ODBIERZ DO 2,75% CashCoins Sun&Snow

AleUpominek.pl Opinii(e)


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu AleUpominek.pl

Doskonałe pomysły na prezenty i upominki ze zniżką w AleUpominek.pl

AleUpominek.pl to miejsce, w którym zostały zebrane doskonałe pomysły na prezenty i podarki na wiele różnych okazji. Każdy znajdzie tu przedmiot znakomicie dopasowany do własnych potrzeb, oczekiwań i okoliczności.

AleUpominek.pl Opinii(e)

Jadwiga Zgliszewska  | 25/04/19  06:45:07 | Opinia o sklepie :
Jeśi mamy okazję do obdarowania kogokolwiek, a jest to nawet jakaś ekstrawagancyjna okazja, warto zajrzeć do sklepu AleUpominek.pl - tam pomysłów nie brakuje. Pomysły na każdą kieszeń, również - personalizowane. Znakomite miejsce!
Sylwia Danel  | 12/12/18  12:25:12 | Opinia o sklepie :
Sklep znaleziony w sam raz na świeta! Uratował mnie, kiedy nie miałam żadnego pomysłu na prezenty. Dla każdego coś znalazłam, jestem mega zadowolona i bez wątpienia obdarowani też będą szczęśliwi. Gorąco polecam
Krystyna Drozd  | 17/09/18  08:02:24 | Opinia o sklepie :
Znalezienie niebanalnego upominku to nie lada wezwanie. Sklep AleUpominek wychodzi na przeciw wszystkim poszukującym. Jest to głównie biżuteria w szerokim zakresie i na każdą kieszeń. Oprócz tego można znaleźć sporo innych drobiazgów
Magdalena Kicwak  | 18/07/18  20:14:37 | Opinia o sklepie :
W tym sklepie można znaleźć naprawdę świetny prezent na różne okazję.Ja np kupiłam na tej stronie upominek dla chłopaka który bardzo mu się spodobał co mnie bardzo ucieszyło tym bardziej , że paczka była zgodna z opisem.Polecam
gosia g  | 19/04/18  08:36:19 | Opinia o sklepie :
w raz z wiosną warto zadbać o swoją dobrą kondycję więc zakupy robię bardzo często właśnie w tym sklepie i zawsze jestem zadowolona z miłej obsługi.Sama dostawa też jest szybka a ceny wydają mi się normalne POLECAM
Marta Janusz  | 11/04/18  19:54:56 | Opinia o sklepie :
Sklep AleUpominek to świetne miejsce na zakupy atrakcyjnego prezentu. Są tutaj prezenty na wszystkie okazje ślub,chrzciny, urodziny,komunia i tak dalej. Miła i profesjonalna obsługa także polecam jak najbardziej ten sklep.
Milena  | 28/03/18  21:13:14 | Opinia o sklepie :
Witam serdecznie.Chcę państwu gorąco polecić sklep internetowy, ,Ale Upominek,,Wiele ciekawych promocji,bogaty asortyment i wiele ciekawych ofert.Jest w czym wybierać,gwarancja udanych zakupów.Polecam
Renata Szczygieł  | 20/03/18  14:06:39 | Opinia o sklepie :
Sklep AleUpominek.pl znalazłam przypadkowo i muszę powiedzieć, że jestem mile zaskoczona ,szeroka gamą upominków jakie można tam znależć ,urodziny, imieniny, ślub, chrzciny i co tylko chcecie a najfajniejsze że można życzenia wygrawerować .
Zofia Kalinowska  | 20/01/18  05:58:08 | Opinia o sklepie :
AleUpominek.pl to sklep z bardzo szerokim asortymentem. Wspaniałe pomysły na prezenty i upominki na wiele okazji. Na życzenie możemy ozdobić je własnym grawerem. Znajdziemy tu także piękne i praktyczne przedmioty użytkowe.
Andrzej Filipiak  | 13/11/17  06:02:32 | Opinia o sklepie :
Sklep oferujący upominki z tzw. inne półki, ale nie chodzi o wyższą. Na prezent coś innego, niespotykanego, często dość drogiego. Zawsze jednak coś znajdziesz na każdą okazję. Kontakt ze sklepem oceniam bardzo pozytywnie:-)
Ryszard Skubała  | 16/10/17  08:44:31 | Opinia o sklepie :
AleUpominek.pl to bardzo ciekawy sklep internetowy gdzie jest szeroki wybór prezentów z grawerem na przeróżne okazje jak na ślub, chrzest, urodziny, komunię św. dzień ojca, matki, zaręczyny, imieniny. Polecam.
Helena Filipiak  | 16/10/17  05:29:09 | Opinia o sklepie :
Sklep z wyjątkowymi upominkami na szczególne okazje, gdy już nie wiesz gdzie i czego szukać. Czasami jest taniej a czasami drożej. Oferuje towar dobrej jakości, trochę drożej wychodzi za przesyłkę. Strona przyciąga rozmaitościami.
Adam Lewandowski  | 01/04/17  18:54:48 | Opinia o sklepie :
Jeśli tak jak ja macie problem z wyborem prezentu to z czystym sumieniem polecam wam sklep AleUpominek.pl. Mają oferty na każdą okazję,od urodzin aż po ślub,imieniny,urodziny i jaką tylko chcecie i co chcecie. Ja tam kupuje i nie żałuje.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 6,00% CashCoins
Zamawiaj bez kosztów dostawy
Kod:WRZESIEN50
ODBIERZ DO 4,50% CashCoins CosDlaZdrowia.pl
visit register click click