ODBIERZ 2,88% CashCoins Wojas

GENERALI Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu GENERALI

Ubezpieczenia ze zniżką w GENERALI

Generali, to jedna z największych grup finansowo-ubezpieczeniowych na świecie, która od ponad 185 lat jest synonimem bezpieczeństwa i innowacyjności, zaspokajając zróżnicowane i wciąż zmieniające się potrzeby milionów klientów. W Polsce Grupa Generali obecna jest od 1999 r. Stale buduje swoją siłę stawiając na zdywersyfikowany model biznesowy oparty na trzech kluczowych obszarach: ochronie majątku i życia klientów indywidualnych, zarządzaniu oszczędnościami emerytalnymi oraz ubezpieczeniach korporacyjnych.

GENERALI Opinie

Jolanta Filipiak  | 02/10/18  05:16:37 | Opinia o sklepie :
Sklep GENERALI, to dość pożądna firma ubezpieczeniowa, co ma oczywiście związek z finansami. Ma profesjonalną obsługę klienta, doradztwo na wysokim poziomie. Ma ciekawą stronę w internecie, trzeba się najpierw logować.
Andrzej Filipiak  | 07/08/18  07:46:06 | Opinia o sklepie :
Sklep ubezpieczeniowy GENERALI posiada wiele ofert dostosowanych do określonego klienta. Wcześniej jednak na jego stronie można się z nimi zapoznać. Ze strony sklepu łatwo się korzysta. Kontakt ze sklepem bezproblemowy.
Ryszard  | 15/04/18  17:01:00 | Opinia o sklepie :
Miałam szkodę sprawca miał OC w Generali wszystko odbyło się bezproblemowo miła obsługa na infolinii rzeczoznawca był na drugi dzień po zgłoszeniu szkody pokryli wszystkie koszty włącznie z samochodem zastępczym polecam.
Ola K  | 15/04/18  17:17:03 | Opinia o sklepie :
Mam w Generali ubezpieczone mieszkanie, niedawno miałam zalanie, szybko zajęto się moją sprawą i wypłacono odszkodowanie. Życzyłabym sobie i innym aby wszystkie TU były tak szybkie i solidne w działaniu jak generali. Polecam
Magdalena  | 15/04/18  17:25:36 | Opinia o sklepie :
Jestem pozytywnie zaskoczona Towarzystwem Ubezpieczeniowym Generali, Konsultanci mili, rzetelni, we wszystkim pomagają, chętnie oddzwaniają i odpisują na maile od razu. Polecam wszystkim firmę Generali.
Joanna  | 15/04/18  17:32:59 | Opinia o sklepie :
Szybka likwidacja szkód to chyba to co wyróżnia Generali na tle innych firm. Niskie ceny i dobór ubezpieczenia do własnych potrzeb to tez duży plus dla firmy. Mnie się podoba podejście do klienta i kontakt z firmą tez jest na poziomie.
Wiktoria Jędrzejewska  | 12/04/18  19:58:02 | Opinia o sklepie :
Firma od wielu lat już na rynku polskim, bardzo znana dla mnie i mojej rodziny. Mamy w niej ubezpieczenie kredytu bankowego. Nie podoba mi się to, że przy wypłacie składek tak dużo sobie odbiera pieniążków.
Adam Mili?ski  | 05/04/18  11:21:37 | Opinia o sklepie :
Jedna chyba z najstarszych jak i rozpoznawalnych na całym świecie firm ubezpieczeniowych. Jednak niczym nie różniąca się od innych firm tego typu. Ubezpieczenia jak każde inne, nie oferuje nic specjalnego.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

ODBIERZ DO 1,44% CashCoins Allegro
visit register click click