ODBIERZ 3,50% CashCoins TOP SECRET

Booking.com Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Booking.com

Noclegi z rabatem na Booking.com

Każdego dnia za pośrednictwem Booking.com rezerwowanych jest 1 000 000 noclegów. Nieważne czy poszukujesz noclegu na krótki weekendowy wypad, czy na dłuższy urlop - na Booking.com wśród wielu ofert z pewnością znajdziesz coś dla siebie.

Booking.com Opinie

Monika FijaÅ‚kowska  | 16/10/20  12:28:02 | Opinia o sklepie :
Uwielbiałam rezerwować noclegi na booking.com, gdyż zawsze trafiłam na dobrą promocję i mogłam jechać na wycieczkę nie wydając fortuny pieniędzy. Szczerze polecam wszystkim turystom oraz biznesmenom!
Julia Antkowiak  | 12/10/20  08:01:08 | Opinia o sklepie :
Polecam strone. Lubie podrozowac a na stronie codziennie dodawane sa nowe promocje. Polske przejechac i znalesc miejsce w bardzo pieknych miejscach i tanich z poczestunkiem. Strona zaprojektowana w sposob prosty i bardzo kolorowy. Polecam skala 10/10
Szymon Michalski  | 09/10/20  12:47:13 | Opinia o sklepie :
Świetna strona internetowa na ktorej można zarezerwować nocleg szybko i tanio a co najważniejsze bez wychodzenia z domu. Korzystałem z tej strony rezerwujac noclegi we Włoszech więc polecam wszystkim aby korzystali.
Iwona Sadlok  | 07/10/20  18:07:10 | Opinia o sklepie :
Kilka razy rezerwowałam nocleg przez booking. W hotelu zawsze wszystko się pokrywało z opisem z booking.com, Ceny przystępne, fajne promocje, jeszcze nieraz skorzystam z tej strony wyjezdzając na weekend
Grażyna  | 30/09/20  11:51:12 | Opinia o sklepie :
To już teraz przyszedł czas aby skorzystać z oferty Booking.com na wspaniałe jesienne czy zimowe wyjazdy. W tym okresie Booking.com oferuje wiele atrakcji i promocji cenowych. Warto skorzystać i zaczerpnąć jeszcze trochę świeżego powietrza. Polecam.
Denis  | 30/09/20  11:45:20 | Opinia o sklepie :
Najwspanialsze i najbardziej korzystne oferty wypoczynkowe na okres jesienno - zimowy znajdziesz już teraz na portalu Booking.com. Super promocje na pobyty weekendowe oraz tygodniowe. Serdecznie polecam.
Waldemar  | 30/09/20  11:42:15 | Opinia o sklepie :
Serdecznie polecam Booking.com. Miejsce dzięki któremu możesz spędzić niezapomniane chwile. Super miejsca i ceny. Teraz ciekawe promocje oraz zniżki pobytowe. Skorzystaj z oferty jesiennej na zniżki 10 i 15 procentowe. Polecam.
Wiktoria Maksymowicz  | 27/09/20  20:11:05 | Opinia o sklepie :
Bardzo przydatne. O wiele łatwiej jest znaleść apartament/hotel w przystępnej cenie, jak najbliżej lokalizacji do której przyjechałam. Czasem jest problem przy rezerwacji bo się zawiesza, ale do reszty nie ma się czego czepiać. Polecam
Andrzej Braksal  | 14/09/20  08:42:40 | Opinia o sklepie :
korzystam z booking.com od kilku lat. ten serwis ułatwia bardzo podróżowanie i ma bardzo szeroką ofertę. nalezy jednak zwrócić uwagę na np. - ceny hoteli na miejscu są niższe niż w serwisie - opłaty za pobyt 1 osoby ze śniadaniami są takie same jak dla 2 osób co jest skandalem
Angelika Rosa  | 09/09/20  08:42:32 | Opinia o sklepie :
Super strona jasna i przejrzysta. Z łatwością znalazłam odpowiednie miejsce, ktore odpowiadało moim oczekiwaniom. Zdjecia zamieszczone zgodne z realiami danego miejsca. Polecam osobom, ktore chca byc pewne swojej rezerwacji.
Sabina Sitek  | 04/09/20  14:54:04 | Opinia o sklepie :
Bardzo łatwo i szybko po podaniu naszych parametrów (daty przyjazdu i wyjazdu, liczba osób dorosłych i dzieci, liczba pokoj czy liczba łóżek w pokoju, miejscowość lub region) wyszukuje interesujące nas oferty. W razie sytuacji W zawsze jest możliwość odwołania rezerwacji (do podanego przy danym pokoju dnia do godziny 23.59). Są oczywiście oferty bezzwrotne i z przedpłatą. Każdy pokój jest szczegółowo opisany. Przy regularnym korzystaniu dochodzą oferty, które nazywam "bonusami". Warte polecenia.
Monika Prężyna  | 03/09/20  07:22:49 | Opinia o sklepie :
Booking.com największy wybór hoteli , apartamentów i domków, Góry, morze , jeziora - bardzo atrakcyjne ceny , na każdą kieszeń , dla par i dla rodzin z dziećmi , dla singli i dla grup. Na weekend , wakacje lub ferie zimowe ,każdy znajdzie coś dla C
Jadwiga Zgliszewska  | 31/08/20  07:17:02 | Opinia o sklepie :
Na Booking.com zawsze warto postawić. To niezawodne pośrednictwo. W tym roku nie było wprawdzie zbytniego tłoku, ale dzięki tej stronie spokojnie wybiera się to, co najlepsze. Standard dostosowany do możliwości, na jasnych zasadach. W sumie - mega ułatwienie w wojażach.
IZABELA FRANKOWSKA  | 25/08/20  07:09:24 | Opinia o sklepie :
Super stronka. Łatwo znajduję tam nocleg. I co ważne w rewelacyjnych cenach. Mozna dokonac rezerwacji bez wpłaty i hą bezplatnie anulować. Wiem ze znaleziony nocleg jest rzetelny i zawsze mogę zobaczy opinie o danym hotelu od innych użytkowników
PaweÅ‚ Wienconek  | 24/08/20  19:21:10 | Opinia o sklepie :
Hej. Strona internetowa latwa w obsłudze. ☺. Bogata oferta i duzo promocji. Ceny przyzwoite. Oferta podroznicza bardzo szeroka. Wszystko mozna zalatwic w jednym miejscu wszystkiego czego potrzebujesz. Pozdrawiam i :)
Katarzyna Hlebowicz  | 24/08/20  06:09:20 | Opinia o sklepie :
Na Booking.com możesz dokonać rezerwacji w łatwy i przystępny sposób. Masz do wyboru setki obiektów rekreacyjnych, atrakcji turystycznych, hoteli i miejsc w których możesz przenocować, miło spędzić czas, sam lub w gronie najbliższych.
Mariusz Rybicki  | 23/08/20  19:50:53 | Opinia o sklepie :
Jak wiecie hotele są co raz droższe, ale jest na to sposób. Właśnie odmryłem stronę booking.com która ułatwia życie. W ten weekend wróciłem do rodzinnego miasta i dzięki temu otrzymałem hotel na dwie noce, które musiałem spędzić o 50% taniej. Tak trzymać.
Ludwik Nesterowski  | 21/08/20  14:03:55 | Opinia o sklepie :
Hotele na całym świecie można zamówić w konkurencyjnych cenach na stronie sklepu Booking.com. Jest to wygodne bo robi się to bez wychodzenia z domu szczególnie teraz w okresie wzmożonego zagrożenia COVID 19. Polecam !!
Anita ForyÅ›  | 14/08/20  07:54:41 | Opinia o sklepie :
Mnóstwo noclegów o każdym możliwym standardzie i cenie, każdy znajdzie coś dla siebie w Kraju czy za granicą. Gdy zmienią się plany jest często możliwość bezpłatnej anulacji pobytu . Serdecznie polecam
Michalina  | 06/08/20  06:43:02 | Opinia o sklepie :
Profesjonalny serwis z ofertami dla podróżników. Wiele wariantów wyborów, urozmaicone opcje cenowe, wiele lokalizacji, różnorodny komfort. Każdy znajdzie coś na swoją kieszeń i w dogodnej dla siebie lokalizacji.
Kuba Siewniak  | 29/07/20  04:56:42 | Opinia o sklepie :
Z Booking warto podróżować. Zarezerwowałem noclegi poprzez Booking i nie zawiodłem się. Kwatery takie jak należy, otrzymałem jeszcze rabacik na następny wyjazd. Wszystko tak jak zaplanowałem. Gorąco polecam.
MieczysÅ‚aw Pokuć  | 28/07/20  20:23:43 | Opinia o sklepie :
Ze sklepu internetowego Booking.com korzystam z uslug tego sklepu i jestem zadowolony z swiadczonych usług i polecam ten sklep wszystkim osobom zainteresowanym którzy chca miec swiadczone usługi na bardzo dobrym poziomie.Moja ocena bardzo dobry
Agnieszka Jakubasz  | 24/07/20  14:44:44 | Opinia o sklepie :
Booking com ,jest dla mnie jednym z naj portalem na którym załatwiam wycieczki,wyloty nie wychodzac z domu.Hotele są w dogodnych cenach. Rezerwacja samochodu czy zamówienie taxi ,również następuje w expresowym tempie. Wakacje-urlop to tylko z Booking
Basia Smółkowska  | 20/07/20  13:00:47 | Opinia o sklepie :
Witam. Chciałabym polecić tę stronę ponieważ moim zdaniem jest najlepsza do wyszukania ofert turystycznych dla siebie jak i całej rodziny. Można zlaleźć ciekawe oferty w pięknych miejscach za naprawdę przystępnom cenę
Anna Wojdas  | 16/07/20  12:46:48 | Opinia o sklepie :
Genialana strona szybka i łatwa rezerwacja wczasów i wymarzonego hotelu . Dogodne ceny za noce . Porównywanie najlepszych hotelów z różnych krańców świata oraz samego kraju . Strona czytelna i bardzo przejrzysta Polecam w 200 %
Adrian Michalski  | 15/07/20  08:35:29 | Opinia o sklepie :
Świetna strona do rezerwacji noclegów internetowo. Właściwie o każdej porze roku znajdziemy tu oferty. Często korzystam z tej strony zwłaszcza w porze wakacyjnej i zawsze jestem zadowolony. Łatwo i szybko.
Maria Dziekan  | 13/07/20  16:50:55 | Opinia o sklepie :
Rezerwuję noclegi przez Booking.com od 8 lat. Nigdy się nie zawiodłam. Łatwe wyszukiwanie, przejrzysta, przyjazna użytkom strona. Rzetelne opinie o obiektach.Od jakiegoś czasu istnieje bardzo fajny program lojalnościowy, bardzo miło, że doceniają stałych klientów.
MichaÅ‚ MikoÅ‚ajczyk  | 11/07/20  04:53:13 | Opinia o sklepie :
Booking.com najlepsza wyszukiwarka Hoteli noclegów w Polsce najniższa cena szybko jasno szybko bez stresu szybka rezerwacja noclegów obiadowe najlepsza cena szybko i sprawnie bez opłat szybkich super strona
Anna Grapatyn  | 06/07/20  19:38:07 | Opinia o sklepie :
Naprawdę fajna strona, gdzie możesz zobaczyć ofertę krajowych i zagranicznych hoteli, hosteli, domów wczasowych, pensjonatów, a nawet mieszkań w przystępnych cenach zarówno latem jak i zimą, polecam wszystkim, korzystałem wielokrotnie i nie zawiodłem się
Marianna  | 27/06/20  11:17:24 | Opinia o sklepie :
Choć pandemia panuje, Booking com nam oferuje, odpoczynek na łonie natury, by odwiedzić "swoje" góry, by nad morze spędzić czas, w chatce, domku to w sam raz. Nabrać sił z dala od zgiełku, bezpiecznie w łonie natury przy rondelku. Polecam.
MichaÅ‚ SzmatuÅ‚a  | 26/06/20  10:44:14 | Opinia o sklepie :
Najlepsza ze stron oferujących rezerwacje. Można trafić na naprawdę świetne hotele za rozsądną cene, szczególnie jak rezerwujemy w ostatniej chwili. Ponadto mają korzystny program lojalnościowy. Polecam
SÅ‚awomir Konkol  | 26/06/20  05:12:25 | Opinia o sklepie :
Bockingcom to moja ulubiona strona rezerwacji wyjazdów... Wszystko w jednym miejscu polecam Pełen profesjonalizm! Osobiście dokonałem pięciu rezerwacji i nigdy się nie zawiodłem. Bardzo dobry program lojalnościowy "Genius"
Konrad  | 04/06/20  19:19:17 | Opinia o sklepie :
Szybka i łatwa możliwość zarezerwowania pokoju na wyjeździe, zarówno w kraju i za granicą. Sama strona do bookingu łatwa w użyciu, czytelna z wieloma możliwościami wyboru udogodnień jak i samych lokalizacji (centrum np.)
Dorota Kościółek  | 02/06/20  20:17:53 | Opinia o sklepie :
Bardzo często korzystamy z mężem z ofert booking ponieważ często podróżujemy służbowo i nie tylko. Oferty są szczere zgadzają się z rzeczywistością, ocena miejsca pobytu oraz miejsca zakwaterowania. Ocena hotelu lub pensjonatu przeważnie zgadza się
Dawid Sęk  | 19/04/20  09:54:18 | Opinia o sklepie :
Wszystkie miejsca noclegowe w jednym miejscu. Można porównać ceny i wybrać coś dla siebie. Przy stałym podróżowaniu czeka wiele ofert promocyjnych. Według mnie booking jest bezkonkurencyjny w swojej kategorii
Katarzyna Śliwka  | 19/03/20  07:23:56 | Opinia o sklepie :
booking.com to prosta i szybka wyszukiwarka noclegów korzystam z niej około 5 lat i jeszcze mnie nie zawiodła. przede wszystkim posiada świetny wybór tanich i fajnych noclegów w super lokalizacjach polecam.
Jacek Michalski  | 18/03/20  06:03:54 | Opinia o sklepie :
Super platforma do szybkiej rezerwacji internetowej noclegów tych słuzbowych i prywatnych. Działają szybko i sprawnie , cenowo też jest w porządku. Bardzo miła obsługa. Strona godna polecenia dla wszystkich.
Barbara Michalska  | 14/03/20  10:28:14 | Opinia o sklepie :
Strona godna polecenia, mozna bardzo szybko nie wychodząc z domu zamówic internetowo hotel np na wakacje i nie tylko. Ceny są dobre i prawie dla każdego. Polecam skorzystać z tej strony, miła i szybka obsługa.
Przemysław Klejnowski  | 06/03/20  10:13:40 | Opinia o sklepie :
bardzo polecam wszystkim ten portal internetowy, którzy szukajá hotelu dla siebie lub na wyjazdy służbowe. Jest bardzo wielki wybór w zależności ile chce się zapłacić lub jaki chce mieć się komfort. polecam
Angelika Joanna Klimczyk  | 08/03/20  11:07:37 | Opinia o sklepie :
To idealna strona dla ludzi, którzy dużo podróżują i chcą znaleźć dobrej jakości hotel w atrakcyjnej cenie i to w każdym zakątku świata. Bardzo dużo promocji i program Genius dla stałych klientów. Booking.com gwarantuje bezpieczeństwo rezerwacji i wsparcie w razie problemów.
Anna P  | 01/03/20  14:47:47 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam przez tą stronę zamawiać pobyt, jest przejrzysta, można porównać różne apartamenty, wpłacać pieniądze od razu i zobaczyć potwierdzenie rezerwacji. Jak na razie jedna z najlepszych stron, polecam! :)
Weronika Janiak  | 22/02/20  07:19:24 | Opinia o sklepie :
Niezawodni. Otrzymałam swój cashback w odpowiednim czasie, na co nie mogę narzekać. Nie czekałam zbyt długo, miałam zawsze możliwość skorzystania z cashbacku i ogólnie uważam to za rewelacyjną opcję. Polecam niezdecydowanym :)
monika łada  | 21/02/20  19:52:34 | Opinia o sklepie :
W tym roku 6 razy rezerwowałam u nich po 1 - 2 noce w turystycznych miejscach w sezonie. Żadnych problemów. Drukujesz rezerwację i jedziesz. Pokazujesz w hotelu i to wszystko. Wszędzie płaciłem na miejscu. Polecam!
Oskar Bączkowski  | 23/02/20  06:32:48 | Opinia o sklepie :
Jak w podróż to tylko z Booking.com! Zawsze atrakcyjne ceny i promocje, w sezonie oraz poza nim! Aplikacja jest łatwa w obsłudze, czytelna, wszystkie informacje potrzebne do dokonania rezerwacji są widoczne.
Piotr Baczmaga  | 20/02/20  14:42:53 | Opinia o sklepie :
Booking.com lubię za to, że w prosty i szybki sposób można zarezerwować hotel/apartament w dogodnym miejscu i w dogodnym terminie. Skorzystałem kilka razy i na pewno zrobię to ponownie jeśli będzie potrzeba.
Aśka  | 19/02/20  07:36:30 | Opinia o sklepie :
Super miejsce w sieci, w którym znajdziemy ciekawe i atrakcyjne cenowo oferty noclegów zarówno w hotelach jak i w prywatnych kwaterach. Polecam dla osób szukających noclegu w trakcie wyjazdu służbowego oraz tych wyjeżdżających wakacyjnie.
Józef Filipiak  | 18/02/20  07:40:20 | Opinia o sklepie :
Sklep dla osób podróżujących, którzy w każdej chwili bez wychodzenia z domu mogą zamówić sobie rezerwacje na podróż z dokonaniem przelewów. Solidna marka, szeroko reklamowana w mediach. Ja polecam, bo korzystałem:-)
Marian Ciupak  | 17/02/20  11:12:09 | Opinia o sklepie :
Super sklep, wiele zakupów i wiele wrażeń i zniżek na pobyty, polecam. Brak oszustów sami sprawdzeni ludzie, polecam jak najbardziej. Super apka, korzystam już kilka lat i wiele programów lojalnosciowych
Ania K.  | 12/02/20  19:42:34 | Opinia o sklepie :
Na booking zawsze sprawdzone hotele, dobre warunki i konkurencyjne ceny. Oceny użytkowników zawsze pomagają w podjęciu decyzji o wyborze właściwego miejsca noclegu. Co do wyboru metod płatności, zazwyczaj można wybrać w jakim terminie chce sie dokonać zapłaty za nocleg. szczerze polecam
Maryna Shevchenko  | 07/02/20  07:26:42 | Opinia o sklepie :
Zawsze można znaleźć co potrzebne nawet więcej. Na stronę dostaniesz prawdziwą informację o cene, lokalizacji, rabatach i dużo innych rzeczy. To jest to dla mnie wyszukiwarka numer jeden jak gdzieś jedziemy rodziną. Serdecznie polecam!
Marta Nowak  | 05/02/20  22:03:11 | Opinia o sklepie :
Dzięki booking.com zawsze możemy znalezć idealny nocleg w poszukiwanym terminie, zawsze w atrakcyjnej cenie :) Idealny na planowany oraz spontaniczny wypad, zarówno ze znajomymi, jak i z rodziną. Polecam wszystkim znajomym oraz rodzinie.
Matka Dch  | 05/02/20  20:26:59 | Opinia o sklepie :
Bardzo lubie korzystac z booking . Mozna znalezc konkurencyjne ceny noclegow na calym swiecie, dobrze opisane oferty, rzetelne oceny klientow. Dobrej jakosci realne zdjecia, obsluga tez jest prosta, wystarczy zrobic rezerwacje, i mozna czesto bez oplaty zrezygniwac, polecam
Marek Sadowski  | 06/02/20  10:44:33 | Opinia o sklepie :
Świetne narzędzie do zaoszczędzenia kolejnych zaskórniaków. Sam proces zakupu i przyznania punktów przebiega sprawnie, bez zarzutów. Obsługę uważam za całkowicie kompletną i pomocną. Polecam gorąco !
Grzegorz Kołodziej  | 30/01/20  19:29:56 | Opinia o sklepie :
Od 8 lat korzystam z booking.com podczas wyjazdów zarówno służbowych jak i prywatnych. Mają ciekawą ofertę i nigdy się nie zawiodłem jeśli chodzi o warunki bytowe jak i ceny, Są najlepszą stroną internetową do rezerwacji noclegów na całym świecie. No i program gemius- super sprawa.
Marta S  | 30/01/20  09:29:09 | Opinia o sklepie :
chcesz znalezc najniższa cene i gwarancję noclegu? polecam jak najbardziej rezerwacje na booking.pl . najlepsza wyszukiwarka i porównywarka hoteli na terenie kraju i za granicą. Zawsze korzystam z aplikacji i nigdy się nie zawiodłam
Krzysztof S  | 30/01/20  09:38:07 | Opinia o sklepie :
Polecam booking - oferuje noclegi w bardzo dobrych hotelach w Polsce w korzystnych cenach, lepszych niż na stronie danego hotelu. Atrakcyjne cenowo noclegi. cały proces odbywa sie w całości online za co ogromy plus
Jacek Zdancewicz  | 28/01/20  22:27:31 | Opinia o sklepie :
Od wielu, wielu lat korzystam z serwisu Booking.com w celu rezerwacji miejsc noclegowych w kraju i poza jego granicami. Nigdy nie zawiodłem się. Jest to portal wiarygodny i godny zaufania. SZCZEGÓLNIE POLECAM!!!
Kamila wolska  | 28/01/20  17:10:00 | Opinia o sklepie :
Korzystalam z tej stronki juz kilka razy, przy kazdym naszym wspolnym wyjezdzie i nigdy nie zawiodla :) Plusem jest to ze jest opcja darmowej rezerwacji i w razie czego mozna anulowac ją. Niedlugo znow sie skorzystam:)
Artur Szyszkowski  | 27/01/20  16:32:09 | Opinia o sklepie :
Fajny portal gdzie bez żadnych problemów możesz zarezerwować pobyt w hotelu, przelot samolotem lub wynająć samochód. Ceny są konkurencyjne a co najważniejsze poziom usług bardzo wysoki i ciągle monitorowany przez booking
Sylwia Mezyńska  | 27/01/20  05:35:45 | Opinia o sklepie :
Super stronka z rabatami na wyjazdy. Korzystałam już wielokrotnie. Łatwa,czytelna. Po rejestracji możliwość wejscia na poziom genius który daje dużo możliwości dla klienta, nie tylko zniżkowych- finansowych. Polecam.
Amelia Kisielewska  | 22/01/20  22:09:40 | Opinia o sklepie :
bardzo pomocna w znalezieniu czegoś odpowiedniego i porównaniu z innymi hotelami w takiej cenie jaka oczekujemy .Korzystała nie raz bardzo prosta sprawa rezerwacja na odległość szybko łatwo i dopasowane do swoich potrzeb polecam i zachecam do skorzystania !
Kasia  | 20/01/20  00:00:38 | Opinia o sklepie :
Bardzo solidna firma, korzystam z ich usług regularnie i jestem bardzo zadowolona z wszystkich podróży które rezerwowalam poprzez booking.com. Posiadają duży wybór hoteli i obiektów wypoczynkowych w przystępnych cenach z możliwością odwołania rezerwacji bez ponoszenia opłat. Ich aplikacja jest łatwa w obsłudze, dzięki niej szybko dokonujesz rezerwacji i możesz ją modyfikować, poza tym otrzymujesz zniżki i ciekawe promocje. Polecam wszystkim.
Stanislaw Horodko  | 17/01/20  14:10:24 | Opinia o sklepie :
Biuro działa sprawnie i umożliwia dobrą orientację w przypadku pobytów wypoczynkowych i planowania zarówno w nowych miejscach jak i znanych, pozwala na sensowny wybór i umożliwia ulepszenie wypoczynku np., że w obiekcie jest fajny basen i miła obsługa. Bardzo dobra inicjatywa, polecam.
Magdalena Wojtyra  | 11/01/20  19:40:47 | Opinia o sklepie :
Polecam z czystym sumieniem stronę booking.com. Dzięki tej stronce możemy zarezerwować pokoje w hotelu w znacznie niższych cenach. Bardzo przydatne i przede wszystkim pozwala oszczędzić troche kasy!
Maria Świniańska  | 03/01/20  19:47:00 | Opinia o sklepie :
Strona booking.com bardzo przypadła mi do gustu, ponieważ strona jest bardzo przejrzysta. Szybko mogę znaleźć ofertę zakwaterowania, tam gdzie chce mieć, w cenie która mi bardzo odpowiada. Jest możliwość zrezygnowania z rezerwacji bez ponoszenia kosztów. Polecam
Jolanta Filipiak  | 01/01/20  20:21:09 | Opinia o sklepie :
W tym sklepie bardzo często kupuję sobie zakwaterowanie na wczasy dla siebie i partnera. Ma bardzo bogatą ofertę produktową w zakresie hoteli, moteli itp. Strona znana od kilku lat na rynku polskim. Warta polecenia.
Anna Oświecińska  | 28/12/19  16:34:02 | Opinia o sklepie :
Bogata oferta dostępnych hoteli. Rezerwacja niemalże natychmiast po kliknięciu. Na pewno skorzystam jeszcze nie raz z usług tej firmy. Godne polecenia . Można zaplanować wycieczkę oraz wynająć samolot ( jak kogoś stać
Katarzyna Tręda-Urbańska  | 23/12/19  19:59:00 | Opinia o sklepie :
Serdecznie polecam wszystkim którzy szukaja sprawdzonych miejsc a przede wszystkim tym, ktorzy nie chca przeglądać ofert po różnych stronach. Na booking jest wszystko w jednym miejscu, czytelne i przejrzyste. Super sprawa.
Jozef Danda  | 29/12/19  06:03:03 | Opinia o sklepie :
Booking.com to platforma dzięki, której zwiedzanie polski czy świata jest o wiele łatwiejsze.. możemy o kazdej porze z każdego miejsca dokonać rezerwacji w dowolnie wybranej lokalizacji. Sami decydujemy o poziomie cenowym i rodzaju naszego noclegu. Zdecydowanie warto. ja polecam
Kinga Kuźniar  | 13/12/19  13:57:10 | Opinia o sklepie :
Świetne rozwiązanie dla ludzi na walizkach. W ekspresowym tempie mogą coś znaleźć. Szczególnie w sytuacji awaryjnej. Rekomendacje są sprawdzone i raczej nikt się nie zawiedzie. Można łatwo i szybko dostosować lokum do budżetu.
Martyna Piotrowska  | 07/12/19  20:38:52 | Opinia o sklepie :
Polecam, bardzo ułatwia wyszukiwanie noclegów, współpraca udana, w razie problemu można zgłosić się do obsługi, wszystko jak najbardziej ok. udało mi się znaleźć zagraniczny nocleg w świetnej cenie dzięki Bookingowi
Alina Amini  | 01/12/19  23:04:33 | Opinia o sklepie :
Super portal, zawsze rzetelne informacje na temat noclegów i atrakcji w ich pobliżu. Bardzo lubię z niego korzystać, kiedy szukam noclegu w innym mieście. Klienci chętnie oceniają obiekty a ich opinie są pomocne.
Irena S  | 22/11/19  12:02:12 | Opinia o sklepie :
Portal booking.com jest jedną z najłatwiejszych wyszukiwarek ofert noclegowych w Polsce i na świecie. Można zrobić szybko i rezerwację hotelu, apartamentu lub domku za rozsądne pieniądze. Opisy są rzetelne i aktualne. Polecam !
Marcin Rosa  | 20/11/19  09:27:00 | Opinia o sklepie :
Strona na której zawsze znajdę dla siebie najciekawszą ofertę w przystępnej cenie. Wszystko jest rozpisane jasno i czytelnie rezerwacja zajmuję tylko chwilkę. Całość zamówienia zawsze jest zgodna z opisem na stonie. Strona godna polecenia
Monika Sarter  | 19/11/19  06:23:06 | Opinia o sklepie :
Serdecznie polecam Booking. Każdy znajdzie tu coś fajnego i niedrogiego dla siebie. Ja wyszukalam super kwatery w górach w malowniczym miejscu za naprawdę niewielkie pieniądze. Wystarczylo tylko poświęcić trochę czasu.
Barbara Dudzicz  | 18/11/19  08:53:18 | Opinia o sklepie :
Jest to chyba jedyna taka profesjonalna strona z możliwością szybkiej rezerwacji miejsca, gwarancją opinii i możliwością szybkiej zapłaty. Podoba mi się porównanie ofert, ogromny wybór noclegów i ciekawe oferty promocyjne z których nie raz skorzystałam.
Bozena Makowska  | 15/11/19  12:06:45 | Opinia o sklepie :
polecam booking.com tylko tu rezerwuję noclegi. szybko sprawnie nie trzeba wychodzic z domu aby zarezerwowac wyjazd. potwierdzenie przychodzi na meila w wielu obiektach mozna bezplatnie odwolac wizyte
Maria Cwietkow  | 07/11/19  19:50:01 | Opinia o sklepie :
booking.com to sklep dla każdego kto lubi podróżować,zwiedzać różne miejsca,każdy znajdzie coś dla siebie w odpowiednich cenach i w różnych ciekawych miejscach polecam serdecznie,duży wybór hoteli i nie tylko.
KAROLINA MROZIK  | 07/11/19  10:33:42 | Opinia o sklepie :
Korzystam od lat z rezerwacji na Bookingu. Jestem bardzo zadowolona z dostępności obiektów i cen. Bardzo szybki proces realizacji rezerwacji, możliwość płatności dopiero przy zameldowaniu. Same zalety.
Wioleta Delenda  | 04/11/19  15:05:28 | Opinia o sklepie :
korzystam od ładnych kilku lat i mam bardzo dobre doświadczenia z booking.com. Szukałam u nich noclegow zarówno za granicą jak i kraju i zawsze było bezproblemowo. Można znaleźć naprawdę tani nocleg bez względu na to ile pokojowy ma być nocleg. Polecam
Zofia Sokołowska-Nasiadka  | 29/10/19  18:23:23 | Opinia o sklepie :
Tak wielu tanich, dobrych i wygodnych miejsc do spędzenia wypoczynku nie znajdziecie w żadnym innym miejscu. Dodatkowym atutem strony jest cashback. Bezpieczeństwo daje możliwość odwołania rezerwacji prawie w każdym przypadku. Polecam serdecznie!
Tomasz Nasiadka  | 29/10/19  18:20:05 | Opinia o sklepie :
Jeśli chcecie tanio wynająć kwaterę, zarezerwować pokój w hotelu lub wynająć dom - to jest miejsce dla Was! Jeśli dodatkowo zyskacie przy tym bonus cashback, to będzie to Wasza wartość dodana do udanego wypoczynku. Polecam!
Joanna La Rosa  | 24/10/19  19:27:15 | Opinia o sklepie :
Booking to najlepszy portal dla podróżnych. Łatwo, szybko, bezproblemowo i bardzo duży wybór miejsc noclegowych. Do tego można złapać dobrą promocję. Najczęściej korzystam z tego portalu, mam tu wszystko czego potrzebuję.
Lidia Wicek  | 22/10/19  10:10:38 | Opinia o sklepie :
Bardzo często korzystam z Booking.com gdy planuje podróż w kraju. Ma ciekawą ,konkurencyjną cenowo i bardzo szeroką ofertę. W programie lojalnościowym można zyskać jeszcze korzystniejszą ofertę .Gdy planujesz podróż warto zapoznać się z ofertą Booking.com.
Dorota Baluk  | 19/10/19  06:47:23 | Opinia o sklepie :
Duzo atrakcyjnych i przystepnych cenowo ofert, dotyczacych hoteli gdzie mozna sie zatrzymac. Oferta skierowana do kazdego, dla tych co szukaja cos tanszego oraz dla tych co chca wynajac cos w klasie premium. mozliwosc skorzystania z duzej bazy ofert, w roznych regionach.
Joanna Pakuła  | 19/10/19  22:01:02 | Opinia o sklepie :
Booking jeszcze nigdy mnie nie zawiódł. Zawsze z niego korzystam przy okazji podróży po kraju i zagranicznych. Ma konkurencyjne ceny i szeroką ofertę. Program lojalnościowy sprawia, że ceny są jeszcze niższe. Serdecznie polecam.
Andrzej Filipiak  | 20/10/19  19:29:17 | Opinia o sklepie :
Świetna strona dla podróżujących po całym świecie. Można tutaj zabukować sobie wczasy wraz z całym wyposażeniem. Jest ciekawie skostruowana, dzięki temu łatwo wyszukuje się miesjca zainteresowania wypoczynkiem.
Małgorzata Chojnowska  | 16/10/19  09:21:13 | Opinia o sklepie :
Swietny portal gdy potrzeba zamowic nocleg w kwazdym zakatku swiata,. dostepne sa zarowno tanie budzetowe lokalizacje, a takze te bardziej eksluzywne. Polecam goraco, zawsze korzystam gdy wyjezdzam i w Polsce i na swiecie.
Katarzyna Kijewska  | 16/10/19  19:05:48 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam, zawsze dostaje takie ofert jakie potrzebuje. Obsługa klienta na wysokim poziomie, są w stanie pomóc zawsze kiedy tego potrzebujesz i rozwiążą każdy problem Korzystam już długie lata Polecam :)
Kamil Krasuski  | 17/09/19  10:49:15 | Opinia o sklepie :
Super sprawa. Szukałem noclegu na pobyt dwudniowy i wszelkie hotele, hostele, motele, domy wczasowe i tym podobne to odpowiedź brak miejsc. Po skorzystania z Booking.com natychmiast odezwały sie trzy osoby z propozycjami
Beata Moszkowicz  | 16/09/19  10:00:27 | Opinia o sklepie :
Booking.com bardzo dobra strona. Łatwo można wyszukać i kupić tańszą ofertę . Skorzystałam z takiego zakupu jadąc na wczasy i jak najbardziej polecam. Bardzo dobry jest kontakt ze sprzedającym. Jak najbardziej polecam
Ewa Pawlak  | 11/09/19  10:59:47 | Opinia o sklepie :
Korzystałam-polecam. Szybka rezerwacja i możliwość bezpłatnego jej odwołania. Bardzo duży wybór obiektów noclegowych i nie tylko. Możliwość płatności za rezerwacje przy wymeldowaniu z obiektu. Ogólnie rzecz ujmując strona warta polecenia.
Dariusz Borysiuk  | 12/09/19  08:26:59 | Opinia o sklepie :
Super sprawa. Szukałem noclegu na pobyt dwudniowy i wszelkie hotele, hostele, motele, domy wczasowe i tym podobne to odpowiedź brak miejsc. Po skorzystania z Booking.com natychmiast odezwały sie trzy osoby z propozycjami wynajmu niedużych kawalerek.
Katarzyna Jarecka  | 07/09/19  01:35:33 | Opinia o sklepie :
Serdecznie polecam rezerwację z Booking. Jeszcze ani razu nie zawiodłam się. To ogromna wygoda mieć tyle wariantów noclegu w jednym miejscu. Warunki zakwaterowania prezentowane na stronie zawsze zgadzały się ze stanem.
Rafał Tworkowski  | 05/09/19  20:54:55 | Opinia o sklepie :
Booking com jest to strona która w swojej ofercie ma niezliczoną liczbę mieszkań na naprawdę każda kieszeń. Możemy znaleźć mieszkania z całej Polski i na każdą kieszeń, dlatego polecam bardzo serdecznie.
Marek Węgrzyn  | 04/09/19  10:45:34 | Opinia o sklepie :
Bardzo duży wybór miejsc noclegowych w bardzo przystępnych cenach. Super oferty promocyjne. Można sporo zaoszczędzić i cieszyć się radością z pobytu w fajnych turystycznych miejscach w Polsce jak i na świecie.Polecam
Agnieszka S  | 05/09/19  08:15:13 | Opinia o sklepie :
Po wypróbowaniu kilku stron oferujących podobne usługi muszę stwierdzić, że booking.com bije wszystkie na głowę. Hotele, pensjonaty, apartamenty - każdy znajdzie coś na swoją kieszeń. Korzystałam tego lata i jak zawsze 100% satysfakcji.
Mariusz  | 03/09/19  10:28:42 | Opinia o sklepie :
Korzystam zawsze i nie tylko w wakacje. Największa ilość hoteli on-line a odwołanie rezerwacji nic nie kosztuje, poza tym dostępne są recenzje innych gości. w ofercie dodatkowo wynajem samochodów, atrakcyjne wycieczki, przeloty z i na lotnisko Polecam wszystkim
Marta Miechurska  | 03/09/19  10:44:59 | Opinia o sklepie :
Oferty są dobrze dobrane wprzystepnych cenach. Rezerwacji można dokonać poprzez stronę internetową. Nie zawsze wymagana jest karta, są możliwości zapłaty online jak i na miejscu. Ogólnie oceniam na bardzo dobry z plusem
Mieczysław Pokuć  | 19/08/19  22:58:10 | Opinia o sklepie :
Ze sklepu internetowego Booking.com korzystam z usług tego sklepu i jestem bardzo zadowolony i polecam ten sklep wszystkim osobom zainteresowanym które chcą mieć świadczone usługi na bardzo dobrym poziomie
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 1,00% CashCoins
Mega Okazje! Black Weeks!
Kod:
ODBIERZ DO 3,00% CashCoins MediaMarkt
visit register click click