ODBIERZ DO 4,00% CashCoins Orsay

JULA Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu JULA

Wszystko dla domu i rodziny ze zniżką w JULA!

JULA oferuje szeroką i zróżnicowaną gamę produktów w przystępnych cenach. Oferta sklepu kierowana jest do osób ceniących aktywny wypoczynek, miłośników ogrodnictwa, sportowców-amatorów, kreatywnych majsterkowiczów oraz fachowców poszukujących profesjonalnych narzędzi.

JULA Opinie

Wladyslaw Czopek  | 04/03/19  15:36:57 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep Jula tym wszystkim którzy robią w domu czy ogrodzie, sami jakieś przeróbki związane z remontem. Sam ostatnio korzystałem z ich rozwiązań . Dużo fajnych pomysłów do wykorzystania w domu i nie tylko.
Władysław Michalski  | 15/02/19  18:26:53 | Opinia o sklepie :
Zakupiłem pilarkę elektryczną łańcuchową w sklepie JULa, Transakcja przebiegła wzorowa . Strona sklepu działa dobrze, Zapisałem się do klubu Jula. Dostarczenie towaru przez firmę kurierską GSL wzorowe. Na umówioną godzinę kurier dostarczył towar.
Wiktoria Jędrzejewska  | 23/08/18  13:39:03 | Opinia o sklepie :
Duży sklep, bardzo dobrze zaopatrzony dla domu i przy domu. Wszystko w nim można znaleźć. W tym jednym sklepie można kupić wszystko. Ma fajną nazwę i stronę internetową. Sklep nowoczesny i bardzo popularny,
Jozef Filipiak  | 19/08/18  08:08:37 | Opinia o sklepie :
Jula to bardzo profesjonalny sklep na miarę naszych czasów. W tym jednym miejscu kupić można wszystko dla domu. Strona sklepu jest bardzo nowoczesna, zachęca do zakupów bez wychodzenia z domu. Zachęcam wszystkich.
Sylwia Danel  | 23/06/18  11:48:28 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklep, w którym zawsze znajdę coś na prezent dla bliskich lub dla siebie. Wspaniałe promocje, towary najwyższej jakości. Polecam każdemu. Dodatkowo karta JULA pozwala na zbieranie dodatkowych środków i wykorzystywanie przy kolejnych zakupach
Renata Szczygieł  | 11/04/18  13:44:31 | Opinia o sklepie :
Jeśli jesteś miłośnikiem remontów to polecam sklep JULA ! Znajdziesz tam wszystkie potrzebne narzędzia do remontu twojego domu ale i dodatki aby było miło no i ubrania termoaktywne w atrakcyjnej cenie .
Joanna Meszy?ska  | 06/04/18  08:35:45 | Opinia o sklepie :
Polecam wszystkim serdecznie każdy znajdzie cos dla siebie . W sklepie duży wybór narzędzi , sprzętu elektrycznego , malarskiego a także coś do ogrodu na ryby czy też odzieży sportowej , roboczej. Posiadają również sprzęt AGD oraz kącik z art. biurowymi .
zdzisław Z  | 21/03/18  07:00:28 | Opinia o sklepie :
Jula to rzeczywiście doskonały sklep gdzie jest wszystko jeśli chodzi o dom i otoczenie Sprzęt do ogrodu i warsztatu jest pod ręką i nie muszę szukać w innych sklepach bo w JULA zakupy robię z przyjemnością i szybko
Andrzej Jędrzejewski  | 08/02/18  20:01:34 | Opinia o sklepie :
Dla mnie najlepszy, bo prawie wszystko w nim kupiłem do remontu domu. I do tego dokupiłem jeszcze ozdoby i akcesoria. Sklep ma fajną stronę w necie, przyciągającą zainteresowanych. Wydaje mi się, ze jest tańszy niż sklep stacjonarny.
Marzena Jędrzejewska  | 25/01/18  06:58:33 | Opinia o sklepie :
JULA to sklep ze wszystkim dla domu, od murów po jego wnętrze.Materiał budowlany i wyposażenie to główne materiały sprzedażowe. Są też rośliny i zdobiące wnętrza domu akcesoria. Towaru nie zabraknie dla nikogo. Polecam.
Helena Filipiak  | 16/01/18  10:07:46 | Opinia o sklepie :
JULA to, mozna rzec, sklep wielobranżowy, w którym można kupić wszystko do domu, od materiałów budowlanych po dekoracje. Super - sklep, który sprawdził sie na rynku polskim w tej kategorii. Przystępny cenowo.
Waldemar Domogalla  | 24/11/17  18:45:32 | Opinia o sklepie :
Sklep Jula to super sklep z artykułami wyposażenia domu, dużą ilością sprzęty do wykonania remontów, elektronarzędzi materiałów budowlanych w bardzo przystępnych cenach. Sporo promocji oraz rabatów w wszelakie towary.
Denis Domogalla  | 24/11/17  18:51:46 | Opinia o sklepie :
Sklep JULA w swej ofercie posiada szeroką gamę produktów dla osób lubiących majsterkować a także fachowców profesjonalnych narzędzi do swoich przedsięwzięć w przystępnych cenach. Tu znajdziesz sprzęt do wypoczynku, ogrodu mieszkania itp.
Grażyna Twardzik  | 24/11/17  18:57:05 | Opinia o sklepie :
JULA sklep z artykułami wyposażenia wnętrz, materiałami budowlany, wszelakimi narzędziami oraz sprzętem do pielęgnacji ogrodu i obejścia wokół domu. Zaczynasz remont zajrzyj do JULI a z pewnością wszystko dostaniesz.
Adam Miliński  | 21/11/17  10:23:31 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklep z urządeniami do domu, chcesz nową kosiarkę? Masz to jak w banku, chcesz świetne oświetlenie roboczę? Proszę bardzo. Wszystko dosłownie znajduję się w tym miejscu. Wrócę tu jeszcze na pewno.
Ryszard  | 17/11/17  20:23:52 | Opinia o sklepie :
Bardzo zdziwiłem się, gdy pierwszy raz odwiedziłem Julę,. mają bardzo duży wybór porównywalny do największych supermarketów budowlanych takich jak Leroy Merlin czy Castorama. Polecam wszystkim - nie tylko majsterkowiczom
Magdalena  | 17/11/17  20:30:31 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep Jula tym wszystkim którzy robią w domu sami jakieś przeróbki, czy remont. Ja ostatnio skorzystałam z ich rozwiązań w zakresie elektryki. Dużo fajnych pomysłów do wykorzystania w domu i ogrodzie.
Ola K  | 17/11/17  20:44:50 | Opinia o sklepie :
Jula to jedyny sklep, do którego lubię chodzić z mężczyzną, bo każdy ma swój ulubiony dział. Wreszcie nie nudzę się na zakupach, tylko zaglądam do Domu i Ogrodu, gdzie zawsze znajdę produkty wyposażenia wnętrz czy ułatwiających domowe porządki.
Joanna  | 17/11/17  21:01:28 | Opinia o sklepie :
W sklepie Jula kupuję odzież, szczególnie termoaktywną, która jest tańsza niż w markowych sklepach sportowych. Wiele rzeczy potrzebnych do remontu można tu kupić taniej niż w innych marketach budowlanych
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 7,50% CashCoins
Aż do 100 zł rabatu od Mikołaja na oferty w Twoim mieście
Kod:SANTA
ODBIERZ DO 4,00% CashCoins Orsay
visit register click click