ODBIERZ 3,00% CashCoins renee.pl

ButyRaj-pl Opinii(e)


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu ButyRaj-pl

Buty ze zniżką na ButyRaj.pl

ButyRaj.pl to sklep internetowy, oferujący bogaty wybór obuwia codziennego oraz sportowego. ButyRaj.pl w stałej ofercie posiada ponad 2 000 wzorów, wśród których wyróżnić można między innymi kolekcję sieci sklepów stacjonarnych Ray OBUWIE (marki K&M, Hi-Gear, Axes) oraz szeroką ofertę butów polskiej produkcji (Juma, Łukbut, Helios, An-But) jak i znanych, światowych marek: Marco Tozzi, Rieker, Big Star.

ButyRaj-pl Opinii(e)

Józef Filipiak  | 27/05/19  20:44:15 | Opinia o sklepie :
Sklep ButyRaj-pl to raj dla kobiet lubiących zawsze modne obuwie, niskie bądź wysokie. Wybór fasonów i modeli duży, nie ma żadnych problemów ze zwrotami. Jednak to chyab rzadkość. Polecam szanownym Paniom :-)
zdzisław W  | 24/02/19  12:41:09 | Opinia o sklepie :
nazwa sklepu jak najbardziej pasuje do zakupów w tym sklepie To naprawdę bardzo przyjemne zakupy. Obuwie tu kupione jest bardzo wygodne i niezbyt drogie a sama obsługa to naprawdę przyjemność Polecam sprawdźcie
Bogusława Staśczak  | 23/09/18  12:33:21 | Opinia o sklepie :
Jest to sklep oferujący bogaty wybór obuwia codziennego.W swojej ofercie posiada buty znanych i dobrych marek.Można wybierać I zastanowić się.Styl obuwia jest bardzo ładny i ciekawy.Ceny niezbyt wygórowane.
Wiktoria Jędrzejewska  | 13/09/18  07:29:27 | Opinia o sklepie :
Duży wybór obuwia, dobrej jakości i po dość atrakcyjnych cenach. Strona sklepu zachęca bardzo do oglądania towaru i zakupów. Warto polować na promocje obuwia. Sklep ten ma kompetentąa obsługę klienta.
Jadwiga Zgliszewska  | 06/09/18  08:48:05 | Opinia o sklepie :
Sklep ButyRaj-pl - to... prawdziwy raj! Dla nóg, dla oczu, dla kieszeni. Obuwie dla kobiet, mężczyzn, młodzieży i dzieci - z klarownym podziałem. Ogromny wybór, większość znanych marek, ceny naprawdę niskie. Obsługa szybka i bezproblemowa.
Jolanta Filipiak  | 04/09/18  06:27:10 | Opinia o sklepie :
Sklep ten sprzedaje buty w przewadze polskich marek. Na jego stronie zawsze pojawiają się modne fasony, czasami niepowtarzalne. Cenowo jest dość przystępny, wart polecenia. Zamawiałam w nim raz i jestem zadowolona.
Bartosz Borkowski  | 10/08/18  05:19:46 | Opinia o sklepie :
Sklep posiada ponad 2 000 wzorów, wśród których wyróżnić można między innymi kolekcję sieci sklepów stacjonarnych Ray OBUWIE (marki K&M, Hi-Gear, Axes) oraz ofertę światowych marek: Marco Tozzi, Rieker, Big Star.
Szymon Mazur  | 26/06/18  21:13:28 | Opinia o sklepie :
Sklep ButyRaj.pl posiada program lojalnościowy Droga do Raju, każdy zarejestrowany użytkownik zbiera punkty za zakupy produktów, wystawione opinie oraz za subskrypcję newslettera. Zebrane punkty można przeznaczyć na obniżenie wartości kolejnego zamówienia.
Renata Szczygieł  | 31/10/17  12:29:54 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy ButyRaj-pl to naprawde raj obuwniczy. Szeroki asortyment obuwia sportowego i eleganckiego, przystępne ceny, wysoka jakośc. Polscy i zagraniczni producenci, Możliwość odbioru w paczkomacie Polecam
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

 
ODBIERZ 0,00% CashCoins Alior
visit register click click