ODBIERZ 3,50% CashCoins TOP SECRET

MediaMarkt Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu MediaMarkt

MediaMarkt: RTV, AGD, Komputery, Foto - tysiące produktów z gwarancja najwyższej jakości.

MediaMarkt to prawdziwy raj dla wszystkich fanów cyfrowych technologii i innowacji. To również szeroki asortyment użytkowego sprzętu do wyposażenia domu i biura oraz produkty związane z realizacją pasji i uatrakcyjniające wolny czas.

MediaMarkt Opinie

Marcin Mendel  | 11/10/20  15:31:11 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry sklep, uwielbiam robić tam zakupy, miła profesjonalna obsługa oraz bardzo dobrze zrobiona strona internetowa. Duży wybór towarów oraz usług dodatkowych Zdecydowanie polecam oby więcej takich sklepów.
Zofia Zegarek  | 09/10/20  15:02:50 | Opinia o sklepie :
Super sklep. Super jakość. Super obsługa - miła i kompetentna. Pracownicy potrafią super doradzić. Bardzo duży wybór towarów, zarówno RTV, jak i AGD. Jest z czego wybierać. Ceny dość atrakcyjne i na każdą kieszeń.
Kinga Kuźniar  | 03/10/20  13:21:22 | Opinia o sklepie :
To duży sklep z bogatym asortymentem dla domu. wystarczy wejść i wszystko jest na wyciągnięcie ręki. Miła obsługa zawsze pomocna przy wyborze produktu. Jakość produktów wysoka a cenę klient dostosowuje do siebie.
PrzemysÅ‚aw Klejnowski  | 03/10/20  08:18:04 | Opinia o sklepie :
Polecam wszystkim ten sklep internetowy, często są super promocje, a i wysyłki zawsze docierają w błyskawicznym czasie. Można w nim kupić prezent dla całej rodziny od najmłodszego do najstarzego na każdą okazję
Tomasz Kacprzak  | 01/10/20  20:31:30 | Opinia o sklepie :
Super sklep. Niesamowicie szeroki wybór wszelkiego asortymentu, zarówno RTV, jak i AGD. Dobra jakość. Przystępne ceny dla każdego i na każdą kieszeń. Niezwykle atrakcyjne promocje. Miła i kompetentna obsługa.
MichaÅ‚ Czeczora  | 01/10/20  16:51:48 | Opinia o sklepie :
Długi czas zastanawiałem się nad kupnem nowego laptopa. Przeglądałem oferty w największych sklepach. Wybór padł na MediaMarkt. Obsługa była miła, wszystko odbyło się sprawnie. Wszystko działało w należytym porządku.
Sylwia KoÅ‚odziejska  | 30/09/20  16:05:29 | Opinia o sklepie :
Tak czytam te wszystkie Wasze opinie i zastanawia mnie jedno... Wszyscy narzekają a gdyby tak wziąć się w garść i się nie obrażać , tylko pracować na 100% możliwości, to wtedy jest większa szansa na zrobienie planów. Z postawą "anty" na początku miesiąca,
Maria Ponceleusz  | 25/09/20  18:11:30 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklep. Znacznie wyróżnia się na tle innych sklepów internetowych. Super sprzęt zarówno RTV , jak i AGD. Każdy znajdzie coś dla siebie. Miła i kompetentna obsługa. Towar wspaniale zapakowany. Polecam wszystkim,
Magdalena Kalbarczyk  | 23/09/20  20:39:49 | Opinia o sklepie :
Niestety zawiodłam się na media markt. Ciężko walczyłam o zwrot pieniędzy za telefon który lądował na reklamacji 3 razy.Nie odzyskalam kasy jedynie wymiana na inny towar ze sklepu.Troche zirytowala mnie ta sytuacja.
Oliwia Jamróg  | 21/09/20  17:38:37 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklep z produktami elektronicznymi. Jestem stałym klientem od kilku dobrych lat. Mają dużo promocji, oraz wiele ofert gdzie na kartę podarunkową dostajemy cześć zwrotu za zakupiony towar - w prezencie. Super obsługa klienta, pracownicy zawsze dobrze doradzą i służą pomocą.
Łukasz Górski  | 14/09/20  19:23:27 | Opinia o sklepie :
Gorąco polecam ten sklep, ponieważ tylko tutaj jest dostępna opóźniona płatność za zakupy, czyli kupujemy teraz, a płacimy dopiero za miesiąc bez żadnego problemu.Jest to bardzo szybkie, łatwe i wygodne rozwiązanie dla osób z niskimi dochodami.W tym sklepie każdego stać na wszystko.
Monika Sarter  | 14/09/20  06:15:41 | Opinia o sklepie :
Udane zakupy w Media Markt i dzień jest piękniejszy. Zakupiłam internetowo mikser planetarny, byłam sceptycznie nastawiona, ale wszystko poszło ok. produkt w znakomitym stanie i działa jak należy. Te zakupy zaliczę do udanych.
Wladyslawa  | 13/09/20  14:52:14 | Opinia o sklepie :
jestem mega zadowolona profesjonalna obsluga kolejne bardzo udane zakupy MediaMarkt nigdy nie sprawiał mi problemów i tak też było tym razem szybciutko, porządnie, niedrogo na pewno skorzystam jeszcz nie jeden raz
Paulina SzczÄ™sna  | 12/09/20  17:26:28 | Opinia o sklepie :
Zamówienie było zrealizowane bardzo szybko, transport w dogodnym dla mnie terminie, Towar przyjechał zapakowany, nieuszkodzony. Profesjonalna obsługa. Fachowa pomoc, szeroki wybór sprzętu, a przy tym szybkie zakupy i dostawa. Jestem bardzo zadowolona.
Robert Gier  | 11/09/20  20:52:09 | Opinia o sklepie :
hej. zakupiłem ze sklepu lodówkę firmy samsung. I jestem z tego zakupu bardzo zadowolony. podejscie sklepu bardzo profesjonalne . Towar otrzymałem zgodnie z umowa w odpowiednim czasie . w sklepie uzyskałem dosc duzy rabat .
Elżbieta Kacprzak  | 08/09/20  10:50:29 | Opinia o sklepie :
Super sklep. Wyróżnia się na tle innych sklepów internetowych wieloma zaletami. Bardzo duży asortyment produktów AGD i RTV. Sprzęt najwyższej jakości. Fajne rabaty i promocje. Można kupować w systemie ratalnym.
Karolina OtoliÅ„ska  | 03/09/20  11:24:43 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep internetowy, bardzo łatwy dostęp do każdej kategorii, wszystko jest przejrzyste i łatwe w obsłudze. Zamówienia robi się łatwo i przyjemnie. Krótki czas oczenikawania na swoje zamówienie.
Agata SzczÄ™sna  | 01/09/20  18:46:39 | Opinia o sklepie :
Produkt zgodny z opisem. Bardzo ładny design, materiały wysokiej jakości. Po pierwszych dniach użytkowania mogę śmiało powiedzieć, że spełnia wszystkie nasze rodzinne wymagania. Testujemy przepisy.
Arletta Królak  | 25/08/20  06:57:09 | Opinia o sklepie :
Sam sklep jak najbardziej polecam, wszystko sprawnie, szybko i zgodnie z zamówieniem. Jeden z produktów miał wgniecione opakowanie, ale to musiało stać się raczej przed transportem, bo sama paczka była zapakowana naprawdę solidnie.
Ilona Kowalska  | 24/08/20  13:19:05 | Opinia o sklepie :
Polecam zakupy w sklepie MediaMarkt. Bardzo korzystne ceny, a także dość szybko została do mnie wysłana przesylka ! Wszystko w najlepszym porządku , profesjonalizm obslugi i moje zadowolenie idzie w parze! Polecam ten sklep w 100% !
Agnieszka Zaborowska  | 23/08/20  17:59:27 | Opinia o sklepie :
Polecam MediaMarkt, udane zakupy, dzięki szerokiej ofercie szybko znalazłam produkt, który szukałam, a dokładnie Telewizor SONY KDL-40WE665, zaoszczędzone pieniądze jak i czas. Wszystko przebiegło bez problemowo, kontakt telefoniczny z konsultantem w sprawie doradztwa jak i pomocy bezcenny.
jacek senderak  | 21/08/20  12:49:29 | Opinia o sklepie :
polecam kupuję tu i będę kupować znalazłam produkt w internecie na stronie sklep zakupiłam pare dni temu radio kuchenne na prezent zamówieni przebiegło bez zastrzeżeń szybka dostawa pełna informacja
Marcin Michalski  | 18/08/20  07:31:08 | Opinia o sklepie :
Często odwiedzam internetowy sklep Media Markt. Zawsze można znaleźć w tym sklepie dobre promocje. A i ceny są bardzo kuszące. Spory wybór firm i produktów zachęcają do zakupów. Polecam ten sklep wszystkim.
Robert WardÄ™cki  | 14/08/20  07:09:04 | Opinia o sklepie :
Jeden z moich ulubionych sklepów internetowych,bardzo duży a nawet ogromny wybór asortymet obsługa klienta bardzo przyjemna i czytelność oraz objaśnienie produktu bardzo dokładne kupiłem tam wiele żeczy jak odkurzacz smartfon głośnik bezprzewodowy a ostatnio wentylator chłodzący,bardzo lubię odwiedzać te sklep , zamówienia bardzo proste i dostawa jest w obiecanym terminie
Ewa Szachnowska  | 10/08/20  11:43:14 | Opinia o sklepie :
Zakupy są przyjemnością ,wszystko na stronie czytelne,szybka wysyłka i kontakt.W razie problemów służą pomocą przez telefon
Dorota Gawor  | 09/08/20  21:56:13 | Opinia o sklepie :
Poprosiłam o pomoc w wybraniu telewizora z tzw. niższej półki /Niestety niedoinformowani sprzedawcy i za mądrzy żeby wytłumaczyć zwykłemu klientowi w czym jest lepszy jeden telewizor od drugiego. Jestem rozczarowana i zniesmaczona poziomem pracujących tam osób
Teresa Czopek  | 21/07/20  19:35:12 | Opinia o sklepie :
MediaMarkt - Jest ok,w sklepie dobra obsługa i pomoc przy robieniu zakupów . Sklep oferuje duży asortyment sprzętu domowego użytku, multimediów itp.,obsługa bardzo miła pomocna i uczciwa. Dobre warunki przy zakupach.
Anna Parzniewska  | 21/07/20  19:15:33 | Opinia o sklepie :
Sklep posiadający w swojej ofercie stacjonarnej jak również internetowej wszelaki sprzęt w przystępnych cenach i parametrach technicznych. Obsługa doradza na miejscu.
Joanna Kasprowicz  | 21/07/20  07:14:34 | Opinia o sklepie :
Witam serdecznie bardzo chciałabym polecić wszystkim sklep internetowy MediaMarkt. Posiadają bardzo szeroki wybór asortymentu, ciekawe promocje i rabaty, konkurencyjne ceny. Szybka wysyłka i w razie potrzeby bezproblemowy zwrot.
PaweÅ‚ KÄ™piÅ„ski  | 25/07/20  13:34:08 | Opinia o sklepie :
Super sklep z elektroniką i nie tylko. Największy wybór, profesjonalna obsługa. Sklepy stacjonarne jak również przez internet. Doradcy najlepszej klasy. Można tutaj znaleźć praktycznie wszystko w bardzo dobrej cenie.
Joanna SolmiÅ„ska  | 16/07/20  18:06:49 | Opinia o sklepie :
Super wybor dla najbardziej wymagających klientów. Szybka dostawa. Produkty zgodne z opisem. Polecam. Zakupy online sprzętu RTV i AGD tylko tutaj robię. A najważniejsze że zwrot towarów i reklamacja odbywa się bez żadnego problemu.
Kaziczek Piotrko  | 14/07/20  05:15:34 | Opinia o sklepie :
Polecam zakupy internetowe w sklepie Media Markt. Zakupiłam smartfona i jestem mile zaskoczona błyskawicznią realizacją przesyłki.Cała transakcja przebiegła bez zarzutu - szybko i sprawnie. Telefon dobrze zabezpieczony, Dbają o bezpieczeństwo w trakcie pandemi.
Teresa Danielczuk  | 27/06/20  17:17:25 | Opinia o sklepie :
mój ulubiony sklep zawsze jestem zadowolona i polecam , dobre ceny , obsługa i towar . Kupiłam ostatnio mini odtwarzacz super mogę go zabrać do kampingu , ma tv , radio odtwarzanie wiele formatów , obsługa szybka bezproblemowa .
Piotr Grapatyn  | 18/06/20  15:59:14 | Opinia o sklepie :
do Media Markt mam zawsze po drodze, kupuję gry, konsole, sprzęt AGD i nigdy nie byłem zawiedziony, polecam ten sklep nie tylko za promocje i przedsprzedaż, ale także za miłą i profesjonalną obsługę, naprawdę warto
Roksana Falkoswka  | 14/06/20  21:45:53 | Opinia o sklepie :
Jest to bardzo solidny sklep. Dużo promocji, ogromny wybór asortymentu, miła i konkretna obsługa, nigdy nie miałam tam żadnego problemu. Na każde moje pytanie dostawałam konkretna odpowiedź. Asortyment również nigdy nie był uszkodzony. Polecam.
DARIUSZ  | 11/06/20  17:20:19 | Opinia o sklepie :
MediaMarkt to świetny sklep z artykułami AGD, RTV i różnymi dorobiazgami. Duży wybór, dobre ceny, dobra jakość, miła i pomocna obsługa, szybko, sprawnie i profesjonalnie. Korzystałem wielokrotnie. Gorąco polecam !!!
Barbara Michalska  | 12/06/20  08:58:32 | Opinia o sklepie :
Sklep stacjonarny i internetowy oferujący super promocje na zakup sprzętu gospodarstwa domowego oraz sprzętu komputerowego. Miła atmosfera w sklepie i profesjonalna internetowa. szybka dostawa do domu.
Iza Szynklarz  | 26/05/20  17:54:59 | Opinia o sklepie :
Jest to bardzo solidny sklep. Dużo promocji, ogromny wybór asortymentu, miła i konkretna obsługa, nigdy nie miałam tam żadnego problemu. Na każde moje pytanie dostawałam konkretna odpowiedź. Asortyment również nigdy nie był uszkodzony. Polecam.
Jan Cash Kowalski  | 26/05/20  23:18:57 | Opinia o sklepie :
Świetne promocje, duży wybór sprzętu i przesyłka w błyskawicznym tempie. Aktualnie sklepy są zamknięte a zamówienia internetowe realizowane szybko i sprawnie. Towar ok. Wygodnie i na czas, płatność online.
Mechii  | 25/05/20  15:06:30 | Opinia o sklepie :
Przejrzysta i łatwa w obsłudze strona. Szybka i sprawna wysyłka. Doskonała cena, nie drogi koszt wysyłki. Doskonała, szybka i doświadczona obsługa. Brak jakichkolwiek problemów z zakupem towaru czy ze zwrotem towaru.
Paweł Pióro  | 24/05/20  10:55:16 | Opinia o sklepie :
Zamówiłem poduszkę elektryczną za pomocą strony CashbackRabat.pl. Za dwa dni była już gotowa do odbioru. Wszystko szybko, tanio i wygodnie. Jeszcze dostałem 1,59 Cashback. To się opłaca. Gorąco polecam!
Zuzanna W  | 24/05/20  11:22:18 | Opinia o sklepie :
Polecam serdecznie każdemu zakupy w tym sklepie :)) Zawsze gdy coś potrzebuje mój wybór pada na ten sklep gdyż mogę liczyć na fachową opinie prawdziwych specjalistów którzy zawsze znajdą dla mnie chwilę czasu :)
Mariola Brożek  | 21/05/20  14:49:28 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona robiąc zakupy w MediaMarkt.pl, zakupy były przyjemne tanie z rabatem do tego szybka wysyłka i zapłaciłam taniej niż mnialabym jechać i kupować w stacjonarnym sklepie. Polecam wszystkim sklep internetowy MediaMarkt.
Julia Bukowska  | 21/05/20  16:01:09 | Opinia o sklepie :
Szybka realizacja zamówienia, że bardzo dobry kontakt z obsługą klienta. Możliwość darmowej dostawy do sklepu. Miła obsługa. Szeroki wybór produktów agd, rtv. Stacjonarny sklep jest tak rozbudowany, że nie sposób się zgubić.
Agata Kortyka  | 20/05/20  11:30:48 | Opinia o sklepie :
Bardzo polecam ten sklep, szybka przesyłka, dobrze poinformowana i wyedukowana obsługa, która pomoże w wyborze odpowiedniego produktu. Ceny są konkurencyjne, co do innych sklepów, a wiele rzeczy można kupić po promocyjnej cenie.
Mariola Dudek-Drożdż  | 18/05/20  19:29:25 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy Media Markt, jeżeli chodzi o mnie jest bardzo potrzebny. Dużo osób ma problemy z zakupami w sklepach stacjonarnych. Nie wszyscy ludzie posiadają samochody. Dotarcie do sklepu środkami lokomocji publicznej jest uciążliwe. Polecam sklep.
Maciej Borzych  | 18/05/20  11:36:34 | Opinia o sklepie :
Zawsze rzetelnie i na czas. Bez zadnych problemow. Fachowa pomoc sprzedawcow. Polecam. Podczas zakupow stacjonarnych ale i online mozna liczyc na usmiech sprzedawcow. Tak, online rowniez. Polecam calkowicie.
Jacek Górnicki  | 16/05/20  06:00:01 | Opinia o sklepie :
Zakup drukarki HP5075 . Dostawa i szybkość super .Opakowanie i pudełko całe . Jednak drukarka uszkodzona . Reklamacja złożona na infolini. Mam czekać na wiadomość od serwisu . Czekam już trzy tygodnie i nikt się nie odzywa Nie polecam .
Milena Politowska  | 16/05/20  12:31:49 | Opinia o sklepie :
Polecam!!! Miła obsługa, w razie pytań rozwieją wszelkie wątpliwości, dobrze doradza. Możliwość zakupu na raty przy niewielkich opłatach. Bardzo różnorodny asortyment od małego do dużego agd. Wszystko czego potrzeba do domu
Marta Moraczewska  | 13/05/20  19:12:57 | Opinia o sklepie :
Polecam zakupy w sklepie Sxybko, spraenie, obsługa klienta super, wszystko można mobilnie załatwić, wyjaśnić naprostowac, zmienic zamówienie bądź anulować. Ceny są przystępne promocje super oplacalne.
Wiesław Stępień  | 14/05/20  07:45:19 | Opinia o sklepie :
duża przyjemność robienia zakupów szeroki wybór towarów, łatwy sposób wyboru potrzebnego towaru bezproblemowe zakupy,płatność, oraz dostawa dodatkowym atutem są ceny,wzorowa obsługa,szybkość przyznawania cashback
Małgorzata Jassica  | 12/05/20  11:26:07 | Opinia o sklepie :
W mojej rodzimej miejscowości sklep MediaMarkt pozostawia wiele do życzenia,jeśli chodzi przede wszystkim o obsługę, pracownikom nie chce się podejść na dział który obsługują,a jeśli się na nim znajdują"nurkują" w koputerze,żeby przypadkiem nikt od nich nic nie chciał.
MAGDALENA MAKARSKA  | 10/05/20  21:02:39 | Opinia o sklepie :
MediaMarkt , nie dla idiotów chyba każdy zna ten sklep . Bardzo polecam, przyzwoite ceny a także zarazem świetne i niezle rabaty na produkty . Myślę że kto wystąpi nie pożałuje.. jeszcze raz gorąco polecam.
Monika Buczek  | 07/05/20  15:14:17 | Opinia o sklepie :
Jestem zadowolona z zakupu telefonu Iphona 11 w Grudniu 2019. Profesjonalna obsługa. Bardzo Szybki kontakt z pracownikiem. Bezpośrednia obsługa. Rzetelne wytłumaczenie pracy sprzętu oraz godne polecenie marki.
Asia Stadnik  | 06/05/20  18:42:51 | Opinia o sklepie :
Świetny! Bardzo szybka dostawa do domu! Produkty wiadomo z dlugim okresem gwarancyjnym dobrze spisujące sie! Media markcie mozna odrazu dokanac reklamacji! Nietrzeba o nic sir martwic! Sklep oferuje takze bezplatne dostawy do domu!
Robert Brzymyszkiewicz  | 02/05/20  12:47:22 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy MediaMarkt to sklep, który spełni oczekiwania wszystkich osób chcących kupić wysokiej jakości sprzęt RTV i AGD. Niskie ceny, dużo rabatów i promocji. Miła obsługa. Polecam wszystkim !!!
Aleksandra Dmowska  | 03/05/20  07:37:55 | Opinia o sklepie :
Polecam zakupy w sklepie internetowym Media Markt. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, paczka dotarła w stanie idealnym. Kontakt ze sprzedającym rewelacyjny. Na każdym etapie zamówienia otrzymałam e-maila z informacją co się dzieje z moim zamówieniem. Z czystej sumieniem serdecznie polecam zakupy.
Łukasz Chawłowski  | 22/04/20  17:32:22 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep godny polecenia szybko i sprawnie odpowiadają na dane prośby oraz pomagają jeżeli coś jest nie tak z danym produktem zawsze można na nich liczyć oraz co do produktów są bardzo dobrej jakości jak w telewizji
Karolina Radosz  | 16/04/20  11:39:34 | Opinia o sklepie :
zamawialam jakiś czas temu depilator. cena atrakcyjna szybka i tania dostawa. możliwość odebrania w sklepie albo w paczkomacie. sklep polecam szybka i miła obsługa w razie ewentualnych pytań. polecam i na pewno jeszcze nie raz tam kupie
Magdalena Strozyk  | 04/04/20  12:55:52 | Opinia o sklepie :
Bardzo duży asortyment ciekawych rzeczy, mają również bardzo przejrzystą wygodną stronę internetową , oczywiście plus wielki jak dla mnie że jest dostawa do domu w przystępnych cenach, miła i fachowa obsługa
Grzegorz Piechota  | 03/04/20  15:01:10 | Opinia o sklepie :
Portal, na którym jest wiele ciekawych przedmiotów w zróżnicowanej cenie i jakości, każdy znajdzie coś dla siebie. Pozwala na bezpieczne zakupy. Umożliwia zaoszczędzenie pieniędzy na przesyłkach. Polecam.
Marcin Królak  | 26/03/20  11:40:24 | Opinia o sklepie :
Bardzo szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Bardzo solidnie zapakowana paczka, nic nie miało prawa się z nią stać. Kilka razy kupowałam w mediamarkt, laptop, aparat i różne przedmioty domowego użytku. Nigdy nie było rozczarowania.
Maciej Polkowski  | 26/03/20  10:13:53 | Opinia o sklepie :
Bardzo ciekawy magazyn - firma z wieloma różnorodnymi produktami, z wyjątkowo oryginalnym i atrakcyjnym marketingiem. Naprawdę ze wszech miar godny polecenia i reklamowania. Z profesjonalną i bardzo sprawną obsługą.
Ewa Rauf  | 21/03/20  12:34:32 | Opinia o sklepie :
Zrobisz zakupy w Media Markt i wszystko gra. Polecam zakupy w tym sklepie bo to przyjaciel w potrzebie, doradzi i pomoze zakupic to co potrzebne. Odwiedzanie takiego przyjaciela to cala przyjemnosc. Polecam !
Gabriel Wylot  | 17/03/20  20:29:35 | Opinia o sklepie :
Witam chciałbym podzielić się opinią na temat tego właśnie sklepu.Muszę przyznać że jestem mile zaskoczony z obsługi klienta doradztwo ze strony sprzedawcy pełny profesjonalizm miła obsługa aż chce się wrócić
Jan Bielewiec  | 13/03/20  05:50:52 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobra sieć sklepów z elektroniką i nie tylko. Możliwość zakupu ratalnego, szybkie dostawy, fajne rabaty i promocje, miła i kompetentna obsługa. System bezpiecznych płatności. Polecam wszystkim bardzo serdecznie!
Wioleta Lesińska  | 10/03/20  06:17:18 | Opinia o sklepie :
Bardzo polecam sklep ponieważ mają produkty w bardzo konkurencyjnych cenach w porównaniu do innych sklepów posiadających podobne oferty i produkty. Ponadto obsluga bardzo miła i pomocna a dostawa do domu szybka i bezproblemowa.
Jadwiga Zgliszewska  | 05/03/20  09:21:34 | Opinia o sklepie :
Ogromna ilość i różnorodność sprzętu w sklepie MediaMarkt - zwala z nóg! Można zawsze znaleźć atrakcyjne promocje. Ostatnio skorzystałam na obniżce ok. 20-procentowej ceny fajnego odkurzacza. Żadnych problemów z płatnością i dostawą. Szybko i dobrze!
Łukasz Włodarczyk  | 29/02/20  14:22:42 | Opinia o sklepie :
Długo się czeka na odbiór zamówionego towaru w sklepie. Obsługa jest niezorganizowana i panuje tam chaos. Jednak asortyment sklepu jest dość wysoki więc ogólna ocena sklepu powinna być według mnie dobra.
Michal  | 01/03/20  20:35:33 | Opinia o sklepie :
Jest to świetny sklep! Sklep oferuje duży wybór produktów, atrakcyjne ceny, szybką wysyłkę. Warto często odwiedzać stronę tego sklepu, gdyż oferuje ciekawe promocje. Zakupy w tym sklepie to przyjemność!
Tomasz Lipiński  | 27/02/20  18:36:49 | Opinia o sklepie :
Bardzo dużo fajnych i dobrych promocji. Bardzo dobrej jakości produkty. Bardzo duży wybor. Szybka dostawa jeśli zamawiasz przez internet. Miła obsługa także doświadczenie i zaangażowanie do klientów.
Jolanta Mączka  | 22/02/20  11:53:56 | Opinia o sklepie :
Oferta godna zainteresowania. Chętnie tu zrobię zakup. W każdym zakresie jestem w stanie coś sobie znaleźć interesującego, czy w zakresie AGD, czy elektroniki czy innym. Zatem jeśli interesują Cię towary oferowane przez ten sklep polecam zakupy tutaj.
Helena Filipiak  | 18/02/20  07:36:57 | Opinia o sklepie :
Media Markt to sklep, który często ma promocje i czasami wyprzedaże wybranego sprzętu AGD i RTV. Dostarcza zamówienia nieuszkodzone, na czas. Klienci przeważnie są zadowoleni, co widać po opiniach w internecie.
Adam Chrzanowski  | 15/02/20  07:05:11 | Opinia o sklepie :
Fajny sklep posiadający duży asortyment RTV i AGD w najniższych cenach. Zaskakuje nas ciągle nowymi promocjami i zniżkami. Obsługa w sklepie bardzo profesjonalna i na wysokim poziomie kultury osobistej. Fajna stronka internetowa. Polecam
Joanna Chochlewicz  | 11/02/20  19:30:24 | Opinia o sklepie :
polecam sklep internetowy wielokrotnie dokonywalam zakupow i jestem bardzo zadowolona z obslugi prostoty szybkosci zakupow. Dzieki aplikacji mozna również korzystac z atrakcyjnych rabatow oraz zbierac i wymieniac punkty.
Michalina  | 11/02/20  06:39:13 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep ze sprzętem elektronicznym. Doskonały wybór, wiele wariantów. Z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie, również jeśli chodzi o cenę. Strona internetowa przejrzysta, łatwa w obsłudze. Ekspresowa realizacja i wysyłka. Polecam
leszek senderak  | 07/02/20  13:43:06 | Opinia o sklepie :
Szybciej niż się spodziewałam, sprawnie i maszyna, na którą u konkurencji musiałabym poczekać kilka dni była dostępna z marszu. Polecam! Kontakt ok,zapłaciłam za wysyłkę w dniu następnym ...przyszło po 3 dniach.
Krystyna Procner  | 06/02/20  16:39:41 | Opinia o sklepie :
Media Markt jest moim ulubionym sklepem ponieważ mogę kupić różne towary, począwszy od suszarki do włosow do lodówek i pralek..Jest sklepem w przystępnych cenach jak i na raty...Szybka obsługa i miła polecam..
Barbara Kubinska  | 20/01/20  15:34:19 | Opinia o sklepie :
Jest ok, dobra obsługa, pomoc przy robieniu zakupów,obsługa bardzo miła pomocna i uczciwa. Dobre warunki, w sklepie czystość i zapach i nie trzeba się martwić ponieważ jest pomoc. Warunki sam super, moje uczucie jest super
Zofia Cygon  | 16/12/19  10:49:52 | Opinia o sklepie :
Super okazja do zakupów w sklepie MediaMarkt gdyż można znaleźć w super enach telewizory lub inne medialne rzeczy na prezenty dla dzieci i dorosłych, nawet do siedemdziesiąt procent taniej. Bardzo polecam.
Marcin Gugulski  | 08/12/19  09:56:14 | Opinia o sklepie :
super sklep, ciekawy wybór, dostępne ceny, miła obsługa, zakupy w tym sklepie to przyjemność, szkoda tyle że mało maja sklepów stacjonarnych. Dobrze że mamy internet i tam mogę dzięki temu robić zakupy w tym sklepie.
Mariusz Rybicki  | 09/12/19  09:57:58 | Opinia o sklepie :
W sklepach Media Markt wiele razy robiłem zakupy sprzętu elektronicznego typu audio wizualnego jak i telefonów. Ostatnim moim produktem jednak była antena do telewizora o mocy 45 db. Zakupu dokonałem we Włocławku.
Bożena Kaczor  | 05/07/19  17:16:36 | Opinia o sklepie :
Wporządku sklep.Polecam jak najbardziej! Zapraszam wszystkich chętnych do odwiedzenia tego sklepu . Posiada roznorodny asortyment. Ciekawe oferty rabatów i promocji. Pozytywne opinie wielu klientów. Zapraszam!
Waldemar  | 17/07/19  08:43:32 | Opinia o sklepie :
Polecam MediaMarkt - sklep oferuje duży asortyment sprzętu domowego użytku, multimediów itp. Ogromny wybór towaru, różnych wersji i odmian. Jak to mówią od koloru do wyboru. ciekawe oferty i promocje. Serdecznie polecam.
Denis  | 17/07/19  08:48:42 | Opinia o sklepie :
Szukasz sprzęty gospodarstwa domowego czy też multimediów zajrzyj do MediaMarkt-u. Tu z pewnością zaopatrzysz się w to czego Ci potrzeba. Na dodatek skorzystasz być może z częstych promocji oraz ofert. Polecam serdecznie.
Marianna  | 17/07/19  09:35:57 | Opinia o sklepie :
Superancki sklep.Polecam jak najbardziej! Zapraszam wszystkich chętnych do odwiedzenia tego sklepu . Posiada różnorodny asortyment. Ciekawe oferty rabatów i promocji. Pozytywne opinie wielu klientów. Zapraszam!
Grażyna  | 17/07/19  09:42:01 | Opinia o sklepie :
Interesujący sklep z ogromem sprzętu nawet dla najbardziej wybrednych. w zasadzie znajdziesz tu całe wyposażenie dla domu. Szybka realizacja i dobry Cashback. Super obsługa. wszystkim serdecznie polecam i życzę udanych zakupów w MediaMarkt.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

ODBIERZ DO 3,50% CashCoins Elnino Parfum
visit register click click