ODBIERZ DO 1,50% CashCoins MediaExpert

KwiatowyOgród Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu KwiatowyOgród

Kwiatowe pozdrowienia ze zniżką w kwiaciarni online KwiatowyOgród.pl

KwiatowyOgród to internetowa kwiaciarnia, która oferuje swoim klientom duży wybór kompozycji kwiatowych przesłanych do domu. Spraw bliskiej osobie niespodziankę i prześlij kwiatowe i kwitnące pozdrowienia!

KwiatowyOgród Opinie

Kamila Kowalewska  | 23/06/19  21:19:22 | Opinia o sklepie :
Super sklep naprawdę. Warto robić tam zakupy polecam każdemu i tym co więcej i tym co mniej odnajdują się w tymh obby.... Ja osobiście jestem bardzo zadowolona z strony i internetowej i uważam że poruszanie się po niej jest naprawdę super
Genowefa Żelasko  | 30/05/19  11:16:00 | Opinia o sklepie :
Kwiaciarnia KwiatowyOgród.pl to super miejsce.Jest to internetowa kwiaciarnia która oferuje swoim klientom duży wybór kompozycji kwiatowych przesyłanych do domu.Miła i profesjonalna obsługa,polecam każdemu.
zdzisław Z  | 10/05/18  07:50:32 | Opinia o sklepie :
pomysł z KwiatowymOgrodem to strzał w dziesiątkę Są czasem takie sytuacje że właśnie ten sklep rozwiązuje nasze problemy Piękne kwiaty wysłane za pomocą tej kwiaciarni ratują nie jedną sytuację ,,damsko-męską" PANOWIE POLECAM
gosia Z  | 12/04/18  07:29:23 | Opinia o sklepie :
wspaniały sklep KwiatowyOgród umili nie jedną imprezę bo kwiaty zwłaszcza kobiety lubią zawsze Wspaniałe bukiety zachwycą na pewno a szybka dostawa i miła obsługa to tylko dodatkowe zalety tego sklepu POLECAM
Jadwiga Zgliszewska  | 29/03/18  07:46:10 | Opinia o sklepie :
Sklep KwiatowyOgród oferuje obecnie duże obniżki, z których warto skorzystać. Kwiaty są piękne i dostarczane świeżutkie i dokładnie takie, jak na zdjęciach. Miła obsługa i darmowa wysyłka w najdalszy zakątek. Załatwią za nas niejedną ważną okazję.
Renata Janicka  | 25/03/18  21:32:38 | Opinia o sklepie :
Rewelacyjna i uczciwa poczta kwiatowa.Piękne i świeże kwiaty, z których tworzone są urocze bukiety. Dostarczane zawsze na czas. Taki uroczy prezent zaskoczy i ucieszy każdą kobietę czy dziewczynę. Warto skorzystać z usług tego sklepu.
Bogusława Staśczak  | 13/01/18  10:11:58 | Opinia o sklepie :
Jeden z najwspanialszych sklepów posiadający bardzo ładne kwiaty,z których wyczarowuje piękne wiązanki .Ma również interesujące upominki na każdą okazję i dla każdego.Cena adekwatna do jakości.Godny polecenia.
Aleksandra Buzak-Senator  | 25/08/17  19:50:16 | Opinia o sklepie :
Kwiaciarnia internetowa oferująca zainteresowanym szeroki asortyment kwiatowych upominków. Wysyłane są one do domu, do rąk własnych. Ciekawy pomysł na kwitnącą niespodziankę dla bliskiej osoby. Przystępne ceny, terminowa wysyłka., profesjonalne pakowanie.
Jacek Polański  | 07/06/17  14:07:15 | Opinia o sklepie :
Bardzo zaufany rzetelny i profesjonalny sklep .Bardzo Szybka wysyłka i bardzo profesjonalnie zapakowana paczka. Do tego oczywiście dochodzi wysoka jakość zakupionych produktów. Cena jak najbardziej konkurencyjna w tej branży jeden z liderów
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

ODBIERZ 2,25% CashCoins Sun&Snow
visit register click click