ODBIERZ 3,50% CashCoins Argan House

Lampyiswiatlo.pl Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Lampyiswiatlo.pl

Lampyiswiatlo.pl produkty oświetleniowe ze zniżką.

Oferta Lampyiswiatlo.pl to ponad 3000 produktów oświetleniowych. Lampyiswiatlo.pl produkuje i sprzedaje lampy własnego projektu, a także zajmuje się dystrybucją lamp znanych mark takich jak Artemide. Sklep otrzymał znaj jakości Trusted Shop co gwarantuje klientom bezpieczne i pewne zakupy.

Lampyiswiatlo.pl Opinie

Zofia Cygon  | 24/03/19  17:29:43 | Opinia o sklepie :
Wspaniała okazja do zakupów w sklepie internetowym Lampiiswiatlo. pl okazyjnie można zakupić w tym tygodniu akcesoria oświetleniowe w promocji do osiemdziesiąt procent taniej. Doświadczona obsługa polecam.
Aleksandra Buzak-Senator  | 07/11/18  20:33:08 | Opinia o sklepie :
Ciekawy sklep, oferujący szeroki asortyment lamp różnego rodzaju – od produktów od znanych producentów po pojedyncze egzemplarze wykonywane na zamówienie przez artystów. Można tu znaleźć lampę do wymarzonego wystroju lub na ciekawy prezent dla kogoś.
Ryszard Kubik  | 25/02/16  10:57:43 | Opinia o sklepie :
Polecam innym sklep lampyiswiatlo.pl. Bogata oferta i atrakcyjne ceny, obsługa klienta efektywna. Pierwsze zamówienie przyszło uszkodzone. Po powiadomieniu firmy dostałem natychmiast odpowiedź że następny produkt został wysłany i następnego dnia miałem nowy sprawny produkt.
Ola Kubik  | 25/02/16  10:49:35 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep Lampyiswiatlo.pl. Zakupy robiłam dwa razy. Za drugim rzem lampa została zwrócona (nie pasowała do wystroju), zwrot: odbiór przesyłki, odesłanie pieniędzy bez żadnej zwłoki. Lampy sa dobrej jakości, Świetnie zrobiona strona.
Joanna Kubik  | 25/02/16  10:39:32 | Opinia o sklepie :
Kontakt ze sklepem bardzo dobry, realizacja zamówienia terminowa. Kinkiet zapakowany bardzo dokładnie, -Żarówki słabo zabezpieczone i jedna była potłuczona ale reklamacja bez problemu. Zarówno z kontaktu ze sklepem jak i z towaru jestem bardzo zadowolona.
Zbigniew Stryjecki  | 23/02/16  12:02:18 | Opinia o sklepie :
Ten sklep to trafny wybór. Posiada szeroki asortyment wyrobów oświetleniowych w oryginalnym stylu. Wysoka jakość produktów za niewygórowaną cenę, a do tego zniżki dla użytkowników. Polecam, na prawdę się opłaca.
Łukasz Stryjecki  | 22/02/16  13:36:01 | Opinia o sklepie :
Sklep oferuje bardzo ciekawe rozwiązania oświetleniowe. Szeroki wybór towar u w niskiej cenie sprawia, że na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Ponadto sklep oferuje korzystne zniżki dla użytkowników, zachęcam!
Sławomir Mróz  | 22/02/16  10:38:14 | Opinia o sklepie :
Oferta Lampyiswiatlo.pl to ponad 3000 produktów oświetleniowych. Lampyiswiatlo.pl produkuje i sprzedaje lampy własnego projektu, a także zajmuje się dystrybucją lamp znanych mark takich jak Artemide. Sklep otrzymał znaj jakości Trusted Shop
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Side-Banner
visit register click click