ODBIERZ 3,50% CashCoins TOP SECRET

Agata Meble Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Agata Meble

Meble i akcesoria domowe z rabatem w Salony Agata!

W ofercie salonów Agata znajdują się kolekcje mebli do pokoju dziennego, sypialni, jadalni i kuchni, a także szeroki wybór krzeseł, stołów i materacy. W części przeznaczonej na akcesoria do aranżacji wnętrz są produkty dekoracyjne, oświetlenie, dywany i tekstylia oraz szereg dodatków kuchennych.

Agata Meble Opinie

Barbara Michalska  | 11/08/20  08:25:23 | Opinia o sklepie :
To ulubiony sklep stacjonarny jak i internetowy z meblami. Własciwie wszystkie meble w naszym domu są zakupione w Agacie. Ostatnio zakupiona kuchnia jest poprostu mega piekna. Robiona na nasze zamówienie.
KAROLINA PISAREK  | 04/08/20  21:22:02 | Opinia o sklepie :
Wspaniały asortyment, który przyprawi klienta o zawrót głowy od samego wejścia Każdy może tu odnaleźć swój styl i poczuć się komfortowo, dobrać kolorystykę i mnóstwo dodatków do wymarzonego wnętrza .
Jacek Michalski  | 16/07/20  06:47:58 | Opinia o sklepie :
Świetny sieć sklepów meblowych naszej rodzimej produkcji. Meble cudowne, kanapy, rogówki modele na topie. Obsługa pomocna dla niezdecydowanych klientów. Multum akcesoriów do naszych domów od kubków po dywany. Polecam.
Marta ŁoziÅ„ska  | 26/06/20  12:14:21 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep! Można tam kupić meble zarówno do pokoju dziecinnego, do salonu, kuchni jak i łazienki. Ceny są umiarkowane, a biorąc pod uwagę trwałość i jakość, wręcz niskie. Dlatego z czystym sumieniem mogę polecić zakupy w tym sklepie!
Ryszard Kubik  | 05/07/20  16:18:50 | Opinia o sklepie :
Narożnik zamówiłem, zapłaciłem oczywiście całą kwotę. Po prawie dwóch miesiącach anulowałem zamówienie. Pieniążki wróciły do mnie spowrotem. Żonie odechciało się nowego narożnika , kasa jest na koncie, same plusy. Dzięki Agata Meble, zaoszczędziłem
Magdalena  | 05/07/20  16:27:16 | Opinia o sklepie :
Zamówiona w agatameble sofa BONARI spełnia w pełni nasze oczekiwania. Wysyłka w terminie. Firma kurierska dostarczyła w ekspresowym czasie. Wszystko zgodnie z umową i ustaleniami. Polecam zakupy w Agata Meble
Joanna  | 05/07/20  16:34:40 | Opinia o sklepie :
Niejednokrotnie kupowałam meble w salonie Agata i zawsze jestem z nich zadowolona Polecam wszystkim Salon Agata Meble. Towar dostarczono w terminie.Bardzo miła obsługa. Jeśli zdecyduję się na wymianę mebli to tylko w salonie Agata Meble
Ola K  | 05/07/20  18:13:47 | Opinia o sklepie :
Zamówione meble przyszły szybko, były dobrze zapakowane, nie miałam obaw o uszkodzenie ich w transporcie. Ceny mogą być, na duży plus chyba największy wybór mebli w Polsce. Polecam zakupy w sklepie Agatameble
Joanna Grzelewska  | 21/01/18  17:00:31 | Opinia o sklepie :
Salony Agata meble to najlepszy sklep z meblami i dodatkami do domku. Pełen asortyment,piękne i wygodne łóżka czy też urocze meble a wszystko solidne i trwałe. Ceny idealnie dobrane do każdej kieszeni wiec czlowiek chetnie wraca.jak dla mnie ekstra sklep!
Sandra Nowak  | 20/01/18  21:40:52 | Opinia o sklepie :
Salony Agata to sklep bardzo wszechstronny wyposazony we wszystko co potrzebne do domu meble kuchenne pokojowe lszienkowe oraz inne niezbedne akcesoria po bardzo atrakcyjnych dla klienta cenach szybko i wygodnie :)
Jolanta Filipiak  | 16/01/18  09:21:32 | Opinia o sklepie :
Na stronę tego sklepu bardzo często zaglądam, choć do samego sklepu mam bardzo blisko. Dekoracje, nowoczesne rozwiązania design meblowego, to jest to, co można w tym sklepie znaleźć. Nie jest aż tak bardzo drogi.
gosia wojewoda  | 16/01/18  09:07:51 | Opinia o sklepie :
to bardzo wygodny i dobrze zaopatrzony sklep Kupując meble właśnie tu zyskujemy na czasie i wygodzie bo towar kupujesz przez internet i trafia wprost do domu Obsługa i kontakt ze sklepem jest dobra a wysyłka szybka POLECAM
zdzisław Z  | 16/01/18  08:57:19 | Opinia o sklepie :
moja opinia o tym sklepie jest jak najbardziej pozytywna .Sklep oferuje bardzo szeroki asortyment w zakresie mebli a sama obsługa i kontakt ze sklepem też bez uwag Szybka dostawa i darmowy montaż to również zaleta POLECAM
Weronika Domagała  | 15/01/18  21:00:51 | Opinia o sklepie :
Szczerze polecam ten sklep. Oferuje niezwykle szeroki wybór wszelkiego asortymentu, zarówno dla dzieci, młodzieży jak i dorosłych. Każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego dla siebie oraz bliskich w rozsądnej cenie. serdecznie polecam ten sklep !
afrodyta kokosza  | 15/01/18  11:33:36 | Opinia o sklepie :
Salony Agata to sieć sklepów meblowych w całej Polsce, oraz sklep internetowy w którym kupisz meble oraz artykuły wyposażenia wnętrz z dostawą do domu. Sprawdź ofertę, na pewno znajdziesz coś ciekawego do aranżacji swojego mieszkania, polecam!
Iwona Kokosza  | 15/01/18  11:28:40 | Opinia o sklepie :
salony Agata to sieć sklepów meblowych w całej Polsce, oraz sklep internetowy w którym kupisz meble oraz artykuły wyposażenia wnętrz z dostawą do domu. Sprawdź ofertę, na pewno znajdziesz coś ciekawego do aranżacji swojego mieszkania, polecam!
Agnieszka Gotowicka  | 14/01/18  23:15:46 | Opinia o sklepie :
Rewelacyja, najlepszy sklep na świecie. Bardzo miła obsługa.Koszt wysyłki przyzwoity i bardzo szybka reakizacja. Na pewno będę go często odwiedzać. Duży wybór asortymentu. Jest w czym wybierać. Różnorodność cen.
Józef Filipiak  | 14/01/18  15:22:04 | Opinia o sklepie :
Sklep z ciekawymi rozwiązaniami modułów meblowych i z możliwością zakupów na raty. Fajne jest też to, że w ramach zakupu oferuje bezpłatny montaż mebli. Do mebli oferuje duży wybór ozdób wnętrzarskich. Szybko realizuje zamówienia. Ja nie miałem żadnych problemów.
Weronika Necel  | 10/12/17  13:50:31 | Opinia o sklepie :
szeroki wybór mebli naprawdę na plus porównując do innych sklepów meblowych. szybka wysyłka, wszystko w dobrym stanie, meble są na czasie i orginalne. możliwość wniesienia towaru przez pracowników. tania wysyłka też na plus
Jolanta Świderek  | 01/11/17  16:14:38 | Opinia o sklepie :
Super mebelki do wyboru według potrzeb. Towar dobrej jakości. Bardzo dobra obsługa. Towar dostarczony w terminie, bez żadnych opóźnień. Dużo promocji oraz innych bonusów. sklep godny polecenia. Zajrzyj jeśli jesteś w potrzebie.Polecam
Kamila Stępczyńska  | 29/10/17  13:42:56 | Opinia o sklepie :
Salony Agata to sklep z dobrej jakości meblami. Duży wybór kolorystyczny, mebelki pięknie się prezentują. Dość często wielkie obniżki cen i promocje. Polecam wszystkim, napewno będą zadowoleni z zakupów mebli w tym sklepie.
Andrzej Filipiak  | 30/01/18  10:11:29 | Opinia o sklepie :
Salony Agata to bardzo lubiany sklep wśród moich znajomych i rodziny. Większość z nich robi w nim zakupy dla domu. Przemawia za tym fajna stylistyka mebli i wyszukane dodatki zdobiące pomieszczenia. W sklepie tym panuje miła atmosfera zakupów.
Urszula Wilk  | 30/01/18  19:03:45 | Opinia o sklepie :
sklep bardzo dobry duzy wybor mila obsluga personel potrafi doradzic klientowi, ceny przystepne dla przecietnego klienta ekspozycje bardzo dobrze zaprezentowane Kazdy klient kupujacy w Salony Agata powinien byc moim zdaniem zadowolony
Ewelina Ciuruś  | 02/02/18  13:06:40 | Opinia o sklepie :
Gorąco polecam zakupy w sklepie internetowym Salony Agata. Ceny produktów są na prawdę przystępne. Jest wiele promocji. Ja akurat trafiłam na -10%. Na dostawę nie musiałam długo czekać. Zachęcam do zakupu
Kamila Wojciechowska  | 11/02/18  06:01:45 | Opinia o sklepie :
Witam serdecznie chciała bym podzielić się opinią salonu Agata. Super obsługa szybka dostawa i przeciętne cenę . Do tego również mnóstwo promocji i rabatów. Z czystym sumieniem mogę polecić ten salon
Aśka  | 13/02/18  07:38:11 | Opinia o sklepie :
Jesteśmy na etapie urządzania nowego mieszkania - w agatameble znajdujemy ogromny wybór nie tylko mebli, ale również artykułów dekoracyjnych. Sprawna i szybka wysyłka, towar dostarczony zgodny z opisem na stronce. Dużo fajnych wyprzedaży.
Estera Duczkowska  | 01/03/18  09:18:30 | Opinia o sklepie :
polecam, wszystko w jak najlepszym porządku. Jeszcze nie raz zrobię tam zakupy z wielką przyjemnością. Nie lubię wychodzić z domu jak nie muszę. Salony Agata bardzo dobrze rozumie potrzeby swoich klientów.
Katarzyna Drozdowska  | 05/03/18  09:45:33 | Opinia o sklepie :
Byliśmy z mężem w zeszły weekend na zakupach. W gruncie rzeczy planowaliśmy kupić tylko łózko, a skończyło się tym, że dobraliśmy komplet pościeli :) no nie mogłam się powstrzymać, bo naprawdę były świetne oferty.gorąco polecam
NATALIA PIELARSKA  | 06/03/18  08:51:54 | Opinia o sklepie :
bardzo lubie robic zakupy w tym sklepie ,ceny dostepne i meble ładne,dostawa szybka profesjonalna,obsługa sklepu na najwyższym poziomie ,ogólny pozytyw,towar dociera bardzo szybko ,reklamy sklepu też mi się podobaja Iwona
Adam Miliński  | 13/03/18  11:03:28 | Opinia o sklepie :
Meble z najwyższej półki reklamowane przez najlepszą polską aktorkę ostatnich lat - Małgorzatę Sochę. Obsługa w sklepie jak najbardziej na plus, chętna do pomocy i znająca się na swojej pracy. Wrócę tu jeszcze nie raz.
Beata Moszkowicz  | 14/03/18  07:14:49 | Opinia o sklepie :
W sklepie online Salony Agata kupowałam drobne rzeczy gospodarstwa domowego. Była to promocja, gdzie ceny były korzystne. Przesyłka w miarę tania. Rzeczy są dobre gatunkowo, solidnie zrobione. Jak najbardziej polecam sklep
Robert Saładajczyk  | 16/03/18  22:54:07 | Opinia o sklepie :
Wolę Salony Agata od Ikei i każdemu Polakowi polecam sprawdzić, czy też nie woli. Fajny, oszczędny, minimalistyczny design, ceny... chyba nawet niższe niż u Skandynawów, a kupując w Agacie wspieramy polski kapitał, czyli dbamy o naszą smętną gospodarkę.
mariola Pomietło  | 19/03/18  17:52:33 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy Salony Agata jest super korzystałam i jestem zadowolona z usług tego sklepu i polecam ten sklep wszystkim osobom zainteresowanym bo ma ten sklep meble jakościowe i na najwyższym poziomie.Naprawdę warto.
Ewa Krupińska  | 09/04/18  05:50:48 | Opinia o sklepie :
Sklep bardzo dobry. Oferta towarów ogromna, ceny dostosowane do jakości wyrobów. Składanie zamówień, ich realizacja i dostawa bez jakichkolwiek problemów. Super reklamy w TV niewątpliwie są na korzyść sklepu.
Beata Kowalska  | 09/04/18  09:10:09 | Opinia o sklepie :
Witam wszystkich odwiedzających Salony Agata Meble bo mozemy znaleźć tam wszystko to co jest niezbedne w naszym mieszkaniu czy domu. Salony Agata posiadają w swojej ofercie wiele atrakcyjnych promocji pieknych mebli z darmową dostawą do domu. Polecam w 100%.
Miroslawa Chmielewska  | 19/04/18  16:31:24 | Opinia o sklepie :
Ładnie zaprezentowane meble zwłaszcza kuchenne - zaleta jest taka, że można zastanawiać się i kombinować w nieskończoność - nie to co w sklepie - po prostu nie czujesz na plecach żądnego transakcji oddechu sprzedawcy :)
Krystian Bednarz  | 20/04/18  08:55:21 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w sklepie Agata Meble. Trafiłam na bardzo miła i przyjazna obsługę. Zakup przebiegał bezproblemowo i w sklepie można uzyskać bardzo wiele ciekawych promocji i rabatów.
Edyta Brzeska  | 21/04/18  13:20:42 | Opinia o sklepie :
Zdecydowanie Polecam. Dobrej jakości meble. Przestepna cena. Duzy wybór w salonach. Można umeblować całe mieszkanie w jednym miejscu. Profesjonalne podejście do klienta. Obsługa zna się na swoim fachu. zawsze potrafia trafnie doradzić.
Jolanta Staszewska  | 24/04/18  19:04:59 | Opinia o sklepie :
Witam, sklepy i salony Agata maja bardzo ładne i w bardzo przystępnych cenach meble do kuchni salonow , pokoi dziecinnych oraz innych z nimi Twój dom będzie pięknie się prezentował. Polecam tam każdy znajdzie cos dla siebie.
Agnieszka Szwed  | 25/04/18  09:20:13 | Opinia o sklepie :
super sklep okazyjne ceny dlatego warto zaglądać i szukać wciąż nowych promocji. naprawdę powalające ceny i dobrej jakości rzeczy do domu jak i na prezent. zobacz już dzisiaj i skorzystaj z promocji tak jak ja
Danuta Gajecka  | 29/04/18  08:28:08 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry sklep, duży wybór mebli tapicerowanych i nie tylko takich. Solidne i dokładne wykonanie, naprawdę dobra jakość i ciekawe wzory. Skorzystałam z promocji: dostawa i wniesienie mebli gratis. Polecam
Wioletta Cybulska  | 29/04/18  12:27:52 | Opinia o sklepie :
Super sklep...ogromny wybór asortymentu do domu...lubię tam chodzić, nawet tylko po to by sobie pooglądać. Ceny różne, ale można coś wybrać dla każdego. Wysoka jakość produktów przyciąga kupujących. Ja ze swojej strony bardzo polecam ten sklep.
Izabela Szczęsna  | 01/05/18  12:26:43 | Opinia o sklepie :
Salony Agata daje duzo mozliwosci. jest popularnym sklepem w Polsce. Obsluga jest bardzo mila i profesjonalna. Kupuje tam wiekszosc mebli do domu. Dlatego bardzo plecam ten sklep wszystkim mieszkancom naszego kraju.
Dana Rybicka  | 08/05/18  09:14:16 | Opinia o sklepie :
Salony Agata to miejsce gdzie znajdziesz meble do salonu , sypialni , kuchni, gabinetu .Znajdziesz tam również inne dodatki do wyposażenia domu .Każdy może tam wybrać coś co będzie odpowiadało mu cenowo , jakościowo , stylowo dlatego warto tam zaglądać
Agata Mikulska  | 10/05/18  10:06:16 | Opinia o sklepie :
Miła obsługa i fachowa pomoc. Duży wybór produktów i materiałów. Możliwa zmiana materiału. Czas oczekiwania w sam raz. Dostawa do mieszkania razem z rozpakowaniem. Jestem zadowolona i poleciłabym każdemu.
Natalia Fryca  | 13/05/18  21:31:29 | Opinia o sklepie :
Towar w wyjątkowo świetnej jakości. Bardzo dobrze, z precyzją zrobiony każdy szczegół. Dostawa bardzo szybka. Wszystko tak jak powinno być w tak świetnej firmie. Polecam!!! Nie wyobrażam sobie lepszych zakupów.
Marta Skiepko  | 16/05/18  11:22:47 | Opinia o sklepie :
Gorąco polecam salon Agata Meble, mają bardzo bogatą ofertę. Praktycznie w jednym miejscu można nie tylko zakupić meble do całego domu w atrakcyjnych cenach czy na raty, bardzo często mają kampanie promocyjne ale także oferta akcesorii do domu jest bardzo bogata.
Anna Kaczor  | 01/06/18  22:31:17 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam salony Agata duży wybór, atrakcyjne promocje, ciekawe rabaty i konkurencyjne ceny. Do tego stacjonarnie bardzo miła obsługa, ładny wystrój. Nie ma ani jednej rzeczy do której można by się doczepić :)
Edyta Bach-Starzecka  | 10/06/18  09:16:09 | Opinia o sklepie :
Sklep super bardzo go lubię. Mają fajne promocje, ja szczególnie korzystam z promocji na różne rzeczy dla domu. Chociaz ostatnio nawet kupiłam kanapę,szybko i sprawnie. Obsluga zawsze na 5. Serdecznie Polecam
Jadwiga Zgliszewska  | 14/06/18  07:23:12 | Opinia o sklepie :
Całe wnętrze domu urządzisz z gustem w sieci sklepów Agata Meble. Znajdziemy w nich nie tylko meble, ale również cały wystrój mieszkań - gustowny, stylowy, w rozsądnych cenach. Dobrze położone, niemalże "za rogiem", wszystko doradzą, dowiozą. Super!
Wioletta Rybińska  | 15/06/18  18:41:23 | Opinia o sklepie :
Robię w salonach Agata małe i duże zakupy. Kupiłam świetny narożnik Bergamo. Dziś po kilku miesiącach użytkowania mogę potwierdzić mega zadowolenie. Jest pokryty impregnatem i dzięki temu odporny na zabrudzenia. Kupuję też niebanalne dodatki do dekoracji wnętrz.
Monika Jeżewska-Urbanek  | 19/06/18  21:47:55 | Opinia o sklepie :
rewelacyjny sklep. wszystko czytelnie podzieleni na każde pomieszczenie jakie mamy w domu. ceny bardzo korzystne. każdy znajdzie coś na co to stać. zawsze rewelacyjne rabaty przy zakupie jak również korzystne raty.
BERNADETTA BYRSKA  | 27/06/18  05:58:50 | Opinia o sklepie :
Salon mam blisko miejsca zamieszkania,lubię ten sklep za miłą obsluge przystepne ceny ciekawe pomysly na aranżację wnętrz ladne wzornictwo mebliozliwosc rat,przywoz mebli często kupuje tam meble poelecam ten sklep
KATARZYNA SALASINSKA  | 01/07/18  22:16:44 | Opinia o sklepie :
Agata meble to dobry sklep. Meble doskonałe. Wiele obniżek cenowych. Mają bardzo miła obsługę. Chętnie polecę każdemu odwiedzenie tego sklepu. Warto kupować w tym sklepie. Reklama również potrafią zwalić klienta
Marta Kobierecka  | 02/07/18  17:07:36 | Opinia o sklepie :
bardzo fajna stronka. można wiele zobaczyć i wybrać coś dla siebie albo na prezent, duży wybór produktów, które są dobrze opisane, dobrze odzwierciedlone kolory mebli jak i akcesoriów bardzo polecam konkurencyjne ceny
Dagmara Kwiatkowska  | 06/07/18  12:58:30 | Opinia o sklepie :
Agata to mój ulubiony sklep z meblami. Wysokiej jakości produkty, uwielbiam kupować tam szafki. Profesjonalna obsługa , każdy znajdzie coś dla siebie. Bardzo stylowe i nowoczesne meble oraz wygodne i miekkie łóżka :)
Mirosława Domagała  | 12/07/18  17:47:23 | Opinia o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien polecenia . Oferuje niesamowicie szeroki wybór wszelkiego asortymentu, więc każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego dla siebie. Wszystko w bardzo korzystnych cenach, polecam
Elżbieta Zientek  | 15/07/18  09:31:37 | Opinia o sklepie :
Bardzo Często Robię Zakupy w Sklepie AGATA I JESZCZE NIGDY SIĘ NIE ZAWIODŁAM NA TOWARACH ZAKUPIONYCH W SKLEPIE AGATA . ZDECYDOWANIE POLECAM SKLEP AGATA WSZYSTKIM, KTÓRZY CHCĄ ZAKUPIĆ COŚ NIEZWYKŁEGO :)
Marta Piątkowska  | 25/07/18  00:14:12 | Opinia o sklepie :
Witam.Sklep warty odwiedzenia i zrobienia w nim zakupu.Super obsługa,bardzo duży wybór produktów,wyroby są solidnie wykonane w przystępnych cenach. Napewno każdy znajdzie tutaj coś dla siebie.Moim zdaniem sklep godny uwagi.Polecam.
ANETA rzad-marcyniuk  | 29/07/18  16:43:42 | Opinia o sklepie :
duzo ciekawych mebli do wybory szybka obsluga doradzctwo przy wyborze jestem zadowolona chetnie kupie wiecej czesto bede zagladac fajnych duzo nowosci i propozyjiwspanialy dojazd i blisko duzo sklepow mozna wybrac dogodny punkt
Bozena Szczagiel  | 01/08/18  10:09:47 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep Agata z meblami i wszystkimi artykulami dekoracyjnymi do wyposażenia mieszkania. Duzy wybor ,ceny przystepne, a wszystko w dobrym guscie i dla kazdego. Kupilam ostatnio meble i wszystko przebieglo po mojej mysli razem z transportem do domu. Meble ladne,funkcjonalne. Polecam
Beata Mańska  | 03/08/18  07:22:58 | Opinia o sklepie :
Polecam Salony Agata. Mam z tego sklepu meble do salonu i jestem bardzo zadowolona. Solidnie wykonane, po 5 latach użytkowania nic się z nimi nie dzieje, a cena była też bardzo atrakcyjna. Poza tym można tam znaleźć świetne dodatki do domu!
Katarzyna Bogdan  | 10/09/18  18:40:17 | Opinia o sklepie :
Szeroki wybór mebli, dobre, niskie, konkurencyjne ceny, częste atrakcyjne promocje oraz miła, rzetelna i fachowa obsługa klienta a wszystko to zapewniają nam salony meblowe ,,Agata". Polecam
Katarzyna Błocka  | 27/09/18  14:58:29 | Opinia o sklepie :
Nie sposób się nie zakochać w meblach Agata ponieważ są ładne eleganckie trwałe i i Cenowo nie najdroższe. Ja osobiście Polecam wszystkim zakupy wszelkich mebli do domu czy ogrodu.. Szkoda że u mnie w miejscowości Niestety nie posiadamy z salonu z tymi meblami
Joanna Kasprowicz  | 02/11/18  07:52:31 | Opinia o sklepie :
Witam serdecznie. Bardzo mocno polecam sklep Agata, produkty bardzo wysokiej jakości, szeroki wybór asortymentu dla każdego. Dodatkowo mogę powiedzieć, że obsługa jest mega fachowa. Polecam serdecznie każdemu!
Dagmara Krajewska  | 14/11/18  08:37:33 | Opinia o sklepie :
Salon Meblowy Agata posiada w swoim asortymencie modne , wygodne meble również dodatki dla domu . Duży czy mały znajdzie tam coś dla siebie. Miła obsługa pomoże i doradzi w wyborze Wielki wybór kolorów mebli
Agnieszka  | 17/11/18  18:49:08 | Opinia o sklepie :
Wszystko super. Mega atrakcyjne promocje , rabaty , ceny , możliwośc zakupu na raty znakomity jakościowo towar. Obsługa miła i fachowa. Doradztwo na najwyższym fachowym poziomie. Polecam wszystkim zakupy w tej sieci sklepów
Mieczyslaw Pokuć  | 24/01/18  21:56:28 | Opinia o sklepie :
Ze sklepu internetowego Salony Agata korzystam i jestem zadowolony z uslug swiadczacych tego sklepu i polecam ten sklep wszystkim osobom zainteresowanym bo ma ten sklep meble jakosciowe vna najwyszym poziomie
RENATA Zebrowska  | 24/01/18  16:11:47 | Opinia o sklepie :
:) witam . dzisiaj oceniam nastepny sklep internetowy. Obsluga dobra, ceny i asortyment dobry. Kazdy moze wybrac cos na siebie . dostawy i reklamacje sa szybko realizowane. Obsluga fachowa i mila i dobre przeszkolona.
mirek tencza  | 23/01/18  18:26:59 | Opinia o sklepie :
Wszystko pod kontrolą, sprawdza się doskonale, na podwórkach mamy sofę z Salony Agata jest doskonale, niesamowicie wygodnie i mięciutko. Więcej takich rzeczy zdecydowanie w Agacie można kupić. Co by nie było
Mariusz Duchnowski  | 23/01/18  06:33:28 | Opinia o sklepie :
Dzień Dobry Kupiła w sklepie agata meble zestaw do salonu jestem bardzo zadowolony, wyrób solidny bardzo bogaty wybór, i każdy jak jest zdecydowany do kupna to coś wybierze dla siebie. Obsługa profesjonalna.
Rafał Rozmarynowski  | 22/01/18  17:46:16 | Opinia o sklepie :
Wybralismy sie do salonu w celu zamowienia kompletu mebli do salonu - narożnika, stolu, komody i szafy. Wszystko sie udalo bez najmniejszych problemow. Pracownicy na miejscu pomogli dobrac nam komplet, a pozniej pani z obslugi pomogla z dokumentami dostawy.
Michał Lewiński  | 21/01/18  20:33:21 | Opinia o sklepie :
Zamówiłem w Salony Agata kolejny mebel, a mianowicie biurko - od momentu złożenia zamówienia, do otrzymania paczki minął zaledwie tydzień. Przesyłka bardzo profesjonalnie zapakowana, co było ważne, ze względu na szklany blat. I w dodatku bardzo miły kontakt ze Sprzedającym
Mateusz Gawroński  | 21/01/18  05:23:43 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajne meble, duży wybór, a także w miarę przystępne, nie wygórowane ceny. Często organizowane są promocje, meble zarówno dla studentów jak i rodzin z dziećmi. Kupując agata meble dokonujesz dobrego wyboru :)
Jakub Parysek  | 20/01/18  18:38:13 | Opinia o sklepie :
Zajrzałem na stronę Agaty. Podoba mi się przejrzysty układ, bardzo łatwo można znaleźć poszczególne artykuły, wiele promocji, ceny przystępne. Wybrałem wstępnie interesujące mnie kolekcje, teraz jeszcze odwiedzę sklep stacjonarny, aby przyjrzeć się im na żywo.
KRYSTYNA PROCNER  | 20/01/18  15:01:02 | Opinia o sklepie :
Sklepy Salony Agata sa moimi ulubionymi sklepami. ponieważ kupie meble do kuchni sypialni salonu..jak również rzeczy do dekoracji wnętrz. Sa super zaopatrzone i ceny dostępne polecam każdemu .
Marta Janusz  | 19/01/18  19:59:46 | Opinia o sklepie :
Sklep Salony Agata to super miejsce do robienia zakupów, są tutaj meble i akcesoria do wyposażenia domu w nowoczesnym i funkcjonalnym stylu.Zakupy można dokonywać online jak i w stacjonarnych sklepach, polecam ten sklep.
GABA777  | 19/01/18  07:43:52 | Opinia o sklepie :
Salony Agata to świetny salon meblowy. Duży wybór mebli kuchennych, sypialni, kompletów wypoczynkowych, meblościanek i innych. Wszystko w jednym miejscu, Każdy znajdzie coś dla siebie. Przystępne ceny. Miła obsługa. Polecam!
Małgorzata Michalska  | 18/01/18  06:09:27 | Opinia o sklepie :
Super sklep z meblami piękne kolekcje meblowe, kolorystyka do wyboru zarówno mebli pokojowych jak i kuchennych. Ostatnio zakupione mam meble dla dziecka- śliczne zrobione z pomysłem do wieku dziecka i to jeszcze w promocji. Polecam
Domino  | 17/01/18  17:36:55 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep meblowy. Łóżko zakupione swa lata temu jest sprawne do dzisiaj. Nie ma z nim żadnych problemów. Sklep zapewnia dowóz do klienta i szeroki wybór mebli, których nie trzeba składać samodzielnie :)
Teresa  | 16/01/18  19:58:16 | Opinia o sklepie :
Jeżeli ktoś szuka solidnych, nowoczesnych lub klasycznych mebli to z pewnością Salony Agata to strzał w dziesiątkę, do tego wybór jest tak ogromny że z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie , polecam
Milena  | 16/01/18  19:49:07 | Opinia o sklepie :
Polecam Salony Agata meble.Bardzo bogaty asortyment,duży wybór,przyjazne ceny,mega rabaty.Szybka wysyłka.Niskie koszty wysyłkowe.Polecam wszystkim zakupowiczom.Plus rabat na pierwsze zakupy.Polecam gorąco
Ilona Kowalska  | 16/01/18  13:06:39 | Opinia o sklepie :
Wszystko swietnie i w jak najlepszym porzadeczki. Obsluga na najwyzszym poziomie .Sklepie ekstra, dostawa sprawna, transport bez komplikacji. Bardzo polecam ten sklep w 100% ja napewno wroce po nastepne mebelkij
Renata Szczygieł  | 16/01/18  10:37:48 | Opinia o sklepie :
W Sklepie Agata byłam już kilka krotnie i za każdym razem jestem zadowolona . Duży wybór mebli młodzieżowych, sypialni, jadalni, salonu i kuchni. Super nowoczesne wzory wysoka jakość solidne wykonanie ! Polecam!
Magdalena Korczyc  | 16/01/18  06:55:04 | Opinia o sklepie :
Super sklep z meblami wszystko czego potrzebujesz znajdziesz tutaj od pokoju dla dzieci po salon kuchnię czy korytarz wszystko dobrze wykonane z dobrych materiałów również kolorystyka do wyboru można zamawiać przez internet polecam wszystkim
Tomasz Kopczynski  | 16/01/18  06:31:35 | Opinia o sklepie :
dlugo sie zastanawialem z opinia oferta sklepu rewelacyjna,obsluga oraz informacje o produktach rewelacyjne ,bardzo polecam ten sklep bo warto,rewelacyjnie niskie ceny niz w sklepach konkuracyjnych.warto zajzec na strone internetowa sklepu
Jacek Stańkowski  | 15/01/18  13:28:06 | Opinia o sklepie :
asortyment sklepu ciekawy i różnorodny,Warto poswiecic swój czas na dokładne zapoznanie się z oferta. Bardzo czeste przeceny i promocje. Warto przeanalizować proponowany system ratalny,Dobre warunki dostawy.
Lech Cichonski  | 14/01/18  23:22:43 | Opinia o sklepie :
Szeroki asortyment towarów, dla klienta mniej ale i bardziej wymagającego, kompetentna, miła obsługa,dogodne warunki zakupu - zakup na dogodne raty Bardzo lubię odwiedzać ten sklep i robić w nim zakupy
Olka sliwka  | 14/01/18  12:55:54 | Opinia o sklepie :
witam sklep Salony Agata meble spełnia oczekiwania klientów pod względem wyboru różnorodności mebli , ceny umiarkowane , personel miły i umiejący doradzić pod względem wyboru. Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność polecam
Izabela Filipczyk  | 13/01/18  12:03:07 | Opinia o sklepie :
Fajny sklep dla calej rodziny mozna wybierac w meblach i pieknych dodatkach dla domu kazdy cos wybierze i pieknie udekoruje swoj dom i sa przystepne ceny. sa rzeczy dla wybrednych klientow i dla tych zadowolonych co wracaja do sklepu mila obsuga i doradzctwo wychodzi sie ze sklepu zadowolony.
Jacek Kotliński  | 24/11/17  04:10:47 | Opinia o sklepie :
Meble prezentowane w sklepie nijak mają się do rzeczywistości. Zakupiłem stół i krzesła. Krzesła miały wagę fabryczna i reklamowałem je 2 razy. Za drugim razem oddałem póki jeszcze mogłem bo dziadostwo jakich mało (a cena jak z wyższej półki!). Ze stołem toczę batalię z nimi do teraz. Przyszedł z nienaturalnymi plamami na blacie i nie chcą przyjąć reklamacji bo twierdzą, że to naturalne sęki (próbują mi wmówić, że te naturalne u drzew) jakbym był kretynem.
Ksawery Sarnecki  | 23/10/17  08:05:41 | Opinia o sklepie :
Najbardziej mnie zachwyca w sieci Salonów Agata powierzchnia ekspozycyjna - faktycznie mają przestrzenie i przestronne działy, gdzie śmiało każdy na spokojnie może zobaczyć czy wręcz wypróbować co mu odpowiada!
Grażyna  | 26/03/17  09:47:45 | Opinia o sklepie :
Duży i ciekawy wybór mebli. Dobra jakość. Dużo ciekawych ofert i promocji. Dobre doradztwo. Miła i profesjonalna obsługa. Terminowość dostawy. Towar dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniami. Sklep godny uwagi i polecenia.
Denis  | 26/03/17  09:42:03 | Opinia o sklepie :
Super mebelki do wyboru według potrzeb. Towar dobrej jakości. Bardzo dobra obsługa. Towar dostarczony w terminie, bez żadnych opóźnień. Dużo promocji oraz innych bonusów. sklep godny polecenia. Zajrzyj jeśli jesteś w potrzebie.Polecam.
Waldemar  | 26/03/17  09:34:52 | Opinia o sklepie :
Jak dla mnie super. Towar ok. Bardzo dobra obsługa. Zamówiony towar dostarczony w określonym terminie, bez żadnych uszkodzeń. Towar zaoferowany w przystępnych ratach z promocja bez jednej raty do zapłaty. Polecam.
Helena Hajduk  | 25/01/18  09:50:53 | Opinia o sklepie :
Salony Agata to sklep który warto polecić. Profesjonalna i uprzejma obsługa pracowników sklepu powoduje że chce się tam wracać, bardzo duży wybór mebli i przedmiotów użytkowych do domu z których można stworzyć niepowtarzalne aranżacje. Polecam, ja jestem pod wielkim wrażeniem.
Rafał  | 25/01/18  11:43:34 | Opinia o sklepie :
Polecam Salony Agata. Pelen lrofesjonalizm w kazdym calu. Polecam wszystkim zaintereaowanym takimi uslugami, ktore moze oferować Agata. Zadko spotykane w tychczasach aby uzyskac tak dobra obsluge. Polecam raz jeszcze
Emilia Hirsz  | 26/01/18  17:46:43 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry sklep poza tym na spokojnie bez tloku w sklepie wiele mozna zalatwic. strona internetowa to dobre rozwiazanie dla osb takich jak ja pracujacych cały dzień. pozdrawiam i zachecam do zalatwiania przez strone
Paulina Kret  | 27/01/18  12:40:59 | Opinia o sklepie :
Polecam duży wybór zawsze miła obsługa. Chętnie wracamy z mężem na zakupy. Produkty dobrze wykonane dostawa zawsze na czas bez uszkodzeń. Mili i pomocni pracownicy. Jest też możliwość skorzystania z zapłaty na zamówienie w ratach.
Małgorzata Juszczak  | 28/01/18  19:25:11 | Opinia o sklepie :
Meble dla każdego. Można umeblować kuchnię, pokój dziecięcy, pokój dzienny. Do wyboru i koloru. Meble wysokiej jakości z dobrych materiałów. Wykonane solidnie. Są w stanie zaspokoić oczekiwania klientów. Polecam wszystkim zakupy w tych salonach
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 1,00% CashCoins
Mega Okazje! Black Weeks!
Kod:
ODBIERZ DO 5,25% CashCoins Elnino Parfum
visit register click click