ODBIERZ 4,00% CashCoins egmont.pl

MediaExpert Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu MediaExpert

Sprzęt komputerowy, fotograficzny, RTV i AGD z rabatem w MediaExpert.pl!

MediaExpert.pl jest jednym z największych elektromarketów w Polsce. Specjalizuje się w dostarczaniu sprzętu RTV, AGD, komputerowego, foto, multimediów, smartfonów, rowerów, skuterów, quadów, elektronarzędzi, sprzętu relaksacyjnego i sprzętu do pielęgnacji ogrodów.

MediaExpert Opinie

Julia Zuziak  | 11/12/19  12:48:01 | Opinia o sklepie :
Sklep oceniam bardzo wysoko. Jest to sklep nowoczesny, innowacyjny,solidny. Zakupy w nim to czysta przyjemność. Zachęcam do korzystania z oferty. Strona bardzo przejrzysta i bogata w oferty i w opisy produktów. Zapraszam.
Piotr Strzeżysz  | 10/12/19  21:08:05 | Opinia o sklepie :
Zakupiony towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Polecam sklep MediaExpert. Zakupy robione w tym sklepie to sama przyjemność. Sposób, w jaki doradzili mi zakup wybranego produktu uświadomił mnie,że jest to świetny wybór.
Aleksandra Sikora  | 10/12/19  22:32:00 | Opinia o sklepie :
Wspaniała obsługa. O wszystko można zapytać, wszystkiego się dowiemy. Bardzo wykwalifikowany personel. Duży wybór sprzętów,kazdy dopasuje coś dla Siebie. Aktywne promocje, bezkonkurencyjne ceny. Na każdą kieszeń.
Katarzyna Szubińska  | 09/12/19  16:58:41 | Opinia o sklepie :
Bardzo drogi sklep, marża na produkcie jest z kosmosu. Produkty wytrzymują tylko do czasu gwarancji. Obsługa także nie ma podejścia do klientów, mi osobiście odmówiono przyjęcia towaru na gwarancję, z komentarzem, że wymyśliłam sobie usterkę.
Edward Kantor  | 05/12/19  20:57:36 | Opinia o sklepie :
Dosc szybko przelewy, wygodna strona, przejrzyste ceny, ladnie opisane produkty. Super, ogolnie nie ma sie do czego doczepic. System ratalny tez bez zarzutow, ja ogolnie jestem zadowolony z mediaexpert
Basia Smółkowska  | 08/12/19  15:03:58 | Opinia o sklepie :
Sklep oceniam bardzo wysoko. Jest to sklep nowoczesny, innowacyjny,solidny. Zakupy w nim to czysta przyjemność. Zachęcam do korzystania z oferty. Strona bardzo przejrzysta i bogata w oferty i w opisy produktów. Zapraszam
Adam Wowra  | 04/12/19  07:35:47 | Opinia o sklepie :
Zamówienie szybko do mnie dotarło, o każdym etapie jego realizacji byłam informowana poprzez email. Dodatkowo ogromny plus za pakowanie bez plastiku. Paczka przyszła do mnie w kartonie, w środku zabezpieczona była tekurą, a nie folią bąbelkową.
Natalia Dębiec  | 03/12/19  17:54:42 | Opinia o sklepie :
Polecam! Zawsze przychodzi na czas, a przedmioty zawsze bezpiecznie zabezpieczone i zapakowane . Napewno jeszcze zamówię !
Mateusz Guzowski  | 03/12/19  18:34:32 | Opinia o sklepie :
Duży asortyment towaru! Nowinki technologiczne zawsze na bieżąco! Jeżeli nie stacjonarnie to online bez problemu można dostać od ręki. Szybka i tania wysyłka! Miła profesjonalna obsługa online jak i stacjonarnie! Polecam!
Marek Kasperkiewicz  | 30/11/19  16:16:41 | Opinia o sklepie :
Dużo ciekawych promocji, szeroki wybór produktów dla każdego coś ciekawego się znajdzie. Polecam każdemu duży wybór dla ludzi którzy lubią dobry i mocny sprzęt RTV jak i również zawzięci gracze znajdą coś dla siebie.
justyna chwała  | 01/12/19  17:38:41 | Opinia o sklepie :
uwielbiam ten sklep naprawdę bardzo szybkie i przyjemnie zakupy .Bardzo dużo ciekawych i promocyjnych ofert. bardzo szybka dostawa . Bardzo szybka i przyjemna obsługa. dlatego z czego serca mogę polecić ten sklep.
Dorota Szubert  | 03/12/19  12:07:14 | Opinia o sklepie :
miła obsługa, szybką dostawa,wybór sprzętu znakomity. Doradztwo w miarę szybko bardzo precyzyjnie tłumaczą. Można zamawiać przez Internet co bardzo ułatwia zakup w domowym zaciszu ,można w spokoju przeszukać i znaleźć to co nas interssuje
Laura Majchrzak  | 28/11/19  14:17:51 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklep elektroniczny na świecie. Zakupiłam u was wiele przedmiotów takich jak telefon, konsola, opiekacz, suszarkę, prostownice i wiele innych a, przede wszystkim gry na konsole. Uwielbiam. 10/10!
Agnieszka Stasieńko  | 26/11/19  22:07:19 | Opinia o sklepie :
Jestem zadowolona, szybko i tanio. Polecam zakupy w Media Expert. Produkt spełnia moje oczekiwania, jestem skłonna polecać zakupy w tej sieci sklepów mojej rodzinie, i przyjaciolom. Dla każdego na każdą kieszen, jak również możliwość,, na raty,, wysyłka ekspresowa, koszt wysyłki tani, bardzo miła obsługa, Dziękuję i polecam
Weronika Kalinowska Elewuo  | 24/11/19  17:40:34 | Opinia o sklepie :
Zawsze pomocni pracownicy. Mili, uśmiechnięci. Chętnie doradzą:) Uczciwie też odradzą, jeżeli wybieram nieodpowiedni dla siebie model. Są też fajne promocje, z których można skorzystać. polecam media expert:)
Maciej Januszak  | 24/11/19  02:07:47 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobra obsługa, szybka dostawa towaru zamówionego online przebiega bezproblemowo. Kontakt z obsługą przebiega w bardzo dobrym i komunikatywny sposób. Towar zgodny z opisem. Bardzo polecam usługi tego sklepu.
Hanna Jacniacka  | 23/11/19  11:44:29 | Opinia o sklepie :
Fajny sklep,świetne ceny tylko obsługa klamczuszki. Kilka razy korzystałam z tego sklepu byłam zadowolona, ale kiedy chciałam coś zareklamować od razu zaczynały się schody i nie było już miłego sprzedawcy tylko byłam obsługiwana ,,per noga,,
Remigiusz Urban  | 23/11/19  08:05:30 | Opinia o sklepie :
Dużo ciekawych promocji szeroki wybór produktów dla każdego coś ciekawego się znajdzie polecam każdemu duży wybór dla ludzi którzy lubią dobry i mocny sprzed rtv jak i również zawzieci gracze znajdą coś dla siebie
Anna Gromek  | 21/11/19  15:32:26 | Opinia o sklepie :
Bardzo profesjonalna dostawa, szybka wysyłka. Towar zgodny z zamówionym. Sklep internetowy bardzo prosty w obsłudze. Szybko znajdujemy to czego szukamy. Bardzo polecam, skorzystam na pewno jeszcze nie raz.
Mariusz Wojciechowski  | 21/11/19  15:14:52 | Opinia o sklepie :
Super sklep i dużo dobrego sprzętu za niskie ceny. Polecam telewizory Samsung oraz telefony Samsung. Są też skutery w różnich wymiarach. oraz rowery, Lodówki i Pralki niski cen. Można też wziąć Na raty. Warto odwiedzić ten sklep.
Sebastian Orłowski  | 21/11/19  09:56:23 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklep z tego typu rzeczami :) bardzo miła obsługa, duzy wybor rzeczy z wielu kategorii, dobra jakosc towarow, niskie ceny, czeste promocje oraz brak problemow z reklamacja, goraco polecam :) :) :)
Wioletta Nowak  | 21/11/19  06:52:13 | Opinia o sklepie :
Sklep bardzo dobry, sprzęt dobry jakościowo, lubię kupować w MediaExpert, bo zawsze trafi się coś co bardzo mi podpasuje, kupiłam u nich prostownice która ma już dwa lata I także telefon i nie narzekam
Damian Jabłonski  | 21/11/19  07:25:31 | Opinia o sklepie :
MediaExpert to super sklep, często robię w nim zakupy. Ma szeroki asortyment a jakość sprzętu też jest bardzo dobra. Wiele towaru który zamawiam w tym sklepie, jest do odbioru już tego samego dnia. Polecam.
Mariusz Wojciechowski  | 21/11/19  01:23:53 | Opinia o sklepie :
Obsługajest bardzo dobra, cenowo też jest dobrze. Najlepsze są promocje wtedy dużo zniżek na super sprzęty przydatny na codzień. Jestem zadowolony z tego sklepu i zawsze wracam tam jak czegoś potrzebuje.
Łukasz Marciniak  | 18/11/19  11:31:21 | Opinia o sklepie :
Szybka i bezproblemowa dostawa! Produkty zawsze są bardzo bezpiecznie zapakowane, tak aby nic im się nie stało podczas transportu. Infolinia działa idealnie - bardzo krótki czas oczekiwania na konsultanta. Szczerze polecam.
Marek Borona  | 13/11/19  11:38:30 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep stacjonarny. Dobra lokalizacja. Szybkie i sprawne dostawy sprzętu AGD "pod drzwi" z wniesieniem do domu. Korzystny stosunek cen do jakości produktów. Polecam wszystkim, którzy lubią wygodę
Patrycja Remus  | 12/11/19  11:22:21 | Opinia o sklepie :
Super obsługa. Zawsze Dobrze doradzą. Polecam. Jestem bardzo zadowolona. Napewno bede wracać i robiła tam zakupy. Super podejście do ludzi. Nie mam żadnych zastrzeżeń, co do tego sklepu. polecam.
Bogusław Zuziak  | 11/11/19  18:14:14 | Opinia o sklepie :
Zamowilem dwie rzeczy przez ich sklep internetowy. Choc strona pokazywala 48h towar przyszedl po kilku dniach. Zamowienie rozbite i sciagane z roznych sklepow. Oddzielne fv na kazdy produkt. Brak jednej fv i mimo prosby w sklepie na infolini oraz maili totalna olewka.
Luiza Galat  | 11/11/19  07:47:07 | Opinia o sklepie :
Całkiem fajne zakupy, trochę długi czas dostawy-oczekiwałam dostawy 24h nie zaś 48h. Niestety miałam szczęście do mało uprzejmego kuriera. Wielka szkoda, że nie można podac preferowanej godziny dostawy.
Agnieszka Zrąbkowska  | 10/11/19  01:52:10 | Opinia o sklepie :
Sklep MediaExpert jest sklepem, który często wybieram. Przejrzystość informacji, często promocyjne i konkurencyjne ceny. Zakup produktów na raty w prosty i łatwy sposób wszystko to sprawia ze zakupy w tym sklepie są proste i przyjemne !!!
Ada Majewska  | 09/11/19  21:16:34 | Opinia o sklepie :
Zamowilem dwie rzeczy przez ich sklep internetowy. Choc strona pokazywala 48h towar przyszedl po kilku dniach. Zamowienie rozbite i sciagane z roznych sklepow. Oddzielne fv na kazdy produkt. Brak jednej fv i mimo prosby w sklepie na infolini oraz maili totalna olewka. Zamowienia online w tym sklepie to dramat.
Tomasz Sacharuk  | 08/11/19  17:58:50 | Opinia o sklepie :
MediaExpert w mojej ocenie jest najbardziej ogarnięta zawsze kupuje tam sprzęt AGD RTV ceny niskie ale jeszcze profesjonalne doradztwo pomoc obsługi i atmosfera tak jakiej nie czułem nigdzie ja wybrałem tę markę i się nie zawiodłem i myślę że się nie zawiode dzięki
EWA BUTRYN  | 07/11/19  11:50:25 | Opinia o sklepie :
Sklep EURO RTV jest sklepem, który często wybieram. Przejrzystość informacji, często promocyjne i konkurencyjne ceny. Zakup produktów na raty w prosty i łatwy sposób wszystko to sprawia ze zakupy w tym sklepie są proste i przyjemne !!!
Karolina Krasoń  | 06/11/19  19:34:52 | Opinia o sklepie :
Świetne produkty, warto, naprawdę polecam :) Nie ma lepszego sklepu, szybka realizacja. Jestem zadowolona. Dla każdego znajdzie się coś fajnego w przystepnej cenie i na każdą kieszeń. Stawiam na szóstkę z plusem.
Andżelika Sominka  | 06/11/19  17:03:46 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajna strona. łatwość w odnajdywaniu szukanych produktów, w opisach zawarte wszystkie potrzebne informacje. duży wybór asortymentu. polecam serdecznie! Super sklep jak i strona internetowa :)
Eugeniusz Szydlak  | 07/11/19  13:48:11 | Opinia o sklepie :
Ciekawa oferta laptopów przeznaczonych dla biznesu, wiarygodna i czytelna koncepcja ich prezentacji, bardzo wysoka jakość opisu parametrów technicznych oferowanych pozycji. Przyjęta rozpiętość cen do przyjęcia. Mankament mniejsza liczba pozycji oferowanych w cenach promocyjnych.
Iwona Wasiak  | 06/11/19  22:34:02 | Opinia o sklepie :
Super sklep jestem mega zadowolona z produktow jak najbardziej z czystym sumieniem moge oznajmic ze to najlepszy sklep z fajnymi i nie drogimi produktami. kupuje caly czas i jestem zadowolona z szybkiej obslugi jak najbardziej polecam.
Osk Mal  | 06/11/19  11:28:49 | Opinia o sklepie :
Super sklep, bardzo duży asortyment, fantastyczna oferta, szeroki wachlarz rodzajów płatności - w tym raty, znakomite promocje, umożliwiające zakup towarów w dużo niższych cenach niż u innych dostawców. Z czystym sumieniem można polecić ten sklep. Do tego szybki transport.
Michał Sułek  | 06/11/19  06:17:21 | Opinia o sklepie :
ciekawe promocje na pewno każdy znajdźcie coś dla siebie. pozatym nie ma nie zadowolony klienta każdy znajdźcie tu coś dla siebie za rozsądną cenę. cena nigdy nie jest wygorowana i przede wszystkim oferują dogodny system ratalny
Jan Bielewiec  | 06/11/19  05:38:00 | Opinia o sklepie :
Bliska lokalizacja sklepów stacjonarnych. Dostawa z wniesieniem do domu. Duży wybór produktów i rozsądne ceny. Możliwość przedłużania gwarancji sprzętu AGD. Fajne gratisy. Polecam wszystkim, bo warto!!
Karolina Frankowska  | 04/11/19  20:07:11 | Opinia o sklepie :
Szybki czas realizacji zamówienia, przemiła obsługa i szybki kontakt. Sprzęt dotarł bez żadnych wad, sprawny. Uwielbiam robić zakupy w sklepie internetowym Media expert, wiele promocji, sprzęty w atrakcyjnych cenach. Polecam w 100%
nikola wacław  | 05/11/19  09:42:16 | Opinia o sklepie :
Sprawna i miła obsługa, która dużo doradzi i pomoże w wyborze zakupu. Towar zgodny z opisem, bardzo dobrze zapakowany i ekspresowo dostarczony do domu. Ceny odpowiednie do produktu. Polecam gorąco!!!
Dorota Sobolewska  | 05/11/19  09:12:14 | Opinia o sklepie :
Zawsze znajdzie się to czego się potrzebuje w świetnych cenach i dobrej jakości. Paczki zawsze dochodzą na czas i nigdy nie ma problemu z dostawa. Duży wybór asortymentu. Zawsze można liczyc na fachowa pomoc.
Ewa Szachnowska  | 04/11/19  11:29:00 | Opinia o sklepie :
Gdy szukam sprzętu AGD zawsze w pierwszej kolejności zaglądam do MediaExpert. Łatwo znaleźć towar,cena przystępna i możliwość zwrotu bez problemu. Wysyłka natychmiastowa zaraz po wpłacie.towar dobrze zabezpieczony.
Agnieszka Kulikov  | 02/11/19  13:44:19 | Opinia o sklepie :
Bardzo super sklep mediaexpert. Można zamawiać online. Wszystko w nim można znaleźć w bardzo rozsądnej cenie. Z całego serca polecam wszystkim ludziom media expert. Tylko tam zakupy i nigdzie więcej.
Bożena Góra  | 01/11/19  23:07:36 | Opinia o sklepie :
Zamówiony towar odebrałam bardzo szybko w placówce polecam każdemu kto nie ma czasu łazić i tracić czas Obslugaleria sklepu bardzo miła służąca fachową rada sprzęt Sprawdzono zaraz na miejscu w placówce jestem bardzo zadowolona polecam każdemu
Ewa Granos  | 01/11/19  13:11:22 | Opinia o sklepie :
Są tam wszystkie rzeczy AGD i RTV które potrzebuję, a przede wszystkim tanio. Zawsze jest miła obsługa. Nawet znajdę kapsułki do kawy, którą uwielbiam pić z Expressu. Można nie które rzeczy wziąć na kredyt.
Weronika Paprocka  | 31/10/19  15:25:40 | Opinia o sklepie :
Polecam z czystym sumieniem. Lepszy od komputronika. Super sklep. Wszystko na najwyższym poziomie częste zniżki i rabaty. Ceny nie wygórowane Najlepsza elekteonika. Miła obsluga. Duży wybór. Pozdrawiam
Maria Karpinska  | 03/11/19  19:25:42 | Opinia o sklepie :
Po wpłacie szybka realizacja. Powiadomienia SMS. Towar zapakowany idealnie: opakowanie kartonowe bez śladu wgniecenia. Towar zgodny z opisem na stronie. Szybkie informacje o otrzymaniu wpłaty, przygotowaniu do wysyłki. Towar dostarczony do domu w dobrym stanie.
Tomasz Hryciuk  | 03/11/19  10:05:47 | Opinia o sklepie :
Sklep jak dla mnie jest ok. Można zamawiać on-line, zwłaszcza że mają duży asortyment i mega promocje niemal na wszystkich produktach. Zapraszam wszystkich do kupowania, bo się opłaca. Pozdrawiam serdecznie
Ewa Kromołowska  | 01/11/19  19:07:20 | Opinia o sklepie :
Kupiłam już parę sprzętów w sklepie MediaExpert i za każdym razem byłam zadowolona. Miła i pomocna obsługa. Zarówno na sklepie jak i na kasie. Sprzęt za każdym razem dobrze zapakowany. Jestem bardzo zadowolona.
Anna Skalska  | 29/10/19  20:13:50 | Opinia o sklepie :
Bardzo miła obsługa, sprzedawca odpowiedział na każde nurtujące pytania. Duży wybór zarówno dużych jak i małych sprzętów agd. Możliwość zamówienia do domu. Ceny niewygórowane. Bardzo Polecam ten sklep
Sylwia Zych  | 29/10/19  16:23:21 | Opinia o sklepie :
Sklep ma bardzo duży wybór asortymentu, obsługa jest wykwalifikowana i miła a ceny w tym sklepie przystępne. możliwość płatności gotówką bądź na raty. możliwość zakupu internetowego z dostawa do domu
Lech Rogacewicz  | 29/10/19  15:43:43 | Opinia o sklepie :
Sklep oferuje wszystko co jest potrzebne do prowadzenia gospodarstwa domowego, strona internetowa sklepu pozwala na uzyskanie pełnej informacji na temat danego produktu oraz propozycji towarowej. Sklep internetowy zapewnia jeszcze większy wybór towarów niż w sklepie stacjonarnym.
Anna Trzcińska  | 28/10/19  21:25:58 | Opinia o sklepie :
Pół roku temu kupowałam w sklepie lustrzankę. Bardzo podobała mi się miła i rzetelna obsługa, która z chęcią służyła pomocą. Produkt też jak najbardziej spełnił moje oczekiwania. Naprawdę świetny sklep, polecam!
Katarzyna Weber  | 28/10/19  13:13:46 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolony z szybkiej i bardzo sprawnej obsługi. Bardzo duży wybór wielu marek i w miarę umiarkowane i przystępne ceny. Bardzo polecam ten sklep każdemu kto ceni sobie jakość i nie ma za wiele czasu.
Kazimierz Trąbczyński  | 27/10/19  05:55:49 | Opinia o sklepie :
Super sklep na konkurencyjnym rynku. Bardzo szeroka oferta sprzętu i akcesoriów. Ceny konkurencyjne w stosunku do innych sklepów. Sprawna obsługa i szybka dostawa to dodatkowe atuty. Można płacić kartą.Polecam ten sklep.
Marcin Mrowinsky  | 24/10/19  16:26:05 | Opinia o sklepie :
Media Expert to sklep w którym można kupić wszystko co elektroniczne począwszy od smartfonów przez laptopy komputery, kończąc na mikrofalówkach i lodówkach. Bardzo duży asortyment do wyboru, jeżeli czegoś nie ma w sklepie stacjonarnym zawsze można zakupić w sklepie internetowym.
Paulina Czemplik  | 23/10/19  12:29:22 | Opinia o sklepie :
Mega super obsługa sklep godny polecenia wszystko w jednym miejscu polecam. Produkty wysokiej jakości i przystępne ceny super promocje i wygodne raty możliwość zwrotu możliwość zamówienia stacjonarnego.
Piotr Nurkowicz  | 22/10/19  21:16:28 | Opinia o sklepie :
Sklep super OKOd dawna jestem klientem Od 20 lat mam kupiony telewizor Sony Brawia który do dzisiaj sprawuje się nienagannieMam równieź kupioną kamerkę która sprawuje się nienagannie dotykowa firmy Sony
Przemysław Klejnowski  | 21/10/19  18:05:53 | Opinia o sklepie :
Witam, polecam ten sklep internetowy wszystkim, ponieważ jest bardzo duży wybór oraz wszystkie zakupione produkty z możliwością transportu do domu, od najmniejszej rzeczy po wielkie gabaryty. Pozdrawiam
Seba Marta Kochanowscy  | 20/10/19  11:20:12 | Opinia o sklepie :
Super sklep. Towar bardzo dobrej jakości i niska cena. Wysyłka bardzo szybka jestem bardzo zadowolona. Trwaly i bardzo oszczędny towar. Ceny adekwatne i nawet za małe pieniadze można trafić naprawdę dobrze
Anna Falecka  | 20/10/19  07:42:26 | Opinia o sklepie :
Wlasnie odebralam zamowiona parownice do ubrań cala transakcja trwala 2 dni super obsluga profesjonalizm w 100% no i odbior w sklepie bez kosztow przesyłki to mi sie podoba polecam informują o terminie odbioru zakupu
Marta Klimkiewicz  | 14/10/19  11:22:43 | Opinia o sklepie :
Dobra obsluga i doradztwo. duży wybór towarów, przystępne ceny. minimum formalnosci. sklep godny polecenia. Możliwość odebrania towaru zakupionego online w sklepie stacjonarnym. bezproblemowy zwrot towaru
Katarzyna Kwiatkowska  | 14/10/19  20:16:39 | Opinia o sklepie :
Zamawiam właśnie komputer na ich stronie i jestem zadowolona z ofert które przedstawiają, a strony internetowe są przejrzyste jasne zasady promocyjne i sprawna dostawa. Będę napewno polecać i to nie będą moje jedyne u nich zakupy
Katarzyna Stępińska  | 13/10/19  21:55:58 | Opinia o sklepie :
Bardzo czytelna i intuicyjna strona internetowa. Łatwo można znaleźć interesujący nas przedmiot, dodatkowo jest on w dobrej cenie. Szeroki asortyment napewno zadowoli gusta większości klientów. Szybka i tania wysyłka.
Paweł Chołyst  | 12/10/19  16:11:12 | Opinia o sklepie :
bardzo fajne promocje i super oferty, jestem bardzo zadowolony z produktow i obslugi. Wszystko mi dobrze doradzono i wybor najleszego sprzetu jaki byl mi potrzebny. Polecam i na pewno jeszcze nie raz zrobie tu zakupy
Paweł Ogrodowski  | 10/10/19  15:35:38 | Opinia o sklepie :
Sklep dobrze zaopatrzony, Miła obsługa, duże promocje, dobrze zareklamowany. Reklamy wszędzie dostępne i łatwo zauważalne. Koszt wysyłki standardowy. Ocena dla każdego z wariantów ocena ogólna cztery i pół,.Cash Back można dostać łatwo.
Emilia Haladaj  | 10/10/19  20:35:39 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep mediaexpert, miła obsługa i wszystko przejrzyste. Wszystko opisane, czysto i elegancko.Towar i opis zgodny z danym produktem. Najlepsze ceny na rynk,u polecam sklep stacjonarny jak i sklep internetowy.
Paulina Rudnik  | 10/10/19  21:00:18 | Opinia o sklepie :
Miła i rzetelna obsługa, bardzo szybka i profesjonalna realizacja zamówienia. Ceny przystępne do każdego towaru. Jestem mega zadowolona z zakupów w waszej firmie. Oby tak dalej. Napewno skorzystam jeszcze nie raz. Pozdrawiam
Anna Jakowczuk  | 10/10/19  21:52:58 | Opinia o sklepie :
Jestem całkowicie usatysfakcjonowana ze sklepu i obsługi oraz realizacji zamówień. Opinia moja dotyczy zakupów i realizacji dostawy, gdyż w sklepie stacjonarnym nie było w ofercie interesujących mnie towarów
Arek Miss  | 08/10/19  13:52:28 | Opinia o sklepie :
Bardzo miła obsługa szybka, cena jest dobra. Bardzo fajne przeceny. Koszt szybki . Nic dodać nic ujac. MEDIAEXPERT tez luźne sa godziny otwarcia sklepu. Więc nawet po pracy mozna się wybrać z przyjemnością.
Ewa Pliszak  | 09/10/19  06:26:16 | Opinia o sklepie :
Sklep dobrze zaopatrzony, Miła obsługa, duże promocje, dobrze zareklamowany. Reklamy wszędzie dostępne i łatwo zauważalne. Koszt wysyłki standardowy. Ocena dla każdego z wariantów ocena ogólna cztery i pół,.Cash Back można dostać łatwo. Moje osobiste spotkanie z media ekspert jest za każdym razem bardzo korzystne. Ostatnio kupiłam młynek do kawy świetny w bardzo przyzwoitej cenie.
Magdalena Chrzan  | 07/10/19  10:04:14 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep , można zlecić dostawę z odbiorem w sklepie, uwielbiam go za promocję i możliwość zamówienia produktu który się chcę się kupić, Ma też atrakcyjne akcję że świadectwem lub z powrotem do szkoły
Nika Domagałą  | 07/10/19  19:23:51 | Opinia o sklepie :
Sklep godzien szczerego polecenia. Swoim klientom oferuje bardzo bogaty i szeroki asortyment sprzętu elektronicznego. Wszystkie produkty są w wysokiej jakości i są dostępne w przystępnych cenach. Polecam
Ewelina Drozd  | 07/10/19  21:29:23 | Opinia o sklepie :
Ten sklep jest super. Doskonale dba o klienta. Prowadzi bardzo dużo licznych promocji. Obsługa jest bardzo miła i niesie chęć pomocy i umie doskonale doradzić. Jestem bardzo zadowolona z tego sklepu.
Kamila Nojek  | 06/10/19  16:22:47 | Opinia o sklepie :
Super produkty, extra cena, szybka dostawa, super jakość produktów, towar zgodny z opisem. Polecam w zupełności zakupy w sklepie internetowym i stacjonarnym. Zasłużone 5 gwiazdek za całokształt. Polecam
Katarzyna Tręda-Urbańska  | 06/10/19  18:58:26 | Opinia o sklepie :
Super sklep, super wybór ciuchów i nie tylko. Ubrania dobrej jakości dla całej rodziny. Każdy znajdzie tam coś dla siebie. Bezproblemowy kontakt oraz obsluga. Szybka wysylka, towar dobrze zapakowany. Polecam
Katarzyna Pasielka  | 06/10/19  21:53:45 | Opinia o sklepie :
Sklep ma duże zaopatrzenie ale często jest dużo drożej niż w innych sklepach. Ale jak są promocje jest w miare tanio. Promocje dają duze możliwości. Gwarancję są super. Dodatkowo gwarancja jest naprawdę skuteczna i nie ma marudzenia że coś nie naprawia.
Sebastian Stachowicz  | 05/10/19  00:42:34 | Opinia o sklepie :
Marka jest super, mozna tanio kupić i sprzęt jest całkiem dobry. Polecam każdemu ten sklep. Mozna nawet pograć na róznego typu sprzecie wypróbować bez żadnego problemu i w dodatku są mili sprzedawcy a zamawiać jest u nich fajnie
Katarzyna Adamek  | 04/10/19  11:23:48 | Opinia o sklepie :
Super sprawa. duzo dostepnych artykułów bez wychodzenia z domu. Polecam wszystkim sklep. Opisy dokladne i dostępność w ktorych sklepach od reki mozna dokonać zakupow, oby tak dalej. Serdecznie pozdrawiam wszystkich
 | 06/10/19  18:53:50 | Opinia o sklepie :
spoko, wszystko w jednym miejscu, przystępne ceny, możliwość dowodu, przyjemna obsługa, brak sklepu w Pionkach jedyny minus,poza tym wszystko okej. kupilam prostownice Bosh miałam 6lat, bd sprzęt mają :)
Katarzyna Rabinska  | 07/10/19  03:03:21 | Opinia o sklepie :
Nie jest źle ale postarać się o więcej by można. Bez problemu, szybko, proste zasady tylko strasznie haotycznie i dużo wszystkiego na otwieranej stronie. Można prościej i bez niektórych zupełnie zbędnych dla zwykłego Kowalskiego informacji
jacker Ocetek  | 07/10/19  05:00:24 | Opinia o sklepie :
extra sklep fajne produkty w dobrych cenach często do tego dochodzą promocję. polecam wziąść coś na raty powyżej 8 tysięcy
Agnieszka Kapela  | 02/10/19  17:38:35 | Opinia o sklepie :
Szybka konkretna obsługa, odpowiednia informacja co do produktu, zawsze coś kupię bo zostaje bardzo dużo informacji na temat zainteresowanego produktu, polecam. Szczerze można kupować na internecie lub w sklepie stacjonarnym, fachową rzetelna obsługa całego personelu
Martka Wariatka  | 02/10/19  20:51:49 | Opinia o sklepie :
Chętnie korzystam z tego sklepu, obsluga komunikatywna i bardzo pomocna, znaja się na rzeczy i chętnie doradzaja z czego skorzystać aby klijent wyszedł zadowolony ,niejednokrotnie odwiedze jeszcze ten sklep
Urszula Kaczmarek  | 02/10/19  08:39:20 | Opinia o sklepie :
Sklep przypadł mi do gustu, jest duży wybór, polecam. Obsługa przyjazna i kompetentna, koszty przewozu w miarę na kieszeń klienta. Przy zakupach często są gratisy ,ceny dostępne i satysfakcja z zakupu. Dziekuję
magdalena dembinska  | 30/09/19  09:37:32 | Opinia o sklepie :
Jest to jeden z najlepszych sklepów z elektroniką, świetny wybór przy konkurencyjnych cenach. Kupilam w tym roku lodówkę i pralkę w internetowym sklepie Media expert, odebrałam w sklepie stacjonarnym, profesjonalna obsługa i doradztwo. Polecam
Ewelina Ciuruś  | 30/09/19  12:47:59 | Opinia o sklepie :
W dniu dzisiejszym napiszę opinie o sklepie internetowym mediaexpert.pl Sklep przypadł mi do gustu ponieważ bardzo szybko otrzymałam zamówiony produkt. Na dodatek trafiłam na świetną promocję cenową. Zapłaciłam sporo mniej co bardzo mnie cieszy. Polecam ten sklep
Anita Śniegowska  | 29/09/19  00:50:20 | Opinia o sklepie :
najlepszy sklep jaki tylko mógł powstać. Można tu znaleźć wszystko co potrzeba w niskich cenach o wysokiej jakości. Każdy znajdzie coś dla siebie i do tego będzie zadowolony z zakupu. Naprawdę z czystym sercem Polecam!
Adrian Michalski  | 28/09/19  14:47:18 | Opinia o sklepie :
Sklep Media Exper to sklep stacjonarny i internetowy za obszernym asortymentem sprzętu RTV AGD oraz wszelkiego rodzaju elektroniką od komputerów i laptopów po telefony i akcesoria. Polecam ten sklep wysyłka towaru jest bardzo szybka
Grzegorz Skrok  | 29/09/19  12:04:42 | Opinia o sklepie :
Sklep MediaExpert jest tym jedynym ze sklepem w którym pełno jest elektroniki, od tańszej do droższej, do tego wspaniała obsługa na najwyższym poziomie. Dlatego nikt nie wyjdzie z niego z pustymi rękami
Michał Misiak  | 29/09/19  11:25:47 | Opinia o sklepie :
Bardzo miła obsługa oraz rozsądne ceny polecam oraz zachęcam do kupna. Same rozsądne ceny, duży wybór produktów, możliwość kupna na raty i możliwość wyboru kilku banków. Oceniam sklep na 8/10, czekam na dalsze opinie
Oktawia Salwa  | 29/09/19  01:32:09 | Opinia o sklepie :
Polecam Bardzo dobrze zorientowani doradcy, którzy pomogli dokonać wyboru. Bylam informowana no bieżąco co sie dzieje z moja przesyłka. I towar tez byl dobrze zapakowany, fajne promocje za to też duży plus
Łukasz Zych  | 28/09/19  17:17:09 | Opinia o sklepie :
Dobry sklep, posiada wszystko co jest potrzebne do codziennego użytku. Ceny przystępne, dobra oferta rabatowa jak i ratalna. Jestem częstym klientem. Polecam każdemu fachowa obsługa,bardzo miłe panie
Artur Lambert  | 30/09/19  07:54:28 | Opinia o sklepie :
Sklep jest fajny bo można kupić fajne rzeczy, polecam serdecznie MediaExpert - najlepszy sklep. Kupuję sam bo jest tanio i wygodnie, moja rodzina kupuje też i nie narzeka. Zapraszamy
Lejdi Makbet  | 26/09/19  20:01:39 | Opinia o sklepie :
Sklep MediaExpert jest tym ze sklepów, które pełne są elektroniki, od tańszej do droższej. Każdy znajdzie coś dla siebie, tylko proszę, uważajcie, nie dajcie się naciągać na stary sprzęt za "-70%", Lepiej wtedy już kupić coś nowszego..
Justyna Krużel  | 26/09/19  21:35:05 | Opinia o sklepie :
Wszystko w jak najlepszym porządku. Ogólnie sklep ma swietny asortyment i bardzo miła obsługe, która udziela informacji dosłownie na każdy temat. Jest to jeden z niewielu sklepów do którego powracam. Gorąco polecam.
Magdalena Jaworska  | 26/09/19  21:40:01 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklep z elektroniką, świetny wybór przy konkurencyjnych cenach. Kupilam w tym roku lodówkę w internetowym sklepie Media expert, odebrałam w sklepie stacjonarnym, profesjonalna obsługa i doradztwo. Polecam
Ewa Staszczyk  | 26/09/19  13:50:39 | Opinia o sklepie :
Mila obsluga i zawsze kompetentnie odpowiadaja na pytania. Zawsze chetnie idziemy do tego sklepu i mozemy liczyc że ktos nam podpowie jaki sprzęt bedzie najbardziej odpowiedni dla nas. Fajne promocje i dobra jakosc
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 4,00% CashCoins
Koszula + sweter -50% na drugą sztukę
Kod:GIFT- 50 M
ODBIERZ DO 3,50% CashCoins FEMESTAGE
visit register click click