ODBIERZ 4,00% CashCoins egmont.pl

Allegro Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Allegro

Zakupy z rabatem w Allegro.pl

Najniższe ceny, największy wybór, pełne bezpieczeństwo w Allegro.pl!

Allegro Opinie

Paweł Trochimczuk  | 13/12/19  06:55:23 | Opinia o sklepie :
wspaniała i najprostsza w obsłudze strona do zakupów. dzięki allegro mogłem niejednokrotnie zrobić zakupy na święta, czy inne okazje jak urodziny, czy imieniny. dzięki allegro zawsze jestem przygotowany
Sylwia Bartel  | 11/12/19  21:07:16 | Opinia o sklepie :
Wszystko super, zawsze rzetelnie wykonana obsluga i na czas zamówiony produkt. Produkty nie uszkodzone, wszystko ładnie zapakowane, i nie trzeba długo czekać na dostawę. Każdy może tutaj znaleźć coś dla siebie w przystępnej cenie . Polecam
Sylwia Zych  | 11/12/19  12:56:14 | Opinia o sklepie :
Znaleźć można na tej stronie wszystko co komu potrzebne. tania roznorodna wysylka. dobra jakość. możliwość wykupienia pakietu allegro Smart - i wysyłka jest wtedy za darmo. zaufana strona. polecam serdecznie
Sylwia Szczukowska  | 10/12/19  18:04:28 | Opinia o sklepie :
Super strona internetowa. Każdy znajdzie coś dla siebie, od 1roku do 100lat.Dzieci,dorośli,sport, hobby,muzyka,motoryzacja,zdrowe odżywianie,rekreacja,działka,wystrój wnętrz,sprzęt gospodarstwa domowego oraz wiele innych Polecam!!!
Marta Jaroszewska  | 10/12/19  16:56:35 | Opinia o sklepie :
super strona. wspaniała alternatywa klasycznych zakupow bez wychodzenia z domu. Wszystkie produkty dokładnie opisane. konkurencyjne ceny. Możliwość wyboru konkrenego sprzedawcy. Dostawa do domu w przystępnej cenie.
Joanna Rygiel  | 11/12/19  09:25:04 | Opinia o sklepie :
Jestem zadowolona z zakupów na allegro. Do tej firmy można mieć zaufanie. Kupuję głównie artykuły przemysłowe. Reklamacje załatwiane są pozytywnie. Produkty są tańsze niż w sklepach stacjonarnych.Zwykle zamawiam większe ilości drobnych produktów jak np. baterie, woreczki foliowe i tp.
Hanna Górnicka  | 10/12/19  04:33:59 | Opinia o sklepie :
kapitalny sklep internetowy .wspaniałe promocje, uwielbiam tam kupować. Są wspaniali i najlepsi w sieci sklepów internetowych i najpewniejsi.
Mal MICH  | 10/12/19  10:29:26 | Opinia o sklepie :
Jedna z moich ulubionych stron gdzie można znaleźć doslownie wszystko. I bez okazji i od swięta, i coś na prezent i do użytku codziennego. Koszty wysyłek przy zakupach powyźej 40zl są praktycznie zerowe, więc ogromny plus. polecam z czysty sumieniem
Joanna Majchrzyk  | 09/12/19  21:08:15 | Opinia o sklepie :
Super sklep, w którym zawsze dostane to co potrzebuje aktualnie kupić i nie tylko. Znajdziecie tam o wiele więcej przydatnych i potrzebnych rzeczy. Dla mnie to dobry sposób na zaoszczędzenie pieniędzy i czasu
Karolina Sochacka  | 10/12/19  11:22:07 | Opinia o sklepie :
Super sklep internetowy. Można zrobić dużo fajnych zakupów za naprawdę niewielkie pieniądze i dostawa jest realizowana szybko. Sklep Allegro ma też duży wybór. Naprawdę polecam wszystkim ten sposób robienia zakupów
Anita Sienicka  | 05/12/19  19:11:26 | Opinia o sklepie :
To najlepszy sklep internetowy jaki znam. Mnostwo produktow zarowno nowych jak i uzywanych do sprzedazy. Istnieje mozliwosc licytacji jak i jest tez opcja Kup Teraz. Dzieki temu, ze mozna wystawic opinie tak kupujacemu jak i sprzedajacemu jestesmy w stanie wybrac rzetelnego sprzedawce.
Dominika Dudek  | 05/12/19  13:57:04 | Opinia o sklepie :
Allegro - super apka na tańsze i szybsze zakupy. Uwielbiam w nim zamawiać np testy ciążowe, ponieważ ich jakość jest bardzo dobra a cena o wieelee tańsza niż w aptekach. Podoba mi się też to, że przesyłki są monitorowane i skala oszustw jest ograniczona do minimum.
Karolina Ziółek  | 06/12/19  21:08:38 | Opinia o sklepie :
Wszystko super,szybko, sprawnie, mega duży wybór, z całego serca polecam każdemu, żeby robił na tej stronce zakupy. Jeszcze raz gorąco polecam
Gabriel Wylot  | 07/12/19  08:58:43 | Opinia o sklepie :
super, podobają mi sie zakupy na allegro - jest wiele plusów ale co mi sie najbardziej podoba to możliwość płacenia blikem. Jest jeszcze wiele superlatyw ale duzo by o tym pisać. Polecam wszystkim bo teraz zbliżają się swieta i czas na prezenty
Ania Trochym-Zwolińska  | 08/12/19  15:09:12 | Opinia o sklepie :
Allegro jest rewelacyjnym serwisem aukcyjnym. Szybkie i wiarygodne transakcję. Polecam wszystkim zakupy na allegro. Robię je od kilku lat przynajmniej 2 razy w tygodniu i jestem bardzo zadowolona. Na allegro można znaleźć wszystko co jest potrzebne do domu.
Agnieszka Klatt  | 08/12/19  07:40:01 | Opinia o sklepie :
Zamowilam prezenty na alegro, bardzo jestem zadowolona z dostawy. Wszystko przyszlo w bardzo dobrym stanie technicznym i nie ma problemu z dostawą do domu. Cieszę się, że już niedługo będę zamawiać resztę rzeczy na święta
flamingoz  | 07/12/19  18:00:02 | Opinia o sklepie :
Polecam zakupy, bezpiecznie i pewnie :) Można śmiało robić tutaj zakupy, duży wybór, duży asortyment. Każdy znajdzie coś fajnego dla siebie i nie tylko. Prezenty, niespodzianki i zachcianki :)
Aleksander Wilk  | 07/12/19  08:11:37 | Opinia o sklepie :
Bardzo duży wybór. W większości przypadków taniej niż gdzie indziej. Dobrze zorganizowana strona. Łatwość nawigacji. Szybki sposób przeszukiwania. Duży wybór sposobu płatności i dostawy. Łatwość zakupów. Godny polecenia.
Justyna Danielska  | 06/12/19  10:58:10 | Opinia o sklepie :
Fajna stronka, można znaleźć dużo rzeczy w przystępnej cenie. Fajne promocje, dla każdego znajdzie się coś, co go zadowoli. Szczerze mogę polecić wszystkim znajomym i nie znajomym.Jeszcze nie raz skorzystam z tej strony.
Paweł Raniszewski  | 08/12/19  11:35:16 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry sklep internetowym zawsze jest wszystko czego potrzeba. Jak tylko czegoś szukam, od razu na ALLEGRO wchodzę, wpisuje w przeglądarce i znajduje produkt. Szybka wysyłka i dostawa do domciu prosto bez zwlekania 100% polecam
Wojciech Bazydło  | 09/12/19  06:58:39 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep, mila profesjonalna obsługa, profesjonalne podejście do klienta.Dla każdego znajdzie się coś w przystępnej cenie.Szczerze mogę polecić wszystkim, jeszcze nie raz zrobię tam zakupy bo na prawdę warto.
Anna Dąbrowska  | 05/12/19  07:50:09 | Opinia o sklepie :
Polecam, sprawnie i szybko realizują zamówienia, duży wybór różnorodnych produktów. Nie ma problemu ze zwrotem czy reklamacją. Dużo opcji dostawy do wyboru: kurier, paczkomat, żabka itd. Osobiście bardzo chętnie u nich kupuję. Polecam.
Paulina Sobota  | 05/12/19  08:10:04 | Opinia o sklepie :
Często robi zakupy na allegro ale czasem koszty dostawy są większe od zamawianego produkty. Polecam allegro ale tylko i wyłącznie przy zakupie z darmową dostawą bo po opłaceniu zakupionego produktu plus koszt dostawy nie opłaca się zamawianie
Agata Borkowska  | 04/12/19  02:30:15 | Opinia o sklepie :
bardzo mi się podoba. wiele ofert w jednym miejscu. sklep godny polecenia na 100% . Koszty wysyłek również w przystępnej cenie. Obsługa jak najbardziej przykłada się do realizacji zamówień internetowych
Anna Felinska  | 04/12/19  08:04:52 | Opinia o sklepie :
Polecam. Łatwo robi się zakupy, wszystko w jednym miejscu. Szybkie transakcje, możliwość śledzenia swojej przesyłki. Wszystkie potrzebne informacje wysłane natychmiast po zakupie na e-maila. Dużo opcji dostawy do wyboru: kurier, paczkomat, żabka itd Duzym plusem jest możliwość zapłaty przy odbiorze. Zapłacić mozna również przelewem. Super sprawa.
Magda Skrzypczak  | 04/12/19  08:06:15 | Opinia o sklepie :
atrakcyjne ceny, duży wybór, wszystko można znaleźć; warto sprawdzać sprzedawców i opinie o nich, a także formy, czas i koszty dostawy (czy oby nie idzie z Chin) + (dla osób często kupujących opłacać się może pakiet Smart)
Karolina Muszyńska  | 04/12/19  12:42:45 | Opinia o sklepie :
Super sklep internetowy, można tam znaleźć dosłownie wszystko. Z całego serca polecam. Ceny adekwatne do jakości produktów. Łatwy kontakt z administratorami jak i ze sprzedawcami w tym sklepie. Wszystko jasne i czytelne.
Gabriela Braćko  | 29/11/19  22:08:26 | Opinia o sklepie :
Bardzo przyjemna transakcja w dobrej cenie, ponadto wygodna forma płatności za zamawiane produkty i opakowania solidne. Duży wybór zakupowanych produktów i modeli. Koszty wysyłki wygodne i cenowo przystępne
Grazyna Syjczak  | 30/11/19  15:30:37 | Opinia o sklepie :
Z portalu allegro korzystam już wiele lat i jestem zadowolona chociaż teraz weszło allegro lokalnie nie wszystko jest dla mnie jasne i czytelne. To co jest na allegro lokalnie to nie mogę znaleźć tego w normalnym allegro ale polecam
Daria Zapadka  | 01/12/19  13:43:26 | Opinia o sklepie :
Allegro to najlepsza platforma do robienia zakupów w Polsce. Jest bezpieczniejsza od innych portali i znika strach, że mimo zapłacenia za zakupy, nie dotrą a sprzedawca zniknie jak czarodziej po natychmiastowej wpłacie gotówki.
Dariusz Ciopiński  | 01/12/19  13:54:46 | Opinia o sklepie :
chyba najlepsza aktualnie platforma do kupowania lub sprzedaży. Pełen profesjonalizm. Gratuluję administratorom strony organizacji. Dodatkowym atutem jest zabezpieczenie dla kupujących i sprzedających.
Lidia Bukowiec  | 29/11/19  12:35:57 | Opinia o sklepie :
Polecam! Zawsze do was wracam! Ogromna ilość ofert i atrakcyjne ceny to zdecydowanie atut Allegro. Do tego wiele opcji wysyłki i łatwość dosępu do ofert. Zdecydowanie najlepsza platforma zakupowa z której korzystałam.
Ola Cikacz  | 30/11/19  02:12:38 | Opinia o sklepie :
Witam serdecznie. Allegro to jeden z ulubionych sklepów na których zamawiam wszystko online. Świetnym atutem sa niskie ceny i duzy wybór platnosci za nie. Ogólnie polecam kazdemu.
Joanna Kramerek  | 30/11/19  11:25:10 | Opinia o sklepie :
Wszystko, czego można zapragnąć w jednym miejscu, a z opcją Allegro Smart można w dodatku sporo zaoszczędzić na wysyłce. Do tego rozbudowane i intuicyjne kryteria wyszukiwania, które pozwalają łatwo odnaleźć pożądany produkt. Dla mnie najlepszy targ rozmaitości.
Szymon Michalski  | 30/11/19  12:25:15 | Opinia o sklepie :
Wszystko czego się szuka aby kupić można znaleźć w największym sklepie internetowym jakim jest allegro. Polecam wszystkim bo jest szybko i tanio. Ja kupuje tam głównie części do samochodu i jestem zadowolony.
Anna Trzcińska  | 30/11/19  13:55:45 | Opinia o sklepie :
Super sklep internetowy. Miło i łatwo robi się tam zakupy i można znaleźć naprawdę wszystko co potrzeba i to przeważnie w dużo niższych cenach niż w sklepach stacjonarnych. Świetna opcja allegro Smart, która naprawdę się sprawdza.
Katarzyna Adamiec  | 30/11/19  18:26:40 | Opinia o sklepie :
Zakupów na tym serwisie sprzedażowym można dokonywać z niezwykłą wygodą czyli kiedy chcemy, bez względu na porę dnia czy nocy. Dostępne jest tam niemal wszystko i to asortyment nowy jak i używany. Ceny są przystępne. Dużo opcji dostawy. Często robię tam zakupy. Polecam
Martyna Gramacka  | 02/12/19  22:10:59 | Opinia o sklepie :
Serdecznie polecam tę stronę. Łatwy kontakt ze sprzedającymi, można znaleźć tam wszystko czego potrzebujemy, szeroki wybór dogodnej wysyłki oraz formy płatności, łatwa obsługa strony, niskie ceny produktów.
Monika Perz  | 03/12/19  14:52:08 | Opinia o sklepie :
Duży wybór towarów, łatwa i prosta obsługa, Można wybierać wśród licznych opcji, jasne i przejrzyste zasady zakupu i zwrotu towaru. Bardzo wygodnie robi się zakupy, można też zmieniać towary zakupu, dodawać i odejmować towary z koszyka. Bardzo duża liczba towarów! Polecam.
Piotr Szkop  | 02/12/19  08:44:00 | Opinia o sklepie :
w jednym miejscu wszystko mozna znalezc oraz szybka dostawa do domu. Mozliwosc negocjacji cen, sprzedajacy wystawia fakture vat. Wszystko odbywa sie przez internet oraz telefon, sprzedajacy zazwyczaj daje gwarancje na przedmioty nawet urzywane
Kamil Gaj  | 02/12/19  09:34:15 | Opinia o sklepie :
Najlepsze promocje i szeroki asortyment. Liczne rabaty. Dużo ciekawych promocji. Dużo produktów. Świetny pomysł na dodatkowy zarobek. Można serfowac po internecie. Duży wybór telefonów komórkowych i smartfonów
Patryk Kurłowski  | 02/12/19  12:34:56 | Opinia o sklepie :
Bardzo dużo asortymentu, nie ma problemu kupna bez konta. Czysta i przejrzysta strona internetowa. Bardzo podobają mi się zakupy na allegro dużo okazji oraz promocji. Ceny na allegro są również zaskakujące
Irena Wyżanowa  | 02/12/19  13:16:31 | Opinia o sklepie :
bardzo dobra strona do kupowania różnych produktów, łatwe szukanie potrzebnych rzeczy, możliwość wyboru dostawy i miejsca odbioru zamówienia, łatwe szukanie na stronie i dobry opis, możliwość oglądania towaru
Agnieszka Piotrowska  | 03/12/19  07:39:41 | Opinia o sklepie :
Wszystko w jednym miejscu, każdy znajdzie coś dla siebie. Duży wybór, fajne promocje, fajna obsługa i szybka dostawa. Prezenty pod choinkę zamawiam tylko tu, duży wybór na każdą kieszeń. Polecam w 100%!
Julian Tyrka  | 03/12/19  08:29:45 | Opinia o sklepie :
Sklep allegro jest najlepszym internetowym sklepem. W tym sklepie możemy bardzo łatwo szybko i bezpiecznie zakupić produkty. Zawyczaj przesyłki zakupów już są na drugi dzień od zakupu. Serdecznie polecam.
Sebastian Rojecki  | 03/12/19  11:54:18 | Opinia o sklepie :
Polecam. Godny zaufania. Towar zawsze zgodny z opisem. Szeroki wybór produktów. Brak jakichkolwiek problemów z zamówieniem i wysyłką zakupionego towaru. Każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam gorąco. Warto robić tam zakupy.
Justyna Krużel  | 28/11/19  19:14:31 | Opinia o sklepie :
Wszystko super, zakupy zawsze udane. Wszystko przebiega bezproblemowo przy jakimkolwiek zwrocie. Strony jasne i czytelne..Łatwo znaleźć poszukiwana rzecz. Polecam również aplikacje do tego portalu :) :)
Klaudia Anastazja  | 28/11/19  12:30:06 | Opinia o sklepie :
Zawsze korzystam szybko łatwo wygodnie. Duży wybór ceny, różne ale zawsze ktoś znajdzie coś dla siebie. Dodatkowo bardzo szybka dostawa. Wszystko sprawne, zawsze można zadzwonić do sprzedającego i wysyłka też ekspresowa
Piotr Wosiński  | 28/11/19  17:02:13 | Opinia o sklepie :
bardzo dobry i tani sklep internetowy wszystkie zakupy sprawnie i szybko i wygodnie zawsze znajduje tu to czego potrzebuje w przystępnych cenach i zawsze przywoza zaufani kurierzy. Polecam serdecznie
Mateusz Imianowski  | 28/11/19  20:05:25 | Opinia o sklepie :
Dobry serwis aukcyjny, wiele zadowolonych znajomych, sam często kupuje różne przedmioty. Strona przeznaczona do wystawiania ofert oraz sprzedaży przedmiotów, nie tylko używanych ale i nowych, strona przejrzysta, wiele funkcji sortowania, polecam :)
Agnieszka Babczyk  | 28/11/19  23:26:41 | Opinia o sklepie :
Bardzo szybko ludzie wysyłają paczki, szybko są też dostarczane do klienta jak i przez kuriera zarówno pocztą paczki przychodzą nieuszkodzone. Ja zawsze dostawałem na czas, miła obsługa, wszystko czyste i przejrzyscie
szmerfik  | 29/11/19  07:03:58 | Opinia o sklepie :
Super wygoda-zakupy bez wychodzenia z domu-idealne rozwiązanie dla mieszkańców małych miejscowości, dobre ceny, mega duża ilość produktów do wyboru, dzięki programowi SMART nie muszę martwić się o koszty wysyłki.
Elżbieta Jarząbek  | 27/11/19  16:46:23 | Opinia o sklepie :
Zakupy w sklepie Allegro są jedne z lepszych. Asortyment artykułów jest bardzo duży, a na dodatek ceny są o wiele niższe. Obsługa jest profesjonalna. Możliwy jest szybki kontakt w zakresie uzyskania szerszej informacji o produkcie.
Krzysztof Fiebich  | 28/11/19  05:34:49 | Opinia o sklepie :
Bardzo szybko ludzie wysyłają paczki szybko są też dostarczane do klienta jak i przez kuriera zarówno pocztą paczki przychodzą nieuszkodzone ja zawsze dostawałem na czas miła obsługa wszystko czyste i przejrzyscie
Rafal Jakoniuk  | 28/11/19  09:13:38 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry sklep internetowy z dużym wyborem różnorodnych towarów i tanich cen. Tu znajdziesz wszystko co będziesz potrzebował. Polecam bardzo ponieważ się jeszcze nie zawiodlem, często zaglądam na allegro w wolnych chwilach i dokonuje zakupów.
Kamila Błasik  | 27/11/19  12:43:57 | Opinia o sklepie :
Wszystko dostępne,współpraca z serwisem allegro bardzo dobra, komunikacja ok. Ceny przystępne, wysyłki terminowe, łatwy sposób zamawiania towaru. Jestem zadowolona, i często robimy z całą rodziną zakupy na allegro. Zawsze znajdziemy co nam jest potrzebne.
Jolanta Malinowska  | 27/11/19  09:07:51 | Opinia o sklepie :
allegro to najlepsza strona do zamawiania towarów. Znajdziesz tam wszystko czego potrzebujesz, począwszy od bielizny po meble do domu. Duzy wybor towarow i rózne metody dostawy, które zadowolą kazdego klienta. Bardzo gorąco polecam.
Karolina Zielińska  | 26/11/19  17:54:54 | Opinia o sklepie :
Paczka bardzo szybko została wysłana jak również i dostarczona. Kolejny raz jestem zadowolona z allegro
Lucyna Witek  | 26/11/19  10:14:42 | Opinia o sklepie :
Polecam każdemu. Wszystko idzie kupić. Koszty wysylki przystepne. Osobiście najczęściej korzystam z tej strony aby kupic sobie lub dziecia rzeczy. Jestem bardzo zadowolona z tej strony. Polecam każdemu znajomemu
Piotr Grundkowski  | 27/11/19  10:36:57 | Opinia o sklepie :
Allegro było jednym z ważniejszych dla mnie sklepów internetowych, było bo już nie jest po wprowadzonych ostatnio zmianach. Wprowadzono allegro lokalne, które nie umożliwia swobodnego wystawiania jak i kupowania towarów.
Agnieszka Gruda  | 26/11/19  20:44:25 | Opinia o sklepie :
Bardzo polecam Allegro, można tam znaleźć super oferty sprzedażowe nowych produktów jak i używanych, bardzo łatwy kontakt ze sprzedającym jak i bardzo łatwo samemu coś wstawić i sprzedać bez żadnych prowizji oraz strzegą przed oszustwem.
Tomasz Chełpa  | 26/11/19  07:47:03 | Opinia o sklepie :
Sklep allegro jak dla mnie jest jednym z najlepszych sklepów internetowych. Jego aplikacja jest łatwa w obsłudze a sam sklep zachwyca precyzją i estetycznością. Przesyłki za każdym razem przychodziły na czas i żadna z nich nie była uszkodzona.. Jak dla mnie sklep 10/10 polecam!!
Ewelina Sokołowska-Andrzejewska  | 25/11/19  00:53:39 | Opinia o sklepie :
Mój ulubiony sklep internetowy. Mogę polecić serdecznie. Uczciwie, profesjonalnie, bardzo duży wybór produktów i usług, wygodny serwis dla użytkownika. Najlepszy i najbardziej znany sklep internetowy.
Marta Laba  | 23/11/19  18:57:00 | Opinia o sklepie :
Wszystko dostępne, komunikatywnosć ok., wspołpraca z serwisem allegro bardzo dobra. Ceny przystępne, wysyłki o czasie, brak problemow z zamawianiem. Jestem bardzo zadowolona, i czesto robimy z męzem zakupy na allegro. Mozemy znaleźć wszystko, co nam potrzebne
Marcin Kowalewski  | 23/11/19  16:07:26 | Opinia o sklepie :
Zdecydowanie polecam. Najlepszy portal aukcyjny, spośród wszystkich przetestowanych przeze mnie. Dużo bardzo interesujących promocji, bardzo konkurencyjne ceny, prosta oraz intuicyjna obsługa strony. Warto się zarejestrować
Justyna Spychalska  | 23/11/19  15:44:01 | Opinia o sklepie :
Polecam możn znaleźć wszystko czego potrzebujemy czasami w bardzo niskich cenach. Pełen kontakt ze sprzedającym możliwość wyboru sposobu wysyłki. Możliwiść zwrotu towaru. W razie problemów możliwy kontakt z Allegro.
Beata Kliś  | 23/11/19  02:16:57 | Opinia o sklepie :
Super. gdy potrzebuję coś szybko znaleźć i jest to coś specjalnego to zawsze mogę na allegro liczyć. Z poszczególnych kategorii wybieram co chcę, zamawiam i zawsze mam na czas i w stu procentach trafiony zakup.
Łukasz Cyppel  | 22/11/19  20:43:49 | Opinia o sklepie :
Allegro od 20 dwudziestu lat mojej aktywnosci rozwija się ciągle - nie ryzykuje zakupami w ciemno. W wypadku oszustwa - allegro oddaje pieniadze to powoduje ze rzadza w Polsce. np. Ebay jest duzo mniej wygodny na nasz rynek.
Lidia Nowak  | 22/11/19  20:06:32 | Opinia o sklepie :
Moja ocena to 5 dałabym dużo więcej, korzystam od kilku lat z Allegro i jestem mega zadowolona, można kupić praktycznie wszystko w atrakcyjnych cenach. Jest tanio, szybko, bezpiecznie-superowoo. Polecam.
Katarzyna Belzyt-Kaczyńska  | 22/11/19  14:24:41 | Opinia o sklepie :
Allegro to mój ulubiony portal jeśli chodzi o zakupy. Zawsze działa sprawnie i szybko. Do tego smart przesyłka to rewelacyjne rozwiązanie, dla osób, które tak jak ja dużo zamawiają. Ochrona kupującego natomiast daje komfort zakupów.
Paulina Czerbniak  | 22/11/19  09:34:42 | Opinia o sklepie :
Zakupy z sklepie Allegro oceniam 10/10 jestem bardzo zadowolona. Tanio i przyjemnie. Produkty zawsze przychodzą na czas i są jeszcze lepsze na żywo niz na zdjęciach. Koszty wysyłki również są bardzo dobre. Ja osobiście Serdecznie Polecam !
Marzena Krzempek  | 22/11/19  09:30:59 | Opinia o sklepie :
Bardzo szybkie i wygodne zakupy online.Kontakt ze sprzedającymi zawsze możliwy i szybki.Można kupić bardzo tanie i ładne rzeczy.Strona bardzo ladna klarowna i mila w obsludze.Wybor płatności bardzo rozny i dostosowany do kazdych potrzeb.
Michał Kawalec  | 22/11/19  02:30:21 | Opinia o sklepie :
Polecam bardzo przydatna jest ta strona bo dużo czasu można zaoszczędzić robiąc zakupy przez internet niż spędzać czas w sklepie poza tym dużo ciekawych produktów jest i można nawet zaoszczędzić pieniedzy
Karolina  | 20/11/19  22:27:22 | Opinia o sklepie :
Dobry sklep, o ile sprzedawcy nie chcą kombinować. Trzeba czytać i opinie o sprzedawcach, żeby w 100% być zadowolonym. Wysyłka na ogół szybka i przystępna cenowo. Ceny o wiele niższe niż w sklepach stacjonarnych.
Adam Bajek  | 20/11/19  17:00:43 | Opinia o sklepie :
Bardzo lubię ten sklep. Mnóstwo promocji, tanie opcje dostawy. Bezpieczne zakupy. Oferowane są produkty z każdej kategorii. Ciekawa strona internetowa i bardzo przyjazna aplikacja mobilna. Zdecydowanie polecam.
Paulina Świątek  | 20/11/19  20:18:13 | Opinia o sklepie :
Rewelacyjny sklep, nie ma sobie równych,mnóstwo wspaniałych ofert o przystępnych cenach, szybka dostawa do domu,wszystko na najwyższym poziomie. Czego chcieć więcej? Szczerze polecam każdemu!
Monika Słupek  | 20/11/19  13:13:05 | Opinia o sklepie :
Allegro to swietna opcja na zakupy przy których mozesz cieszyć się juz nastepnego dnia swietnym produktem. Bardzo jestesmy zadowoleni z opcji rat 0% to swietna oferta na zakupy bez dodatkowych oplat
Anna Sidorska  | 19/11/19  09:57:58 | Opinia o sklepie :
Bardzo Polecam sklep internetowy allegro . Można tam zrobić szybko zakupy i dostawa też jest bardzo szybka jak i super ceny. Jestem bardzo zadowolona ze sklepu kupuje już od bardzo dawna. Można tam znaleźć wszystko. Polecam
Ewa Żuchowska  | 18/11/19  18:31:23 | Opinia o sklepie :
Serdecznie polecam każdemu zakupy w Allegro - kupuję na tej str. od ponad 2 lat. Robiłam zakupy różnych produktów z których jestem bardzo zadowolona. Jest to strona bardzo rzetelna i pomocna klientom. Ceny są tam na każdą kieszeń.
Aleksandra Nowak  | 18/11/19  10:17:14 | Opinia o sklepie :
Bardzo ciekawy portal, szeroki asortyment, większość bez zarzutów, szybko sprawnie i na temat, towar zgodny z opisem, dostawa na czas szybko bez komplikacji. Mam same pozytywne relacje z allegro, dostałam wszystkie zamówione produkty zgodnie z opisem. Gorąco polecam.
Anna Bożenko  | 17/11/19  17:25:12 | Opinia o sklepie :
Robię od lat zakupy. Poza tym sama sprzedaję swoje rzeczy co dla mnie jest bardzo ważne. Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Nigdy nie miałam żadnych problemów. Mam nadzieję że tak będzie w dalszym ciągu.
Anna Murawska  | 17/11/19  13:31:50 | Opinia o sklepie :
Można powiedzieć wielobranżowy sklep w którym znajdziesz dosłownie wszystko! Każdy znajdzie coś dla siebie i młody i starszy. Polecam!
Anna Lachowska  | 16/11/19  21:31:56 | Opinia o sklepie :
Nowy interfejs i funkcjonalność Allegro... Nie umiem nawet otworzyć menu. Słowa kluczowe w wyszukiwarce działają fatalnie. Zasady Smart są na tyle nieczytelne, że poznajesz je dopiero po zakupie. Zawsze polecałam, dziś... czekam aż znów będzie ok.
Honorata Dziapa  | 16/11/19  14:29:29 | Opinia o sklepie :
Super obsługa, oraz szybka wysyłka możliwość podgladniecia recenzji danego produktu oraz możliwość sprawdzienia sprzedawcy i wybrania najdogodniejszego. Zakres cenowy możliwy dla każdego czas oczekiwania na przesyłkę to maksymalnie 48 godzin.
Agata Simson  | 16/11/19  10:27:11 | Opinia o sklepie :
Polecam serdecznie. Lubię kupować na Allegro bo wszystko jest w zasięgu ręki. Można znaleźć to co się potrzebuje w najlepszych cenach. Mam juz sprawdzonych sprzedawców od których kupuje od dłuższego czasu.
Monika Konieczna  | 16/11/19  10:01:17 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobra strona internetowa, każdy może znaleźć coś dla siebie, na różne okazje, gdy ktoś chce zrobić prezent dla najbliższych. Na dodatek ceny są o wiele mniejsze niż w stacjonarnych sklepach, wysyłki szybko i sprawnie, strona przejrzysta, bez problemu każdy się odnajdzie. Polecam!
Damian Dziedzic  | 18/11/19  08:50:04 | Opinia o sklepie :
Bardzo wygodne zakupy, dużo promocji, a przede wszystkim bardzo duży wybór produktów różnych marek. W razie jakich kolwiek problemów allegro służy szybka i fachową pomocą, jest to sklep internetowy godny polecenia
Małgorzata Thiel-Kupidura  | 14/11/19  19:19:51 | Opinia o sklepie :
Super strona,godna polecenia. Zakupy zwykle przebiegają szybko i bez problemow.Najlepsze jest jednak to,że w 1miejscu znajdziemy wiele ciekawych i konkurencyjnych ofert. Ceny też bywają różne ale moim zdaniem najczęściej bardzo korzystne choć warto sprawdzać u różnych sprzedawców...
Adrianna Pala  | 15/11/19  11:58:59 | Opinia o sklepie :
Bardzo lubię kupować w sklepie allegro jest tam wszystko czego potrzebuję. Opcja Smart jest rewelacyjna, zaoszczędziłam już sporo pieniędzy na darmowych przesyłkach. Jeśli jest problem to łatwo można go rozwiązać dzięki allegro, otwieramy dyskusję ze sprzedawcą.
Pamela Jasek  | 15/11/19  15:53:51 | Opinia o sklepie :
Serdecznie polecam sklep internetowy allegro. Najlepsze produkty super jakosci, szybka wysylka. Wiele klientow. Duzo roznego asortymentu wiele zabawek jak i ubran. Nie dawno kupilam rogowke z allegro jest na prawde bardzo wygodna w super cenie Dostawa na 6+
Sandra Kankowska  | 15/11/19  14:59:06 | Opinia o sklepie :
Polecam tanio, wygodnie, duży wybór w kazdej kategori, w miarę szybkie dostawy, jeszcze zależy od firmy, oraz dostawcy, nic nie przyjeżdża zepsute ani uszkodzone, moim zdaniem jeden z najlepszych sklepów internetowych.
Edyta Kowalska  | 14/11/19  21:51:07 | Opinia o sklepie :
Witam, Lubię kupować na aukcji przedmioty które wystawiają sprzedawcy.Transakcja przebiega szybko i sprawnie nie mówiąc o wysłaniu przedmiotu do kupującego. sprawnie i solidnie przebiega zakup. Polecam
Jacek Pellowski  | 13/11/19  23:52:36 | Opinia o sklepie :
Super ceny,rabaty i oferty! Bardzo polecam i korzystam regularnie ;) Również nie raz skorzystałam z konta i sprzedałam własne rzeczy które mi nie odpowiadały lub nie pasowały.Bardzo szybka reakcja obsługa i profesjonalizm.
Daniel Modzelewski  | 13/11/19  22:17:07 | Opinia o sklepie :
Polecam tą stronkę jest bardzo dużo fajnych rzeczy promocyjnych. Obsługa miła koszty wysyłki są w dobrych cenach. Jakość produktów bardzo dobra zawsze można zwrócić przesyłkę. Zachęcam wszystkich do zakupów na allegro
Agata Gumbis  | 12/11/19  10:49:55 | Opinia o sklepie :
Super sklep polecam. Szybko i bezpiecznie można kupować. Odpowiedzi w sprawie zakupionych przedmiotów błyskawiczna. Zdecydowanie tak polecam. Wrazie czego bez problemu można zwrócić dany przedmiot w ciągu czternastu dni.
Angelika Śwircz  | 11/11/19  20:11:59 | Opinia o sklepie :
Super ceny,rabaty i oferty! Bardzo polecam i korzystam regularnie ;) Również nie raz skorzystałam z konta i sprzedałam własne rzeczy które mi nie odpowiadały lub nie pasowały.Bardzo szybka reakcja obsługa i profesjonalizm.
Wioleta Lis  | 11/11/19  21:18:37 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry portal aukcyjny i handlowy online. Przejrzysty interfejs użytkownika łatwy w obsłudze, bardzo szeroka oferta handlowa przedmiotów nowych i używanych za rozsądną cenę lub do licytacji. Bardzo gorąco polecam
Urszula Kaczmarek  | 10/11/19  12:09:39 | Opinia o sklepie :
Zakupiłam ostatnio osłone przeciwszronową na przednia szybę samochodu ford szybka obsługa cena dostepna oraz koszt przesyłki super polecam sprzedawcę .Zadowolenie z zakupu w 100 procentach .Takiego zadowolenia polecam każdemu kupującemu
karolina Dylik  | 09/11/19  22:46:13 | Opinia o sklepie :
Zawsze super zakupy, ceny bardzo konkurencyjne. bardzo czesto kupuje ubrania, buty, kosmetyki, zawsze wszystko na czas. kurier zawsze o czasie, raz tylko sie zawiodlam ponieważ sprzedajacy byl nieuczciwy.
Marcin Danielski  | 10/11/19  14:29:56 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajna strona fajne promocje duży wybór można znaleźć wszystko w przystępnej cenie różne promocje szczerze mogę polecić wszystkim sam jeszcze nie raz skorzystam z tej strony internetowej.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 4,00% CashCoins
Koszula + sweter -50% na drugą sztukę
Kod:GIFT- 50 M
ODBIERZ DO 6,00% CashCoins BonPrix
visit register click click