ODBIERZ DO 1,00% CashCoins MediaExpert
Zarejestruj się i otrzymaj bonus powitalny
Pomoc

bdsklep.pl Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu bdsklep.pl

Supermarket on-line bdsklep.pl - wszystkie zakupy w jednym miejscu z przesyłką do domu!

Supermarket on-line bdsklep.pl oferuje szeroki wybór artykułów spożywczych, chemii, produktów dla dzieci, domu oraz biura w przystępnych cenach.

bdsklep.pl Opinie

Zofia Cygon  | 16/10/19  13:26:45 | Opinia o sklepie :
Super że jest taki sklep internetowy z dużym wyborem dla dzieci i młodzieży, gdzie można znaleźć fajne oferty na przykład zakup pieluszek Pampers z zapasem na miesiąc a do tego dostawa darmowa do domu.
Ewelina Karwowska  | 07/08/19  16:47:37 | Opinia o sklepie :
W ofercie bdsklep. pl znajduje się wiele produktów w naprawę okazyjnych cenach. Bardzo często korzystam z promocji na stronie, dzięki czemu ma możliwość kupić artykuły nie tylko spożywcze w atrakcyjnych cenach.
Regina Domogalla  | 17/02/19  06:49:48 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep za sprawność i szybką obsługę. Czytelna strona pozwala znaleźć to czego szukamy a w razie pytań szybko otrzymamy odpowiedź.
Wolfgang Beckermann  | 17/02/19  06:54:05 | Opinia o sklepie :
Bogato wyposażony sklep z delikatesowymi produktami. Strona bardzo czytelna, pozwala błyskawicznie znaleźć towar. Realizacja następuje błyskawicznie.
Joanna Beckermann  | 17/02/19  06:56:59 | Opinia o sklepie :
Super sprawa dla tych którzy z jakichś powodów nie mogą zrobić zakupów w stacjonarnym sklepie. Bogaty asortyment delikatesowych produktów sprawnie realizowanych trafi do Twojego domu.
Jadwiga Zgliszewska  | 14/02/19  14:32:02 | Opinia o sklepie :
Najważniejsze w tym supermarkecie to różnorodność działów. W jednej przesyłce otrzymam i artykuły spożywcze, i chemię gospodarczą, i przybory kuchenne, a także - bardzo dużo dla zwierząt domowych.Zazwyczaj też korzystam z darmowej dostawy.
Ewelina Tomaszewicz  | 21/01/19  08:35:18 | Opinia o sklepie :
bardzo fajny sklep internetowy. nawet kiedyś wygrałam u nich w konkursie świetny ekspres do kawy
Jacek Stańkowski  | 10/10/18  10:36:49 | Opinia o sklepie :
Bardzo szeroka oferta sklepu. Stale uzupelniana i wzbogacana o nowości . Wygodna nawigacja po stronie sklepu . Czeste promocje i wyprzedaże warto doklanie sprawdzac. Dostawa szybka i atrakcyjna cenowo .
Zaneta Zapust  | 12/08/18  18:03:28 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklep internetowy , łatwy dostęp , wszystko czytelnie oraz szybka dostawa . Polecam w 1000%. Jestem jednym z wielu zadowolonych klientów oraz stawiam pozytywna opinie w imieniu rodziny i przyjaciół , którzy też są zadowolonymi klientami z zakupów w bdsklep.pl .
gosia Z  | 18/06/18  08:09:41 | Opinia o sklepie :
kupując w tym właśnie sklepie zawsze jestem miło zaskoczona bo ceny nie są za wysokie a tego czego nie można znaleźć w innych sklepach tutaj na pewno znajdę a przykładem jest płyn którego nigdzie nie było POLECAM
Aleksandra Buzak-Senator  | 15/05/18  10:20:11 | Opinia o sklepie :
Market online oferujący szeroki asortyment artykułów spożywczych, produktów dla dzieci, domu, zwierząt oraz działy: kultura, wino, uroda. Produkty w przystępnych cenach, czytelnie przedstawione. Miła obsługa, sprawna realizacja zamówień, paczka idealnie zabezpieczona. Polecam!
Marzena  | 19/04/18  13:11:01 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobre ceny, duży wybór produktów. Zawsze znajduję tam to czego szukam za dobrą cenę. Strona internetowa trochę nielogiczna i mogliby nad nią popracować ale zakupy na tej stronie zaliczam do udanych.
Monika Szewczyk  | 02/04/18  20:22:14 | Opinia o sklepie :
Przydatne produkty, super opcja, która pozwala na zaoszczędzenie a mianowicie przy zakupie określonej ilości zawsze otrzymuje się dodatkowy rabat, paczki zawsze zabezpieczone i w całości docierają , polecam
Renata Sarnecka  | 02/04/18  10:12:06 | Opinia o sklepie :
Polecam supermarket spożywczy bdsklep.pl - żeby wejść i stać się rozpoznawalną marką musi się bardzo starać, to wiadomo i teraz daje na start 5% - co w obecnych realiach jest dość znaczną zniżką - stąd godny polecenia.
Małgorzata Michalska  | 15/03/18  15:48:33 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy w którym można kupić całą spożywkę oraz chemię bez wychodzenia z domu. Przy większych zakupach oferują darmową dostawę. Przy pierwszych zakupach rabat 25 złotych. Super sklep polecam.
Dorota P.  | 25/02/18  22:28:56 | Opinia o sklepie :
Super sklep internetowy. Można zamówić wiele artykułów do domu, ceny bardzo konkurencyjne, kilka rzeczy udało mi się prawie o połowę ceny kupić taniej niż w stacjonarnym sklepie. Zamówienie szybko do mnie dotarło kurierem
Lidia Wicek  | 17/02/18  17:46:50 | Opinia o sklepie :
Duży wybór towarów spożywczych i chemii gospodarczej ,częste promocje.Bardzo dobra i sprawna dostawa.Informacja o zamówieniu na każdym etapie wysyłki.Korzystałam z ich usług już dwukrotnie i nie mam zastrzeżeń.
zdzisław woj  | 02/01/18  07:14:57 | Opinia o sklepie :
Za namową przyjaciela odwiedziłem ten sklep i kupiłem płyn którego nigdzie nie było. Kontakt z tym sklepem jest super zakupy łatwe dostawa szybka i solidna dlatego zostaję w tym sklepie i polecam go wszystkim.
Ryszard  | 29/12/17  01:25:58 | Opinia o sklepie :
Wysyłka była błyskawiczna, dobrze zapakowana, zgodna z zamówieniem, a pomimo czasu przedświątecznego, kurier dość szybko ją dostarczył. Rozsądne ceny produktów, które zamówiłem. Skorzystam ponownie. Polecam.
Ola K  | 22/12/17  08:21:47 | Opinia o sklepie :
Po raz pierwszy odwiedziłam ten sklep i jestem zadowolona z realizacji zamówienia. Nie mam zastrzeżeń. Polecam zakupy w tym sklepie wszystko jasno, korzystne ceny, produkty dobrze zapakowane i szybka wysyłka.
Joanna  | 22/12/17  08:27:17 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry sklep. Dobry kontakt z infolinią, pracownicy BOK wykazują się pomocą i nawet sami mi zmienili paczkomaty na kuriera bez dodatkowej. opłaty, aby paczka doszła szybciej. Wysoka jakość obsługi - polecam.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
1,25% CashCoins
Skorzystaj z rabatu 25zł na zakupy w Lidlu!
Kod:RABAT25
ODBIERZ 2,00% CashCoins Answear.com
visit register click click