ODBIERZ 0,60% CashCoins OleOle.pl

AliExpress Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu AliExpress

AliExpress wielobranżowy sklep ze zniżkami

AliExpress to wielobranżowy sklep oferujący produkty w znakomitych cenach. Posiada wysoką jakość ponad 100 milionów produktów w 6000 różnych kategorii. Dostawa na całym świecie - ponad dwieście krajów. Bezpieczne płatności. Bezpieczeństwo zakupu - Ochrona Użytkownika podczas całego procesu zakupu. Help Center 24/7 - całodobowa obsługa zgłoszeń. Zakupy mobilne.

AliExpress Opinie

Ewela Odejewska  | 16/05/21  03:47:33 | Opinia o sklepie :
Fajna aplikacja i ciekawe rzeczy za dobrą cenę.
Sandra Domka  | 04/04/21  00:18:35 | Opinia o sklepie :
polecam jak najbardziej sklep . produkty dobrej jakości..wszystko tak jak w opisach zgadz się wysyłkę czeka się dłużej ale warto czekać.. ceny tez sa przeciętne a sprzedający bardzo życzliwi
Agnieszka Szczygielska  | 14/02/21  09:58:18 | Opinia o sklepie :
Polecam stronę można znaleźć Super promocję
Krystyna Gorell  | 12/11/20  13:22:35 | Opinia o sklepie :
Mój ulubiony sklep jeśli chodzi o niezwykle i mało przydatne rzeczy ale oczywiście urocze. Zakupiłam tam kilka etui na telefon a teraz myślę o kupnie fajnej opaski na włosy. Polecam równiez ubranka dla pieska oraz kolczyki dla kobiet
Wioleta ZabiegÅ‚o  | 17/11/20  19:58:20 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z tego sklepu ponieważ jest tam bardzo duża ilość produktów i jest w czym wybierać . Ja ,moja córka i siostra bardzo często zamawiamy z AliExpress . Polecam jak najbardziej .
Karolina Piwek  | 28/10/20  01:41:09 | Opinia o sklepie :
Spoko jest pozdrawiam gorąco polecam i pozdrawiam serdecznie dobrej nocy życzę Karolina piwek piwkowa_1994@wp.pl ,......... HALLOWEEN bardzo spokojnie dziękuję bardzo za pomoc pozdrawiam i życzę powodzenia
Natalia Zbrożek  | 17/10/20  10:04:22 | Opinia o sklepie :
Poza dlugą wysyłka jestem bardzo zadowolona. Produkt przyszedł w stanie idealnym. Dobrze zapakowany. Poza tym w razie jakichkolwiek wątpliwości można skontaktować się ze sprzedającym i on wszystko wytłumaczy.
Natalia Rogocka  | 19/10/20  11:42:55 | Opinia o sklepie :
Na Ali express mogę znaleźć wszystko czego mi potrzeba,od drobiazgów dzięki którym wykonuje rękodzieło po ozdoby do włosów i elektornikę, ten sklep jest niezastąpiony, polecam go każdemu kto tylko posiada dostęp do internetu
Przemek SowiÅ„ski  | 23/10/20  14:43:15 | Opinia o sklepie :
Witam. Skorzystalem z oferty sklepu internetowego aliexpress. wszystko dotarlo ale nie moge tego nazwac ekspresem. czekalem bardzo dlugo juz mialem pisac reklamacje a tu przesylka dotarla. nastepnym razem bardzo sie zastanowie.
Julia Rusiecka  | 25/10/20  01:00:48 | Opinia o sklepie :
Jak zawsze dobrze zapakowane, ni trzeba się martwić ze Coś się złego może stać z tym przedmiotem: szybka wysyłka i wogole to jest zajebisty , zawsze można zrobić zwrot towarów, przedmioty dobrej jakości
Marzena Dudek  | 15/10/20  17:53:26 | Opinia o sklepie :
Darmowa wysyłka, pełen pakiet rzeczy, zarówno do domu jak dla urody, na aliexpress można znaleźć wszystko. Gorąco polecam. Jedynym minusem jest czas oczekiwania na przesyłkę, ale myślę, że wynagadza nam to darmowy koszt przesyłki.
Sara Kwiatek  | 15/10/20  16:07:59 | Opinia o sklepie :
Ogólnie wszystko super gdyby nie oczekiwanie na to aby paczka dotarła Po prostu za długi okres oczekiwania. Cena za wysylke jest adekwatne do ceny produktu ktory chcemy zamówić. Fajne są rowniez różnego rodzaju kupony.
Michalina  | 09/10/20  08:52:46 | Opinia o sklepie :
Chyba najlepszy sklep internetowy! Wiele produktów z różnych dziedzin, z całego świata. Ceny zróżnicowane, różne opcje wysyłki. Również darmowa. Czas wysyłki różny, jednak warto czekać. Jeszcze nie spotkał mnie zawód
Ewa Malolepsza.  | 05/10/20  08:18:24 | Opinia o sklepie :
Polecam tą stronkę aby zakupy robić ponieważ można coś fajnego znaleźć za niewwwielkie pieniądze chociaż trzeba czekać sporo czasu na tą przesyłkę ale nie raz warto poczekać ... Polecam polecam polecam
Ewa Łotocka  | 05/10/20  10:06:18 | Opinia o sklepie :
Najlepszy wybos sklepow ever. mozna tu kupic wszystko na co sie ma ochote a ceny sa tak zroznicowane ze kazdy moze wybrac cos dla siebie . uwielbiam robc w nim zakupy i na pewno bede wierna aliexpres.
Beata  | 22/09/20  18:13:14 | Opinia o sklepie :
Polecam. Znaleźć można tanie produkty w niskich cenach, jakościowo dobre, czasem nawet bardzo dobre. Jedynym minusem jest długi czas dostawy, no ale nie ma co się dziwić, bo produkty dochodzą głównie z Chin.
Ewa Dombroska  | 21/09/20  08:43:17 | Opinia o sklepie :
Fajna stronka, można znaleźć wiele interesujących nas produktów i to w przystępnych cenach. Trochę trzeba czekać na dostawę i jest też ryzyko zapłaty cła, jednak warto się zapoznać z ofertą, bo każdy znajdzie coś dla siebie
Klocki XXX  | 17/09/20  07:39:33 | Opinia o sklepie :
Fajny sklep który można polecić każdemu, internetowo można zamówić wiele drobiazgów do domu, samochodu i nie tylko. Ceny sa nawet spoko ale dużo jest promocji i rzeczy nawet za 1 grosz. Jeszcze raz go polecam.
Bo?ena Korycka  | 16/09/20  07:35:24 | Opinia o sklepie :
Polecam serdecznie , jak się uda załapać na szybki lot to dostawa nawet po dwóch tygodniach . Zazwyczaj to trzydzieści -czterdzieści dni .Ale ceny choć wszystko zdrożało prawie 100 % to i tak jeszcze się opłaca.
Å»aneta Rusinowska  | 15/09/20  06:46:18 | Opinia o sklepie :
Super tania , ale wolniutka wysyłka , cóż "coś za cos" , jak to się mówi ...dla cierpliwych ludzi dobrej woli naprawdę polecam , długo się czeka fakt , ale da radę się doczekać za małe pieniądze , zamawiaj śmiało
Piotr SoÅ›nicki  | 14/09/20  19:20:09 | Opinia o sklepie :
Sklep w którym można kupić wiele ciekawych rzeczy od ubrań po sprzęt agd itp. Szukanie przedmiotu jest łatwe i przyjemne a zakup bardzo prosty serdecznie wszystkim polecam. bez względu na płeć i wiek.
Grażyna KruczyÅ„ska  | 13/09/20  05:52:08 | Opinia o sklepie :
Super sklep internetowy polecam każdemu , kto poszukuje czegokolwiek a na pewno tam znajdzie w cenie jakiej nie zobaczy nigdzie indziej a promocje po prostu zwalają z nóg . Wysyłka jak zawsze przed czasem i towar zgodny z zamówieniem
Tomasz Kuzka  | 12/09/20  07:08:48 | Opinia o sklepie :
Nie dawno za czołem robić zakupy w tym sklepie. Naprawdę ceny co najmniej o połowę tańsze niż w innych sklepach czas oczekiwania zależy od zakupu. Ale ogólnie polecam, naprawdę bardzo duży wybur wszystkiego nie brakuje tam. Jestem bardzo zadowolony z tego sklepu.
Anna B  | 11/09/20  18:09:15 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona. Na AliExpress można znaleźć dosłownie wszystko. Minusem jest długi czas oczekiwania na dostawę, jednak często zamówienie przychodzi znacznie szybciej niż się tego spodziewamy. W przypadku nieotrzymania towaru, nie miałam żadnym problemów ze zwrotem pieniędzy.
Sylwia Chylak  | 10/09/20  10:08:03 | Opinia o sklepie :
lubię zamawiać na Aliexpress. bardzo dużo fajnych gadżetów, czasami nie przydatnych. ceny z reguły są niskie, więc nawet jeśli coś nie znajdzie zastosowania to nie szkoda pieniędzy. mam dużo akcesoriów do paznokci typu lampy lakiery pyłki itp jakość bardzo dobra. jedynt minus to długo czas oczekiwania
 | 08/09/20  21:12:35 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep polecam:).
Norbert reiter  | 05/09/20  23:39:37 | Opinia o sklepie :
spoko aplikacja super zabawa w szukaniu fajnych zeczy spoko aplikacja super zabawa w spokospoko aplikacja super zabawa w szukaniu fajnych zeczy spoko aplikacja super zabawa w spoko aplikacja super zabawa w szukaniu fajnych zeczy zeczy spoko aplikacja super zabawa w szukaniu fajnych zeczy aplikacja super zabawa w szukaniu fajnych zeczy zeczy spoko aplikacja super zabawa w szukaniu fajnych zeczy
MaÅ‚gorzata Sutowicz  | 03/09/20  12:09:23 | Opinia o sklepie :
super zakupy bez wychodzenia z domu polecam...............................................................................................................................................................................................
Sylwia Serwusiok  | 03/09/20  06:56:05 | Opinia o sklepie :
uwielbiam ten sklep !!!!!!!!!!!!!! sklep mimo że ma trochę dlugi czas oczekiwania to i tak zawsze chętnie tam kupuję, można upolować mega fajne okazje w bardzo niskich cenach.............polecam !!!!!!
Aleksandra Kaczmarek  | 30/08/20  21:19:30 | Opinia o sklepie :
Niedawno zamawiałam na aliexpress nawa lampę do paznokci wszytsko fajnie zapakowane aby nic sie nie uszkodziło, w miare szybko przyszła, przesyłka nie droga , polecam jak najbardziej produkty sa tak jak w innych sklepach
leszek senderak  | 28/08/20  16:00:07 | Opinia o sklepie :
Niedawno zamówiłem sobie smartfona i do mnie doszedł gdzieś po dwóch tygodniach, sprawuje się dobrze i dlatego polecam stronkę ta strona jest nawet niezła chociaż początkowo się trochę obawiałem tam cokolwiek kupować
Elżbieta Kowalczyk  | 26/08/20  20:46:15 | Opinia o sklepie :
Zakupy na AliExpress to czysta przyjemność,zamówiony towar dociera nieraz szybciej niż można sie spodziewać,kupiłam lampy led dotarły po 3 tygodniach.Ceny rewelacja,co najmniej o połowę tańsze .Polecam tym co tego nie doświadczyli.Pora skorzystać.
Monika Bolek  | 26/08/20  08:31:15 | Opinia o sklepie :
Duży wybór,szybka wysyłka jak z zagranicy, przedmioty zgodne ze zdjęciami. Możliwość zobaczenia produktu u innych kupujących oraz możliwość podzielenia się swoją opinią z innymi. Fajne i tanie produkty.
Tomasz Kopczynski  | 25/08/20  10:06:21 | Opinia o sklepie :
pewna doza podchodzilem do tego sklepu ale jednak zmowilem u nich ,troche to trwalo az przesylka do mnie dotarla ale jestem zadowolony.maja tam bardzo duzy wybor produktow i to naprawde w niskich cenach,polecam bardzo ten sklep mozna bardzo duzo zaoszzedzic.
Jaroslaw Grabowski  | 23/08/20  08:07:02 | Opinia o sklepie :
W ostatnim czasie robiłem kilka razy zakupy w sklepie AliExpress i za każdym razem byłem bardzo zadowolony z obsługi. Szybka realizacja zamówień, solidne pakowanie przedmiotów podczas wysyłki. Zamówienie bardzo szybko jak na transport morski dotarło do mnie, dobra cena i solidny produkt.
Anna MaleÅ„ka  | 22/08/20  09:45:07 | Opinia o sklepie :
Największy portal zakupowy, ze wszystkim co można sobie wyobrazić - do wyboru, do koloru! Taki ogrom produktów napędza konkurencyjność Sprzedawców i obniża ceny. Co prawda, czasami trzeba dłużej poczekać na swoje zamówienie, ale z pewnością warto!!
Anna Kuziora  | 21/08/20  10:05:22 | Opinia o sklepie :
Kupuje na Aliexpress już od kilku lat. Zdarzają się problemy takie jak np. nie wysłanie towaru. Mamy taką opcję w tedy jak spór i po udokumentowaniu wad zwracają nam pieniądze. Zakupy tam robię dosyć często, niby kwoty nie duże, ale po kilku miesiącach uzbiera się ładna sumka.
Anna Styperek  | 20/08/20  22:54:52 | Opinia o sklepie :
Szelki dla psa zgodne z opisem i tanio.Czas oczekiwania trzy tygodnie.Etui na telefon duży wybór za małe pieniądze warto poczekać na przesyłkę .
Adam Foryszewski  | 19/08/20  20:29:14 | Opinia o sklepie :
Można tam znaleźć dużo ciekawych i niespotykanych rzeczy ,jednak trzeba uważać ,bo nie wszystko jest takie tanie.Ze zwrotem pieniędzy towarów nie miałem jak na razie żadnych problemów.Wadą jest że trzeba długo czekać na towar,lepiej zamawiać z dużym wyprzedzeniem
Ewa Mista  | 18/08/20  20:02:39 | Opinia o sklepie :
Super sklep. Ceny dużo niższe niż w sklepie stacjonarnym, duży wybór towaru. Łatwość szukania produktów. Większość produktów dostarczana jest bez opłat. Bezproblemowa płatność kartą. Możliwość śledzenia przesyłki.
Andrzej Izbicki  | 18/08/20  16:33:36 | Opinia o sklepie :
Byłem pozytywnie zaskoczony profesjonalizmem tego sklepu. Bardzo duży wybór towarów w większości darmowa wysyłka.Rzeczy takie same jak w Polsce tyle że tańsze bo przecież i tak większość towarów mamy z kraju środka.
Julia Frankowska  | 17/08/20  16:31:35 | Opinia o sklepie :
Bardzo lubię ten sklep, ponieważ jest dużo tanich i jakościowych rzeczy. Ali express jest dobry, ale niestety długo czeka się na produkty. Ostatnio zamówiłam 2 rzeczy i minęło prawie 3 miesiące,a rzeczy jeszcze nie ma i to jest 1 minus tego sklepu.
Wolfgang  | 17/08/20  06:58:28 | Opinia o sklepie :
Polecam zakupy w tym sklepie. Dla wybrednych i niezbędnych i różnych cenach oraz różnej jakości. Asortyment wszelaki. Czasem dłuższą wysyłka.
Joanna  | 17/08/20  06:55:30 | Opinia o sklepie :
Polecam wszystkim zakupoholikom lubiącym przebierać i serwować w sklepach. Bogactwo asortymentu w przeróżnymi gatunku i cenach zadowoli wszystkich.
Regina  | 17/08/20  06:52:19 | Opinia o sklepie :
Super, rewelacja. Wszystko w jednym miejscu, w oszałamiający asortymencie i cenach na każdą kieszeń. Towar zgodny z opisem.
Iwona Lisowska  | 14/08/20  15:24:22 | Opinia o sklepie :
Ciekawy sklep, szeroki asortyment, ceny bardzo przystępne, każdy wybierze coś interesująego dla siebie. Przesyłka może zbyt wydłużona jest, ale warto czekać. Z czystym sumieniem polecam ten sklep każdemu, kto szuka coś wyjątkowego.
MichaÅ‚ Nikis  | 10/08/20  21:59:22 | Opinia o sklepie :
Ali to kombajn zakupowy.Dostaniesz tu chyba wszystko,czego potrzebuje zarówno Twoja dusza jak i ciało.Jakość,cena,darmowa dostawa-ten sklep nie ma sobie równych.Polecam gorąco,bo warto!Zapraszam do zakupów;-)
Ewa WiÄ™ckiewicz  | 10/08/20  10:24:35 | Opinia o sklepie :
Serdecznie polecam. Strona czytelna ,prosta w obsłudze,wszystko posegregowane kategoriami .Łatwo i szybko można odnaleźć szykaną rzecz.Ceny bardzo przystępne i duży plus,że na stronie można także widzieć w polskich złotych.
Magdalena Szawernoga  | 03/08/20  14:46:14 | Opinia o sklepie :
tanio. znajdziesz tam wszystko czego szukasz. dostawy coraz szybsze i jest możliwość wysylki do paczkomatow. Polecam serdecznie,kupisz od drobiazgów, ozdoby do domu,akcesoria do makijażu,zabawki, akcesoria dla zwierząt!
Katarzyna Hlebowicz  | 24/07/20  08:19:55 | Opinia o sklepie :
W AliExpress mogę znaleźć całe mnóstwo interesujących mnie rzeczy w bardzo dogodnej cenie. To jeden z nielicznych sklepów w którym robiąc zakupy mam pewność, że za nic nie będę musiała przepłacać. Dobry wybór dla oszczędnych rozważnie dysponujących swoim budżetem.
Anna HermaÅ„ska  | 24/07/20  12:18:57 | Opinia o sklepie :
AliExpress jest jedną z moich ulubionych aplikacji mobilnych! Odkąd poleciła mi ją przyjaciółka nieustannie robię tam zakupy. Świetne ceny, duża różnorodność produktów. Aplikacja mobilna oraz strona internetowa prosta w obsłudze i przejrzysta.
Anna Kuriata  | 25/07/20  21:15:08 | Opinia o sklepie :
Dlugi czas oczekiwania, szeroki wybor asortymentow, okazjonalna cena, niepowtarzalne wzornictwo, jakosc nienajlepsza, dostawa prosto do domu dla zapracowanych. Przy takiej cenie jakosc nie jest najwazniejsza.
Marek DyduÅ‚a  | 18/07/20  09:15:55 | Opinia o sklepie :
Najlepszy portal zakupowy z jakiego korzystałem ,absolutnie wszystko co sobie można wymyślić ,można tu znaleźć,od paru lat kupuję przez ten portal i jestem zadowolony,nawet reklamacje odbywają się bezproblemowo
Wiktoria Maksymowicz  | 16/07/20  12:17:50 | Opinia o sklepie :
Można na niej znaleść dużo przydatnych rzeczy w przystępnych cenach, ale przed zakupem trzeba uważnie czytać opinie bo często rzeczy przychodzą zniszczone lub poprostu niskiej jakości. Polecam, ale trzeba być uważnym
Ania Arkuszewska  | 15/07/20  12:56:39 | Opinia o sklepie :
Duży wybór produktów. mnóstwo kategorii. czas wysyłki różny. jeden produkt dotrze w tydzień a inny w miesiąc albo dwa miesiące. z jakością produktow nie mogę narzekać. ceny kokonkurencyjne. polecam ten sklep.
Dorota Knapczyk  | 29/06/20  23:02:42 | Opinia o sklepie :
Zakupów na aliexpress dokonuje od kilku lat, poprzez aplikacje mobilna. Nigdy nie mialam żadnych zastrzeżeń co do dzialalnosci tej platformy. Ksiegowanie pieniedzy odbywa sie szybko. W razie problemow aliexpress nigdy nie pozostawilo mnie samej sobie. Co do sprzedawców - to roznie bywa.
Ania Matuszczyk  | 01/07/20  18:23:23 | Opinia o sklepie :
Jeżeli jesteś cierpliwy to idealna opcja zakupów, można za niewielkie pieniądze zrobić świetne zakupy, jeżeli nie przeszkadza komuś czas oczekiwania na przesyłkę to można spokojnie polecić, trzeba jednak dokładnie czytać opinie
OLIWIA PODLEWSKA  | 03/07/20  20:36:26 | Opinia o sklepie :
Świetne oferty, bardzo dobre ceny i szybka wysyłka. Zamawiając z tej strony myślałam że będzie szło 2 miesiące a dostałam po ok.3 tygodniach, naprawdę bardzo dobra wysyłka. Jakoś rzeczy zaskakująco dobra. Bardzo polecam
Łukasz Chawłowski  | 23/06/20  13:57:33 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep godny polecenia szybko i sprawnie odpowiadają na dane prośby oraz pomagają jeżeli coś jest nie tak z danym produktem zawsze można na nich liczyć oraz co do produktów są bardzo dobrej jakości jak w telewizji oby tak dalej polecam :)
Wojciech Orawiec  | 21/06/20  13:41:28 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep internetowy - bardzo dużo produktów, atrakcyjne ceny, często darmowa dostawa. wielokrotnie korzystałem, szczegzolnie celem zakupu drobnych, rzadko spotykanych akcesoriów do kuchni, samochodu, domu iogrodu
Karolina Cech  | 21/06/20  14:38:59 | Opinia o sklepie :
Bardzo szeroki asortyment. Często można dorwać "perełki" za okazyjną cenę. Myślę, że każdy znajdzie tam coś dla siebie. Wykonanie jak najbardziej ok, minusem jest jedynie długi czas oczekiwania na produkt.
Maria  | 15/06/20  15:34:43 | Opinia o sklepie :
Bardzo polecam sklep oraz aplikacje AliExpress. Bardzo niskie ceny i miła obsługa. Żadnych problemów. Czas dostawy trochę długi ale jest ok. Produkty w wielu kategoriach. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Alina Walczak  | 11/06/20  08:02:51 | Opinia o sklepie :
Super strona z produktami przeróżnego asortymentu ,które można kupić w bardzo przystępnej cenie. Każdy tu znajdzie coś fajnego dla siebie,a także dla rodziny lub na prezent np. dla znajomych czy przyjaciół.
Adriana Brzezinska  | 10/06/20  09:00:43 | Opinia o sklepie :
Najlepsza aplikacja . Lubie kupowac sukienki i buty .Bardzo tanio .Szybka wysylka i towar zgodny z opisem . A kiedy cos sie nie zgadza z towarem zwracaja pieniazki na dane konto bankowe bez komplikacji .
Dominika Lekki  | 04/06/20  10:24:32 | Opinia o sklepie :
Bardzo przyjemnie korzysta się ze sklepu. Produkty w niskich cenach. Trzeba na nie poczekać trochę ale mi to nie przeszkadza. Wszelkie komplikacje w dostawie przesyłki zawsze da się wyjaśnić ze sprzedającym. Polecam
Łukasz Jończy  | 31/05/20  18:18:28 | Opinia o sklepie :
Można kupić dużo rzeczy wybór naprawdę ogromny, ceny naprawdę dobre ale są i minusy słaba jakość niektórych produktów i długi czas oczekiwania na przesyłkę od 30-60 dni. Tak że trzeba uważać i czytać opinie czy produkt ok.
Agnieszka Śpiewak  | 29/05/20  08:50:37 | Opinia o sklepie :
Jestem zachwycona tym sklepem. Myslałam na poczatku ze bede miała same buble z tej strony ale po pierwszym zamówieniu zmieniłam zdanie. Jakość naprawdę dobra, ceny niskie, wysyłka dosyc szybko jak na to ze idzie to z Chin. Polecam.
Ksenia Pierdzioch  | 21/05/20  05:59:02 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklep z pierdółkami na świecie! Uwielbiam robić u nich zakupy, zawsze wszytskie zamówienia trafiają idealnie w moje gusta, a gdyby cokolwiek mi nie pasowało albo zamówienie nie dotrze to bez problemu otrzymuję zwrot pieniędzy.
Grzegorz Kruczyński  | 14/05/20  02:08:11 | Opinia o sklepie :
Super sklep internetowy polecam każdemu , kto poszukuje czegokolwiek a na pewno tam znajdzie w cenie jakiej nie zobaczy nigdzie indziej a promocje po prostu zwalają z nóg . Wysyłka jak zawsze przed czasem i towar zgodny z zamówieniem
Magda Poniewierska  | 14/05/20  09:43:45 | Opinia o sklepie :
AliExpres jest super. Rzetelna obsluga ,bardzo duzy wybor produktow.Ceny tych produktow sa przystepne .Do tej pory wszystkie rzeczy ktore zamawialam zawsze dostawalam w umowionym terminie. Jestem bardzo zadowolona z tego sklepu.Naprawde zasluguje na najwyzsza opinie.
Dagmara Sanetra  | 13/05/20  09:33:41 | Opinia o sklepie :
to jedna z większych platform sprzedazowych, na których można wszystko zakupić. Alliexpress oferuje równiez promocje i można nawet kupić towar za przysłowiowy grosz. Dzisiaj super jest zwiększony cashback.
da_rja  | 05/05/20  07:23:16 | Opinia o sklepie :
Polecam zakupy na aliexpress. Robię je już od kilku lat. Wszystko działa sprawnie i uczciwie, w razie problemów, również szybki i rzeczowy kontakt. Możlwiość wysyłki z P i ostatnio również do Paczkomatów co jest dla mnie ogromnym plusem.
Beata Piwowarczyk  | 05/05/20  07:28:02 | Opinia o sklepie :
Zakupy przychodzą szybko i są dobrze zapakowane. Dodatkowo można znaleźć produkty w niskiej cenie i bez opłat przesyłki. Jest bardzo duży wybór produktów, w rożnych. językach, także każdy znajdzie coś dla siebie
magdalena dembinska  | 04/05/20  15:45:47 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam zakupy na aliexpress. Duży wybór, niskie ceny i zazwyczaj na przesyłkę nie czekałam długo. Jakość towarów również nie jest zła. Dobry system ochrony kupujących. Polecam aliexpress wszystkim niezdecydowanym.
Daniel Zawada  | 30/04/20  19:00:09 | Opinia o sklepie :
Polecam szybko i bezproblemowo. Super sposób na dodatkowa obniżę ceny. Wystarczy tylko kliknąć przez link a później już wszystko samo się robi. Informacja przyszła w ciągu 2h od momentu zakupu. Aliexpress ceny poprostu rewelacja.
Małgorzata Kruś  | 26/04/20  12:36:11 | Opinia o sklepie :
Korzystam regularni, czasem czekam dłużej czasem krócej, tyko raz byłam niezadowolona. Sprzedawcy w większości uczciwi, towary przychodzą w dobrym stanie, warto sprawdzać komentarze pod produktem i oglądać zdjęcia dodane przez użytkowników.
Dorota Kościółek  | 23/04/20  15:13:25 | Opinia o sklepie :
Sklep Aliexpres to sklep z dużą ilością znakomitych towarów, to mój i mojego męża ulubiony sklep. Często robimy zakupy dla siebie odzież obuwie przemysłowe towary i gospodarstwa domowego. Odzież jest dobrego gatunku, jesteśmy zadowoleni
Marzena Pietrauszka  | 09/04/20  18:31:05 | Opinia o sklepie :
Sklep oferuje bardzo ciekawe i oryginalne produkty w bardzo atrakcyjnych cenach. Osobiście bardzo polecam oprócz niskich cen regularnych można trafić często na bardzo atrakcyjne promocje. Nie ma żadnych kosztów przesyłki co też jest dodatkową zaletą.
Ludwik Nesterowski  | 11/04/20  12:29:21 | Opinia o sklepie :
Wielokrotnie korzystałem z tego sklepu. Obecnie ze względu na pandemię zamówiony towar otrzymuję z opóźnieniem ale przesyłka dochodzi jest zgodna z zamówieniem a co najważniejsze koszty przesyłki są albo zerowe albo minimalne. Polecam ten sklep
Wiola G  | 13/04/20  10:37:11 | Opinia o sklepie :
AliExpress to zagraniczny sklep internetowy. Umożliwia zakupy przedmiotów w każdej kategorii, od ubrań czy kosmetyków po motoryzację, elektronikę. Niskie ceny, choć długi czas oczekiwania na przesyłkę. Mimo to, można kupić naprawdę ciekawe rzeczy.
Izabela Szczęsna  | 14/04/20  10:20:00 | Opinia o sklepie :
Sklep ma bardzo niskie ceny. Na przesyłkę czeka się około jeden miesiąc. Jakość produktów jest bardzo różna. Strona internetowa jest jasna i klarowna. Znajdziesz tam wszystko: produkty do makijażu, części komputerowe itp. Zakupy tam nie były błędem.
Aleksandra Jaśkiewicz  | 07/04/20  14:24:19 | Opinia o sklepie :
Dla mnie super sklep, lubię robić tam zakupy, czasami troszkę trzeba poczekać na dostawę ale za zwyczaj wszystko zgodne jest z opisem , żadnego rozczarowania, jeżeli towar nie dotrze -zwrot pieniędzy na konto bez problemu
Dawid  | 04/04/20  15:35:10 | Opinia o sklepie :
AliExpress to chińska strona zakupowa, taka jak polskie Allegro. Kupisz tam wszystko, czego potrzebujesz. Duży wybór. Świetne i konkurencyjne ceny. Dostawa trwa do 2 m-cy, ale i tak warto. Gorąco polecam !!!
Zuzanna  | 05/04/20  11:15:57 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklep z jakim miałam do czynienia. Robię tam zakupy już od dwóch lat i mimo, że czas oczekiwania na zamówione produkty jest zazwyczaj długi, to w Polsce nie ma możliwości znalezienia tak szerokiej gamy produktów w tak przystępnych cenach. Bardzo polecam!
Karolina Łapka  | 02/04/20  23:07:28 | Opinia o sklepie :
Na Ali można zamówić rzeczy w o wiele niższych cenach niż na polskich stronach aukcyjnych. Zamawiałam wielokrotnie i tylko raz zdarzyła się sytuacja, że zamówiony towar nie dotarł na czas. W większości przypadków wysyłka darmowa.
Paulina Stefaniak  | 02/04/20  14:11:29 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z zakupów na stronie AliExpress. Zamawiane towary docierają na czas i są zgodne z opisem . w przypadku jakiegoś problemu sprawa jest na bierząco rozwiązywana . Gorąco polecam :)
Aneta Olender  | 01/04/20  15:29:57 | Opinia o sklepie :
Sklep ten jest bardzo fajny,ma dużo propozycji kupna towarów.Przedstawiciele firm są bardzo przyjemni . Towary docierają w danym czasie dostawy.Towary z dobrych materiałów wykonywane i mocne.Nie mam zarzutów.
Natalia Indycka  | 24/03/17  13:18:21 | Opinia o sklepie :
Nie ma takich wiele jak ten sklep. Znajdziesz tu szeroki asortyment produktów, nie musisz skakać po różnych stronach robiąc zakupy. Ceny trafiają się o wiele niższe niż w przeciętnych sklepach. Dostaniemy nawet sprzęt i kosmetyki.
Monika Holona  | 16/02/17  20:15:47 | Opinia o sklepie :
Boska platforma, polecam każdemu kto chce zrobić zakupy tanio, trochę trzeba poczekać na dostawę, ale gwarancja zadowolenia i satysfakcja 100%. Nie ma rzeczy której tu nie znajdziesz. Od papierniczych przez elektroniczne. Dla każdego coś dobrego.
Sandra Nyczka  | 08/12/16  13:09:24 | Opinia o sklepie :
Polecam zakupy na AliExpress. Mozna tam znalezc ciekawe produkty w okazyjnych cenach. Korzystajac z darmowej wysyłki opłaca się kupić za grosze. Na wysyłkę czeka się do 2 miesiecy, ale naprawde warto.
Jolanta Staszewska  | 27/09/16  08:50:15 | Opinia o sklepie :
Witam, polecam sklep Ali Express super produkty w jakże atrakcyjnych cena, jedyny mankament dosyć długi czas oczekiwania na produkt, ale mimo to warto czekać ponieważ każda rzecz da satysfakcję i wynagrodzi czas oczekiwania POLECAM
Anna Orzyńska  | 07/09/16  18:57:38 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep. Naprawdę bardzo dużo najprzeróźniejszych towarów, po bardzo atrakcyjnych cenach. Każdy na pewno znajdzie coś dla siebie i dla bliskich. Polecam wszystkim robiącym zakupy przez internet
Katarzyna Macuga  | 13/11/19  08:55:18 | Opinia o sklepie :
Mój ulubiony portal do zakupów. Można tam znaleźć dosłownie wszystko w atrakcyjnych cenach. Zamawiam mnóstwo gadżetów do domu, rajstopki dla dziecka, ubrania damskie. Jedyny minus to czas realizacji zamówienia, ale zazwyczaj zamawiam na zapas. Polecam.
Anna Kołodziejczyk  | 08/04/17  19:47:40 | Opinia o sklepie :
Super aplikacja., fajne tanie.rzeczy od.a.do.z... najfajnieksze jest wyczekiwanie na listonosza, mozna tam wydaccala.swoja pensje, chora jestem jak cos nie kupie.przez dzien, uzaleznia ! Polecam wszystkim
Barbara Węgrzynek  | 10/04/17  08:27:28 | Opinia o sklepie :
Stronka ,gdzie można znaleźć naprawdę chyba wszystko. Ceny niskie, możliwość obejrzenia zdjęć towaru na żywo w komentarzach. Trzeba tylko dokładnie sprawdzać wymiary, bądź dopytać sprzedającego. Szybki kontakt i często darmowa wysyłka.Polecam
Angelina Zając  | 11/04/17  22:05:53 | Opinia o sklepie :
Szybka dostawa, łatwa wymiana. szeroki asortyment, dla kobiet, również kobiet w ciąży :) Wiele stylów i fasonów coś dobrego dla każdego. Można łatwo i szybko zamówić, miła obsługa przy rozmowach telefonicznych.
Anna Dudzińska  | 03/05/17  14:32:00 | Opinia o sklepie :
super sklep trochę długa dostawa ale za taką cenę można poczekać produkty dobre można tam zanieść wszystko czego człowiek pragnie nie ma problemów ze zwrotem gotówki jeśli towar nie dojdzie lub dojdzie uszkodzony
Agnieszka Przychodzka  | 04/05/17  13:04:25 | Opinia o sklepie :
Uważam, że jest to naprawdę fajny sklep. Osobiście zamówiłam tam kilka rzeczy i tak jak było napisane w opisie tak i również wyglądało w rzeczywistości. Faktycznie przesyłka idź trochę dłużej ale bez problemu docierają takie artykuły jakie były zamówione. POLECAM!!!
Paulina Gajek  | 12/05/17  19:02:03 | Opinia o sklepie :
Polecam wszystkim zakupy przez AliExpress ! Jestem bardzo zadowolona z zakupów z tej strony. Świetnie uporządkowana strona. Łatwe, szybkie zakupy! Zachęcam do odwiedzenia tej strony, bo warto napewno :)
Anna Lachowska  | 16/05/17  09:22:39 | Opinia o sklepie :
Słyszałam, że w tym sklepie można kupić wszystko w niebotycznie niskich cenach. Ani wszystko, ani wcale tak tanio, za to jakość tego, co kupiłam- tragiczna. Wiele zamieszania o nic, nie polecam, można to samo kupić na najbliższym bazarze.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
6,00% CashCoins
Zestaw my Clarins w prezencie! Sprawdź!
Kod:MYCLARINS21
ODBIERZ 4,00% CashCoins TOP SECRET
visit register click click