ODBIERZ 4,00% CashCoins Łóżkoholicy

Intimissimi Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Intimissimi

Intimisimi: sensualna, wyrafinowana kolekcja dla kobiet

Intimissimi jest jedną z marek należących do Grupy Calzedonia, dynamicznie rozwijającej się włoskiej firmy. W każdej kolekcji Intimissimi klienci znajdą produkty o niepowtarzalnej stylistyce, wykonane z najwyższej jakości tkanin, dostępnych w wielu kolorach.

Intimissimi Opinie

Rafał Rozmarynowski  | 29/05/19  07:10:00 | Opinia o sklepie :
Polecam intmissimi ładnie wykonane . Adekwatne do ceny . Obsługa sklepu zawsze pomocna towar ładnie zapakowany i wykonany . Jednym słowem polecam ten sklep , bo warto nie zawiedzie się panna . Pozdrawiam Domi.
Monika Leonik  | 08/04/19  11:53:37 | Opinia o sklepie :
Bardzo polecam ten sklep. Wszystko idalenie skrojone, dopasowane, najwyższej jakości, różnorodny asortyment. Każdy znajdzie coś wyjątkowego na codzień i na większe okazję. Promocje jak zawsze kuszące.
Izabela Mazur  | 24/03/19  22:28:54 | Opinia o sklepie :
Polecam bardzo sklep internetowy Intimissimi. Strona bardzo elegancko prowadzona. Zdjęcia są przejrzyste ceny bardo przystępne na towar nie trzeba długo czekać. Każda kobieta znajdzie coś dla siebie.
Magdalena Korczyc  | 21/03/19  06:49:37 | Opinia o sklepie :
Sklep w którym można kupić bardzo fajna i markową bieliznę i nie tylko wszystko bardzo dobrej jakości bardzo elegancka i na każdą okazję nawet na uroczystości śliczne dodatki i wykończenia polecam wszystkim
krystyna dudek  | 25/11/18  19:36:11 | Opinia o sklepie :
W bieliźnie można się zakochać. Rozmiary nie tylko dla tych szczupłych. Są też L. Fason,koronka ,kolorystyka oczarować mogą każdego. Oprócz bielizny są też ciekawe bluzki, sukienki i swetry. Dobre ceny i możliwość zwrotu.
Renata Janicka  | 19/11/18  21:25:25 | Opinia o sklepie :
Jeśli szukasz bielizny najwyższej jakości koniecznie tu zajrzyj. Bielizna zarówno dla kobiet jak i mężczyzn uszyta z najwyższej jakości materiałów. Oprócz bielizny osobistej możemy tu znaleźć także piżamy a także bluzki i topy.
Maria Cwietkow  | 18/11/18  11:31:57 | Opinia o sklepie :
Godny polecenia sklep,zawsze korzystam z ich usług,produkty są nowoczesne,eleganckie,najnowsze trendy z dobrych materiałów,super,duże rabaty,zniżki,promocje,miła obsługa,szybka wysyłka i przyznawane cashions,
Waldemar  | 05/05/18  08:14:37 | Opinia o sklepie :
Intimissimi to firma włoska prężnie rozwijająca się na rynku, która w swojej ofercie posiada elegancka bieliznę zarówno dla pań jak i panów. Każda kolekcja nowa to produkty o niepowtarzalnej stylistyce, wykonane z najwyższej jakości tkanin, dostępnych w wielu kolorach. Polecam.
Denis  | 05/05/18  08:21:13 | Opinia o sklepie :
Intimissimi to wspaniała firma, która w swojej ofercie posiada elegancka bieliznę dla naszych pań ale i dla panów. Wspaniałe kolekcje z wysokiej klasy materiałów, ciekawej kolorystyce oraz idąca z trendami mody. Gorąco polecam.
Grażyna  | 05/05/18  08:27:12 | Opinia o sklepie :
Intimissimi to sklep który zapewni Ci niepowtarzalną bieliznę na niepowtarzalne okazje, stylową kolorową i ekscytującą. Tu zajdziesz to czego szukasz dla Twojej partnerki czy też partnera. Zaskocz go mile i zróbcie sobie prezent. Polecam.
Adam Miliński  | 26/04/18  15:49:00 | Opinia o sklepie :
Najlepsza bielizna, doskonała na prezent i a potem dla zadowoloenia swojego partnera. Obsługa na najwyższym poziomie i chętne do pomocy, następnym razem jak będę potrzebował prezent dla mojej lubej na pewno tu wrócę.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 7,50% CashCoins
20% zniżki na oferty w Twoim mieście
Kod:XMAS20
ODBIERZ 2,00 CashCoins Polskie Linie Lotnicze LOT
visit register click click