ODBIERZ 4,00% CashCoins Deichmann

monnari Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu monnari

Odzież damska ze zniżką na monnari

Monnari jest liderem w segmencie eleganckiej, stylowej odzieży dla Pań aktywnych i nowoczesnych, a zarazem pragnących podkreślać swoją kobiecość. Własna wzorcownia, tandem doświadczonych projektantek i ludzie, dla których moda jest prawdziwą pasją, składają się na sukces marki stawiającej na jedyny w swoim rodzaju, pełen wysublimowanej elegancji styl.

monnari Opinie

Andrzej Jędrzejewski  | 16/08/19  19:25:27 | Opinia o sklepie :
W tym sklepie warto polować na dość częste wyprzedaże. Więcej kobiet w tym sklepie zamawia. Na stronie mozna znaleźć duzo towaru, też droższego. Polecam wszystkim zainteresowanym, bo warto tu zapolować na fajne rzeczy.
Zofia Cygon  | 03/03/19  10:52:03 | Opinia o sklepie :
Niepowtarzalna okazja do zakupów w sklepie internetowym Monnari, można wykorzystać dobrą wiadomość o promocji do siedemdziesiąt procent taniej i kupić rewelacyjne i modne torebki. Polecam i zapraszam.
krystyna dudek  | 03/02/19  11:50:50 | Opinia o sklepie :
Elegancka i w bardzo dobrym gatunku odzież dla kobiety , która chce dobrze wyglądać. Do zakupów zachęcają ceny i liczne promocje. Obniżki są szybko wprowadzane. Klasyka i trochę ekstrawaganckie połączenie z ciekawą kolorystyką.
Szymon Michalski  | 08/01/19  06:25:50 | Opinia o sklepie :
Monnari to sklep z markową odzieżą damską, jakość ubrań nie wymaga polecenia. Super kolorystyka jak i fasony. Polecam bo choć ceny trochę z kosmosu to warto zapłacić, panie nie będą żałować. Obsługa bardzo miła.
Jolanta Filipiak  | 10/07/18  13:03:14 | Opinia o sklepie :
Bardzo lubię ten sklep, bo sprzedaje bardzo dobrej jakości rzeczy, a zwłaszcza torebki. Wybór towaru jest bardzo duży. Sklep ten ma ładną nazwę, taką włoską. Jest godzien polecenia ze względu na jakość.
Helena Filipiak  | 10/07/18  13:14:01 | Opinia o sklepie :
Monnari to marka sama w sobie, jednym słowem elegancja i szyk.Porządnie wykonane torebki o przystępnych cenach warto tu kupić. Strona sklepu także wyróżnia się starannością wykonanej szaty graficznej.
Grzegorz Piechota  | 22/05/18  05:30:07 | Opinia o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien polecenia. Oferuje niesamowicie szeroki wybór asortymentu w bardzo wysokiej jakości i przystępnych cenach , więc każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego dla siebie . Polecam.
Małgorzata Michalska  | 15/02/18  06:25:23 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep Monnari z ubraniami iście kobiecymi co do rozmiarów. Super eleganckie ubrania dla dojrzałych kobiet, ładna kolorystyka ciuszków i szyk Obecnie fajna promocja do minus 20 % dla nieprzecenionego towaru. Polecam
Mariola Pietrzik  | 24/09/17  23:03:01 | Opinia o sklepie :
Elegancka odzież właściwie na każdą okazję. Dobra jakość za rozsądną cenę. Trafia się tu dużo promocji, a na wyprzedażach można ustrzelić prawdziwe perełki. Do tego dodatki, np. torebki i buty. Intuicyjne poruszanie się po stronie i świetna obsługa.
Maria Koziel  | 01/12/16  12:58:30 | Opinia o sklepie :
Swietne promocje bardzo fajny sklep jakosciowo wszystko bardzo dobre .Buciki pierwsza klasa .Wykonane starannie bardzo wygodne az chce sie chodzic polecam wszystkim bardzo gorąco.Szybka realizacja zamowien
Katarzyna Tomaszewska  | 19/11/15  08:46:42 | Opinia o sklepie :
Sklep Monnari to idealne rozwiązanie dla kobiet poszukujących klasycznej elegancji z modnymi akcentami zgodnymi z najnowszymi trendami. Ich ubrania wykonane są z najwyższej jakości materiałów, z największą starannością i dokładnością. Polecam
Barbara Konieczny-Young  | 16/04/15  10:27:14 | Opinia o sklepie :
Elegancja jest główną zaletą tego sklepu. Ubrania sa gustownie, z dobrych materialow, zawsze modne i na czasie. A jednocześnie mogę być pewna, że pomimo nowoczesnych trendów znajdę tam coś klasycznego.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Side-Banner
visit register click click