ODBIERZ 2,00 CashCoins Lidl  Newsletter

BUTYJANA.PL Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu BUTYJANA.PL

Wyjątkowe rabaty na obuwie w BUTYJANA.PL!

Na Butyjana.pl znajdziesz najfajniesze modele butów sportowych takich producentów jak: Nike, Adidas, New Balance, Reebok, Asics, Lacoste. Oprócz oldschoolowych modeli retro sneakers i wygodnych adidasów znajdziecie tutaj także profesjonalne obuwie do biegania, koszykówki, siatkówki, piłki ręcznej czy fitnessu. Ponad 1000 modeli w najbardziej kultowych kolorystykach.

BUTYJANA.PL Opinie

Anna Kowalczyk  | 22/02/19  07:43:47 | Opinia o sklepie :
Polecam wszystkim ten sklep od kilku lat robię tam zakupy. Nigdy żadnych awarii. Szybka wysyłka, szybka reakcja obsługi na zgłoszony problem. Towar dobrze zapakowany. Dobry kontakt za sklepem. Wszystko bez zarzutu. Polecam serdecznie
Marta Janusz  | 19/04/18  22:46:32 | Opinia o sklepie :
Bardzo duży wybór obuwia sportowego i trekkingowego, w bardzo atrakcyjnych cenach, są tutaj wszystkie wiodące marki na rynku. Miła i profesjonalna obsługa, szybka i darmowa dostawa,polecam wszystkim sklep BUTYJANA.PL
Robert Żelasko  | 15/03/18  09:53:27 | Opinia o sklepie :
Sklep BUTYJANA.PL to super miejsce na zakupy obuwia sportowego męskiego i damskiego.Atrakcyjne ceny,wysoka jakość obuwia,miła i fachowa obsługa,różne metody dostawy,także polecam ten sklep jak najbardziej.
Piotr  | 08/03/18  10:01:01 | Opinia o sklepie :
Transakcja na każdym etapie przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem który znajdował się stronie sklepu .Polecam jest to bardzo dobry sklep przesyłka bardzo dobrze dostarczona i bez żadnych zastrzeżeń.Moim zdaniem naprawdę warto robić tu zakupy!
Krystyna Drozd  | 27/02/18  06:52:40 | Opinia o sklepie :
Bardzo duży wybór atrakcyjnych butów sportowych i trekingowych. Renomowane marki w przystępnych cenach. Nie brak akcesoriów typu torby czy plecaki, a do tego świetne wyprzedaże. Nic tylko wchodzić, oglądać, kupować.
Renata Sarnecka  | 12/02/18  06:47:47 | Opinia o sklepie :
BUTYJANA.pl to nie strona dla jakichś lubiących stare dzieje kolekcjonerów, ale zupełnie nowoczesna kolekcja, zwłaszcza butów sportowych, gdzie można znaleźć obuwie wszystkich wiodących marek światowych!
zdzisław Z  | 30/01/18  07:16:06 | Opinia o sklepie :
to sklep z bardzo dobrym jakościowo i cenowo obuwiem .Markowe obuwie w dobrej cenie znalazłem właśnie na tej stronce i jestem bardzo zadowolony. Miła obsługa ogromny asortyment i szybka dostawa .Czego chcieć więcej? Polecam
Ksawery Sarnecki  | 08/01/18  07:11:20 | Opinia o sklepie :
BUTYJANA.PL, jak sama strona się reklamuje - to najlepsze buty w sieci - oto w jednym miejscu udało się zgromadzić ofertę kilkudziesięciu sklepów najbardziej znanych marek obuwniczych - tak, żeby nie tylko wybór, ale i cena była atrakcyjna.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
3,50% CashCoins
-40% na WYPRZEDAŻ na drugą sztukę od TOP SECRET
Kod:40D
ODBIERZ 3,50% CashCoins eObuwie.pl
visit register click click