ODBIERZ 60,00 CashCoins PożyczkaPlus

AliExpress Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu AliExpress

AliExpress wielobranżowy sklep ze zniżkami

AliExpress to wielobranżowy sklep oferujący produkty w znakomitych cenach. Posiada wysoką jakość ponad 100 milionów produktów w 6000 różnych kategorii. Dostawa na całym świecie - ponad dwieście krajów. Bezpieczne płatności. Bezpieczeństwo zakupu - Ochrona Użytkownika podczas całego procesu zakupu. Help Center 24/7 - całodobowa obsługa zgłoszeń. Zakupy mobilne.

AliExpress Opinie

Emilia Głowacka  | 12/12/19  18:30:15 | Opinia o sklepie :
Szybko łatwo I przyjemnie ! Zgadza się :) Tak wyglądają zakupy przez stronę internetową Alliexpres. Zamówiłam koszulkę i przyszła zadziwiająco szybko a wszystko dzieki temu że teraz można korzystać z paczkomatów i nie martwić się o to czy kurier przyjedzie o danej godzinie czy nie
Katarzyna Mliczek  | 12/12/19  14:52:00 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam zakupy na Ali. Wszędzie można coś kupić, za niewielkie pieniądze. Jedyny minus to czas oczekiwania na towar. Co tydzień zamawiam kilka paczek. Do domu, dla dzieci, najwięcej oczywiście dla siebie. Najwięcej biżuterii.
Gosia  | 11/12/19  21:27:06 | Opinia o sklepie :
Jjestem zadowolona z tego sklepu bo jest tam ogromny wybór i zawsze znajdę ciekawe i tanie rzeczy a darmowa dostawa to dodatkowy plus, więc zachęcam wszystkich do odwiedzenia super sklepu. AliExpress naprawdę polecam
Klaudia Rogowska  | 10/12/19  12:16:40 | Opinia o sklepie :
Na prawdę za parę groszy możemy dostać super rzeczy! Często wysyłka jest całkowicie darmowa, dostawa trwa dłużej niż z Polski, ale coś za coś. Polecam m.in. magiczne gąbki, które w każdym domu zrobią robotę, tła do zdjec i wiele, wiele innch. Polecam.
Nataliia Kozak  | 09/12/19  21:25:23 | Opinia o sklepie :
Wszystkim polecam ten sklep! Bardzo bogata oterta z każdej dziedziny. Towary zgodne z opisem, dobra cena w stosunku do jakości. Jest największym sklepem internetowym na świecie !!! Jestem bardzo zadowolona z zakupów, na pewno jeszcze skorzystam z tego sklepu.
Monika Skoczylas  | 05/12/19  15:15:46 | Opinia o sklepie :
Zakupy tutaj to sama przyjemnosc. Darmowa wysyłka duży wybor produktów. Zawsze jestem zadowolona z zamówień które rowniez zawsze docierały do mnie bez żadnych problemów. Gorąco Polecam! Tym bardziej ze przez aplikacje zakupy sa jeszcze łatwiejsze
Ewa Więckiewicz  | 09/12/19  07:09:06 | Opinia o sklepie :
Zdarzyło mi się zamawiać na AliExpress i jestem zadowolona,towar zgodny z opisem i zdjęciem,jak na zagraniczną wysyłkę,dostawa w miarę szybka.Minusem jest nie do końca czytelna strona,często nie można zrozumieć opisu po przetłumaczeniu na język polski.
Adam Wawer  | 06/12/19  23:00:37 | Opinia o sklepie :
stronka.swietna. duza ilosc przeroznych skleplow i uslug. bardzo atrakcyjne ceny i duzo kuponow rabatowych. bardzo duzo promocji. bardzo szybki czas realizacji zamowienia. szybka wysylka. mozliwosc darmowej wysylki.
Robert Wardęcki  | 06/12/19  10:33:50 | Opinia o sklepie :
Jestem od jakiegoś miesiąca w Aliexpres fajny sklep wiele produktów które mnie interesują. Szkoda tylko że nie ma opcji płatności za pobraniem. Jestem w fazie przygladania się produktom przed Świątecznym
Marta Osiej  | 08/12/19  11:20:48 | Opinia o sklepie :
Zamówiony produkt przyszedł o czasie, w nienaruszonym stanie, lecz zamiast mix kolor przyszedł biały. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Bardzo duży wybór artykułów w bardzo dobrej świątecznej cenie.
Andrzej Zontek  | 08/12/19  17:24:50 | Opinia o sklepie :
Super obsługa pomimo ze Chiny, szybkość działania, informacje na temat dostawy, ogromna ilość propozycji, realne opisy produktów z fotografiami. Szczerze polecam korzystanie ze sklepu AliExpress. Jestem bardzo zadowolony z dotychczasowej współpracy.
Oliwia Lewandowska  | 04/12/19  14:43:13 | Opinia o sklepie :
na pewno się nie zawiedziecie, super sklep, polecam gorąco, kupuje tam regularnie i chyba nigdy nie przestanę, naprawdę warto, powinniście spróbować, jak to jest wszystko przebiega bardzo płynnie, proces rejestracji jest prosty
Monika Mika  | 30/11/19  15:47:22 | Opinia o sklepie :
Witam Jestem wielka fanka. Uwielbiam zakupy na aliepress zawsze znajde cos fajnego za grosze zaczynajac na ubraniach bizuteri i innych akcesoriach konczac na produktach do domu. polecam i jeszcze raz polecam
Agnieszka Zaręba  | 01/12/19  18:29:36 | Opinia o sklepie :
bardzo polecam ten sklep kupuje na nim już od dawna i to regularnie przesyłki przychodzą w terminie czasem nawet szybciej ceny są bardzo dobre towar jest warty swojej ceny kupiłam już mnóstwo rzeczy
Anna Cierocka  | 03/12/19  14:13:11 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam robić zakupy na AliExpress. Zakupy na tej stronie sprawiają mi niebywałą przyjemność. Można kupić wiele rzeczy naprawdę tanio. Użytkowanie jest bardzo łatwe i przyjemne można zdobywać kupony za które kupimy dużo taniej dany przedmiot.
Daria Pokorska  | 28/11/19  23:35:50 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam kupywać na alliexpress, są fajne tanie oraz orginalne rzeczy, nie tak jak w butikach. Zdjęcia są realistyczne nigdy jeszcze nie miałam takiego pecha ze trafiłam na zły towar zawsze jestem zadowolona z danego produktu
Kamil Krasuski  | 27/11/19  15:18:09 | Opinia o sklepie :
Aliexpress to chiński serwis sprzedażowy na którym można kupić produkty wielu kategorii. Jest tam bardzo duży wybór produktów, ceny niższe niż w polskich sklepach i darmowa wysyłka. Kupiłem już tam dużo rzeczy i się nie zawiodłem.
Adam Szelag  | 24/11/19  06:13:10 | Opinia o sklepie :
Na platformie Alliexpres kupilem kurtke puchowa. Jakosc wysoka uszyta porzadnie cena b.niska dostawa 20 dni ale wart bylo. Moge polecic wszystkim Alliexpres. Na pewno jeszcze skorzystam bo jest duzo fajnych towarow .
Anna Butyńska  | 22/11/19  18:26:20 | Opinia o sklepie :
Asortyment zróżnicowany, doskonała obsługa klientów, duże rabaty i zniżki. Dostępność produktu bez kosztów przesyłki. Produkty osiągalne są w dowolnym miejscu bez przychodzenia do sklepu o dowolnym czasie.
Michał Michalski  | 24/11/19  17:53:31 | Opinia o sklepie :
Aliexpress to chiński serwis sprzedażowy na którym można kupić produkty wielu kategorii. Jest tam bardzo duży wybór produktów, ceny niższe niż w polskich sklepach i darmowa wysyłka. Kupiłem już tam dużo rzeczy i się nie zawiodłem. Polecam.
Mirosław Syjczak  | 22/11/19  21:06:39 | Opinia o sklepie :
Witam kupowałem parę razy na portalu Ali Express i za każdym razem nie miałem najmniejszego problemu. Zamówiłem wypisałem druczek zapłaciłem no i oczywiście swoje odczekalem ale za każdym razem paczki dotarły. Polecam
Zuzanna Sobczak  | 22/11/19  09:55:03 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklep internetowy. Nie dość, że różnorodność jest ogromna, to jeszcze ceny bardzo zachęcają do kupna. Jedynym minusem jest niestety długość wysyłki. Na paczkę czekać trzeba od dwóch tygodni nawet do kilku miesięcy. Jeśli komuś to nie przeszkadza, to zdecydowanie polecam.
Emilia Sarnecka  | 21/11/19  06:58:14 | Opinia o sklepie :
Generalnie opinia mam o AliExpress bardzo pozytywną że względu na ceny i dostępność kuponów promocyjnych, ale dość długo się czeka i przede wszystkim ilość paczek z Chin rozwala polski system pocztowy.
MARIA ZATRYB  | 20/11/19  18:17:34 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep. Dużo promocji na różnorodne zakupy. Problem tylko z długim oczekiwaniem na dostawę, ale jak komuś nie zależy na szybkiej dostawie, to warto.Można tam kupić tak naprawdę prawie wszystko i nie przepłacać. Polecam.
Izabela Mazur  | 18/11/19  20:55:41 | Opinia o sklepie :
Polecam bardzo sklep internetowy AliExpress. Ceny są przyzwoite, towar tak jak na zdjeciach, strona przejrzysta, latwa do przeglądania. Na przesylke nie trzeba dlugo czekac. Polecam bardzo wszystkim sklep.
Emilia Chrząstowska  | 16/11/19  21:33:17 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam Ali:) super produkty za przystępną cenę :) Polecam, kontakt ze sprzedającymi też super. Warto korzystać, można znaleźć swoje perełki pośród miliona ofert! Najbardziej zachęcam do zakupu gadżetów do dekoracji wnętrz.
zbyszek badek  | 17/11/19  16:57:33 | Opinia o sklepie :
Powiem szczerze,to jeden z najleszych sklepów w którym kupuje sporo rzeczy lepszy od allegro z cenami jest to piękna sprawa w tym sklepie kupować nie ma takie rzeczy by nie było. Naprawdę serdecznie polecam nie ujmując allegro który z konsultantami jest korzystnie
Piotr Drewniak  | 15/11/19  08:45:22 | Opinia o sklepie :
Sklep AliExpress jest niesamowity, gdyż szerokość asortymentu jest tak wielka, że naprawdę każdy znajdzie tu coś dla siebie, nawet jeśli szuka najbardziej dziwne rzeczy, których by się nie spodziewał w sprzedaży. Ceny produktów, jak i koszt wysyłki są umiarkowane.
Karolina Lenik  | 13/11/19  16:35:56 | Opinia o sklepie :
Wspaniała strona! Najlepsze ceny produktów oraz darmowa dostawa. Zawsze zakupy idą sprawnie oraz znaleźć można tam dosłownie wszystko! Na przesyłkę trzeba trochę poczekać, ale naprawdę warto! Gorąco polecam!
Michalina Adam  | 13/11/19  15:14:25 | Opinia o sklepie :
Aliexpress to najlepszy zagraniczny portal zakupowy, mozna tutaj kupic niemal wszystko w bardzo atrakcyjnych cenach. wysyłka darmowa czas oczekiwania do 60 dni (wiekszość paczek przychodzi przed czasem) POLECAM.
Katarzyna Macuga  | 13/11/19  08:55:18 | Opinia o sklepie :
Mój ulubiony portal do zakupów. Można tam znaleźć dosłownie wszystko w atrakcyjnych cenach. Zamawiam mnóstwo gadżetów do domu, rajstopki dla dziecka, ubrania damskie. Jedyny minus to czas realizacji zamówienia, ale zazwyczaj zamawiam na zapas. Polecam.
Teresa Głowacz-Gołub  | 12/11/19  14:34:19 | Opinia o sklepie :
Najtańsze zakupy na co dzień i święta. Zakupione towary odpowiadają wyglądowi ze strony. Bezpieczne płatności. Różnorodność towarów. Każdy znajdzie coś dla siebie lub dla osób, które chce obdarować, od śmiesznych gadżetów po super rzeczy.
Arkadiusz Walczakowski  | 11/11/19  15:39:49 | Opinia o sklepie :
AliExpress to jeden z najlepszych Chińskich sklepów internetowych,sprzedający dosłownie wszystko czego nam potrzeba. Szybka wysyłka,w stosunku do innych sklepów tej kategori,oraz bardzo łatwa strona internetowa.
Julia Stempka  | 08/11/19  20:54:11 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajne reczy można tam znaleźć, ceny atrakcyjne do wysokiej jakości produktów, szybka dostawa , super podejscie do klienta, produkty zgodne z opisem, nie zdarzyło się żeby coś było nie tak. Polecam bardzo.
bogusława walasek  | 11/11/19  06:10:45 | Opinia o sklepie :
To jest naprawdę super sklep internetowy, w którym można za grosze kupić wiele fajnych rzeczy. polecam wam go wszystkim .wejdzcie tam a znajdziecie coś dla siebie i swojej rodziny. sami się o tym przekonacie .
Edyta Rus  | 06/11/19  20:05:16 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam AliExpress. zakupy to czysta przyjemność. Można znaleźć skarby. Łatwy i przejrzysty dostęp w aplikacji mobilnej, która działa bez zarzutu. Sklep godny polecenia i zaufania. Fakt, że długo trzeba czekać czasem na towary ale zdecydowanie warto.
Agnieszka Lipka  | 08/11/19  12:46:32 | Opinia o sklepie :
Klientką AliExpress jestem od niedawna, zostałam miło zaskoczona po rejestracji, jako nowy użytkownik przez miesiąc miałam większe rabaty, punkty. Dlatego polecam zakupy na AliExpress
Ewelina Wesołowska  | 06/11/19  07:44:14 | Opinia o sklepie :
witam chciałabym polecić sklep internetowy AliExpress ponieważ jestem w 100%zadowolona z robionych tam zakupów.Kazdy znajdzie coś dla siebie i do domu, są w nim różnego rodzaju produkty i zaznaczam dobrej jakości! Dostawa na czas zwrot towaru zgodnie z regulaminem...
Marta Ratajczak  | 05/11/19  14:49:02 | Opinia o sklepie :
Dominuje przewaga cenowa nad innymi internetowymi sklepami. Bardzo różnorodny wybór produktów w naprawdę dobrych cenach. Jakość w porównaniu do ceny jest naprawdę zaskakująca. Nie wszystkie produkty są jednak zgodne z opisem. Czas dostawy znacznie szybszy niż przewidywany termin dostarczenia przesyłki. Polecam.
Emilia Kędzierawska  | 04/11/19  17:23:47 | Opinia o sklepie :
Tanie i bardzo fajne produkty! Każdy znajdzie coś dla siebie. Od ubrań po akcesoria do domu, a nawet fajne kosmetyki. Przesyłka trochę długa ale z zagranicy to normalne więc nie ma co się czepiać. Towar zawsze w bardzo dobrym stanie i zgodny z opisem.
Agnieszka  | 05/11/19  08:37:24 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam zakupy w AliExpress. Zdecydowanie najprzyjemniejsze jest oglądanie asortymentu czyli mnóstwa cudów, a także zgadywanie do czego niektóre z nich służą :) Dostawa trochę trwa, ale zwykle warto czekać.
Jan Bielewiec  | 05/11/19  05:20:35 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry portal handlowy. Szeroki wybór produktów, szybka dostawa, bezpieczne płatności online. Wspaniały i schludny wygląd strony internetowej. Intuicyjny, godny polecenia interfejs użytkownika. Warto!
Monika Janik  | 04/11/19  13:58:27 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep internetowy w którym każdy znajdzie coś dla siebie posiada atrakcyjne kupony rabatowe jak również przystępne ceny wysyłki z czystym sumieniem polecam ten sklep znajomym jestem zadowolona
Ma?gorzata Juszczak  | 04/11/19  06:10:45 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z tego sklepu internetowego w którym można znaleźć wszystko co potrzebne jest do domu i dla rodziny. Począwszy od ubrań, butów po artykuły gospodarstwa domowego oraz akcesoria dla zwierząt jak również rozmaite dodatki. Polecam.
Jacek Krupiński  | 31/10/19  08:29:55 | Opinia o sklepie :
Polecam wszystkim AliExpress.Pokazał mi to znajomy.Na początku byłem sceptycznie nastawiony lecz po 2 zakupach zmieniłem zdanie.Towar jest tani, szybka przesyłka i najważniejsze jest objęty gwarancją.
Katarzyna Waśkowiak  | 29/10/19  15:34:12 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep. Zakupy dokonuje kilka razy w miesiącu. Najtańszy sklep jaki znam. Produkty zgodne z opisem. Choć na dostawę czeka się ponad 30 dni i tak warto zamawiać za taką cenę. dostawa jest gratis. Polecam gorąco! Naprawdę warto!!!
Gosia Nowacka  | 27/10/19  20:48:25 | Opinia o sklepie :
Bardzo korzystne ceny, ciekawe propozycje, bardzo duży wybór proponowanych towarów. Jest w czym wybierać, można zawsze coś dla siebie i nie tylko dla siebie znaleźć. W wielu przypadkach koszt wysyłki wynosi .... zero zł.
Małgorzata Barnaś  | 26/10/19  16:20:06 | Opinia o sklepie :
Fajna bielizna, elegancka, delikatna koronka. Ciekawe kolory. W miarę szybka realizacja zamówienia. Z pewnością zrobię jeszcze zakupy u tego sprzedającego. Polecam i zachęcam do zakupów.
Barbara Lewandowska  | 25/10/19  08:52:33 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam robic tu zakupy. Towary godne polecenia. Sprzedawcy uczynni, potrafiący zwrocic pieniadze badz wyslac towar jeszcze raz. od niecalego roku zamawiam na aliexpress i mam juz status diamentowego uzytkownika. Mnostwo kuponow od slepow
Renata Jaworska  | 24/10/19  18:02:56 | Opinia o sklepie :
Dużo , fajne , tanio , dla każdego coś fajnego .Od szczoteczki do zębów po kurtki , masa promocji i sklepów które sprostają wszystkim co mają :) :) Kasa wraca więc CashbackRabat jest świetny .
Karolina Kokoszka  | 24/10/19  11:13:34 | Opinia o sklepie :
Na AliExpress mogę znaleźć wszystko o czym tylko zamarzę, produkty niejednokrotnie mogę znaleźć taniej niż w Polsce, kontakt ze sprzedawcami nie jest utrudniony, na wysyłkę trzeba trochę poczekac
Katarzyna B.  | 22/10/19  21:25:22 | Opinia o sklepie :
Sklep z dużym i ciekawym asortymentem. Mozna oglądać i oglądać bez końca. Darmowa przesyłka - jednakże czas oczekiwania bardzo długi. Czasem przesyłki niestety są cofane na cle ;/ i nie dochodzą. Miałam taką sytuację 3 razy.
Grosik GGG  | 18/10/19  14:31:39 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Staram się rzetelnie wystawiać opinie aby innym ułatwić zakupy.W przypadku nieporozumień lub niezadowolenia z zakupu, szybkie rozstrzyganie problemu pod nadzorem administratora to jest super rozwiązanie.
Agnieszka Sztejnbis  | 19/10/19  11:37:41 | Opinia o sklepie :
Praktycznie wszystko mozna kupic w jednym miejscu w doskonalej cenie w dobrej jakosci. Szybko,milo i bezpiecznie. Kosmetyki ubrania rzeczy potrzebuje do codziennego uzytku a wszystko w przystepnych cenach.
Wiktoria Jędrzejewska  | 20/10/19  19:30:57 | Opinia o sklepie :
W AliExpress kupisz wszystko od mydła do powidła. Długo jednak czeka się na zmówienie, bo produkty wędrują do nas z bardzo daleka. Droga jest więc opłata przewozowa. Ja jednak korzystam i jestem zadowolona.
Magdalena K-ka  | 16/10/19  23:21:37 | Opinia o sklepie :
Zakupy na AliExpress to czysta przyjemność. Szybko, tanio i bez najmniejszych problemów. Polecam każdemu, kto ceni swój czas, bo wiadomo - czas to pieniądz, a w dzisiejszych czasach nie da się mieć ich za dużo :)
Sabina  | 15/10/19  21:09:07 | Opinia o sklepie :
Polecam z całego serca! Wszystko co potrzebne w jednym miejscu i to w bardzo niskich cenach! Ciagle wracam i zamawiam nowe rzeczy ;D opłaca się tutaj kupować ze wzgledu na ceny i dobra jakość wykonania produktów.
Monika Fabjańska  | 12/10/19  14:24:58 | Opinia o sklepie :
Korzystanie z AkiExpress polecam w 100%, rzeczy które dotychczas kupiłam było bardzo dobrej jakości, a cena do tego bardzo przystępna. przesyłka czasami idzie dłuższy czas, ponad miesiąc, ale zdarzyło się że przesyłka dotarła po 2 tygodniach.
Marta Grochowska  | 12/10/19  11:36:48 | Opinia o sklepie :
Z portalu korzystam od lat. znajdziesz tam wszystko czego potrzeba, w bardzo atrakcyjnych cenach. Jeśli produkt przyjdzie wadliwy/niezgodny z opisem itp wystarczy otworzyć spór i pieniądze wracają na konto. pod tym kątem bezkonkurencyjny w porównaniu do rodzimych platform sprzedażowych.
Ewa Sidwa  | 13/10/19  08:27:20 | Opinia o sklepie :
AliExspres - to stronka ,gdzie można znaleźć chyba wszystko. Ceny niskie, możliwość obejrzenia zdjęć towaru . Trzeba tylko dokładnie sprawdzać wymiary, bądź dopytać sprzedającego. Każdy znajdzie to co go to interesuje . Szybki kontakt i często darmowa wysyłka.Polecam
Honorata Kubiak  | 12/10/19  18:24:55 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobrej jakości produkty, trochę długi czas dostawy, ale warto czekać, towary dobrej jakości za niską cenę. Polecam bardzo serdecznie,bo na prawdę warto czekać, ja już zrobiłam parę zakupów i jestem bardzo zadowolona.
Jolanta Pelikan  | 12/10/19  10:44:36 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny,są fajne rzeczy i niedrogoe,polecam wszystkim zakupy. Jestem bardzo zadowolona z zakupow. Namawiam znajomych. Mają asortyment bardzo urozmaicony. Dla kazdego cos. Wysyłka bardzo szybko. Moja rodzina tez korzysta i namówili mnie rowniez.
Michał Dragon  | 13/10/19  19:24:06 | Opinia o sklepie :
Trochę trzeba czekać ale poza tym wszystko jest ok. za każdym razem dostałem towar i nie było żadnych problemów. jestem zadowolony z zakupów. towar zgodny z zdjęciami jakie sa na aukcji. wszystko jest super .
Elżbieta Stygar  | 10/10/19  09:29:25 | Opinia o sklepie :
Asortyment bardzo szeroki od rzeczy drobnych potrzebnych w domu poprzez kosmetyki, ubrania i przedmioty elektroniczne. Robiąc często zakupy można zarobić dodatkowe środki w cashbackrabat i mimo, że to niewielkie kwoty zawsze coś wpadnie na konto. Polecam, szczególnie alliemaniakom
Aneta  | 09/10/19  20:04:20 | Opinia o sklepie :
Produkty które zamawiam przez tą strone, przynajmniej w moim przypadku, docierają do mnie w dość szybkim czasie i jakościowo też w porządku. Często można wypatrzeć jakąś mega okazje, np,zawieszki do smoczków dziecięcych
Krystyna Lipska  | 10/10/19  08:13:39 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z zakupów, bardzo dobry kontakt ze sklepem poprzez e-maile, śledzenie paczki, dostawa w ustalonym terminie, pod drzwi. Przedmioty zgodne z opisem i zdjęciem. Możliwość zwrotu towaru na koszt sprzedawcy.
Anna Garnek  | 09/10/19  15:49:27 | Opinia o sklepie :
W aliexpress można tak naprawdę kupić wszystko, mega sklep, polecam wszystkim serdecznie, sama kupuję tam zwłaszcza elektronikę, wychodzi o wiele taniej niż w tradycyjnych sklepach, bezproblemowa obsługa i przesyłki w miarę szybko dochodzą.
Wiktoria Zabor  | 08/10/19  12:40:45 | Opinia o sklepie :
Polecam duzo rzeczy w małej cenie a o idealnej jakości prawie jak oryginalne. Polecam strone bardzo
Joanna Płotka  | 08/10/19  16:16:41 | Opinia o sklepie :
Super strona do robienia zakupów. Bardzo lubię robić tu zakupy, jest tanio i dość dobre gatunkowo choć czasem długo idzie warto poczekać. Wiele rzeczy już zamówiłam i z wszystkich jestem zadowolona i moja rodzina też.
Sylwia Opolska  | 08/10/19  06:01:35 | Opinia o sklepie :
Rewelacja. moze nie szybko ale tanio. Jestem zadowolona jak dotąd aliexpres mnie nie zawiódł. Bardzo serdecznie polecam zakupy, szczegolnie jak sa promocje np listopadowe. można kupic super rzeczy, bardzo tanio.
Weronika Domagała  | 07/10/19  19:00:57 | Opinia o sklepie :
Serdecznie polecam ten sklep. W swoim asortymencie przedstawia niesamowicie szeroki wybór wszelkiego asortymentu. Znajdziemy tutaj dosłownie wszystko czego szukamy. Każdy z pewnością będzie zadowolony.
Katarzyna Domagała  | 07/10/19  19:19:29 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry sklep. W swojej ofercie ma niezliczoną ilość proponowanych produktów. Wszystko w dobrej jakości i zarazem w przystępnych cenach. Każdy znajdzie tutaj z pewnością coś odpowiedniego dla siebie.
Łukasz Martynowski  | 05/10/19  10:38:33 | Opinia o sklepie :
Szybka dostawa zamówionego towaru . Koszt wysyłki tani. Jakość towaru tak jak w opisywanych aukcjach
Agnieszka Kliś  | 03/10/19  12:00:56 | Opinia o sklepie :
Różnorodne produkty, wszystko w jednym miejscu. Można znaleść masę topowych rzeczy w naprawdę niskiej cenie! Wysyłka trwa długo ale bardzo często jest darmowa. Jakość produktów też nie zawsze jest zadowalająca ale przy lepszym researchu jest ok!
Jacek Michalski  | 28/09/19  15:15:11 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy Allexpres to największy sklep wielobranżowy w którym można kupić wszystko. Od najdrobniejszych rzeczy, po ubrania itp. szkoda tylko że na przesyłkę trzeba czekać tak długo. Polecam ten sklep.
Julia Splitt  | 27/09/19  14:52:54 | Opinia o sklepie :
Bardzo tanie zakupy, nigdy nie widziałam takich cen. Polecam zakupy. Troszkę długo czeka sie za przesyłka ale towar taki jak zamówiłam dostałam. Obłędne ceny, szybko się zamawia. Zapraszam do zakupow
Weronika Kupczyńska  | 25/09/19  11:55:13 | Opinia o sklepie :
Najlepsza zagraniczna strona z roznymi rzeczami, jak na przesylke z zagranicy bardzo szybko przychodza paczuszki. Fajne tanie rzeczy, darmowe dostawy, latwa platnosc blikiem oraz mozliwosc komtrolowania lokalizacji swojej paczki
Patrycja Madejska  | 25/09/19  10:12:08 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona, większość paczek przychodzi zazwyczaj przed czasem w stanie nienaruszonym. Według mnie ceny są bardzo dobre i z płatnością też nie ma problemów. Odkąd zamawiam na Aliexpress nigdy nie zdarzyło mi się założyć sporu pomiędzy mną a sprzedawca.
Aneta K?sy  | 24/09/19  18:56:36 | Opinia o sklepie :
Ogromnie duży zróżnicowany towar, w dobrych cenach, super fajne promocje cenowe. Długość oczekiwana na zakupiony towar jest dość długi, ale rekompensata jest cena. W AlliEkspres każdy znajdzie jakiś drobiazg potrzebny dla siebie.
Marlena Bielak  | 22/09/19  15:31:08 | Opinia o sklepie :
Słabe tłumaczenia produktów. Pomoc klienta bardzo efektywna i uprzejma. Ogólnie zakupy i jakość zakupów zadowalające. Dobry stosunek ceny do jakości ;) Bardzo przydatne forum z rzeczywistymi zdjęciami klientów z produktem.
Jarosław Panasiuk  | 19/09/19  13:41:47 | Opinia o sklepie :
Od niedawna zacząłem tam robić zakupy ale po paru udanych transakcjach na pewno będę tam zaglądał często. Wybór przeogromny ceny bardzo przystępne jedynie za względu na odległość dłuższy czas dostawy ale do zaakceptowania. Cashback rewelacyjny. Polecam.
Daria Leśniewska  | 18/09/19  16:06:16 | Opinia o sklepie :
Wczoraj dostałam wymarzoną torebkę. Relacja ceny do jakości rewelacyjna! Nie oczekiwałam cudów za kilkanaście dolarów, a nie zawiodłam się. Nie wahajcie się kupować wystarczy, że przeczytacie dokładnie poradniki, jak krok po kroku kupić przedmiot.
Mariusz Krok  | 17/09/19  19:31:39 | Opinia o sklepie :
Trochę trwa realizacja zamówienia, ale ogólnie za małe pieniądze można nabyć wiele ciekawych gadżetów. Ogólnie polecam zaglądać na stronę. Każdy może znaleźć dla siebie coś przydatnego.Sami dbają, by w przypadku niezrealizowania zamówienia dokonać zwrotu wpłaty.
Lidia Tokar  | 18/09/19  03:00:45 | Opinia o sklepie :
Osobiście nie korzystałam ale córka regularnie zamawia przezAliExpres jest w 100%zadowolona z różnych produktów od ubrań dla córki i męża oraz siebie po sprzęty i różne inne akcesoria.Gwarantowana jakosc towaru, zgodność ze zdjęciem i podanym terminem. Polecam
Zosia Cygoń  | 15/09/19  07:46:43 | Opinia o sklepie :
Dobrze że istnieje sklep internetowy AllExpress gdyż można zrobić zakupy nie wychodząc z domu, a również jest to sklep tak bogaty w przeróżny asortyment ,można zamówić od butów poprzez dobrej marki odzież zarówno dla dzieci jak i dorosłych
Barbara Michalska  | 13/09/19  07:01:18 | Opinia o sklepie :
Ali Ekspress to olbrzymi sklep internetowy w którym można kupić. Bardzo ładne mają drobiazgi np. koraliki, bransoletki itp. Ceny są super niskie choć nie wszystkie. Jedyny mankament to, że towar zamówiony idzie długo.
Dominika Korczak  | 11/09/19  11:38:44 | Opinia o sklepie :
Super serwis, można znaleźć fajne jakościowo ubrania za grosze, wystrój mieszkania, gadżety, akcesoria do telefonu. Zakupy są bardzo bezpieczne, sprzedawca nie otrzyma pieniędzy dopóki nie potwierdzi się otrzymania produktu i że wszystko z nim w porządku.
Joanna Bogdan  | 09/09/19  12:33:12 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam robić zakupy na tej stronie. Ich ceny są na każdą kieszeń i w większości mają darmową wysyłkę. Czas wysyłki też jest dość szybki i towar który przychodzi jest dobre jakości. Będę każdemu polecać tą firmę
Klaudia Guziałek  | 08/09/19  14:29:04 | Opinia o sklepie :
Większość rzeczy do pracy z rękodziełem zamawiam właśnie na aliexpress. Wszystko zgodnie z opisem, nic nie śmierdzi chińszczyzną. Wysyłka w miare szybko. Są rzeczy które przychodzą już po 10 dniach a są też takie na które czekam 1.5msc. Polecam
Izabela Szczęsna  | 07/09/19  16:31:00 | Opinia o sklepie :
W sklepie internetowym AliExpress można kupić dosłownie wszystko. Ceny są bardzo niskie. Produkty nie zawsze są dobrej jakości. Na przysyłke czeka się do ok. 1 miesiąca. Strona internetowa jest jasna i klarowna. Miło się z niej korzysta.
Vanessa Kozłowska  | 07/09/19  15:55:23 | Opinia o sklepie :
Jestem zawsze zadowolona z produktów. Są w świetnej cenie, dobrej jakości. Wielu z produktów nie można dostać w sklepach stacjonarnych. Nie ma problemu ze zwrotami produktów. Minusem jest długie czekanie na przesyłkę, ale jest warto!
Małgorzata Szymczak  | 06/09/19  16:38:13 | Opinia o sklepie :
Sklep Aliexpress jest jednym ze sklepów z którego najczęściej zamawiam produkty tj. ubrania, akcesoria dla dzieci, akcesoria do kuchni. Dzięki darmowej dostawie nie muszę przejmować się kosztami wysyłki. Bardzo cenię sobie ten sklep i polecam.
Asia Zielińska  | 06/09/19  12:00:38 | Opinia o sklepie :
Aliexpres to sklep o przejrzystym wyglądzie łatwiej obsłudze, dostępność wielu jerzyków w wyszukiwarce, można go porównać z polskim odpowiednikiem allegro. Ceny są niskie, dodatkowo najczęściej nie ma opłat za przesyłkę
Karolina Piłaszewicz  | 07/09/19  06:12:01 | Opinia o sklepie :
Bardzo tanie rzecz,y ciekawe promocje i super program do zbierania punktów. Dużo produktów z darmową dostawą, mój ulubiony sklep internetowy
Kamila Chwesiuk  | 05/09/19  22:28:20 | Opinia o sklepie :
Super produkty. W miare szybka przesylka. Niskie ceny. Codziennie nowe promocje. Każdy znajdzie cos dla siebie. Polecam kazdemu kto lubi kupic tanio i fajne rzeczy. Na przesylke warto czekać. Zamawiajac ciuchy wszystko sie zgadza.
Joanna Bieńkowska  | 05/09/19  16:04:22 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep. Różnorodność produktów i cen. Nie zawsze co chińskie jest złe - wielokrotnie się o tym przykonałam. Teraz najpierw szukam na Aliexpress a później w Polsce i najczęściej jednak wolę poczekać i mieć z Chin.
Dagmara Dawidowicz  | 03/09/19  10:21:21 | Opinia o sklepie :
Super sklep. korzystam z fajnych promocji, można znaleźć naprawdę super rzeczy ! Zachęcam wszystkich do przeglądania, można przy okazji sobie trochę zarobić. Gwarantuje świetną zabawe. Polecam zainteresowanym ;)
Ania Matuszczyk  | 30/08/19  17:07:28 | Opinia o sklepie :
Zawsze dostaje to co zamówiłam, oczywiście czas dostawy jest długi, ale gdy się człowiek nastawi to wytrzyma, a cena dwa trzy razy mniejsza, oczywiście należy wystrzegać się bardzo tanich artykułów bo jakości wtedy nie ma żadnej
Karolina Szneler  | 29/08/19  14:45:14 | Opinia o sklepie :
Doskonałe miejsce na poszukiwania i zakupy wymarzonych i potrzebnych rzeczy! Zawsze jestem zadowolona i ze zniecierpliwieniem oczekuję przesyłek. Warto na nie poczekać. Towary są dobrej jakości i w znakomitych cenach, a wybór nieograniczony!
Sylwia Król  | 28/08/19  10:16:57 | Opinia o sklepie :
AliExpress to według mnie świetny sklep! Ceny bardzo niskie, a wybór bardzo duży. Masa produktów, które niestety nie są dostępne w Polsce można kupić właśnie w tym sklepie. Nie żałuję ani jednego zakupu z tego sklepu.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 4,00% CashCoins
Koszula + sweter -50% na drugą sztukę
Kod:GIFT- 50 M
ODBIERZ 4,00% CashCoins egmont.pl
visit register click click