ODBIERZ 4,75% CashCoins Vision Express

eObuwie.pl Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu eObuwie.pl

Obuwie z rabatem w eObuwie.pl!

Obuwie wysokiej jakości na każdą okazję i dla każdego! Znajdź wygodne buty dla swojej rodziny i korzystaj z wielu rabatów.

eObuwie.pl Opinie

Elżbieta PolaÅ„ska  | 18/10/20  10:08:55 | Opinia o sklepie :
Bardzo jestem zadowolona ze sklepu ponieważ już kilkakrotnie robiłam zakupy. Towar odpowiednio zapakowany z możliwością odesłania w tym samym pudełku. Po zwrocie towary pieniądze szybko wracają na konto.
Łukasz Kot  | 21/10/20  11:58:49 | Opinia o sklepie :
Nie polecam! Reklamacje - tragedia. "Obuwie nosi ślady (...) ADEKWATNE DO CZASU i formy UŻYTKOWANIA". Gdybym wiedział, że buty za ~500zł za rok będą do niczego (sprzedawca jest tego świadomy) - nigdy bym ich nie kupił. Oszustwo i naciąganie.
Maria Dziekan  | 14/10/20  16:05:13 | Opinia o sklepie :
Po raz pierwszy skorzystałam z oferty sklepu i mam bardzo pozytywną opinię. Buty w bardzo dobrej cenie, nieosiągalnej nawet w sklepie internetowym marki (a to zasługa akcji rabatowej). Paczka doszła szybciutko.
Gabriela Gawron  | 13/10/20  19:01:11 | Opinia o sklepie :
Często odwiedzam sklep eobuwie.pl i zamawiam produkty właśnie z tej strony. Jakość obsługi i szybkość realizacji zlecenia jest bardzo dobra, co też sobie cenię. Ważne jest też dla mnie to aby produkt, który zamawiam spełniał moje oczekiwania co do jakości przedmiotu.
Dagmara Sanetra  | 10/10/20  12:35:53 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep z obuwiem, bo głównie je kupuję w tym sklepie. Prawie wszystkie markowe firmy obuwnicze oferują tam buty. Sporo promocji zwłaszcza na koniec każdego sezonu, obecnie do tego zwiększony cashback przy zakupie.
Anna Walaszczyk  | 05/10/20  19:13:28 | Opinia o sklepie :
Miałam przyjemność dokonac zakupów w tym sklepie i powiem że obsługa klienta, szybkość działania i odpowiedzi, wysyłki na wysokim poziomie.Po prostu przyjemność zakupów,chorzy ceny nie najniższe ,dobra jakość obówia, polecam wszystkim.
Jacek KotliÅ„ski  | 03/10/20  11:15:21 | Opinia o sklepie :
Super sklep obuwniczy Tu mozna znaleźć wszytsko o czym marza kobiety i mezczyzni. Od szpilek po trzewiki. Świetne ceny. Moc promocji. Szybka i tania przesylka. Jets to jeden z najlepszych i najwiekszych sklepow online
Ilona Kowalska  | 30/09/20  17:27:07 | Opinia o sklepie :
eObuwie to extra fajny sklep, pomocna i profesjonalna obsluga! Toiwar godny polecenia! Paczki dobrze zapakowane , szybka dostawa i dobre ceny! Polecam i ja napewno dokonam kolejnych zakupow!
Urszula Drenkowska  | 29/09/20  13:00:50 | Opinia o sklepie :
Witam super sklep internetowy szybka dostawa bez problemowa ,duzy asortyment wiec kazdy znajdzie cos dla siebiev,ceny dopasowane na kazda kieszen szczerze polecam nigdy sie nie zawiodlam latwa strona do obslugi
Anna PÄ™tlicka  | 28/09/20  19:40:06 | Opinia o sklepie :
W eObuwie.pl kupuję buty dla całej rodziny i na każdą porę roku. Bezpłatna wysyłka i zwroty pozwalają mi wygodnie przymierzyć buty w domu i ewentualnie bez problemu je zwrócić jeśli mi nie odpowiadają. Sklep godny polecenia
IZABELA FRANKOWSKA  | 28/09/20  09:53:47 | Opinia o sklepie :
Super sklep obuwniczy Tu mozna znaleźć wszytsko o czym marza kobiety i mezczyzni. Od szpilek po trzewiki. Świetne ceny. Moc promocji. Szybka i tania przesylka. Jets to jeden z najlepszych i najwiekszych sklepow online
Marianna TuszyÅ„ska  | 26/09/20  12:51:35 | Opinia o sklepie :
Super sklep. Wyróżnia się na tle innych sklepów internetowych wieloma zaletami. Duży wybór obuwia i dla młodszych i dla starszych. Każdy znajdzie coś dla siebie. Miła i kompetentna obsluga. Szybka wysyłka i bardzo dobrze zapakowana.
Ania Panda  | 23/09/20  18:26:47 | Opinia o sklepie :
Eobuwie gwarantuje dobrą jakość produktów oraz okazjonalne ceny. Dużym plusem jest fakt, że wysyłka i zwroty są za darmo a zamówienia są wysyłane w ekspresowym tempie. Często korzystam, dlatego serdecznie polecam :)
Marek Kasperkiewicz  | 20/09/20  00:27:20 | Opinia o sklepie :
Sklep eobuwie to wspaniałe miejsce, jak zawsze profesjonalnie i szybko można nabyć Swoje upatrzone nowe buty. Jestem zadowolony, niezwykle szybka dostawa, sprawna obsługa. Jak zawsze szybka dostawa. Polecam bardzo
MaÅ‚gorzata Michalska  | 18/09/20  07:36:34 | Opinia o sklepie :
EObuwie to bardzo lubiany sklep który często odwiedzam. Robię tam zakupy dla siebie i mojej rodziny. Spory wybór obuwia sportowego dla dzieci i młodzieży. Dobre ceny i promocje kuszą do zakupu. Polecam.
Agnieszka Piotrko  | 05/09/20  09:05:29 | Opinia o sklepie :
Super udane zakupy. Ogromny wybór rodzaju obuwia, kolorystyki i rozmiarów. Jakość obuwia bez jakiichkolwiek zarzutów a zamówione buty były zgodne z ofertą na stronie. Sprawna realizacja wysyłki i odbiór w paczkomacie. Polecam.
JUSTYNA SOBKOWIAK  | 27/08/20  15:40:58 | Opinia o sklepie :
Bardzo lubię sklep eObuwie.pl. Zamówienia wysyłane są bardzo szybko i w dodatku nie zdarzyło mi się płacić za wysyłkę ani złotówki! Bezpłatne zwroty niepasujących artykułów zachęcają do robienia zakupów, bo wiem, że zawsze mam możliwość ich odesłania na koszt sprzedającego.
EWELINA CIURUÅš  | 18/08/20  22:26:34 | Opinia o sklepie :
Nie dawno dokonałam zakupów na eobuwie i przyznaję, ze byłam zadowolona. Buty wyglądały lepiej na żywo niż na obrazku. Z rozmiarem tez trafiłam. Ponieważ był to mój pierwszy zakup w tym sklepie dostałam dodatkowy rabat. Jestem bardzo zadowolona z transakcji.
Jacek Michalski  | 15/08/20  09:49:35 | Opinia o sklepie :
Eobuwie to fajny sklep internetowy z obuwiem dla całej rodziny. Sklep ma w swojej ofercie dużo butów markowych firm ale nie tylko coś tańszego też można znaleźć. Oferują dużo promocji posezonowych. Polecam.
Julia Mazur  | 10/08/20  13:43:14 | Opinia o sklepie :
Sklep dość dobry. Posiada szeroki wybór obuwia; począwszy od butów sportowych, aż po szpilki. Nie trzeba długo czekać na wysyłkę, strona jest klarowna, więc kupujący nie ma problemu z odnalezieniem się na niej. Aczkolwiek z jakością obuwia bywa różnie.
Szymon Michalski  | 09/08/20  10:27:48 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep z obuwiem damskim ale przede wszystkim męskim. Sklep internetowy oferuje dużo markowych but ow. Mnie interesuję buty firmy New balance sa trwałe i super modele. Na eobuwiu zawsze znajdę coś dla siebie.
Paulina Cirocka  | 03/08/20  05:19:02 | Opinia o sklepie :
Świetna, solidna strona do zakupów on line, szybka dostawa wszystko zgodne z opisem. Konkurencyjne ceny w porównaniu z innymi stronami, duży wybór asortymentu świetne promocje. Rabaty dla klientów Duży wybór metod płatności.
Agnieszka ZrÄ…bkowska  | 02/08/20  17:07:53 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy oferujący szeroki asortyment butów damskich, męskich i dziecięcych oraz torebek. Przesyłka jest darmowa, szybka, zwroty bezproblemowe. Częste zniżki, promocje. Miła i pomocna obsługa klienta. Polecam, zawsze byłam zadowolona z zakupów..
Emilia Habecka-Rosiak  | 19/07/20  09:56:23 | Opinia o sklepie :
Korzystam z tej strony już bardzo długo. Jest duży wybór produktów i wiele znanych form. Łatwo można zamówić produkt i wybrać dogodną formę dostawy. Polecam bardzo ten portal wszystkim miłośnikom butów.
MaÅ‚gorzata Michalska  | 14/07/20  07:11:15 | Opinia o sklepie :
E obuwie to jeden z przykładów dobrze funkcjonującego internetowego sklepu z obuwiem dla całej rodzinki. Bardzo duży wybór obuwia oraz akcesoriów ze skóry. Bardzo miła i pomocna obsługa oraz szybka realizacja zamówień.
Weronika Fic  | 08/07/20  23:08:05 | Opinia o sklepie :
Generalnie sklep który ma duży asortymentem można znaleźć tam bardzo fajne obuwie często są kody rabatowe oraz promocje więc buty czasem kosztują niedużo. Przy dużych wyprzedażach trzeba dłużej czekać na dostawe ale się opłaca.
katarzyna mazur  | 01/07/20  23:18:01 | Opinia o sklepie :
bardzo duży wybór obuwia w przystępnej cenie, jeden z najlepszych sklepów internetowych z obuwiem. Czas dostawy bardzo szybki, szybki kontakt ze sklepem, często dużo, ciekawych promocji, więc można upolować buty po niższej cenie.
Wiola G  | 02/07/20  20:12:28 | Opinia o sklepie :
Eobuwie.pl to jeden ze sklepów internetowych, na której można kupić różnego rodzaju obuwie. Dostępne kategorie butów to damskie, męskie, dziecięce, sportowe, a ponadto akcesoria (torby, plecaki, zegarki) oraz torebki.
Maciej  | 25/06/20  08:14:45 | Opinia o sklepie :
Ciekawy sklep z butami. Dobre marki, ceny przystępne. Najlepiej to mieć aplikację i czekać na promocje wtedy można liczyć na ekstra rabaty. Szybkie dostawy, bezproblemowe zwroty. Buty dla dzieci i dorosłych- super. Polecam
Katarzyna Sidor  | 11/06/20  18:49:47 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep eobuwie.pl szybką dostawą, super promocje. Duży wybór butów dla każdego. W niektórych miastach możliwość odbioru osobistego w punktach e sklepu. Profesjonalna obsługa, godni polecenia. Korzystajcie z eobuwie. pl
Adam Anonim  | 23/05/20  06:53:41 | Opinia o sklepie :
Jeden ze sklepow internetowych z obuwiem roznych producentow.Mozna tu znalezc buty w promocyjnych cenach,czasem sa tez dostepne z rabatami, ktore uzyskac mozna u roznych partnerow promocji.Produktow sporo ceny przystepne.
Andrzej Grzelewski  | 23/05/20  16:05:46 | Opinia o sklepie :
W dniu 21-05-20220r dokonałem zakupu butów przez internet w E-obuwie.zakupiony towar dotarł do mnie w bardzo krotkim czasie, wielokrotnie robiłem zakupy w tym sklepie przez internet i jestem zdowolony ,nigdy nie przekroczono terminu dostawy jaka była podana podczas zakupu. Plecam ten sklep.
Ewelina Tomaszek  | 21/05/20  20:35:08 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep z obuwiem. Duży wybór butów o różnych markach. Każdy na pewno znajdzie cos dla siebie . Przystępne ceny a co najbardziej mi się podoba to darmowa wysyłka oraz zwrot. Polecam wszystkim!
Aneta Miś  | 20/05/20  06:57:13 | Opinia o sklepie :
Super obuwie niskie ceny buty wygodne i szybka wysyłka bardzo polecam ten sklep obsługa przez email też szybko odpisuje więc wszystko jest super.koszty wysyłki mogły by być trochę tańsze ale szybka dostawa do domu więc to jest plus.
Martyna Markiel  | 18/05/20  22:33:43 | Opinia o sklepie :
Świetna forma kupna butów ,pierwszy raz skorzystałam z niej kilka dni temu , mogłam bez wychodzenia z domu zamowić sobie moje ulubione buty converse w moim rozmiarze. Wysyłka została zrealizowana juz po 2 dniach!
Ludwik Nesterowski  | 15/05/20  12:13:10 | Opinia o sklepie :
Sklep jest super. Szeroki wybór obuwia nie tylko dla młodzieży ale także dla osób starszych. Modne wzory i dostępne ceny. Zamówienia realizowane szybko i bez pomyłek. Polecam wszystkim amatorom ładnych butów.
Anna Jankowska  | 14/05/20  17:54:09 | Opinia o sklepie :
Nigdy nie miałam problemu ze sklepem. Buty w 100 oryginalne i w bardzo dobrych cenach. Przesyłki przychodzą dość szybko. Plusem jest skanowanie stopy i na jej podstawie dobieranie obuwia. Polecam!!!!!! Cashbeck terminowo ;)
Blanka Kluczyńska  | 07/05/20  10:17:45 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam sklep e-obuwie. Zawsze ma wiele promocji, rabatów. Bardzo często akcje z darmową wysyłką. Nie trzeba wychodzić z domu aby przymierzyć buty. A zwrotu możesz dokonać w dowolnym sklepie lub odesłac - bardzo często tez korzystając z darmowego zwrotu.
Bogusława Staśczak  | 05/05/20  15:17:16 | Opinia o sklepie :
Wysokiej jakości obuwie dla niej,dla niego.Interesujący sklep internetowy.W swojej ofercie ma ciekawe wzornictwo i fasony oraz kolorystyka.W czasie ograniczonego poruszania się i zamkniętych sklepach warto właśnie zamòwić z dostawą bezpośrednio do domu.
Karolina Jandy  | 27/04/20  17:43:56 | Opinia o sklepie :
Szybka wysyłka.Towar dobrze zabezpieczony dodatkowo w razie zwrotu od razu dołączona etykieta zwrotna. Pudło skonstruowane tak, że można w nim bez problemu nadać zwrot. Obsługa na bardzo wysokim poziomie dokładne monitorowanie własnego zamówienia.
Agnieszka Jarek  | 18/04/20  13:18:49 | Opinia o sklepie :
Świetne promocje, świetne rzeczy. Na każdą kieszeń, na każdy rozmiar. Dla dużych, dla małych, jest w czym wybierać. Jakość prosuktu pierwsza klasa. Obsługa świetna, wysyłka zawsze na czas. Jestem w 100% na tak.
EWELINA CIURUŚ  | 11/04/20  18:11:27 | Opinia o sklepie :
Zachęcam do zakupów w sklepie internetowym eobuwie.pl Sama miałam okazję ostatnio coś upolować własnie tam. Zamówiony produkt był u mnie dosłownie na drugi dzień. Bardzo profesjonalnie zapakowany. Nie musiałam długo czekać. No i oczywiście świetna cena. Polecam
Dominika Duda  | 07/04/20  21:42:54 | Opinia o sklepie :
Po wprowadzeniu długości stopy w punkcie kupowanie przez Internet to przyjemność. Nie ma juz problemu z tym ze buty przyjdą za duże lub za małe są porostu ideqlne. To jest to na co czekałam. Gorąco wszystkim polecam!!
Jolanta Podlińska  | 06/04/20  12:48:49 | Opinia o sklepie :
Bardzo profesjonalna obsługa, szybki i łatwy kontakt. Szybka i bezpieczna wysyłka, buty dobrze zabezpieczone. Nie ma problemów w momencie gdy jest reklamacja, wymiana lub zwrot zakupionego obuwia bądź dodatków.
Ma?gorzata Juszczak  | 04/04/20  08:33:40 | Opinia o sklepie :
Super sklep internetowy. Można w nim kupić obuwie damskie, męskie i dla dzieci. Duży wybór wzorów i kolorów. Oferta dostosowana do różnych gustów. Buty wielu znanych Marek obuwniczych na każdą kieszeń.
Aleksandra £azarewicz  | 06/04/20  08:09:04 | Opinia o sklepie :
Wysylka jak zwykle ekspresowa i towar zgodny z opisem. Mam rozmiar 38 i zakupione buty w tym rozmiarze pasuja idealnie. Buciki zapakowane porządnie, co uniemozliwia ewentualne uszkodzenia podczas wysylki(podroży) ponadto dodano rabaty do pudełeczka, karte zwrotów oraz łyżkę do butów
Jadwiga Zgliszewska  | 06/04/20  09:18:02 | Opinia o sklepie :
W sklepie eObuwie.pl zaopatruję się dlatego, że mam nietypową stopę, a tam znajdę każde buty dla siebie, Zresztą wszyscy inni klienci mogą na to liczyć. Ogromny wachlarz wyboru. Poza tym nmóstwo rabatów, które są dla mnie atrakcyjne. Wszystko odbywa się szybko i bezproblemowo.
Lida Voskalo  | 03/04/20  11:09:37 | Opinia o sklepie :
Sklep z zielonym kolorkiem i wygodnym obuwiem. Wybierasz to co jest najlepsze dla twoich stóp.Szybkość dostawy i możliwość zamiany daje ci poczucie komfortu i spokoju.Jakość warta zakupu dla twoich stóp.
Dagmara Bogusz  | 29/03/20  17:25:09 | Opinia o sklepie :
Szeroki wybór asortymentu, obuwie przeróżnych marek. Konsument w każdym wieku znajdzie coś dla siebie. Multum wyprzedaży, więc można natrafić na wiele okazji. Szczerze i gorąco polecam, oceniam na 5*!
Arletta Królak  | 25/03/20  12:58:11 | Opinia o sklepie :
Mogę tylko polecić! Zamówiłam przez internet obuwie, transakcja przeszła bez żadnych problemów, a towar przyszedł bezpiecznie zapakowany po paru dniach.Miałam wątpliwości odnośnie wykorzystania kodu zniżkowego zostały rozwiane poprzez konsultacje telefoniczne.
Gabriela  | 23/03/20  18:15:26 | Opinia o sklepie :
eObuwie.pl to świetny sklep z obuwiem dla mężczyzn, kobiet i dzieci. Duży wybór, dobre ceny, szybko, sprawnie i profesjonalnie. Miła i pomocna obsługa. Korzystałam wielokrotnie i jestem zadowolona. Gorąco polecam !!!
Dominika Zawiasa  | 21/03/20  20:21:58 | Opinia o sklepie :
Gorąco polecam tą strone internetową,często z niej korzystam.Za większą ilość zamówień można otrzymać dodatkowe rabaty. Eobuwie przejrzysta, łatwa w obsłudze stronka. Rozsądne ceny produktów.J akość produktów jak najbardziej na plus.
Maciej Michalski  | 17/03/20  12:44:35 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy eObuwie polecam wszystkim. Sam bardzo lubię kupować obuwie sportowe i to na różne okazje. Eleganckie buty dodają szyku a dla mężczyzn to super sprawa. Polecam wszystkim moim kolegom ten sposób na zakupy.
Dorota Postek  | 15/03/20  08:56:07 | Opinia o sklepie :
Zamawiałam buty dla wnuczki, tenisowki Vans. Opis zgodny, buty super. Wysyłka błyskawiczną.. Wnuczka szczęśliwa. Polecam ten sklep, jest naprawdę super i duże promocje. Napewno jeszcze nie raz skorzystam.
Marzena Zubel  | 04/03/20  17:48:49 | Opinia o sklepie :
Witam, eObuwie to sklep dla wymagających klientów. Posiada w swojej ofercie przede wszystkim obuwie dla każdego kto szuka czegoś modnego i niedrogiego jak również obuwie z wyższej półki według upodobania klienta. Obsługa na piątkę.Az miło zrobić zakupy w takim sklepie.
 | 05/02/20  13:11:28 | Opinia o sklepie :
Zawsze sprawnie. Zamówienie zgodne z opisem. Zamawiałam już kilka razy i byłam bardzo zadowolona. Szybka realizacja zamownia. Strona internetowa bardzo przejrzysta. Łatwo znaleźć to czego się szuka w danej chwili.
Marcin Michalski  | 12/01/20  12:28:34 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy eObuwie to strzał w dziesiątkę. Super oferty i duże promocje zachęcają do zakupów. Polecam wszystkim moim kolegom i znajomym ten sposób zakupów. Szybka i sprawna obsługa klienta polecam.
Katarzyna Gardzińska  | 22/12/19  08:57:26 | Opinia o sklepie :
kupuję praktycznie za każdym razem na tym portalu buty. wszystko jest takie samo jak na zdjęciach zarówno opis jak i dostawa zgodna- bez opóźnień. ceny konkurencyjne, strona wygoda i prosta. polecam jak najbardziej
Kamila Lubawa  | 28/10/19  10:07:09 | Opinia o sklepie :
Jeatem bardzo zadowolona z tego sklepu. Bardzo duzy wybow i buciki bardzi dobrej jakosci. Kiedys balam sie kupowac buty przez internet. Sorobowalam i jestem bardzo zadowolona. Na pewno bede kupowac wiecej.
Irena S  | 07/10/19  07:37:01 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy e.obuwie.pl posiada wiele atrakcyjnych promocji i zniżek na buty i akcesoria. Wiele znanych marek powoduje to , iż każdy znajdzie tu coś dla siebie. Duża dostępność fasonów i pełna rozmiarówka powoduje, że zakupy są łatwe i przyjemne. Polecam.
Natalia Lekowska  | 29/08/19  11:10:26 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep internetowy eObuwie.pl strona daje możliwość zakupów butów bardzo dobrej jakości w atrakcyjnych cenach, możliwość skorzystania z ciekawych rabatów i promocji, buty dla dzieci i dorosłych
Paulina Patalas  | 20/08/19  21:14:42 | Opinia o sklepie :
Kupowałam niedawno sandałki na koturnie i znalazłam wiele ciekawych propozycji różnych marek. Strona jest przejrzysta i nie ma problemu ze znalezieniem szukanego obuwia. Ceny też przestępne. Serdecznie polecam.
Julia Paszkiewicz  | 15/06/19  21:10:57 | Opinia o sklepie :
Bardzo lubie ten sklep odwiedzac, asortyment zawsze modny, porzadek w sklepie, mila i pomocna obsluga. Bardzo czesto promocje. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie. Na pewno kazda kobieta znajdzie cos dla siebie.
Mariola Brożek  | 14/05/19  10:28:41 | Opinia o sklepie :
Sklep obuwie.pl to ma dobrą cenę oraz rabaty , dlatego polecam, bo każdy znajdzie dla siebie buty modne a do tego tanie.Szybko dostarczają. Nie musisz wychodzić do sklepów stacjonarnych, siedzisz w domu a buty dostarczane są do domu.Polecam wszystkim.
Adrian Michalski  | 10/03/19  09:46:29 | Opinia o sklepie :
E-obuwie to sklep w którym można kupić obuwie różnych producentów. Duży wybór modeli, kolorów. Buty są dobrej jakości i w cenach na każdą kieszeń. Są dla pań, panów oraz dla dzieci. Polecam wszystkim
Janina Borys  | 28/12/18  14:19:28 | Opinia o sklepie :
Z tego sklepu buty w dobrej cenie,dobrej jakości.Obsługa szybka oraz szybkie dostarczenie butów do domu.Nie potrzebowałam zwracać butów do reklamacji.Polecam ten sklep moim znajomym.Buty ,które zakupiłąm w 2017 r. mam jeszcze do tej pory .Jestem z nich bardzo zadowolona.
Bożena Kaczor  | 30/12/18  17:09:36 | Opinia o sklepie :
Witam serdecznie wszystkich niezdecydowanych klientów do eObuwie.pl. Jeśli raz skorzystacie z tego sklepu nie zechcecie już go zmieniać na inny tak jak ja. Maja szeroki asortyment i mnóstwo promocji. Dla każdego coś miłego.
Marianna  | 26/12/18  08:29:32 | Opinia o sklepie :
Jak obuwie to tylko w "eObuwie.pl". Tu znajdziesz buty dla dużych i małych, dla młodych i starszych, różne kolory, fasony i style. wszystko w modnych i aktualnych trendach. Szybka dostawa i realizacja zamówienia. Możliwość zwrotu lub wymiany, polecam.
Aleksandra Buzak-Senator  | 20/12/18  22:27:12 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy oferujący szeroki asortyment butów damskich, męskich i dziecięcych oraz torebek. Przesyłka jest darmowa, szybka, zwroty bezproblemowe. Częste zniżki, promocje. Miła i pomocna obsługa klienta. Polecam, zawsze byłam zadowolona z zakupów.
Waldemar  | 23/12/18  08:34:40 | Opinia o sklepie :
eObuwie.pl to sklep gdzie znajdziesz obuwie dla każdego członka Twojej rodziny. przeogromny wybór i to bez wychodzenia z domu. Ceny przystępne. Sporo zniżek i promocji. Bardzo szybka realizacja zamówienia .Polecam.
Grażyna  | 23/12/18  08:45:34 | Opinia o sklepie :
eObuwie. pl to super sklep internetowy, który oferuje buty dla każdego. Ciekawe wzory i fasony. Modne i nieodstające od bieżących trendów mody. Całkowicie dostosowany do potrzeb klientów. Serdecznie polecam.
Denis  | 23/12/18  08:49:31 | Opinia o sklepie :
Jak kupić buty to tylko w "eObuwie.pl". Tu dostaniesz buty na każdą porę roku dla dużych i małych, dla pań i panów. Ciekawe wzory i kolory. Ceny przystępne, dobra jakość. Szybka dostawa i możliwość zwrotu. Polecam wszystkim.
Kinga G  | 17/12/18  19:29:42 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry sklep, duży wybór obuwia i nie tylko. Co najważniejsze darmowa przesyłka i zwrot. Bez problemu można wymienić, a nawet zwrócić obuwie jeśli rozmiar nie pasuje. Często akcje rabatowe. Ceny obuwia są w atrakcyjnych cenach. Polecam!!!
Anna Grzegorczyk  | 16/12/18  15:49:42 | Opinia o sklepie :
eObuwie.pl sprzedaje obuwie dla każdego. To sklep internetowy z bardzo dużym wyborem obuwia. Ceny nie najniższe, ale co chwila sklep oferuje zniżki i promocje. Transakcje bez zarzutu. Dostawa szybka i bez problemów zwroty. Polecam.
Anna Grzegorczyk-Jazwinska  | 16/12/18  16:03:23 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy eObuwie zajmuje się sprzedażą wysyłkową obuwia dla dzieci i dorosłych. Ceny nie są niskie ,ale sklep organizuje często promocje i zniżki. Obsługa i wysyłka butów bez zarzutu. Zwroty podobnie bez problemów. Polecam.
Anna Grzegorczyk-Jaźwińska  | 16/12/18  15:46:06 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy eObuwie.pl sprzedaje obuwie dla każdego - dla dzieci i dorosłych. Bardzo duży wybór obuwia. Ceny nie najniższe, ale co chwila oferuje zniżki i promocje. Transakcje bez zarzutu. Dostawa szybka i bez problemów zwroty. Polecam.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 1,00% CashCoins
Mega Okazje! Black Weeks!
Kod:
ODBIERZ DO 3,00% CashCoins MediaMarkt
visit register click click