ODBIERZ 3,50% CashCoins TOP SECRET

FlixBus Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu FlixBus

Bilety na przejazdy krajowe i międzynarodowe z rabatem w FlixBus!

FlixBus jest młodą firmą oferującą przewozy autokarowe i już od 2013 roku zmienia styl podróżowania milionów ludzi w Europie. Z niepowtarzalnego połączenia start-up’u technologicznego i firmy internetowej z klasycznym przedsiębiorstwem komunikacyjnym, w bardzo krótkim czasie została stworzona największą sieć przewozów międzymiastowych na rynku europejskim.

FlixBus Opinie

konrad0311@gmail.com Lipczynski  | 05/09/20  16:33:22 | Opinia o sklepie :
Czesto jezdzilem cenie te firme za atrakcyjne ceny przejazdow oraz ww porownaniu do innych przewoznikow o ktorych tu nie napisze to jest calkiem wygodnie i komfortowo. Więcej miejsca na nogixxxxxxxxx.
Bożena Krajewska  | 23/07/20  06:46:42 | Opinia o sklepie :
Podróż z FlixBusem to przede wszystkim bezpieczeństwo i punktualność. Jestem pod wrażeniem wygody jaką oferuje firma. Polecam bliższe i dalsze podróże , w komfortowych warunkach , czysto i przyjemnie.
Rafał Rozmarynowski  | 18/05/20  08:59:21 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry sprzedawca FlixBus . Konsultanci pomocni jestem mile zaskoczony współpracą z firmą . Oferują dobre przejazdy w niewygórowanej cenie jednym słowem polecam wszystkim .Na pewno skorzystam z przejazdów.
Ksawery Sarnecki  | 24/03/20  10:58:12 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobrze i miło wspominam moją podróż do Pragi z Krakowa właśnie FlixBusem. Muszę przyznać, że była bardzo miła i udana, zwłaszcza powrotna, gdzie wysiadając po drodze czeski kierowca podał mi rękę, w podziękowaniu za przemiłą pogawędkę.
Milena Baran  | 30/10/19  21:24:42 | Opinia o sklepie :
Polecam wszystkim przejazdy z FlixBusem, przewoźnik jest punktualny, jedzie się w nowych autokarach, w których moim zdaniem, warunki są komfortowe. Często są promocje, więc można podróżować z nimi naprawdę tanio :)
Ewelina Gumienna  | 28/08/19  20:56:27 | Opinia o sklepie :
Polecam FlixBusa, zawsze wyjeżdża na czas i punktualnie przyjeżdża do miejsca docelowego :) Doceniam mega komfort, jaki oferuje w swoich busach oraz dobrą cenę i możliwość wyboru dogodnych dla siebie miejsc. Jeszcze raz polecam! :)
Emilia Sarnecka  | 16/08/19  18:00:06 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam Flixbusem podróżować, zwłaszcza polecam trasę z Krakowa do Pragi, stolicy Czech, było super, szybko, a nawet szybciej niż w rozkładzie, najważniejsze, że na stację Florence, skąd wygodnie metrem.
Olga Kotelczuk  | 20/04/19  17:41:12 | Opinia o sklepie :
Wygodnie, szybko, ale bezpiecznie tylko z Flixbusem:) ostatnio odkryłam mega szybkie połączenie wracając od mojej przyjaciółki do domu. Autobus przyjechał na czas, wnętrze czyste, eleganckie, na miejscu byliśmy nawet wcześniej niż w planie. Polecam :)
Andrzej Kłosek  | 10/03/19  17:52:45 | Opinia o sklepie :
Jeżeli poszukujesz niedrogiej firmy przewozowej, to jest to właściwy adres, firma posiada wykwalifikowany personel, który służy pomocą w rozwiązaniu naszych problemów, kontakt jest bardzo dobry, przystępne ceny, niczym nie odbiegające od ogólnie obowiązujących, poecam
Ryszard Skubała  | 22/01/19  09:07:16 | Opinia o sklepie :
Firma przewozowa FlixBus jak każda inna ma swoje wady i zalety. ciągle się rozwija, ma popularne połączenia między lotniskami, można tu zaoszczędzić na taksówkach . Do wad należy zaliczyć zdarzające się opóźnienia. Polecam.
Magdalena Kalbarczyk  | 12/01/19  13:57:07 | Opinia o sklepie :
Witam.Mialam przyjemność korzystać z oferty flix bus.Moj powrót z Niemiec był komfortowy. Kierowca miły i sympatyczny człowiek. Zostałam dowodzona do domu cała i szczęśliwa. Polecam przejazdy autokarowe
Arleta Stój  | 19/11/18  07:30:35 | Opinia o sklepie :
Wygodnie, stosunkowo szybko, bezpiecznie i przede wszystkim tanio. Wielokrotnie zrezygnowaliśmy z podróży samochodem na rzecz podróży autobusem flixbus. Wygodnie, dobre połączenie wi-fi, dobre połącznia - wszystko co sprzyja podróżowaniu.
Józef Filipiak  | 04/11/18  14:40:40 | Opinia o sklepie :
Sklep od niedawna na rynku polskim, ale firma solidna. Korzystałem, więc wiem, co mówię. Łatwo zamawia się bilety, strona zawsze jest aktualna, nie ma zmyłek. Ceny średnie, czasami wysokie. Przewoźnik jest w porządku.
Marta Janusz  | 21/10/18  18:36:04 | Opinia o sklepie :
FlixBus jest nową na rynku firmą oferującą przewozy autokarowe od roku 2013.To przedsiębiorstwo zmieniło styl podróżowania milionów ludzi w całej Europie, na lepsze. Duża siatka połączeń międzymiastowych, polecam każdemu.
Sylwia  | 26/08/18  11:43:30 | Opinia o sklepie :
Po przejęciu PolskiegoBusa wybrałam ta opcje dojazdu na wakacje. Dużo więcej możliwości niż przedtem, ale za to wyższe ceny. Dobry komfort jazdy, możliwość rezerwacji miejsc jak i anulacji. Polecam wszystkim podróżnym :)
Krystyna Drozd  | 02/07/18  09:05:59 | Opinia o sklepie :
FlixBus oferuje chyba najkorzystniejsze ceny przejazdów autobusami zarówno w kraju jak i za granicą. Autobusy nowoczesne, komfortowe, bilety do nabycia na stronie internetowej przewoźnika. Polecam każdemu.
Renata Janicka  | 29/05/18  05:31:44 | Opinia o sklepie :
Konkurencyjne przystępne ceny i komfortowe warunki przejazdów krajowych i międzynarodowych. Szczególnie polecam osobom niepełnosprawnym, poruszającym się na wózkach inwalidzkich. Pies przewodnik nie stanowi tu problemu.
Wiktoria Jędrzejewska  | 24/05/18  17:23:46 | Opinia o sklepie :
Z FlixBusem można sobie załatwić podróże w komfortowych warunkach, nie odczuwając skutków dłuższych podróży. Na stronie sklepu zawsze aktualny rozkład jazdy dla podróżnych. Ceny naprawdę konkurencyjne.
Marzena Jędrzejewska  | 17/05/18  10:57:19 | Opinia o sklepie :
Sklep ten wychodzi na przeciw klienta, oferując tanie bilety na przejazd i krajowy i zagraniczny,. Warunki w autobusach są komfortowe. Nie czuje się długiego czasu podróży. sklep ten na pewno jest konkurencyjny
Andrzej Filipiak  | 15/05/18  18:30:01 | Opinia o sklepie :
Oferta sklepu to za niewielkie pieniądze podróże po kraju i Europie. Jest na pewno konkurencyjny. W czasie podróży można odczuć komfort jazdy, czyli ma dobre autobusy. Sklep oferuje też aplikację na telefon.
Helena Filipiak  | 15/05/18  18:32:38 | Opinia o sklepie :
Warto skorzystać ze strony tego sklepu, bo ma dość tanie bilety podróżnicze nawet poza granice kraju. Autobusy są wysokiej klasy, że nie odczuwa się niedogodności jazdy. Kalkulator wylicza koszt jazdy.
Kamila Kowalczyk  | 08/05/18  00:33:26 | Opinia o sklepie :
Było lepiej za czasów polskiego busa mimo wszystko, ceny biletów poszły do góry, to największy minus, obsługa dalej na wysokim poziomie, komfort jazdy bardzo dobry. Mimo wszystko, polecam tego przewoźnika.
Domina  | 06/05/18  21:58:13 | Opinia o sklepie :
Po przejęciu PolskiegoBusa mają coraz wyższe ceny i coraz mniej promocji na bilety. Standard podróży pozostał taki sam. WiFi nadal nie działa za granicą. Natomiast wycofanie rezerwacji miejsc to totalne nieporozumienie.
Sławomir Sękowski  | 17/04/18  19:25:13 | Opinia o sklepie :
Polecam wszystkim operatora komunikacyjnego Flixbus. Mają naprawdę niskie ceny oraz dużo atrakcyjnych promocji, przy odrobinie szczęścia można trafić nawet na bilety za przysłowiową złotówkę. Jedyny minus to wciąż zbyt mała ilość połączeń.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 1,00% CashCoins
Mega Okazje! Black Weeks!
Kod:
ODBIERZ DO 3,00% CashCoins MediaMarkt
visit register click click