ODBIERZ 3,50% CashCoins Argan House

Sportowysklep.pl Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Sportowysklep.pl

Odzież i obuwie sportowe z rabatem w Sportowysklep.pl!

W ofercie naszego sklepu sportowego znajdziesz pełen asortyment produktów przeznaczonych do każdego rodzaju sportu, zarówno dla osób ćwiczących na poziomie zawodowym, jak i amatorskim. Posiadamy wysokiej jakości obuwie, odzież i akcesoria od sprawdzonych, renomowanych producentów, takich jak: adidas, Nike, Reebok, Asics i wielu innych.

Sportowysklep.pl Opinie

Wiktoria Jędrzejewska  | 16/09/19  20:22:15 | Opinia o sklepie :
Sklep sprzedający asortyment typowo sportowy dla prawdziwych sportowców oraz dla amtorów. Wszystko, co jest związane ze sportem to sprzedaje. Ceny ma wysokie, bo sport musi kosztować. Ma czasami niewielkie promocje.
Marianna  | 22/02/19  10:29:12 | Opinia o sklepie :
Sklepsportowy.pl. to tu dostaniesz odzież sportową i sprzęt sportowy dla tych co uprawiają sport wyczynowo i amatorsko. Bardzo dobry kontakt. Szybka dostawa. Wiele okazji dobrego sprzętu dla całej rodziny. Zajrzyj i sam dokonaj wyboru. Polecam.
Ryszard  | 17/02/19  12:45:10 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry kontakt. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Dobra obsługa, towar zgodny z opisem. Ceny konkurencyjne. Super sklep. Polecam wszystkim zakupy w Sportowysklep.pl. Jestem zadowolony ze swoich zakupów
Ola K  | 17/02/19  12:53:49 | Opinia o sklepie :
W sklepie internetowym Sportowysklep.pl jest bardzo duży wybór asortymentu. Posiadają nowoczesne modele oraz modne fasony. Wszystko ma atrakcyjne ceny. Szybko, solidnie, bez zbędnej zwłoki. Polecam ten sklep.
Joanna  | 17/02/19  13:01:10 | Opinia o sklepie :
Polecam Sportowysklep.pl. Realizacja zamówienia bardzo sprawna, towar w dobrej - zdecydowanie konkurencyjnej cenie. Ekspresowa wysyłka. A buty takie jak powinny być - wyglądają lepiej niż na zdjęciach.
Magdalena  | 17/02/19  13:08:17 | Opinia o sklepie :
Szybka realizacja zamówienia. Błyskawiczna wysyłka towaru. Towar zgodny z opisem. Dobrze spakowany. Szkoda, że nie ma dodatkowego rabatu przy większych zakupach. Sprzedawca Sportowysklep.pl godny polecenia.
Waldemar  | 17/02/19  14:27:27 | Opinia o sklepie :
Sportowysklep.pl to świetne miejsce na zaopatrzenie się we wszelkiego rodzaju odzież sportową i różne gadżety do uprawiania sportu. Tu z pewnością znajdziesz coś dla siebie.Teraz super promocje na adidasy. Polecam.
Denis  | 17/02/19  14:37:42 | Opinia o sklepie :
Internetowy sklepsportowy.pl to super miejsce dla zamierzających spędzać aktywnie czas wolny. Tu znajdą wszystko co jest niezbędne do uprawiania sportu.Od odzieży po super gadżety. Szybka realizacja zamówień.
Grażyna  | 17/02/19  14:45:29 | Opinia o sklepie :
Super odzież sportowa jest dostępna w sklepsportowy.pl. To miejsce gdzie w stroje sportowe do uprawiania każdej dyscypliny znajdziesz dla całej rodziny teraz spore rabaty na obuwie sportowe. Do tego sporo gadżetów do uprawiania sportu. Polecam.
Piotr Baczmaga  | 17/02/19  20:07:24 | Opinia o sklepie :
Sportowysklep.pl charakteryzuje sie ekspresową realizacją zamówienia - zamawiasz dzisiaj, a jutro odbierasz. W dodatku można liczyć na ciekawe oferty promocyjne. Można jednocześnie zaoszczędzić i mieć to co się chce ;)
Jerzy Krzemień  | 17/02/19  22:59:01 | Opinia o sklepie :
Buty zamówiłem w niedzielę, przyszły we wtorek. Wszystko z butami było OK, ale nie miałem w nich wkładki... Zadzwoniłem do biura obsługi klienta, rozmawiałem z bardzo miłą panią i w środę otrzymałem wiadomość, że w czwartek kurier przyjedzie z nowymi butami, a moje zabierze.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 3,50% CashCoins
Dodatkowe -10% do wyprzedaży
Kod:SL10
Side-Banner
visit register click click