ODBIERZ DO 3,00% CashCoins MediaExpert

CosDlaZdrowia.pl Opinii(e)


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu CosDlaZdrowia.pl

Przyprawy i suplementy diety z rabatem na CosDlaZdrowia.pl

CosDlaZdrowia.pl prowadzi sprzedaż oryginalnych przypraw i suplementów diety. Dzięki temu mają Państwo możliwość korzystania z niepowtarzalnych produktów, które goszczą na stołach najlepszych kuchni świata.

CosDlaZdrowia.pl Opinii(e)

Izabela Mazur  | 21/08/19  09:21:44 | Opinia o sklepie :
Polecam bardzo sklep internetowy CosDlaZdrowia.pl. W sklepie mozna kupic w niskich cenach produkty bio. Swietne wyprzedaze, opisy produktow dokladne i obrazy widoczne. Na przesylke tez sie czeka krótko.
Anna Kowalczyk  | 21/08/19  14:34:56 | Opinia o sklepie :
Jestem stałym klientem 'coś dla zdrowia' i zawsze jestem zadowolona z obsługi jaka jest serwowana w sklepie on-line. Szybka realizacja zamówienia, towar super jakości, dostarczono zgodnie z zamówieniem. Pozdrawiam.
Andrzej Filipiak  | 11/08/19  20:33:06 | Opinia o sklepie :
W sklepie tym regularnie zamwiam, więc szczerze go polecam. W ofercie ma produkty ekologiczne, zdrowe, naturalne. Szybko wysyła zamówienia. Strona sklepu bardzo mi się podoba, gdyż jest duzo zieleni. Polecam.
Marcin Królak  | 04/08/19  12:22:07 | Opinia o sklepie :
Obsługa tak jak ma być. Towar zgodny z opisem, szybka realizacja. Zamówienie bardzo szybko zrealizowane. Naturalne produkty dobrej jakości, duża pojemność w stosunku do ceny. To moje drugie zamówienie w cosdlazdrowia.pl i z obu jestem bardzo zadowolony
Zuzanna Wolniaczyk  | 30/07/19  14:05:27 | Opinia o sklepie :
Świetna sprawa, przyprawy dają zawsze potrawie niesamowity smak. Warto ich używać podczas przyprawiania potraw ciepłych i zimnych. W kuchni nie można się bez nich obejść. Zawsze powinny gośćić w kuchni.
Marta Sztulc  | 26/07/19  09:51:51 | Opinia o sklepie :
Ogólnie zakup udany,ale robiłam zakupy bez rejestracji i nie otrzymałem żadnego potwierdzenia zakupu,ani linku do obserwacji zamówienia,miałem tylko potwierdzenie zapłaty kartą.Oprócz tego,wszystko w porządku,zamówiony towar dotarł cały i w miarę krótkim terminie.Polecam.
Henryka  | 24/07/19  17:52:17 | Opinia o sklepie :
CosDlaZdrowia.pl jak sama nazwa wskazuje oferuje swoim odwiedzającym zdrową żywność od bakalii poprzez produkty organiczne jak i kosmetyki i herbaty. Szata graficzna sklepu jest przyjemna w odbiorze i zachęca do zakupów.
Nika Domagała  | 22/07/19  09:23:34 | Opinia o sklepie :
Sklep jak najbardziej godny polecenia. Oferuje niesamowicie szeroki wybór wszelkiego asortymentu dla zdrowia. Wszystko w bardzo przystępnych cenach i dobrej jakości. Każdy znajdzie coś czego szuka. Polecam
Mirosława Chmielewska  | 17/07/19  15:44:31 | Opinia o sklepie :
W tym sklepie czeka na klienta szeroka gama produktów dzięki którym ma on świetną okazję ku temu, aby dbając o zdrowie nie zaszkodzić kieszeni. Znajdziemy tu i coś dla zdrowia i coś dla urody i nawet coś na niebanalny prezent dla siebie czy kogoś innego ... bardzo fajny sklep, polecam :)
Jolanta Podlińska  | 17/07/19  10:00:57 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobrze wyeksponowany towar, szybka i sprawna obsługa, bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy. Nie ma problemów w przypadku zwrotu lub wymiany towaru. Obsługa bardzo miła i pomocna. super
Iwona Szura  | 24/06/19  09:19:34 | Opinia o sklepie :
Ciekawy sklep ceny dość na średnim poziomie ale bardzo dużo promocji dobrze opisane produkty jest w czym wybierać. Sklep jak dla mnie bardzo w porządku. Serdecznie polecam CosDlaZdrowia.pl i pozdrawiam.
Julia Paszkiewicz  | 28/05/19  10:14:44 | Opinia o sklepie :
Bardzo lubie ten sklep odwiedzac. asortyment zawsze pelen porzadek w sklepie, mila i pomocna obsluga. i bardzo czesto promocje. bardzo polecam zakupy w tym sklepie. na pewno kazda kobieta znajdzie cos dla siebie.
Karolina Wróblewska  | 03/05/19  10:57:24 | Opinia o sklepie :
najlepszy sklep internetowy w jakim kupowałam. baaaardzo duży wybór i bardzo kpnkurencyjne ceny. parę razy zrobiłam zakupy i jestem mega zadowolona bardzo szybką dostawą i jakością. polecam i pozdrawiam.
Rafal Chrzanowski  | 12/03/19  11:11:08 | Opinia o sklepie :
Super sklep internetowy spożywczy w każdym razie nie ma problemów z realizacją kuponu po wykonanej pracy jestem bardzo zadowolony z zakupu jak najszybciej rozwijających się firm i instytucji na rzecz rozwoju konieczna jest niespodzianka w finale konkursu nie ma czego się pragnie naprawdę bardzo dobrze jest mieć wolne ręce i nogi to bezpieczne w użyciu i to by było na tyle
Ksawery Sarnecki  | 11/02/19  13:45:26 | Opinia o sklepie :
Cosdlazdrowia.pl to świetny sklep spożywczy, gdzie można kupić wszystkie naturalne produkty, ja osobiście polecam miód, ten co trafił do mnie był spod Zamościa i chwałę sobie go do dziś i polecam z autopsji.
Piotr  | 02/02/19  18:18:24 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolony z zakupów na stronie sklepu cosdlazdrowia.pl. Duzy wybór interesujących mnie artykułów, niskie ceny i szybki czas realizacji zamówienia tao charakteryzujace ten sklep atrybuty.
Jacek Michalski  | 16/02/19  12:34:49 | Opinia o sklepie :
To sklep dla dbających o swoje zdrowie, w asortymencie dużo oryginalnych przypraw czyli to co w naszych kuchniach jest niezbędne. Polecam ten sklep bo ceny są dobre a jeszcze oferują promocje. Polecam
Maria Cwietkow  | 20/01/19  05:56:33 | Opinia o sklepie :
Jeśli nie możesz nigdzie kupić oryginalnej przyprawy czy suplementu diety to koniecznie odwiedź sklep CośDlaZdrowia tu dostaniesz wszystko czego potrzebujesz w niezłych cenach,rabaty,zniżki przemiła obsługa i szybkie cashions,serdecznie polecam
Joanna Beckermann  | 16/12/18  08:08:26 | Opinia o sklepie :
Polecam jak najbardziej. Dobre doradztwo , sprawna obsluga i błyskawiczna wysyłka. Czytelna strona pozwala szybko znaleźć interesujący nas produkt.
Wolfgang Beckermann  | 16/12/18  08:11:18 | Opinia o sklepie :
Cenisz witalność i swoje zdrowie? Polecam zakupy w CosDlaZdrowie. Sprawna wysyłka i szybko przyznane punkty a poza tym bogaty asortyment produktów.
Regina Domogalla  | 16/12/18  08:14:20 | Opinia o sklepie :
Rewelacyjny interfejs, wiele różnorodnych produktów, które zadbają o twoje zdrowie i kondycję. Szybka realizacja, przystępne ceny zachęcają do zakupów.
Małgorzata Dura  | 27/09/18  05:44:25 | Opinia o sklepie :
Witam bardzo lubię wasze sklepy CosDlaZdrowia.pl poniewaz jest bardzo duży asortyment zdrowej żywności, którą powinniśmy spożywać aby zdrowo żyć i często odwiedzam i polecam wszystkim bo także jest bardzo miła obsługa.
LIDIA CHYLEWSKA  | 15/09/18  09:36:14 | Opinia o sklepie :
Szeroka oferta produktów spożywczych, szczególnie ze zdrową żywnością. Miła obsługa, szybka dostawa. Ceny przystępne. Polecam sklep osobom dbającym o zdrowie, szukającym szerokiej gamy produktów w jednym miejscu.
DANIEL JUSZCZAK  | 01/09/18  08:45:25 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep nternetowy CosDlaZdrowia.ol,bardzo duży asortyment zdrowych produktów:bakalie,przyprawy,zioła,kawy herbaty,suplementy diety,kosmetyki,artykuły eko,wszystko w jednym sklepie,szybka wysyłka
Iwona Brodzka  | 28/08/18  13:16:29 | Opinia o sklepie :
Wszystkim dbającym o zdrowie i urodę bardzo gorąco polecam ten sklep. Posiadają w swojej ofercie bardzo dobre produkty w dobrych cenach i dostawa jest szybka i skuteczna. Jest bardzo duży wybór ekologicznych produktów, są tam bardzo dobre dla zdrowia zioła, bardzo dobre kawy oraz herbaty.
Marcelina Sztuba  | 24/08/18  16:36:41 | Opinia o sklepie :
Zdrowie to dla mnie najwazniejsza sprawa na codzien. bez wzgledu na cenę (choć bez przesady) staram się kupować wszytsko co mu sprzyja. cosdlazdrowia.pl w pełni spełnia moje oczekiwania. jestem zadowolona z przejrzystosci strony, szybkości obsługi i ogolnie moje odczucia sa bardzo pozytywne. czy polece stronę znajomym? z pewnoscia!
Anndrzej Grzelewski  | 05/08/18  07:41:23 | Opinia o sklepie :
Sklep ma produkty zdrowej żywności ,zakupiłem w tym sklepie.Produkty otrzymałem w ustalonym terminie ,nienaruszone jestem zadowolony tak z produktów jak i ze sklepu .Polecam ten sklep ,fachowa obsługa szybka dostawa.
Danuta Matuszewska  | 05/08/18  11:40:30 | Opinia o sklepie :
Sklep CosDlaZdrowia proponuje różnorodny zdrowy asortyment. Korzystałam z zamówień w tym sklepie wielokrotnie. Z zamówień w tym sklepie byłam zadowolona.Polecam ten sklep wszystkim którzy dbają o zdrowie.
Irena Ciborowska  | 01/08/18  15:02:18 | Opinia o sklepie :
Właśnie dokonałam kolejnego zakupu w tym sklepie.Jest w nim bardzo szeroki wybór produktów.Tylko ten sklep sprzedaje produkty marki ViVio,do której mam ogromne zaufanie.Ta marka ma duże,wydajne opakowania.Polecam sklep i markę ViVio.
Natalia Kasak  | 23/07/18  22:07:30 | Opinia o sklepie :
Świetna firma, kurierzy zawsze dzwonią i uprzedzają, kiedy będą. Niedawno nadawałam kurierem duużą paczkę i wybrałam Inpost, gdyz cena za przesyłkę była konkurencyjna.polecam wszystkim coś dla zdrowia.pl
Weronika Domagała  | 19/07/18  19:57:22 | Opinia o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien polecenia . Oferuje bardzo szeroki wybór wszelkiego asortymentu . Wszystko w bardzo przystępnych cenach i dobrej jakości , więc każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego dla siebie.
Ewa Duchnowska  | 19/07/18  06:13:00 | Opinia o sklepie :
Dzień dobry Polecam zakupy w tym sklepie, jest to jeden z ulubion ych moich sklepów, maja często promocje oraz oferty tygodnia, można kupić nietypowe zdrowe BIO produkty żywnościowe .Kupiłam sok z pokrzywy naturalnej.Wysyłka szybka obsługa profesjonalna.
Angelika Bućko  | 16/07/18  22:04:43 | Opinia o sklepie :
Produkty bardzo dobre jakościowo. Strona godna polecenia da każdego fana zdrowego odżywiania.W niewielu sklepach można znaleźć to wszystko, co tu. Strona zrobiona bardzo przejrzyście. Szybka wysyłka. Polecam !!!
Magdalena Michalik  | 16/07/18  09:03:16 | Opinia o sklepie :
Zdecydowanie polecam zakupy w sklepie CosDlaZdrowia.pl Strona internetowa działa bardzo sprawnie, dostępnych jest mnóstwo zdrowych i przystępnych cenowo produktów. Szybka realizacja przesyłki pozwala cieszyć się zdrowymi produktami nawet kolejnego dnia.
Beata Djaczuk  | 28/06/18  20:52:35 | Opinia o sklepie :
Bardzo ciekawy sklep dla tych co się zdrowo odżywiają i nie tylko. Polecam naturalny bez cukru i konserwantów sok żurawinowy, pomaga przy problemach z pęcherzem moczowym. Duży wybór przypraw w super cenach. Polecam wszystkim.
Arletta Królak  | 28/06/18  10:09:02 | Opinia o sklepie :
Polecam. Super błyskawiczna dostawa zamówionych produktów i dobrze zabezpieczonych. Jakość obsługi bez zarzutu. Przystępne ceny i duży wybór żywności zdrowotno - funkcjonalnej. Jakość towarów bardzo dobra. Sklep godny polecenia.
Irena Ciborowska  | 28/06/18  15:13:57 | Opinia o sklepie :
Bardzo lubię ten sklep.Trzykrotnie już zamawiałam towary.Teraz po raz czwarty składam zamówienie.Duży wybór produktów.Zakupy przebiegają szybko.Dogodne formy płatności.Za wpłatę na konto można zyskać dodatkowe punkty lojalnościowe.Wybór formy dostawy.
Jacek Kotliński  | 18/06/18  15:23:19 | Opinia o sklepie :
Sklep jest cudowny . Rzeczy wysmienite i sporo tańsze niz w sklepach w promocjach. Dodatkowo program lojalnosciowy obniżający zakupy % Super sprawa . Kupowałam tu juz 3 raz :) i na pewno wrócę Polecam bardzo ten sklepSklep jest cudowny . Rzeczy wysmienite i sporo tańsze niz w sklepach w promocjach. Dodatkowo program lojalnosciowy obniżający zakupy % Super sprawa . Kupowałam tu juz 3 raz :) i na pewno wrócę
Adam Surman  | 17/06/18  08:43:58 | Opinia o sklepie :
witajcie , coś dla zdrowia , skarbnica wiedzy , materiałów informacyjnych , no i produktów . Warto sie zainteresować tą stroną , nawet profilaktycznie , teraz jesteś zdrowy , ale za lat parę , róznie to bywa . POLECAM .
Robert Niedziela  | 17/06/18  09:38:50 | Opinia o sklepie :
Sklep CosDlaZdrowia.pl to jeden z lepszych sklepów w Internecie ze zdrową żywnością jakie znam, często u nich kupuję orzechy BIO albo mieszanki studenckie, jest tam bardzo dobrej jakości żywność organiczna, polecam
Jadwiga Grobelna  | 16/06/18  19:17:51 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry i solidny sklep. Zamówienie realizowane jest od razu.Wiele możliwości dostarczenia paczki i zapłaty za zamówienie.Potwierdzanie zamówienia wiadomością mailową. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Produkty bardzo dobrej jakości, ładnie i hermetycznie zapakowane
Małgorzata Juszczak  | 15/06/18  07:19:14 | Opinia o sklepie :
W sklepie tym można znaleźć wiele produktów niezbędnych dla zdrowia i urody dla małych i dużych. Dostępnych na każdą okazję i kieszeń. Duża różnorodność powoduje że chce się w sklepie tym kupować. Serdecznie polecam.
Hanna Celmer  | 08/06/18  02:58:02 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny i tani sklep polecam wszystkim opsluga jest mila i doradzaja rozne promocje jak i ravaty kazdemu polecam aby skorzystania z sklepu jak internetowego jak kazdy znajdziecie cos dla siebie oraz blizkich
Magdalena Fudali  | 06/06/18  16:09:06 | Opinia o sklepie :
Sklep CosDlaZdrowia.pl to jeden z najlepszych sklepów jakie znam ze zdrową żywnością, są tutaj bardzo opłacalne ceny i wysoko jakościowe produkty, ja polecam szczególnie popularną mieszankę studencką :)
Daria Knnn  | 05/06/18  18:03:01 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep ze względu na szeroki asortyment zdrowej żywności, kosmetyków i suplementów diety. Przejrzysta strona szybko pozwala znaleźć to, co mnie w danym momencie interesuje .Ponadto dużo ciekawych promocji i dobre ceny.
Anna Cybulska  | 30/05/18  08:15:44 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobre jakościowo produkty,częste rabaty,każdy może wybrać coś dla siebie.Duża oferta produktów.Łatwe zamawianie.Wszystkim polecam.Szybka i sprawna wysyłka.Na pewno złożę zamówienie jeszcze nie raz.
Jolanta Hermańska  | 27/05/18  18:22:05 | Opinia o sklepie :
Sklep z artykułami bio i nie tylko, bo można tam też kupić suplementy i zioła. Przy pobraniu aplikacji można dostać rabat, a oprócz tego trafiają się dodatkowe promocje. Ceny przyjazne dla każdej kieszeni. Miła obsługa i szybka wysyłka. Serdecznie polecam ten sklep.
Beata Stefaniak  | 20/05/18  18:26:28 | Opinia o sklepie :
CosDlaZdrowia.pl to sklep internetowy, jeden z niewielu polecający zdrową żywność i artykuły bio. Skorzystaj z bogatego asortymentu ekologicznych produktów, zadbaj o swoje zdrowie już dziś i ciesz się nim przez długie lata. Szybka dostawa, fachowa obsługa.
Renata Rogoża  | 15/05/18  15:03:43 | Opinia o sklepie :
Cosdlazdrowia posiada bardzo duży asortyment. Każdy znajdzie odpowiednie produkty dla siebie. Ceny bardzo dobre w porownaniu do innych sklepów. Koszty przesyłki niewielkie. Zachęcające dodatki i gratisy. Zachęcam do zakupów bo naprawdę warto.
Magdalena Wojtyra  | 09/05/18  07:50:23 | Opinia o sklepie :
Fajny sklep z dużym asortymentem dla kogoś, kto chce być fit! Można tam znaleźć wiele produktów, które w zwykłych sklepach są zazwyczaj niedostępne. Na chwile obecna skorzystałam raz, ale na pewno zrobię tam jeszcze raz zakupy.
JADWIGA NOWOŚWIAT  | 03/05/18  02:14:05 | Opinia o sklepie :
ZOOPLUS to najlepszy sklep oferujący wszystko co potrzebują zwierzaki począwszy od karmy po zabawki i środki do higieny zwierząt.Sklep ma ciągle promocje ,ciekawe pakiety karmy po atrakcyjnych cenach,szybką wysyłkę i szybkie załatwianie reklamacji.Bardzo POLECAM.
Mateusz Bobrowiec  | 26/04/18  16:34:26 | Opinia o sklepie :
Sklep CosDlaZdrowia.pl to bardzo fajny sklep, w którym do wyboru jest naprawdę wiele produktów w przystępnych cenach, dodatkowo często organizowane są promocje. Wysyłka jak zawsze na czas ! Polecam serdecznie :)
Teresa Czopek  | 24/04/18  20:30:01 | Opinia o sklepie :
Sklep CosDlaZdrowia.pl jak najbardziej godny polecenia ! Szeroki wybór asortymentu, więc każdy znajdzie coś dla siebie.Produkty najwyższej jakości oraz w przystępnych cenach. Serdecznie polecam ten sklep
Marysiaa a  | 24/04/18  20:54:16 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry sklep. Kosmetyki w niższych cenach niż stacjonarnie. Duży wybór produktów, szybka wysyłka. Zamówione produkty dobrze zapakowane i zabezpieczone przed ewentualnymi zniszczeniami w trakcie dostawy. Zdecydowanie polecam!
Martyna Piotrowska  | 23/04/18  12:43:39 | Opinia o sklepie :
Naprawdę szeroki wybór asortymentu, sprawna obsługa, zamówienia realizowane szybko i bezproblemowo, strona swoim wyglądem przyciąga wzrok, wysyłka sprawna, w razie potrzeby łatwo można nawiązać kontakt z obsługą. Polecam
Mieczyslaw Pokuć  | 19/04/18  21:17:04 | Opinia o sklepie :
Ze sklepu internetowego CosDlaZdrowia.pl korzystam i jestem zadowolony z uslug tego sklepu i polecam ten sklep wszystkim osobom zainteresowanym ktorzy chca korzystac z uslug tego sklepu,moja ocena to bardzo dobry
Magdalena Kicwak  | 18/04/18  09:50:09 | Opinia o sklepie :
Jestem zadowolona , produkty świeże i dobre.Szybka wysyłka. Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność.Wszystko odbywa się bez problemów.Jakość produktów jest świetna , często tu zaglądam i nadal będę to robić.Polecam.
jacek basiński  | 11/04/18  17:34:45 | Opinia o sklepie :
o tym sklepie internetowym ze zdrowa zywnoscia dowiedziale sie od przyjaciela,ktory jest nim zafascynowany,sprobowalem tez cos zakupic,oferta bardzo ciekawa a co najwazniejsze ceny nizsze niz sobie wyobrazalem na przesylke rowniez nie trzeba bylo dlugo czekac
Wladyslaw Czopek  | 06/04/18  16:38:19 | Opinia o sklepie :
cosdlazdrowia bardzo dobry sklep internetowy dla tych którzy dbają o swój czas i zdrowie. Zamawiane produkty są bardzo starannie zapakowane ,szybka realizacja ocenia na -5tkę polecam !!!!!!!!!!!
Irena S  | 03/04/18  17:37:35 | Opinia o sklepie :
Sklep cośdlazdrowia oferuje zdrową żywność w promocyjnych cenach. Wysyłka gratis przy zakupach za 299zł . Szybki czas realizacji zamówienia i fachowo zapakowane zakupy. Duży wybór produktów oraz suplementów. Polecam
Marcin Oracz  | 30/03/18  16:46:19 | Opinia o sklepie :
calkiem calkiem ..Jest to fajny cklep internetowy.Jako ze samemu udalo mi sie duzo schudnac.tak wiec teraz musze dbac o zdrowie .I ten sklep bardzo mi pomaga.Szczerze polecam.nie ma co duzo pisac sami sprobujcie
Karolina Srebrzynska  | 30/03/18  02:14:52 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry sklep duzo produktow jak dbac o wlasne zdrowie duzo promocji przecen na produkty i gratisy dostawa szybko i dodatkowo cashbacks irabaty na kolejne zamowienie lub gratisy do pierwszego zamowienia
Krzysztof Korduła  | 25/03/18  19:10:33 | Opinia o sklepie :
Zdrowo i tanio, a ponadto bardzo smaczne. Zamówiony produkt został dostarczony w bardzo szybkim czasie. Polecam wszystkim, którzy dbają o zdrowie i urodę ;). Każdy znajdzie na tej stronie coś dla siebie.
Joanna Białecka  | 24/03/18  18:42:57 | Opinia o sklepie :
Sklep bardzo mnie sie podoba duzo ciekawych rzeczy przydatnych dla zdrowia Edukacyjny profesjonalny Szybkosc i wygoda w jednym Jestem bardzo zadowolona i korzystam dosc czesto z tego sklepu zawsze bez zarzutu
Kinga Kraszewska  | 22/03/18  09:52:51 | Opinia o sklepie :
Bardzo ciekawe oferty. Duży wybór, niskie ceny, wysoka jakość . Każdy znajdzie coś dla siebie. Możliwość zakupów bez wychodzenia z domu. Zadowolenie gwarantowane. Polecam naprawdę każdemu zakupy dla zdrowia
Laura Duchnowska  | 19/03/18  18:17:26 | Opinia o sklepie :
Dzień dobry Polecam ten sklep internetowy, czesto dokonuję zakupu w tym sklepie. Ostatnio nabyłam mydełka marsylskie o różnych zapachach . Myślę , że w tym sklepie, każda kobieta znajdzie coś dla siebie.
Wiktor Kalinowski  | 01/03/18  16:02:49 | Opinia o sklepie :
Jeśli szukacie zdrowej żywności, to ten sklep jest dla was. Szeroki wybór produktów ekologicznych, wspaniałe herbaty, kawy i oryginalne zioła. Długie terminy przydatności do spożycia. Dostawa bezproblemowa i bardzo szybka.
Roman Głogowski  | 13/02/18  03:45:37 | Opinia o sklepie :
Rzepa symbol zdrowia CosDlaZrowia.pl to nie symbol to godło ktore warto mieć przy sobie dziękuję bogu że odnalazłem tak wspaniałego dostarczyciela nie tylko produkty a zdrowie zakupy u nich to przyjemność
Piotr  | 10/02/18  17:55:55 | Opinia o sklepie :
Polecam ten sklep. Staram się dbać o dietę więc bardzo często ja i moi bliscy robimy tu zakupy. W ofercie posiadają świetne produkty ,bardzo dobre ceny, ekspresową wysyłkę .Idealny dla osób ceniących sobie zdrowie.
Piotr RZEPKOWSKI  | 01/02/18  10:55:06 | Opinia o sklepie :
W sklepie internetowym CosDlazdrowia.pl znajdujemy zdrowe produkty I przetwory,które są naturalne I ciężko je odnaleźć w sklepach stacjonarnych.Poruszanie się po stronie jest łatwe I przyjemne. Polecam ten sklep
gosia W  | 23/01/18  07:06:02 | Opinia o sklepie :
ten sklep to miejsce gdzie zawsze kupuję produkty pierwszej jakości Asortyment bardzo szeroki ceny przystępne Zakupione produkty są bardzo dobrze zabezpieczone do wysyłki i obsługa również milutka. Polecam
Julia Kokocinska  | 12/01/18  06:57:22 | Opinia o sklepie :
zdrowie to najwazniejsza wartość wiec dbajmy o nie z nalezyta starannoscia to nasz najceniiejszy skarb wiec dbajmy o nie z cos dla dzrowie szerokie asortyment produktów które docenia twój organizma niesamowita jakość polecam
Mieczysław Pokuć  | 10/01/18  22:46:47 | Opinia o sklepie :
Ze sklepu intertnetowego CosDlaZdrowia.pl korzystam i z uslug tego sklepu jestem bardzo zadowolony bo ma skuteczne produkty dla zdrowia w dobrych cenach i najwyzszej jakosci moja ocena bardzo dobry sklep
Monika Prężyna  | 04/01/18  08:21:27 | Opinia o sklepie :
Coś dla zdrowia, coś dla ciała i coś dla ducha ! Wszystko w jednym miejscu! Fajne ceny , duży wybór produktów nawet dla najbardziej wybrednych. Miła i fachowa obsługa i ekspresowa wysyłka! Polecam
Monika C.  | 03/01/18  15:54:29 | Opinia o sklepie :
Doskonała jakość I świeżość produktów. Przesyłka profesjonalnie zabezpieczona I "expresowa ".Cashback przyznawany bez problemów. Warto zrobić zapasy zdrowej żywności ,kasz,orzeszków właśnie w tym sklepie. Gorąco polecam
Robert Brzymyszkiewicz  | 02/01/18  19:41:55 | Opinia o sklepie :
Sklep CosDlaZdrowia.pl to sklep który spełni oczekiwania wszystkich osób chcących kupić coś dla siebie jak i całej rodziny Ponadto bardzo miła obsługa, wszystko przebiega szybko, miło, profesjonalnie. Polecam wszystkim!
Mariusz Badowski  | 02/01/18  07:33:46 | Opinia o sklepie :
Sklep oferuje towar dobrej jakości i w bardzo konkurencyjnych cenach. Zakupione artykuły są starannie zapakowane. Wysyłka realizowana jest przez kuriera lub pocztę polską w krótkim czasie. Zdecydowanie polecam ten sklep i sam będę nadal w nim kupować.
Irena Nuszkiewicz  | 23/12/17  16:45:30 | Opinia o sklepie :
Bardzo pomocny sklep ,są tu suszone owoce zioła i bakalie,które ja bardzo preferuje w nowoczesnej kuchni. Wszystko jest świeże i smaczne. Serdecznie polecam -róbcie tu zakupy. Oceniam sklep na doskonały
Joanna Lubas  | 24/12/17  14:05:07 | Opinia o sklepie :
Sklep jak najbardziej godny polecenia ! Szeroki wybór asortymentu, więc każdy znajdzie coś dla siebie.Produkty najwyższej jakości oraz w przystępnych cenach. Wysyłka towaru bardzo szybka. Serdecznie polecam ten sklep.
Domino  | 26/12/17  12:24:49 | Opinia o sklepie :
Polecam ten sklep wszystkim tym. którzy chcą i umieją wykorzystać znajdujące się naturalne środki czy preparaty, które pomagają w wielu dolegliwościach i pozwalają na lepsze samopoczucie i ulgę. Serdecznie polecam osobom cierpiącym na różne dysfunkcje.
Maria Zbieg  | 03/12/17  21:32:35 | Opinia o sklepie :
Bardzo miła i profesjonalna obsługa, łatwy kontakt, dobre ceny i dobrej jakości produkty. Dbają o klienta. Polecam z całego serca. Sama zaopatruję się w tym sklepie od dłuższego czasu i jeszcze się nie spotkałam z produktem "bublem"
Milena  | 27/11/17  11:04:11 | Opinia o sklepie :
Polecam w 100%.Naprawdę warto,ciekawy sklep super niskie ceny bogaty asortyment i mega rabaty.Dodatkowo przy zapisie dodatkowy rabat zniżkował. POLECAM wszystkim kupującym, super zakupy bez wychodzenia z domu:)
Ula Bednarek  | 18/11/17  05:12:54 | Opinia o sklepie :
bardzo ciekawe propozycje. każdy znajdzie tutaj cos dla siebie .ceny atrakcyjne , szybka i łatwa obsługa. sprawny kontakt i udany zakup . Towar zgodny zamówieniem .Jeszcze nie raz będę tutaj robiła zakupy, polecam
Robert Bober  | 09/11/17  08:45:12 | Opinia o sklepie :
Sklep CosDlaZdrowia.pl to najlepszy sklep internetowy. Można w nim kupić wiele towarów dla zdrowia i ciała. Ceny w sklepie są bardzo przystępne i adekwatne do jakości produktów. Obsługa sklepu jest bardzo miła i fachowa.
RENATA Zebrowska  | 26/10/17  18:28:27 | Opinia o sklepie :
Hej:) Bardzo duzy wbor pokarmow dla zwierzat i akcesoriow dla naszych pupili. Dobra i przejrzysta strona internetowa. Ceny dobre, asortyment duzy obsluga mila. Dostawa szybka i dobra raalizacja. polecam
Milena Sz  | 07/11/17  09:38:38 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep internetowy cosdDaZdrowia.pl ze zdrową żywnością. Dużo nowości, przecen i promocji. Fajne programy partnerskie i klub. Można zdecydowanie polecić tą stronę. Szybka wysyłka oraz przemiła obsługa. Polecam!
Agnieszka Szwed  | 16/10/17  09:46:26 | Opinia o sklepie :
ŚWIETNE PRODUKTY DLA KAŻDEGO W DOSKONAŁYCH CENACH. KOSZT WYSYŁKI BARDZO NICKI, A OBSŁUGA KOMPETENTNA. DODATKOWO NA KAŻDYCH ZAKUPACH MOŻNA ZAROBIĆ. NIE WARTO CZEKAĆ. KLIKNIJ I SAM ZOBACZ OFERTĘ SKLEPU JUŻ DZISIAJ.
Kinga Kuźniar  | 15/10/17  07:59:02 | Opinia o sklepie :
Zdrowe życie to piękne i szczęśliwe życie. Sklep CosDlaZdrowia oferuje naturalne produkty bez konserwantów i innych substancji szkodliwych dla organizmu. W myśl powiedzenia jesteś tym co jesz korzystajmy z tego typu produktów.
Mariusz Duchnowski  | 13/10/17  07:09:59 | Opinia o sklepie :
Polecam wszystkim tą stronę i zakupy w tym sklepie , można dowiedzieć się bardzo dużo na temat leków naturalny o suplementach diety. ceny są przystepne i na każdą kieszeń . Każdy znajdzie coś dla siebie i swoich potrzeb. Pozdrawiam
Janina Karolewska  | 21/09/17  18:41:15 | Opinia o sklepie :
Witam.To bardzo dobry i jeden z najtańszych sklepów ze zdrową żywnością Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie.bo towar jest w miarę tani i dobrej jakościPolecam wszystkim.Serdecznie pozdrawiam.
Alicja Suwalska  | 21/09/17  19:03:30 | Opinia o sklepie :
Super sklep z ekologiczną żywnością.Towar jest w miarę i dobrej jakości.To samo mogę napisać o kontakcie z obsługą sklepu.Bardzo szybka wysyłka i dość niskie koszty przesyłki w porównaniu z innymi tego typu sklepami.
Aneta Ociepka  | 24/09/17  19:14:37 | Opinia o sklepie :
Gorąco polecam Sklep w którym często robię zakupy. Produkty spożywcze są bardzo dobrej jakości i co najważniejsze świerze. Opakowania są dobrze wykonane a dostawa jest błyskawiczna! Naprawdę polecam bo warto.
Marzena Sekowska  | 20/09/17  11:42:43 | Opinia o sklepie :
Solidna obsluga klienta, bardzo dobry wybór roznego rodzaju suplementow ,oraz wiele nowosci i promocji. Szybka realizacja zamowienia i bardzo dobrze zapakowany produkt. informacja podawana na kazdym etapie realizacji zamowienia , polecam
Ivanna Balagura  | 16/09/17  18:32:06 | Opinia o sklepie :
Gorąco polecam! Sklep w którym regularnie robię zakupy. Produkty takie jak orzechy, miód, kasze, orzechy piorące i soki są wspaniałej jakości. Opakowania są wysokiej jakości oraz dostawa jest błyskawiczna!
Agnieszka Górska  | 11/09/17  16:47:22 | Opinia o sklepie :
Fajny sklep dla wszystkich ,którzy dbają o zdrowie swoje i swoich najbliższych. Bogata oferta ,duży wybór artykułów i łatwy sposób zamawiania usatysfakcjonują najbardziej wymagających klientów. Sklep naprawdę godny polecenia
Ewa Kisielewska  | 09/09/17  18:30:55 | Opinia o sklepie :
Coś dla zdrowia - szybka wysyłka, towar pakowany solidnie, przystępne ceny, jak dla mnie - zawsze udane zakupy, towar zgodny z zamówieniem, polecam, bo warto ;) często tu wracam na kolejne zakupy ;)
Ksawery Sarnecki  | 11/09/17  09:36:55 | Opinia o sklepie :
CosDlaZdrowia.pl to faktycznie miejsce, gdzie dużo dobrego dla zdrowia można nabyć - najważniejsze, że są to sprawdzone i przetestowane produkty odżywcze najwyższej jakości - najlepsze i najsmaczniejsze!
Justyna  | 06/09/17  18:52:49 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep ze zdrową żywnością. I nie tylko - mamy szansę zaopatrzyć się w naturalne kosmetyki. Biała glinka, którą kupiłam, świetnie się sprawdziła. Duży plus za program lojalnościowy. Na pewno jeszcze wrócę! :)
afrodyta kokosza  | 04/09/17  09:54:41 | Opinia o sklepie :
sklep internetowy CosDlaZdrowia.pl to super miejsce dla wszystkich, którzy dbają o swoje zdrowie i zdrowie rodziny. Znajdziesz tutaj suplementy diety, witaminy, kosmetyki, zdrową żywność i inne, promocje, przeceny sprawdz i przekonaj się sam , polecam w 100 %.
Aleksandra Buzak-Senator  | 05/09/17  08:31:20 | Opinia o sklepie :
Zdrowe odżywianie to podstawa. Może nam w tym pomóc sklep CosDlaZdrowia, gdzie dostępny jest duży wybór eko-żywności, suplementów diety, soków, odżywek, naturalnych kosmetyków, itp. Atrakcyjne ceny, rabaty, program lojalnościowy. Miła obsługa, szybka wysyłka.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

ODBIERZ DO 6,00 CashCoins MK Cafe Fresh
visit register click click