Side-Banner

Ferratum Pożyczka Ratalna Opinii(e)


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Ferratum Pożyczka Ratalna

Pożyczka z rabatem w Ferratum!

Ferratum Bank jest jedną z największych instytucji finansowych oferujących pożyczki gotówkowe. Bank działalność operacyjną w Polsce rozpoczął w listopadzie 2013 roku. Wcześniej, od 2007 roku funkcjonował jako Ferratum Poland Sp. z o.o. Od 2012 roku posiada licencję instytucji bankowej. Dostępny w mobilnej wersji online, za pośrednictwem telefonu oraz u stacjonarnych partnerów. Bank stanowi część Grupy Ferratum – największej firmy w Europie oferującej pożyczki za pośrednictwem telefonów komórkowych, Internetu oraz pierwszej, która wprowadziła na Stary Kontynent mobilne mikropożyczki. Grupa działa w 24 krajach i obsługuje ponad 1,3 mln klientów na całym świecie.

Ferratum Pożyczka Ratalna Opinii(e)

Marta Janusz  | 28/02/19  12:58:31 | Opinia o sklepie :
Ferratum Bank to super miejsce oferujące pożyczki gotówkowe.Bank działa w Polsce od listopada 2013 roku. Wszystkie formalności można załatwić online lub telefon komórkowy.Miła i profesjonalna obsługa,polecam każdemu.
Jozef Filipiak  | 18/11/18  17:27:23 | Opinia o sklepie :
Bank mogący cieszyć się kompetentnymi pracownikami, udzielającymi pożyczek w szybkich terminach. Ma wysokie oprocentowania pożyczek. Konkurencyjny na rynki internetowym w tym zakresie. Można spróbować.
Rafał Kałuża  | 19/10/18  13:55:52 | Opinia o sklepie :
Bardzo polecam kredyt na dogodnych warunkach bez zbędnych formalności szybko i sprawnie pieniądze wpływają na konto bankowe można zrezygnować bez żadnych kosztów polecam wszystkim ten bank naprawdę bardzo miła obsługa również przez internet
Małgorzata Palka  | 08/06/18  23:37:36 | Opinia o sklepie :
Bardzo sprawna obsługa, szybka weryfikacja. Bardzo pozytywnie oceniam działanie Ferratum. Na pewno będę korzystać z tej oferty. Doceniam, to że można otrzymać pożyczkę, siedząc przed komputerem. Będę polecać Ferratum moim znajomym, z pełnym przekonaniem, że polecam coś dobrego.
Adam Miliński  | 12/04/18  09:37:48 | Opinia o sklepie :
Potrzebujesz szybkiej gotówki ? Nic trudnego, wchodzisz na stronę - wypełniasz formularz i po kilki minutach gotówkę masz już na w swoim banku. Gorąco polecam, fachowa obsługa i co najlepsze szybka reakcja na twój brak gotówki.
Magdalena Korczyc  | 17/05/18  10:04:53 | Opinia o sklepie :
Parabank na dogodnych warunkach udziela kredytów bez zbędnych formalności szybko i sprawnie pieniądze wpływają na konto bankowe można zrezygnować bez żadnych kosztów polecam wszystkim ten bank naprawdę fajna oferta również przez internet
Marcin Gliszczynski  | 30/05/18  05:46:47 | Opinia o sklepie :
skorzystałem z tej oferty dwa razy Mają całkiem przyjemne oprocentowanie. Nie miałem problemów ze splacaniem raty kredytu. To jedna z tych porzadniejszych firm. Znalazłem ich w internecie, ale w sumie przypadkiem. Naprawdę polecam ofertę z tej firmy. Warto im zaufać
Weronika Kaczmarek  | 10/07/18  09:30:48 | Opinia o sklepie :
Wszystko czytelnie i jasno pokazane, łatwość dostania pożyczki, pieniądze na koncie miałam bardzo szybko. Co jest fajne niska stawka minimalna. Czasami nie potrzebuje większej kasy a tutaj jest to fajnie rozwiązane.
Sabina Weinert  | 12/07/18  13:06:54 | Opinia o sklepie :
Jeśli mamy pewność, że spłacimy zadłużenie czy też kredyt w ciągu kilku tygodni to śmiało mogę tę pożyczkę polecić. Jednak ta oferta nie jest niestety pisana pod każdego. Każdy ma inne wymagania, dlatego trzeba najpierw zapoznać się z ofertą zanim zaciągniemy pożyczkę polecam
Adam Grygorowicz  | 17/07/18  16:31:45 | Opinia o sklepie :
Szybko i solidnie. Bez zbednych komplikacji. Gorąco polecam. Naprawdę warto skorzystać z oferty Ferratum Bank. Bezproblemowy kontakt i wzorowa współpraca. Nie zawiedziesz się ich ofertą. Wypróbuj już dzisiaj.
Paulina D  | 21/09/18  08:48:08 | Opinia o sklepie :
Błyskawiczny przelew na konto - gotówka w Twoim portfelu na już, kiedy np zabraknie Ci w sklepie pieniędzy. Fachowa i miła obsługa klienta. Przejrzysta strona internetowa i niesamowita łatwość wzięcia pożyczki rpzy minimum formalności.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 5,20% CashCoins
Jednorazowa okazja! Rabat 5%
Kod:RBE17
ODBIERZ DO 4,00 CashCoins Multu
visit register click click