ODBIERZ 2,25% CashCoins Sun&Snow
Zarejestruj się i otrzymaj bonus powitalny
Pomoc

Decathlon Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Decathlon

Decathlon: sprzedaż artykułów, ubrań i butów sportowych.

Decathlon S.A.największym sprzedawcą artykułów sportowych na świecie. Oferuje szeroką gamę artykułów sportowych, od rakiet tenisowych przez plecaki, rowery, odzież i obuwie po zaawansowany sprzęt do nurkowani.

Decathlon Opinie

Mariusz Jędrzejak  | 28/11/22  15:41:43 | Opinia o sklepie :
Fajny sklep. Duży wybór produktów sportowych i ceny całkiem przystępne. Często kupuje tam sprzęt i odzież sportową . Kupiłem kiedyś buty do nurkowania i ponczo do morsowania z czystym sumieniem polecam.
Beata Ciecierska  | 28/09/22  11:39:57 | Opinia o sklepie :
Bardzo duży wybór produktów, znakomita, profesjonalna, szybka obsługa Klienta, szybka, pewna wysyłka, duży parking, łatwy dojazd, dostępne ceny, przyjemny wygląd sklepu, czysto, schludnie, przyjemnie, wygodnie.
Weronika Dłutkowska  | 26/09/22  03:45:08 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z sieci sklepów Decathlon. Mają bogaty asortyment,każdy znajdzie coś dla Siebie. Ceny są proporcjonalne do jakości produktów. Uwielbiam odwiedzać Go z Moją przyjaciolką.Naprawdę mogę polecić każdemu.
Łukasz Zuch  | 26/09/22  18:23:48 | Opinia o sklepie :
Przesympatyczna i bardzo pomocna obsługa. Ceny niskie jakość niezła. Zawsze chętnie wracam. Reklamacje uwzględniane szybko bez większych problemów. Co pare miesięcy wymieniam buty i tak od paru lat śmigam
Rafał Gwizdała  | 07/09/22  07:53:13 | Opinia o sklepie :
Marka sklepu Decathlon, jest bardzo pozytywna. Polecam go innym oraz sam tobie w tym sklepie zakupy. Jest przydatny dla dzieci jak i dla dorosłych. Warto skorzystać z tych sklepów. Doradzają również klientowi.
Jacek Michalski  | 04/09/22  07:27:37 | Opinia o sklepie :
Sklep stacjonarny i internetowy w którym jest wszystko co związane ze sportem, czyli sprzęt potrzebny do tego jak równiez sportowa odzież. Marka Decathlon oferuje jakość, modę i oczywiście dużo promocji.
El Classico  | 03/09/22  21:53:43 | Opinia o sklepie :
bardzo nie polecam $klepu jako/4c prodkutku to dno chiny albo kambodza nie kupowac i tyle a jak to chce to ja oodam za darmo laczki kipzta zakupione dwa lata temu juz bez wkladek zaprazam do ozarowa po odbior
Marcin Bąk  | 03/09/22  11:29:10 | Opinia o sklepie :
Wszystko ok. Produkt spakowany tak jak się należy. Dotarł na czas. Kontakt ze sprzedawcą też bez żadnych problemów. Tak czy inaczej nic dodać nic ująć. Polecam jak najbardziej w szczególności że w innych sklepach produkty dużo droższe
Artur Majewski  | 03/09/22  11:23:45 | Opinia o sklepie :
Świetna i szybka dostawa. Przejrzysty sklep, dobrze umieszczone opisy produktów. Ceny są naprawdę konkurencyjne z innymi sklepami tego typu. Zrozumiała i przejrzysta polityka zwrotów. Wiele opcji dostawy, także można zapłacić jak nam wygodnie.
Adrian Michalski  | 03/09/22  07:41:06 | Opinia o sklepie :
Decathlon to super sklep internetowy oraz stacjonarny ze sprzętem sportowym jak również z odzieżą sportową. Ja głównie w tym sklepie kupuję wszystkie dodatki do profesjonalnej jazdy na rowerze i polecam wszystkim.
Maciej Kowalski  | 03/09/22  06:36:53 | Opinia o sklepie :
Dobry sklep sportowy wiekszosc potrzebnych akcesoriów jest dostepna szybka obsługa fachowa pomoc.................................................................................. Polecam...................
Patrycja Dybaś  | 02/09/22  14:41:41 | Opinia o sklepie :
decathlon to sklep sportowy z dużym wyborem ubrań i sprzętu sportowego.Bardzo dobrze oceniam ten sklep poniewaz sprzet który sprzedaje ma bardzo długa żywotnośc oraz jest nowoczesny.Bardzo sie podoba dzieciom młodziezy dorosłym oraz osobom starszym.
Irena S  | 30/08/22  13:52:41 | Opinia o sklepie :
W Decathlon jest bardzo duży wybór sportowych gadżetów, ubrań i obuwia , które się przydadzą na wakacjach. Są promocje i można wtedy zaoszczędzić na zakupach . Różnorodność kolorów oraz rozmiarów jest ogromna, dzięki temu każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie.
Szymon Michalski  | 31/08/22  07:50:03 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep z rzeczami sportowymi od ubrań po profesjonalny sprzęt do różnego rodzaju uprawianego sportu. Zakupiłem tam ostatnio super rakietę tenisową w dobrej jakości i cenie. Polecam ten sklep.
Grzegorz Hliwa  | 27/07/22  12:02:27 | Opinia o sklepie :
Wszystko co potrzebne do uprawiania sportu w jednym miejscu. Dobra cena,dobra jakość oferowanych produktów i promocje !!! Produkty dla dzieci, młodzieży, dorosłych i także senior znajdzie coś dla siebie. Gorąco polecam
Beata Górowska  | 26/07/22  13:51:48 | Opinia o sklepie :
Zakupy to czysta przyjemność, szybko , sprawnie a przede wszystkim jakość towaru bardzo dobra. Obsługa bezproblemowa i miła. Gwarancja zadowolenia nawet dla najbardziej wymagających klientów. Polecam
Piotr Ziółkowski  | 19/11/20  08:21:17 | Opinia o sklepie :
Gorąco polecam tą markę. Ogromny wybór we wszystkich rozmiarach oraz moc promocji oraz zakupów bonusowych. dodatkowo można zamówić przez internet oraz odebrać w bliskim sklepie lub przez wysyłkę. Ceny są naprawdę rewelacyjne- sprawdźcie!!!
Monika Sarter  | 12/11/20  06:10:15 | Opinia o sklepie :
Doskonały sklep. Zakupiłam wszystko co potrzebowałam w rozmiarach idealnych do mojej sylwetki i mojego małżonka. Cena nie była wygórowana, jakość materiału bardzo dobra, cena umiarkowana. Gorąco polecam ten sklep.
MaÅ‚gorzata Maksymowicz  | 26/10/20  19:31:36 | Opinia o sklepie :
Wszystko przebiegło sprawnie i bez najmniejszych problemów. Wszystkie informacje na temat towaru otrzymałam. Towar zgodny jak najbardziej z opisem, Cena godna towaru. W trakcie użytkowania nic się nie dzieje
Bartosz Jankowski  | 21/10/20  13:34:40 | Opinia o sklepie :
Moja opinia jest bardzo pozytywna o sklepie Decathlon, mają super rabaty do różnorakich produkyów online i nie tylko warto korzystać z nich super rewelacja polecam z całego serca. Sam korzystania z tego super!!
Ilona Kazmierczak  | 23/10/20  22:16:49 | Opinia o sklepie :
Megaa sklep polecam zawsze coś znajdziesz w sklepie dla siebie i twoich bliskich w mega cenach. Co więcej dodać robocie zakupy bo naprawdę warto nowy;)))))))))
Mariusz Rybicki  | 24/10/20  05:38:17 | Opinia o sklepie :
Zbliża się okres zimowy więc szukałem butów kozaków do kostki z niezbyt grubą wyściułką. Przeszukałem portale obuwnicze w internecie aż trafiłem na Waszą reklamę. Nie kupuję wysyłkowo, a że w galerii handlowej jest stoisko Decathlon więc skorzystałem i jestem bardzo zadowolony.
Agata SzczÄ™sna  | 14/10/20  10:09:52 | Opinia o sklepie :
Sklep bardzo fajny bardzo trafne produkty i są w bardzo dobrej cenie serdecznie polecam w stu procentach znajomi uważają to samo mam tylko jedno ale decathlon w Radomiu zawiera mniej produktów do kupna niż w Warszawie.
Marek Nasiadka  | 13/10/20  19:37:10 | Opinia o sklepie :
Transakcja zaakceptowana bardzo szybko. Nieco gorzej z terminem dostawy. W mail'u poinformowano mnie o terminie, a towar dostarczono dopiero następnego dnia. Straciłem dzień na oczekiwanie na kuriera. Towar zgodny z opisem. cena atrakcyjna.
Agnieszka Glinka  | 13/10/20  14:14:43 | Opinia o sklepie :
Mogę polecić z czystym sumieniem zakupy w sklepie Decathlon. Można tu kupić zarówno sprzęt, ubrania jak i buty sportowe ale też np zegarki. Małym minusem są ceny ale za to jakość materiałów i sprzetu jest super.
Daniel Kandulski  | 10/10/20  19:29:22 | Opinia o sklepie :
Zakupy w sklepie Decathlon, sama przyjemność, szeroki wybór towarów, pomocna obsługa, możliwość przymierzenia obuwia i odzieży, miła i przyjazna atmosfera. Dodatkowo bezproblemowy zwrot towarów. Ogromny plus za kartę klienta.
Anna Kucharska  | 06/10/20  16:01:48 | Opinia o sklepie :
Jak dla mnie jest nawet ok. Czasem długo wczytuje pierwszą stronę ale tak to jest wszystko w jak najlepszym porządku. Sam sklep ma wiele ciekawych promocji i ofert napewno skorzystam w przyszłości.
Aneta KARPOWICZ  | 28/09/20  15:58:12 | Opinia o sklepie :
Szeroki asortyment, miła obsługa, łatwe wyszukiwanie produktów. Pracownicy znają dobrze produkty i potrafią doradzić. Polecam robienie zakupów zarówno w sklepach stacjonarnych jak internetowym. Dodatkowo możliwość zwrotów.
Jacek StaÅ„kowski  | 25/09/20  13:16:58 | Opinia o sklepie :
Interesujaco przedstawiona strona sklepu.Latwa w nawigcji i obsłudze.Ekespozycja towaru ciekawa i bardzo bogata stale uzupelniana.Czeste promocje i okresowe wyprzedaże . Dostawa szybka i w akceptowalnej cenie.
Karolina xxxx  | 25/09/20  07:19:08 | Opinia o sklepie :
Kiedyś często tam kupowaliśmy, przeważnie ciuchy sportowe i zawsze byłam bardzo zadowolona. Pamiętam jak kupiłam kiedyś w mega promocji chyba z 7 lat temu buty Salomon które mam do dzisiaj, przecenione na 120 zł chyba z 500.
Wioletta Cybulska  | 23/09/20  14:10:15 | Opinia o sklepie :
Fajny sklep. Duży wybór produktów i ceny całkiem przystępne. Często kupuje tam moim wnukom sportowa odzież i są bardzo zadowoleni. Kupiłam kiedyś rower cena fajna i jakość dość wysoka. Mogę z czystym sumieniem polecić.
Waldemar Mirski  | 15/09/20  15:52:58 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep, kupuję od.... nie pamiętam kiedy, a ostatnio robię nawet zamówienia przez internet z cashbackrabat - zamówiłem buty do biegania - za tą cenę rewelacja. Zawsze korzystam i jeszcze wiele razy skorzystam. Polecam !!!
Zuzanna Kuligowska  | 15/09/20  15:07:50 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam i polecam sklepy Decthlon ponieważ mają wspaniały wybór odzieży sportowej!!!!!!!!! Super sklep, idealne ceny naprawdę polecam............................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Julia Zuziak  | 15/09/20  15:02:33 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam sklepy Decathlon..ponieważ zakupy są atrakcyjne...sportowe ubiory fantastyczne buty bardzo wygodne i praktyczne..Obsługa miła szybka..ceny niewysokie.Jak również sprzedaż internetowa szybka..polecam....
Anastazja PozaÅ„ska  | 03/09/20  15:26:23 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep dla każdej osoby zainteresowanej zdrowym trybem życia. Ceny korzystne a jakość zadowalająca. Doceniam również możliwość wyboru, która jest niesamowicie szeroka i różnorodna. Uwielbiam.
Anna Kowalczyk  | 01/09/20  09:54:46 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobra obsługa, prędkie dostarczenie przesyłki. Zaskoczyli mnie dobra jakością niemarkowych produktów. Zamówione towary zgadzają się z oczekiwaniami. Decathlon to klasa sama w sobie. Nie trzeba ich przedstawiać. Najlepszy sklep sportowy. Polecam.
Magdalena Korczyc  | 30/08/20  17:54:29 | Opinia o sklepie :
Sklep sportowy w którym można kupić wszystko z dziedziny sportu od piłki po ekstremalne i nie tylko duży wybór produktów wszystko można zamówić przez internet szybka wysyłka i dostawa prosto do domu polecam wszystkim co cenią sobie czas i pieniądze
DARIUSZ  | 27/08/20  08:50:30 | Opinia o sklepie :
Decathlon to super sklep sportowy. Znajdziesz tam odzież sportową, sprzęt sportowy, namioty, rowery i wiele innych ciekawych i potrzebnych rzeczy. Darmowa dostawa. Rok czasu na zwrot. Miła i pomocna obsługa. Polecam
Stanisaw Koodziejski  | 24/08/20  05:24:45 | Opinia o sklepie :
Sklep online to jakaś PORAŻKA. Zamówienie złożone i opłacone 11 lipca, aby dostawa była SZYBSZA zamówienie z dostawą do sklepu stacjonarnego. Status przesyłki na Przygotowany zmieniony 17 lipca. Poniedziałek 20 lipca e-mail z inf. O opóźnieniu i paczka zostanie dostarczona
Marianna TuszyÅ„ska  | 23/08/20  11:20:10 | Opinia o sklepie :
Super sklep. Wyróżnia się na tle innych sklepów internetowych wieloma zaletami. Szeroki wybór produktów. Markowe produkty w dobrej cenie. Wszystko zgodne z opisem. Miła i kompetentna obsluga na najwyższym poziomie. To najlepsza obsluga jaką znam.
Gabriela  | 23/08/20  09:00:16 | Opinia o sklepie :
Decathlon to świetny sklep z odzieżą i sprzętem sportowym. Namioty, śpiwory, wędki, rowery i wiele innych ciekawych rzeczy. Duży wybór, dobra jakość, dobre ceny. Każdy znajdzie coś dla siebie lub dla swojej pociechy. Polecam.
Karolina GoÅ‚Ä™biewska  | 20/08/20  18:18:42 | Opinia o sklepie :
To sklep którego szukałam choc tego nie wiedziałam. Nie wiedziałam że tak wciągnę sie w sport dopóli nie kupiłam pierwszego sprzeętu do biegania wlaśnie w sklepie Decathlon. Obsługa wspaniała. Pomogli mi dobrac dobre buty oraz stój. Polecam
Maria Dziekan  | 14/08/20  12:10:23 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Decathlon. Szukałam porządnych butów do wody i były idealne w dodatku w rewelacyjnej cenie. Dokupiłam jeszcze kilka rzeczy, które mi wpadły przy okazji w oko i też jestem z nich zadowolona. Fajny sklep.
Teresa GÅ‚owacz-GoÅ‚ub  | 06/08/20  06:44:03 | Opinia o sklepie :
Z przykrością stwierdzam, że jeżeli chodzi o ubrania na rower dla kobiet sklep niema prawie nic do zaoferowania. Kilka razy w czerwcu próbowałam kupić sobie koszulki na rower i niestety nic nie znalazłam. Mały wybór.
Katarzyna BÅ‚ocka  | 30/07/20  07:23:38 | Opinia o sklepie :
Najlepsze sklep sportowy, u którego zawsze zaopatruje się kiedy chce wyskoczyć gdzieś w plener. Mają najlepsze obuwie sportowe i sprzęt do ćwiczeń. Kupiłam niedawno rower który okazał się strzałem w dziesiątkę
Arletta Królak  | 19/07/20  13:36:06 | Opinia o sklepie :
Wszystko przebiegło bardzo szybko i bezproblemowo, wszystko jak najbardziej w porządku. Jestem stałym klientem sklepu i lubię w nim kupować. Zawsze coś się znajdzie. Zakup przez sklep internetowy, szybka dostawa, towar bardzo dobrej jakości jak w opisie Zdecydowanie polecam
MaÅ‚gorzata Mielczarek-Kopeć  | 18/07/20  22:23:57 | Opinia o sklepie :
Z|amówiłam plecak turystyczny o pojemności 30 l. w sklepie Decathlon. Plecak jest idealny na wycieczki., zgodny z opisem i kolorystyką oferty sklepu. Nie było problemu z zamówieniem i dostarczeniem towaru. Towar dotarł w umówionym terminie. Gorąco polecam sklep Decathlon.
Ludwik Nesterowski  | 17/07/20  09:08:45 | Opinia o sklepie :
Wszystko co jest niezbędne do uprawiania sportu jest do kupienia w sklepie Decatlon. Zamówienia są realizowane szybko, towar jest starannie i bezpiecznie opakowany. W dobie pandemii możesz kupić nie wychodząc z domu. Polecam.
Marek Sadowski  | 06/07/20  18:09:41 | Opinia o sklepie :
Miałem tę przyjemność, że robiąc większe zakupy, mogłem skorzystać z cashbackrabat.pl i przy okazji zaoszczędzić parę złotych, świetnie, że istnieje taka możliwość. Wszystko przebiegło sprawnie, bez zakłóceń.
Jolanta PodliÅ„ska  | 06/07/20  12:26:28 | Opinia o sklepie :
Bardzo profesjonalna i fachowa obsługa . Nie ma problemu z kontaktem ze sklepem. Zakupiony towar zgodny z opisem. W razie zwrotów nie ma problemu. Towar jest wysyłany szybko. Bardzo polecam.
Julia Paszkiewicz  | 27/06/20  17:19:37 | Opinia o sklepie :
Bardzo lubie ten sklep odwiedzac. asortyment zawsze modny, porzadek w sklepie, mila i pomocna obsluga. i bardzo czesto promocje. bardzo polecam zakupy w tym sklepie. na pewno kazda kobieta znajdzie cos dla siebie.
Angelika Rosa  | 20/06/20  19:47:53 | Opinia o sklepie :
Sklep w którym znajdziemy wszystko do sportu dla dorosłych i dzieci w bardzo przystępnej cenie i w dobrej jakości. Produkty są naprawde atrakcyjne na każdą kieszeń. Serdecznie Polecam ten sklep dostawa jest szybka i bezproblemowa.
Ewa Zając  | 21/06/20  21:08:51 | Opinia o sklepie :
kupiłam dresy ,strój kąpielowy oraz buty do wody gatunkowo bardzo dobre cena przystępna nosi się bardzo dobrze polecam wszystkim sklep Decathlon ponieważ w tym sklepie jest bardzo duży wybór odzieży sportowej oraz sprzęt sportowy cena przystępna
kinga Szota  | 17/06/20  13:38:04 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry sklep, produkty świetnej jakości. Wielokrotnie robiłam w nim zakupy i nigdy nie było żadnego problemu. Produktów jest bardzo dużo, każdy znajdzie coś dla siebie. Również nigdy nie ma problemu z rozmiarami, gdyż są zawsze dostępne.
RENATA Zebrowska  | 18/06/20  09:12:48 | Opinia o sklepie :
Hej :) Dzisiaj oceniam następny sklep internetowy. Strona łatwa w obsłudze. Łatwo znaleźć potrzebny produkt. Ceny dobre. Dużo promocji. Szybka dostawa. Reklamacja i wymiana towaru na inny szybko jest załatwiana.
Marek Palczak  | 18/06/20  10:15:37 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep, kupuję od kiedy pojawił się w Rzeszowie, a ostatnio robię zamówienia przez internet z cashbackrabat - zamówiłem buty do biegania - za tą cenę rewelacja. Na pewno jeszcze skorzystam wiele razy. Polecam !!!
Marcin Złociak  | 14/06/20  10:26:17 | Opinia o sklepie :
Sklep z przeznaczeniem dla wszystkich tych, którzy aktywnie spędzają czas wolny i dla których sport i ruch to coś więcej niż tylko spacer z psem wkoło bloku. Towaru jest ful. Dla każdego coś miłego. Polecam !!!
Justyna Gawlita  | 11/06/20  09:45:55 | Opinia o sklepie :
Jest to bardzo dobry sklep sportowy. Często z niego korzystam, kupując potrzebne dla mnie produkty, które są w przystępnych cenach. Ten sklep ma bogaty wybór produktów, które są dobrej jakości. Polecam ten sklep.
Kinga Kuźniar  | 03/06/20  07:05:32 | Opinia o sklepie :
Decathlon jako sklep sportowy oferuje szeroki asortyment produktów. Ceny są przystępne i nawet po sezonie można trafić na korzystną promocję. Jakość większości produktów jest na wysokim poziomie. W tym sklepie znajdzie coś dla siebie dorosły i dziecko.
KRYSTYNA PROCNER  | 28/05/20  17:42:54 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam sklepy Decathlon..ponieważ zakupy są atrakcyjne...sportowe ubiory fantastyczne buty bardzo wygodne i praktyczne..Obsługa miła szybka..ceny niewysokie.Jak również sprzedaż internetowa szybka..polecam.
Andrzej Braksal  | 28/05/20  20:28:54 | Opinia o sklepie :
znakomity wybór sprzętu sportowego do wielu konkurencji sportowych ( choć nie mogłem nabyć kuli do pchnięcia kulą ). bardzo przystępne ceny zwłaszcza do pływania tenisa i gier zespołowych. polecam , gdyż jest to dobra alternatywa dla drogich sklepów np Intersport
Małgorzata Michalska  | 13/07/19  18:46:27 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep z odzieżą i akcesoriami sportowymi jak np.plecaki. Wybór duzy sportowych butów, kurtek, skarpetek. Sklep internetowy i stacjonarny oferuje dużo promocji i można towar kupić w dobrej cenie.
Marcin Kuciel  | 12/08/19  09:36:58 | Opinia o sklepie :
Duży wybór,artykuły przystosowane na każdą kieszeń.Dostawa szybka i bezproblemowa, bezproblemowe zwroty. Jedyny minusik to naliczanie CashBacku. Często go nienalicza po zakupie internetowym, ale po zgłoszeniu sprawy do pomocy zazwyczaj problem jest rozwiązywany w ciągu kilku dni
Aleksandra Buzak-Senator  | 20/08/19  20:40:20 | Opinia o sklepie :
Decathlon to sieć sklepów stacjonarnych oraz sprzedaż internetowa. Oferuje szeroki asortyment artykułów sportowych – od sprzętów do ćwiczeń po odzież, buty i akcesoria. Wszystko wysokiej jakości i w przystępnej cenie. Przed każdym wyjazdem robimy zakupy właśnie w Decathlonie.
Kamil Cieślak  | 15/09/19  18:35:57 | Opinia o sklepie :
Bardzo mocno polecam sieć sklepów Decathlon. Poza tym, że można tam zakupić sprzęt sportowy do wielu dyscyplin, jest bardzo bogata oferta trackingowa, odzież, obuwie bardzo wysokiej jakości. Ceny są przystępne i częste promocje.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

 
Close
do 5,00% CashCoins
Zapisz się do newslettera i odbierz 40zł w Eobuwie!
Kod:
ODBIERZ DO 2,00% CashCoins Cyfrowe.pl
visit register click click