ODBIERZ DO 2,75% CashCoins Sun&Snow

Allegro Opinii(e)


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Allegro

Zakupy z rabatem w Allegro.pl

Najniższe ceny, największy wybór, pełne bezpieczeństwo w Allegro.pl!

Allegro Opinii(e)

Iwona Dyga  | 21/08/19  00:44:23 | Opinia o sklepie :
Polecam zakupy na allegro. Ja kupiłam ostatnio kaski na motor dla syna. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Można tam znaleźć dużo fajnych rzeczy, czasami taniej niż w sklepie, a jeszcze można zarobić zwrot w postaci Cashbackrabat.
Natalia Wahl  | 20/08/19  13:58:22 | Opinia o sklepie :
To chyba zalezy od sprzedawcy ale wiekszość zakupów odbywa się bez problemów. polecam Allegro. zamawiałam kosmetyki, ciuchy ale tez motoryzacyjne rzeczy jak opony, tłumiki do motocykla...ale to już bardziej mój mąż
Tomasz Nasiadka  | 19/08/19  20:06:39 | Opinia o sklepie :
Super sklep, w którym znajdziecie dosłownie wszystko. A do tego cashback. Kupując zarabiasz. Czysta przyjemność kupowania rzeczy potrzebnych i mniej potrzebnych :) Polecam gorąco z całego serca !!!!!!!
Zofia Sokołowska-Nasiadka  | 19/08/19  20:05:31 | Opinia o sklepie :
Super sklep, w którym znajdziecie dosłownie wszystko. A do tego cashback. Kupując zarabiasz. Czysta przyjemność kupowania rzeczy potrzebnych i mniej potrzebnych :) Polecam gorąco z całego serca !!!!!!!
Przemysław Klejnowski  | 19/08/19  19:31:45 | Opinia o sklepie :
Polecam ten sklep internetowy wszystkim wielbicielom robienia zakupów bez wychodzenia z domu. Szybko, sprawnie, płatność kartą, lub jak kto woli płatność przy odbiorze. Bardzo duży wybór asortymentu. Polecam!!!
asia5  | 18/08/19  23:09:36 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry sklep. Każdy znajdzie coś dla siebie. Zarówno przedmioty nowe oraz te używane spełniają moje oczekiwania. Ze zwrotem również nie ma problemu. Kupowałam tu zarówno zdrową żywność, buty oraz meble i nigdy się nie zawiodłam.
Marcelina Bednarek  | 18/08/19  11:51:04 | Opinia o sklepie :
Bardzo duży wybór przedmiotów, dogodne aukcje. Możliwy kontakt zarówno ze sprzedającym jak i kupującym. Możliwość wysyłki w różne części świata i zakupów z wielu miejsc na świecie. Zakupy w allegro to przyjemność zarówno dla kobiet jak i mężczyzn
Łukasz Dudziak  | 17/08/19  17:44:44 | Opinia o sklepie :
Moim zdaniem jeden z czołowych sklepów online, wszystko się zgadza, nigdy nie miałem problemu z niczym nawet jeśli trafi się jakiś nieuczciwy sprzedawca. Sklep szybko reaguje i pomaga w rozwiązywaniu problemów
Maria balicka  | 17/08/19  14:04:52 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona, wszystko czego możesz potrzebować, w jednym miejscu. Można kupować i sprzedawać. Dzięki Allegro Smart, niskie koszty przesyłki. W razie problemów ze sprzedającym, pomoc ze strony allegro. Super
Aleksandra Nowaczyk  | 16/08/19  20:27:04 | Opinia o sklepie :
Ostatnio kupiłam buty przez allegro. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie, cena odpowiednia, produkt zgodny z opisem. Niestety kupiłam je zanim odkryłam tę stronę, lecz przy następnych zakupach z pewnością użyję tej stronki.
Magdalena Kujda  | 18/08/19  21:13:55 | Opinia o sklepie :
Bardzo dogodna i szybka wysyłka wraz z dostawą. Mili dostawcy oraz obługa internetowa. Można także wiele produktów wymienic bądź bez problemu zwrocic ze zwróconymi pieniążkami. Polecam allegro, nigdy się nie zawiodłam.
Anna Kuriata  | 16/08/19  20:05:17 | Opinia o sklepie :
Super portal handlowy, zawsze znajdę coś czego potrzebuje za rozsądna kwotę. Nie zdarzyło mi się otrzymać wadliwego towaru, zawsze dostawa była na czas i jak w opisie towaru. Zawsze bede korzystała z tej metody zakupu. polecam
Izabela Janasik  | 17/08/19  08:28:25 | Opinia o sklepie :
Jest to pewna forma zakupów, Rzetelni, uczciwi i szybcy. Fachowa obsługa, pewność zwrotu lub reklamacji, tanie koszty wysylki i w większości bezpłatne zwroty. Godny polecenia, zaufany, służący pomocą w razie konfliktów,
Anita Foryś  | 17/08/19  12:27:52 | Opinia o sklepie :
Moje ulubione miejsce zakupów. Pomysł z allegro Smart jest świetny, polecam każdemu serdecznie. Wielkim plusem jest przede wszystkim ogromny asortyment, jest w czym wybierać, a co najważniejsze to bezpieczeństwo zakupów.
Przemysław Krygier  | 17/08/19  12:39:17 | Opinia o sklepie :
Najpopularniejszy serwis aukcyjny, bogaty podział na kategorie, chyba wszystkie możliwe formy wysyłki, za jedyne 9 zł mamy możliwość korzystania z tylu wysyłek , z ilu chcemy, bez dodatkowych kosztów. Ocenianie wiarygodności sklepów dzięki czemu unikniemy oszustów. Polecam.
Eliza Marzec  | 16/08/19  08:32:05 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajna platforma do szukania produktów w niższej cenie. Większość produktów jest dobrej jakości, kontakt ze sprzedawcami jest całkiem dobry. Jedynymi problemami są koszty i długość przesyłki. Często zdarza się, że paczki idą długo.
Monika Łuniewska  | 14/08/19  20:23:39 | Opinia o sklepie :
Wszystkie zakupy które były prze ze mnie zrobione, były na bardzo wysokim poziomie. Zarówno obsługa płatności payu jak i ewentualne zwroty bez zarzutu. Szybka dostawa i przyjmowanie reklamacji. Polecam w 100%
Aleksandra Sobieraj  | 15/08/19  21:18:44 | Opinia o sklepie :
Witam, transakcja na allegro jak zwykle udana.Bardzo lubię zakupu tutaj. Polecam. Wszystko jest bezpieczne i w łatwy sposób można dokonać zakupow. jest duży wybór i zawsze można poprosić o pomoc w obsługę allegro, jeśli cos pojdzie nie tak
Klaudia Zielińska  | 15/08/19  20:56:16 | Opinia o sklepie :
Polecam :) pełna obsługa i bezpieczeństwo zamawianych produktów. Szybka wysyłka i dostawa. Możliwość odstąpienia od umowy i szybki zwrot kosztów nawet przekazem pocztowym jak i na konto. Bezpieczeństwo 1000%
Sandra Greń  | 15/08/19  16:43:52 | Opinia o sklepie :
Świętny serwis zakupowy. Duża możliwość wyboru asortymentu oraz większości produkty dobrej jakości. Minusem jest pobieranie prowizji od sprzedającyh przedmioty. Bardzo dobrze nastawieni na klientów, a w razie kłopotów potrafią pomóc.
Monika Hladil  | 13/08/19  12:56:24 | Opinia o sklepie :
Super sklep z wieloma promocjami rabatami jak i wyprzedażami.Można tam kupić tak,naprawdę wszystko co się chce .Obsługa naprawdę godna polecenia,każda niejasność zostaje szybko i sprawnie rozwiązana.Polecam serdecznie
Sonia  | 12/08/19  18:29:50 | Opinia o sklepie :
Bardzo obszerny asortyment w sklepie internetowym i każdy znajdzie coś dla siebie w atrakcyjnych cenach. Miła i przyjazna obsługa, która pomoże w rozwiązaniu różnorakich problemów. Godny polecenia portal!
Sylwia  | 12/08/19  22:28:29 | Opinia o sklepie :
Super, że można kupić w tym miejscu absolutnie wszystko, bez wychodzenia z łóżka. Te same produkty na Allegro są o wiele tańsze niż w sklepach, a jakość ta sama. No i nie trzeba się po nie ruszać z domu, kurier sam je przyniesie pod nasze drzwi.
Kinga Handy  | 12/08/19  20:23:12 | Opinia o sklepie :
Bardzo dużo rozmaitych artykułów w jednym miejscu,wygodna dostawa,dużo większy wybór niż w sklepach stacjonarnych,fajna aplikacja w której można zbierać monety I wymieniać na kupony rabatowe,polecam :)
Stanisława Rozdeba  | 11/08/19  14:02:54 | Opinia o sklepie :
Dziękuję,Korzystam z Allegro, bardzo się sprawdza mój zakup .Polecam gorąco, wysyłka w terminie a zapłata przy odbiorze .Korzystam już 5 lat i jestem zadowolona
Agnieszka Selewska  | 10/08/19  00:13:04 | Opinia o sklepie :
Jest wszytko co potrzeb i to bez wchodzenia z domu. Zamawiam i przychodzi zawsze to na co czekam a jak jest problem to go rozwiązać można bez zbędnej rozmowy. Jestem bardzo zadowolona z zakupów, na czas dostaje paczkę
Natalia Krueger  | 09/08/19  21:13:23 | Opinia o sklepie :
Z allegro bardzo długo korzystam, zawsze wszystko znajdę co potrzebuję w cenach zadowalajacych. Większość ma wybór kuriera ale niektóre wysyłki nie maja. Ale tak to super nie ma problemu na czas wysyłają
Ewelina Bodurka  | 11/08/19  23:45:06 | Opinia o sklepie :
Bardzo lubię robić zakupy przez allegro. Szybka dostawa produktu, można zrezygnować ze złego zamówienia. Dobrze że istnieje sklep internetowy allegro, super sprawa
Natalia Pejas  | 12/08/19  07:58:12 | Opinia o sklepie :
Serwis spełnia moje oczekiwania w 100 procentach. Jestem zadowolona z jakości produktów i z obsługi i jak najbardziej polecila bym ja znajomym! Nie mam żadnych uwag i do tej pory jestem zadowolona.
Martyna Jarzembska  | 12/08/19  08:54:48 | Opinia o sklepie :
Strona świetna. Wkradają się czasami błędy ale bez większych problemów. Strona godna polecenia znajomym. Kupuję często z tej strony i towar zawsze zgodny z opisem czy zdjęciami. Jestem super zadowolona.
Marta Wiśniewska  | 12/08/19  01:59:18 | Opinia o sklepie :
W sklepie internetowym allegro można znaleźć wszystko czego się tylko potrzebuje: od ubrań po meble, akcesoria domowe, ogrodowe, różne dodatki do pokoju czy łazienki w o wiele lepszej mniejszej cenie niz we wszystkich innych sklepach
Patrycja Zasada  | 09/08/19  07:35:21 | Opinia o sklepie :
Super szybkie i bezpieczne zakupy . Dużo atrakcyjnych okazji iprzedmioty w niskich cenach. Przejrzyste oferty bez żadnych haczyków. Szybko i zwinnie, prosta aplikacja w obsłudze bardzo polecam.
Dana Rybicka  | 07/08/19  18:10:43 | Opinia o sklepie :
Allegro to platforma gdzie można kupić i sprzedać wszystko w bardzo dobrych cenach .Każdy może tam znaleźć tam to czego potrzebuje .Łatwa i prosta forma zakupu i sprzedaży .Dlatego warto tam zaglądać
Serhii Piasetskyi  | 07/08/19  14:54:12 | Opinia o sklepie :
Polecam!Kupuje w tym sklepie oraz od czasu do czasu sprzedaje juz 2 lata i nigdy na nic nie narzekalem. Wszystko w porzadku. Bardzo podobają mi sie ceny oraz koszty wysylki a takze szybkosc dostarczania. Najwiecej kupuje w tym sklepie rzeczy dla domu.
Aleksandra Kaminska  | 07/08/19  07:26:54 | Opinia o sklepie :
Ogromny wybór towarów w jednym miejscu, w przystępnej cenie, bez wychodzenia z domu. Szybko, tanio i bez zbędnych formalności, zakupy o jakich tylko marzysz. Wchodzisz, klikasz i kupujesz. I wszystko z dostawą do domu.
Klaudia Kucińska  | 06/08/19  12:09:56 | Opinia o sklepie :
Ceny na wielu aukcjach bardzo korzystne dla kupującego, szybka dostawa (zazwyczaj dostawałam paczki po 2-3 dniach). Świetnie wprowadzone Allegro smart dla regularnie kupujących. Ceny prawie zawsze niższe niż w sklepach stacjonarnych. W większości przypadków, cena adekwatna do jakości.
Piotr Borona  | 07/08/19  09:32:00 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry internetowy portal zakupowo-sprzedażowy. Świetne ceny, szeroki wybór produktów. Szybko, sprawnie i kolorowo. Bezpieczne płatności online. Duży wybór tanich przesyłek kurierskich. Polecam serdecznie!
Oktawian Sitarz  | 06/08/19  14:22:06 | Opinia o sklepie :
Moim zdaniem najlepszy i bezpieczny. Niby się nie zawiodłem. Bogaty asortyment i dogodne warunki dostawy. I co ważne zawsze działał bez przestojów. W sprawach trudnych można liczyć na pomoc. Od lat jestem użytkownikiem sklepu.
Mietek Jagielo  | 06/08/19  13:42:56 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobra strona, lubię na nią wchodzić. Polecam, można wiele rzeczy kupić tanio można brać udział w wielu licytacjach. Jakość sprzętu wystawianego zawsze pokrywa się z prawdą, możliwość gwarancji producenta jak również rozruchowa.
Marcin Tab  | 06/08/19  11:25:39 | Opinia o sklepie :
Jest tam wszystko i nic niekiedy długo sie oczekuje na przesyłke. Kilka razy przedmioty już były sprzedane a ogłoszenie widniało. Jedno tanie ale przesyłka droga, dużo płatne to z blik. Czasem można zakupy zrobic
Marta Pońc  | 06/08/19  10:06:30 | Opinia o sklepie :
Allegro jest bardzo fajną stroną internetową. Zawsze gdy brakuje mi pomysłu na prezent przeglądam allegro i spotykam coś co naprawdę jest warte uwagi. Można tam znaleźć wszystko czego tylko potrzeba do domu, ogrodu czy na wakacje. Polecam.
Paula Pyt  | 05/08/19  20:21:34 | Opinia o sklepie :
Duży wybór produktów w niskich kosztach, szybka i tania dostawa. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającymi. Przejrzysta strona internetowa, brak ukrytych kosztów. Produkty bardzo dobrej, wysokiej jakości.
Joanna Golema  | 05/08/19  00:13:03 | Opinia o sklepie :
Od lat robię zakupy przez Allegro i z czystym sumieniem polecam tą strone. Zakupy za każdym razem udane. Towar zgodny z opisem, szybka wysylka. Allegro to sklep najczesciej przez ze mnie odwiedzany Online oczywiście. :)
Kamila T  | 04/08/19  21:51:44 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam przeglądać oferty Allegro. Zawsze znajdę to czego szukam w dobrej cenie. Do tej pory się nie zawiodłam. Nawet gdy otrzymałam uszkodzony towar, szybko skontaktowałam się ze sprzedawcą, a wymiana na nowy nastąpiła bardzo szybko.Jak na razie bardzo polecam.
Anonimus  | 04/08/19  10:06:25 | Opinia o sklepie :
Super stronka, dużo ciekawych rzeczy w przystępnych cenach. Artykuły na każdą kieszeń i ogromny wybór różnorodnych produktów. Zawsze taniej niż w sklepach stacjonarnych dlatego ja wybieram allegro i oczywiście polecam każdemu żeby robił zakupy.
Anna Jaros  | 03/08/19  17:28:43 | Opinia o sklepie :
Najbezpieczniejsza strona do zakupów różnych rzeczy, polecam bardzo mocno, każdy znajdzie coś dla siebie. Łatwe poszukiwanie rzeczy których potrzebujesz, szybkie przesyłki, każdy znajdzie dla siebie w odpowiedniej cenie.
Joanna Olczak  | 02/08/19  18:51:37 | Opinia o sklepie :
Bardzo wiele rzeczy można znaleźć w jednym miejscu co oszczędza czasu, który trzebaby spędzić szukając każdego produktu po mieście. Allegro służy też pomocą w konfliktach. System płatności jest dopracowany do potrzeb różnych ludzi. Polecam!
Izabela Maczuga  | 02/08/19  13:17:43 | Opinia o sklepie :
Szybkie i wygodne zakupy. Dostawa przyszła migiem. Zawsze jednak trzeba sprawdzać opinie o dostawcy. Najlepiej jeśli jest ich dużo zwłaszcza pozytywnych. Warto też zobaczyć inne aukcje tego sprzedającego.
Karolina Słomka  | 05/08/19  22:11:35 | Opinia o sklepie :
Polecam bardzo ten sklep internetowy. Szeroka gama produktów, szybka wysyłka. Możliwość wyboru najkorzystniejszej oferty. Zakupy to czysta przyjemnosc. Duzo rabatow, dowolna forma dostawy - od paczkomatow, do kurierow ktorzy dostarcza przesylke pod drzwi.
Agnieszka Stachowicz  | 05/08/19  12:56:40 | Opinia o sklepie :
Świetna obsługa. Towar zgodny z opisem. Cena produktów pozwala na duże zakupy. Koszt wysyłki jest jak najbardziej opłacalny. Duży wybór, dołączone gratisy. Polecam. Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie.
Damian Popielarczyk  | 04/08/19  10:55:57 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy musi posiadać to samo co Allegro. Sami również jesteśmy klientami różnych sklepów internetowych i wiemy czego od nich oczekujemy. Własna szata graficzna pozwala na przejrzystość i szybkość poruszania się po stronie daje to duży komfort użytkownikowi. Polecam
Łukasz Szymala  | 04/08/19  09:58:15 | Opinia o sklepie :
Super, najtaniej w ALLEGRO! Największa platforma transakcyjna on-line w Polsce, tysiące ofert w kategoriach od A do Z . W allegro jest możliwość zakupów na raty z oprocentowaniem nawet 0 procent lub płatność z góry lub przy odbiorze (u kuriera)
Zofia Wasilewska  | 04/08/19  04:55:06 | Opinia o sklepie :
Wszystko szybko sprawnie i bezpiecznie. zależnie od wyboru przesyłki dostajemy Ją na czas. osobiście polecam brać te rejestrowane bo z tymi innymi bywa różnie :/ jeśli chodzi o czas to sprzedawcy zazwyczaj wysyłają wszystko po trzech dniach. Co do samej strony allegro sądzę, że to świetne miejsce do zrobienia zakupów.
SABINA SADLIK  | 02/08/19  21:57:11 | Opinia o sklepie :
Chciałam ocenić Państwa sklep internetowy bardzo pozytywnie. Zakupy na Allegro są łatwe i przyjemne jest wiele promocji są rabaty i nie tylko a przede wszystkim zakupy robi się bardzo szybko bez wychodzenia z domu.
Mariusz Ryszkowski  | 03/08/19  07:17:05 | Opinia o sklepie :
zamawiam na allegro od ładnych paru lat i zawsze udane zakupy.W czerwcu zamówiłem akcesoria do telefonu i przyszły złe odesłałem bez żadnych kosztów, Zwrot pieniędzy i wszystko szybko i sprawnie. Ta usługa Smart na gratisowe przesyłki to strzał w 10.
Mariusz Cielepak  | 02/08/19  08:43:18 | Opinia o sklepie :
Szybka dostawa, mnóstwo ofert, możliwość wystawiania własnych produktów, małe opłaty za zamieszczenie produktu, łatwość korzystania, miłe promocje na co dzień, wsparcie pomocy technicznej jest pomocne w problemach podczas kupowania i sprzedawania produktów .
Katarzyna Jarecka  | 02/08/19  10:46:50 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajne miejsce na zakupy Internecie. Posiada ogromny asortyment, na każdą okazję. Pokazuje bardzo atrakcyjne propozycje zakupów. Ceny są konkurencyjne, a użytkowanie strony jest banalnie proste.
Magdalena Lazara  | 02/08/19  09:01:38 | Opinia o sklepie :
Polecam w 100%. Jestem bardzo zadowolona. Można znaleźć praktycznie wszystko w atrakcyjnych cenach. Szybka wysyłka i dobry kontakt ze sprzedającym ( w większości). Kupuję bardzo często w tym sklepie internetowym .
Gosia Nowacka  | 01/08/19  22:11:03 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry sklep. Zapewnia bezpieczne zakupy. Bez zbędnych telefonów, wszystko można załatwić drogą mailową. Posiada program wsparcia pozakupowego, co jest bardzo ważne jeśli trafi się na nieuczciwego Sprzedającego.
Patrycja Dzień  | 01/08/19  20:55:37 | Opinia o sklepie :
Allegro to konkretne i pierwsze miejsce do którego idę chcąc kupić a kupuję dużo. Bywa że znajduję na tym portalu produkt, którego nigdzie indziej nie mogę znaleźć. Gdy dochodzi do zestawienia produktów z innych stron, często pod względem ceny Allegro wygrywa.
Mat Lala  | 01/08/19  22:35:12 | Opinia o sklepie :
Udało się sprzedać za 320 zł, po czym allegro pociągnęło 25,60 polecam Stanowczo odradzam wszystkim korzystanie z tego portalu aukcyjnego, zostałem oszukany ! Naliczyli prowizję za transakcję która nie miała miejsca
Ewa Lesiak  | 31/07/19  20:39:19 | Opinia o sklepie :
Jaj najbardziej polecam znajdziecie tam wszystko czego tylko zapragniecie. Dobry wybor wysylek oraz metod platnosci. Szybka wysylka i sprawdzeni sprzedawcy. Jak najbardziej polecam ten serwis. Ja jestem mega zadowolona z otrzymanego zamowienia
Kamila Ziółkowska  | 31/07/19  18:35:13 | Opinia o sklepie :
Bardzo nieuczciwy portal. Nagle na moim koncie pojawia się 10zl do zapłaty, gdy z wielkim trudem udaje mi się skontaktować z Allegro dostaje odpowiedz, ze to za jakaś transakcje sprzed 9 lat! Ne polecam
Agnieszka Pietrzak  | 30/07/19  00:43:17 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z zakupów na allegro, produkty zawsze wysyłane są na czas i nie są uszkodzone, niestety nie we wszystkich sklepach jest to dopilnowane. Uważam, że allegro to jeden z lepszych sklepów internetowych.
Natalia Pietrzak  | 28/07/19  23:59:51 | Opinia o sklepie :
Allegro służy mi od lat. Jest to wygodna i przejrzysta strona, którą łatwo się obsługuje, zawiera wiele potrzebnych przedmiotów. Dostarczony towar jest zawsze zgodny z opisem. Szybka realizacja zamówień.
Adrianna Grun-Wawrzynkowska  | 28/07/19  14:44:26 | Opinia o sklepie :
Bardzo polecam allegro, wszystko w jednym miejscu bez wychodzenia z domu, dostawa prosto pod drzwi, co do zwrotów nie ma problemu. Dobre ceny, jakość wspaniała. Gwarancja dobrej ceny. Korzystam bardzo często
Monika Kujawa  | 27/07/19  11:02:52 | Opinia o sklepie :
Szybka wysyłka, bardzo miła obsługa, możliwość zwrotu wymiany. Bardzo korzystne warunki każdego zamówienia. Ceny najtańsze od cen sklepowych a koszty wysyłki nie są również drogie tylko dostosowane do indywidualnego przedmiotu
Agata Kuberska  | 26/07/19  13:56:34 | Opinia o sklepie :
Zdecydowanie polecam, zawsze znajdę coś dla siebie i dla mojej rodziny. Ceny są również bardzo atrakcyjne, jak również promocje bardzo zachęcają do zakupów. Program lojalnościowy również zachęca do skorzystania z oferty tego sklepu.
Karolina Szulc  | 28/07/19  22:06:23 | Opinia o sklepie :
Bardzo polecam stronę Allegro.! Jak dla mnie duży wybór różnej branży artykułów, ceny zgodne z opisami, konkurencyjne. Zakupy bezpieczne i przede wszystkim dobry kontakt ze sprzedającym (przynajmniej w większości)
Róża Jankowiak  | 26/07/19  13:43:55 | Opinia o sklepie :
Jest tu wszystko, czego dusza zapragnie. Jeden z lepszych sklepów internetowych. Tylko odwiedzać, sprawdzać, szukać i kupować. Kupiłam wiele przedmiotów w tym sklepie i nigdy się nie zawiodłam. Serdecznie polecam.
Monika Starzec  | 25/07/19  18:06:48 | Opinia o sklepie :
Polecam allegro, zawsze można znaleźć tu coś fajnego i taniego. Oferta produktów i sprzedawców jest bardzo szeroka. W razie gdyby towar nam się z jakiegoś powodu nie spodobał to można bez problemów zwrócić.
Joanna Pawłowska  | 25/07/19  08:21:22 | Opinia o sklepie :
Sklep przyjazny otwarty. Bardzo dużo asortymentu którego można poszukiwać. Miła i rzetelna obsługa. Codzienne rabaty i mega promocja. Aplikacja mobilna zdalna sterowana z urządzenia mobilnego. Użytkownicy maja pełne możliwości sprzedaży opinii i oceniania kupujących.
Patrycja Remus  | 24/07/19  19:16:39 | Opinia o sklepie :
Super sklep. Polecam. Szybka dostawa. Jestem bardzo zadowolona z tego portalu zakupowego.Napewno jeszcze będę robic tu zakupy
 | 24/07/19  11:53:47 | Opinia o sklepie :
Jestem zadowolona ze sklepu allegro jest bardzo przyjemne i proste w korzystaniu. Można znaleźć dla siebie wszystko co jest potrzebne. Ma bardzo przyjrzyste menu gdzie łatwo można wybrać odpowiednią dla siebie kategorie.
Maciej Hinczewski  | 25/07/19  01:07:08 | Opinia o sklepie :
Polecam, sprawnie i szybko realizują zamówienia. Nie ma problemu ze zwrotem czy reklamacją. Osobiście bardzo chętnie u nich kupuje.
Tadeusz Mordon  | 24/07/19  19:55:19 | Opinia o sklepie :
Zawsze polecałbym ten sposób robienia zakupów. Dostępny o każdej porze dnia i nocy. Nie potrzeba czasu na bieganie po galeriach. Sklep dla których ważny jest czas. Polecam wszystkim na dobre i na złe
Wiktoria Ciołek  | 23/07/19  19:19:42 | Opinia o sklepie :
Polecam. Dostępne wszystko czego potrzebujesz :) jestem zadowolona ze swoich zakupów. Polecam każdej osobie której nie chce chodzic się po sklepach i szukać. Jakość produktów jest super. Zamawiałam już kilka razy buty (i nie tylko) i jestem zadowolona.
Sylwia Lisińska  | 22/07/19  13:40:03 | Opinia o sklepie :
Bardzo lubie robić zakupy na Allegro ponieważ można szybko znależć daną rzecz, fajny kontakt ze sprzedającymi. Przejrzysta szata graficzna. Najfajniejsze, że można wstawiać opinie za dany produkt. Szybka przesyłka, polecam wszystkim tą strone
Sylwia Król  | 22/07/19  19:51:51 | Opinia o sklepie :
Według mnie(i nie tylko) najlepszy sklep internetowy w Polsce. Bardzo często go używam. Nie wyobrażam sobie życia bez Allegro. Sklep jest świetnie zorganizowany i przede wszystkim bezpieczny! Allegro polecam każdemu kto chce robić zakupy bez wychodzenia z domu.
Katarzyna Woźniak  | 22/07/19  05:12:17 | Opinia o sklepie :
Możliwość szybkiego zakupu potrzebnego artykułu. Dostawa nawet na drugi dzień ,dobry kontakt ze sprzedawcami. Co najważniejsze zakupy pod kontrolą .Korzystam od dawna i nie zmienię tego .Warto polecić
Aleksandra Suska  | 22/07/19  04:39:25 | Opinia o sklepie :
To wspanialy portal, przesylki na czas bez zadnych problemow. Ja do tej pory nie spotkalam sie z zadna kradzieza ani osustem. Niczego nie mam do zarzucenia, polecam :)
Wiktoria Poletajew  | 21/07/19  19:55:12 | Opinia o sklepie :
Wszystko w jednym miejscu i mega dużo tego jest. Dla malego i dużego. Duży asortyment dla dzieci małych i dużych. Można znaleźć rzeczy za 1 złotych. Czasem za duże koszty wysyłki są, ale lubię porównywać ceny.
Izabela xxx  | 21/07/19  07:16:25 | Opinia o sklepie :
Kilka razy w miesiącu kupuję przez Allegro. To najlepszy sklep internetowy, mają ogromny wybór produktów i niezawodnych sprzedawców. Można wystawiać opinie zakupionych produktów, co jest bardzo pomocne w zakupach. Polecam
Jola  | 20/07/19  17:14:47 | Opinia o sklepie :
Produkty są jakościowo w porządku, opisy są jasne zrozumiałe i czytelne. Sprzedawcy starają sie odpisywać na e-maile odbierać telefony i wyjaśnić wszelkie wątpliwości klienta. Z dostawą nie ma problemów jest mniej więcej jak podaje sprzedawca.
Anna Łabuz  | 20/07/19  00:30:38 | Opinia o sklepie :
Wszystko w jednym miejscu. Ogromny plus za kompleksowość, łatwość szukania i duży wybór. Zawsze znajdę coś dla siebie i jestem usatysfakcjonowana. Najmocniejszą stroną jest wybór różnych metod płatności, w zależności od potrzeb każdego z nas.
Emilia Bernad  | 19/07/19  12:51:26 | Opinia o sklepie :
Super miejsce, w którym znajdziesz w prosty i przyjemny sposób wszystko to, czego potrzebujesz. Z możliwością rozłożenia swoich zakupów na raty. W każdym miejscu, gdzie akurat się znajdujesz. W domu, autobusie, na plaży, pracy.
Katarzyna Kryńska  | 21/07/19  19:54:06 | Opinia o sklepie :
Polecam wszystkim, bo można tu kupić absolutnie wszystko czasem po super atrakcyjnej cenie. Bezpieczeństwo zapewnia zespół fachowców. Super obsługa, tanie koszty wysyłki, możliwość zwrotów i można wylicytować wiele rzeczy za bezcen.
Ewelina Ciuruś  | 21/07/19  16:32:01 | Opinia o sklepie :
Kilka dni temu dokonałam zakupu na allegro.pl Niesamowicie szybko doręczono moją przesyłkę. Zamówiony towar był bardzo dokładnie zapakowany. Cena zakupu oczywiście atrakcyjna. Kilka dni po zakupie pozytywnie oceniłam sklep, w którym dokonałam zakupu. Polecam
pietia borona  | 21/07/19  09:35:27 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry portal do handlowania przez internet. Konkretnie, szybko i na temat. Świetny i intuicyjny interfejs użytkownika, czytelna i schludna szata graficzna. Bezpieczne transakcje. Polecam Wszystkim Bardzo Serdecznie!
Bartosz Szczepański  | 21/07/19  05:06:15 | Opinia o sklepie :
Mega dobry sklep, wszystko dochodzi w terminie. Nie spotkałem się tu jeszcze z oszustwem . najlepszy sklep internetowy. zrobiłem już wiele zakupów i na pewno jeszcze nie raz tu wroce. polecam serdecznie
stefan Borona  | 20/07/19  05:22:04 | Opinia o sklepie :
Bardzo Dobry portal do kupowania i sprzedaży przez internet. Wszystko w jednym miejscu. Szybko sprawnie i bezpiecznie. Czytelny panel obsługi, ładna szata graficzna. Polecam wszystkim handlującym w sieci.
Beata Wendland  | 18/07/19  19:24:13 | Opinia o sklepie :
Szybka i sprawna wysyłka. Różnorodność towaru, zawsze znajdzie się to, czego się chce. Wiele wariantów danego towaru. Stały kontakt z większością sprzedających. Ceny przystępne. Dostępne są zarówno ubrania jak i sprzęty, leki, itp.
Iza Szulkowska  | 18/07/19  13:35:22 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam allegro, szybka wysyłka, szybka dostawa, jeszcze nigdy mnie nie zawiodło. Jeśli chodzi o produkty to zawsze znajdę coś dla siebie, różnorodność cez również jest zachęcająca. No i funkcja Smart super rozwiązanie.
Edyta Edzia  | 18/07/19  12:43:30 | Opinia o sklepie :
Allegro jest bardzo prostym w obsludze portalem w ktorym mozna latwo i szybko zrobic zakupy przez internet. Jest rownie pomocny w sprawach doreczen oraz oszustw internetowych. Na allegro mozna znalezc wszelkie produktu oraz uslugi.
Beata Połys  | 18/07/19  21:50:04 | Opinia o sklepie :
Super sklep! Można tam znaleźć wszystko czego się potrzebuje. W dodatku ceny nie są wygórowane, a produkty w znakomitej jakości. Robię tam często zakupy i jest to dla mnie najlepsza opcja. Polecam każdemu kto nie lubi chodzić po zatłoczonych sklepach!
Bogumiła Perzanowska  | 18/07/19  21:16:28 | Opinia o sklepie :
Zamawiam tu najwcześniej i jestem zadowolona z obsługi. Różnorodność w wyborze sposóbu dostarczenia. Także bogaty wybór sposobu płatności. Kontakty do sprzedawców są podawane i czasem się przydają. Z allegro korzystam najczęściej bo i oferta produktowa jest najbogatsza.
Monika Ochotna  | 18/07/19  12:18:02 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry sklep gdzie można kupić za niską cenę rzeczy unikatowe np. pocztówki, reprodukcje obrazów, książki, zabawki, ubrania. Dodatkowym plusem jest możliwość licytacji i kupno za naprawdę przystępne pieniądze. Opcji płatności jest wiele i można dopasować najbardziej dla siebie odpowiednią. Korzystne są ceny dostawy, mając program Allegro Smart można bardzo korzystnie zamawiać z dostawą do paczkomatow Inpost.
anna jakubowska  | 17/07/19  21:22:18 | Opinia o sklepie :
polecam zakupy allegro oraz allero smart dostawcy dzwonią i informują o przesyłce .super zakupy, kupuję przynajmniej raz na dwa miesiące sprzety, meble kuchenne, meble pokojowe i wiele innych produktów.
Ela Bursztyn  | 16/07/19  17:17:43 | Opinia o sklepie :
Jestem zadowolonym klientem sklepu internetowego Allegro. Doceniam na nim mnogość dostępnych produktów oraz ceny. Najciekawsze jest to iż mogę porównywać sobie ceny i wybrać najodpowiedniejszy produkt dostosowany do moich potrzeb. Super jest wprowadzona nowa opcja AllegroSmart.
Kinga  | 16/07/19  17:54:12 | Opinia o sklepie :
Allegro jak Allegro, można kupić praktycznie wszystko. Trudno o jednoznaczną opinię bo handlują tam różni ludzie. Parę razy coś zamawiałam i było raczej ok, zdecydowanie na minus, że kwitnie tam handel podróbkami, co powinno zostać jak najszybciej ukrócone.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

ODBIERZ DO 35,00 CashCoins Nest Bank
visit register click click