ODBIERZ DO 4,00% CashCoins Tatuum

AliExpress Opinii(e)


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu AliExpress

AliExpress wielobranżowy sklep ze zniżkami

AliExpress to wielobranżowy sklep oferujący produkty w znakomitych cenach. Posiada wysoką jakość ponad 100 milionów produktów w 6000 różnych kategorii. Dostawa na całym świecie - ponad dwieście krajów. Bezpieczne płatności. Bezpieczeństwo zakupu - Ochrona Użytkownika podczas całego procesu zakupu. Help Center 24/7 - całodobowa obsługa zgłoszeń. Zakupy mobilne.

AliExpress Opinii(e)

Magdalena Was  | 21/08/19  22:14:56 | Opinia o sklepie :
Bardzo polecam sklep internetowy. Zamówienia naprawdę przychodzą mniej niż w miesiąc. Kontakt ze sprzedawcami polecam, jak najlepszy. :) Rzeczy można kupić tanio i nawet dobrej jakości, gdzie nie spodziewałam się tego na początku :)
Izabela Gorczyca  | 20/08/19  09:14:54 | Opinia o sklepie :
Bardzo polecam sklep. Znajdziesz w nim wszystko czego potrzebujesz. Ceny konkurencyjne. Często są jakieś promocje. Bardzo duży wybór. Szeroka gama asortymentu. Każdy znajdzie to czego potrzebuje. Ceny są bardzo niskie.
malgorzata siring  | 19/08/19  08:23:15 | Opinia o sklepie :
Wszystko czego potrzeba w jednym miejsciu, kontakt ze srzedawcami dobry,czeste rabaty, mozliwość negocjowania kosztow przesylki. Przy duzych zakupach mozliwosc niegocjowania cen, lub/i gratisow. Jedynie co tzreba sie nastawic ze przesylki przychodza w czasie od tyg-2 miesiecy.
Maria Remiszewska  | 08/08/19  20:54:48 | Opinia o sklepie :
Korzystam z aliexpress już od dłuższego czasu i stwierdzam że warto. Czas dostawy zazwyczaj jest krótszy niż podany A jak coś się dzieje to dopiero w PL nawalają.Komunikacja ze sprzedawcą przebiega bez problemu.Osobiście piszę po ang. i szybko otrzymuję odpowiedź. Zdecydowanie polecam
Katarzyna Richtszajd  | 07/08/19  05:50:03 | Opinia o sklepie :
Aliexpres to niesamowity wybór produktów oraz przystępne ceny, rabaty i promocje na dany produkt. Wszystko ma swój ład i skład co umożliwia łatwe poruszanie się po sklepie online. Przejrzyście wyeksponowany towar
Ewelina Stasiak  | 06/08/19  21:05:53 | Opinia o sklepie :
Zamawiam tam reguralnie i zawsze wszystko przychodzi. Nie musiałam robić zwrotów ponieważ wszystko przychodzi zgodnie z zamówieniem. Raczej nie czekam dłużej niż miesiąc. Niskie ceny a jakość super. Polecam.
Sylwia Szczecińska  | 06/08/19  23:23:05 | Opinia o sklepie :
Dostępny jest szeroki wybór dosłownie wszystkiego, a produkty, z racji tego, że sprzedawane są najczęściej bezpośrednio przez chińskich producentów, kuszą bardzo niskimi cenami. Platforma ta oferuje bogaty wybór towarów ze wszystkich działów odzież, elektronika, wyposażenie wnętrz.
Katarzyna Kocaj  | 06/08/19  18:34:22 | Opinia o sklepie :
Wszystko przebiegło zgodnie z opisem. Czas wysyłki to około 3 tygodnie, co mieściło się w przedziale czasowym podanym na stronie. Produkt spełnił moje oczekiwania. Był on zapakowany w sposób odpowiedni by zapobiec zniszczeniu.
Ewa Krenic  | 05/08/19  14:02:58 | Opinia o sklepie :
Dużo razy zlecałam różne zamówienia na Ali Express. Zazwyczaj przesyłki docierały maksymalnie w miesiąc lub półtora. Raz na głośnik czekałam tylko 2 dni!!! Sprzedawcy są bardzo mili. Polecam serdecznie.
Magdalena Wi?niowska  | 03/08/19  11:19:06 | Opinia o sklepie :
Bardzo lubię tę stronę. Łatwo można wyszukać to, czego akurat mi potrzeba, za mega niska cenę produktu jak i przesyłki. Dzięki opiniom klientek i zamieszczonych na nich zdjęciach można łatwo ocenić jakość produktu. Polecam gorąco!!!
Marcin Rosa  | 02/08/19  20:21:51 | Opinia o sklepie :
Bardzo ciekawy sklep z mnóstwem produktów. Co prawda trzeba zwracać uwagę skąd się zamawia produkty cz to są stany czy Chiny. Paczki docierają w zależności skąd są wysłane. Polecam ten sklep aby wygodnie kupować w domu.
Marta Skiepko  | 01/08/19  09:00:00 | Opinia o sklepie :
Alliexpress jest fajnym sklepem bo można kupić tak naprawdę wszystko w bardzo konkurencyjnych cenach a także rzeczy niedostępne w Europie w sklepach stacjonarnych. Jeden minus zakupów, że trzeba długo czekać na przesyłkę.
Bogumiła G.  | 31/07/19  06:47:31 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona. Rzeczy otrzymuje zawsze stosunkowo szybko i to, co zamawiałam:) Panel do zamawiania jest przejrzysty, intuicyjny. W sklepie jest mnóstwo rzeczy, jeśli ktoś czegoś poszukuje to na pewno tam znajdzie. Polecam!
Artur Scholz  | 27/07/19  08:32:13 | Opinia o sklepie :
Naprawdę warto tam od czasu do czasu zaglądać, najlepiej mieć swoje wybrane sklepy bo oferta tak bogata, że można godzinami szukać swojego wymarzonego produktu, uwaga na rozmiary przy kupowaniu odzieży
Maja Sobieraj  | 27/07/19  13:17:16 | Opinia o sklepie :
Warto poczekać 2 tygodnie na przesyłkę z Aliexpress, gdy mamy ją za tak niską cenę. Uważam że można tam wynaleźć naprawdę fajne i ciekawe rzeczy za niską cenę. Najbardziej lubię tam kupować różne gadżety lub artykuły do szkoły.
Weronika Nika  | 22/07/19  10:37:56 | Opinia o sklepie :
Sklep naprawdę godny szczerego polecenia . Oferuje bardzo szeroki wybór wszelkiego asortymentu, znajdziemy tu dosłownie wszystko. Produkty dostepne w dobrej jakości oraz w przystępnych cenach . Polecam
Monika Marcinkiewicz  | 21/07/19  10:56:40 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam robić zakupy na Aliexpress. Po pierwsze niskie ceny i darmowe wysyłki z Chin, nawet gdy kupujesz coś za kilkadziesiąt groszy. Łatwa obsługa, można nawet ściagnąć aplikację na telefon co jest bardzo wygodne. Najważniesze we wszystkim jest bezpieczeństwo zakupów.
Joanna Niestrata  | 18/07/19  13:15:04 | Opinia o sklepie :
Ostatnio dokonywałam zakupu produktów na wesele: welonu ślubnego, paska do sukni ślubnej oraz sukienek na lato. Niestety opisy produktów często różnią się od produktu rzeczywistego - zamiast welonu podwójnego otrzymałam pojedynczy, jakość wykończenia kiepska.
Ewelina Binkowska  | 17/07/19  17:17:50 | Opinia o sklepie :
Moim zdaniem świetny portal . Można znaleźć tam wszystko w świetnej cenie !Czas wysyłki jest dłuższy niż w standardowych sklepach online ale warto czekać ! Wiele fajnych gadżetów , które nie kosztują majątku .
Magdakena Makarska  | 16/07/19  22:28:39 | Opinia o sklepie :
Świetny sklepik internetowy, osobiście zamawiam bardzo często..ceny są przystepne (wręcz tanio) jednak na niektóre rzeczy trzeba niestety troszkę poczekać ale moim zdaniem się opłaca .. polecam wszystkim
Agnieszka .  | 04/07/19  16:28:38 | Opinia o sklepie :
Super sklep gdzie można kupić wszystko. Ceny niższe niż na allegro( wiadomo, że nie wszystkiego). Niestety sprzedawcy często dają jakiś tani produkt żeby zachęcić na wejście na ich sklep. A to co nas interesuje jest droższe.
Nika Nika  | 13/06/19  07:08:56 | Opinia o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien polecenia. Oferuje niesamowicie szeroki wybór wszelkiego asortymentu w każdej możliwej kategorii. Każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie, wszystko w przystepnych cenach. polecam
małgorzata  | 12/06/19  07:25:54 | Opinia o sklepie :
Bardzo lubię robić zakupy na aliexpress-ie. Jest tam wiele interesujacych mnie produktów w niezwykle atrakcyjnych cenach. Jedynym minusem jest czas przesyłki który niekiedy jest za długi. Ale generalnie warto!
Angelika Konys-Boudissi  | 11/06/19  18:53:34 | Opinia o sklepie :
Lubię robić zakupy na AliExpress ponieważ zawsze tam coś fajnego w bardzo niskieh cenach . Jest bardzo duży asortyment i dobry kontakt że sprzedawcami. Polecam jeśli szukasz bardzo tanich towarów. Polecam .
Emilia Ka?mierczak  | 04/07/19  05:04:27 | Opinia o sklepie :
Moja ulubiona strona. Zamawiamy z rodziną zawsze mnóstwo rzeczy i zawsze wszystko bezproblemowo dochodzi. Wszystko w bardzo dobrym stanie oraz cenie. Inspirujące, ciekawe i nowoczesne produkty. Polecam serdecznie.
Malgorzata Foremniak  | 04/07/19  20:08:51 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep. Moje córki robię w nim bardzo dużo zakupów. Pomimo długiego czasu oczekiwania można kupić tanie i ciekawe rzeczy. Do tego darmowa dostawa. Ja przeważnie kupuje odzież i jestem bardzo zadowolona. Super
Adam Lewandowski  | 05/07/19  14:11:38 | Opinia o sklepie :
Witam i zapraszam serdecznie wszystkich niezdecydowanych klientów do odwiedzenia AliExpress Posiadają roznorodny asortyment. Ciekawe oferty rabatów i promocji. Pozytywne opinie wielu klientów. Jeśli raz skorzystacie z tego sklepu nie zechcecie już go zmieniać na inny tak jak ja.
Monika Holona  | 28/04/16  20:47:55 | Opinia o sklepie :
Booooska strona!! Poleciła mi ją koleżanka i powiem szczerze, że zaniemówiłam z wrażeni. Nie ma rzeczy której nie można tam kupić :) a biżuteria .. o matko... jestem na drodze do wielkich zakupów. Polecam ZDECYDOWANIE!!
Anna Orzyńska  | 07/09/16  18:57:38 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep. Naprawdę bardzo dużo najprzeróźniejszych towarów, po bardzo atrakcyjnych cenach. Każdy na pewno znajdzie coś dla siebie i dla bliskich. Polecam wszystkim robiącym zakupy przez internet
Jolanta Staszewska  | 27/09/16  08:50:15 | Opinia o sklepie :
Witam, polecam sklep Ali Express super produkty w jakże atrakcyjnych cena, jedyny mankament dosyć długi czas oczekiwania na produkt, ale mimo to warto czekać ponieważ każda rzecz da satysfakcję i wynagrodzi czas oczekiwania POLECAM
Sandra Nyczka  | 08/12/16  13:09:24 | Opinia o sklepie :
Polecam zakupy na AliExpress. Mozna tam znalezc ciekawe produkty w okazyjnych cenach. Korzystajac z darmowej wysyłki opłaca się kupić za grosze. Na wysyłkę czeka się do 2 miesiecy, ale naprawde warto.
Natalia Indycka  | 24/03/17  13:18:21 | Opinia o sklepie :
Nie ma takich wiele jak ten sklep. Znajdziesz tu szeroki asortyment produktów, nie musisz skakać po różnych stronach robiąc zakupy. Ceny trafiają się o wiele niższe niż w przeciętnych sklepach. Dostaniemy nawet sprzęt i kosmetyki.
Anna Kołodziejczyk  | 08/04/17  19:47:40 | Opinia o sklepie :
Super aplikacja., fajne tanie.rzeczy od.a.do.z... najfajnieksze jest wyczekiwanie na listonosza, mozna tam wydaccala.swoja pensje, chora jestem jak cos nie kupie.przez dzien, uzaleznia ! Polecam wszystkim
Barbara Węgrzynek  | 10/04/17  08:27:28 | Opinia o sklepie :
Stronka ,gdzie można znaleźć naprawdę chyba wszystko. Ceny niskie, możliwość obejrzenia zdjęć towaru na żywo w komentarzach. Trzeba tylko dokładnie sprawdzać wymiary, bądź dopytać sprzedającego. Szybki kontakt i często darmowa wysyłka.Polecam
Angelina Zając  | 11/04/17  22:05:53 | Opinia o sklepie :
Szybka dostawa, łatwa wymiana. szeroki asortyment, dla kobiet, również kobiet w ciąży :) Wiele stylów i fasonów coś dobrego dla każdego. Można łatwo i szybko zamówić, miła obsługa przy rozmowach telefonicznych.
Anna Dudzińska  | 03/05/17  14:32:00 | Opinia o sklepie :
super sklep trochę długa dostawa ale za taką cenę można poczekać produkty dobre można tam zanieść wszystko czego człowiek pragnie nie ma problemów ze zwrotem gotówki jeśli towar nie dojdzie lub dojdzie uszkodzony
Agnieszka Przychodzka  | 04/05/17  13:04:25 | Opinia o sklepie :
Uważam, że jest to naprawdę fajny sklep. Osobiście zamówiłam tam kilka rzeczy i tak jak było napisane w opisie tak i również wyglądało w rzeczywistości. Faktycznie przesyłka idź trochę dłużej ale bez problemu docierają takie artykuły jakie były zamówione. POLECAM!!!
Paulina Gajek  | 12/05/17  19:02:03 | Opinia o sklepie :
Polecam wszystkim zakupy przez AliExpress ! Jestem bardzo zadowolona z zakupów z tej strony. Świetnie uporządkowana strona. Łatwe, szybkie zakupy! Zachęcam do odwiedzenia tej strony, bo warto napewno :)
Anna Lachowska  | 16/05/17  09:22:39 | Opinia o sklepie :
Słyszałam, że w tym sklepie można kupić wszystko w niebotycznie niskich cenach. Ani wszystko, ani wcale tak tanio, za to jakość tego, co kupiłam- tragiczna. Wiele zamieszania o nic, nie polecam, można to samo kupić na najbliższym bazarze.
Iwona Kokosza  | 26/05/17  09:39:56 | Opinia o sklepie :
AliExpress.com. jest jednym z coraz popularniejszych w Polsce serwisów zakupowych , kupisz tu prawie wszystko od zabawek po ubrania, telefony, akcesoria do domu w atrakcyjnych cenach, wszystko czego potrzebujesz znajdziesz na tym portalu.
Sylwia Chrabąszcz  | 02/06/17  08:34:15 | Opinia o sklepie :
W tym sklepie naprawdę można wszystko znaleźć. A ceny są atrakcyjne dla każdego. Szkoda tylko, że nie ma prostszego przejścia do cen podanych w złotówkach. No i wysyłka jest długa, ale końcowy produkt ze względu na niską cenę jest wart oczekiwania.
Dominika Dembna  | 10/06/17  12:43:48 | Opinia o sklepie :
Uważam, że to jeden z najlepszych sklepów, gdzie można kupić dosłownie wszystko. Ceny są bardzo dobre, opłaca się robić tam zakupy. Koszty wysyłki, też nie są przesadzone. Nie znam lepszego sklepu online z tak dużym asortymentem i z wysyłką nie ma żadnego problemu.
Mariola Pietrzik  | 15/06/17  17:36:57 | Opinia o sklepie :
Jestem stałą klientką Aliexpres i zaglądam tam regularnie, ponieważ nie lubię wydawać więcej za coś, co mogę kupić taniej, a to gwarantuje mi własnie ten serwis.. Zawsze znajdę tu coś ciekawego dla siebie. Polecam.
Malwina Jastrzębska  | 16/06/17  08:24:53 | Opinia o sklepie :
AliExpress poleciła mi znajoma. Fajne promocje i dostawa zamówionego towaru jest szybka. Rzeczy takie same jak na zdjęciach polecam sklep duży wybór jest . polecam z całego serca nie wyobrażam sobie życia bez takiego sklepu pozdrawiam
Paulina Latos  | 21/06/17  06:59:25 | Opinia o sklepie :
Ciekawe produkty w przystępnych cenach. Bardzo łatwa płatność w złotówkach. Czas oczekiwania za przesyłkę waha się między 2 tygodnie , a 2 miesiące. Przed zakupem warto zobaczyć zdjęcie interesującej rzeczy w wiadomościach zwrotnych.
Natalia Budziak  | 01/07/17  08:50:28 | Opinia o sklepie :
Serdecznie polecam zakupy na AliExpress , mega fajne produkty w bardzo bardzo przystępnych cenach . Dla każdego znajdzie się tam coś fajnego ! Gorąco polecam i zachęcam do zakupów z całego serduszka !!
gosia w  | 09/07/17  06:59:56 | Opinia o sklepie :
ten internetowy sklep jest naprawdę dobrze zaopatrzony można tu znaleźć prawie wszystko żeby się dobrze ubrać a przy tym nie przepłacać Jedyny minus to to że dobrze by było znać język angielski
Joanna Walkowiak  | 01/08/17  13:49:47 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep, bardzo dobra obsługa i szybka dostawa. Wymiana w razie potrzeby też bardzo szybko i sprawnie. Super, bez problemów i frontem do klienta. POLECAM !!! zamówienie zrealizowane zgodnie z ofertą. Firma reaguje na uwagi klienta.
Agnieszka Figoluszka  | 06/08/17  23:30:27 | Opinia o sklepie :
Sklep Aliekspress posiada bardzo duży asortyment produktów z całego świata zwłaszcza Azji. Najczęściej dostawy do Polski są darmowe. Bardzo korzystne ceny. Dużo nowości. Artykuły markowe jak i gorszej jakości. Jedyny minus długi czas oczekiwania na towar
Jolanta Filipiak  | 21/08/17  04:43:59 | Opinia o sklepie :
Tanio, sprawnie i skutecznie. Klient zadowolony, tak jak i ja po otrzymania zamówionego przeze mnie towaru w tym sklepie. Obsługa klienta zadowala nawet grymaszących. Duży wybór towaru, taniej nawet niż gdzie indziej w necie:-)
Marta Sztulc  | 21/08/17  15:55:26 | Opinia o sklepie :
Witam, portal aliexpress polecam jak najbardziej dla wszytskich osób poszukujacych tanszych ofert dla kazego. Pomimo, że dostawa trwa ok 30 dni , warto czekać. Koszt towaru jest tańszy i przesyłka darmowa.
Sabina Pońska  | 23/08/17  11:28:48 | Opinia o sklepie :
Zakupy na AliExpress są przyjemne i przede wszytskim w bardzo dobrych cenach, możemy tam znaleźć wszystko czego potrzebujemy. Przesyłki docierają nienaruszone i szczelnie zapakowane, Polecam wszytskim zakupy na AliExpress.
Aleksandra Wrońska  | 31/08/17  16:39:04 | Opinia o sklepie :
NIskie ceny, produkty nawet dobrej jakości. bogata oferta kuponów i zniżek. Codziennie nowe oferty przecen. Darmowa wysyłka. Długo czeka się na wysyłkę, ale produkt idzie z zagranicy więc coś za coś. Odpowiedni stosunek ceny do jakości
Maria Wrońska  | 31/08/17  16:50:30 | Opinia o sklepie :
Niskie ceny produktów, nawet dobra jakość. Duża oferta kuponów i zniżek. Codziennie inny produkt przeceniony. Darmowa wysyłka. Jedyny minus to długie oczekiwanie na wysyłke, ale produkt idzie z zagranicy
Renata Sarnecka  | 11/09/17  09:40:12 | Opinia o sklepie :
AliExpress wszedł na polski rynek przebojem jako dostawca chińskich gadżetów w całkiem dobrej, lepszej niż zadowalającej jakości - fakt, że przez to trzeba trochę dłużej poczekać na transport, ale za to ceny są ok!
Aleksandra Wasilewska  | 18/09/17  20:18:33 | Opinia o sklepie :
zamawiałam i zamawiam wielokrotnie ! wszystkie paczki przychodzą. Ani razu nie miałam nie małej sytuacji z jakimkolwiek sprzedawca. Dobra jakość po niższej cenie. Jestem ciągle zadowolona. dotąd zamawiałam drobne rzeczy, nic po wyżej 20 dolarów
Agnieszka Sobala  | 06/10/17  14:57:10 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep ,bardzo duzo asortymentu jest w czym wybierac ,bardzo mili ludzie,co prawda troszke sie czeka na towar ale warto. Jak sprobujesz to cie na prawde wciagnie.Jest co u nich ogladac i przegladac Maja darmowa przesylka .Polecam
Anita Zadora  | 08/10/17  13:49:40 | Opinia o sklepie :
Na Ali Express można znaleźć dosłownie wszystko. A dodatkowo ceny są na prawde niskie. Są rzeczy marnej jakości, ale są też indentyczne jak w naszych sklepach, a o wiele tańsze. Niestety trzeba troche się oczekać na przesyłke,
Anna Zwolińska  | 10/10/17  21:39:48 | Opinia o sklepie :
towar zamowiony poki co realizacja dosc szybka ale zobaczymy kiedy i jak dotrze :-) czekam z niecierpliwoscia na jej przybycie :-) szkoda ze nie ma opcji za pobraniem bo z takiej zdecydowanie wole korzystac
dorota winnicka  | 22/10/17  21:00:51 | Opinia o sklepie :
Sklep, w którym znajdziesz wszystko, czego potrzeba i to bez wychodzenia z domu, do tego w super cenach. Do koloru, do wyboru. Jedyna wada to czas oczekiwania i to, że niestety nie wszystko dochodzi, zdarza się, że coś po drodze zaginie.
Weronika Domagała  | 23/10/17  09:22:30 | Opinia o sklepie :
Sklep jak najbardziej godny polecenia ! Szeroki wybór wszelkiego asortymentu dla dzieci jak i dorosłych, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Ceny bardzo przystępne, a wysyłka tania i szybka. Polecam serdecznie
Anna Patok  | 02/11/17  05:59:03 | Opinia o sklepie :
Super sklep mozliwosc sciagniecia aplikacji na tel, latwe korzystanie, super ceny i promocje. Duzo fajnych rzeczy dla dzieci i . Strona godna polecenia, duza ilosc pozytywnych opini od zadowolonych klijentow
Alina Szymczak  | 03/11/17  05:10:05 | Opinia o sklepie :
szkoda , że tylko w języku angielskim, nic a nic z tego co tam jest niestety ale nie rozumie a szkoda może udało by się coś kupić tylko niestety moje dochody są w złotówkach a nie euro ani dolarach, pozdrawiam
Ewelina Niżyńska  | 09/11/17  16:39:14 | Opinia o sklepie :
Super sklep polecam zakupy to takie polskie allegro tylko dużo większy wybór asortymentu i darmowa przesyłka.Dużo okazji na zakup fajnej i przydatnego rzeczy w niskiej cenie polecam szczerze aliexspres
Izabela Trawińska  | 10/11/17  03:19:19 | Opinia o sklepie :
Moim zdaniem sklep internetowy aliexpress ma ciekawe przedmioty jak ciuchy, sprzęty elektryczne itp.. Ceny nie sa wygórowane. Obsluga mila i szybka. Jedyny minus jest taki ze trzeba czekac dlugo na przesylke.
Oliwia Wróbel  | 14/11/17  08:12:37 | Opinia o sklepie :
Super Sklep! Tanio, łatwa obsługa aplikacji, szybkie przelewy, sama robie tam zakupy bardzo często. Zawsze wszystko przychodzi na czas. Polecam bardzo każdemu chcacemu zrobić super zakupy za małą ilość pieniędzy !:)
Karolina Micielska  | 18/11/17  18:35:31 | Opinia o sklepie :
Aliexpress to najlepsza strona jaką znalazłam jest tam kompletnie wszystko czego potrzebujemy a nawet te rzeczy o których nie mieliśmy pojęcia ze są nam potrzebne :P Dodatkowe napięcie oczekiwania na listonosza podnosi walor zakupów. Bardzo serdecznie polecam wszystkim zakupoholikom.
Monika Morańska  | 20/11/17  22:24:37 | Opinia o sklepie :
AliExpress to bardzo ciekawa strona internetowa na której można zamówić wiele ciekawych rzeczy dla dużych jak i małych jestem bardzo zadowolona i również zamawiam z tej strony różne fajne rzeczy przychodzą dość szybko i są bardzo porządne polecam!
Sylwia Koł  | 25/09/18  02:48:20 | Opinia o sklepie :
Bardzo polecam ten sklep duze i małe zakupy za nie wielka cene. AliExpress to jedyny sklep w ktorym znajdziesz wszystko i dla siebie i nie tylko.... Twoi znajomi beda zachwyceni tym sklepem... I możliwością wyboru..
Martyna Kolasińska  | 29/09/18  21:01:32 | Opinia o sklepie :
Bardzo lubię robić zakupy na alliexepres. Można kupić bardzo tanio i dobrej, mimo wszystko jakości, ubrania dla dzieci, kobiet i mężczyzn. Drobiazgi, ozdoby do domu są tanie. Chcesz kupić tanio? Kupuj na alliexepres :)
Józef Filipiak  | 30/09/18  10:42:13 | Opinia o sklepie :
Wszystko w tym sklepie można kupić i nawet dobrej jakości, chociaż w większości z chin. Tak mi się wydaje. Trochę trzeba poczekać na dostawę, bo odległość miejsca wysyłki jest duża. Stronka sklepu jest kolorowa.
Jadwiga Zgliszewska  | 10/01/19  11:05:14 | Opinia o sklepie :
Ogromna ilość ofertowanego towaru, spore obniżki cen, często niemały cash. Wiekie starania na całej drodze trwania zamówienia. Towar tani i bardzo atrakcyjny. Kupisz sobie i na prezent - zawsze atracyjnie i w dobrej cenie.
Danuta Piątek  | 11/01/19  12:18:21 | Opinia o sklepie :
Sklep , który spełnia moje oczekiwania .Dostawa zgodnie potwierdzeniem. Jakość towarów adekwatna do ceny . Bardzo często koszt wysyłki z Chin darmowy. Zamówione rzeczy otrzymałam dobrze zapakowane, szybko .Jestem zadowolona
Daria Majorczyk  | 12/01/19  21:54:07 | Opinia o sklepie :
Zakupione produkty przyszly przed czasem za tanie pienoadze mozna kupic naprawde fajne rzeczy. Wszystko idzie sprawnie. Zamawialam na AliExpress wiele razy za każdym razem dostawalam produkt ktory zamowilam
Angelika Lachowicz  | 14/01/19  09:09:01 | Opinia o sklepie :
Polecam ponieważ produkty z Chin są dobre a czas oczekiwania trwa od miesiąca do dwóch. AliExpress ma bardzo tanie rzeczy i darmową przesyłke. Na tej aplikacji bardzo często zamawiam różne rzeczy . W porównaniu do przesyłek do PL trzeba placić za transport a w Chinach tego nie ma.
Ewa Cichorczyk  | 15/01/19  00:36:25 | Opinia o sklepie :
Korzystam już parę dobrych lat z aliexpresu jestem bardzo zadowolona produkty dobrej jakości, ceny bardzo atrakcyjne. Polecam z czystym sercem. Kupuje produkty użytku domowego, ubrania, akcesoria itp.
Weronika Ostojska  | 16/01/19  22:47:20 | Opinia o sklepie :
Polecam aliexpress jest bardzo dobra aplikacja tylko trochę długo paczki dochodzą . Mi dziś doszły dwie paczki z kolczykami w bardzo dobrej jakości . Polecam serdecznie sklep chiński aliexpress . Polecam
Marta Krawczak  | 17/01/19  09:42:47 | Opinia o sklepie :
Jeszcze się nie zawiodłam na tej platformie. Kontakt ze sprzedającymi wyśmienity, a czas przesyłki umiarkowany. Również często wysyłka jest darmowa. Przyznanie CashBacków również następuję dość szybko.
Ewelina Arrasz  | 18/01/19  18:05:40 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep. Jest bardzo duży wybór produktów w śmiesznie niskich cenach. Chociaż za pierwszym razem bałam się tam zamawiać bo jednak na przesyłkę czeka się bardzo długo ale jednak wszystko dotarło w jak najlepszym porządku. Polecam
Adrianna Owsianka  | 21/01/19  19:38:07 | Opinia o sklepie :
Polecam! Super promocję duży wybór,ekspresowa wysyłka, świetne ceny, bardzo fajna aplikacja. Zakupy w niej to przyjemność, zamawiałam już kilka razy jestem zadowolona, szybko i pewnie, duży wybór. Dziękuję
Marzena Nowak  | 23/01/19  20:56:32 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam, pomimo długiego czasu oczekiwania ceny bardzo atrakcyjne. duży wybór produktów, z różnych dziedzin życia. Najczęściej kupuję jakieś małe rzeczy. Warto zauważyć, że koszty dostawy są w większości darmowe
Marcelina Sztuba  | 25/01/19  21:34:07 | Opinia o sklepie :
nietypowy problem -dywaniki do angielskiego samochodu w kolorze czerwonym. Na AliExpress to żaden problem! jedyny minus to czas oczekiwania bo to kilka tygodni, ale jesteśmy tego świadomi zamawiając wlasnie tam. a mąż? zachwycony z prezentu!
Kamila Trojanowska  | 30/01/19  13:10:42 | Opinia o sklepie :
Polecam. Latwy i szybki kontakt ze sprzedawca, mozliwosc sledzenia przesyłki, jedynym minusem jest czas oczekiwania na zamówiony towar. Ceny bardzo niskie a najlepsze jest to, że jest duzo rzeczy z darmowa wysyłką
Patrycja Marcelina Duch  | 31/01/19  10:01:24 | Opinia o sklepie :
Witam wszystkich bardzo serdecznie ! Piszę komentarz na temat tego sklepu internetowego poniewaz jestem bardzo zadowolona. Wszystko co potrzebne znajdziecie tutaj, szybka obsługa a takze wysylka . Bardzo polecam
Patrycja Duch  | 31/01/19  10:43:38 | Opinia o sklepie :
Bardzo bardzo polecam ten swietny sklep wszytsko czego potrzebuje znajde zawsze tu , nie ma problemu z obsluga a takze dostawa. Jestem bardzo zadowlona z tego sklepu. POlecam jak najbardzej i zachcecam do kupna
Anna Klich  | 01/02/19  11:15:04 | Opinia o sklepie :
Bardzo lubię ten sklep. nigdy nie czekałam na przesylkę dłuzej niz miesiąc, często zdarzają się przesyłki darmowe. Ceny bardzo niskie a zdarza się znaleźć prawdziwe perełki, ja już kilka mam w swojej szafie.
Daniel Miśkiewicz  | 01/02/19  14:41:14 | Opinia o sklepie :
Często robię zakupy przez alliexpress i jestem zadwolony, Dobre ceny produktów. Zazwyczaj kupuje jakieś drobne rzeczy ale wszystko jak najbardziej dochodzi w miarę szybko. Polecam wszystkim znajomym.
Aleksandra Biegun  | 01/02/19  21:28:41 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny portal internetowy w których praktycznie można kupić wszystko. Na przesyłkę jednak trzeba trochę poczekać. Opisy na stronie nie są wystarczające dla polskojęzycznego użytkownika. Mimo wszytko polecam!
Ewa Krupińska  | 05/02/19  05:54:31 | Opinia o sklepie :
Ostatnio to moj ulubiony sklep internetowy. Ogromna ilość produktów różnego rodzaju sprawia że jest w czym wybierać jeśli się czegoś konkretnie szuka. Ceny przystępne czasami bardzo okazyjne. Termin realizacji różny jednak warto zaczekać na zamówiony towar. Polecam.
Ewa Konieczna  | 05/02/19  12:34:39 | Opinia o sklepie :
Zdecydowanie polecam,co prawda czas oczekiwania na przesyłkę nie jest krótki ale rzeczy są wspaniałe w dodatku w bardzo niskich cenach. Jakościowo tez bardzo fajne, bezproblemowy kontakt z obsługą i zwrotami.
Gabriela  | 08/02/19  09:20:02 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep, korzystając z aplikacji, potrafię godzinami oglądać produkty i znajduje to czego chce :) Jakość wielokrotnie idzie za ceną. Polecam serdecznie. Wielokrotnie przesyłki przychodzą do mnie przed czasem wyznaczonym przez sprzedawców.
Jolanta Jawor  | 13/02/19  20:12:24 | Opinia o sklepie :
bardzo fajny sklep. dużo przydatnych rzeczy można znaleść. zakupy bardzo łatwe i wygodne. godne polecenia. zawsze można dogadać się ze sprzedawcami. jestem zadowolona często kupuje na ali bo są ekstra promocje i niskie ceny,
Monika Leonik  | 16/02/19  08:46:00 | Opinia o sklepie :
AliExpress to dla mnie nowość, korzystam od niedawna, ale już jestem stałym użytkownikiem. Bardzo szeroki zakres asortymentu. Znajdę tu wszystko czego potrzebuje, dosłownie, w atrakcyjnej cenie. Polecam wszystkim
Emilia Brola  | 16/02/19  16:25:58 | Opinia o sklepie :
bardzo dobry sklep ;). produkty sa bardzo dobre. wysyłka dość szybko. Przedmioty zazwyczaj są dobrze wykonane i nie kosztują dużo. Koszty wysyłki są bardzo niskie. Kontakt ze sprzedającym oceniam na bardzo dobry, nigdy nie miałam większych kłopotów.
Sabina Ko.  | 16/02/19  21:47:19 | Opinia o sklepie :
super aplikacja na ktorej czesto dokonuje najlepszych i najtanszych produktow. czekam na nie miesiac albo w najgorszym wypadku dwa ale cena jest oszalamiajaca i godna podziwu. warto tu kupowac-gwarancja najnizszej ceny
Kamila Stępczyńska  | 18/02/19  17:31:27 | Opinia o sklepie :
Fajna stronka do robienia zakupów przez internet. Promocje i rabaty, duży wybór asortymentu. Gwarancja zwrotu pieniędzy jak towar nie dotrze do adresata co już doświadczyłam. Polecam wszystkim, naprawdę warto.
BERNADETA SZYMAŃSKA  | 18/02/19  21:59:21 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajna stronka tanie rzeczy i ubrania wysyłka też bardzo super chodź trzeba czasem dłużej poczekać ale można tam wszystko znalesc...... Polecam z całego serca zapraszam po zakupy.......... Godne polecenia...........
Beata Moszkowicz  | 23/02/19  09:55:22 | Opinia o sklepie :
W sklepie AliExpewa strafilam z polecenia. Ciężko jest złożyć reklamację, może raczej spór,gdyż nie umiem języka angielskiego, a w j. polskim nie można. Ceny mają dobre, chociaż też trzeba szukać różnych cen tych samych ofert
Sabina Mazur  | 25/02/19  15:49:54 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam stronę Aliexpress. Jest to strona na której znajdziesz wszystko w bardzo niewielkich pieniądzach. Jej dużym atutem jest fakt, że bardzo często można znaleźć darmowe przesyłki do Polski co niewątpliwie jest bardzo dużym plusem.
Martyna Gramacka  | 28/02/19  11:21:59 | Opinia o sklepie :
bardzo polecam tą stronkę, zakupy w niskiej cenie, jakość zależna od zakupionego towaru, możliwość darmowej wysyłki, jedyny minus to czas oczekiwania na zamówione produkty, jednak przy tak niskiej cenie, można trochę poczekać :)
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

ODBIERZ 2,00% CashCoins Agata
visit register click click