ODBIERZ DO 2,75% CashCoins Sun&Snow

MediaExpert Opinii(e)


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu MediaExpert

Sprzęt komputerowy, fotograficzny, RTV i AGD z rabatem w MediaExpert.pl!

MediaExpert.pl jest jednym z największych elektromarketów w Polsce. Specjalizuje się w dostarczaniu sprzętu RTV, AGD, komputerowego, foto, multimediów, smartfonów, rowerów, skuterów, quadów, elektronarzędzi, sprzętu relaksacyjnego i sprzętu do pielęgnacji ogrodów.

MediaExpert Opinii(e)

Anna Łabuz  | 21/08/19  20:58:07 | Opinia o sklepie :
Bardzo przejrzyście przedstawione produkty. Strona ładnie wygląda wizualnie i łatwo można odnaleźć szukany produkt. Dodatkowym atutem jest bezpłatna konsultacja online z konsultantem i możliwość zaczerpnięcia porady.
kinga szc  | 20/08/19  16:15:09 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep Media Expert. Bardzo szybka wysyłka, dobrze doradzająca obsługa oraz szeroki asortyment w sprzęcie.
Kamila Czołpińska  | 21/08/19  07:19:18 | Opinia o sklepie :
Sklep godny polecenia, zamówiłam przez internet z odbiorem w sklepie. Łatwa nawigacja, duży wybór asortymentu i dokładne opisy towarów. Szybko i sprawnie bez żadnych problemów. Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie, pozdrawiam.
Agnieszka Wójtowicz  | 19/08/19  21:51:20 | Opinia o sklepie :
Super polecam :)Szybka dostawa, zawsze mila obsługa, wszystko tak jak powinno być. Ceny promocyjne super, dostawa mega szybka i bardzo pomocni konsultanci w wyborze rzeczy i w sprawdzaniu
Katarzyna Oberszkalska  | 19/08/19  12:36:06 | Opinia o sklepie :
Miła, szybka, kompetentna,obsługa. Bardzo szeroki asortyment .Jakość towarów jest na europejskim poziomie.Ciekawe wyeksponowanie towarów. Szybki transport do domu oraz zabranie starego zużytego sprzętu.
Katarzyna Greń  | 17/08/19  22:05:10 | Opinia o sklepie :
Obsługa bardzo przyjazna na każde pytanie zadane na temat danego produktu otrzymalam odpowiedz. Aczkolwiek nie kupiłam rzeczy za którą weszłam do sklepu gdyż już produkt został wyprzedany
Paweł Makulec  | 18/08/19  20:33:24 | Opinia o sklepie :
Polecam ten sklep, ponieważ jest duży wybór asortymentu: telefony, telewizory, różnego rodzaju agd, a nawet garnki , patelnie, ekspresy do kawy, oraz dużo ciekawych promocj. Polecam jeszcze raz ten sklep.
Patrycja Kuklińska  | 16/08/19  12:27:39 | Opinia o sklepie :
Super przestronny sklep w którym można znaleźć wszyszko od ładowarki po lodówki i telewizory i cały sprzęt gospodarstwa domowego.Juz byłam nie raz w MediaExpert i zawsze trafiłam na miłą i kompetetną osobą która zawsze z wielkim zaangażowaniem chciała pomóc i doradzić. Polecam!
Klaudia Ziarkowska  | 15/08/19  13:32:14 | Opinia o sklepie :
super sklep, tani a jest tez mozliwosc wziecia sprzetu na raty. Poza tym sklep znajduje sie niedaleko mojego miejsca zamieszkania wiec smialo chodze tam na zalupy. swietna obsluga i atmosfera ;) ;)
Marcin DANIELSKI  | 14/08/19  15:40:02 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep, miła i profesjonalna obsługa, profesjonalne podejście do klienta.Fajne promocje, znajdzie się coś w przystępnej cenie, Szczerze mogę polecić wszystkim ten sklep, sam jeszcze nie raz zrobię tam zakupy .
 | 12/08/19  00:55:34 | Opinia o sklepie :
Towar zgodny z opisem , dostawa w terminie, do tego wyszkolona jednostka pracy . Przy zakupach on - line duże zniżki , rabaty i mega promocje! Ogólny brak zastrzeżeń . Jestem jak najbardziej na tak !
Sebastian Kaźmierczak  | 06/08/19  22:17:21 | Opinia o sklepie :
Sklep bardzo fajny bo można coś zawsze wybrać co potrzebne jest do domu i nie tylko. Obsługa tesz jest miła i pomocna, zamówienia na czas. 5mc temu zamówiłem lodówke kupowałem, dojechała na czas. Bardzo fajny sklep, polecam.
Emil Młynarczyk  | 06/08/19  18:10:24 | Opinia o sklepie :
Warto się wybrać na cały dzień do mediaexpert,ponieważ miła i sympatyczna obsługa. Polecam wszystkim mediaexpert, tanio idużo promocji dla każdego. Nie zastanawiajcie się, wybierzcie się ze swojmi dziećmi. Polecam ten sklep i pozdrawiam cały sklep i pracowników. Emil Młynarczyk
Agata Welenc  | 05/08/19  20:20:30 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z obslugi w sklepie jak również ze strony internetowej. Można porównać sobie sprzęt jaki chcesz kupić.kupiłam w ten sposób pralkę, lodówkę i suszarkę. Opis dosyć obszerny do kazdego produktu.
Grzegorz Świąć  | 05/08/19  11:10:29 | Opinia o sklepie :
Sklep Media Expert to najlepszy sklep w tej branży, zaopatrzony w najlepsze i różnorodne produkty, szybka i sprawna obsługa, która wyjaśnia wszelkie wątpliwości klienta, termin dostawy wybranych produktów jest wręcz expresowy - godny polecenia innym firmom.
Katarzyna Maciąg  | 02/08/19  08:34:32 | Opinia o sklepie :
Jest to jeden z moich ulubionych sklepów. Duży wybór, swietny asortyment, miła i szybka obsługa. Sprzęty są wysokiej jakości. Dużo rabatów, przeceny i promocje. Jak najbardziej, z czystym sumieniem polecam MediaExpert.
Dawid Kowalczewski  | 26/07/19  15:14:21 | Opinia o sklepie :
Na Mediaexpert.pl zakupy robię dość często jak na sklep z tego typu wyposażeniem. Częste promocje, szeroki wybór produktów i bardzo przejrzyste, konkretne opisy danego sprzętu zawierające wszystkie ważne parametry to - moim zdaniem - główne zalety sklepu internetowego.
Justyna Kolanek  | 24/07/19  06:54:45 | Opinia o sklepie :
Witam. Kupuje zazwyczaj w sklepie stacjonarnym ale ostatnio zdążyło mi się nawet kupić przez stronę internetową. Wszystko poszło sprawnie i bez zarzutów więc polecam serdecznie zakupy przez internet.
Wiktoria Roguska  | 24/07/19  09:33:10 | Opinia o sklepie :
Zadbany sklep, miła atmosfera i co najważniejsze to obsługa pomocna. Można kupić tam wiele fajnych rzeczy, przydatnych jak i zarówno w dobrych cenach. Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep wszystkim osobom, każdy znajdzie coś tam dla siebie.
Monika Chybowska  | 22/07/19  21:35:38 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy przejrzysty ,sposób znalezienia produktów oraz celność wyboru jest zadowalająca. Ceny przystępne. sklepy stacjonarne dobrze zaopatrzone. Obsługa pomocna i znająca się na produktach. Ogólna opinia o sklepie bardzo dobra
Irek Majerczyk  | 22/07/19  11:54:14 | Opinia o sklepie :
Super sklep!!!! Ostatnio wraz z żoną kupilsmy w Media Expert pralke i lodówkę. przywiezli. zabrali stare. Sprzęt tani a bardzo dobry. Teraz przymierzamy się do zakupu telewizora plazmowego i zapewne też w tym sklepie przez Internet
Alan Wawszczak  | 19/07/19  12:17:03 | Opinia o sklepie :
Spoko sklep, wszystko dostępne na miejscu, duży wybór miłą obsługa, dobre i przystępne ceny. Wszystko łatwe do odnalezienia i najwyższej klasy sprzęt AGD RTV oraz inne, jak sprzęt do foteli masaży i gadżety.
Magda Both  | 17/07/19  05:52:48 | Opinia o sklepie :
Z CZYSTYM sumieniem Polecam :) Wszysykie transakcje odbywają się zgodnie z określonymi standardami :) jedynie bardziej powinni sprawdzać poziom kultury u pracowników w sklepach stacjonarnych, nie raz natknęłam się na " gorszy dzień " i niestety zrezygnowałam wtedy z zakupów.
Marta Kaszuba  | 16/07/19  12:52:23 | Opinia o sklepie :
Szeroki wybór produktów i bardzo ciekawe promocje. Zawsze znajdę coś dla siebie. Produkty są posegregowane tak, że bardzo łatwo można je wyszukać. Strona bardzo przejrzysta i czytelna. Nie ma kłopotu z dokonywaniem rezerwacji produktów.
Marta Stąpór  | 17/07/19  01:41:49 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajna sprawa polecam każdemu kto chce sprawnie oszczędzać i przy okazji zarabiać na zakupach. Można odbierać kody rabatowe do wszystkich sklepów codziennego użytku naprawdę polecam wszystkim ta aplikacje
Marianna Tuszyńska  | 16/07/19  11:50:43 | Opinia o sklepie :
Niesamowicie szeroki wybór asortymentu zarówno RTV jak i AGD. Jest z czego wybierać. Super jakość. Atrakcyjne ceny. Często są promocje. Pracownicy potrafią super doradzić w doborze produktu, który interesuje klienta. Szybka dostawa. Niski koszt wysyłki.
Wojciech Wińkowski  | 16/07/19  15:30:19 | Opinia o sklepie :
Profesjonalna informacja,fachowy dobrze przygotowany personel udzielający wyczerpujących wiadomości o produkcie którym jesteśmy zainteresowani,ceny dostępne i konkurencyjne,duży wachlarz produktów,szeroka oferta.Polecam zakupy w MediaExpert bo to są dobrze wydane pieniądze.
Monika Fijałkowska  | 15/07/19  10:28:43 | Opinia o sklepie :
Jeżeli ktoś lubi nowinki technologiczne, to jak najbardziej polecam zaopatrywanie w sklepie mediaexpert.pl, Świetne promocje, bogaty asortyment i doskonałe warunki płatności oraz dostawy, serdecznie polecam!
Przemysław Krygier  | 16/07/19  09:04:19 | Opinia o sklepie :
Moja ocena sklepu to 10/10. Szeroki asortyment, przejrzysty interfejs, możliwość dostawy do domu i do sklepu, ogrom promocji, wyprzedaży ( nawet nocnych). Czego chcieć więcej? Polecam i jeszcze raz polecam.
Klaudia Romanowska  | 15/07/19  01:30:50 | Opinia o sklepie :
Świetne produkty oraz mega promocje. Mega rabaty no i szybka wysyłka. Obsługa jak dla mnie ok, w razie potrzeby kontakt jest też ok. Mogę z czystym sumieniem polecić i oznajmić następna wizytę i ponowny zakup w sklepie. Pozdrawiam
Jozef Danda  | 14/07/19  23:48:23 | Opinia o sklepie :
MediaExpert to jeden z ciekawszych sklepów z elektroniką jakie obecnie są dostępne na rynku. Polecam bo warto kupować, dobre ceny, szybkość realizacji i masa promocji. Każdy znajdzie coś dla siebie. Plus za tani transport
Wojtek Socha  | 13/07/19  22:35:15 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy mediaexpert jest na prawde na wysokim poziomie, szybki i łatwy w obsłudze interfejs strony i bardzo czytelny wydaje mi sie dla kazdego użytkownika. Duzy wybór asortymentu i bardzo latwo jest znaleźć coś dla siebie i nie tylko. Bardzo polecam
Ewa owczarek  | 11/07/19  20:25:27 | Opinia o sklepie :
jestem bardzo zadowolona, zamawialam ostatnio laptopa i przyszedł po 2 dniach. polecam bardzo ponieważ szybko wysyłają i można wziac na raty jak kogoś nie stać o drazu spłacić całej sumy. ja pewnie jeszcze cos zamowie
Dorota Piórkowska  | 11/07/19  12:50:38 | Opinia o sklepie :
Polecam ten sklep. Bardzo dobra obsługa. Pomoc zawsze i przy każdym produkcie. Wysyłka jest bardzo szybka, a przedmioty są zgodne z opisem i zdjęciem. W razie niezadowolenia możliwy jest szybki zwrot.
Ala Chlopek  | 04/07/19  11:15:13 | Opinia o sklepie :
bardzo fajny sklep. wszystko w na prawdę dobrych cenach. dostępnych jest wiele produktów, które z łatwością można tu znaleźć. naprawdę polecam wszystkim zainteresowanym tanimi i dobrymi zakupami, często z dobrymi rabatami
Dominika Świątańska  | 04/07/19  09:10:01 | Opinia o sklepie :
Szybko, łatwo i przyjemnie , dobra jakość, obsługa miła i profesjonalna oraz serdeczna. Polecam wszystkim zainteresowanym osobom. Za zakupy można zapłacić zarówno przez internet jak i bezpośrednio w sklepie.
Brandon Chmielewski  | 01/07/19  18:44:23 | Opinia o sklepie :
Miła obsługa. Pomocni pracownicy i kulturalni, można brać na raty, można też zrobić tak że połowę można zapłacić teraz a druga połowę za pół roku. Ludzie znają się na wszystkich sprzetach które mają. Jeden zajmuje się grami, inny lodówkami, a jeszcze inny telefonami
Natalia Dominikowska  | 02/07/19  11:50:35 | Opinia o sklepie :
Szeroki asortyment i dobre ceny. Szybki kontakt mailowy i obsługa klienta na wysokim poziomie, co pozwoliło mi szybko zrealizować gwarancję. Wysyłka natychmiastowa i równie szybką dostawa. Serdecznie polecam.
Ewelina Karwowska  | 30/06/19  17:31:24 | Opinia o sklepie :
Mediaexpert jak dla mnie to sklep, gdzie mogę znaleźć praktycznie wszystko. Ostatnio kupowałam tam ekspress do kawy jako prezent na rocznicę ślubu dla rodziców. Cała transakcja przebiegła szybko i sprawnie. A moi rodzice są bardzo zadowoleni z prezentu.
Kamila Lubawa  | 27/06/19  20:05:47 | Opinia o sklepie :
Duży wybór produktów, bardzo dobrze opisane no i oczywiście realizacja zamówień bardzo sprawna i szybka. Zadawala mnie też to, że nie ma problemu z płatnością przy odbiorze. Jednym słowem wszystko super
Karolina MPaw  | 27/06/19  19:03:00 | Opinia o sklepie :
Fachowa obsługa i ciekawe promocje. Udało mi się znaleźć sprzęt taniej niż w innych sklepach, do tego w kolorze który chciałam. Przesyłka przyszła szybciej niż się okazało. Jestm bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie
Beata BPR  | 08/07/19  20:53:50 | Opinia o sklepie :
Super promocje zakupiłam ostatnio telefon dla seniora dla ojca i to był najlepszy zakup. Bardzo ładny i funkcjonalny i co najistotniejsze prosty w obsłudze..przy tym bardzo zgrabny, wszystko działa bez najmniejszego zarzutu.Napewno gdy będę zmieniała telefon zakupie go w Media Ekspert. Gorąco polecam
 | 26/06/19  22:43:01 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklep ze sprzętem AGD i profesjonalna obsługa miła uśmiechnięta ,zawsze doradza chętnie odwiedzam sklep gdy tylko tego potrzebuje , dużo promocji i duży wybór produktów polecam gorąco bo naprawdę warto!
Monika Tymecka  | 26/06/19  21:00:24 | Opinia o sklepie :
super zakupy. szybko zrealizowana tranzakcja. Bardzo przejrzysta strona internetowa. szeroki asortyment i dobre ceny interesujacych mnie produktów. Polecam ten sklep wszystkim kupującym. ja na pewno będę robić zakupy w tym sklepie.
 | 26/06/19  17:01:52 | Opinia o sklepie :
Dobra firma w branży elektronicznej. Przystępne ceny produktów. Dostępność produktów z działu gier na Playstation 4 jest wysoce w średnim pułapie. Ostatnio szukałam gry dla chłopaka, pod tytułem #The war of mine " i niestety nie było.
Klaudia  | 26/06/19  13:36:31 | Opinia o sklepie :
Kupiłam xiaomi mi band 3 i jestem bardzo zadowolona. Sprzęt wysłany szybko i bez żadnych problemów dostarczony do sklepu. Cena bardzo przystępna, czasem można trafić na fajne zniżki. Wszystkie informacje o produkcie są zawarte w opisie i ciekawie opisane.
myszka myszk@  | 26/06/19  07:56:26 | Opinia o sklepie :
Bardzo profesjonalna strona i obsługa :) Polecam !!! Bez doradcy ze sklepu internetowego nie potrafilibyśmy wybrać dobrego sprzętu z tak ograniczonym funduszem. Super!
 | 26/06/19  00:21:10 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobrze zaopatrzony, intuicyjna obsługa, przyjazny dla klienta, zakupy o każdej porze dnia i nocy, łatwa płatność, szybka dostawa oraz znakomity kontakt z obsługą klienta, z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep kazdemu kto lubi robić zakupy online
Maciek Szemraj  | 25/06/19  13:16:47 | Opinia o sklepie :
Bardzo polecam, promocja ze świadectwami była super! Kupiłem wiele rzeczy z których jestem zadowolony, ponadto wyjątkowo mądra obsługa, która zarazem jest miła. Dzięki obsłudze udało mi się wybrać produkt o którym zawsze marzyłem.
Dorota Baluk  | 22/06/19  19:45:35 | Opinia o sklepie :
Bardzo mila obsługa z szeroką wiedzą o sprzedawanym asortymencie. Towar jaki można u nich kupić jest w dobrych, cenach i wysokiej jakości. W razie braku danej rzeczy w konkretnym sklepie obsługa proponuje sprawdzenie dostępności w innych punktach zlokalizowanych w pobliżu.
Barbara Michalczyk  | 19/06/19  09:16:10 | Opinia o sklepie :
Szybka wysyłka towaru przez sklep internetowy.Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Cena zgodna z opisem na stronie internetowej.Koszt wysyłki także w porządku. Obsługa odpowiedziała na wszystkie pytania wyczerpująco
Monika Chabiniak  | 18/06/19  19:28:06 | Opinia o sklepie :
Sklep Media Expert posiada czytelna stronę internetowa, szybka odpowiedz na zamówienia, dobra i profesjonalna obsługa. W sklepie media expert jest duża gama produktów do gospodarstwa domowego.
Malgorzata Antosik  | 18/06/19  07:48:20 | Opinia o sklepie :
super sklep - duży wybór asortymentów, przystępne ceny. Można kupić na raty, obsługa jest fachową. Doradzą ,pokażą jak działają sprzęty, wszystko jest w idealnym porządku. Raty dogodne na każdą kieszeń, polecam ten sklep.
Sylwia Strzępek  | 16/06/19  09:36:48 | Opinia o sklepie :
Sklep bardzo godny polecenia! Robiłam zakupy w środę a w piątek miałam już przesyłkę w domu! Mogę zaznaczyć tylko że była to przesyłka darmowa więc wielkie Wow ❣❣❣ Ten Sklep jest dla każdego, bardzo polecam :)
Dawid Derkacz  | 08/07/19  09:47:49 | Opinia o sklepie :
ostatnio kupiłem telefon redmi 7. telefon zgodny z opisem, kolorem a do tego tanio. obsługa fantastyczna! polecam wszystkim mediaexpert niż inne sklepu z RTV i sprzętem AGD. zawsze kupuje w media i nigdy się nie zawiodłem
Tomasz Wittbrodt  | 07/07/19  09:20:13 | Opinia o sklepie :
Bardzo miła obsługa, zawsze doradzą, mają dużą wiedzę, bardzo dużo ciekawych promocji, obniżek cen, asortyment naprawdę przeogromny, jest w czym wybierać, mogę z całą pewnością polecić Mediaexpert
Natalia Hetka  | 05/07/19  17:34:08 | Opinia o sklepie :
witam. polecam ten sklep bo rzeczy są jakościowo dobre, ceny są przystępne ale na pewno nie jednego klienta zadowolą. zapraszam do punktów sprzedaży i oceńcie sami, sklep ja bardzo polecam . pozdrawiam
Mariusz Golonka  | 03/07/19  10:05:06 | Opinia o sklepie :
Sklep ok, wszystko co potrzebne można tam kupić. Polecam ten sklep bo naprawdę warto tam kupować.
 | 03/07/19  09:00:10 | Opinia o sklepie :
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Dobrze zapakowane zamówienie dotarło już następnego dnia. Często odwiedzam ten sklep i za każdym razem mnie zaskakuje. Profesjonalna oraz miła obsługa Polecam serdecznie
Katarzyna Kawka  | 03/07/19  07:47:16 | Opinia o sklepie :
witam sieć sklepów spełnia oczekiwania klientow. asortyment w pełni na potrzeby można znaleźć wiele rzeczy które oczekujemy elektronika sprawna bez zarzutów zero reklamacji a wiele razy udany zakup oby takich sieciowek było więcej
Jacek Hutnikiewicz  | 03/07/19  06:34:55 | Opinia o sklepie :
Profesjonalne podejście do klienta, szeroki asortyment, jasno i przejrzyście pokazane oferty. Przesyłka na następny dzień , opis w 100% zgodny z rzeczywisym wyglądem i zastosowaniem kupowanego produktu.
Anna Karwacka  | 29/06/19  08:11:08 | Opinia o sklepie :
polecam zakupy w media expert. Mozna otrzymac pare groszy zwrotu w cashback. Maja duzo promocji i nowosci.mozliwosc zrobienia zakupow i rozlozenia na dogodne raty. Polecajmy znajomym, warto. Polecam, polecam, polecam
edytak65@gmail.com Krupa  | 29/06/19  01:13:46 | Opinia o sklepie :
szybko,sprawnie,bez komplikacji. Naprawdę polecam,bo warto zamawiać przez internet. Ekspresowa dostawa i do tego wygodne raty.Czego więcej chcieć.Tylko siadac,szukać i kupować.Jeszcze raz naprawde polecam
Adam Mamczyc  | 26/06/19  22:32:17 | Opinia o sklepie :
sklep warty polecenia dobre produkty szybka dostawa miła obsługa duży wybór produktów agd rtv.itp. produkty dobrej marki i przede wszystkim gwarancja na każdy zakupiony towar blisko szybko i tanio . Polecam bo często kupuje towar w tym sklepie
Kinga Daniel  | 26/06/19  11:01:22 | Opinia o sklepie :
sklep mediaexpert to jeden z moich ulubionych, mają tam niskie ceny, dogodny system spłaty rat, ciągle są jakieś promocj, asortyment też atrakcyjny, cieszy mnie to, że produkty których w obecnym czasie nie ma na sklepie- są szybko do niego dostarczane gdy coś zamówię
Pawel Fitas  | 24/06/19  19:02:22 | Opinia o sklepie :
bardzo duży wybór telefonów , laptopów. Daję mniej daje za jakość, obsługi z klientem ponieważ przyjmują młodych bez doświadczenia i wyszkolenia pracowników.
Paulina Patalas  | 24/06/19  12:15:39 | Opinia o sklepie :
Niedawno kupowałam w tym sklepie telewizor. Bardzo profesjonalna obsługa, szybka pomoc w wyborze szukanego produktu. A ceny produktów niższe w stosunku do innych sklepów. W 100 % mogę polecić ten sklep.
KaYa Poszukiwany  | 24/06/19  09:59:20 | Opinia o sklepie :
piec gwiazdeczek za caloksztalt, dobra obsuga ktora zawsze doradzi i pomoze we wszystkim w doborze jak najlepszego sprzetu szukanego przez nas klientow. Zadowolenie w stu procentach, polecam ten sklep wszystkim
Julita Kobuszewska  | 23/06/19  14:07:53 | Opinia o sklepie :
Super zakupy super sklep. Obsługa zawsze rewelacyjna. Ani razu nie spotkałam się z niemiłym przyjęciem . Profesjonalne podejście do klienta. Duży wybór artykułów . Ceny dla każdego. Super promocje. Polecam. !
Agnieszka Śpiewak  | 16/06/19  14:59:31 | Opinia o sklepie :
Wiele razy robiłam zakupy z całą rodziną w tym sklepie, kupujac telewizor, laptop czy telefon komórkowy. Nigdy sie nie zawiodłam. Obsługa bardzo miła i pomocna. Generalnie polecam z całego serca. Ja nie załuje swoich zakupów
Edward Chrzanowski  | 16/06/19  14:33:17 | Opinia o sklepie :
Super sklep internetowy z wieloletnim doswiadczeniem na rynku uslug medialnych i bardzo korzystne ceny oraz wiele promocji szczegolnie polecam wszystkim milosnikom nowinek technicznych bardzo korzystne zakupy i wiele innych wspanialych promocji
Marcin Królak  | 16/06/19  09:11:30 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry sklep, często kupuje różne sprzęty i niemal zawsze jestem mile zaskoczony szybkością realizacji zamówień. Strona przejrzysta i łatwa w obsłudze, dużo promocji, atrakcyjne bonusy, miła obsługa.
Oskar Kubicki  | 15/06/19  22:02:01 | Opinia o sklepie :
Polecam!!! Obsługa i sprzęt na najwyższym poziomie.
Laura Duchnowska  | 15/06/19  06:01:25 | Opinia o sklepie :
Dzień dobry Polecam zrobienie zakupów przez tą stronę internetowa , jest duża wygoda nie trzeba wychodzić z domu a ceny są porównywalne do innych sklepów. ostatnio kupilam żelazko , jestem bardzo zadowolona, zgodne z opisem na stronie. Cena dla kazdego.
Żaneta Wrześniak  | 14/06/19  16:24:14 | Opinia o sklepie :
5.0 Znakomity sklep. W media ekspert kupuję ponad wszystko i nigdy się nie zawiodłam. Czas dostawy bardzo szybki, produkty dobrze zapakowane. Ten sklep mogłabym polecić każdemu
Katarzyna Telesz  | 14/06/19  11:18:12 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobrze oceniam sklep internetowy mediaexpert. Łatwo i szybko wybieram produkty i już w nie długim czasie mogę je odebrać że sklepu stacjonarnego w mojej okolicy. Obsługa zawsze stara się pomóc i doradzić aby zakupiony produkt spełniał funkcje których oczekujemy
Marta Siewniak  | 12/06/19  17:45:06 | Opinia o sklepie :
Polecam serdecznie sklep Mediexpert. Zakupiłam w nim ostatnio pralkę i jestem niesamowicie zadowolona. Cena była atrakcyjna, dostawa do domu gratis i jeszcze wpadł jakiś drobny cashback. Super sprawa,
Agata Reichel  | 12/06/19  16:36:45 | Opinia o sklepie :
Polecam serdecznie ,jestem zawsze pozytywnie zadowolona, Obsługa zawsze doradzi ,bardzo pomocna i miła. Wszystko dostosowane pod moje gusta ,lubię bardzo robić tam zakupy, kupiłam laptopa i jestem mega zadowolona
Hanna Kojat  | 12/06/19  15:35:06 | Opinia o sklepie :
MediaExpert to jeden z wielu moich ulubionych sklepów. Sama w nim kupuję i polecam znajomym. Mają szeroki asortyment produktów AGD, RTV, no i oczywiście komputerów. Miła obsługa, szybka wysyłka. Polecam ten sklep.
Robert Wesołowski  | 11/06/19  20:55:45 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep. Najbardziej zaskoczony byłem szybką obsługa klienta, dużym wyborem towarów, bardzo niskimi cenami i jeszcze szybszą dostawą. Tylko zamawiać, naprawdę nic dodać nic ująć.
Marcin Kupczak  | 11/06/19  19:13:08 | Opinia o sklepie :
Sklep świetny obsluga mega i duzy wybór towaru. Pozdrawiam wszystkich pracownikow i kupujacych zycze udanych zakupow. Media expert to najlepszy sklep jaki moze byc. I ceny dobre i jakosc produktow dobra
Olga Łastowska  | 17/06/19  16:03:08 | Opinia o sklepie :
Dobry sklep. Fachowa miła obsługa. Personalne podejście do klienta. Dostawka i wniesienie do mieszkania. Możliwości zamówienia towarów przez internet. Dobry kontakt telefoniczny. Nie ma problemu z reklamacją.
szymon szykuć  | 18/06/19  05:04:16 | Opinia o sklepie :
Spoko sklep szybko pojawia się produkt w pobliskim lokalu. Strona internetowa wygodna no i można tam znaleźć naprawdę czadowe oferty które są nie dość że tanie to fajne. Dzięki za przeczytanie opinii.
Renata Jaworska  | 18/06/19  12:55:00 | Opinia o sklepie :
Szybkie zakupy , przejrzysty interfejs . Pomoc telefoniczna w razie problemów . Od kiedy zaczęłam kupować w sklepach internetowych , korzystam z tej opcji bardzo często . Korzystam bez biegania po sklepach. Polecam.
Ewelina Plefko  | 19/06/19  16:01:33 | Opinia o sklepie :
polecam sklep zawsze robię tam zakupy i jestem zawsze zadowolona.Z czystym sumieniem każdemu polecam.towar jak najlepszej jakości nigdy się nie zawiodłam.cenny na kasy portfel.Obsluga pomocna i zna się na pracy
Szymon Stolarski  | 19/06/19  18:54:08 | Opinia o sklepie :
Wszystko w pożądku. Towar dobrej jakości. polecam. Kupiłem odkurzacz i jestem bardzo zadowolony. Odkrza tak jak powinien i nie bierze dużo prądu odkurzacz to Zelmer. Na następne zakupy również wybiorę się do mediaexpert
Kuba Wine  | 19/06/19  11:44:03 | Opinia o sklepie :
Fachowo mi doradzono, bez próby wciskania droższego produktu, a polecono taki, który będzie najlepiej odpowiadał moim potrzebom. Bardzo szybka dostawa, kompletny produkt i nienaruszone opakowanie. Polecam
Michał Mikołajczyk  | 19/06/19  14:21:45 | Opinia o sklepie :
MediaExpert kupowałem PS4 zamawiałem przez internet na raty.Odpowiedż dostałem szybko towar dostepny w sklepie.Za 2 dni dostałem przesyłke do domu jestem zadowolony z kupna PS4 napewno wruce spowrotem jeszcze pare razy.
Katarzyna Rucka  | 08/06/19  06:19:09 | Opinia o sklepie :
super szybką obsługa dostawa błyskawiczną miła obsługa szybko znajdziesz czego Potrzebujesz. asortyment warty uwagi dobry i solidny .polecam wszystkim sklep będziecie zaskoczeni jak mona szybko robić zakupy
Anna Gontarz  | 08/06/19  20:57:41 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklep w mieście. Obsługa kompetentnie podchodzi do klienta. Asortyment w sklepie duży jest w czym wybierać,jeśli czegoś nie ma to na drugi dzień mają dostawe i dużo rabatów. Polecam. Jak robię zakupy to tylko tam.
Lukasz Plociennik  | 09/06/19  15:52:45 | Opinia o sklepie :
bardzo fajny sklep byłem parę razy i fajnie mi poradzili ostatnio o Acer nitro pytałem. dla porównania pokazali mi drugi laptop Acer spin który również jest fajny dla graczy . miła i fachowa obsługa..
 | 09/06/19  16:31:30 | Opinia o sklepie :
Patrycja Pogorzelska Kupuje w tym sklepie już 3 lata i jestem bardzo zadowolona Bardzo fajne komputery jestem z nich zadowalolona i pralki też bardzo dobre szczerze polecam lodówki miksery telefony kupiłam tam huawei i jestem z niego bardzo zadowolona
Sebastian Adamczak  | 10/06/19  13:13:30 | Opinia o sklepie :
wykwalifikowana obsługa która potrafi doradzić w każdej kwestii. wszelkie niejasności są błyskawicznie rozwiązywane. szeroki zakres asortymentu, w przypadku braku interesującego nas produktu zostaje on zamówiony i dostarczony
 | 10/06/19  23:58:17 | Opinia o sklepie :
Bardzo polecam ten sklep , ponieważ dużo rzeczy tam zakupiłem i ani razu się nie zawiodłem. Gwarancje bez problemu zawsze są przyjmowane, obsługa miła pomocna i znająca się na asortymencie danegi sklepu
Maciej Michalski  | 06/06/19  18:55:24 | Opinia o sklepie :
Internetowy sklep MediaExpert polecam wszystkim którzy mają sobie zrobić przyjemność zakupów. Ja bardzo chętnie zapoznaje się z promocją na sprzęty AGD i wielokrotnie skorzystałem sam z oferty. Polecam
Joanna Kasprowicz  | 07/06/19  07:55:36 | Opinia o sklepie :
Witam serdecznie bardzo chciałabym polecić wszystkim sklep internetowy MediaExpert. Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Dostawa do domu bez problemu,ciekawe promocje i bardzo duży wybór asortymentu. Polecam
Małgosia  | 06/06/19  09:34:35 | Opinia o sklepie :
Media Expert to sklep internetowy który polecam wszystkim klientom chcącym zrobić zakupy dla swojego domu. Bogata oferta jest skierowana do szerokiego kręgu odbiorców a częste promocje cenowe są super.
Paulina Stolarczyk  | 06/06/19  18:41:04 | Opinia o sklepie :
sklep posiada dobrą i fachową obsługę. produkty sa super i nie zdarzylo sie mi jeszcze aby produkt musialbyc oddawany na gwarancji.serdecznie polecam do najlepszego sklepu że sprzętem AGD i RTV. miłych zakupow
Sławomira Chmielewska  | 05/06/19  20:43:48 | Opinia o sklepie :
Super sklep. Bardzo lubię robić w nim zakupy no można w nim znaleźć dla każdego coś fajnego. Bardzo przystępne ceny i duży wybór produktów. Strona internetowa bardzo czytelna i świetnie się z niej korzysta.
Patrycja Pawlak  | 04/06/19  21:15:30 | Opinia o sklepie :
Najlepszy internetowy jak i stacjonarny sklep z urządzeniami AGD i RTV oraz akcesoriami. Każdy znajdzie coś dla siebie. Fachowa I kompetentna obsługa, można liczyć na doradzenie oraz miłą atmosferę. Polecam bardzo serdecznie!
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

 
ODBIERZ DO 3,50% CashCoins Elnino Parfum
visit register click click