ODBIERZ 4,00% CashCoins BonPrix

Drogerie Natura Opinii(e)


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Drogerie Natura

Rabat w Drogerii Natura online

Teraz możesz robić zakupy w Twojej ulubionej Drogerii Natura również przez internet! W asortymencie znajdziesz kosmetyki do makijażu, produkty do pielęgnacji twarzy i ciała oraz wiele innych artykułów.

Drogerie Natura Opinii(e)

Dorota Smoleńska  | 01/06/19  18:35:27 | Opinia o sklepie :
Bardzo szeroka oferta, produkty kosmetyczne dla każdego, różnorodne ceny, różne firmy, marki. Często promocje i nowości. Wygodny sklep, łatwy w obsłudze, przejrzysta oferta. Łatwe płatności i kontakt z obsługą klienta.
Joanna Laskowska  | 26/04/19  18:14:04 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep internetowy dzięki któremu nie muszę ruszać się z domu żeby kupić swoje ulubione kosmetyki. W ofercie sklepu można znaleźć różnorodne produkty w dogodnych cenach. Miła, profesjonalna obsługa oraz promocje to niebywałe zalety tego sklepu. Polecam i zachęcam do zakupów.
Ksawery Sarnecki  | 15/04/19  05:10:31 | Opinia o sklepie :
Drogeria Natura, jak sama nazwa mówi opiera się i chce promować jedynie naturalne kosmetyki dla każdej wymagającej kobiety, wrażliwej na to, by kosmetyki były tylko naturalnego pochodzenia. Polecam dla wymagających!
krystyna dudek  | 13/01/19  23:55:30 | Opinia o sklepie :
Najlepsze sklepy gdzie naprawdę dbają o ludzi w różnym wieku. Można kupić kosmetyki w dobrych cenach. Szeroka gama produktów Liczne promocje dobre ceny szybka wysyłka z możliwością zwrotu. Ja zawsze jestem zadowolona.
Kinga Sawicka  | 02/01/19  17:06:00 | Opinia o sklepie :
No cóż powiedzieć, bardzo dobry sklep. Oferuje różnorodne produkty, w tym kolorowe pianki do włosów i tanie farby, co jest rzadkie wśród drogerii. Miła atmosfera, profesjonalna obsługa, promocje, no czego dusza zapragnie.
Małgorzata Michalska  | 28/12/18  13:11:49 | Opinia o sklepie :
Super drogeria stacjonarna jak i internetowa z bardzo fajnymi kosmetykami dla pań i panów. Sklep oferuje dużo ciekawych promocji z różnych okazji tak jak teraz przed sylwestrem minus czterdzieści procent.
Zofia Cygon  | 29/09/18  19:05:25 | Opinia o sklepie :
Super promocje na zakup kosmetyków Bielenda Cameilia Oil dwadzieścia procent ,to fantastyczna promocja.Polecam te kosmetyki dla każdej kobiety dojrzałej,rewelacyjne efekty już po kilku dniach.Fajny zakup.
Wiktoria Jędrzejewska  | 08/02/18  19:43:38 | Opinia o sklepie :
Sklep Drogerie Natura służy swoim doradztwem w zakresie doboru odpowiednich kosmetyków, bo każda z nas fizycznie z natury jest inna:-) Zapewne stąd nazwa Natura. Co ważne kosmetyki na kieszeń nastolatki i dojrzałej kobiety. Ja polecam.
łukasz łacek  | 14/12/17  09:06:54 | Opinia o sklepie :
Strasznie długo się ładuje darmowa dostawa do drogerii. Strona sklepu dziala źle, skladanie zamowienia to katorga. Rejestracja konta nieudana. Zakupy bez rejestracji po 2h zmagan zrobione. Dlugi czas realizacji, konsultant infolinii niepomocny. Dla wytrwalych ale bylo warto
Barbara Woźniak  | 06/12/17  17:35:08 | Opinia o sklepie :
Asortyment czesto lepszy niz stacjonarnie + darmowa dostawa do drogerii. Strona sklepu dziala źle, skladanie zamowienia to katorga. Rejestracja konta nieudana. Zakupy bez rejestracji po 2h zmagan zrobione. Dlugi czas realizacji, konsultant infolinii niepomocny. Dla wytrwalych ale bylo warto.
Wioleta Niedużak  | 20/10/17  17:47:01 | Opinia o sklepie :
Rabat w Drogerii Natura online Teraz możesz robić zakupy w Twojej ulubionej Drogerii Natura również przez internet! W asortymencie znajdziesz kosmetyki do makijażu, produkty do pielęgnacji twarzy i ciała oraz wiele innych artykułów.
Gosia z  | 23/10/17  07:00:35 | Opinia o sklepie :
jeśli ktoś szuka kosmetyków których nie ma w innych drogeriach to powinien odwiedzić właśnie tę drogerię bo tu są wszystkie kosmetyki i nawet te specjalne dla alergików Jeśli chcesz dobre kosmetyki to tylko w DROGERIA NATURA
Urszula Kożuch  | 16/10/17  15:39:50 | Opinia o sklepie :
Wspaniała drogeria, w której można znaleźć wszystkie potrzebne kosmetyki do pielęgnacji oraz kosmetyki dbające o nasz wygląd zewnętrzny. Naturalne, pewne, nie uczulające, świetnej jakości w dobrej cenie.
Andrzej  | 09/10/17  19:36:45 | Opinia o sklepie :
drogerie natura to warty polecenia sklep z ciekawą ofertą kosmetyków zarówno dla kobiet jak i mężczyzn, atrakcyjne ceny, bezpośredni kontakt ze sprzedającym powodują, że warto skorzystać z oferty tego sklepu
Adam Miliński  | 03/10/17  09:19:09 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry sklep z wieloma ciekawymi a co najważniejsze nie drogimy produktami do pielęgnacji, czyszczenia oraz dbania o swoją cerę, zdrowie jak i samopoczucie. Goraco polecam, na pewno wrócę tu nie raz.
zdzislaw z  | 02/10/17  06:37:49 | Opinia o sklepie :
sklep Drogerie Natura to bardzo dobry pomysł dla wszystkich panów którzy nie za bardzo lubią kupować w zwykłych sklepach Ten sklep jest doskonale zaopatrzony obsługa bardzo miła no i ceny nawet dostępne polecam
Waldemar Domogalla  | 28/09/17  18:22:24 | Opinia o sklepie :
Bardzo fachowa obsługa, pani bardzo uprzejma i miła, wszystko elegancko wytłumaczyła i doradziła. Ceny są atrakcyjne a produkty bardzo dobrej jakości. z pewnością znajdziesz tu coś dla siebie. Polecam Drogerię Natura.
Denis Domogalla  | 28/09/17  18:29:15 | Opinia o sklepie :
Gorąco polecam internetową drogerię Natura. Szeroki wybór kosmetyków do pielęgnacji całego ciała.Fachowa obsługa, wszystko załatwione bardzo grzecznie i uprzejmie. Ceny są nie wygórowane a także promocyjne. Zajrzyj a nie pożałujesz.
Grażyna Twardzik  | 28/09/17  18:34:26 | Opinia o sklepie :
Super ceny i super promocje znajdziesz w Drogerii Natura. Fachowa obsługa pozwoli Ci kupić wszystko co jest dla Ciebie niezbędne, abyś mógł wypielęgnować i doprowadzić do doskonałości Twoje zmęczone trudem dnia codziennego ciało. Polecam.
Piotr Baczmaga  | 28/09/17  18:57:52 | Opinia o sklepie :
Możesz robić zakupy bez wychodzenia z domu. W sklepie internetowym Natura znajdziesz m.in.: kosmetyki do makijażu, produkty do pielęgnacji twarzy i ciała oraz wiele innych artykułów, które spełnią twoje oczekiwania
Joanna  | 20/09/17  21:59:42 | Opinia o sklepie :
Bardzo miła profesjonalna obsługa. Drogeria bardzo dobrze wyposażona w kosmetyki do makijażu, produkty do pielęgnacji twarzy i ciała oraz wiele innych artykułów. Polecam wszystkim zakupy w Drogerii Natura.
Ryszard  | 20/09/17  21:47:08 | Opinia o sklepie :
Niezwykle miła i fachowa obsługa, rzetelne doradztwo, z przyjemnością odwiedza się takie sklepy. Oprócz miłej obsługi atrakcyjnych cen, dobra jakość kosmetyków. Sklep konkuruje pod względem miłej obsługi jak i promocji. Polecam Drogerie Natura
Magdalena  | 20/09/17  22:06:53 | Opinia o sklepie :
Bardzo lubię robić zakupy w tej drogerii ponieważ mają odpowiadające mi ceny, duży wybór kosmetyków do makijażu i innych. Nigdy nie zawiodłam się na żadnym z kupowanych tam produktów, Ceny na miarę mojej kieszeni.
Regina  | 24/09/17  08:32:44 | Opinia o sklepie :
Drogerie Natura to sklep jak sama nazwa wskazuje z asortymentem pielęgnacji ciała i domu. W okazyjnych ofertach znajdziemy produkty różnych firm, które można kupić on line i odebrać np. w sklepie bez czekania w kolejce.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

ODBIERZ DO 3,00% CashCoins MediaExpert
visit register click click