ODBIERZ DO 7,50% CashCoins Groupon - Shopping

Mikrorata Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Mikrorata

Mikrorata - nowy doskonały brand pożyczek pozabankowych na rynku!

Mikrorata to nowy brand na polskim rynku pożyczek pozabankowych, będący white label'em stworzonym we współpracy ze skandynawską firmą AASA.

Mikrorata Opinie

dorota weber  | 29/07/18  07:21:21 | Opinia o sklepie :
Mikroratka - to jedna z niewielu na krajowym rynku - jedna z najlepszych firm o profilu udzielania pozyczek do kwoty pięciu tysięcy złotych na długi okres czasu jakim jest 21 miesięcy o przejrzystych ratach
Wioleta Niedużak  | 22/07/18  19:02:44 | Opinia o sklepie :
Mikrorata - nowy doskonały brand pożyczek pozabankowych na rynku! Mikrorata to nowy brand na polskim rynku pożyczek pozabankowych, będący white label'em stworzonym we współpracy ze skandynawską firmą AASA.
Marcin Nieduzak  | 22/07/18  19:03:20 | Opinia o sklepie :
Mikrorata - nowy doskonały brand pożyczek pozabankowych na rynku! Mikrorata to nowy brand na polskim rynku pożyczek pozabankowych, będący white label'em stworzonym we współpracy ze skandynawską firmą AASA.
Mirosława Domagała  | 03/07/18  10:13:52 | Opinia o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien polecenie . Oferuje niesamowicie szeroki wybór wszelkich ofert. Wszystko w bardzo przystępnych cenach. Każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego dla siebie. Polecam serdecznie
Krzysztof Domagała  | 03/07/18  10:16:28 | Opinia o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien polecenie . Oferuje niesamowicie szeroki wybór wszelkich ofert. Wszystko w bardzo przystępnych cenach. Każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego dla siebie. Polecam serdecznie
Weronika Domagała  | 03/07/18  10:08:50 | Opinia o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien polecenie . Oferuje niesamowicie szeroki wybór wszelkich ofert. Wszystko w bardzo przystępnych cenach. Każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego dla siebie. Polecam serdecznie
Andrzej Mucha  | 24/06/18  16:13:42 | Opinia o sklepie :
Mikrorata to chwilówki, jednakże rozłożone spokojnie nawet na 24 raty, więc można bezpiecznie i spokojnie oddać, niekoniecznie za miesiąc, obsługa na infolinii jest bardzo profesjonalna i rzetelna, zawsze pomoże dobrać najlepszy wariant pożyczki dla nas.
Jadwiga Zgliszewska  | 21/06/18  05:44:26 | Opinia o sklepie :
W Mikrorata - szybka i wygodna pożyczka, na dobrych warunkach, przy zminimalizowanej do rozsądnej liczbie formalności. Pracują tam naprawdę fachowcy.. Firma oferuje bardzo dogodny system spłat. Godna polecenia.
Joanna Białecka  | 16/06/18  19:31:42 | Opinia o sklepie :
super firma sprawnie prosperujaca pieniadze w tempie błyskawicznym Miła obsługa przyjazna minimum formalnosci wszystko zgadza sie z reklama ....Polecam wszystkim potrzebujacym pieniedzy na rozwiazanie swoich problemow
Dariusz Wałachowski  | 17/06/18  04:40:04 | Opinia o sklepie :
fajny, myły, przyjazny, ciepły, doskonały, życzliwy, pomocny, uczynny, wierny, troskliwy, opanowany, najlepszy, sukces, idealny, naturalny, inteligentny, mobilny, lubiany, śmiały, wyrozumiały, ochronny
Beata Stefaniak  | 05/06/18  09:23:33 | Opinia o sklepie :
Mikrorata.pl to firma internetowa z branży usług finansowych. Oferuje swoim zainteresowanym klientom pożyczki w małych ratach i na dogodnych, satysfakcjonujących warunkach. Każdy pragnący tego rodzaju usługi, będzie zadowolony, szybka i fachowa obsługa.
Maria Śliwińska  | 27/05/18  23:12:38 | Opinia o sklepie :
Strona Mikrorata to naprawdę świetna strona pożyczkowa. Posiadam tam super pożyczkę, która ma bardzo wygodne dla mnie warunki spłaty. Na stronie jest szeroki i świetny wybór kredytów i pożyczek. Gorąco wszystkim ją polecam!
Zuzanna Wolniaczyk  | 27/05/18  19:46:08 | Opinia o sklepie :
Extra, super sklep, który ma bogaty asortyment i wiele do zaoferowania swoim nowym i obecnym klientom. Wszystko w ofercie i w przystępnej cenie, w określonych godzinach i każdy może skorzystać. Pełna obsługa i miła atmosfera.
Michał Lewiński  | 03/05/18  19:59:24 | Opinia o sklepie :
Mikrorata to pożyczkodawca specjalizujący się w długoterminowych pożyczkach ratalnych. Jego usługi skierowane są do wszystkich tych, którzy potrzebują dodatkowych pieniędzy. Proces aplikowania o gotówkę odbywa się przez internet - pożyczanie od Mikrorata jest proste.
Kaziczek Piotrko  | 24/04/18  06:26:31 | Opinia o sklepie :
Jednym z godnych polecenia pożyczkodawców jest portal mikrorata.pl, Mi osobiście zależało na niskich ratach i takie też miałam u nich zapewnione. Troszkę dłużej trwał proces weryfikacji ale warto było. Są ok.
Mieczyslaw Pokuć  | 12/04/18  20:17:06 | Opinia o sklepie :
ze aklepu internetowego Endo jestem zadowolony z uslug tego sklepu i polecam ten sklep wszystkim osobom zainteresowanym ktorzy chca miec uslugi na najwyzszym poziomie i jakosci uslug moja ocena to bardzo dobry
marta miler  | 09/04/18  15:06:50 | Opinia o sklepie :
Strona Mikrorata to naprawdę świetna strona pożyczkowa. Posiadam tam super pożyczkę, która ma bardzo wygodne dla mnie warunki spłaty. Na stronie jest szeroki i świetny wybór kredytów i pożyczek. Gorąco wszystkim ją polecam!
Agnieszka Piotrko  | 26/03/18  11:14:20 | Opinia o sklepie :
Polecam skorzystanie z pożyczki krótkoterminowej na portalu Mikrorata.pl. Wszystko idzie gładko - nie ma zbędnych formalności, pieniążki są szybko na koncie. Ze spłatą też nie ma problemu - są wygodne raty. Jest ok.
iwona kokosza  | 05/03/18  10:39:03 | Opinia o sklepie :
Mikrorata to portal internetowy oferujący pożyczki krotkoterminowe wyłącznie online, bez wychodzenia z domu, bez poręczeń i dodatkowych dokumentów.niestety jak to bywa przy tego typu pożyczkach wiąż sie one z bardzo wysokim oprocentowaniem.
afrodyta kokosza  | 05/03/18  10:44:22 | Opinia o sklepie :
Mikrorata to portal internetowy oferujący pożyczki krotkoterminowe wyłącznie online, bez wychodzenia z domu, bez poręczeń i dodatkowych dokumentów.niestety jak to bywa przy tego typu pożyczkach wiąż sie one z bardzo wysokim oprocentowaniem, decyzja nelezy do ciebie.
Janina Cyndler  | 05/03/18  14:59:10 | Opinia o sklepie :
Fajna stronka sklepu Mikrorata. Mozna w nim uzyskac szybką krótkoterminową pozyczkę online bez zbędnych formalności.Tanio ,szybko i bezproblemowo.Zakupy bardzo mi się podobają.Z chęcią polecam ten sklep innym.
grand grand  | 04/03/18  07:40:08 | Opinia o sklepie :
Mikrorata - jedna z najlepszych sieci internetowych - posiadająca swoją siedzibę w Warszawie zajmująca się udzielaniem pożyczek krótkoterminowych - tz nawet na 24 miesiące - od 1000 zł nawet do 10000 zł
Anna Garnek  | 27/02/18  18:53:13 | Opinia o sklepie :
Witam, oferta tej firmy zła nie jest, pożyczają na dobry procent, można być naprawdę z nich zadowolonym, mało formalności i co najważniejsze bardzo szybki przelew po pozytywnej decyzji, więc serdecznie polecam!
dzidek  | 20/02/18  07:27:22 | Opinia o sklepie :
w nagłej potrzebie finansowej polecam Mikroratę . sam byłem w takiej sytuacji i gotówkę dostałem w ciągu kilku godzin Kurier przywiózł umowę a kasa została przelana na moje konto szybko solidnie i z niska rata do splaty
Jacek Stańkowski  | 19/02/18  11:16:33 | Opinia o sklepie :
Oferta stanowi alternatywę dla pozyczki typowo bankowej ,.do wykorzystania przez osoby o malej zdolności kredytowej. Warto przeanalizować koszt takiej oferty. Zaleta do szybkość uzyskania oferty i niewielkie formalnosci
Irena S  | 07/02/18  06:56:02 | Opinia o sklepie :
Mikrorata to w prosty sposób udzielona mini pożyczka. Wszystko odbywa się sprawnie i szybko. Pieniądze są na koncie w ciągu 24hod podpisania umowy którą dostarcza kurier. Mało formalności i niskie oprocentowanie sprawia, że warto z tego serwisu i skorzystać. Polecam.
Zofia Kalinowska  | 03/02/18  06:21:20 | Opinia o sklepie :
Mikrorata.pl to dobra alternatywa dla kredytu bankowego. Nie ważny wiek, niewyśrubowana zdolność kredytowa, szeroki zakres gotówki, o którą można wnioskować i bardzo szybka decyzja.Niewielką gotówką można rozłożyć na dogodne raty,
Rafał Rozmarynowski  | 29/01/18  17:05:29 | Opinia o sklepie :
Mikrorata.pl jest doskonałą alternatywą dla kredytu bankowego te osoby, które nie mogą dostać pożyczki w banku, tutaj mają szansę, np.z powodu zbyt młodego wieku albo braku umowy o pracę. Polecam micro ratę każdemu.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 7,50% CashCoins
Aż do 100 zł rabatu od Mikołaja na oferty w Twoim mieście
Kod:SANTA
ODBIERZ 2,00 CashCoins Polskie Linie Lotnicze LOT
visit register click click