ODBIERZ 2,25% CashCoins Sun&Snow

BIBLOO Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu BIBLOO

Moda ze zniżką w BIBLOO

BIBLOO to sklep internetowy dla wszystkich miłośników marek premium, takich jak Replay, Gant, Armani Jeans, Tommy Hilfiger i Napapijri. Możesz znaleźć na Naszej stronie internetowej 105 marek. Zakupy na tej stronie są bardzo proste, do tego świetną obsługę sprawią że zakupy u nas to sama przyjemność.

BIBLOO Opinie

Andrzej Jędrzejewski  | 06/04/20  12:44:54 | Opinia o sklepie :
Na prezent to tylko zakupy w internetowym sklepie BIBLOO. Nazwy światowych marek perfum, z których jedne już kupiłem żonie. Oryginalne opakowania i ceny też. Warto upolowac jakieś promocje, taniej wtedy wychodzi.
Ewa Owsiak  | 02/05/19  12:36:27 | Opinia o sklepie :
Polecam ten suuper sklep Bibloo!!! Często kupuję w nim dla siebie i rodziny obowie, a i sobie też torebki. Czasem na prezent. Bardzo duży wybór. Dobre ceny. A przedewszystkim mają świetna jakość produktów wartych swojej ceny. Polecam jeszcze raz
Zofia Cygon  | 16/02/19  13:46:28 | Opinia o sklepie :
Super okazja do zakupów w sklepie internetowym BIBLOO można się spodziewać do osiemdziesiąt pięć procent rabatu przy zakupach w sklepie podkoszulek spodni oraz koszul męskich a także kurtek super fajnych.
Rafal Chrzanowski  | 15/02/19  19:39:08 | Opinia o sklepie :
Super sklep internetowy z wieloletnim stażem zawodowym i prywatnym jak zwykle przekombinowałem to bezpieczne w użyciu i to by było gdyby nie to samo jak w przedszkolu nr katalogowy producenta lub dystrybutora to nie jest stan idealny ale to chyba już nie będzie ciężko się pozbierać nie jest w stanie idealnym stanie nad morzem w górach w lesie
Ryszard Skubała  | 27/11/18  16:14:06 | Opinia o sklepie :
Otóż sklep jak sklep, wszystko dobrze kiedy jest OK. ale kiedy doszło do zwrotu towaru to zaczęły się problemy ze zwrotem pieniędzy, z kontaktem, nie zachęcam jak nie polecam, a może to tylko jedyny przypadek jaki mnie spotkał.
Jozef Filipiak  | 22/07/18  08:59:11 | Opinia o sklepie :
Sklep w porządku, bo w przypadku braku towaru od razu informuje o tym klienta. Wiele marek w różnych cenach, dość drogi. Warto częściej odwiedzać jego stronę, ze względu na sezonowe wyprzedaże. Ciekawy sklep.
Helena Filipiak  | 17/07/18  06:16:04 | Opinia o sklepie :
Sklep jak dla mnie dość drogi,marek zachodnich, dobrej jakości. Ma dużo zniżek, więc warto od czasu do czasu tu zajrzeć. Strona sklepu jest kolorowa, a zatem przyciągająca wzrok. Dużo rzeczy młodzieżowych.
Andrzej Filipiak  | 26/06/18  18:36:33 | Opinia o sklepie :
Sklep BIBLOO oferuje modne rzeczy znanych marek zagranicznych, a więc i nie najtańszych. Jednakże warto zagościć na jego stronie od czasu do czasu, bo są fajne zniżki lub upusty na wszystko. Fajny sklep.
Krystyna Drozd  | 05/05/18  10:48:36 | Opinia o sklepie :
Zakupy w BIBLOO to prawdziwa przyjemność. Szeroka oferta markowej odzieży i obuwia dla kobiet i mężczyzn w każdym wieku, również dla dzieci. Dużo ciekawych dodatków. Szybka dostawa. Towar raczej z górnej półki ale warto.
Jacek Kotliński  | 11/04/18  04:07:35 | Opinia o sklepie :
Kupiłem buty wizytowe, doskonale się noszą mam już 2 lata i nie czuje ich na nogach, tworzą jedność ze stopą, zazwyczaj piszę jak coś jest nie tak ale tym razem czyściłem półbuty na jesień i czyszcząc żałowałem, że nie kupiłem 2 par ale kto by pomyślał...
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

ODBIERZ 3,00% CashCoins Hebe
visit register click click