ODBIERZ DO 1,93% CashCoins Merlin.pl

Herbit.pl Opinii(e)


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Herbit.pl

Rabat na herbaty i akcesoria do parzenia w Herbit.pl

Herbaciarnia internetowa Herbit.pl stworzona została z pasji jaką herbata stała się dla jej twórców. Herbit.pl oprócz bogatego wyboru najwyższej jakości herbat na wagę, yerba mate oraz rooibos oferuje także akcesoria umożliwiające przygotowanie naparu i jego spożycie.

Herbit.pl Opinii(e)

Marta Łozińska  | 31/03/19  19:00:22 | Opinia o sklepie :
Herbit.pl to fajny sklep z herbatami po całkiem przystępnych cenach. Strona sklepu jest ciekawie skonstruowana, gdzie w oczy rzucają się najlepsze propozycje ofert zakupowych. Co ważne, nie drogi sklep. Serdecznie polecam!
Jozef Filipiak  | 06/01/19  16:42:50 | Opinia o sklepie :
Sklep Herbit.pl zachęca do zakupów bardzo bogatą ofertą herbat z całego świata, a także akcesoriami do herbat. Wybór smaków tego napoju jest bardzo różnorodny, można samemu sobie dobierać kompozycje smakowe.
Helena Filipiak  | 01/01/19  16:38:42 | Opinia o sklepie :
W sklepie Herbit.pl zamawiałam raz herbatkę liściastą. Zamówieniem byłam bardzo mile zaskoczona. Pięknie zapakowana herbatka o pysznym smaku, takim, jaki sklep opisuje na swojej stronie. Polecam bardzo koneserom herbat.
Andrzej Jędrzejewski  | 29/11/18  09:53:47 | Opinia o sklepie :
Sklep nie dla amatorow, ale koneserow herbaty. Ogromny wybor smakow herbat, ich kolorow i wielkosci lisci. Sa tez tez akcesoria do zaparzania herbat. Sklep profesjonalny. Mozna kupic cos na prezent dla przyjaciela.
Jacek Stańkowski  | 01/08/18  11:00:21 | Opinia o sklepie :
Bardzo przyjemna i wygodna oniestrona sklepu . Latwa nawigacja po strone . Duzy wybor towaru w przystępnych cenach . Oferta stale uzupelniana i wiele nowości . Przyjene koszty i terminy dostawy . Czeste promocje.
Andrzej Filipiak  | 31/07/18  06:44:46 | Opinia o sklepie :
Sklep Herbit.pl sprzedaje herbatkę na zdrowie dla swoich klientów.Jest to swego rodzaju herbatka terapeutyczna, bo ziołowa, z dobranymi składnikami. Sklep ma ładną stronę internetową przyciągającą wzrok.
Magdalena Kicwak  | 25/07/18  19:08:54 | Opinia o sklepie :
Zamawiałam , piłam dlatego polecam Herbit sklep z herbatami.Duży wybór , świetna jakość smak i aromat. Pije codziennie i delektuje się super smakiem. Polecam każdemu tu zaglądnąć i spróbować a na pewno bd zadowolony.
Bartosz Bork  | 09/02/18  06:30:36 | Opinia o sklepie :
Chcesz świetną herbatę? Herbaciarnia internetowa Herbit.pl Powstała właśnie dla Ciebie. Oprócz bogatego wyboru najwyższej jakości herbat na wagę, yerba mate oraz rooibos oferuje także akcesoria umożliwiające przygotowanie naparu i jego spożycie. POLECAM !
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 6,00% CashCoins
Nieprzecenione kurtki 30% taniej
Kod:KURTKI30
ODBIERZ DO 6,00% CashCoins Ombre.pl
visit register click click