ODBIERZ 4,75% CashCoins Vision Express

5.10.15 Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu 5.10.15

Moda dla najmłodszych z rabatem w sklepie 5.10.15

Sklep internetowy 5.10.15 zajmuje się sprzedażą odzieży, obuwia oraz akcesoriów dla dzieci w wieku 0-14 lat. W sklepie można znaleźć między innymi: kurtki, spodnie, sukienki, t-shirty, bluzy, swetry i bieliznę.

5.10.15 Opinie

ZinabKa  | 22/05/20  02:58:48 | Opinia o sklepie :
Wysoka jakość a do tego ceny bardzo atrakcyjne jak na produkty dla dzieci, ubrania są wygodne i bardzo ładne, do tego posiadają produkty dla dzieci takich jak ubran i zabawek o ochronie środowiska i oceanu co moim zdaniem jest bardzo interesujące.
Joanna  | 25/11/18  00:53:27 | Opinia o sklepie :
Już wiele razy robiłam zakupy w tym sklepie i zawsze bardzo pozytywna opinia. Polecam sklep. Duży plus za możliwość odbioru i zwrotu w sklepie stacjonarnym 5-10-15. Na pewno skorzystam jeszcze nie raz.
Julia Paszkiewicz  | 05/06/19  21:13:40 | Opinia o sklepie :
Bardzo lubie ten sklep odwiedzac. asortyment zawsze modny, porzadek w sklepie, mila i pomocna obsluga. i bardzo czesto promocje. bardzo polecam zakupy w tym sklepie. na pewno kazda kobieta znajdzie cos dla siebie.
ola ziemińska  | 08/06/19  08:57:17 | Opinia o sklepie :
Super sklep. Bardzo często robię w nim zakupy dla moich dzieci. Wybór ubrań jest dość duży dla chłopca i dziewczynki w każdym wieku. Jakość ubrań jest bardzo dobra. Sklep bardzo często robi promocję na ubranka.
Anna Goryniak  | 17/07/19  12:01:18 | Opinia o sklepie :
Ubranka bardzo dobrej jakości, na żywo dużo ładniejsze niż na zdjęciach, standardowa rozmiarówka, dobry kontakt, szybka dostawa. Napewno jeszcze wrócę po kolejne zakupy. Polecam każdemu kto chce dobrze i w rozsądnych pieniążkach ubrać dziecko
Magdalena Korczyc  | 31/01/19  06:37:30 | Opinia o sklepie :
Sklep w którym można kupić wszystko dla dziecka od bielizny po kurtki itp. Wszystko bardzo dobrej jakości i super wykonane wzory bajkowe ulubionych bohaterów i w modnych fasonach również można zamówić przez internet polecam wszystkim
Aleksandra Buzak-Senator  | 20/02/18  20:40:52 | Opinia o sklepie :
Sklep oferuje artykuły dla dzieci w wieku 0-14 lat: ubranka, buciki oraz zabawki i akcesoria, np. kosmetyki dla najmłodszych. Znajdziemy tu wszystko, co pozwoli ubrać dziecko modnie i wygodnie. Częste okazje cenowe, różne formy dostawy. Polecam.
Jacek Michalski  | 29/03/18  08:29:29 | Opinia o sklepie :
Sklep oferujący super promocje na dziecięce ubrania, do oferty promocyjne minus siedemdziesiąt procent sklep oferuje dodatkowy rabat minus dwadzieścia procent. Bardzo fajna oferta polecam, można się nieźle obkupić ciuszkami dla dzieci.
Wanda Utowko-Stelmach  | 17/04/18  17:21:08 | Opinia o sklepie :
Super sklep dla dzieci w różnych kategoriach wiekowych, atrakcyjne ceny, mega rabaty. Ponadto znajdziesz wspaniałe zabawki dla swojej pociechy i inne akcesoria dla dziecka. Sklep godny polecenia również na szybką dostawę i łatwy kontakt ze sprzedawcą.
Adrian Michalski  | 26/05/18  14:18:03 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep z ubrankami dla naszych maluszków, stałe promocje na urozmaicony asortyment ubraniowy przyciąga klientów do zakupów. Obecna promocja jest mega 60 procent na towar z 2017 i 20 procent z 2018. Polecam.
Ryszard  | 25/11/18  00:11:19 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy 51015 polecam wszystkim którzy mają dzieci. Strona sklepu bardzo przejrzysta, bardzo łatwa nawigacja, ekspresowa dostawa zamówionego towaru. Bardzo dobry kontakt. Naprawdę sklep godny polecenia.
Ola K  | 25/11/18  00:33:26 | Opinia o sklepie :
Jestem zadowolona z obsługi w sklepie 5.10.15, ubranka dobrej jakości, zakup przebiegał bez problemów. Wszystko na najwyższym poziomie - szybka przesyłka towar zgodny z opisem. Polecam zakupy każdemu.
Magdalena  | 25/11/18  00:44:39 | Opinia o sklepie :
Ubranka śliczne, bardzo dobrej jakości dotarły szybko. Wszystko zgodnie z opisem. Jednak najbardziej opłaca kupować na promocjach gdyż czasem cena jest nieco zawyżona. Polecam zakupy odzieży dla dzieci w sklepie 5.10.15 wszystkim,
Anna Gomoluch  | 02/11/19  10:59:34 | Opinia o sklepie :
Materiał bardzo dobrej jakości. Nic nie dzieje się po praniu. Wygoda kupując przez Internet, bardzo szybka wysyłka. Możliwość płacenia po 30 dniach lub rozłożenia na raty. Gorąco polecam jestem bardzo zadowolona. Zwrot bezproblemowy.
Szymon Michalski  | 15/01/19  08:51:57 | Opinia o sklepie :
Sklep oferuje piękne ubranka dla najmłodszych, w ładnej kolorystyce. Możliwość zakupu również internetowo z odbiorem w sklepach. Oferują dożo promocji nawet do siedemdziesięciu procent. Dostawy bardzo szybkie.
Anna Skalska  | 11/05/19  21:13:27 | Opinia o sklepie :
Polecam. Wygodne zakupy z możliwością darmowej wysyłki i odbiór w sklepie. Bezproblemowy zwrot niepasujacych produktów. Duży wybór w atrakcyjnych cenach, częste wyprzedaże. Gatunkowo fajne ciuszki. Polecam
Katarzyna Kwiatkowska  | 03/02/19  13:18:17 | Opinia o sklepie :
Robię zakupy od czasu do czasu. Mają dobre promocje a te droższe ciuszki są dobrego gatunku będę z pewnością polecać bo przydaje się odświeżenie dziecku garderoby w zupełnie innym stylu. Jestem zadowolona.
Regina Domogalla  | 03/03/19  10:55:59 | Opinia o sklepie :
Super sklep z wszystkimi akcesoriami dla milusińskich. Każda mama i każde dziecko znajdzie tu to czego szuka. Ceny na każdą kieszeń.
Rafał Rozmarynowski  | 20/03/19  06:11:20 | Opinia o sklepie :
Fajny sklep można zawsze trafić na coś ciekawego w niskiej cenie. Sprzedawcy zawsze pomocni pomogą. Ceny adekwatne do towaru. Jednym słowem polecam każdemu 5 ,10 , 15 . Z góry dziękuję za ten sklep...
Milena Politowska  | 29/03/19  11:24:47 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep 5.10.15. Bardzo miła obsługa, dużo ciekawych promocji, ubranka w super jakości - czasami za niewielkie pieniądze. Rozmiarówka trochę zanizona więc trzeba na to zwrócić uwagę, poza tym super sklep.
Dorota Smoleńska  | 01/04/19  16:10:13 | Opinia o sklepie :
Odzież dla dzieci, różne wzory i różnorodne kolory. Odzież dla chłopca i dziewczynki na każdą okazje i na co dzień. Przystępne ceny, różne promocje i wyprzedaże. Spodoba się rodzicom i dzieciom w różnym wieku.
Łukasz Mański  | 01/04/19  19:07:57 | Opinia o sklepie :
gorąco polecam sklep 5. 10. 15. ponieważ znajdą w nim Państwo buty dla dzieci praktycznie w każdym przedziale wiekowym. a ilość wzorów i kolorow a także modeli jest doprawdy przeogromna i na pewno zadowoli każdego
 | 07/04/19  21:26:19 | Opinia o sklepie :
dobry sklep internetowy z wieloletnim doświadczeniem w branży budowlanej i prawidłowo ukończone kursy i szkolenia kierowców zawodowych i społecznych oraz na indywidualne zamówienie klienta z branży agencji reklamowej która jest godzina prawdy.
Ewa Smolka  | 12/02/18  19:47:28 | Opinia o sklepie :
Bardzo mila i szybka obsluga :) ceny sa bardzo atrakcyjne a ubrania naprawde piekne i dobre gatunkowo :) juz nie wspomne o ciaglych promocjach na ktorych mozna zlowic super ciuszki za niska cene. Bardzo serdecznie polecam !
Ewelina Wesolowska  | 09/05/19  08:00:43 | Opinia o sklepie :
sklep internetowy godny polecenia artykuły przedewszystkim dla dzieci z gwarancją satysfakcji.szybka dostawa oraz atrakcyjne ceny..zamówiony towar jest wręcz tak jak na zdjęciach dobrej jakości i ładny
Małgosia  | 06/06/19  09:38:51 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy 5 10 15 to bogata oferta na zrobienie super zakupów na różne okazje dla małych, średnich i dużych dzieci, wnuków. Świetne promocje cenowe są zachęta dla mnie. Smy otrzymywane od sklepu są super pomysłem.
Barbara  | 16/05/19  07:14:03 | Opinia o sklepie :
Sklep stacjonarny i internetowy z pięknymi ubrankami dla naszych pociech.Ja kupuje wszystkie ubrania dla mojej córki w tym sklepie. Super jakość ubrań, ceny dość wysokie ale promocji jest bardzo dużo, warto z nich korzystać.
Jolanta Filipiak  | 21/05/19  20:09:51 | Opinia o sklepie :
Sklep dla najmłodszych naszych milusińskich, gdzie od stóp do głów dzieci ubrac można. Są zabawki w ofercie. Sklep do najtańszych nie należy, jednak sprzedaje towar wysokiej jakości. Polecam mamom, chrzestnym itd.
Kamila Czołpińska  | 04/05/19  10:17:26 | Opinia o sklepie :
Sklep godny polecenia. Ubranka dla dzieci wykonane są starannie, z dobrej jakości materiałów. Rozmiary standardowe, co do cen to różnie. Ale często są promocje i można skorzystać z rabatów. Jestem zadowolona więc polecam ten sklep.
Izabela Mazur  | 15/04/19  16:39:58 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep internetowy 5.10.15. Ceny są fantastyczne do produktów czyli nie za wysokie. Ubrania można znaleźć na każde dziecko. Na przesyłkę nie czeka się zbyt długo. Ceny jak i zdjęcia towaru są widoczne.
Dorota Łatanik  | 08/04/19  13:52:10 | Opinia o sklepie :
Bardzo często są promocje. Ubrania dobrej jakości. Z rozmiarami różnie bywa...raz jest dobrze, czasami ciuszki są za duże ale nepwno w pełni wynoszone przez dziecko. Ekspresowa przesyłka. Polecam!!
Małgorzata Michalska  | 30/05/19  07:09:37 | Opinia o sklepie :
Do tego sklepu warto zaglądać bo stale mają promocje na ubrania dla naszych dzieciaczków. Obecnie oferuje sklep duże rabaty z okazji Dnia dziecka. Super ubrania bardzo dobrej jakości i zawsze w modnych fasonach.
Marta Sztulc  | 07/04/19  10:44:54 | Opinia o sklepie :
polecam zakupy i członkostwo w klubie 5-10-15. znajdę tu wszystko to czego potrzebuje dla swojej 8-latki. ubranka dobre gatunkowo, nie ścierają się. Często pojawiają się liczne wyprzedaże na których z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie
Zosia Cygoń  | 01/06/19  12:38:44 | Opinia o sklepie :
Wspaniała okazja do zakupów w sklepie internetowym 5.10.15 tym bardziej że są promocje do pięćdziesiąt procent taniej na zakup rzeczy dla dzieci a okazją jest Dzień Dziecka. Dobrej jakości ubrania cieszą.
Dana Michalska  | 04/06/19  09:00:55 | Opinia o sklepie :
Super sklep internetowy z bardzo szybką wysyłką, jestem zadowolona, bo z okazji dnia dziecka zrobiłam swoim wnukom super niespodziankę. Duży wybór dodatków i modeli. A ostatnia promocja 55%była w punkt.
Sylwia Zdziebłko  | 04/06/19  22:11:29 | Opinia o sklepie :
Zamawiam ciuszki dla dzieci. Rozmiarowka normalna ciuszki dla dzieci wykonane są z dobrego materialu. Tylko ceny wysokie. Jeżeli chodzi o przesyłkę mogłaby być tańsza albo darmowa od 100 zł. Warto kupić ciuszki na obniżce cen do - 50% mi się udało na - 70% warto polecam
Monika Leonik  | 28/03/19  12:11:36 | Opinia o sklepie :
Jestem mamą czteromiesieczej córeczki. Robiąc wyprawkę byłam stałym klientem w 5.10.15, teraz nadal jestem. Wszystko najlepszej jakości, przyjazne dla dziecka. Częste promocje przykuwaja uwagę. polecam
Wiktoria Roguska  | 08/09/19  15:52:51 | Opinia o sklepie :
bardzo fajny sklep. Można wiele fajnych ślicznych i potrzebnych rzeczy kupić dla pociech. Polecam z całego serca ;). Jeden z ulubionych moich sklepów;).Ciuszki w bardzo dobrym stanie i długo można w nich chodzić
Joanna Kasprowicz  | 29/01/19  10:22:07 | Opinia o sklepie :
Witam serdecznie bardzo chciałabym polecić wszystkim sklep internetowy 5.10.15. Uwielbiam robić w nim zakupy dla synka, wszystkie ubranka są starannie wykonane z jakościowo dobrych materiałów. Zawsze jestem zadowolona z zakupów. Szybka dostawa. Polecam ☺️
Beata Mańska  | 22/08/19  07:38:23 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep.5.10.15. Bardzo ładnie, starannie uszyte ubranka z porządnego materiału! Warto szukać promocji, które są co chwilę i zapisać się do programu lojalnościowego! Bardzo polecam!
Ewelina Matloka  | 11/11/19  13:17:34 | Opinia o sklepie :
Super sklep. Kupuje w sklepie internetowym wszystko dla moich dzieci i jestem mega zadowolona. Latwy dostęp do strony internetowej. Szybka przesyłka super ubrania naprawdę polecam szczerze wszystkim 5 -10 -15.
Magdalena Swidzinska  | 22/08/19  15:02:47 | Opinia o sklepie :
Duzy wybor ubran dla dzieci ,nowe kolekcje, szybka obsluga I szybka realizacja zamowien przez internet. produkty wysokiej jakosci, dostep do atrakcyjnych promocji i rabatow. Bardzo lubie robic w nim zakupy przez internet bo ma przejrzysta oferte
Anna Garlacz  | 07/11/19  10:40:58 | Opinia o sklepie :
Jest bardzo fajnym sklepem który bardzo jest dużo rzeczy dla dzieci zwłaszcza że mam dwójkę dzieci Każdy ma inny gust każdy co chce coś innego więc Ten sklep jest idealny dla matek z dziećmi które mają basen duże wymagania zwłaszcza dzieci i zwłaszcza dziewczynki więc bardzo polecam ten sklep i będzie Ty naprawdę zadowolenie tak myślę bo ja jestem
Katarzyna Tręda-Urbańska  | 06/09/19  09:52:48 | Opinia o sklepie :
Super wybór ubranek dla dzieci w świetnych cenach, czesto organizowane są promocje dzięki czemu można upolować coś w naprawdę niskiej cenie. Super obsługa, szybka i bezproblemowa wysylka. Polecam serdecznie ten sklep
Agata Hurnik  | 07/05/18  15:57:45 | Opinia o sklepie :
Polecam wszystkim zakupy przez internet w 5 10 15. Ceny są niższe niż w sklepach stacjonarnych, większy wybór jest rozmiarów jak i wzorów. podczas wyprzedaży idzie kupić ubrania w bardzo niskich cenach. Naprawdę warto!
Joanna Białecka  | 11/09/19  17:00:26 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy godny polecenia wszystko dopasowane i dobrej jakości Polecam szybkość wysłania towarów - błyskawiczna. Duże zniżki będąc w klubie. Moja córka ślicznie wygląda w każdym kupionym towarze..
Aleksandra Kuczyńska  | 05/11/19  10:05:12 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep dla małych szkrabów. Zawsze mają pełną rozmiarówkę, ciuchy świetnej jakości i przystępne cenowo. Bardzo często mają świetne promocje, na które tylko czekam, bo wtedy ciuchy szybko znikają. Gorąco polecam sklep 5.10.15.
Adam Miliński  | 20/11/18  16:14:24 | Opinia o sklepie :
Świetne ubrania dla dzieci i trochę większych naszych pociech. Gorąco polecam, obsługa na najwyższym poziomie towar robiony z serca z jak najlepszych materiałów. Wrócę tu jeszcze na pewno nie raz. Wielki plus.
Patrycja Pawlak  | 02/05/19  20:07:22 | Opinia o sklepie :
Jest to mój ulubiony sklep z odzieżą dla dzieci. Uwielbiam robić w tym sklepie zakupy. Atrakcyjne rabaty I promocje. Serdecznie polecam, nigdy nie byłam tak zadolona z jakości ubrań i profesjonalnej obsługi.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 1,00% CashCoins
Mega Okazje! Black Weeks!
Kod:
ODBIERZ DO 5,25% CashCoins Elnino Parfum
visit register click click