ODBIERZ 2,25% CashCoins Sun&Snow
Zarejestruj się i otrzymaj bonus powitalny
Pomoc

CCC Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu CCC

Obuwie i dodatki z rabatem w CCC!

W CCC znajdziesz wyjątkowe kolekcje butów damskich, męskich i dziecięcych, a także akcesoria, dodatki, galanterię skórzaną oraz torby i walizki podróżne. Zamawiaj online i odbieraj za darmo w wybranym przez Ciebie sklepie – przymierzaj i decyduj, który z zamówionych produktów zabierzesz ze sobą do domu.

CCC Opinie

Krystyna Drozd  | 21/01/19  07:29:11 | Opinia o sklepie :
CCC to sklep przede wszystkim z obuwiem. Można tu kupić buty zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci. Oferują buty na wszystkie okazje i pory roku. W sprzedaży również spory wybór toreb i torebek. Dla członków klubu dodatkowe oferty specjalne.
Denis  | 20/01/19  08:41:21 | Opinia o sklepie :
Polecam gorąco. Dobre buty w sklepie internetowym CCC. Ciekawe wzory, niedrogie i w różnych kolorach i fasonach. Tu kupisz buty dla całej rodziny. Tu znajdziesz również dodatki do butów jak torebki, rękawiczki, skarpetki itp.
Grażyna  | 20/01/19  08:49:50 | Opinia o sklepie :
W sklepie internetowym CCC możesz zrobić zakupy eleganckich i niepowtarzalnych kolekcji butów damskich, męskich i dziecięcych. Do wybranych butów tu dopasujesz różne dodatki, galanterię skórzaną oraz torby, skarpety. Zamawiaj online i odbierz w Twoim sklepie. Polecam.
Wolfgang  | 20/01/19  08:59:22 | Opinia o sklepie :
Super, że już jest, bo można zrobić zakupy on line i nie wychodzić z domu a przy okazji upolować to co nas interesowało z fajną zniżką oraz otrzymać zwrot.
Regina  | 20/01/19  09:02:33 | Opinia o sklepie :
Sprawdzony sklep stacjonarny i internetowy. Nigdy się nie zawiodłam, nawet idąc z reklamacją. Rzeczowa i sprawna obsługa. Towar dobrze zapakowany i szybka wysyłka.
Joanna  | 20/01/19  09:06:22 | Opinia o sklepie :
Polecam wszystkim obuwioholikom. Sprawna obsługa, szybka wysyłka. Towar w dobrych cenach, szczególnie polecam okresy wyprzedaży, zawsze coś znajdziemy czego już nie ma w sklepie stacjonarnym
Ryszard  | 20/01/19  11:37:29 | Opinia o sklepie :
Rewelacyjna obsługa w sklepie CCC . Osoby pracujące w CCC potrafią dobrze doradzić przy zakupie obuwia. Potrafią powiedzieć otwarcie, że (w tych butach nie jest Panu dobrze). Polecam zakupy w tym sklepie.
Ola K  | 20/01/19  11:52:31 | Opinia o sklepie :
Skuszona promocją poszłam do CCC w poszukiwaniu kozaków damskich i męskich dla chłopaka. Promocją objęte były tylko niektóre fasony. Jest tu lepszy asortyment niż w innych sklepach i jest go więcej. Polecam zakupy
Joanna  | 20/01/19  12:06:34 | Opinia o sklepie :
W sklepie CCC bardzo duży wybór asortymentu. Ładny wystrój sali duży wybór toreb oraz obuwia. Ceny konkurencyjne. Zawsze dostępni i widoczni pracownicy. Obsługa stara się pomóc, służy radą. Sklep godny polecenia.
Magdalena  | 20/01/19  12:12:06 | Opinia o sklepie :
Mam blisko do CCC więc często tam zaglądam i wybieram ich buty. Jestem bardzo zadowolona z ich produktów a w szczególności obuwia Lasocki. Ceny tych butów są zdecydowanie niższe niż w innych markowych sklepach a jakość super.
Patrycja Lepianka  | 27/03/19  12:38:56 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep CCC, niedawno zamawilam buty przes strone internetowa i bardzo szybko przyszly, ladnie zapakowane, tania dostawa i miła obsluga. Wrazie problenow mozna bez problemu zwrocic i jeszcze cashback z zakupow. Świetna sprawa ;)
Paulina  | 24/01/19  17:33:41 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z asortymentu sklepu i ogromnego wyboru - również cenowego. Bezproblemowe zwroty i wymiana towaru, fajna jakość nawet tańszych butów i akcesoriów. Dla szpilek rozmiar 35 zawsze powrócę :)
Marianna  | 25/01/19  09:04:18 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy CCC To z pewnością Twój sklep. Tu zaopatrzysz całą rodzinę w bardzo eleganckie i piękne stylowo buty na każdą porę roku i okazję. Ceny przystępne dla każdego. Tu dostaniesz również inne akcesoria galanterii skórzanej i nie tylko. Polecam.
Szymon Michalski  | 09/04/19  06:20:18 | Opinia o sklepie :
Sklep CCC to stacjonarna i internetowa sprzedaż obuwia dla wszystkich. Ja preferuje tam zakupy obuwia marki lasocki bo są jakościowo chyba najlepsze. Choć ceny są trochę za wysokie to promocje są częste.
Michał Lewiński  | 26/05/19  20:29:06 | Opinia o sklepie :
Sklep CCC.com z klasą, bardzo dobre buty w dobrej cenie! Strona jest intuicyjna, dużo produktów do wyboru, szybka i darmowa dostawa do wielu punktów odbioru jak i do sklepu stacjonarnego. Możliwość zwrotów i wymiany. Polecam zakupy online.
Waldemar  | 20/01/19  08:35:50 | Opinia o sklepie :
Znany sklep galanterii skórzanej i obuwniczej CCC teraz już na CashbackRabat.pl. Buty dla pań, panów oraz ich pociech na każdą porę roku i każdą okazję. Dobre niedrogie i z miłą obsługą. Polecam serdecznie.
Lidia Wicek  | 05/06/19  10:55:58 | Opinia o sklepie :
Bardzo lubię ten sklep i często robię tam zakupy .Ma bardzo duży wybór butów i torebek dla całej rodziny w różnych przedziałach cenowych.Często są tam promocje zwłaszcza przy zmianach towaru sezonowego.Polecam.
Adam Miliński  | 20/01/19  22:39:32 | Opinia o sklepie :
Jedna z największych sieci obuwniczych w mieście. Gorąco polecam, dla każdego się coś znajdzie ]. Otwarte cały rok x najnowszymi kolekcjami do odpowiedniej sytuacji. Na pewno wrócę tu jeszcze nie raz.
Ksawery Sarnecki  | 04/02/19  05:54:32 | Opinia o sklepie :
Z CCC jest ciekawa sprawa, gdyż u jej powstania jest tajemniczości i podejrzliwości, tak że nie wiadomo co o niej myśleć, ale przy promocji 25%, korzysta się aż huczy, bez skrupułów co do tego czy warto.
Monika Lepianka  | 27/03/19  12:01:52 | Opinia o sklepie :
Polecam Leady cashback i sklep ccc ;) najlepszy sklep i rozne rodzaje butow dla kazdego. Nigdy nie mialam problemu ze znalezieniem odpowiednich dla mnoe butow. Szybka i tania przesylka ;) miła obsługa.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

 
Close
3,50% CashCoins
Skorzystaj z 10% rabatu na wszystko od Valentini
Kod:CashbackValentini
ODBIERZ 3,50% CashCoins TOP SECRET
visit register click click