ODBIERZ DO 1,00% CashCoins MediaExpert
Zarejestruj się i otrzymaj bonus powitalny
Pomoc

KFC WebOrder Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu KFC WebOrder

Pyszne jedzenie z dostawą do domu ze zniżką w KFC

W KFC możesz zamówić pyszne jedzenie z dostawą do Twojego domu. Wpisz adres dostawy, wybierz z menu to co lubisz najbardziej i ciesz się smakiem KFC w około 30.min.

KFC WebOrder Opinie

Jacek Michalski  | 13/11/20  06:05:27 | Opinia o sklepie :
KFC ulubione jedzonko dla całej rodzinki. Pyszne, ciepłe i super podane smakuje najbardziej wybrednym smakoszom. Świetna sprawa z dostawą do domu szkoda ze KFC tak daleko od domu. Jak jesteśmy przejazdem to zawsze tam jemy.
Joanna WaÅ‚ejko  | 10/11/18  14:48:16 | Opinia o sklepie :
bardzo prosto sie zamawia :) mysle ze internetowe zamawianie jest lepsze od telefoniczego bo nie ma pomylek przy zamowieniach ;)szybko przychodza kurczaczki ;) smaczne, syte. idealne na duzy glod kiedy nie mozna wyjsc z domu ;) co tu duzo mowic. polecam ;))
Katarzyna Tomaszewska  | 12/08/15  12:16:23 | Opinia o sklepie :
KFC zna chyba każdy, ale nie każdy wie, że od niedawna można również zamówić sobie tego pysznego kurczaczka do domu. Nie musisz już jechać do drive-a teraz to oni przyjadą do ciebie, zawsze kiedy będziesz miał ochotę na kurczaka w niepowtarzalnej panierce.
Jakub Parysek  | 09/04/16  11:10:52 | Opinia o sklepie :
Super sprawa z dostawą do domu. Teraz bez problemu, w każdym momencie dnia mogę zamówić swój ulubiony kubełek Classic lub Big Boxa. Strona prosta w obsłudze, fajnie, że można zapłacić kartą przy odbiorze. Polecam!
Jadwiga Zgliszewska  | 13/11/16  06:10:57 | Opinia o sklepie :
Wiele razy korzystałam ze sklepów sieci KFC z dostawą. Przy zamawianiu - nigdy żadnych problemów z ustaleniem godziny dostarczenia jadła, czy nawet jej zmiany. Jedzenie PYSZNE i tanie! Zawsze byłam zadowolona ja, a moim goście - zwłaszcza! ;) Polecam!
Gosia Merchut  | 28/05/17  20:33:30 | Opinia o sklepie :
super jedzenie. A teraz jeszcze można zjeść swoje ulubione przekąski nie wychodząc z domu. jedzonko zawsze ciepłe, dostawca bardzo sympatyczny i dostawa bardzo szybko przychodzi, nie trzeba dlugo czekać. Polecam!
Damian Karasek  | 08/01/18  09:39:53 | Opinia o sklepie :
Wygląd strony bardzo ładny, nowoczesny. Cena bardzo tanio. Dostawa jest dość szybka. Obsługa miła i pomocna brak jakiejkolwiek wulgarności wobec klienta. Ogólna opinia strona jest super dla klientów, nie mam żadnej negatywnej opinii na temat tej strony. Polecam!
Aleksandra Å»yra  | 18/01/18  21:03:03 | Opinia o sklepie :
Jestem zadowolona z KFC dostawa. Zamówienie zostało szybko dostarczone. Sam proces zamawiania prosty, wszystko odbywa się przez internet. Zdarzają się różne promocje i kupony obniżające cenę co oczywiście jest na duży plus.
Andrzej082  | 07/02/18  07:10:11 | Opinia o sklepie :
Łatwe zamówienie czy to telefoniczne czy też przez aplikację. Szybka dostawa, jedzenie zawsze dociera gorące. Dostawcy bardzo uprzejmi. Choć cena nieco wyższa niż przy zamówienie w okienku czy też w restauracji, jednak Polecam.
Łukasz Zembrowski  | 15/03/18  14:11:45 | Opinia o sklepie :
Jak polecać dobre jedzenie z dostawą to jest to jedna z opcji. Zawsze dobra jakość, jedzenie ciepłe i w przystępnej cenie. Czasami można otrzymać dodatkowe rabaty dzięki czemu oszczędzamy. Do tego otrzymujemy część zwrotu. Polecam
Andrzej Filipiak  | 24/04/18  20:08:23 | Opinia o sklepie :
KFC zawsze dbało i dba o swojego klienta. Na bardzo fajnej stronie tego sklepu można szybko coś pysznego zestawić lub gotowego zmówić i kupić. Długo nie czeka się na naprwadę jeszcze gorący i szybki posiłek.
Magdalena Korczyc  | 26/04/18  05:42:52 | Opinia o sklepie :
Restauracja ciesząca się bardzo dobrą opinią wśród najmłodszych konsumentów fastfood który dostarcza jedzenie do domu szybko i smacznie można zjeść w domu bardzo dobrze sprawdza się w trasach polecam wszystkim
Aleksandra Buzak-Senator  | 10/08/15  17:56:14 | Opinia o sklepie :
Amerykańską restaurację KFC typu fast-food zna każdy. Teraz kawałki kurczaka w pysznej panierce można zamówić z dostawą do domu – szybko i wygodnie (trzeba podać swój adres i wybrać jedzenie z menu). Dostawa trwa ok. 30 min, jedzenie jest smaczne i jeszcze gorące.
Hubert Grabowski  | 19/05/18  11:32:05 | Opinia o sklepie :
*bardzo podoba mi się w jaki sposób prowadzona jest ta strona. *Szybka, łatwa i bezproblemowa dostawa. *Świeże, smaczne i co ważne ciepłe jedzenie. *Mili dostawcy *Dostawa zawsze na czas *Bardzo korzystne dla klienta rabaty *Długie godziny dostawy *Duży wybór jedzenia *Niesamowite promocje
RafaÅ‚ Rozmarynowski  | 01/08/18  09:20:03 | Opinia o sklepie :
Zawsze produkty z KFC sa znakomite i dobrze zapakowane kurczak zawsze dobrze zrobiny nigdy nie zimny . Dostawa super wszystko na czas. Mila obsługa co doradzi i ceny produktów nie wygórowane polecam każdemu.
 | 12/11/18  10:08:50 | Opinia o sklepie :
Dostawa KFC jest naprawdę błyskawiczna , ja swoje zamówienie dostałem po 10 minutach co jest naprawdę zdumiewające . Polecam każdej osobie która chce szybko coś zjeść bo długo się nie naczekacie i smacznie zjecie
Mariusz bbb  | 17/11/18  19:43:21 | Opinia o sklepie :
Niestety ocena nie będzie najwyższa. Podczas zamówień kilkukrotnie pomylono produkty , do tego dostawa czasowo niekiedy się przedłuża w nieskończoność. Zdarzało się że zamówione jedzenie było porostu zimne.
Mateusz Guzowski  | 26/01/19  13:36:21 | Opinia o sklepie :
Szybkie a za razem dobre jedzenie warte swojej ceny. Marka znana od lat z dobrymi przysznosciami.
Dorota ÅšLIWA  | 04/02/19  05:03:59 | Opinia o sklepie :
KFC dostawa przebiega bardzo szybko, dobry kontakt z obsługą, wszystko przebiega sprawnie. dzięki możliwości zamawiania online nie trzeba wychodzić z domu i cieszyć się pysznym jedzeniem. POLECAM wszystkim
Kasia Stolarczyk  | 07/02/19  19:51:02 | Opinia o sklepie :
było wszystko dobrze. nawet nie czekałam bardzo długo na dostawę i jedzenie nie było zimne, więc się nie zawiodłam. albo się udało, albo zawsze jest dobrze. a jedzenie oczywiście bardzo smaczne jak zawsze.
Patryk KulawiÅ„ski  | 16/05/18  22:15:16 | Opinia o sklepie :
Bardzo szybko i sprawnie, dowód jak zawsze na czas, jedzenie mega smaczne:) Najlepsze to kubełek frytek wraz z pepsi i twisterem, także szczerze polecam, bo można u nich zjeść ze smakiem, świetny pomysł, aby KFC było na dowóz.
BERNADETTA BYRSKA  | 25/10/18  19:41:41 | Opinia o sklepie :
Sklep ktory przywozi na zyczenie jedzenie,czesto tam zamawiam bo maja smaczne cieple orazszybko dowoza ceny dobre mila obsluga przez telefon zadnych wpadek polecam ten sklep wszystkim ktorzy lubia szybko I smacznie zjesc
Joanna Kasprowicz  | 01/12/18  18:23:12 | Opinia o sklepie :
Witam serdecznie. Mam przyjemność polecić wszystkim KFC dostawa. Jedzenie pierwsza klasa, każdy smakosz coś dla siebie znajdzie. Wszystko pyszne i ciepłe. Miła obsługa i dostawcy. Nie trzeba długo czekać.
Kamila StÄ™pczyÅ„ska  | 19/12/17  09:59:10 | Opinia o sklepie :
Super jedzonko, pyszny kurczaczek w każdej postaci. Bardzo miła obsługa, krótki czas oczekiwania na zestaw. Ceny promocyjne co kusi o ponowne zamówienie danego jedzenia. Szybka dostawa do domu. Ogólnie bardzo polecam.
Milena MichaÅ‚owska  | 27/06/17  17:08:04 | Opinia o sklepie :
Jesteś głodny ale nie masz czasu na przyrządzenie ciepłego posiłku w domu? To właśnie lokal przeznaczony dla Twoich potrzeb. Możliwość zakupu różnych zestawów w dogodnych cenach i w miłej atmosferze ! POLECAM !
Paulina Buczkowska  | 31/01/19  23:59:20 | Opinia o sklepie :
Szybko i smacznie :) Polecam serdecznie. Dostawa w 15 minut. Jedzonko pyszne i ciepłe. Zanim się obejrzysz A dostawca już będzie pod twoimi drzwiami z ciepłym jedzeniem. Ceny spore ale warte wydania.
Ewelina Karwowska  | 04/02/19  20:50:17 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam KFC ;) Najlepsze jedzonko, bardzo często zamawiam i nie jestem zawiedziona :) Polecam wszystkim, dla których bardzo ważną cechą jest wysoka jakość przygotowywanych potraw. Najlepsza sieć barów szybkiej obsługi jaką znam :)
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
2,00% CashCoins
10% rabatu na meble i dekoracje przy zakupie 2 produktów
Kod:WYPRZEDAZ10
ODBIERZ 2,00% CashCoins Answear.com
visit register click click