ODBIERZ DO 6,00 CashCoins Multu

Broń.pl Opinii(e)


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Broń.pl

Akcje promocyjne na artykuły strzeleckie na Broń.pl

Bron.pl jest liderem w sprzedaży broni bez zezwoleń w Polsce. na stronie bron.pl można znaleźć bogaty asortyment broni sportowej, sprzętu ochronnego oraz produkty z kategorii SURVIVAL i PAINTBALL.

Broń.pl Opinii(e)

Rafał Rozmarynowski  | 17/07/19  07:21:50 | Opinia o sklepie :
Polecam ten sklep z czystym sumieniem w 100 procentach. . Wysyłany towar jest dobrze zapakowany i wykonany bez żadnych zastrzeżeń. Potrafią doradzić w sklepie i można trafić na fajną promocje.
Przemysław Klejnowski  | 05/05/19  17:09:20 | Opinia o sklepie :
Witam, polecam wszystkim ten sklep internetowy, ponieważ można w nim kupić coś ciekawego dla dziecka i dla dorosłego. Jak nie masz pomysłu na nietypowy prezent to polecam zajżeć i obejrzeć asortyment w tym sklepie.
Jacek Kotliński  | 20/02/19  16:13:26 | Opinia o sklepie :
Trochę się obawiałem kosztów, ale z czystym sumieniem polecam zaciągnięcie pożyczki. Bez żadnych haków – wszystkie warunki umowy zostały mi udostępnione przed jej zawarciem. Pieniądze otrzymałem błyskawicznie. Polecam !"
lukas Oliszkiewicz  | 16/01/19  08:43:18 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry sklep podobają mi sie rózne artykuly .Polecam wszystkim do korzystania z tego sklepu wszystkim tym co interesuja sie militariami oraz tym co cenia sobie bezpieczenstwo .Warto skorzystac .
Marcelina Sztuba  | 03/08/18  09:02:35 | Opinia o sklepie :
szukałam prezentu dla narzyczonego. Musze przynac ze wybór w tym sklepie pozytywnie mnie zaskoczył. i choć planowałam zakup czegoś innego zmieniłam zdanie po przejrzeniu dokładnie strony. kontakt ze sklepem również świetny. calkiem mozliwe ze kupię tam coś jeszcze.
Daria Błaszkiewicz  | 30/07/18  21:21:48 | Opinia o sklepie :
poprawki do tego komentarza zgłoś nadużycie dodaj do ulubionych do sprawdzonych i nie wiem czy to jest to ale polecam wszystkim bardzo na prawdę warto. polecam wszystkim za pomoc w wyborze najlepszego sklepu internetowego
Beata Stefaniak  | 03/07/18  13:41:50 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy broń.pl to wystrzalowy sklep dla wszystkich zainteresowanych tego typu asortymentem. Posiada w swej ofercie bogaty "arsenał ". Szybka i fachowa obsługa i ekspresowa wysyłka. Polecam!
Rafal Chrzanowski  | 02/07/18  12:17:50 | Opinia o sklepie :
W dniu dzisiejszym otrzymałem informację że nie ma problemu z odbiorem osobistym w dniu dzisiejszym otrzymałem informację że nie ma problemu z odbiorem osobistym w dniu dzisiejszym otrzymałem informację że nie ma problemu z odbiorem osobistym w dniu dzisiejszym otrzymałem informację że nie ma problemu z odbiorem osobistym w dniu dzisiejszym otrzymałem informację że nie ma problemu z odbiorem osobistym w dniu dzisiejszym otrzymałem informację że nie ma
Robert Słowikowski  | 15/06/17  09:13:10 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobra firma o dobrej marce a nie tylko marka bo za tym idzie także jakość. Mają duży wybór asortymentu. Na pewno i ty wybierzesz coś dla siebie. Nie zawiedziesz się. Mają dużo promocji więc jeśli znajdziesz trochę czasu to znajdziesz dla siebie rzecz po korzystnej cenie. Polecam !
Jakub Parysek  | 25/02/16  20:54:19 | Opinia o sklepie :
Strona czytelna, przejrzysty układ poszczególnych kategorii, ceny przystępne. Złożenie zamówienia proste, koszt przesyłki przyzwoity. Duży plus za możliwość skorzystania z porad konsultanta. Polecam!!!
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 5,20% CashCoins
Jednorazowa okazja! Rabat 5%
Kod:RBE17
ODBIERZ DO 2,25% CashCoins home&you
visit register click click