ODBIERZ DO 4,00% CashCoins BonPrix

NICI.pl Opinii(e)


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu NICI.pl

Zabawki ze zniżką na NICI.pl

NICI.pl to sklep internetowy z oryginalnymi zabawkami niemieckiej marki NICI. Sklep NICI.pl oferuje wysokiej jakości zabawki oraz akcesoria pluszowe. NICI to przede wszystkim niepowtarzalne wzornictwo oraz wykonanie i dbałość o każdy szczegół. W asortymencie sklepu klienci oprócz zabawek pluszowych znajdą również artykuły szkolne: takie jak piórniki, notesy czy plecaki oraz akcesoria: zegarki, termofory i inne.

NICI.pl Opinii(e)

Kristopher  | 12/06/19  07:13:57 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam produkty ze sklepu internetowego NICI. Szczególnie breloczki do telefonu, maskotki i wiele innych, moje córki je kochają. I pomimo dość wysokich cen często tam składam zamówienia. Radość dzieci bezcenna.
Agata Cieciora  | 11/06/19  09:08:57 | Opinia o sklepie :
Jako dziecko sama byłam zakochana w produktach tej firmy, a teraz chętnie kupuję je dla mojej córki. Fantastyczna jakość i oryginalne wzornictwo to cechy, które wyróżniają te akcesoria na rynku. Polecam serdecznie.
Gosia W  | 02/04/19  11:38:37 | Opinia o sklepie :
sklep NICI warto polecić bo jest to sklep bardzo dobrze zaopatrzony w śliczne zabawki i nie tylko a jakość towaru naprawdę dobra . Zawsze miła obsługa a zakupione rzeczy są szybko wysyłane Kontakt ze sklepem dobry
Bartosz Borkowski  | 26/01/19  07:25:53 | Opinia o sklepie :
Sklep z zabawkami niemieckiej marki NICI. Sklep NICI.pl oferuje wysokiej jakości zabawki oraz akcesoria pluszowe. NICI to przede wszystkim niepowtarzalne wzornictwo oraz wykonanie i dbałość o każdy szczegół! POLECAM !
Robert Żelasko  | 24/10/18  12:14:58 | Opinia o sklepie :
Sklep NICI.pl to super miejsce na zakupy zabawek.Są tutaj oryginalne zabawki i akcesoria pluszowe niemieckiej marki NICI.Wszystkie zabawki są wykonane niezwykle starannie z dbałością o najmniejszy szczegół.Miła i profesjonalna obsługa,polecam każdemu.
Krystyna Drozd  | 27/08/18  07:18:13 | Opinia o sklepie :
NICI.pl to nie tylko bardzo fajne zabawki. Jest tu mnóstwo akcesoriów, którym uprzyjemnisz życie swojego dziecka. Artykuły szkolne, breloki, torby, walizki, kosmetyczki, saszetki, poduszeczki, a wszystko we wzorach wywołujących uśmiech dziecka.
Angelika  | 02/06/18  17:49:53 | Opinia o sklepie :
Kochani gorąci polecam sklep NICI. Jest naprawde superowy. Kazdy z nas moze znalesc cos ciekawego dla siebie. Ps. Moja siostra miala kiedys z tej firmy piórnik i slużył jej dobrych, pare kilka lat. :) Pozdr
Ryszard Skubała  | 29/05/18  08:28:02 | Opinia o sklepie :
Bardzo ciekawy, ogromny wybór małych, średnich i dużych pluszaków szczególnie dla dzieci choć nie tylko. Sporo promocji a zwłaszcza przed nadchodzącym Dniem Dziecka, i znów coś wybiorę nie tylko dla siebie w NICI.pl
Renata Szczygieł  | 02/05/18  12:14:35 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy NICI.pl może nie jest najtańszy ,ale ma bogaty asortyment bezpiecznych ,kolorowych pluszaków dla niemowląt . Można znalezć zabawki i dla starszych dzieci a także asortyment szkolny naprawdę jest a czego wybierać !
Marta Wlo  | 16/04/18  04:24:22 | Opinia o sklepie :
Każdy znajdzie tu coś dla swojej ulubionej pociechy. Zabawki dla małych i dla dużych. Dostawa równie szybka jak zamawianie produkty dla zdecydowanych kupujących, osobiście polecam. Przy następnej okazji powróci do sklepu po nowe cudeńko.
Marta Łozińska  | 05/02/18  11:50:01 | Opinia o sklepie :
Polecam ten sklep. Posiada dużo ciekawych zabawek i innych rzeczy dla dzieci - zarówno tych małych jak i troszke większych. Jednym słowem super świetny sklep. Jeszcze raz bardzo polecam!
Marzena Jędrzejewska  | 21/12/17  07:24:44 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklepik z rzeczami dla maluchów, od zabawek po gadżeciki.Jest dość drogi, ale ma ciekawe propozycje na prezenty. Na stronie sklepu pojawiają się wciąż nowe kolekcje pluszaków, takich z bajek.
Natalia Indycka  | 30/11/17  10:05:08 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep, są tam piękne ozdoby do wystroju wnętrz, pluszaki wykonane z naprawdę dobrego materiału. Miękkie, miłe w dotyku, aż chce się przytulać. Artykuły tam sprzedawane są dobrej jakości. Polecam
Katarzyna Tomaszewska  | 15/10/15  08:46:43 | Opinia o sklepie :
Produkty Nici od wielu lat cieszy się popularnością i uznaniem. Znajdziesz tu zabawki bezpieczne dla najmłodszych milusińskich, jak i coś dla starszej pociechy. Wszystko kolorowe, przyjemne i zgodnie z najnowszymi trendami. Polecam
Marta Pilch  | 02/09/15  13:21:12 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep, z bardzo ładnymi zabawkami dla dzieci, także dla maluchów. Bogaty wybór i wiele różnych kategorii sprawia, że można zrobić udane i przyjemne zakupy, a dzieciaki będą zachwycone, polecam!
Maria Butkiewicz  | 26/08/15  16:43:22 | Opinia o sklepie :
Sklep NICI.pl to przede wszystkim ogromny wybór wysokiej jakości zabawek oraz pluszaków. NICI to niemiecka marka dbająca o wysokiej jakości wykonanie i wzornictwo. Poza tym fajna strona internetowa, łatwe odnajdywanie poszukiwanych artykułów.
Joanna Kubik  | 19/08/15  06:56:14 | Opinia o sklepie :
Profesjonalna obsługa i darmowe dostawy to bardzo dobre reguły w sklepie NICI,pl. Sklep oferuje zabawki, akcesoria pluszowe, artykuły szkolne,itp., które sprawią radość maluchom. Do dokonanych zakupów nie mam zastrzeżeń. Polecam
Ola Kubik  | 19/08/15  06:42:47 | Opinia o sklepie :
W sklepie NICI.pl bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. Sklep mógłby oferować troszkę większy wybór produktów, ale co do dokonanych zakupów nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Ciekawe wzornictwo, duża dbałość o detale.
Ryszard Kubik  | 19/08/15  06:38:52 | Opinia o sklepie :
NICI.pl to sklep oferujący zabawki nowoczesne. Dobre na prezent dla dziecka czy bliskiej osoby. Kiedyś produkty tej marki były hitami pożądanymi przez dzieci, ale nie tylko. Profesjonalna obsługa i darmowe dostawy. Polecam
Jadwiga Zgliszewska  | 16/06/15  17:16:29 | Opinia o sklepie :
NICI.pl to sklep oferujący nowoczesne zabawki, które sprawią radość maluchom. Ale też rozległy asortyment innych gadżetów. Wszystko wysokiej jakości. Są rabaty i darmowe dostawy. Według mnie - to sklep pięciogwiazdkowy! :)
Aleksandra Buzak-Senator  | 20/04/15  09:43:17 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy oferujący wysokiej jakości zabawki, akcesoria pluszowe, artykuły szkolne,itp. Ciekawe wzornictwo, duża dbałość o detale. Dobre na prezent dla dziecka czy bliskiej osoby, choć ceny wysokie. Różne sposoby płatności, formy dostawy. Kiedyś produkty tej marki były hitem.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
Jeszcze: dni godzin minut sekund
ODBIERZ DO 3,00% CashCoins MediaExpert
visit register click click