ODBIERZ DO 30,00 CashCoins Play

BonPrix Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu BonPrix

Stylowa moda i obuwie dla całej rodziny oraz wszystko dla domu z rabatem od BonPrix!

BonPrix jest jednym z najwiekszych Domów Sprzedaży Wysyłkowej w Polsce i jednym najpopularniejszych sklepów internetowych. W ofercie znaleźć można modną odzież i obuwie a także artykuły dla domu. BonPrix charakteryzuje wysoka jakość, atrakcyjna cena oraz szybka dostawa i bezproblemowy zwrot zakupu.

BonPrix Opinie

Paulina Czemplik  | 19/06/20  10:45:24 | Opinia o sklepie :
Witam serdecznie bardzo polecam sklep BonPrix bardzo ciekawe i modne ubrania każdy znajdzie coś dla siebie. Miła obsługa i możliwość zwrotu zakupionego towaru. Polecam sama korzystam i jestem mega zadowolona
Ania Arkuszewska  | 15/06/20  13:43:43 | Opinia o sklepie :
Bardzo polecam ten sklep. Kupuje w nim już bardzo długi czas. Kupuje ubrania sobie jak i córce. Wszystko dobre gatunkowo. niektóre ceny z kosmosu ale są też (nawet dużo rzeczy) które są w przystępnej cenie. często są promocje typu -10% I darmowa dostawa. I z tego też bardzo często korzystam. Aplikacja na telefon działa bez zarzutu. możliwe jest zrobienie zakupów przez aplikację i jest to bardzo wygodne. polecam ten sklep w 100%.
Anna Walaszczyk  | 19/05/20  14:13:30 | Opinia o sklepie :
Sklep poznałam jeszcze z katalogów , postanowiłam spróbować i zamówić, odtąd to jeden z lepszych sklepów z ubraniami i nie tylko.Mozna znaleźć też ciekawe rzeczy to domu.Polecam spróbować i zacząć przygodę z Bon prixem.
Danuta Michalska  | 17/05/20  07:15:57 | Opinia o sklepie :
BonPrix to super internetowy sklep. Lubię tam zaglądać bo zawsze można tam zrobić dobry zakup. Spora oferta produktów i dobra oferta cenowa zachęca do zakupów. Zbliża się lato, więc na pewno zrobię zakupy.
Sylwia Owsiak  | 01/05/20  17:46:48 | Opinia o sklepie :
zawsze na czas rozmiary jak dla mnie idealne nie muszę się martwić czy będzie pasować czy nie i ceny przystępne. Ilość produktów zapewniona zawsze. Znajdzie się również coś dla domu i mojego męża który jest trochę wybredny.
Paulina Kasjaniuk  | 30/04/20  18:56:04 | Opinia o sklepie :
super, sprawnie i bardzo szybka realizacja zamówienia ;), produkty dobre gatunkowo i w przystępnej cenie, częste promocje i dodatkowo co miesiąc katalog, dzięki któremu można obejrzeć produkty. Polecam :)
Maria Kr�lak  | 16/04/20  19:25:29 | Opinia o sklepie :
jest to super sklep, w którym możesz wybrać super ubrania dla siebie i rodziny. szybka dostawa.Moge polecić ten sklep wszystkim znajomym. Co jeszcze jest dobre, że możesz zwrócić zakupiony towar bez żadnych dodatkowych konsekwencji.
Agnieszka Marzec  | 07/04/20  13:09:21 | Opinia o sklepie :
Dobre produkty, dobra jakość, ciekawy asortyment, duży wybór w rozmiarówce. Tu można urządzić mieszkanie od kuchni po korytarz. Produkty nie tylko do ozdoby ale i praktyczne, tu każdy znajdzie coś dla siebie i swojej rodziny.
Aurelia Koperczak  | 14/02/20  09:38:45 | Opinia o sklepie :
Super sklep, zadowolona z każdego zakupu, jakość ubrań bardzo dobra, elegancja i styl, można już teraz kupić ubrania dla dzieci, na plus możliwość zwrotu - mi się jeszcze nie zdażyło oddać, rozmiarówka zawyżona, ale dzięki opinią innych osób, zawsze trafiłam w odpowiedni dla mnie rozmiar
 | 11/02/20  20:29:24 | Opinia o sklepie :
ubrania dobrej jakości, szeroki asortyment, pomocna obsluga, intuicyjna obsługa strony sklepu, podpowiedzi stylisty, dla mnie rewelacja, koszty wysyłki niskie, sprawna wysyłka. serdecznie polecam ten sklep
Anna Klonskowska  | 27/01/20  09:16:49 | Opinia o sklepie :
BonPrix jest cudowną marką ubrań i dobrej jakości. Bardzo szybka realizacja zamówienia, dobrze zapakowana paczka, jak i dostawa również ekspresowa. Polecam. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam.
Dorota Postek  | 26/01/20  18:37:16 | Opinia o sklepie :
Super okazje i promocje.bardzo dobre produkty zgodne z opisem. Szybka realizacja zamówień. Szybka dostawa,
Katarzyna Gardzińska  | 23/01/20  13:21:04 | Opinia o sklepie :
Sklep bonprix jest jednym ze sklepów w którym można znaleźć większość rozmiarów niż w innych sieciówkach jeśli chodzi o np bieliznę. Jestem zadowolona z gatunku oraz wytrzymałości ubrań. Polecam sklep jak najbardziej.
Magdalena Krajewska  | 18/01/20  21:25:58 | Opinia o sklepie :
bardzo fajny sklep z roznorodnoscia ubran damskich a co najfajniejsze ze sa tez rozne rozmiary. fasony tez super naprawde warto kupowac tam ubrania wielu moich znajomych rowniez korzysta z ich ofert i sa rowniez bardzo zadowoleni
Patrycja Weiss  | 06/01/20  13:44:40 | Opinia o sklepie :
Super sklep, super ubrania, możliwy zwrot. Kupuje w tym sklepie od dawna i jestem mega zadowolona. Kupuje dla siebie i dla corki ubrania i bieliznę. Darmowa przesyłka rabaty super oferty. Polecam każdemu naprawdę warto
Anita Foryś  | 18/12/19  08:57:38 | Opinia o sklepie :
Serdecznie polecam. Świetny sklep wspaniała obsługa i asortyment robi wrażenie. Każdy znajdzie dla siebie coś odpowiedniego bez względu na rozmiar czy ulubiony fason. Nawet będąc w ciąży sklep mnie nie zawiódł i znalazłam coś dla siebie wśród oferty.
Iwona Kukla  | 11/12/19  20:29:30 | Opinia o sklepie :
Bardzo miła atmosfera szybka realizacja zamówień przesyłki kurierskie dojeżdżają nie uszkodzone Miła obsługa . Brak problemu ze zwrotem towaru . Towar dobrej jakości. Ceny dostępne na każdą kieszeń.
Edyta Grunt  | 05/12/19  08:33:29 | Opinia o sklepie :
Sklep godny polecenia często zamawiam i wszystko jest na czas określony w zamówieniu. Duży wybór odzieży damskiej męskiej jak i dziecięcej. Koszt wysyłki nie jest wygórowany, można zrobić wymianę odzieży na większy lub mniejszy rozmiar. Miła i profesjonalna obsługa
Zuzanna Klos  | 30/11/19  09:38:22 | Opinia o sklepie :
szybka dostawa łatwe szukanie produktu dużo produktów w promocyjnych cenach . Każdy może znaleźć coś dla siebie interesujące kolekcje na każdą pore roku i na każdą okazję .Katalogi przychodzą regularnie na pocztę .
Agnieszka Stępień  | 26/11/19  17:17:15 | Opinia o sklepie :
Czasami na przesyłkę trzeba poczekać trochę dłużej, ale tak ogólnie to polecam, jakość ubrań jest bardzo dobra jak i ich różnorodność. Miło, że zostały wprowadzone dodatkowe opcje płatności co jest naprawdę dużym udogodnieniem.
Małgorzata Michalska  | 14/11/19  05:29:00 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy mający w swojej ofercie szeroki wybór ubrań dla kobiet od Buzek po kurtki. Ciekawe fasony oraz kolorystyka przyciąga do robienia zakupów. Sklep oferuje sporo promocji. Polecam ten sklep.
Joanna Kasprowicz  | 12/11/19  07:30:55 | Opinia o sklepie :
Witam serdecznie bardzo chciałabym polecić wszystkim sklep internetowy BonPrix. Zawsze mega wybór asortymentu, ubrania bardzo dobre gatunkowo. Do tego sprawna i szybka wysyłka. Za każdym razem jestem zadowolona z zakupów.
Karol Kulik  | 10/11/19  01:59:58 | Opinia o sklepie :
Wspaniałe, że istnieje sklep internetowy BonPrix i jeszcze są promocje do pięćdziesiąt procent taniej, gdyż można znaleźć i zakupić dobrej jakości ubrania i są dostępne we wszystkich rozmiarach. Serdecznie polecam.
Zofia Naworol  | 27/10/19  13:59:50 | Opinia o sklepie :
Zakupy w BonPrix okazały się bardzo trafne. Produkty które kupiłam są idealne nic dodać nic ująć. Jakość produktu też dobra i ceny w miarę możliwości niewygórowane dostawa też szybka polecam jak najbardziej.
Ewa Ttt  | 19/10/19  14:42:13 | Opinia o sklepie :
Bardzo bardzo fajny dla kazdego cos sie znajdzie duzy wybor rzeczy bardzo wszystkim polecam, bez problemu zamowisz i dostaniesz to co wybrales zgodnie z wytycznymi. Bardzo bardzo polecam super.
Zosia Cygoń  | 15/10/19  10:07:06 | Opinia o sklepie :
Wspaniałe, że istnieje sklep internetowy BonPrix i jeszcze są promocje do pięćdziesiąt procent taniej, gdyż można znaleźć i zakupić dobrej jakości ubrania i są dostępne we wszystkich rozmiarach polecam.
Ewelina Karwowska  | 13/10/19  20:59:30 | Opinia o sklepie :
Bardzo polecam stronę bonprix. Jestem bardzo zadowolona z zakupów i za każdym razem jestem mile zaskoczona, widząc za jak niską cenę otrzymuje się rzeczy bardzo dobrej jakości. Kupiłam już kilka rzeczy i odesłałem tylko raz, ponieważ nie trafiłam z rozmiarem.
Damian Jablonski  | 13/10/19  10:39:27 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep Bon prix!!! Regularnie kupuję towar w tym sklepie. Odzież jest najwyższej jakości, jest bardzo szeroki asortyment. Ja i moja rodzina jesteśmy bardzo zadowoleni i robimy zakupy już od lat.
Przemek Sowiński  | 10/10/19  11:44:56 | Opinia o sklepie :
Gorąco polecam ten sklep .Przesyłka bardzo szybko dotarła, byłem bardzo zadowolony, wszystko było zgodne ze złozonym zamówieniem. Następnym razem napewno skorzystam z oferty tego sklepu i polecę go moim wszystkim bliskim i znajomym.
Magdalena Łukawska  | 09/10/19  21:18:46 | Opinia o sklepie :
Serdecznie polecam tą strone, bardzo często zamawiam ciuchy i artykuły do domu zawsze wszystko było w porządku. Bardzo szybka wysyłka. Wyraźne zdjęcia produktów i rzeczy zawsze zgodne z opisem. Polecam, bardzo polecam
Michalina Adam  | 03/10/19  13:21:16 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep internetowy, bardzo duży wybór ubrań damskich męskich a nawet dziecięcych. Strona przejrzysta, łatwość wyszukiwania. Jakość bardzo dobra,ceny przystępne, dużo promocji, dostawa w terminie. Polecam
Justyna Włodarska  | 30/09/19  19:32:58 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z jakości tych ubrań. Zamówienie poszło sprawnie oraz dostawa. Świetny kontakt z firmą Bonprix oraz obsługą. Wszystko na 5 gwiazdek :)
Kinga Świtoń  | 20/09/19  11:45:57 | Opinia o sklepie :
Łatwy w obsłudze oraz spory wybór. Szybka dostawa do domu, rzeczy przejrzyście opisane oraz dokładną tabela rozmiarów. Łatwy i szybki czas realizacji zamówienia jak i możliwość dokonania zwrotu. Bez problemu wymiana na inny towar lub zwrot gotówki
Magdalena Wiktorek  | 20/09/19  11:26:08 | Opinia o sklepie :
Ogólnie produkt zgodny z opisem jakość materiału średnia. Należy bardzo dokładne przejrzeć tabele rozmiarów gdyż rozmiar rozmiarowi nie równy. Zwroty przesyłek i pieniędzy na konto odbywają się sprawnie.
Beata Babińska  | 19/09/19  07:47:40 | Opinia o sklepie :
Dobry sklep internetowy, polecam każdemu zakupy. Tanio, szybko i solidnie. Wymiana towaru albo zwrot. Polecam każdemu, jeszcze się nie nie zawiodłam. Rozmiary XL, duży wybór od A do Z. Buty, sukienki, luźne ubrania. Każdy ma coś dla siebie do wybrania. Bardzo polecam
Karolina Wnorowska-Tall  | 18/09/19  06:35:38 | Opinia o sklepie :
Rozmiary niezgodne z opisem. wg pomiarow rozmiar 42 a przychodzi 52. Cena rowniez nieadekwatna do jakosci. szczerze niepolecam. utrudniony kontakt z obsluga klienta a towar to loteria czy przyjdzie czy nie.
Jadwiga kostek  | 09/09/19  21:42:18 | Opinia o sklepie :
Fajny sklep, ciekawe i modne ciuchy.Tania przesyłka. Od dwóch lat jest to mój ulubiony sklep, w którym ubieram całą moją rodzinę. Polecam wszystkim którzy jeszcze nie skorzystali z tego sklepu, na pewno wam się spodoba
Zofia Osuch  | 07/09/19  06:20:29 | Opinia o sklepie :
Jeden z najlepszych sklepów internetowych i nie tylko... Ubrania są mega, ceny może troszkę za wysokie jak za niektóre rzeczy, ale mimo to jestem bardzo zadowolona :) Śmiało mogę polecić każdemu zakupy w bonprix
Joanna Rygiel  | 05/09/19  19:43:28 | Opinia o sklepie :
Kupiłam cztery bawełniane sukienki o jestem z nich bardzo zadowolona. Dostawa była dosyć szubko. Sukienki wyglądały lepiej niż na internecie. Po praniu kolor się nie zmienił - nie puszcza farby w czasie prania. Polecam - sukienki mają dobre, typowe wymiary.
Karolina Bukorzycka  | 04/09/19  09:54:08 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajna i klarowna strona internetowa. Zakupy sa szybkie, latwe i przyjemne. Polecam i bede wracac czesciej. Szybka wysylka i ladnie zapakowana. Dziekuje polecam i bede wracac. Mega promocje dla klientow.
Aneta Auu  | 03/09/19  14:25:03 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklep internetowy z bielizną i nie tylko. Uwielbiam robić tu zakupy. Jeszcze te kody rabatowe które otrzymuje. Zakupy na bon prix to czysta przyjemność. Polecam gorąco wszystkim Paniom. Każda z was znajdzie tu coś dla siebie
Izabela Rokicka  | 02/09/19  10:36:04 | Opinia o sklepie :
W ciagu dziesięcioleci BonPrix zmienił się na plus. szybka dostawa, duży wybor, łatwy zwrot. Szeroka numeracja, pozostawianie komentarzy przez Kupujących pomaga zrobić trafne zakupy. Co tu jeszcze napisać... Polecam
Mariola Pietrzik  | 31/08/19  07:54:09 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry sklep z długoletnią tradycją w sprzedaży całorocznej odzieży, dodatków i galanterii dla kobiet, mężczyzn i dzieci z szerokim asortymentem. Ceny na każdą kieszeń, odzież na każdą okazję i profesjonalna obsługa, dlatego szczerze polecam.
Jola Zasowska  | 31/08/19  18:07:43 | Opinia o sklepie :
Szybka i sprawna dostawa do klienta. Super oferty promocyjne. Polecam kazdemu kto lubi super produkty w niskich cenach. Juz dzis wejdz na strone BonPrix i dokonaj pierwszego zamowienia i ciesz sie ze swojego zakupu.
Marlena Marszałek  | 30/08/19  21:19:31 | Opinia o sklepie :
Polecam super ubrania dobrej jakości materiały, wielki wybór ubrań wzorów i kolorów, choć cenny nie należą do najtańszych, szybka wysyłka. Możliwość zobaczenia ofert w katalogach. Naprawdę polecam bo warto.
Edyta Czajkowska  | 29/08/19  08:10:00 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z zakupów na BonPrix, super jakość produktów, zamawiam w tym sklepie internetowym często i nie znalazłam żadnych zastrzeżeń do produktów, Gorąco Polecam.
Joanna Guzik  | 28/08/19  08:54:25 | Opinia o sklepie :
Jakość ubrań bardzo dobra, zawsze jestem zadowolona z zakupów. Fajne modele i fasony, dużo świetnych dodatków do domu, duży wybór w rozmiarach i kolorach. Na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam
Piotr Jusiński  | 27/08/19  11:12:24 | Opinia o sklepie :
Same eleganckie ubrania w dostępnych cenach także polecam. Mało tego są też dodatki jak np paski co mnie cieszy bo wszystko w jednym miejscu i w cenie jednej wysyłki, co pozwala oszczędzać i za to duży plus z mojej strony. Tak trzymać.
Monika Lepianka  | 20/08/19  13:30:16 | Opinia o sklepie :
Świetny skep, bardzo polecam, wszystko zgodne z opisem, porozumienie z obsluga w razie jakis pytan bez problemu, wysylka bardzo szybka i towar zgodny z opisem i jeszcze do tego zwrot z zakupow w ladycashback.
Gabriela  | 19/08/19  19:01:17 | Opinia o sklepie :
BonPrix to świetny sklep internetowy z odzieżą dla kobiet, mężczyzn i dzieci. Duży wybór, dobre ceny, dobra jakość. Każdy znajdzie coś dla siebie lub dla swojej pociechy. Korzystałam kilka razy. Gorąco polecam !!!
Olga Łastowska  | 18/08/19  17:23:54 | Opinia o sklepie :
Kupiłam kilka rzeczy. Pasowała tylko jedna. Nie było problemu ze zwrotem towaru. Pieniądze otrzymałam na konto w ciągu tygodnia. Sukienkę którą kupiła była inna niż reklamowana. Z własnej kieszeni musiała zapłacić za przesyłkę zwrotną.
Tomasz Kacprzak  | 18/08/19  14:44:44 | Opinia o sklepie :
Ogromny asortyment ubrań. Każdy znajdzie coś dla siebie. Ceny na każdą kieszeń. Fachowa i kompetentna obsługa zawsze pomocna. Super promocje na towary najwyższej jakości. Szybka realizacja zamówienia.
Sandra Greń  | 16/08/19  10:50:16 | Opinia o sklepie :
Sklep godny polecenia, kupuje tam od 15 lat. Szeroki wybór asortymentu w bardzo dobrej jakości. Ubrania oraz dodatki są dla każdego dla kobiet, mężczyzn oraz nastolatków. A co najwanieższe sklep posiada szeroki wybór rozmiarów. Ceny asortymentów przeciętne, na każdą kieszeń.
Maciej Michalski  | 15/08/19  07:51:48 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy Bon Prix bardzo dobry punkt w internecie gdzie można znaleźć super oferty w jednym miejscu. Oferty cenowe i promocje zachęcają do zrobienia zakupów. Polecam go wszystkim znajomym i sama korzystam.
Barbara Michalska  | 13/08/19  10:02:51 | Opinia o sklepie :
To bardzo fajny sklep internetowy gdzie moze ubrać się cała rodzina kompleksowo. Ubrania i nie tylko są dobrej jakości. Sklep oferuje promocje jak i rabaty np. po zapisaniu się do newsletera. Polecam ten sklep.
Helena Baron  | 13/08/19  19:08:23 | Opinia o sklepie :
W Bon Prix asortyment duży, często zmieniany, dużo nowości, katalogi otrzymuje się prosto do skrzynki na listy, jest w czym wybierać, niestety czekać długo na przesyłkę z zakupami to jak dla spory minus. Jeśli ktoś czegoś potrzebuje na już - to warto odwiedzić sklep stacjonarny.
Blanka Kluczyńska  | 12/08/19  08:33:58 | Opinia o sklepie :
Bezstresowe zakupy gdzie na spokojnie mozesz przymierzyc w domu. Czeste promocje i darmowe wysylki. Polecam ze szczerego serca. Kazdy bierze cos dla siebie. Mozna modnie ubrac cala rodzine a nawet cos do wyposazenia domu.
 | 07/08/19  17:28:47 | Opinia o sklepie :
Fajny sklep, najlepsza jakość. Bardzo duży wybór ciekawych produktów. Polecam bardzo serdecznie robić tam zakupy. Przychodzą paczki całkiem sybko i nie ma z tym żadnego problemu. Sklep wygodny a jego produkty są extra
Stanislaw Horodko  | 05/08/19  09:55:44 | Opinia o sklepie :
Otrzymałam towar zgodny z zamówieniem. To już kolejny mój zakup w bonprix, z obsługi zamówień jestem zadowolona chociaż na towar trzeba troszkę poczekać. W przypadku zwrotu towaru pieniądze są zwracane na konto bez zbędnej zwłoki terminowej.
Teresa Głowacz-Gołub  | 01/08/19  07:11:54 | Opinia o sklepie :
Super ceny. Dobra jakość oferowanych produktów. Szybka dostawa. Możliwość zwrotu towaru. Możliwość reklamacji zakupionego towaru. Zwrot pieniędzy za zwrócony lub reklamowany towar zgodny z zapisami. Cenne uwagi kupujących.
Barbara Kordek  | 27/07/19  08:56:23 | Opinia o sklepie :
Duży wybór różnych produktów, nie tylko odzieży. Dobra jakość i niewygórowane ceny. Polecam każdemu kto lubi zakupy przez internet. Zakupione towary odpowiadaja temu co na zdjęciach. Tu każdy może coś dla siebie znaleźć.
Elżbieta Karkoszka  | 27/07/19  08:39:30 | Opinia o sklepie :
Mój ulubiony sklep odzieżowy. Bardzo duży wybór wzorów, fasonów, rozmiarów, kolorów i różnorodność cen. Każdy znajdzie coś dla siebie, a przy tym możliwość wymiany i zwrotów oraz profesjonalna i miła obsługa.
Zuzanna Kuligowska  | 24/07/19  23:38:17 | Opinia o sklepie :
Bardzo bogata oferta odzieży i obuwia na topie. Duży wybór rozmiarów i fasonów na różne okoliczności, od casual po wesele w dobrych cenach. Przyjazny interfejs, jasna polityka zwrotów i miła obsługa dlatego serdecznie polecam.
jacek Basiński  | 22/07/19  20:50:15 | Opinia o sklepie :
Fajny sklep z odzieza praktycznie dla wszystkich, kazdy znajdzie cos dla siebie, ceny przystepne praktycznie na kazda kieszen,bardzo fachowa pomoc obslugi sklepu. Bardzo czeste promocje,wysylka szybka i niedroga
Kasia Lubera  | 20/07/19  22:14:58 | Opinia o sklepie :
W bon prix zawsze znajduję to czego szukam. Dla dzieci i męża również. Cena i rozmiar idealnie dopasowane. Nie ma również problemu z ewentualnymi zwrotami. Często pojawiają się atrakcyjne promocje. Zawsze polecam innym produkty z bon prix.
Jolanta Hermańska  | 21/07/19  19:35:03 | Opinia o sklepie :
Bardzo bogata oferta odzieży i obuwia na topie. Duży wybór rozmiarów i fasonów na różne okoliczności, od casual po wesele w dobrych cenach. Przyjazny interfejs, jasna polityka zwrotów i miła obsługa dlatego serdecznie polecam.
Dariusz  | 20/07/19  10:29:27 | Opinia o sklepie :
BonPrix to świetny sklep internetowy z odzieżą i obuwiem dla mężczyzn, kobiet i dzieci. Duży wybór, modne wzory i kolory, dobra jakość. Każdy znajdzie tam coś dla siebie. Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam !!!
Andrzej Kruczek  | 19/07/19  21:57:05 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep internetowy z najróżniejszymi produktami AGD i elektroniki. Polecam bardzo intuicyjna i przyjemna strona sklepu z szerokim asortymentem produktów AGD i elektronik.
Danuta DadaL  | 19/07/19  06:03:59 | Opinia o sklepie :
Bardzo dużo róznych produktów nie tylko odziezy. Dobra jakość kupionych towarów. Polecam każdemu kto nie lubi chodzić po sklepach. Zakupione towary odpowiadaja temu co na zdjęciach. Ceny są nie wygórowane każdy może coś dla siebie dopasować.
Miroslawa Chmielewska  | 17/07/19  15:33:58 | Opinia o sklepie :
Naprawdę fajne ubrania, bogata oferta, kupić można i coś eleganckiego do biura i coś niebanalnego na plażę, korzystne ceny i niezawodna dostawa. Miła obsługa służąca radą i poradą, bezproblemowe zwroty ... szczerze polecam :)
Agnieszka Perlińska  | 14/07/19  06:58:35 | Opinia o sklepie :
Super transakcja, odzież ładna i dość dobrej jakości. Jestem zadowolona z tych transakcji. Darmowa wysyłka nawet mi się trafiła i jestem usatysfakcjonowana. Ceny produktów były nie wygórowane a jakość wykonania bardzo dobra.
Monika Łuniewska  | 10/07/19  14:26:46 | Opinia o sklepie :
Slep z bardzo zróżnicowaną gamą produktów. Jakość produktów dosyć dobra.Ciekawe modne wzory i kroje ubrań damskich i męskich. Cena produktów dopasowana do jakości wykonania i materiału. Polecam, korzystam od kilku lat.
Gabriel Wylot  | 13/06/19  20:29:40 | Opinia o sklepie :
witam chciałbym podzielić się opinią na temat tej strony i administracji nic dodać nic ująć pełny profesjonalizm,miła obsługa klienta,doradzctwo w pełni satysfakcjonujace,jestem mile zaskoczony polecam.
Teresa Świątek  | 07/06/19  11:04:00 | Opinia o sklepie :
Sklep ten jest godny wszelkiego zaufania,bardzo polecam,szybka ,i bardzo dokładna informacja,bardzo pomocna doradzczość w wyborze produktów które są atrakcyjne cenowo i są naprawdę dobrej jakości,bardzo,bardzo polecam ten sklep.
Ewa Kuś  | 30/05/19  18:35:13 | Opinia o sklepie :
Sklep BonPrix według mnie, to dość dobry sklep. Ceny przystępne,jesli chodzi o czas trwania wysyłki, to też nie mam zastrzeżeń. Jedyne czego moglabym się przyczepić, to jakość niektórych ubrań. Nie wiem czy to ja tylko tak trafiłam, ale u mnie z sukienki po kilku praniach zrobiła się ścierka
Kasia Kuśmierska  | 24/05/19  19:26:17 | Opinia o sklepie :
Jak dla mnie najlepszy sklep internetowy z modnymi ubraniami. Polecam go wszystkim. Wysyłka od nich jest ekspresowa. Nigdy nie miałam z nimi żadnych problemów. Super podejście do klienta. Polecam gorąco wszystkim.
Ewelina Śmiech  | 23/05/19  14:04:49 | Opinia o sklepie :
Godny zaufania. Zapraszam serdecznie z szczerego serc. Zawsze na czas. Nigdy nie było żadnych problemów. Skorzystaj a nigdy się nie zawiedziesz. O każdej dnia i nocy można korzystać. Robić zakupy. Wszystkie marki po jednym linkiem
Bozena UrZedowska  | 17/05/19  09:40:50 | Opinia o sklepie :
Sklep jest na poziomie obsługa jest bardZo uprzejma.Towar jest bardzo dobry ,jeśli chodzi o reklamacje tez są załatwiane na poziomie,szybko i na poziomie.Kozystam z tego sklepu i jestem bardzo zadowo
Magdalena Trocha  | 19/05/19  09:31:58 | Opinia o sklepie :
W tym sklepie mogą robić zakupy te osoby, które w zwykłych sieciowych sklepach nie mogą dla siebie nic znaleźć - dużo rozmiarów plus size. oprócz ubrań znajdziemy tu też różne dodatki do ubioru oraz wyposażenie domu.
Kamila Makowska  | 19/05/19  14:17:09 | Opinia o sklepie :
Świetna strona! Zdjęcia produktów świetnej jakości, cena za niska na wartość rzeczy- wszystko jasne i przejrzyste!
Szymon Mazur  | 20/05/19  00:26:01 | Opinia o sklepie :
Moda damska bonprix inspiruje kobiety od ponad 25 lat, regularnie prezentowane są nowe kolekcje, które interpretują najnowsze trendy i przekładają je na codzienne życie. Najważniejsze jest, aby bez względu na wiek czy figurę mogły czuć się one dobrze i atrakcyjnie.
Małgosia  | 16/05/19  10:06:29 | Opinia o sklepie :
Bardzo duża oferta w różnego rodzaju ubrań dla wiekowo pań. Nie zawsze są wszystkie rozmiary i kolory ktore by mi odpowiadały ale zakup dla synowej bardzo mi sie udał. Ciekawa oferta zachęca do zakupów.
Katarzyna Skierska  | 16/05/19  23:06:42 | Opinia o sklepie :
Polecam, ciuszki dla każdego, szeroka rozmiarówka nawet do rozmiaru 60. Bielizna także w dużych rozmiarach. Dostawa bardzo szybka, kurier, poczta, paczkomat, punkt odbioru - wszystko dla wygody Klienta. Nie ma problemu ze zwrotami. Polecam jeden z moich ulubionych sklepów pidazajacych za trendami modowymi.
Ewelina Prukop  | 10/05/19  18:13:48 | Opinia o sklepie :
Dużo fajnych rzeczy, w przystępnych cenach. W ofercie są też produkty dużych rozmiarów co się ceni. Bez problemu można zwrócić produkt lu wymienić. Rozmiary dość dokładnie są rozpisane z dołączonym rysunkiem jak mierzyć.
Izabela Mazur  | 13/05/19  06:24:52 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep internetowy BonPrix. W sklepie można znaleźć fajna odziez i obuwie w nie wygórowanych cenach. Zdjęcia towaru jak i cen są widoczne na przesyłkę nie trzeba długo czekać. Każdy znajdzie coś dla siebie
Katarzyna Jasińska  | 09/05/19  09:55:12 | Opinia o sklepie :
Sklep Bonprix posiada bardzo dużo produktów w pełnej rozmiarówce. Produkt zgadza się z podanymi informacjami na stronie. Pod produktem można znaleźć opinie o nim. Często są promocje i darmowa dostawa. Polecam!
Marika Kuleczka  | 05/05/19  22:32:04 | Opinia o sklepie :
Super sklep wiele razy zamawiam ubrania i zawsze jestem zadowolona jakość gatunkowa towaru bardzo dobra ubrań są poprostu świetne . podczas prania nic się nie dzieje .. bon prix ma szeroką game asortymetu karzdy znajdzie cos dla siebie nie tylko do ubrania jak i do domy polecam
Krystyna Wolska  | 27/04/19  14:36:01 | Opinia o sklepie :
Z BonPrix korzystam od dawna i jestem z tego bardzo zadowolona.Uważam,że można tutaj znajdować wiele nowości dostosowanych do wszystkich gustów jak również wieku. Różnorodność jest wielką zaletą tego sklepu.
Elżbieta Wal  | 27/04/19  19:43:18 | Opinia o sklepie :
Zrobiłam zakupy w sklepie bon prix , towar otrzymałam przed uzgodniczym terminem. Wszystko pasuje idealnie towar zgodnie z opisem .Jednym słowem sklep jest ok Miła obsługa i fachowa, Polecam zakupy z bon prixem.
Ewa Preuss  | 24/04/19  09:52:39 | Opinia o sklepie :
Sklep Bon Prix odkryłam przez polecenie koleżanki,zamówiłam pierwszy produkt na próbę teraz często korzystam z oferty. Produkty są dobrej jakości ,ceny nie są wygórowane.Każdy może coś dla siebie znaleźć.przesyłka także sprawnie działa.Polecam!.
Rafal Chrzanowski  | 23/04/19  11:38:27 | Opinia o sklepie :
super sklep internetowy z wieloletnim doświadczeniem w branży od tego czasu to tylko niektóre z nich jest najlepszy w Polsce i na pewno nie będzie już religii w szkołach podstawowych lekcje się nie tylko wydaje się że nie ma czego to może
Aneta Kołodziej  | 12/04/19  19:35:28 | Opinia o sklepie :
Sklep bo prix przypadł mi do gustu. Ceny w sklepie są przystępne a same produkty są wysokiej jakości jak i bardzo ciekawe. Każdy może znaleźć coś dla siebie, od strojów kompoelowych po ciuchy na codzień. Uważam, że przesyłka także sprawnie działa.
Emilia Sarnecka  | 15/04/19  05:19:49 | Opinia o sklepie :
Bonprix był pierwszą firmą wysyłkową, której katalog produktów trafił do mojej skrzynki na listy i były to pierwsze produkty z Zachodu, które można było sobie zamówić do domu po wyjątkowo dobrych cenach.
Barbara Rudzka  | 10/04/19  07:08:34 | Opinia o sklepie :
Lubię ten sklep bo mają fajne katalogi, ładne i modne ubrania ale nie tylko. Ubrania są w różnych rozmiarach, jest tabelka gdzie można sprawdzić jakie wymiary faktycznie ma dany rozmiar. Podoba mi się.
Jolanta Kowalska  | 03/04/19  21:12:14 | Opinia o sklepie :
Sklep godny zaufania... Szybka i fachowa obsługa. Dla każdego coś się znajdzie... a co najważniejsze- na każdą kieszeń. Liczne rabaty i promocje, co jeszcze bardziej zachęca do zakupów w tym sklepie.
Anna Wróbel  | 27/03/19  21:09:26 | Opinia o sklepie :
BonPrix jest sklepem , ktory posiada bardzo fajne i dobre gatunkowo ubrania , a przede wszystkim ogromny asortyment tak że jest w czym przebierać i wybierać . To na pewno nie będą moje ostatnie zakupy .
Ala Chlopek  | 26/03/19  16:14:50 | Opinia o sklepie :
wszystko super i bardzo fajnie. bardzo duzy wybor produktów w myślę dobrej jakosci. super promocje i fajnie dziala aplikacja. bardzo polecam wszystkim :) na praede warto tu kupowac i zamawiać bo jest tanio :)
Grzegorz Gołębiewski  | 25/03/19  11:31:23 | Opinia o sklepie :
klasa sklep tysiące produktów w atrakcyjnych cenach każdy znajdzie coś dla Ciebie szwroki wybór asortymentu jest podstawą zadowolenia klienta. ważną jest też obsługa która w bonprix jest fschowa i wykwalifikowana
MAŁGORZATA MARCJAN  | 24/03/19  12:04:52 | Opinia o sklepie :
Często robię zakupy przez BonPrix polecam ten sklep można zakupić rozmiary od S do XXI odemnie dostaje 5 złotych gwiazdek. Ceny są dopuszczalne na każdą kieszeń. Koszty wysyłki też są realistyczne.Obsluga bardzo miła.
Klaudia Oderkiewicz  | 21/03/19  21:27:51 | Opinia o sklepie :
Niesamowite wzory i kolory. Ubrania na każdą okazję. Gdy szykuje się jakaś impreza pierwsze o czym myślę to zakupy w Bon Prix. Mają tam wszystko czego potrzebuje. Polecam każdemu bo naprawdę się opłaca. Produkty najlepszej jakości. Nie będziecie żałować.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Side-Banner
visit register click click