ODBIERZ 1,00% CashCoins Avans
Zarejestruj się i otrzymaj bonus powitalny
Pomoc

Abra Meble Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Abra Meble

Meble z rabatem w Abra Meble

Abra to jedna z największych sieci sklepów meblowych w Polsce. Meble Abra charakteryzuje praktyczność i funkcjonalność oraz wysoki wskaźnik jakości do ceny.

Abra Meble Opinie

Lidia Wicek  | 19/09/20  17:06:14 | Opinia o sklepie :
Strona sklepu, łatwa w nawigacji i obsłudze. Wybór towaru w bardzo szerokim asortymencie , zestawy do pokoju i do kuchni a nawet coś do przedpokoju się znajdzie Częste promocje i czasowe wyprzedaże pozwalają znaleźć meble w dobrej cenie .
Dana Michalska  | 17/03/20  12:49:08 | Opinia o sklepie :
Ostatnio robiłam remont i w sklepie internetowym Abra Meble zrobiłam sobie zakupy. Duży wybór mebli pokojowych i super zestawy kuchenne zadowolą każdego klienta. Polecilam ten sklep mojej znajomej. Polecam.
Jacek Stańkowski  | 01/03/20  10:05:24 | Opinia o sklepie :
Interesujaco przedstawiona strona sklepu. latwa w nawigacji i obsłudze. Wybor towaru w bardzo szerokim asortymencie i stale uzupełniany, Czeste promocje i okresowe wyprzedaże. Szybka dostawa w kosztach do przyjęcia.
Małgorzata Połóg  | 05/12/19  18:59:41 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklep meblowy, niepowtarzalne wzory mebli do każdego pomieszczenia. Bardzo miła i pomocna obsługa a do tego bardzo krótki czas oczekiwania. Kto zrobi tu zakupy raz, na pewno wróci powtórnie gdy będzie potrzebował nowych mebli.
Kristopher  | 05/06/19  12:38:42 | Opinia o sklepie :
Abra Meble to świetny sklep internetowy z meblami i innymi elementami wyposażenia wnętrz. Polecam przede wszystkim za niskie ceny i dość dobrą jakość mebli. Zamówienia też są bardzo szybko realizowane.
Barbara  | 02/05/19  10:07:10 | Opinia o sklepie :
Abra Meble ma bardzo fajną ofertę meblową, często zmieniają swoje kolekcje przez co meble stają się atrakcyjniejsze. Bardzo mi się podobają kanapy, rogówki jak i fotele. Ceny są przystępne a częto dają promocje.
Krystyna Drozd  | 01/04/19  07:22:04 | Opinia o sklepie :
Bez względu na to czy chcesz umeblować mieszkanie czy tylko dokupić jakiś mebel na pewno znajdziesz to w Abra Meble. Duży wybór, świetna stylistyka, atrakcyjne ceny, częste promocje. Nic tylko kupować. Polecam.
Marta Sztajnert  | 26/12/18  20:24:56 | Opinia o sklepie :
Sklep warty polecenia.Dość duży wybór mebli,sof,różnych przydatnych gadżetów do domu i mieszkania,no i konkurencyjne ceny;-)Niedawno kupiłam łóżko i jestem mega zadowolony.Sporo kosztowało,ale było warte tej ceny.Polecam!!!
Szymon Szt  | 29/11/18  20:05:45 | Opinia o sklepie :
Wyszukałem w sklepie łóżko,które bardzo mi się spodobało,zamówiłem i już nie mogę się doczekać efektu końcowego;-)I mam nadzieję,że będzie równie efektywne w realu jak i na zdjęciach i będzie pasowało do mojego salonu;-)To pierwszy zakup,ale polecam!
Michał Nikis  | 29/11/18  20:09:07 | Opinia o sklepie :
Wyszukałem w sklepie łóżko,które bardzo mi się spodobało,zamówiłem i już nie mogę się doczekać efektu końcowego;-)I mam nadzieję,że będzie równie efektywne w realu jak i na zdjęciach i będzie pasowało do mojego salonu;-)To pierwszy zakup,ale polecam!
Andrzej Kłosek  | 04/11/18  19:23:46 | Opinia o sklepie :
bardzo interesujący sklep meblowy stanowiący uzupełnienie innych sklepów posiada ciekawą ofertę mebli do mieszkania takich jak szafy, tapicerki, można skorzystać z promocji, porady sprzedawcy, ceny w sklepie są również konkurencyjne
halina radomska  | 06/05/18  06:55:40 | Opinia o sklepie :
Abra meble to bardzo fajna siec sklepów stacjonarnych i internetowych z różnorodnymi meblami. Ostatnio dokonałam zakupu stolika RTV, który jest z bardzo ładnej kolekcji. Super promocje są w tym sklepie. Polecam ten sklep
Ryszard Skubała  | 10/04/18  17:21:47 | Opinia o sklepie :
Abra to sklep internetowy z ogromnym doświadczeniem który pozwala szybciej i sprawniej rozwijać sieć sprzedaży, wzbogacać asortyment i reagować na trendy konsumenckie. Zajmuje się dystrybucją mebli w skład grupy wchodzą firmy z sektora motoryzacyjnego.Sprawdziłem, polecam.
Małgorzata Michalska  | 28/12/17  06:36:44 | Opinia o sklepie :
Abra meble to bardzo fajna siec sklepów stacjonarnych i internetowych z różnorodnymi meblami. Ostatnio dokonałam zakupu stolika RTV, który jest z bardzo ładnej kolekcji. Super promocje są w tym sklepie. Polecam ten sklep.
Gosia w  | 16/10/17  06:32:35 | Opinia o sklepie :
nie wierzyłam że nawet meble można kupić przez internet ale odwiedziłam ten wspaniały sklep no i kupiłam dla siebie bardzo wygodne mebelki .Bardzo jestem zadowolona z takiej formy zakupów jak i samej obsługi polecam bo warto
Jadwiga Zgliszewska  | 19/03/17  05:51:03 | Opinia o sklepie :
Abra Meble to sklep, w którym za pośrednictwem internetu można zakupić każdy mebel. Zalety to: duży wybór, ciekawa oferta, dostępny ratalny system spłat, obniżki cen i szybka dostawa. Możesz je mieć bez wychodzenia z domu.
Wojciech Bazydło  | 11/02/17  07:18:03 | Opinia o sklepie :
Abra to jedna z największych sieci sklepów meblowych w Polsce. Meble Abra charakteryzuje praktyczność i funkcjonalność oraz wysoki wskaźnik jakości do ceny.Polecam wszystkim bez względu na zawartość portfela.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
5,75% CashCoins
Kup Fotokalendarz A4 od Colorland!
Kod:KAL8EYQ
ODBIERZ DO 3,45% CashCoins AliExpress
visit register click click