ODBIERZ 4,75% CashCoins Vision Express

Elnino Parfum Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Elnino Parfum

Perfumy z rabatem w Elnino Parfum

Elnino Parfu to sklep który posiada w swojej ofercie blisko 10.000 produktów najlepszych marek, takich jak Armani, Calvin Klein, Chanel, Christian Dior, Dolce & Gabbana, Gucci, Hugo Boss i inne.

Elnino Parfum Opinie

Kamilla Heba  | 05/10/20  08:37:05 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy Elnino Parfum to wyjątkowy sklep dla wszystkich miłośników kosmetyków. Znajdziesz w nim super kosmetyki i perfumy w przystępnych cenach bez wychowania z domu. Polecam gorąco wszystkim zainteresowanym.
Tomasz Kacprzak  | 04/10/20  11:59:43 | Opinia o sklepie :
Super sklep. Wyróżnia się na tle innych sklepów internetowych wieloma zaletami. Ekstra miła i kompetentna obsługa. Towar oryginalny i super zapakowany. Bardzo szybka wysyłka. Czas dostawy to 48 godzin.
MARIOLA MOSZCZYŃSKA  | 30/09/20  21:38:46 | Opinia o sklepie :
Duży wybór kosmetyków wspaniałe rabaty niskie ceny towar bardzo dobrej jakości. Na pewno można znaleźć coś dla siebie lub na prezent dla bliskich. Poleciłam sklep rodzinie i znajomym, sama zamierzam być częstym klientem. Gorąco polecam.
PaweÅ‚ Wienconek  | 27/09/20  08:13:00 | Opinia o sklepie :
Dzien dobry. Nastepny sklep biore na ,,tapete,, . Strona internetowa ciekawa i latwa w obsludze.Latwo wszystko znalesc. Cene przyzwoite i duzo promocji. Szybka dostawa. Mila i fachowa obsluga. Pozdrawiam
RENATA Zebrowska  | 25/09/20  05:49:24 | Opinia o sklepie :
Hej. Świetny sklep internetowy. Bogaty asortyment, kazdy znajdzie coś dla siebie. Ceny super. Bardzo dużo promocji. Szybka dostawa. Wymiana i reklamacja jest bardzo szybko załatwiania. Strona łatwa w obsłudze.
Martika Sietnak  | 06/09/20  06:25:21 | Opinia o sklepie :
Pierwszy raz dokonałam zakupów w Elnino Parfum i jestem bardzo usatysfakcjonowana. Duży i bogaty wybór zapachów spowodował moją ogromną radość. Naprawdę zachęcająca cena spowodowała, że zaopatrzyłam się w perfumy na wiele dni.
Tomasz Kacprzak  | 01/09/20  14:18:42 | Opinia o sklepie :
Super sklep, który wyróżnia sie wieloma zaletami. Towar oryginalny, bardzo ładnie zapakowany. Miła i kompetentna obsługa. Wszystko ekstra. Kazdy znajdzie coś dla siebie. Przesyłka jest dostarczona w ciągu 48 godzin.
Katarzyna  | 25/08/20  10:58:27 | Opinia o sklepie :
Kupiłam mężowi perfumy oraz sobie. Bardzo dużo niższe ceny niż w sklepach stacjonarnych. Ogromne rabaty, a produkt i trwałość ta sama co w sklepie za dwukrotnie wyższą cenę. Jesteśmy zadowoleni, że jest taki sklep internetowy z perfumami. Polecam
Elżbieta Kacprzak  | 08/08/20  10:29:58 | Opinia o sklepie :
Super sklep. Ekstra miła i kompetentna obsługa. Personel służy radą i pomocą w wyborze odpowiednich produktów. Oryginalny towar, ładnie zapakowany. Każdy znajdzie coś dla siebie. Super szybka wysyła. Czas dostawy to 48 godzin.
Elzbieta Klimiuk  | 22/07/20  16:07:48 | Opinia o sklepie :
Polecam serdecznie. Darmowa dostawa. Niskie ceny. Łatwa aplikacja, którą można zainstalować na telefonie lub skorzystać ze strony internetowej. Wszelkie zgłaszane raklamacje są rozpatrywane, a pieniądze zwracane na konto. Polecam
Alina Walczak  | 20/07/20  07:59:32 | Opinia o sklepie :
Super strona internetowa, na której można znależć i kupić wiele ciekawych produktów do pielęgnacji ciała w różnych przedziałach cenowych. Tak więc każdy tu znajdzie coś dla siebie od szamponów do innych produktów kosmetycznych.
Joanna  | 18/07/20  19:59:14 | Opinia o sklepie :
Świetne promocje bardzo zachęcają do systematycznych zakupów. Duża gama różnych zapachów dla najbardziej wymagających. Szybka wysyłka.
Regina  | 18/07/20  19:53:01 | Opinia o sklepie :
Super sklep. Wiele ciekawych i ulubionych zapachów. Często korzystam i nigdy się nie zawiodłam. Sprawna obsługa i wysyłka.
Wolfgang  | 18/07/20  19:32:47 | Opinia o sklepie :
Polecam wszystkim, którzy lubią zakupy zapachów w sieci. Bardzo bogata oferta dla każdego. Super szybka wysyłka, ładnie opakowanie na prezent.
Anna Jankowska  | 17/07/20  20:00:06 | Opinia o sklepie :
Zbliżam się do progu wypłaty, już nie mogę się doczekać! To proste - pojedyncze kliknięcia w e-maile bez inwestycji czasu (1 min/dzień). Dostaję zwrot z większości zakupów online, a same zakupy niczym się nie różnią. Polecam!
Paulina Zie  | 10/07/20  05:09:34 | Opinia o sklepie :
naprawdę świetna drogeria. Bardzo duża gama produktow, ogromny wybór oraz konkurencyjne ceny. Bardzo lubię zamawiać kosmetyki z tej drogerii ponieważ jest to oszczędność czasu ze względu na brak biegania po sklepach tutaj wszystko jest w jednym miejscu oraz oszczędność pieniędzy ponieważ ceny są nawet o 70% tańsze. Jak najbardziej polecam !
Monika Prężyna  | 22/05/20  10:54:13 | Opinia o sklepie :
Bardzo duży wybór , fajna cena , zapachy długo się utrzymują , ekspresowa wysyłka . Za niewielkie pieniądze otrzymujesz swój ulubiony zapach . Sklep internetowy godny polecenia , na pewno będę tu częstym gościem :)
Maciej  | 24/05/20  10:25:50 | Opinia o sklepie :
Kupuje regularnie perfumy że strony elnino perfum. Ceny fajnie obniżone, duży wybór. Wszystkie niezbędne zapachy dla mnie oraz mojej żony :) szybka dostawa, dobrze zapakowane paczki z flakonami. Polecam
Joanna Magier  | 24/05/20  11:22:45 | Opinia o sklepie :
Dzień dobry. Robiłam parę razy zakupy w sklepie Elnino Parfum i jestem zadowolona a nawet bardzo zadowolona. Ostatnio mąż dostał w prezencie perfumy i się nie rozczarował ja również. Flakon 100 ml. za świetną cene i mega duży wybór dla kobiet jak i mężczyzn.
Katarzyna Hlebowicz  | 24/05/20  12:21:50 | Opinia o sklepie :
W Elnino Parfum zawsze znajdę całą gamę kosmetyków, akcesoriów oraz perfum w bardzo konkurencyjnych cenach, do tego obok niskich cen regularnych często zdarzają się promocje. Robię tam zakupy bo mi się to opłaca.
Marcin Nieduzak  | 25/05/20  07:00:36 | Opinia o sklepie :
Elnino Parfum to sklep który posiada w swojej ofercie blisko 10.000 produktów najlepszych marek, takich jak Armani, Calvin Klein, Chanel, Christian Dior, Dolce & Gabbana, Gucci, Hugo Boss i inne. polecam serdecznie takie rozwiązanie
Lidia Wicek  | 16/05/20  17:14:38 | Opinia o sklepie :
Elnino Parfum to sklep,który posiada bardzo duży,różnorodny asortyment firm kosmetycznych w bardzo korzystnych cenach. Organizuje bardzo fajne akcje promocyjne.Dobrze stworzona strona pozwala na wygodne zakupy.
Ilona Kowalska  | 17/05/20  11:51:31 | Opinia o sklepie :
Elnino Parfum to bardzo fajny sklep, obsluga kompetentna i pomocna. Szybka realizacja dobrze zapakowana,towar zgodny z opisem !JESTEM BARDZO ZADOWOLONA ja napewno skorzystam z uslug tego sklepu. Bardzo dobry kontakt ze strony sklepu. Polecam zakupy w tym sklepie.
Maria Dziekan  | 12/05/20  08:14:34 | Opinia o sklepie :
Sprawdzona perfumeria, moja ulubiona od wielu lat. Konkurencyjne ceny, często fajne promocje. Sporo zapachów, pojemności, których gdzie indziej nie ma. Nigdy się nie zawiodłam. Bardzo polecam zakupy w tej perfumerii.
Piotr Rzepkowski  | 03/05/20  11:20:34 | Opinia o sklepie :
Elnino Parfum posiada bardzo duży asortyment wszelkich firm zapachowych,producentów perfum i dezodorantów w bardzo korzystnych i przystępnych cenach.Dobrze stworzoną stronę zakupową z wygodnym poruszaniem się po niej.
Justyna Gawlita  | 03/05/20  13:08:20 | Opinia o sklepie :
Jest to bardzo dobry sklep. Wszystko mi odpowiada. Oceniam to na 5 gwiazdek. Wspaniały co do : ceny, kosztów wysyłki, obsługi, szybkości przyznania CashBack. Będę ten sklep polecać rodzinie i znakomym.
ERNEST GIŁKA  | 29/04/20  07:49:32 | Opinia o sklepie :
Sklep bardzo dobry z licznymi promocjami i bardzo duzym asortymentem.Szybka wysyłka.Liczne promocje markowych perfum.Miła obsluga online.Sklep ktory oferuje bardzo duzo zniżek dla stałych klientow. 100 procent polecam
magdalena dembinska  | 14/04/20  12:45:05 | Opinia o sklepie :
Super wybór, niskie ceny, szybka wysyłka. Uważam, że sklep powinien przemyśleć możliwość darmowej dostawy, która jest dostępna w większości sklepów internetowych. Odejmuje gwiazdkę za brak bezpłatnej dostawy.
Zofia Zegarek  | 26/03/20  18:48:24 | Opinia o sklepie :
Elnino Parfum to super sklep, w którym jest nie tylko ogromny wybór profesjonalnych perfum ale również cała gama kosmetyków. Zarówno mężczyzna, jak i kobieta znajdzie tu wszystko, co potrzebne do pielęgnacji ciała.
Marianna Tuszyńska  | 26/03/20  18:55:44 | Opinia o sklepie :
Wspaniały sklep. Wyróżnia się na tle innych sklepów internetowych wieloma zaletami. Można tu kupić najlepszych marek perfumy oraz kosmetyki, zarówno dla Pani, jak i dla Pana. Miła, kompetentna i profesjonalna obsługa.
Krystyna Drozd  | 24/03/20  09:31:44 | Opinia o sklepie :
Świetny wybór perfum tak dla kobiet jak i dla mężczyzn. Atrakcyjne promocje na marki z górnej półki. Idealne miejsce żeby wybrać coś dla siebie lub na prezent. Szybka dostawa zarówno kurierem jak i do paczkomatu.
Aneta Kazanowska  | 23/03/20  13:28:30 | Opinia o sklepie :
Serdecznie polecam Elnino Parfum. Niskie ceny , duży wybór artykułów i szybka dostawa. Elnino Parfum to nie tylko perfumy,ale różniej kosmetyki do makijażu, pielęgnacji ciała,skóry i włosów. Oprócz przystępnych cen strona oferuje dodatkowo promocje na wybrane kosmetyki.
Małgorzata Michalska  | 15/03/20  18:08:57 | Opinia o sklepie :
Jedna z wielu perfumerii, ale Elnino Parfum wyróżnia się bardzo dużym wyborem samych markowych perfum. Super że można kupic perfumy internetowo bez wychodzenia z domu. Ceny są wysokie ale mozna trafić na promocje.
Michalina XYZ  | 15/03/20  11:06:56 | Opinia o sklepie :
Jest to świetny sklep! Sklep oferuje duży wybór produktów, atrakcyjne ceny, szybką wysyłkę. Warto często odwiedzać stronę tego sklepu, gdyż oferuje ciekawe promocje. Zakupy w tym sklepie to przyjemność!
Renata Janicka  | 07/03/20  14:24:09 | Opinia o sklepie :
Polecam zakupy w tej perfumerii. Zarówno kobieta jak i mężczyzna znajdzie tu wszystko co potrzebne do pielęgnacji ciała. Bogaty asortyment perfum i kosmetyków znanych marek. Wiele korzystnych zniżek i promocji.
Izabela Gorczyca  | 02/03/20  08:10:22 | Opinia o sklepie :
Bardzo polecam sklep. Znajdziesz w nim wszystko czego potrzebujesz. Ceny konkurencyjne. Często są jakieś promocje. Bardzo duży wybór. Szeroka gama asortymentu. Każdy znajdzie to czego potrzebuje. Polecam
Zbigniew Szatkowski  | 12/02/20  23:44:11 | Opinia o sklepie :
Perfumeria internetowa oferująca szeroki asortyment oryginalnych perfum i kosmetyków znanych marek w atrakcyjnych cenach. Obecnie darmowa wysyłka do paczkomatu od 49zł. Ceny porównywalne do eglamour, bo to jeden właściciel. Zawsze jestem zadowolony z zakupów. Polecam..
Marta Siewniak  | 11/02/20  07:57:20 | Opinia o sklepie :
Elnino Parfum to jeden z najlepszych kosmetycznych sklepów internetowych. Kosmetyki i perfumy można zakupić tutaj w bardzo atrakcyjnych cenach a poza tym jest tutaj fachowa i szybka obsługa. Polecam ten sklep.
Maria Cwietkow  | 05/02/20  12:54:07 | Opinia o sklepie :
ElninoParfum to chyba to chyba największa i moja ulubiona hurtownia nie tylko perfum ale produktów do pielęgnacji całego ciała,atrakcyjne ceny,rabaty i zniżki,bezpłatna dostawa na terenie całego kraju polecam serdecznie.
Michał Lewiński  | 06/01/20  10:28:31 | Opinia o sklepie :
To już mój drugi zakup w perfumerii i już czekam aby zrobić kolejne zamówienie. Ceny bardzo konkurencyjne i koszt dostawy bardzo korzystny. Bardzo szybka wysyłka. Kosmetyki na pewno oryginalne. Rewelacja - Polecam zakupy w tym sklepie.
Ewa Szymańska  | 06/01/20  18:48:15 | Opinia o sklepie :
Lubię robić zakupy w Elnino Parfum.Bywają fajne promocje i dość często wysyłka gratis.Strona przejrzysta w związku z tym łatwe, intuicyjne zakupy.Ze zwrotami tez nie robią problemu.Gorąco polecam zakupy w tym sklepie.
malgorzata klimek  | 06/01/20  18:55:46 | Opinia o sklepie :
bardzo pomocna aplikacja. ten sklep daje mi wiele możliwości. kupuję w nim od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona. polecam wszystkim i życzę udanych zakupów. na pewno zaoszczędzisz dużo czasu.
Ewa Szymańska  | 06/01/20  18:49:14 | Opinia o sklepie :
Lubię robić zakupy w Elnino Parfum.Bywają fajne promocje i dość często wysyłka gratis.Strona przejrzysta, w związku z tym łatwe intuicyjne zakupy.Ze zwrotami też nie robią problemu.Gorąco polecam zakupy w tym sklepie.
Jolanta Filipiak  | 01/01/20  18:52:25 | Opinia o sklepie :
Wydaje mi się, że jest to największa perfumeria internetowa. Twierdzę to po dokonanych w tym sklepie przedświątecznych zakupach. W poszczegolnych zakładkach znajdziesz to co Cię najbardziej interesuje z dziedziny kosmetyków.
Piotr Jusiński  | 26/09/19  16:33:34 | Opinia o sklepie :
Chociaż tu są kosmetyki z wyższych półek to i tak można sobie na coś fajnego pozwolić bo wiem że posłuży na dłużej. Zwłaszcza że są to w większości znane marki i mogę zamawiać online bez konieczności sprawdzania. Obsługa sprawna i szybka wysyłka :)
Anna Kirylak  | 05/09/19  14:03:52 | Opinia o sklepie :
Super sklep. Wczoraj zamówiłam moją ulubioną perfumę a dzisiaj do południa mogłam już jej używać. Jest to mój pierwszy zakup w tym sklepie i na pewno następnym razem znowu dokonam w tym sklepie zakupu.
Magdalena Królak  | 04/08/19  12:17:26 | Opinia o sklepie :
Sklep świetny chociaż powinny byc dodawane małe gratisy ja robią to inne perfumeria. Same perfumy zgodnie z opisem Toma Forda polecam te zapachy. Świetna obsługa, zaskakująco niskie ceny i ekspresowa przesyłka.
Irena S  | 16/07/19  18:52:33 | Opinia o sklepie :
Witam ,sklep Elnino Parfum jest niesamowity. Dużo promocji oraz szeroki wybór perfum sprawia, że każdy znajdzie tam coś dla siebie. Dobra jakość produktów za rozsądną cenę. Zakupy szybkie i przyjemne. Polecam
Jacek Kotliński  | 11/06/19  18:03:46 | Opinia o sklepie :
Trochę się obawiałem kosztów, ale z czystym sumieniem polecam zaciągnięcie pożyczki. Bez żadnych haków – wszystkie warunki umowy zostały mi udostępnione przed jej zawarciem. Pieniądze otrzymałem błyskawicznie. Polecam !"
Oliwia Nowak  | 25/05/19  06:03:20 | Opinia o sklepie :
Polecam! Niesamowite tusze do rzęs, powiększają oczy wydłużają rzęsy Dużo fajnych promocji. Zachwycające rabaty. Zrobiłam raz zakupy, zapłaciłam nie dużo ale z zamówionych kosmetyków jestem zadowolona.
Waldemar Mirski  | 16/05/19  23:44:14 | Opinia o sklepie :
Witam serdecznie bardzo chciałbym polecić wszystkim sklep internetowy Elnino Perfum. Dwa razy robiłem zakupy w tym sklepie i jestem mega zadowolony. Korzystne ceny, duży wybór produktów i bardzo szybka wysyłka. Polecam
Olga Kot  | 30/04/19  19:26:11 | Opinia o sklepie :
Elnino Parfum to moje odkrycie roku! Ogromny wybór kosmetyków w rewelacyjnych cenach. Mnóstwo promocji, rabatów, do tego wiele kosmetyków których nie mogłam znaleźć w innych sklepach. Stacjonarne drogerie mogą się schować przy Elnino ;)
Joanna Kasprowicz  | 12/03/19  07:00:05 | Opinia o sklepie :
Witam serdecznie bardzo chciałabym polecić wszystkim sklep internetowy Elnino Perfum. Dwa razy robiłam zakupy w tym sklepie i jestem mega zadowolona. Korzystne ceny, duży wybór produktów i bardzo szybka wysyłka. Polecam
Zuzanna Kuligowska  | 07/03/19  17:09:55 | Opinia o sklepie :
Bardzo polecam zakupy w sklepie internetowym Elnino Parfum. sklep oferuje bardzo szeroki wybór perfum damskich i męskich w bardzo dobrej cenie. perfumy są w 100% oryginalne i porządnie zapakowane. Szybka wysyłka. Polecam ten sklep.
Zofia Cygon  | 10/03/19  10:09:32 | Opinia o sklepie :
Polecam pójście na zakupy do sklepu Elnino, można się zaopatrzyć w bestsellerowe zapachy, których nie ma w innych perfumeria he. Wspaniała atmosfera i obsługa klienta powoduje że z przyjemnością kupujesz w sklepie.
Iwona Zemsta  | 02/03/19  08:59:57 | Opinia o sklepie :
Bardzo polecam zakupy w sklepie internetowym Elnino Parfum. sklep oferuje bardzo szeroki wybór perfum damskich i męskich w bardzo dobrej cenie. perfumy są w 100% oryginalne i porządnie zapakowane. Szybka wysyłka. Polecam ten sklep.
Katarzyna Kwiatkowska  | 25/02/19  18:54:33 | Opinia o sklepie :
Jeszcze nie zamawiałam ale przeglądałem sklep internetowy i uważam że mają kuszące propozycje. Pewnie w niedługim czasie zamówię sobie od nich zapach. Fajne promocje i z pewnością będę polecać znajomym
Magdalena Korczyc  | 01/11/18  07:32:59 | Opinia o sklepie :
Sklep z wysokiej jakości perfumami zapachy dla każdego napewno każdy tu coś znajdzie dla siebie wszystkie markowe perfumy w bardzo atrakcyjnych cenach można zamówić również przez internet polecam wszystkim
Aleksandra Buzak-Senator  | 29/06/18  08:36:58 | Opinia o sklepie :
Perfumeria internetowa oferująca szeroki asortyment oryginalnych perfum i kosmetyków znanych marek w atrakcyjnych cenach. Obecnie darmowa wysyłka do paczkomatu od 49zł. Ceny porównywalne do eglamour, bo to jeden właściciel. Zawsze jestem zadowolona z zakupów. Polecam.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 1,00% CashCoins
Mega Okazje! Black Weeks!
Kod:
ODBIERZ DO 5,25% CashCoins Elnino Parfum
visit register click click