ODBIERZ DO 1,00% CashCoins MediaExpert
Zarejestruj się i otrzymaj bonus powitalny
Pomoc

Sun&Snow Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Sun&Snow

Wynajem apartamentów ze zniżką na Sun&Snow online

Sun & Snow Sp. z o.o. jest największym w Polsce operatorem zarządzającym wynajmem apartamentów w miejscowościach wypoczynkowych oraz miastach.Na stronie Sun&Snow możesz znaleźć apartamenty do wynajmu z każdego regionu Polski.

Sun&Snow Opinie

Paweł Ogrodowski  | 12/02/20  23:41:52 | Opinia o sklepie :
Sun&Snow jest to sklep oferujący apartamenty do wynajęcia w górach, nad morzem i w wielu innych ciekawych miejscach. W łatwy sposób można tam sprawdzić dostępne apartamenty i zarezerwować online. Jest tam duży wybór ofert i ciekawe rabaty. Polecam..
Stanislaw Horodko  | 16/10/19  14:01:42 | Opinia o sklepie :
Bardzo szeroka oferta wczasowa i weekendowa, dobra jakość obsługi i warunków - komfortowy nocleg, dobra oferta gastronomiczna, dobre położenie w stounku do atrakcji turystycznych i wypoczynkowych, ceny adekwatne - Polecam
Ilona Kowalska  | 12/10/19  18:11:48 | Opinia o sklepie :
Sieć Sun & Snow są chętniej wybierane przeze mnie i moja rodzine. Wystrój pokoii, wyposażenie i czystość apartamentów to są argumenty które zawsze stawiają sun&snow na pierwszym miejscu! Polecam w 100%
Andrzej Filipiak  | 16/09/19  20:19:29 | Opinia o sklepie :
Strona tego sklepu to mnóstwo ofert apartamentów na terenie całego kraju, z różnymi konkurencyjnymi cenami. Strona jasna i słoneczna, aż chce się z niej korzystać. Sklep bardziej wakacyjny, pomaga klientom w wyborach miejsc.
Milena Kapusta  | 12/09/19  13:26:40 | Opinia o sklepie :
Serdecznie polecam , jestem bardzo zadowolona z zakupow, wszystko zgodnie z opisem. Super kontakt ze sklepem. Produkty wysokiej jakosci bez zadnych wad, szybka wysylka, sklep warty polecenia.
Łukasz Otomański  | 08/09/19  20:29:07 | Opinia o sklepie :
Kołobrzeg,tam wlasnie spotkałem się z firmą Sun&Snow. Hotel blisko morza, 4+ .Polecam tą firmę. Super wypoczynek, apartament luksusowy. Napewno jeszczę odwiedzę to miejsce w najbliższym czasię, polecam
Grzegorz Piechota  | 03/09/19  08:14:19 | Opinia o sklepie :
Super rabaty, polecam. Znizki a także towary bardzo dobrej jakosci. Serdecznie polecam, kazdy znajdzie cos dla siebie i nie tylko, Zachecam takze do kupowania online. Nie czekaj juz dzis i odwiedź strone sklepu
Ksawery Sarnecki  | 16/08/19  18:08:44 | Opinia o sklepie :
Muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony z oferty Sun&Snow - mają przeceny, stały rabat kuponowy w wysokości 7% a jeszcze 50 zł za zapis do newslettera, tak więc oferta całkiem dobra, a może nawet najlepsza!
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
1,75% CashCoins
Kup zimowy płyn do spryskiwaczy za 1zł!
Kod:ZA1PLN
ODBIERZ 2,00% CashCoins Answear.com
visit register click click