ODBIERZ 1,00% CashCoins Avans
Zarejestruj się i otrzymaj bonus powitalny
Pomoc

Deichmann Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Deichmann

Modne obuwie damskie, męskie i dziecięce ze zniżką w sklepie online Deichmann!

W sklepie internetowym Deichmann.com znajdziesz modne obuwie dla Niej, dla Niego i dla dziecka w atrakcyjnych cenach!

Deichmann Opinie

MaÅ‚gorzata WiÅ›niewska  | 15/11/20  17:49:12 | Opinia o sklepie :
Super sklep i ceny dostepne. Ostatnio kupilam botki w przystepnej cenie i nie musialam dlugo czekac 5 minut i bylam przy kasie Polecam. ten sklep wszystkim znajomym i rodzinie. Zawsze jak kupowalam to nie musialam sie namyslac. Naprawde bomba
Urszula  | 06/11/20  16:19:37 | Opinia o sklepie :
Szybka i profesjonalna wysyłka! Bogaty asortyment butów i dodatków dostępny przez całą dobę, a do tego bezpłatna dostawa do trzech dni roboczych.Jestem zadowolona z zakupu i różnorodnych form płatności.
leszek senderak  | 01/11/20  12:30:38 | Opinia o sklepie :
jestem bardzo zadowolony z zakupów szybka bardzo i i niezwykle miła obsługa bardzo szybka dostawa a buty dostarczone bardzo śliczne i wygodne rozmiary zgodne z opisem chętnie skorzystam ponownie
Ryszard Paprzycki  | 16/10/20  22:48:10 | Opinia o sklepie :
Bardzo przyjazny sklep. Częste promocje dla posiadaczy karty stałego klienta na obuwie nie przecenione w wysokości 20 do 30%. Miła obsługa oferująca pomoc. W przypadku braku odpowiedniego rozmiaru szukają przez Internet czy nie ma poszukiwanego numeru w innym sklepie sieci.
Joanna Kasprowicz  | 14/10/20  11:02:54 | Opinia o sklepie :
Witam serdecznie bardzo chciałabym polecić wszystkim sklep internetowy Deichmann. Sklep szeroko zaopatrzony w ciekawe obuwie, dla kobiet, mężczyzn i dzieci. Zawsze jestem zadowolona z zakupów, często można trafić na ciakawe promocje. Polecam
Anna Rogalska  | 10/10/20  21:50:20 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep z obuwiem. Duży wybór butów o różnych markach. Każdy na pewno znajdzie cos dla siebie . Przystępne ceny. Jak kupisz buty, możesz dobrać torebkę, szal Polecam wszystkim! Można zamówić in- line gdy nie znajdziesz swojego rozmiaru
Basia Smółkowska  | 16/06/20  11:20:41 | Opinia o sklepie :
Pragnę z czystym sumieniem polecić sklep internetowy Deichmann gdzie znaleźć można wiele ciekawych dodatków jak i obówie bardzo dobrej jakości. A wszystko za rozsądnom cenę. Ja i moja rodzina zaopatrujemy się w tym sklepie i naszym zdaniem jest super
Natallia, Wiktoria Rutkowska  | 22/05/20  11:20:21 | Opinia o sklepie :
dobre ceny i szybka dostawa bezproblemowy kontakt z obsługą. po prostu świetna stronka internetowa dla młodych ludzi jest najlepsza mili ludzie pracują w obsłudze. koszty wysyłki nie są drogie polecam wszystkim powodzenia !!
Małgorzata Michalska  | 17/05/20  07:21:27 | Opinia o sklepie :
Deichmann to lubiany przez nas kobiety sklep internetowy. Tam zawsze można sprawić sobie przyjemność. Duży wybór idobre promocyjne ceny powodują że zakupy są zadawalajace. Polecam wszystkim moim kolezankom.
Iza Bella  | 12/05/20  12:21:09 | Opinia o sklepie :
Wszystko sprawnie jak zawsze wysoka jakość. Świetny kontakt ze sprzedającym. Bardzo szybka dostawa i profesjonalna obsługa. Buty bardzo wygodne leciutkie, niemal nie czuć ich na stopach. Towar zgodny z ofertą i oczekiwaniem! Polecam
Elżbieta GRYCIUK  | 12/04/20  04:59:22 | Opinia o sklepie :
Świetna jakość produktów za świetną cenę. Bardzo sobie cenię tę markę dla dorosłych jak i dzieci. Sklep internetowy działa bardzo sprawnie, zamówienia są bardzo szybko wysyłane. Polecam z całego serca
Katarzyna Macuga  | 29/02/20  09:08:14 | Opinia o sklepie :
W Deichmann zawsze znajdę buty dla całej rodziny. mój ostatni zakup to wiosenne adidasy dla najmłodszej córki. cena niższa niż w innych sklepach internetowych. wszystko działa sprawnie,wyszukiwarka, płatność. polecam
Maciej Michalski  | 16/01/20  19:31:17 | Opinia o sklepie :
Deichmann to sklep internetowy w którym można znaleźć super duże oferty butów. Bardzo często świetne promocje cenowe i duży wybór fasonów zachęca do zakupów. Polecam wszystkim moim znajomym zakupy w tym sklepie.
Dana Michalska  | 16/01/20  19:38:23 | Opinia o sklepie :
Duże oferty butów i ceny zachęcają do zakupów w sklepie Deichmann. Polecam wszystkim moim znajomym i koleżankom ten sklep internetowy. Promocje cenowe zachęcają do zakupów. Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego sklepu.
Piotr Brzeziński  | 23/11/19  11:13:28 | Opinia o sklepie :
Polecam ten sklep. Super promocje duzy wybór produktów. Zdecydowanie szybka przesyłka zamowionego towaru. Paczka nie zniszczona wszystko pasuje jak należy. Noc dodać nic ująć. Z pewnością nie raz wrócę tu po zakupy.
Anna Jaworska  | 11/10/19  06:34:18 | Opinia o sklepie :
Super sklep! Polecam serdecznie. Wygoda,bezpieczeństwo i przystępne ceny. Asortyment o wiele ciekawszy niż w sklepach stacjonarnych. Swobodnie można przeglądać i wybierać. Jeszcze raz polecam. Przeglądajcie, wybierajcie, kupujcie i polecajcie.
Natalia Lekowska  | 02/10/19  21:58:20 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep internetowy DEICHAMNN o wiele większy wybór niż w sklepach stacjonarnych, ceny podobne choć można trafić na bardzo atrakcyjne promocje i wyprzedaże, przesyłka szybka, płatność również za pobraniem, polecam
Wanda Ku?ma  | 05/09/19  20:03:32 | Opinia o sklepie :
Przyjazny sklep z szerokim asortymentem obuwia w którym łatwo i wygodnie można zrobić zakupy na każdą okazję. Duży asortyment pozwala zrobić zakupy w dobrych cenach jest to wygodna forma zakupów, bez wychodzenia z domu. Polecam.
Dagmara Witowska  | 04/08/19  13:30:59 | Opinia o sklepie :
Fantastyczny sklep , mega asortyment, zarówno online jak i w stacjonarnym sklepie każdy znajdzie coś dla siebie, buty, torebki, dodatki na dni powszednie i od święta.. wysyłka ekspresowa do domu bądź do sklepu ! naprawdę warto
Halina Fojtuch  | 17/07/19  17:56:35 | Opinia o sklepie :
Bardzo lubię sklep internetowy Deichmann. Mają duży wybór obuwia o nie powtarzalnych wzorach a do tego super torebki. Cały asortyment jest dobrych światowych marek w przystępnych cenach. Wysyłka jest bardzo szybka, szczerze polecam ten sklep.
Tomasz Kacprzak  | 16/07/19  12:15:25 | Opinia o sklepie :
Super sklep. Na tle innych sklepów internetowych wyróżnia się wieloma zaletami. Bogaty asortyment modnego obuwia światowych marek w niepowtarzalnym stylu w najniższych cenach. Miła i kompetentna obsługa. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Bezpłatna przesyłka z możliwością zwrotu.
Angelika Tańczuk  | 12/07/19  17:19:25 | Opinia o sklepie :
Czesto kupywałam i napewno jeszcze nie raz kupię Mam sporo butów z tego sklepu,w tamtym roku kupiłam sobie kozaki na jesień i przechodziłam cały sezon,dzień w dzień i nic się z nimi nie działo,w tym roku tez zamierzam w nich chodzić.
Jolanta Filipiak  | 11/07/19  06:22:33 | Opinia o sklepie :
W Deichmanie jest duży wybór obuwia po całkiem przystępnych cenach, dla wszystkich. Są także torebki i inne akcesoria. Sklep ten często ma promocje, zniżki i upusty. Jest zawsze pod ręką dla zainteresowanych.
Aneta Adamczuk  | 01/07/19  20:26:28 | Opinia o sklepie :
Sklep godny polecenia, każda kobieta znajdzie w nim coś dla siebie, od wygodnych adidasów po eleganckie pantofle albo lekkie sandały, ponadto sklep oferuje duży wybór dla mężczyzn i dzieci. Przystępne ceny :)
Szymon Michalski  | 30/06/19  12:50:45 | Opinia o sklepie :
Polecam ten sklep internetowy, świetne buty damskie i męskie mają w swojej ofercie. Bardzo miła obsługa sklepu, wysyłka bardzo szybka. Strona bardzo czytelna i łatwo sie kupuje. Dużo ofert promocyjnych.
Iwona Korba  | 17/06/19  12:36:26 | Opinia o sklepie :
Buty są bardzo wygodne i długo wytrzymałe. Ceny są zgodne z towarem. Obsluga bardzo miła pomaga w wybraniu i dopasowaniu obuwia. Sklep internetowy też jest bardzo pomocny po przesyła rabaty i promocje.
Władysława  | 16/06/19  05:36:28 | Opinia o sklepie :
Zakupy w Deichmann-ie to dla wielu prawdziwa radość, jeżeli znajdzie się odpowiednie buty dla siebie lub bliskiej osoby. Polecałbym jednak, sklep internetowy tej marki, ponieważ rabaty, jakie tam znajdziemy czasami są większe niż w sklepie stacjonarnym.
Daniel Miśkiewicz  | 13/06/19  11:01:27 | Opinia o sklepie :
Sklep z klasą. bardzo dobre buty w przystępnej cenie! Moja żona za każdym razem jest zadowolona z zakupów. Buty są trwałe i wygodne.Dużo produktów i szybka dostawa. Polecam wszystkim zakupy online.Pełen profesjonalizm.
Hanna Kojat  | 12/06/19  15:44:16 | Opinia o sklepie :
W sklepie Deichmann kupuję już od lat. Jestem z niego bardzo zadowolona. Mają duży wybór butów - dla dorosłych i dla dzieci, torebek - mam już kilka ładnych, a także akcesoriów. Przemiła obsługa, szybka wysyłka. Polecam ten sklep!
Marlena Golda  | 03/07/19  07:23:20 | Opinia o sklepie :
Buty w sklepie są złej jakości, bardzo szybko się psują. Kilka razy kupowałam tam obuwie. Zarówno tańsze jak i droższe markowe. Za każdym razem było to samo..kilka dni/tygodni chodzenia i but się rozklejał albo czasem nawet pękał na pół.
Czesław Korduła  | 03/07/19  07:23:02 | Opinia o sklepie :
Bardzo polecam ten sklep ponieważ jest w nim bardzo duży wybór obuwia dla najmłodszych i najstarszych. Bardzo miła obsługa i kontakt z personelem oraz szybka dostawa towaru do domu lub odbiór w samym sklepie.
Dawid Kowalski  | 26/06/19  16:32:18 | Opinia o sklepie :
polecam, bardzo czesto kupuje buty tutaj, jest duzo promocji, dobrej jakości obuwie, mile sprzedawczynie, mozliwosc zwrotu, naprawde extra - polecam, warto tutaj robić zakupy nie tylko dla siebie ale i dla bliskich
hendryk noworzy  | 15/06/19  15:09:39 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajne buty w przystępnych cenach. Szeroka oferta obuwia dla każdego. Można kupić buty takich marek jak adidas, puma czy nike. Często akcje rabatowe lub inne promocje a w sezonie wyprzedaży buty praktycznie za połowę ceny można kupić.
Ewelina Śmiech  | 12/06/19  13:37:03 | Opinia o sklepie :
Często robię zakupy w tym sklepie. Zawsze jestem zadowolona, nigdy nie miałam żadnych problemów z zamówieniami, dostawą czy otrzymaniem odpowiedzi na moje pytania. Miła kompetentna usługa.Polecam każemu
Małgorzata Huczko  | 11/06/19  16:30:15 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep.Buty na każdą okazję, różny kolor i fason.Na dzień i na wieczór. Do pracy i na imprezę. Zawsze polecam.Przestronny sklep.Chodzę z całą rodziną. A najfajniejsze jest to że dzieci mogą obejrzeć bajkę. Zapraszam i polecam.
Angelika Rosa  | 17/06/19  21:56:38 | Opinia o sklepie :
Lubie robic zakupy w tym sklepie. Buty są wygodne i nie rozwalaja sie po 3 miesiacach. Mozna tez trafic dobra promocję i wtedy naprawde niedrogo można zakupic butki. W razie nie trafienia w model nie ma problemu z wymiana lub zwrotem w sklepie stacjonarnym.
Mieczysław Pokuć  | 10/06/19  15:31:14 | Opinia o sklepie :
Ze sklepu internetowego korzystam z usług i jestem z tego sklepu bardz zadowolony i polecam ten sklep wszystkim osobom zainteresowanym ktorzy chca miec swiadczone swoje uslugi na dobrym poziomie.Moja ocena bardzo dobry
Zofia Zegarek  | 10/06/19  20:24:01 | Opinia o sklepie :
Wspaniały sklep. Wyróżnia się na tle innych sklepów internetowych wieloma zaletami. Jest liderem w dziedzinie mody online. Najlepsze marki w najniższych cenach. Mili i kompetentni pracownicy. Błyskawiczna dostawa.
Adam Anonim  | 06/06/19  19:12:17 | Opinia o sklepie :
Duzy sklep z obuwiem ,spory wybor mysle, ze kazdy znajdzie tu cos dla siebie. Czasem mozna trafic na jakis rabat czy sezonowa obnizke cen i trafic cos extra w bardzo dobrej cenie,zwlaszcza pod koniec sezonu.
weronika stefańska  | 05/06/19  20:03:47 | Opinia o sklepie :
Mój ulubiony sklep z obuwiem. zawsze znajde odpowiednie buty na kazda okazje i dośc w niskiej cenie. szybki i ładny wybór. kazdy znajdzie coś dla siebie. ze zwrotami nie ma problemu, a obsługa jest zawsze miła i bardzo pomocna i zasze doradzi.
Łukasz Mański  | 05/06/19  09:01:13 | Opinia o sklepie :
polecam sklep internetowy "Deichmann" ponieważ posiada w swojej ofercie bardzo duży wybór obuwia. każdy znajdzie tam coś dla siebie. dodam jeszcze że czas oczekiwania na zamówiony towar jest naprawdę bardzo krótki
Wiktor Kalinowski  | 05/06/19  18:12:07 | Opinia o sklepie :
Warto zajrzeć do sklepu Deichmann. Dosyć duży wybór obuwia sportowego. Mój syn niedawno kupił sobie buty sportowe w bardzo korzystnej cenie. Po po ponownym przymierzeniu ich w domu odwiedził sklep ponownie i kupił jeszcze jedną parę w innym kolorze.
Natalia Wesołowska  | 04/06/19  19:02:15 | Opinia o sklepie :
Sklep,ktory moge szczerze polecic.szybka dostawa i towar zgodny z moimi oczekiwaniami.Dobra jakosc i bezpieczne formy platnosci wplywaja na moja ocene oraz mozliwosc bezproblemowych zwrotow.Dlatego Polecam.
Waldemar Ptak  | 03/06/19  14:13:59 | Opinia o sklepie :
Gorąco polecam zakupy w tym sklepie. pełen profesjonalizm, najwyższa jakość produktów, przystępne ceny, szybka wysyłka. Sklep internetowy w przejrzystej, łatwej do odczytu formie, duży wybór produktów.
Angelika Grablewska  | 31/05/19  22:07:38 | Opinia o sklepie :
Deichmann to jeden z najlepszych sklepów z obuwiem, posiadają oni szeroki asortyment obuwia na każdą okazję i każdą porę roku, każdy znajdzie tam coś dla siebie, obsługa jest bardzo miła, zamówienia realizują bardzo szybko a i ceny są bardzo przystępne. Gorąco polecam!!
Katarzyna Jasińska  | 30/05/19  22:27:17 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam sklep Deichmann! Dużo produktów, częste promocje, szybka dostawa do domu. Na urodziny otrzymuje się od sklepu kupon zniżkowy. Nie ma problemów z wymianą czy ze zwrotem. Polecam sklep Deichmann! :)
Piotr Jan Żmurko  | 31/05/19  02:28:33 | Opinia o sklepie :
Nie słyszałeś jeszcze nic o sklepie internetowym Deichmann ? Jest to nie możliwe! ale na pewno szukasz tanich, wygodnych i modnych butów. Jeżeli tak to dlaczego właśnie nie dowiesz się tego wszystkiego poprzez sklep internetowy Deichmann
martyna marzecka  | 01/06/19  15:23:46 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam zakupy w tym sklepie zawsze duży wybór produktów, często można trafić na fajną promocje , ze zwrotem czy reklamacja nigdy nie ma większego problemu, kontakt Z obsługa bardzo dobry i odpowiedzi zawsze szybkie
Beata Marczak Boguszewska  | 02/06/19  09:29:19 | Opinia o sklepie :
POLECAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE z wielu powodów ;ceny przystępne dla każdego ,bardzo dobra jakość butów ,a przede wszystkim najmodniejsze fasony .Każdy znajdzie coś dla siebie.Obsługa i kontakt bardzo dobre.Dziękuje.
Dorota Mieczkowska  | 02/06/19  18:14:16 | Opinia o sklepie :
Deichmann to sklep w którym zawsze znajdę dla siebie buty modne, wygodne i na każdą okazję. Plus za to, że mają w ofercie nietypowe rozmiary. Często są ciekawe promocje i miła obsługa. Serdecznie polecam.
Elzbieta Zmuda  | 28/05/19  18:30:18 | Opinia o sklepie :
w sklepie deichmann można kupic fajne i niwdrogie buty dla dzieci mlodziezy damskie i meskie aa nieraz fajne promocje gdzie mozna dostac 30% rabatu polecam sklep deichmann dla kazdego i na kazdy portfel ...
Magdalena Kalbarczyk  | 25/05/19  05:33:15 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam Daichman za mega ilości butów. Wielki plus również za ceny niewygorowane.Od początku tylko tam kupuję buty..wrazie reklamacji nie robią problemu i zawsze szybko następuje wymiana lub zwrot pieniędzy.
Jolanta Podlińska  | 24/05/19  12:19:34 | Opinia o sklepie :
bardzo duży wybór asortymentu, zdjęcia bardzo dobrze oddają produkty. Łatwy i miły kontakt telefoniczny i mailowy z pracownikami infolinii. Pracownicy bardzo dokładnie i z dużym profesjonalizmem odpowiadają na pytania
Ewelina Tomaszewicz  | 21/05/19  20:08:37 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep, bardzo duzy wybór towarów nawet dla osob tak niezdecydowanych jak ja. Wcześniej nie robiłam tam zakupów,ale odkąd poleciła mi ten sklep znajoma to jestem w nim zakochana. Polecam kazdemu
Danuta Baran  | 20/05/19  11:29:16 | Opinia o sklepie :
Sklep Deicmann to wspaniały sklep ma bardzo wysokiej jakości obuwie dla każdego , ma obuwie bardzo wygodne , super asortyment dla dzieci , każdy może w tym sklepie kupić buty dla siebie i na pewno będzie bardzo zadowolony, naprawdę polecam.
Ewelina Ciuruś  | 17/05/19  13:33:22 | Opinia o sklepie :
Zachęcam do zakupów w sklepie internetowym deichman Szeroki wybór obuwia i dodatków również. Istnieje możliwość wymiany rozmiaru jeżeli okaże się nie trafiony. Na przesyłkę nie czeka się długo. Ja jestem zadowolona z zakupu. Polecam
Michał Lewiński  | 19/05/19  09:22:08 | Opinia o sklepie :
Sklep Deichmann.com z klasą, bardzo dobre buty w dobrej cenie! Strona jest intuicyjna, dużo produktów do wyboru i szybka dostawa do wielu punktów odbioru. Możliwość zwrotów i wymiany. Polecam zakupy online.
Wioleta Lesińska  | 19/05/19  23:54:44 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep gdyż posiadają bardzo profesjonalną obsługę która potrafi pomóc . Dodatkowo buty eleganckie i bardzo wytrzymałe za stosunkowo niską cene . Oprucz tego sklep Internetowy niezwykle praktyczny można zamawiać szybko i wygodnie.
Marta Sz.  | 14/05/19  09:58:58 | Opinia o sklepie :
Klientem Deichmen.pl jestem od niedawna, lecz mogę ten sklep jak najbardziej, z całego serca polecić. Ogromny wybór i atrakcyjne ceny sprawiają, iż każdy znajdzie coś dla siebie. Dzięki Państwu udało mi się powiększyć swoją kolekcję obuwia
Wiola G  | 10/05/19  11:06:35 | Opinia o sklepie :
Szeroki asortyment, duży wybór, przystępne ceny i wysoka jakość produktów. Każdy znajdzie odpowiednie obuwie dla siebie. Poza tym, dostępne również torebki damskie, wytrzymałe, ładne i w dobrej cenie. Zniżki z kartą Deichmann.
Olga Kot  | 10/05/19  21:04:27 | Opinia o sklepie :
Jeden z fajniejszych sklepów obuwniczych stacjonarnych jak i internetowych, duży wybór, dostępne popularne rozmiary, fajne ceny. Do tego dostawa ekspresowa, a ewentualne zwroty bezproblemowe. Polecam bardzo!
annawalaszczyk555@gmail.com Walaszczyk  | 09/05/19  15:57:01 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy oferuje znacznie więcej promocji i obniżek niz sklepy stacjonarne dlatego lubię zamawiać w Deihmanie.A dodatkowy zwrot za zakup to super bonus.Polecam ciekawa oferta i wygodne buty,nawet na szeroką stopę.
Milena Politowska  | 08/05/19  21:18:12 | Opinia o sklepie :
Polecam Deichmann, dużo ciekawych produktów, nie tylko obuwie. Super torebki. Duży wybór butów dla dzieci dostępny w różnych rozmiarach, możliwość zamówienia do sklepu i bezproblemowy zwrot. Warto dokonać zakupu w tym sklepie
Małgorzata Jędrzejczyk  | 05/05/19  11:54:31 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam robić zakupy w Deichmann :) bardzo duży wybór obuwia dla każdego i na każdą okazję. Bardzo czesto kupije tam buty zwlaszcza dla moich dzieci do tego sa częste promocje a Panie zawsze pomocne :)
Katarzyna Hlebowicz  | 05/05/19  14:58:50 | Opinia o sklepie :
Deichmann to sklep w którym można znaleźć duży wybór butów, toreb a także innych artykułów np. galanteryjnych. Profesjonalna obsługa z uprzejmym podejściem do klienta sprawia, że chce się tam wracać.
Agnieszka G�rska  | 04/05/19  11:08:38 | Opinia o sklepie :
Sklep zasługuje na najwyższą ocenę. Towaru jest bardzo dużo i każdy na pewno znajdzie to czego szuka. Kontakt z obsługą jest bardzo łatwy. Można liczyć na kompetentną obsługę i pomoc w wyborze towaru oraz wysyłki. POLECAM!
Paulina Kopr�wka  | 04/05/19  21:05:44 | Opinia o sklepie :
Dobra jakos produktu . Dostepnosc prawie kazdego modelu z nowej kolekcji i nie tylko. Sklepy sa bardzo dobrych lokalizacjach . Bardzo mi sie podoba uklad w sklepie miedzy innymi ze asortyment meski jak i damski plus dziecinny jest odzzielnie rozlozony .
Maria Jakitowicz  | 04/05/19  21:12:00 | Opinia o sklepie :
Wygodna strona, łatwość znalezienia towaru. Duży wybór obuwia, dla różnych osób - młodzieży i dorosłych. Łatwo zrobić tu zakupy i chętnie wraca się do Deichmanna. Szczególnie jak idzie wiosna i lato i trzeba nogi w coś ładnego odziać.
Adam Połaniecki  | 02/05/19  12:06:27 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry sklep oferujący bardzo duży wybór porządnego i w dobrej cenie obuwia. Reklamacje są szybko rozpatrywane i bezproblemowo zwracają pieniądze albo dają Nowe obuwie. Sklep ogólnie oceniam na bardzo dobry.
Kamil Cieślak  | 02/05/19  15:08:14 | Opinia o sklepie :
Polecam gorąco sklep Deichmann z uwagi na bardzo duży wybór obuwia oraz akcesoriów obuwniczych, wysoką jakość towarów, liczne promocje oraz miłą obsługę klienta. Satysfakcja z robienia zakupów gwarantowana a do tego karta lojalnościowa.
Marta Siewniak  | 02/05/19  18:06:48 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajne buciki można kupić w sklepie Deichman. Nabyłam obuwie dla męża, syna i córki i każdy jest super zadowolony. Teraz pora na mnie i zrobię sobie również prezencik w postaci klapeczek lub balerinek.
Karolina Supe?  | 02/05/19  19:35:16 | Opinia o sklepie :
Super sklep mają bardzo duży wybór butów dla całej rodziny. Sklep internetowy jest bardzo przejrzysty - już nie muszę tracić czasu na chodzenie do sklepu stacjonarnego stanie w kolejkach i szukanie mojego rozmiaru!
Andrzej Grzelewski  | 26/04/19  17:01:28 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry sklep ,z wspanialym towarem.Obuwie jakie kupilemw tym sklepie jest lekkie,i wygodne w sam raz na lato. Jesli chodzi o dostawe ,i zamowienie przeszlo doskonale bez zadnej komplikacji.Dostawa towaru terminowa.
Stanislaw Horodko  | 27/04/19  11:28:56 | Opinia o sklepie :
Bardzo szeroka oferta obuwia, dogodny wybór za pośrednictwem internetu w połączeniu z możliwością realizacji w sklepie, możliwość zamówienia odpowiedniego rozmiaru i koloru w sklepie nieskomplikowana możliwość wyminy i zwrotu towaru..
Arletta Pacyniak  | 24/04/19  07:27:50 | Opinia o sklepie :
super towar ,super obsługa ogromny wybór butów dla dzieci znanych i dobrych marek ,gorąco polecam i na pewno jeszcze nie raz skorzystam z ich oferty bo cenowo są bezkonkurencyjni i program lojalnościowy tez maja super ,klient czuje się dopieszczony
Katarzyna Greń  | 22/04/19  09:08:58 | Opinia o sklepie :
Jeżeli chodzi o ceny to zbyt wygórowane.Wybór ograniczony.Co do wyboru obuwia to szczerze powiem ze nie ma fajnego wyboru najwięcej z obuwia to można przebierać w sektorze męskim niż damskim.Czekam z niecierpliwością na sektor obuwia damskiego na porę lata.
Karolina Królikowska  | 22/04/19  22:39:41 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep on-line. Jest więcej modeli butów czy torebek niż stacjonarnie. Dostawa do domu lub do sklepu i od razu jak buty nie będą pasowały, można oddać w sklepie, więc to super wygodne rozwiązania. Polecam.
Anna Kryjom  | 21/04/19  12:21:17 | Opinia o sklepie :
Tania wysyłka. Szybka wysyłka. Dobre zamówienie - model, rozmiar. Można zamówić do Paczkomatu. Spoko wybór - dla mężczyzn, kobiet i dzieci. Fajna promocja na ostatnie pray - -50% taniej. Lubię ten sklep i polecam go :) Szybko, łatwo i przyjemnie.
KRYSTYNA  | 22/04/19  15:06:24 | Opinia o sklepie :
Deichmann to świetny sklep z obuwiem dla mężczyzn, kobiet i dzieci. Duży wybór, dobre ceny, dobra jakość. Każdy znajdzie coś dla siebie. Miła i pomocna obsługa. Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Gorąco polecam !!!
Agnieszka Kolanko  | 22/04/19  17:01:02 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep Deichmann. Jest tutaj duży wybór butów w całkiem przystępnych cenach. A najważniejsze jest to że można tu nabyć duże rozmiary. Np ja noszę rozmiar 42 i kupuję buty tylko w tym sklepie. Poza tym są dobrej jakśći
Miłosz Szmurło  | 16/04/19  22:46:37 | Opinia o sklepie :
Nie byłem przekonany do kupowania butów przez internet. Zawsze myślałem, że to zły rozmiar, kolor inny niż na zdjęciu. Postanowiłem kupić buty pierwszy raz online i jestem mile zaskoczony. A jakby co towar można łatwo zwrócić
Halina Chmielarska-gąska  | 10/04/19  19:03:57 | Opinia o sklepie :
szeroki wybór artykułów zawsze na czasie,dobra numeracja wszystkie rozmiary i rodzaje obuwia przystepne ceny szczególnie artykułów w promocji.Pomocny kompetentny personel zawsze do usług ,pomocny zainteresowany klientem
Elżbieta Kacprzak  | 05/04/19  17:07:37 | Opinia o sklepie :
Korzystne ceny. Duży wybór butów damskich, męskich, dziecięcych i sportowych. Każdy znajdzie coś dla siebie. Dostawa gratis. Obuwie w niepowtarzalnym stylu. Sklep dostępny 7 dni w tygodniu przez całą dobę. Kompetentna obsługa. Polecam.
Tomasz Kacprzak  | 04/04/19  13:59:41 | Opinia o sklepie :
Dobre marki w dostępnych cenach.Bezpłatna wysyłka i możliwość zwrotu. Szybka realizacja. Duży wybór butów zarówno damskich, jak i męskich, dziecięcych oraz sportowych. Sklep czynny przez całą dobę 7 dni w tygodniu. Szybko przyznają CashBackRabat.
Derek Staszek  | 02/04/19  20:40:06 | Opinia o sklepie :
Super sklep fajne promocje i bliska lokalizacja czysto i kultura po prostu obsługa kompetentna i godna polecenia wiec na pewno powrócę do Deichmann.moje pieniadze moj czas a ty co wybierasz naprawde
Martyna Piotrowska  | 03/04/19  14:42:10 | Opinia o sklepie :
Dobra obsługa, fajna jakość produktów, w tym również marki własnej, co nie jest częste. Szybka wysyłka, dobry kontakt, brak problemu z reklamacjami - jednym słowem nie ma się do czego przyczepić. Mogę polecić :)
Małgorzata Imbiorowicz  | 27/03/19  12:07:03 | Opinia o sklepie :
często dokonuje zakupów w Deichmann szczególnie dla dzieci duży wybór bardzo ładnych bucików w dobrej jakości ceny atrakcyjne a szczególnie dużo promocji dla osób posiadających kartę lojalnościową. Budki spełniają oczekiwania nawet nastolatków a wiadomo że bywają wybredni
Kamila Rudzka  | 25/03/19  17:59:26 | Opinia o sklepie :
Polecam, duży wybór butów dla wszystkich. Córcia się napatrzeć nie mogła na błyskotki na wszystkich możliwych butach, a później na bajki lecące w tv sklepu :) polecam z czystym sumieniem dla babek, szpilek wybór taki, że ciężko się zdecydować
Weronika nika  | 25/03/19  16:30:32 | Opinia o sklepie :
Sklep naprawdę godzien polecenia . Oferuje niesamowicie szeroki wybór asortymentu obuwniczego zarówno dla kobiet, mężczyzn oraz dzieci .Wszystko wykonane w wysokiej jakości oraz przystępnych cenach. Polecam
Ludwik Nesterowski  | 24/03/19  07:06:41 | Opinia o sklepie :
Buty, pasty do butów, impregnaty, sznurowadła i wszystko co jest związane z obuwiem. Dobre marki, bardzo przystępne ceny. Oto co oferuje Deichmann w swoimi sklepie internetowym. Polecam wszystkim, którzy lubią solidność.
Przemek Strembski  | 22/03/19  09:26:00 | Opinia o sklepie :
Sklep z klasą ;-) bardzo dobre buty w dobrej cenie! Dużo produktów i szybka dostawa. Polecam zakupy online :-) Każdy znajdzie tu coś dla siebie - dla dużego i dla małego. Polecam wszystkim. Super , super, super !!!
BERNADETA SZYMAŃSKA  | 20/03/19  11:41:57 | Opinia o sklepie :
Witam polecam sklepik z bucikami dla całej rodziny każdy znajdzie coś dla siebie interesującego. Ceny bardzo przystępne często można zlalesc dużo promocji dla dzieci oraz dorosłych. Obsługa też bardzo fajna i miła. Polecam
Rafał Tworkowski  | 20/03/19  19:06:47 | Opinia o sklepie :
Deichmann ma w swojej ofercie buty i ubrania w najlepszej możliwe cenie, do tego twarzą tej marki jest Julia Wieniawa co dodatkowo daje rozpoznawalności tej marce. Warto podkreślić że marka ma dużą ilość sklepów stacjonarnych.
Monika Prężyna  | 21/03/19  07:42:16 | Opinia o sklepie :
Deichman to najlepszy i największy wybór obuwia , eleganckie, sportowe , dziecięce lub męskie, od koloru do wyboru. Ceny na każdą kieszeń , super rabaty z kartą i bardzo miła obsługa w sklepach stacjonarnych :)
Elżbieta Ignacionek  | 20/03/19  08:56:25 | Opinia o sklepie :
świetny sklep, mają duży wybór butów, w przeroznych rozmiarach, do tego torebek i paskow, przystepne ceny, szybka dostawa przy zamawianiu online, fajne rabaty, promocje, szeroki wybor fasonów, bardzo lubię robić tu zakupy.
Hedvig  | 15/03/19  10:24:21 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie internetowym Deichmann. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, duży wybór obuwia męskiego, damskiego i dziecięcego, jakość produktów bardzo dobra, polecam wszystkim zakupy w 100%
Jagoda Klekot  | 07/03/19  19:39:59 | Opinia o sklepie :
Duży wybór w rodzajach butów. oraz dobrej jakości. Fajne promocje i rabaty. Większość par udało kupić mi się w tym sklepie. Zawsze coś znalazłam dla siebie w małym rozmiarze 35 i 36. Polecam sportowe buty jak i eleganckie.
Izabela Mazur  | 10/03/19  10:49:46 | Opinia o sklepie :
Polecam bardzo sklep internetowy Deichmann. Strona jest prowadzona rzetelnie i łatwa w obsłudze. Ceny i zdjęcia towaru są bardzo widoczne. Promocje też są świetne i na przesyłkę nie trzeba długo czekać
Arleta Dobrochłop  | 07/03/19  19:05:34 | Opinia o sklepie :
Bezproblemowe zamówienie, szybka dostawa, towar zgodny z opisami na stronie internetowej, ceny niskie, dostawa bardzo szybka. PolecamSklep Deichmann ;-) bardzo dobre buty w dobrej cenie! Duzo produktow . Polecam zakupy online :-)
Dorota ŚLIWA  | 08/03/19  17:13:16 | Opinia o sklepie :
Przejrzysta strona, podział obuwia na kategorie, szybka dostawa i piękne obuwie. Jeżeli ktoś nie ma czasu na zakupy w standardowym sklepie polecam zakup obuwia online, szybko i bez wychodzenia z domu :)
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
3,75% CashCoins
-10% na filtry samochodowe na Ucando!
Kod:FILTRY10
ODBIERZ DO 3,45% CashCoins AliExpress
visit register click click