mobile jest zestaw dla par - tak, żeby para mogła się poczuć bardziej zjednoczona skora ma wspólny pakiet - czy może on pozytywnie wpłynąć na trwałość związku?
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

ODBIERZ DO 1,00% CashCoins MediaExpert
visit register click click