ODBIERZ 3,50% CashCoins TOP SECRET

Neo24.pl Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Neo24.pl

Sprzęt fotograficzny, komputerowy, RTV i AGD, zabawki i perfumy z rabatem na Neo24.pl

Neo24.pl oferuje szeroki wybór sprzetu komputerowego, fotograficznego, RTV i AGD, zabawek, perfum i artykułóiw dla domu i ogrodu w atrakcyjnych cenach!

Neo24.pl Opinie

Joanna Lewandowska  | 19/06/20  00:54:09 | Opinia o sklepie :
Serdecznie polecam zakupy w sklepie. Szybka wysyłka, starannie zabezpieczona. Towar zawsze zgodny z opisem, zdjęciami. Żadnych problemów,kupowałam już kilka razy i zawsze wszystko jest w porządku. Polecam
Szymon Mazur  | 19/03/20  22:12:22 | Opinia o sklepie :
Neo24 stale się rozwija i otwiera na nowe kategorie produktów. Śledzi rynek i wyszukuje nowości, które są warte wprowadzenia do oferty. Wypracował swoje standardy, których przestrzega do dzisiaj, to wszystko zaowocowało kilkoma cennymi nagrodami.
Lesław Witek  | 31/05/14  18:15:57 | Opinia o sklepie :
Dokonałem w tym sklepie zakupu w ubiegłym tygodniu. W zasadzie OK - jednakże mam zastrzeżenia co do czasu zakupu od złożenia zamówienia do momentu otrzymania przesyłki (7 dni) oraz kosztów dostawy do paczkomatu - aż 15 zł ! U konkurencji jest to kwota 6-7 zł.
Paula  | 20/10/18  13:12:47 | Opinia o sklepie :
Solidna marka działająca od lat na rynku. Konkurencyjne ceny, ogromny wybór sprzętów i szybka dostawa. Kupiłam u nich wszystkie sprzęty AGD do domu i mogę z czystym sumieniem polecić kupującym ten sklep.
Rafał Rozmarynowski  | 12/12/18  06:05:21 | Opinia o sklepie :
Dobry sklep z dużym asortymentem. Sprzedawcy zawsze pomogą doradzą. Zawsze można trafić na ciekawą promocjie. Nie wygurowane ceny. Jednym słowem można polecić tego sprzedawcę same plusy nie raz wrócę.
Adrian Michalski  | 06/01/19  12:58:01 | Opinia o sklepie :
Neo 24 to sklep z asortymentem bardzo urozmaiconym do agd po zabawki, sprzęt komputerowy a nawet perfumy. Oferują dużo promocji i warto z nich korzystać jak teraz noworoczna wyprzedaż. Polecam wszystkim.
Maria Butkiewicz  | 06/05/14  18:21:14 | Opinia o sklepie :
Dwukrotnie robiłam zakupy w NEO 24 i dwukrotnie bez zastrzeżeń: Bardzo konkurencyjne ceny, najtańsza oferta dostępna w sklepach internetowych, możliwość porównania kilku produktów, dobra ekspozycja na stronie sklepu. Fachowa obsługa zamówienia i terminowa dostawa.
Karol Kulik  | 07/02/19  17:31:55 | Opinia o sklepie :
Dobry sklep z dużym asortymentem. Sprzedawcy zawsze pomogą doradzą. Zawsze można trafić na ciekawą promocje. Nie wygórowane ceny. Jednym słowem można polecić tego sprzedawcę same plusy, nie raz wrócę.
Anna Kowalczyk  | 23/04/19  08:34:33 | Opinia o sklepie :
Firma profesjonalnie i szybko wykonała zamówienie, towar otrzymany bardzo dobry, polecam usługi innym kupującym, sama też wracam do zakupów w tym sklepie. Bardzo profesjonalne wsparcie ze strony Firmy jeśli chodzi o wątpliwości w doborze produktu - szybka i fachowa odpowiedź. Dobra cena.
Tomek Jakubiak  | 09/05/19  20:15:29 | Opinia o sklepie :
Szczerze polecam sklep internetowy Neo24.pl. Dzięki bardzo miłej i profesjonalnej obsłudze mogłem szybko dokonać wyboru. Towar wysokiej jakości, bardzo ładnie wykonany. Szybka i tania dostawa. W sklepie można znaleźć naprawdę wszystko.
Aleksandr Strelnikov  | 09/06/19  11:40:25 | Opinia o sklepie :
Sklep, w którym robię zakupy już nie pierwszy raz i zawsze zadowolony. Dobre ceny i co najważniejsze darmowa dostawa. Polecam ten sklep. Szybko odpowiadają na pytania, a wszystkie problemy rozwiązywane są na krótki okres.
Joanna Kulpińska  | 27/10/19  17:33:53 | Opinia o sklepie :
Jest to świetny sklep szybka dostawa, bardzo polecam. Znakomity na różne zakupy. Kupiłam tam bardzo fajny telewizor i córce wymarzony tablet. Miła obsługa sklepu umiejącą dobrze doradzić. Zawsze na zakupy chodzę z całą rodziną
Gabriel Wylot  | 30/01/19  10:33:30 | Opinia o sklepie :
Milo mi podzielić sie opinią właśnie na temat tego sklepu.Miałem przyjemność kiedyś kupować tam właśnie telewizor bardzo mila obsługa i profesjonalne doradztwo ceny niezbyt wygórowane jezeli kiedykolwiek bym kupował rtv to tylko tam
Kamila Czołpińska  | 13/04/19  21:07:24 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy neo24.pl to super sklep. Bardzo duży wybór asortymentu,dobrych marek jak i rzeczy nie markowych. Ceny przystępne a i nie które bardzo niskie. Zamówienie składa się szybko, obsługa wspaniała,a wysyłka szybka.Polecam
Anita Śniegowska  | 19/01/19  22:12:08 | Opinia o sklepie :
Polecam mega sklep, szeroki wachlarz asortymentu dla każdego, doskonała jakość, dobre ceny, szybka wysyłka, doskonała obsługa, pomoc przy transporcie, przy braku jakiejś rzeczy w danym miejscu szukana jest ona w drugim miejscu bez zawodzenia klienta.
Marcelina Sztuba  | 17/09/18  07:35:48 | Opinia o sklepie :
kupilam wlasnie lodówke idealna pod wymiar do mojej nietypowej kuchni. Najtaniej na wszystkich stronach. czekam na odbior z wniesieniem za nieduze pieniadze. planuje jeszcze zakupic zmywarke i sie chyba rowniez zdecyduje na Neo24.pl.
Anna Wierzbicka  | 04/03/15  17:27:24 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep Neo24.pl. Bardzo dobra obsługa szeroki asortyment towaru dobrze opisany na stronie internetowej. Mogę zamówić towar i odebrać w punkcie do odbioru w moim mieście. Bardzo polecam naprawdę warto.
Katarzyna Sawicka  | 12/05/14  22:19:14 | Opinia o sklepie :
Korzystałam ze strony internetowej tego sklepu by znaleźć odpowiedni sprzęt ,który własnie tu zakupiłam. Efekt- godny polecenia. Następne zakupy , także związane ze sprzętem AGD , też zrobiłam u nich. I ponownie był to słuszny wybór. Polecam
Paulina Dabkowska  | 01/05/14  12:54:57 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep Neo 24, wysyłka towaru w ciagu 48 godzin, fachowa obsługa klienta. Dodatkowo towar dostarczają za darmo do domu w dogodnym dla nas czesie i terminie. Robienie zakupów na tej stronie jest łątwe i szybkie:)
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

ODBIERZ DO 3,50% CashCoins Elnino Parfum
visit register click click