ODBIERZ DO 6,00% CashCoins Zalando Lounge

BikeSalon.pl Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu BikeSalon.pl

Rowery i inny sprzęt sportowy ze zniżką na BikeSalon.pl

Na BikeSalon.pl znajdziesz wszystko cxzego potrzebujesz do jazdy na rowerze. Zarówno jeżeli uprawiasz jazdę rowerową wyczynowo czy jeżdzisz rowerem tylko od czasu do czasu to sklep właśnie dla Ciebie. Na BikeSalon.pl znajdziesz rowery, akcesoria i odzież do uprawiania tego sportu ale również sprzęt do nordic wolking, skimboard, sportów zimowych i wiele innych.

BikeSalon.pl Opinie

Józef Filipiak  | 03/03/19  20:47:44 | Opinia o sklepie :
Sklep BikeSalon.pl jest dla osób pasjonujących się jazdą na rowerze. Ma wiele ciekawych ofert w sprzedaży, jednak warto polować na promocje.Obsługa sklepu jest na wysokim poziomie, doradzając profesjonalnie.
Andrzej Filipiak  | 01/01/19  16:49:55 | Opinia o sklepie :
Sklep BikeSalon.pl zachęca wszelkiego rodzaju akcesoria dla bicyklistów, rowerzystów. Wybór wszystkiego jest duży. Ceny są rozmaite i raczej na każdą kieszeń. Sklep znany w necie, dużo osób w nim zamawia.
Helena Filipiak  | 18/12/18  19:09:43 | Opinia o sklepie :
Sklep BikeSalon.pl jest dobrze wyposażony w rozmaite akcesoria do rowerów i do jazd z nimi związanych. Fajne ma gadżety w sprzedaży, dużo wyprzedaży, na które opłaca się polować. Sklep dla prawdziwych cyklistów.
Robert Żelasko  | 26/04/18  17:23:53 | Opinia o sklepie :
Sklep BikeSalon to super miejsce na zakupy,szczególnie dla miłośników jazdy na rowerze i sportów zimowych.Mnóstwo sprzętu,odzieży,akcesoria.Miła i profesjonalna obsługa,szybka dostawa także polecam ten sklep jak najbardziej.
Krystyna Drozd  | 07/05/17  08:12:51 | Opinia o sklepie :
Bike Salon to prawdziwa gratka dla miłośników rowerów każdego rodzaju. Rowery miejskie, szosowe, górskie, turystyczne, dziecięce i cała masa innych. Do tego komplet akcesoriów i gadżetów oraz oczywiście przydatna odzież. Polecam.
Szymon Mazur  | 12/03/16  19:16:16 | Opinia o sklepie :
BikeSalon.pl zdejmie z was miarę, by dopasować sprzęt do waszych wymagań. Każdy z ich klientów może liczyć na całkowicie zindywidualizowaną ofertę skrojoną do jego realnych potrzeb i umiejętności. Właśnie to podejście wyróżnia ich sklep na tle innych, masowych punktów handlowych.
Renata Sarnecka  | 12/12/15  07:56:15 | Opinia o sklepie :
BikeSalon.pl to jeden z najlepszych sklepów ze sprzętem sportowych w polskim internecie - dodatkowo, na zachętę sklep daje 50 zł rabatu na pierwsze zakupy. Warto już teraz zapoznać się z sezonową ofertą sprzętu sportowego - narty, snowboard itp.
Wiesława Miśta  | 30/11/15  06:37:39 | Opinia o sklepie :
Duży wybór towaru....Miła obsługa....Przystępne ceny......Polecam................................................................................................................i szybka wysyłka.......................
Jacek Kotliński  | 29/11/15  13:16:11 | Opinia o sklepie :
Mój drugi zakup w tym sklepie przekonał mnie do niego całkowicie. Bardzo fajne ceny, rabaty już przy pierwszych zakupach to bardzo wiele. Natomiast bardzo ważny jest miły i rzeczowy kontakt oraz fachowe doradztwo, jak również słowność, co w obecnych czasach jest rzadkością
Marcin Nieduzak  | 29/11/15  09:41:48 | Opinia o sklepie :
Mega fajny sklep ze sprzętem rowerowym i innymi akcesoriami każdego. Polecam skorzystać z oferty tej firmy ponieważ sprzedaje dobrej jakości sprzęt za naprawdę okazyjną cenę. Sprawdź też promocje na stronie internetowej
Wioleta Niedużak  | 29/11/15  09:40:49 | Opinia o sklepie :
Sklep ze sprzętem rowerowym i innymi akcesoriami każdego maniaka jazy na rowerze. Polecam skorzystać z oferty tej firmy ponieważ sprzedaje dobrej jakości sprzęt za naprawdę okazyjną cenę. Polecam serdecznie!!!
Malgorzata Goljaszewska  | 19/11/15  19:33:23 | Opinia o sklepie :
Szukasz nowego super roweru dla siebie? Koniecznie zajrzyj do BikeSalon.pl Świetne rowery dla Ciebie i Twoich bliskich, sprzęt, części, akcesoria. Wszystko dla zaawansowanego rowerzysty jak i niedzielnego hobbysty wycieczek.
Stanisaw Koodziejski  | 19/11/15  08:14:51 | Opinia o sklepie :
Niepoważni. Jeden Pan dzwoni do dostawcy w piątek i potwierdza, że w sobotę będzie towar. W sobotę inny na dzień dobry stwierdza, że towaru w weekend nigdy nie dostają i okazuje się że towaru oczywiście nie ma. Strata czasu i pieniędzy.
Jerzy Krzemień  | 17/11/15  20:41:02 | Opinia o sklepie :
estem zadowolony zarówno z poziomu obsługi jak i czasu realizacji zamówienia. Dopisuję bikesalon do listy sklepów, z których oferty będę mógł skorzystać w przyszłości. Zdecydowanie polecam sklep BikeSalon.pl !!!
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 5,20% CashCoins
10% rabatu na okulary
Kod:PROMO
ODBIERZ DO 30,00 CashCoins Play
visit register click click