ODBIERZ DO 4,00% CashCoins BonPrix

DobreGarnki.pl Opinii(e)


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu DobreGarnki.pl

Naczynia oraz akcesoria kuchenne ze zniżką na DobreGarnki.pl

Dobregarnki.pl to sklep internetowy z bogatą ofertą naczyń oraz akcesoriów kuchennych. W ofercie sklepu marki takie jak: Elo, Emalia Olkusz, Berghoff, Ambition i inne. Produkty cechuje dobra jakość wykonania oraz modny design. W sklepu dostępne są także książki kulinarne, które cieszą się bardzo dużym zainteresowaniem.

DobreGarnki.pl Opinii(e)

Bogusława Staśczak  | 20/03/19  06:50:33 | Opinia o sklepie :
Interesujący sklep z dobrą jakością garnków i akcesoriów.Mają ładny design.Sklep posiada również książki kucharskie.Oferra sklepu jest bardzo bogata i w swojej ofercie posiada asortyment różnych firm.
Andrzej Jędrzejewski  | 14/03/19  18:58:16 | Opinia o sklepie :
Sklep DobreGarnki.pl to oferta dla wszystkich poszukujących dobrych marek dla domu. Marki funkcjonalne, praktyczne i bardzo trwałe, na lata. sklep ma bogata ofertę sprzedażową, że jest z czego wybierać.
Renata Szczygieł  | 11/09/18  18:04:59 | Opinia o sklepie :
DobreGarnki.pl to sklep oferujący szeroką ofertę naczyń i akcesoriów kuchennych znanych marek. Garnki sa wysokiej jakości i modnym wzornictwie . ,można też znalezć akcesoria kuchenne i ksiażki kucharskie , !
halina radomska  | 30/07/18  04:56:54 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy DobreGarnki.pl - to moje najnowsze odkrycie. Przede wszystkim mega bogaty asortyment, wysokiej jakości. No i te mocno konkurencyjne ceny! Obecnie dużo promocji, wszystko od ręki i bezproblematycznie masz paczkę w domu
gosia W  | 02/07/18  07:25:17 | Opinia o sklepie :
jak wiele kobiet tak i ja bardzo lubię zmieniać coś w mojej kuchni więc ten sklep jest dla mnie super dużo rzeczy do kuchni i nie tylko wybór ogromny dostawa szybka obsługa miła i ceny przystępne POLECAM
Jadwiga Zgliszewska  | 12/04/18  06:57:54 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy DobreGarnki.pl - to moje najnowsze odkrycie. Przede wszystkim mega bogaty asortyment, wysokiej jakości. No i te mocno konkurencyjne ceny! Obecnie dużo promocji, wszystko od ręki i bezproblematycznie masz paczkę w domu.
Aleksandra Buzak-Senator  | 05/04/18  16:44:56 | Opinia o sklepie :
DobreGarnki.pl to sklep oferujący szeroką ofertę naczyń i akcesoriów kuchennych znanych marek. Produkty charakteryzują się wysoką jakością, a także nowoczesnym, modnym wzornictwem. Ponadto w ofercie znaleźć można cieszące się dużym zainteresowaniem książki kucharskie.
Helena Filipiak  | 23/01/18  17:22:48 | Opinia o sklepie :
Sklep z przydatnymi dla każdej gospodyni rzeczami kuchennymi. Nie chodzi tylko o garnki, jak w nazwie, ale także inne akcesoria kuchenne. Ich użycie w domu sprawi miły rodzinny nastrój i smaczne jedzonko.
Regina  | 25/12/16  18:59:01 | Opinia o sklepie :
Sklep DobreGarnki.pl to bardzo fajny sklep z przydatnymi w kuchni akcesoriami. Znajdziesz tu wszystko by przygotować wysublimowane potrawy, jak i również oprawę do tych potraw stwarzając jednocześnie niepowtarzalną atmosferę domu.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
Jeszcze: dni godzin minut sekund
ODBIERZ DO 3,00% CashCoins MediaExpert
visit register click click