ODBIERZ DO 4,00% CashCoins Orsay

Alechrzest.pl Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Alechrzest.pl

Upominki z okazji Chrztu ze zniżką w Alechrzest.pl!

W ofercie sklepu Alechrzest.pl można znaleźć wiele przedmiotów, które idealnie sprawdzą się w roli upominku z okazji Chrztu. Są to zarówno propozycje dla chłopców, jak i dla dziewczynek. Do najciekawszych z nich należą: szatki i świece, pozytywki, szkatułki, obrazki i medaliki.

Alechrzest.pl Opinie

Krystyna Drozd  | 16/09/19  07:26:29 | Opinia o sklepie :
Sklep Alechrzest.pl oferuje szeroką gamę ubranek i akcesoriów na chrzest dziecka oraz duży wybór prezentów tak dla chłopców jak i dla dziewczynek. Oprócz tego jest sporo prezentów na narodziny dziecka, roczek czy komunię
Robert Żelasko  | 06/02/19  12:51:27 | Opinia o sklepie :
Sklep Alechrzest.pl to super miejsce na zakupy upominku z okazji Chrztu.Są tutaj upominki dla chłopców jak i dla dziewczynek.Do najciekawszych z nich należą ;szatki i świece, pozytywki,obrazki i medaliki.Miła i profesjonalna obsługa,polecam każdemu.
Marzena Jędrzejewska  | 01/11/18  16:16:19 | Opinia o sklepie :
Tego typu sklepów w internecie za wiele to nie ma. Do tego jest dobrze zaopatrzony w ubranka na chrzest dla niemowląt, a także we wszystko, co jest niezbędne do chrzścin. Obsługa sklepu bardzo dobrze doradza.
Renata Janicka  | 22/07/18  19:41:35 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep z prezentami na chrzest ale również na inne okazje np. komunię.Można wybrać medalik, zawieszkę itp z wygrawerowaną dedykacją imienną. Ciekawym pomysłem są pozłacane figurki np. karuzele.
Wiktoria Jędrzejewska  | 24/05/18  17:40:04 | Opinia o sklepie :
Jeden z nielicznych w internecie tego typu sklepów, mający w sprzedaży wyprawki, prezenty na wyjątkowe okazje, szczególnie uroczystości rodzinne. Można zlecać grawerowanie za dodatkową opłatą. Polecam.
Renata Szczygieł  | 09/05/18  12:11:02 | Opinia o sklepie :
Jeśli potrzebujesz prezent na chrzest to warto zajrzeć do sklepu Alechrzest.pl można znalezc wszystko w jednym miejscu , szatki, świece, łańcuszki i nie tylko jeśli nie masz pomysłu na prezent to polecam !
Jacek Polański  | 15/01/18  09:59:50 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep internetowy o niskich cenach i bardzo zaskakujących promocjach. Strona przejrzysta, bardzo dobre warunki zamówień i wysyłki. Szybkie dostawy. Nie ma problemu z komunikacją. Bardzo miły sklep i atrakcyjna strona!
Ryszard Skubała  | 16/01/18  09:39:13 | Opinia o sklepie :
Potrzebowałem prezentu Obsługa sklepu sprawnie podeszła do realizacji. Wysłano mi przesyłkę w dniu złożenia zamówienia mimo potrzeby wykonania usługi graweru. prezent dla Chrzestnego dotarł na czas. Jest OK.
Jolanta Filipiak  | 12/12/17  05:08:47 | Opinia o sklepie :
Bardzo wyszukane prezenty na chrzciny, czy nawet komunie,można znaleźć na stronie tego sklepu.Jednak składając zamówienie możemy być pewni profesjonalnego sporządzenia grawerowania np. na łyżeczce dla dziecka.
Ksawery Sarnecki  | 16/10/17  06:27:16 | Opinia o sklepie :
Alechrzest? Szokująca nazwa strony - bo łatwo się domyśleć, że chodzi o akcesoria chrzestne - tylko, że nazwa sugeruje, że chrzest powinien być okazją do pokazania się, do pompy, którą wszyscy będą wspominać, a nie o to przecież chodzi!
Jerzy Krzemień  | 02/04/17  20:54:55 | Opinia o sklepie :
Transakcja przebiegła bardzo szybko. Grawerowanie miało trwać 3 dni plus 1 dzień na wysyłkę a juz na drugi dzień zakup był u mnie. Jeszcze nie raz dokonam zakupu w tym sklepie. Polecam jak najbardziej w 100%
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 4,00% CashCoins
-20% na Twój ulubiony produkt
Kod:21118
ODBIERZ DO 5,25% CashCoins Mango.pl
visit register click click