ODBIERZ DO 30,00 CashCoins Play

Avis Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Avis

Avis: wynajmij auto na wakacje

Zarezerwuj wynajem samochodów w Polsce, Europie i na całym świecie z Avis. Do dyspozycji masz ponad 5000 biur wynajmu oraz gwarancję najlepszej ceny.

Avis Opinie

Zofia Zegarek  | 27/05/20  20:00:32 | Opinia o sklepie :
Avis to komfortowy wynajem samochodów z klasą. Miła i kompetentna obsługa. Wszystkie samochody są wypożyczane z pelnym bakiem. Wypożyczonym samochodem można również pojechać za granicę. Opłaca się wypożyczac na długie weekendy, ponieważ wtedy jest do 15 % zniżki.
Ilona Kowalska  | 13/04/20  15:48:45 | Opinia o sklepie :
Fajny sklep!!, Obsluga kompetentna i profesjonalna, Przesylka szybka i dobrze zapakowana,bezproblemowe zakupy, polecam kazdemu! Produkty zgodne z opisem! Jestem zadowolona na pewno jeszcze tu wroce! Polecam w 100%
Jolanta Filipiak  | 30/03/20  19:27:35 | Opinia o sklepie :
Avis wynajmuje swoje samochody w kraju i przynajmniej w Europie. Polecam podczas podróży, kiedy chcemy mieć zorganizowany czas. Zarządza rezerwacjami bardzo profesjonalnie, nie zawodząc swoich klientów.
Joanna  | 18/09/19  20:41:10 | Opinia o sklepie :
W Avis wszystko było bardzo dobrze zorganizowane. Blisko do parkingu. Szybka bardzo miła i pomocna obsługa pomimo moich trudności językowych.Dobra cena. Sprawne oddanie auta. .Krótki czas zwrotu. Wynajęte auto bez zarzutu.
Magdalena  | 16/07/19  19:46:08 | Opinia o sklepie :
Polecam wypożyczalnie samochodów Avis. Naprawdę świetna obsługa. Auto nowe z przebiegiem 16tyś km, czyste, brak oznak palenia tytoniu w aucie. Bardzo niskie zużycie paliwa (5,4l/100km). Pojemny bagażnik.
Ola Kubik  | 16/07/19  19:36:21 | Opinia o sklepie :
W firmie Avis bezproblemowa i profesjonalna Obsługa klienta. Ogólnie byłam zadowolona z wszystkiego nie było żadnych problemów z autem i wypożyczeniem.Cena wynajmu była atrakcyjna. Polecam Avis wszystkim.
Ryszard  | 16/07/19  19:30:34 | Opinia o sklepie :
W Avisie miła i profedjonalna obsługa. Grzeczne i nienatarczywe proponowanie innych produktów. Jestem zadowolony z formy wynajmu, bez dodatkowych zabezpieczeń finansowych. Bliskości wypożyczalni od lotniska. Polecam
Jacek Michalski  | 15/07/19  07:07:16 | Opinia o sklepie :
Dobrze że są takie wypożyczalnie samochodów jak ta Avis gdzie można nawet internetowo zarezerwować sobie niezłą furę. Moi znajomi przylatując do Polski korzystają z tej wypożyczalni nie musząc przywozić samochodu. Polecam.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

ODBIERZ DO 2,00 CashCoins Lidl  Newsletter
visit register click click