ODBIERZ DO 2,50% CashCoins Booking.com

AVG.pl Opinii(e)


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu AVG.pl

Oprogramowanie antywirusowe z rabatem na AVG.pl

AVG.pl to strona i sklep internetowy doskonale znanego na całym świecie oprogramowania antywirusowego. Z rozwiązań AVG korzysta ponad 150 milionów użytkowników na całym świecie. W ofercie można znaleźć szereg programów zabezpieczających: AVG AntiVirus i AVG Internet Security (programy antywirusowe), AVG PC TuneUp (program przyspieszający pracę komputera), AVG Mobilation (antywirus dla systemów Android).

AVG.pl Opinii(e)

Wiktoria Jędrzejewska  | 06/12/18  19:15:20 | Opinia o sklepie :
Oprogramowania antywirusowe zakupione w sklepie AVG.pl jest warte zakupu, gdyż nie jest zwykłym spośród innych, uniwersalnych. Istnieje możliwość próbnego jego wypróbowania. Cenowo może być. Polecam zainteresowanym.
Szymon Mazur  | 30/04/18  00:17:15 | Opinia o sklepie :
Typowe antywirusy nie potrafią zapewnić obecnie wymaganego poziomu ochrony, dlatego polecam AVG Internet Security z komponentami chroniącymi komputer podczas surfowania po internecie w czasie rzeczywistym przeciwdziałającą najnowszym zagrożeniom internetowym, takim jak exploity.
Ryszard Skubała  | 14/05/17  11:04:19 | Opinia o sklepie :
Witam, AVG to rewelacyjny program antywirusowy, dla mnie, jednym z jego atutów jest fakt, iż nie obciąża on komputera w czasie swojej pracy, od lat używam AVG i. Jestem zadowolony Z AVG, i polecam go swoim znajomym.
Jolanta Diesing  | 11/04/16  11:27:21 | Opinia o sklepie :
W ich sklepie możesz dostać bardzo dobre programy antywirusowe, przyspieszające pracę komputera. Sama posiadam ich program. Nigdy nie miałam problemów z niechcianymi wirusami. Zachęcam wszystkich do odwiedzenia sklepu i zakupu dobrego oprogramowania.
eugeniusz strzoda  | 04/04/16  09:01:32 | Opinia o sklepie :
Używam AVG Internet Security od blisko roku i jestem zadawolony z jego wyników. Jego interfejs jest przejrzysty i czytelny. Skanowanie przebiega szybko, sprawnie i dokładnie zarazem. Niestey czasami da się odczuć spadki wydajności w działaniu komputera,
Urszula Kożuch  | 08/03/16  21:48:40 | Opinia o sklepie :
Świetne oprogramowania komputerowe. Skuteczne antywirusy, łatwa obsługa, nie droga cena oraz sprawność i ochrona Twojego komputera gwarantowana. Bardzo polecam zwłaszcza programy antywirusowe. Marka na 5+
Natalia Jaz  | 11/12/15  10:55:28 | Opinia o sklepie :
dobry program antywirusowy , dzięki jego skuteczności komputer działa trochę lepiej mimo że już stary dosyć jest . minusem jest to że zaraz po usunięciu wirusów itd muszę program usunąć bo muli system. także jest dobry tylko na moment ale używałam wersji demo.
Izabela Porębska  | 14/04/15  15:54:33 | Opinia o sklepie :
Sklep OK. kupiłam antywirusa AVG dosyć dawno i ciągle z nim pracuję.Praktycznie nie zajmuje miejsca i jest niewidoczny a dodatkowy program,który przyspiesza moj laptop jest świetny.Zawsze można kupić coś w promocji-polecam zakupy w tym sklepie-niskie ceny a co najważniejsze bezpiecznie
Jadwiga Zgliszewska  | 17/03/15  05:37:32 | Opinia o sklepie :
AVG - to światowa renoma plus liczne certyfikaty. Kompleksowa obsługa w sklepie internetowym, spory wybór opcji zakupu najnowocześniejszego oprogramowania antywirusowego. Obniżki cen i rabaty. To pewna ochrona każdego komputera. Mam do nich zaufanie i wszystkim to samo polecam! :-)
Paweł Hozner  | 10/11/14  19:32:52 | Opinia o sklepie :
Bardzo ciekawa strona. Ostatnio zamówiłem sobie licencję do programu antywirusowego. Po mojej wpłacie możliwie bardzo szybko dostałem klucz licencyjny. Jestem przekonany że kazy kto zakupi usługi AVG bedzie zadowolony i to bardzo
Natalia Landecka  | 31/10/14  08:09:26 | Opinia o sklepie :
Z programów AVG korzystam od kilku lat. W tym czasie nie miałam żadnych problemów z wirusami. Dzięki TuneUp przekonałam się, że mogą one działać zdecydowanie szybciej. Na podstawie swoich doświadczeń mogę polecić produkty AVG.
Jerzy Krzemień  | 22/07/14  08:39:35 | Opinia o sklepie :
Bardzo ciekawa strona. Ostatnio zamówiłem sobie licencję do programu antywirusowego. Po mojej wpłacie możliwie bardzo szybko dostałem klucz licencyjny. Jestem przekonany, że jeszcze nie raz skorzystam z usług w/w sklepu. Sklep oceniam na: bardzo dobry :)
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

ODBIERZ DO 1,23% CashCoins Neonet
visit register click click